Çok etkileyici. Kopyaladım.tamamını aradım, bulamadım.Sıvı krema da koyabilirsin tabi, ben süt kaymağı da koyuyorum bazen.
Ooh şaka maka iyi gezdin kız,
ben bu hamileliğimde bi tek ankaraya gittim o da dönüşte 2 hafta hasta yatınca zehir olmuştu
İnşallah senin güzel geçer
Yok yaa , ya şimdi ya hiç !
Kararlıyım bu sefer
İnstagramda fit ve çocuklu anneleri takip edip ilham alıyorum
Doğrudur
Bence gidip söylesen, utanır belki.
Gereksiz insan. Bunlar yüzünden müslümanlar belini doğrultamıyo işte.
Bu arada o fileyi istediğin zaman sökebiliyo musun, takması zor oluyor mu? Ölçüyü siz mi verdiniz?
Cornflakes i kerem sevmedi keşke sevse.
Böyle zamanlar için bir yazı var beni çok etkileyen.. Annesi çocuğu için yazmış.
"Dünyada en sevdiği yer, her zaman kucağım olarak kalmayacak..
Saçlarımı ellerine dolayıp çilek yermiş gibi ağzına sokmayacak..
Tanımadığı yerlerde yanıma sokulduğu gibi, eve geldiğimde bana koşup sarıldığı gibi olmayacak her zaman..
Ama şimdi öyle.
Ona arıların Ay'a kadar uçabildiğini söylesem bana inanır.
Bahçemize kuşlar konduğunda kahkahalar atar.
Babasının bıyıklarında ellerini dolaştırır.
Evimizdeki su sesi kulaklarına orkestra gibi gelir.
Söyleyin ,şimdi'den daha güzel bi an var mı?"
Aaa, iyi ki doğmuş keremmmm!! Doğum gününüz kutlu olsun canikom. Gidîn görümceye de, havanız değişsin, hem doğumgününü de kutlamış olursunuzz. Fotonuzu bende bekliyorum merakla, hemen çekip gönderr.Oo süper yesin tabi hem yemeyi öğrenir. Yalnız çocukların ev değiştirince veya birileri gelince şımarıp huysuzlaştığı da bir gerçek.
Yanımızda sürekli birileri olunca kerem de bunaldı.
Bu akşam da görümcem iftara çağırdı sanki çok gezme modundayım.. Neyse belki değişiklik olur :/
Bu arada bugün Keremin doğum günü:)
biraz da o yüzden çağırdı..
İnşallah gitmeden sahil fotomuzu çekinebiliriz
Yemeyen çocuk çok zor. Benimki de gün boyu o kadar az şey yiyor ki. Ama ben artık üstelemiyorum. Enfeksiyon falan da yok ama yemek istemiyor. Siz de ağlamaı ilgi çekmek içşn olabilir mi? Kendisiyle ilgilenmen içşn. Ortam değişince muhtemelen huzursuz olmuştur. Kendini de çocuğu da boş yere yıpratma.
Ben de 4. Kişi olabilir miyim?Aksama misafir geliyor, 3 kisi.. Monu;
-tarhana corbasi
-zeytinyagli sarma ve etli taze fasulye (dunden)
-et sote ve pilav
-manti
-biber kizartmasi (babamin bahcesinden)
-baklava ve dondurma.
Niye kendine ve arya'ya bu kadar yükleniyorsun?sırasıyla yapmak sanki daha mantıklı.Aaa, iyi ki doğmuş keremmmm!! Doğum gününüz kutlu olsun canikom. Gidîn görümceye de, havanız değişsin, hem doğumgününü de kutlamış olursunuzz. Fotonuzu bende bekliyorum merakla, hemen çekip gönderr.
Valla ne oldu ne bitti bilmiyorum ama bi inatlaşma var aramızdane yapayım kendi yediği kadar yesin artık. Nasılsa öğrenecekti bir ara. Herşey de üstüste geldi; tuvalet eğitimi, diş, yemek yeme... Hatta birkaç gündür düşünüyorum uyku konusunda da bi çeki düzen versem mi diye. Şimdi tek başına yatmayı öğrensin, eve geçince de odasını ayırayım artık.
Aksama misafir geliyor, 3 kisi.. Monu;
-tarhana corbasi
-et sote ve pilav
-manti
-baklava ve dondurma.
İngilizceden çevirdim canımÇok etkileyici. Kopyaladım.tamamını aradım, bulamadım.
Ohooo hangi birini yapsın çocuk :)Aaa, iyi ki doğmuş keremmmm!! Doğum gününüz kutlu olsun canikom. Gidîn görümceye de, havanız değişsin, hem doğumgününü de kutlamış olursunuzz. Fotonuzu bende bekliyorum merakla, hemen çekip gönderr.
Valla ne oldu ne bitti bilmiyorum ama bi inatlaşma var aramızdane yapayım kendi yediği kadar yesin artık. Nasılsa öğrenecekti bir ara. Herşey de üstüste geldi; tuvalet eğitimi, diş, yemek yeme... Hatta birkaç gündür düşünüyorum uyku konusunda da bi çeki düzen versem mi diye. Şimdi tek başına yatmayı öğrensin, eve geçince de odasını ayırayım artık.
ohh afiyet olsun ellerine saglik bacim bende ordaki yemegi dusunuyorum hic sevmedigim ortak kullaniyolar orda mutfahi kendim bisiler tasidim ama yemek yapmayi pek planlamiyorum guzel bi yere karar verip orda yeriz sahurlari da evde.yapariz artik
ilbilge, bugun gelme bacim. Cunku evde yokuz
İftara gelecek yasli amca hasta old icin oruc tutamiyor.
Oruc tutmayana iftar olmaz gelmicem dedi :111: davet yatti.
Biz de baska program yaptik. Abimlerle yazlikta ifar edicez.. İstersen oraya gel. Oranin monusu daha guzel
Duygusal anneeee..Farkındayım ;her zaman sadece sen ve ben olmayacağız yasemin kokulu bahçemizde..
Paçalarıma tutunacak kadar ufak olmayacaksın , ya da gözüm ve dudağım arasındaki mesafeye dokunacak kadar meraklı..
Her zaman peşinden koşacak kadar genç olmayacağım, ya da seni göğsümde uyutacak kadar uzun olmayacak vakit..
Bugün yaşadıklarımızı yarın hatırlamayacaksın..
Sadece, birgün sevdiğin insanlara, BENİM yaşadığımı,senin her anını hissettiğimi ,ve tüm kalbimle sadece seni sevdiğimi anlatmanı isterim..
De get busmai yaaaa!
Lohusa duygusalligini bana da bulastirdin, aglattin beni yaaaa!
Menüye bayıldımmm!!! Hepsini de çok severimm:))Aksama misafir geliyor, 3 kisi.. Monu;
-tarhana corbasi
-et sote ve pilav
-manti
-baklava ve dondurma.
Ben sadece tuvalet eğitimine başladım canım ya, gerisi kendi gelişti valla ne yapayım. Ama uykuyu eve geçince halledeyim doğru diyorsun.Ben de 4. Kişi olabilir miyim?
Niye kendine ve arya'ya bu kadar yükleniyorsun?sırasıyla yapmak sanki daha mantıklı.
Bende umursamıyordum da işte burda olunca abur cuburu da engelleyemiyorum, en son tavrımı gördüler almıyorlar şükür birşey. Bu sefer de meyve veriyorlar sürekli. Kilo kaybı çok gb geldi bana, ondan sinirlendim.iyki dogdunn kereeem nice guzel yaslarin olsun ins abiciikk :))
nfkcim valla bi kere daha tebrik ederim butti gitti cok sukur beyaz esya konusunda utum phlips azur cok memnunum tavsiye ederim onu disinda herseyim.bosch camasir mak disinda hicbi sorun yasamadm..
aryacim yemek konusu bizde de hep sknti bende kac kez yazdim buraya biliyosun su anda yediklerini bir bilsen inan ac geziyo ama artik gercekten umrumda degil kendi de yiyemiyo dogru durust ama ben artik yildim ne kadar ne zaman ne istiyosa yiyo zaten yemek hic yemiyk diyebilirim yemek anlayisi sadece corba onun disinda evde ne pisse burun kiviriyo kahbalti zaten hak getire meyve yiyo ve yogurt sutle yasiyo diyebilirkm benim durum kelin ilaci olsa keske...
babamizin sabah yine sinav gorevi vardi onun gelmesini bekliyoruz sonra yigenimizi ozledik onu gormek icin teyzemize ugrayip ordan arnutluya gecicez ins cok saolun ina dediginiz gb guzel gecer
Öyle yapayım haklısın canım ya.
Bence orda uyku egitimi olmaz bacim. Sadece sen yorulur yipranirsin..:100:
Evinize gecince dene. Kendi evi kendi yatagi olsun.. Kendi uyumaya alistiktan sonra da odasini ayirirsin..
Beni bitirdin bugün:)) bu günler bi daha gelmeyecek haklısın, sustumm.Farkındayım ;her zaman sadece sen ve ben olmayacağız yasemin kokulu bahçemizde..
Paçalarıma tutunacak kadar ufak olmayacaksın , ya da gözüm ve dudağım arasındaki mesafeye dokunacak kadar meraklı..
Her zaman peşinden koşacak kadar genç olmayacağım, ya da seni göğsümde uyutacak kadar uzun olmayacak vakit..
Bugün yaşadıklarımızı yarın hatırlamayacaksın..
Sadece, birgün sevdiğin insanlara, BENİM yaşadığımı,senin her anını hissettiğimi ,ve tüm kalbimle sadece seni sevdiğimi anlatmanı isterim..
Çok var bu sıkıntıyı yaşayan bildiğim kadarıyla. Göğüs ucun küçükse zorlanıyordur bebeğin, göğüs ucu var aventin falan onlardan denedin mi? Ama sakın umudunu kaybetme, mutlaka tutacaktır.Merhaba annisler.yardim istiyorum yaaa.oglum her emzirmede boğuşuyor benimle.bugun 18. Gun ve hala her emzirmede tutmuyor memeyi.bitkin düştüm artik savasmaktan.bu durumu yasayan varmi aranızda. Sizce normale donecekmi alisirmi.artik umidimi kaybetmek uzereyim
Galaxy Note 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?