Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok etkileyici. Kopyaladım.tamamını aradım, bulamadım.

Aaa, iyi ki doğmuş keremmmm!! Doğum gününüz kutlu olsun canikom. Gidîn görümceye de, havanız değişsin, hem doğumgününü de kutlamış olursunuzz. Fotonuzu bende bekliyorum merakla, hemen çekip gönderr.

Valla ne oldu ne bitti bilmiyorum ama bi inatlaşma var aramızda ne yapayım kendi yediği kadar yesin artık. Nasılsa öğrenecekti bir ara. Herşey de üstüste geldi; tuvalet eğitimi, diş, yemek yeme... Hatta birkaç gündür düşünüyorum uyku konusunda da bi çeki düzen versem mi diye. Şimdi tek başına yatmayı öğrensin, eve geçince de odasını ayırayım artık.

Aksama misafir geliyor, 3 kisi.. Monu;

-tarhana corbasi
-zeytinyagli sarma ve etli taze fasulye (dunden)
-et sote ve pilav
-manti
-biber kizartmasi (babamin bahcesinden )
-baklava ve dondurma.

-tarhana corbasi
-et sote ve pilav
-manti
-baklava ve dondurma.
Ben de 4. Kişi olabilir miyim?
Niye kendine ve arya'ya bu kadar yükleniyorsun?sırasıyla yapmak sanki daha mantıklı.

iyki dogdunn kereeem nice guzel yaslarin olsun ins abiciikk :))
nfkcim valla bi kere daha tebrik ederim butti gitti cok sukur beyaz esya konusunda utum phlips azur cok memnunum tavsiye ederim onu disinda herseyim.bosch camasir mak disinda hicbi sorun yasamadm..
aryacim yemek konusu bizde de hep sknti bende kac kez yazdim buraya biliyosun su anda yediklerini bir bilsen inan ac geziyo ama artik gercekten umrumda degil kendi de yiyemiyo dogru durust ama ben artik yildim ne kadar ne zaman ne istiyosa yiyo zaten yemek hic yemiyk diyebilirim yemek anlayisi sadece corba onun disinda evde ne pisse burun kiviriyo kahbalti zaten hak getire meyve yiyo ve yogurt sutle yasiyo diyebilirkm benim durum kelin ilaci olsa keske...
babamizin sabah yine sinav gorevi vardi onun gelmesini bekliyoruz sonra yigenimizi ozledik onu gormek icin teyzemize ugrayip ordan arnutluya gecicez ins cok saolun ina dediginiz gb guzel gecer

-tarhana corbasi
-et sote ve pilav
-manti
-baklava ve dondurma.

ohh afiyet olsun ellerine saglik bacim bende ordaki yemegi dusunuyorum hic sevmedigim ortak kullaniyolar orda mutfahi kendim bisiler tasidim ama yemek yapmayi pek planlamiyorum guzel bi yere karar verip orda yeriz sahurlari da evde.yapariz artik

ilbilge, bugun gelme bacim. Cunku evde yokuz
İftara gelecek yasli amca hasta old icin oruc tutamiyor.
Oruc tutmayana iftar olmaz gelmicem dedi :111: davet yatti.

Biz de baska program yaptik. Abimlerle yazlikta ifar edicez.. İstersen oraya gel. Oranin monusu daha guzel

Çok etkileyici. Kopyaladım.tamamını aradım, bulamadım.
İngilizceden çevirdim canım
Ohooo hangi birini yapsın çocuk :)
Sağol canım inşallah
ohh afiyet olsun ellerine saglik bacim bende ordaki yemegi dusunuyorum hic sevmedigim ortak kullaniyolar orda mutfahi kendim bisiler tasidim ama yemek yapmayi pek planlamiyorum guzel bi yere karar verip orda yeriz sahurlari da evde.yapariz artik

Tatilde yemekle uğraşma bence de.

busmai doğum günü kutlu olsun keremin.

rabbim hayırlı uzun ömürler versin.seneye ikisini bir kutlarsınız.

paçanga böreğini fırında yapan varmı?

kızartma banada ağır olur gibi geliyor ramazanda.

Yazlık daha iyi olur. İftara sizdeyim.

pacanga kizartilinca guzeeell
Ama firinda yapacaksan iki kat yufkayla sararsin, ustune yumurta sarisi surersin..

Son düzenleme:

Bence orda uyku egitimi olmaz bacim. Sadece sen yorulur yipranirsin..:100:
Evinize gecince dene. Kendi evi kendi yatagi olsun.. Kendi uyumaya alistiktan sonra da odasini ayirirsin..

Farkındayım ;her zaman sadece sen ve ben olmayacağız yasemin kokulu bahçemizde..
Paçalarıma tutunacak kadar ufak olmayacaksın , ya da gözüm ve dudağım arasındaki mesafeye dokunacak kadar meraklı..
Her zaman peşinden koşacak kadar genç olmayacağım, ya da seni göğsümde uyutacak kadar uzun olmayacak vakit..
Bugün yaşadıklarımızı yarın hatırlamayacaksın..

Sadece, birgün sevdiğin insanlara, BENİM yaşadığımı,senin her anını hissettiğimi ,ve tüm kalbimle sadece seni sevdiğimi anlatmanı isterim..

Duygusal anneeee..
Yasayan bilirki, bunlarin hepsi dogru. Ne guzel ifade etmis..
Gercekten bazen vakit gecmiyor gibi gelse de, gunler su gibi akiyor. Bebeklikten cocukluga geciyor kuzum. Bunu dusununce huzunleniyorum. Cunku birlikte zamanimiz sinirli, biliyorum..

De get busmai yaaaa!
Lohusa duygusalligini bana da bulastirdin, aglattin beni yaaaa!

De get busmai yaaaa!
Lohusa duygusalligini bana da bulastirdin, aglattin beni yaaaa!

Yaa ben de her okuduğumda ağlıyorum, gerçekten çok doğru.

Keremin her doğumgününde de duygusallaşıyorum

-tarhana corbasi
-et sote ve pilav
-manti
-baklava ve dondurma.
Menüye bayıldımmm!!! Hepsini de çok severimm:))
Ben de 4. Kişi olabilir miyim?

Niye kendine ve arya'ya bu kadar yükleniyorsun?sırasıyla yapmak sanki daha mantıklı.
Ben sadece tuvalet eğitimine başladım canım ya, gerisi kendi gelişti valla ne yapayım. Ama uykuyu eve geçince halledeyim doğru diyorsun.
Bende umursamıyordum da işte burda olunca abur cuburu da engelleyemiyorum, en son tavrımı gördüler almıyorlar şükür birşey. Bu sefer de meyve veriyorlar sürekli. Kilo kaybı çok gb geldi bana, ondan sinirlendim.

Bence orda uyku egitimi olmaz bacim. Sadece sen yorulur yipranirsin..:100:
Evinize gecince dene. Kendi evi kendi yatagi olsun.. Kendi uyumaya alistiktan sonra da odasini ayirirsin..
Öyle yapayım haklısın canım ya.
Beni bitirdin bugün:)) bu günler bi daha gelmeyecek haklısın, sustumm.

Merhaba annisler.yardim istiyorum yaaa.oglum her emzirmede boğuşuyor benimle.bugun 18. Gun ve hala her emzirmede tutmuyor memeyi.bitkin düştüm artik savasmaktan.bu durumu yasayan varmi aranızda. Sizce normale donecekmi alisirmi.artik umidimi kaybetmek uzereyim

Galaxy Note 2

pacanga kizartilinca guzeeell
Ama firinda yapacaksan iki kat yufkayla sararsin, ustune yumurta sarisi surersin..

Ben fırında yapıyorum, yufkanın arasına sürdüğünümüz harç varya, sütlü karışım, en son onun içine batırıyorum böreği sonrada galeta ununa, öylece fırına veriyorum öyle de güzel oluyor

Son düzenleme:
Çok var bu sıkıntıyı yaşayan bildiğim kadarıyla. Göğüs ucun küçükse zorlanıyordur bebeğin, göğüs ucu var aventin falan onlardan denedin mi? Ama sakın umudunu kaybetme, mutlaka tutacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…