Yeriz biz de o adeni:))
Dönüşümlü bir bakım olacak desene:)))
oo hayırlı olsun aldıklarınız.hayır pembecim yapamadım maalesef
öğleden sonra alışverişe çıktık.eve bir saat önce geldik.
eşimle kerimi yıkadık, uyuttum az önce.
kızıma ayakkabı kendime çanta aldım.eşimde pandufları görünce
dayanamadı kerimede panduf aldık.bizimki bayıldı eve gelince uzun uzun inceledi.
lEki Görüntüle 817556
pandufun modeli bu ama kahverengi
Eki Görüntüle 817557
üsteki modelin bu rengi.
suni, izlenmez diyosun yani..Yeni süper dadıya bakıyorum şuanda. Çok salak geldi bana bu yeni dadı. Rol yapar gibi gözlerini koca koca açıyo.
vuhuu! efe oğluşum, ayakkabıların bile hazır.Çok tatlıııııı. Gülegüle kullansın :)
Biz de bugün ayakkabı aldık henüz yürümeyen oğluşa :)
Adidas Disney Cars 2 I lk Adm ocuk Spor Ayakkab G62988 Adidas ocuk,Gnlk Ayakkab,Gnlk,Gnlk Ayakkab,Gnlk,lk Adm,Gnlk Ayakkab Adida
sorun? ne sorunu?merhaba nfk
sen ve ben aynı sorunu yaşıyoruz diye duydum
konuşalım senle bi duyduklarım gerçekmi
busmai cim sevg,iler aşkım
Oğluşun kumlar ve topraklarla oynamayı çok sevdiğini farkedince ona köftelik bulgurla oynama şansı verdim.. Sonrası süpürme:)
Eki Görüntüle 817735 :
hepisi aynı model bunların.bayılıyorar etrafı dağıtmaya.
bizimkide pirinç,makarna paketlerine saldırıyor...
hoşgeldin canım..Ben de girmedim girmedim şimdi de fırsat bulmuşken yazıyorum. Bu akşam Aden' e bayramlık almaya gideceğiz bakalım.Aslında tam da bayramlık diyemem.Baharlık ciciler almamız gerek.Bayrama da denk geldi.Bir arada olacak yani.Adiş'e cici alırken çok mutlu oluyorum. Tabi bu arada kendime de alacağım.
ahahah! benim de dayılarım kilo takıntılı deliler yaaaaAhah senin de mi dayıların? + teyzeler var bende:))
Bekarken de yaparlardı zaten. Ben de 2010'da 20 kg verdim. Şimdi yine fazlayım. Tartılmıyorum da..
hadi gözün aydın. korktuğun gibi değilmiş desene:) benimde terapiste gitmem yakındır.
Bu arada benim kızın iştahsızlığı anlaşıldı, azı dişi patlamış, hasta olmamasına çok sevindim. Yalnız bizim köpek dişleri çıkmadı daha hiç, nolmal mi onlar çıkmadan azının patlaması??
üstad pembişten koca eğitim kurallarıKızımmmmmm gitme desene!! Pasif agresif olmıcan bu kocalara; aktif bir şekilde kötü davranıcan :) ama diyorum ya sende bi isaura tuhu var ben yok edicem onu :)
Eşim mi??:)) eşim cumadan gitti kayseriye. Arkadaşlarıyla vakit geçirip stres atacak! Hep ben söylerim yalan değil, git kafanı dağıt diye. Ama bu haftasonu bana destek olsaydı, yalnız kalamıyoruz diye şikayet ediyoruz, bu da iyi bir fırsattı isteyene.... Neyse susuyorum. Ama sonumu iyi görmüyorum.
Nfk sana da cvp oldu mu bu??? Şimdi ben herşeyi nasıl üstüme almayım?
Allah kabul etsin canım..günaydın hayırlı hafta sonları
cumartesi mevlüdümüzü yaptık allaha şükür
pazar günüde bir delilik yapıp eşim spora gidiyordu bizi maltepeye bırak dedim melisa ile tek başımıza uzun bir alışveriş yaptık
ama öldürdü beni öldürdü
olsun kendime elbise aldım bayram için melisada elbiseler aldım artık bayram 4 gün nasıl olsa değişik değişik giydiririm
lcw kot elbise gelmişti çok güzeldi ama 2 yaşı kalmamış o yüzden alamadık ama benim gözüm kaldı şimdi internet sitesinden bakıyorum ama yok:44:
geçmişi tam okuyamadım epey bir döktürmüşsünüz
bugün malum hem hafta başı hemde ay sonu biraz yoğunuz arada uğrarım öptüm hepinizi
Allah şifalar versin anneciğine, sağlıkla çıkar hastaneden inşaallahGünaydın herkeseee...
Uğrayamadım, yoğunluk vardı baya.
Annem karaciğer iltihaplanması sonucu hastanede yatıyor. Yanında olamadığım için çok üzülüyorum ama çok ciddi bir durum yok şükür. Haftaya da rapor alıp aryaya bakmam gerekiyor bu durumda.
Bunun üstüne de aryanın yine diyet yapası tuttu. Hiçbirşey yemiyor kuru kuru öksürüyor. Sinirlerim bozuldu iyice.
Allah sağlık sıhhat versin hepimize cnm, gerisi teferruat, inan hepimiz zaman zaman sırtımızda koca bir yük olduğunu düşünüp pes ediyoruz, Allah kolaylık versin tüm annelere, çalışan annelere daha çok..Bakıcı deyince içim ürperiyor:) nasıl bırakırım diyorum? Annemde bile aklım kalıyordu. Gerçi efe de zor bir çocuk, ama aryanın yemek olayı zor, bu yıl ben yokken uyumama gibi bir adet çıkardı. Ne bileyim aklım çok karışık. Annem gelecek diye düşündüğüm için de geçiçi çözümler arıyorum. Dur bakalım bu hafta belli olur, olmazssa doğru söylyorsun bakıcı şart.
Hep yemese bende bu duruma alışacağım, öyle kabul edeceğim. Ama benim kız dengesiz:) bi bakıyorsun löp löp yiyor, bi bakıyorsun lokma koymuyor ağzına. Öyle olunca da benim dengem bozuluyor. Daha çok yine hasta mı oldu diye korkum var:/
Off kızlar yaaa, yaklaşık bir aydır dengem bozuldu, ne zormuş, bi büyüselerdi. Hayattan hiç zevk almıyorum. Bi aryaya sarılıp uyumak zevk veriyor, rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu, çok güzel... Ama zoooorr:/
günaydın canlar..
dün neneye gittik. malum benim telefonun kadınlar kulübüne gıcığı var, okumak için bile açamadım.
kaç kez denedim. mesaj da yazamadım. şu işe bi çözüm bulmam lazım.
kusura bakmayın, merak da da ettiniz, ama hamdolsun kötü bi durum yok
eşim bugün mesaide, annemler yazlığa gidiyor. ayşecikle biz de gitsek mi diye düşündüm vazgeçtim.
yengem ve yeğenim de orada olacak, tam iyileşmedik. şimdi onları da hasta etmeyelim. :2:
ne dağılması kıııız?!
hoş geçen seneye göre katılımda ve buna bağlı olarak performansta bi düşüş var ama.
kalan sağlar bizimdir.
canım ayşceğin kalınlıkları farklı ikisi yün, biri pamuk üç yastığı var.
ilk aylarda sürekli kusuyordu. o yüzden yatak altına koyup yükseltmiştim baş kısmını.
bunu da sayarsak diyebilirimki 2-3 aylıktan beri yastık kullanıyoruz.
sanırım bi 6 aydır falan da yatağın üstünde yastığı. ince bi şey. ama yine de yükselti sağlıyor.
daha rahat uyuduğunu düşünüyorum. yastığa yatırırken omuzlarını da koyuyorum. ki boynu ağırmasın.
uyku halinde sağa sola dönüyor, başının altından çıkıyor ama yastığa devam
sahalarda görmek istediğimiz davranışlar bunlar
işte böle bi şi
tantitoni pahalı bi yer diye aklımda kalmış, oraya da bakarım.
ama sanırım benim karacaya gitmem lazımmmmm
Allah kabul etsin canım, yapmışsınızdır mevlüdü.
ayşecik neredeyse iyileşti diyebilirim. ben de geçen günlerden çok daha iyiyim, sağolasınn
daha geçen gün 2 hafta sonra mı gitsem diyordun,
şimdi arkadaşına ışınlandın öyle mii?hadi bakalım, iyi eğlenceler size.
inş hediyesini de beğenir.
ayıp etmiş..
geçen arkadaşlarının yanında emrivaki. bugün bebeği içerde bırakıp ayakkabılar ayakta kapıda bekleme.
nereye gidiyor bu?!
daha senenin başı. bence kaşına al, konuş.
bu ufak şeyler, diğerlerini getirir. senin de canın sıkılır.
yani acil bi şey olur, zaten sen de esnek davranırsın.
ama alelade bi günde kaçar gibi gitmesi de hoş değil.
zaten efenin yanında durduğu saat belli yani..
evet, avrupa yakası neredeyse ana karakterlerin diziden ayrılıp da
zarar almadan yenilerle daha da güzelleşerek devam edebilen tek dizi. gülse bilselin bu manada büyük mahareti var.
inş yalan dünya da öyle olur.
ben henüz hiç bakmadım, başladı mı bilmiyorum. arada bi bakıyorumdum zati.
bu seneki dizim belli. atv de menderes dönemini anlatan 'ben onu çok sevdim'
ben bu diziyi çook sevdimmm
eşim mesaide, bacım kursa gitti, annemler yazlıkta.
nasıl gezmeli bi haftasonu olacak bilemiyorum
burnu tıkalıysa, onu göze alacaksın bacım.
inan biz de bağrış çağrış savaş veriyoruz ayşecikle.
nasıl ağlıyor, nasıl ağlıyor.
eşim dayanamıyor. odadan çıkıyor. ben yokken yap diyor.
ama geçen gece burnum tıkalıyken uyuyamıyordum.
serum fiz. kullan dedi. kendime yapamam dedim.
istersen ben yapayım dedi, eee dedim, ayşeciğe yapamıyordun, bana nasıl yapacaksın
ona kıyamam ama sana yaparım diyo
şaka bi yana, zaten uykusu sorunlu.
bence burnu tıkalıysa onu yapmadan yatırma.
ahh canımm, geçmiş olsun:26:
bu geçen söylediğin rahatsızlıkla alakalı mı yeni bi şey mi?
kv ile konuşmadın di mi? annen hastanede, arya malum. okulun var.
her yükü sırtına alma gözünü seveyim yaaa
En mühimi seviyor ve iyi bakıyo olması di mi zaten cnm, Gül'ü seven dikenine katlanır misali; bakıcı teyzeyi de bu şekliyle sevCinscanlar :)
Zor ama herkesin başında :)
İçin ürpermesin. Millet yabancı ülkelerde bakıcıya bırakıyo bi de öyle düşün. Ben kendimi öyle avutuyorum.
Efe de öğlenleri beni emip uyuyodu. Dün gelmedim; biberonla güzelce uyumuş. Alışsınlar bi de ya. Hep güllük gülistanlık mı hayat sanki?? Atarlandımmmmm :)
Biraz daha alıntı yapıp yazsaydın canikom!! Bu ne yaaaa?!? :)
Pzt fırsat bulursam konuşmayı düşünüyorum. Bak ben o arkadaşlarım geldiğinde çıkışını da unutmuştum. Aslında kadında iletişim sorunu var. Sabah günaydın dersin mımır bişi geveler ağzında. Yani biraz tuhaf bi ilişki kurma-kuramama durumu var :) ama oğluşu çok seviyo ve iyi bakıyo diye katlanıyo insan biçok şeye.
Bu kocalar çok fena yaaaaaa. Çocuklarına hiç kıyamıyorlar ama bizi anında harcayabilirler :)
InşaAllah sağlık afiyetle yersiniz hepsini, ellerinize sağlık nefis görünüyorlarmerhabalar
herkese güzel bi hafta sonu diiyorum.
bu hafta giremedim topiğe
annem geldi biraz kış hazırlığı yaptık.
kavanozlara menemenlik ve közlenmiş biberle.patlıcanlı kahvaltılık sos yaptık.Eki Görüntüle 816600
oğlumun dün 9.dişi çıktı.27 haziran doğumlu ve dişleri hep ayın 27 sinde çıkıyor:44:
nfk çok geçmiş olsun canım.biran önce iyieşin ana kız.burun tkanıklığında bizde eşim üstleniyor görevi.
bende cesaret edemiyorum.ağlamaarına insen dayanamıyor ya
pembe yalan dünyayı bende sevemedim nedense.avrupa yakasını hiç kaçırmazdım.
avrupa yakasının tekrarını yine izlerim...
yastık konusunda oğlum kzımın bebeliğindeki annemin yaptığı ince yün yastığı kullanıyordu.
geçenlerde bellona,dan şu yastığı aldık.
Sleepon Baby Yastık - Bellona Mobilya
dönüşümlü kulanıyoruz şimdilik.gece biraz önceki yastığında biraz bunda yatıyor bizimki.
Maşa'Allah o minik parmağı öp annesi ,
SAĞOL canım ne kadar giremesemde aklım da hep burada
eskilierden zeynep vardı, tuğçe vardı.artık hiç uğramaz oldular.
mahmut kerim bu araar kitaplar merak sardı.ablasının masal kitaplarını inceliyor.bende
kızıma ilk aldığımız kitapları saklamıştım onları çıkardım (.eşim hiç bişeyi atmıyorsun herşeyi saklıyorsun) diye kızar bana.
ama ben büyüyünce ona göstermek için sakladım.şimdide kardeşi kullanıyor.
Eki Görüntüle 816730 Eki Görüntüle 816731 Eki Görüntüle 816732
bu kitaplar bizimki çok seviyor.parmağımızla göstermeye başladık
Kızımda yutmama konusunda bilinçlenene dek florürsüz macun kullanmıştık, yutulabiliyorduanaokulu öğretmenliği yaparken 3-4 yaş grubundaydım.
hatırlıyorum, bazı çocuklar diş fırçalasınlar diye fırçanın üzerine sıktığım o mercimek kadar diş macununu yiyorlardı.
sonra da şapur şupur yalanıyorlardı veletler
Ziyaretçiler bile merak ederBurda carrefour yoooooğ.
Aman nüfusuma almıyorum sonuçta. Kaç yaşında kadın. Takılsın böyle :)
Şimdi sen ben ortadan bi anda kaybolsak olur mu hiç?? Ziyaretçiler bile meraklanır :) katılıyorum dediklerine.
Busmaiiiii vefalı arkadaşımmmmmm :)
Sert bişi demicem. Sadece akşam bişi yemediğini, heralde onun iyi yedirdiğini ama konuşmadığımız izin bunu bilemediğimi söylicem.
Ay hadi inşallah balıklar gelir :)
Çok doğru söylemişsin cnm ağzına sağlık ,amaaan! millete malzeme olsun da ne olursa olsun bacım.
hele de akraba. tevekkeli, akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz diye bi atasözü var..
sen zayıf olsan da, aman çocuk seni yoruyor, pek yıpranmışsın, erimişsin muhabbeti yaparlardı.
al korseni, giyin kuşan, yap saçını makyajını.
al efeyi de kucağına, şıkır şıkır gez..
senin gibi var mı beeah!
gençsin, sağlıklısın, ayağı yere basan kadınsın..
evlisin, mutlusun ve dahi çocuklusun..
bırak söylensinler, kudursunlar..
ooooh! çekemeyen anten taktırsın, ahahahhah
Senin içten candan gülüşün yeter canımHahahaha valla okurken bile gaza geldimmnmn tutmayın beni :)
Allah daim etsin cnm ne mutlubenim içimden gelen şeyler bunlar..
sevdiğin işi yapıyorsun, sevdiğin adamla evlisin, efe var. e daha ne olsun?!
kendim için de aynısını düşünüyorum.
benden iyisi var mı?
etrafımda ailemde hala sevmemiş, sevilmemiş kızlar var.
evlenmemiş ve çocuk sahibi de olmamışlar..
şu şarkıyı dinle ne söylemek istediğimi anlayacaksın en sevdiğim şarkılardandır
[video=youtube;SjeIlnwppNc]http://www.youtube.com/watch?v=SjeIlnwppNc[/video]
ailem, dostlarım var. sağlıklıyım, ayşem var.
kariyerde, büyük mevkilerde, yüksek standart ve lüks yaşama ihtiyacım yok.
zira, hayat bana zaten
tüm bunların yanında irili ufaklı sıkıntılar da olacak tabi.. onlarsız da fazla bedava bi hayat olurdu sanırım
yine dünyaya gelsem aynı aileyi, aynı eşi, aynı dostları aynı hayatı isterim beeeen!:114:
Sağlıkla kullansın minik kuş cnm, size de hayırlı olsun yeniler ..hayır pembecim yapamadım maalesef
öğleden sonra alışverişe çıktık.eve bir saat önce geldik.
eşimle kerimi yıkadık, uyuttum az önce.
kızıma ayakkabı kendime çanta aldım.eşimde pandufları görünce
dayanamadı kerimede panduf aldık.bizimki bayıldı eve gelince uzun uzun inceledi.
lEki Görüntüle 817556
pandufun modeli bu ama kahverengi
Eki Görüntüle 817557
üsteki modelin bu rengi.
Oo çok güzelmiş, sağlıklı günlerde eskitsin Efe paşa..Çok tatlıııııı. Gülegüle kullansın :)
Biz de bugün ayakkabı aldık henüz yürümeyen oğluşa :)
Adidas Disney Cars 2 I lk Adm ocuk Spor Ayakkab G62988 Adidas ocuk,Gnlk Ayakkab,Gnlk,Gnlk Ayakkab,Gnlk,lk Adm,Gnlk Ayakkab Adida
Güle güle giyinsin Melisacık..günaydın hayırlı hafta sonları
cumartesi mevlüdümüzü yaptık allaha şükür
pazar günüde bir delilik yapıp eşim spora gidiyordu bizi maltepeye bırak dedim melisa ile tek başımıza uzun bir alışveriş yaptık
ama öldürdü beni öldürdü
olsun kendime elbise aldım bayram için melisada elbiseler aldım artık bayram 4 gün nasıl olsa değişik değişik giydiririm
lcw kot elbise gelmişti çok güzeldi ama 2 yaşı kalmamış o yüzden alamadık ama benim gözüm kaldı şimdi internet sitesinden bakıyorum ama yok:44:
geçmişi tam okuyamadım epey bir döktürmüşsünüz
bugün malum hem hafta başı hemde ay sonu biraz yoğunuz arada uğrarım öptüm hepinizi
Çok tatlı bizim zamanımızdaki elbiselere benziyor sanki , bayıldımşunu beğendim, kırmızıyı sevmem ama bu bordo kadife sanırım
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Bordeaux
Geçmiş olsun kerimegünaydın
kerim tüm gece öksürdü uykusuz bi gece geçirdik.
sizler nasılsınız?
nfk eşimede bayrama bişeyler alıciz
zaten çocukla alışveriş bi facia.
bizimki her tarafı dağıtmak istiyor girdiği mağazalarda.
ne kadar çabuk yaparsak o kadar iyi.bana kalsa çantayı bir saatte ancak beğenirdim.
eşiminde beğendiği bi modeli aldım.mağazanın önünde bi motorsiklet verdı.bizim haylaz oğlan
gitti motora oturdu daha in indirebilirsen.birde hareket etmesini bekliyor.
nfk kırmızı kız çocuğuna güzel yakışır kıız.ben kızlarda kırmızı ayakkabıyıda çok severim.
renk,renk giysin.sonra benim kız gibi aklı erince herşeyini mor istemesin.
Çok şekermiş modeli..
Günaydınlarr geçmişi tam okuyamadim.
bugün benim doğum günümdün kizkardesler güzellik yaptılar bana çocuklara baktılar.. küçük kizceyi aldık kahvaltıya gittik
hava çok güzeldi sonra onlarida aldık Florya ya gittik..güneşin etkisiyle sanırım yaklaşık 2 yılın sonunda adet gördüm
Oğluşun kumlar ve topraklarla oynamayı çok sevdiğini farkedince ona köftelik bulgurla oynama şansı verdim.. Sonrası süpürme:)
Eki Görüntüle 817735
naber canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?