Günaydınlar hanımlar. naberr. güzel bir gün diliyorum.
Haftasonu bayaa güzel geçti. bol gezmeli bol kahkahalı... yurtdışındaki misafirlerimiz geldi nihayetinde.. cmt işten erken çıktım. eşim beni aldı biraz dolaştık sıcağın gözünde. sonrada eve gittik.
yarın evlilik yıldönümümüz. merkeze inip düşündüğümüz restoranın sahilinde yemek yemeyi planlıyoruz bakalım.
ramazandan hemen sonramı yolculuk vardı. biz süpper bir kararla perşembe yola çıkıyoruz inşallah. ankaraya gidiyoruz.Hahhaha çılgınsın kız sen. 2 saate hazırlanılır mı yaaaağdası var, kaş bıyığı var, boyası var vsvsvsvs bak daha valiz işine girmedim bile
Çağır bakalım gelebilecekler mi bu sefer?? Ben olsam hiç bulaşmazdım
Ayşeciğe kıyamam. Bence de diş. Efenin salyalarını görsen şaşarsın. Geçen bağırıyodu da ağzına bi baktım yarısı yarmış. Ama nasıl bir kabarıklık anlatamam. Allah'ım hemen kurtarsın bizi ve bebişleri
Sanki bi ara yazmamış mıydı??? Yada ben temiz sıkıyorum
geçmiş olsun canım. niye ateşlendi acaba. kıyamam yaa iyimi şimdi..ramazan 24ten herkese günaydınlar..
hayırlı huzurlu bi gün ve hafta diliyorum. ramazanın son haftası.. yine geldi gidiyor mübarek ay..
dün öğleden sonra ayşecik ateşlendi. akşam iyiydi, iftarda bi sorun yoktu da eve gelince tekrar çıktı.
ateşdüşürücü verdim 1 de yattı. 5te yine kalktı, yine şurup verdim. 7.30 anca daldı.
1 saat daha uyudu. şuan yine ateşli. mızmız, iştahsız.. ben 3,5 saat uykuyla duruyorum. başım çatlıyor.
bi şeyler atıştırıp ilaç alıcam... inş başka bi şey değildir, şu belalı azılar çıksa da kurtulsak..
bi manyaklık yapıp kv leri son bi kez yemeğe çağırmayı düşünüyorum, eşime bi sorayım bakalım..
akşama da; tarhana çorbası, et sote, fırında baharatlı patates, mantı, çoban salata düşünüyorum.
biraz etli taze fasulyem var. iki çeşit de baklava, onları da dondurmayla ikram ederim. oldu da bitti maşallah..
ilbilge; kızçenin yeni yaşı kutlu olsun.. Rabbim sağlıkla, huzurla nice seneler nasip etsin.
inş 3. 4. yaş günlerini de beraber kutlarız..
pembişim; kolay gelsin bacım.. yavaştan hazırlanırsın.. bana tatil var desinler, 2 saat sonra bavullarla kapıdayım
sibel; hoşgeldin. takıl bize hayatını yaşa
busmai; gece rüyamda merti gördüm. hayır olsun. sen çok yorgun olduğun için biraz ben bakayım sen uyu dedim.
o da acıkmış ağlıyor, sol göğsümü verdim. süt yok, sağ göğsümü verdim lıkır lıkır süt aktı, içti rahatladı uyudu.
aryam; kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. görüyor musun tevafuğu? bakalım dr ne diyecek bugün.. iyi haberlerle gel inş..
allah bağışlasın.benim adimda sibel..aslinda istanbulluyum ama konyada oturuyorum.evliyim ve bi oglum var 6,5 aylik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aa negüzel olmuş. insanın güvendiği bir doktoru olması şart. ankaraya gidince bende batuşu bi muayene ettircem. tatile girmeden yakalayabilirsem.Heyyy nerdesiniz millet? Bunca saat olmuş, bi destiny yazmış. Bizde dışarı çıktık aryayı uyutup arkadaşlarla oturduk, iyi geldi.
Bizim sivastaki devlet hastanesinde olan dr umuz kayseride özel bi hastaneye geçmiş, çok sevindim yarın bi götüreceğim aryayı inşallah.
evet canım.aaaa yarın evlilik yıldönümünüz mü bizimde
kaç yıl oldu sizin çizelgen yok senin
Be.nde siemens diyecektim sen yerli malı deyince bişi demedim:)) iyi olmuş canım güle güle kullanın.... Birde philips maraton muydu neydi elektrik süpürgesinde onu çok övüyorlar. Ütüde de philips diyorlar. Diğer beyaz eşyada ya bosh, ya siemens alacaksın. Beyaz eşyacı bir arkadaş vardı o öyle söylemişti.
Çökertme kebabı yemedimde testi kebabına bayılırımm bende.Çökertme kebabıııııı <3
bu tarifi yıllardır bu şekilde yapıyorum ben. çok lezzetli olur. yapmayanlara %100 yapmalarını tavsiye ederim.Merhaba herkese
Ya çok kötu oldum
Keremın dogum gunu kutlu olsun canım
Aynı seyı bende yasamıstım canım aryanın dediği gibi göğüs ucu al ben öyle yapmıştım ama pes etme
http://www.nefisyemektarifleri.com/patatesli-citir-borek-tarifi/
Bu tarifi paçanga içiyle yapabılırsın harcında sirke oldugundan aynı yagda kızarmış gibi çıtır çıtır oluyor canım
hoşgeldinn. yeni anneyiz galiba.Bende araniza katilabilir miyim hanimlar ?hayirli ramazanlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh canıııım. doğum gününüz kutlu olsun. allah sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin.Ben de çok hüzünlendim. Yarın da bizim doğum günümüz. Bu yazıyı onun için kopyaladım. Görğrsen şaşırma.
kesinlikle şans işi.siemens aldık. boshla aynı ürün hic farki yok Siemens 50 tl daha düşüge verdi
yerli malı olsun istedik özellikle vestel alacaktik ama yorumlar gözümüzü korkuttu. beyaz eşya şans işi inşallah iyi çıkar aldigimiz.
benim ütüm tefal marka ve hiiç memnun kalmadım. kampanyalı almıştım ama yinede dünyanın parasını dökmüştüm. philipsin buharlı ütüleri çok güzele benziyor.Be.nde siemens diyecektim sen yerli malı deyince bişi demedim:)) iyi olmuş canım güle güle kullanın.... Birde philips maraton muydu neydi elektrik süpürgesinde onu çok övüyorlar. Ütüde de philips diyorlar. Diğer beyaz eşyada ya bosh, ya siemens alacaksın. Beyaz eşyacı bir arkadaş vardı o öyle söylemişti.
afiyet bal şeker olsun güzel menü.Bugün bizim menüde,
arabaşı çorbası
çökertme kebabı ( kp in deyimiyle çökerteceğim onları)
Börek
salata var.
off pembeee ne çok alıntı yapmışsın maaşallah yanii.Büyüsünler psikiyatriste gideriz
Ya evet güzel yazmış abla da bi de balkondan aşağı uçanları, evde çizilen yırtılan mobilya ve eşyaları, kırılan bardak tabakları, yenmeyen ve etrafa saçılan yemekleri, ve kafamıza gözümüze gömülen eşyaları da yazsaymış... Görüldüğü üzere oğluma dalasım var
Daha tam 42 değilim malesefağzından bal damlıyor valla keşke gerçek olsaaaaaaaa.
Yorgunuz bacımmmmmmmm. Ayrıca söylemek yapmaktan çok daha kolay
Ben de beklemen taraftarıyım canım. Kendine yüklenme.
Dondurmaaaaaa baklavaaaaaaa.
İyi eğlencelerrrr :)
Ben normal sarıp yumurta sürüp atıyom fırına.
Kerem iyiki doğmuşşşşş. Nice mutlu yılları olsun :)
Kızımmm senin duygusal olmamış lohusalığın buysa duygusal versiyonunu düşünemiyorum
Kimisinin uzun sürüyo işte. Sen inat et canım. Alışır tabi. Veletlerin 3 hafta sürüyo dünyaya alışması
Vuhuuuuu görüntüye bak. Gelecek sefsr ben de öyle yapayım
Tabi :) tanıt kendini şekerim.
Ay busmai ne güzel kız evinin işi görülüyoooo. Tabiki yemek yedirmek zor ve sinir bozucu ama sen halledersinnnnhem daha kısa sürüyo diğer saydıklarına göre öyle düşün
Süpürgem marathon çok memnunum ve herkese aldırıyorum
yaptım yaptım sonunda. valla süpperdi.pacanga kizartilinca guzeeell
Ama firinda yapacaksan iki kat yufkayla sararsin, ustune yumurta sarisi surersin..
Kızzzz negüzel yazmışsın duygulandırdın benii. içim cızz etti. annelik böyle bişey yaaa işte.Farkındayım ;her zaman sadece sen ve ben olmayacağız yasemin kokulu bahçemizde..
Paçalarıma tutunacak kadar ufak olmayacaksın , ya da gözüm ve dudağım arasındaki mesafeye dokunacak kadar meraklı..
Her zaman peşinden koşacak kadar genç olmayacağım, ya da seni göğsümde uyutacak kadar uzun olmayacak vakit..
Bugün yaşadıklarımızı yarın hatırlamayacaksın..
Sadece, birgün sevdiğin insanlara, BENİM yaşadığımı,senin her anını hissettiğimi ,ve tüm kalbimle sadece seni sevdiğimi anlatmanı isterim..
Ben fırında yapıyorum, yufkanın arasına sürdüğünümüz harç varya, sütlü karışım, en son onun içine batırıyorum böreği sonrada galeta ununa, öylece fırına veriyorum öyle de güzel oluyor
Eki Görüntüle 1195195
yemek konusunda inatlaşma illaki oluyor. kv öyle bir disipline etmişki batuyu yemem deme şansı yok. ölcüterek bile yediriyor. hatta kusma pahasına. bazan kızıyorum o şekilde yedirdiği için bazende karnı doyuyor diye seviniyorum. yurtdışından gelen eltim yanında birsürü malzemeyle gelmiş. bir sebze yemeği yaptı çin lahanası,pırasa,havuç soğan, hindistan cevizi sütü karıştırdı pişirdi bir güzel oldu. batuda bayılarak yediAaa, iyi ki doğmuş keremmmm!! Doğum gününüz kutlu olsun canikom. Gidîn görümceye de, havanız değişsin, hem doğumgününü de kutlamış olursunuzz. Fotonuzu bende bekliyorum merakla, hemen çekip gönderr.
Valla ne oldu ne bitti bilmiyorum ama bi inatlaşma var aramızdane yapayım kendi yediği kadar yesin artık. Nasılsa öğrenecekti bir ara. Herşey de üstüste geldi; tuvalet eğitimi, diş, yemek yeme... Hatta birkaç gündür düşünüyorum uyku konusunda da bi çeki düzen versem mi diye. Şimdi tek başına yatmayı öğrensin, eve geçince de odasını ayırayım artık.
yağda kızarınca çook güzel oluyorr amaa.busmai doğum günü kutlu olsun keremin.
rabbim hayırlı uzun ömürler versin.seneye ikisini bir kutlarsınız.
paçanga böreğini fırında yapan varmı?
kızartma banada ağır olur gibi geliyor ramazanda.
aslında çok üzerine düşünce çok inat yapıyorlar.bende pembise katılıyorum tepki olsun diye yapıyor. önüne bırak ilgilenme. başka işle meşgul ol. kerem bi ara yumurta yemiyordu. bir oldu yemedi aldım önünden ikinciye öyle üçüncü ye döndüm arkami bulasik falan yikiyorum bi baktım yiyor. bazen bir yumurtayı bitiriyor bazen iki çatal alıp yere atıyor.
yaaa çok güzeel. çokk duygusal.Sıvı krema da koyabilirsin tabi, ben süt kaymağı da koyuyorum bazen.
Ooh şaka maka iyi gezdin kız,
ben bu hamileliğimde bi tek ankaraya gittim o da dönüşte 2 hafta hasta yatınca zehir olmuştu
İnşallah senin güzel geçer
Yok yaa , ya şimdi ya hiç !
Kararlıyım bu sefer
İnstagramda fit ve çocuklu anneleri takip edip ilham alıyorum
Doğrudur
Bence gidip söylesen, utanır belki.
Gereksiz insan. Bunlar yüzünden müslümanlar belini doğrultamıyo işte.
Bu arada o fileyi istediğin zaman sökebiliyo musun, takması zor oluyor mu? Ölçüyü siz mi verdiniz?
Cornflakes i kerem sevmedi keşke sevse.
Böyle zamanlar için bir yazı var beni çok etkileyen.. Annesi çocuğu için yazmış.
"Dünyada en sevdiği yer, her zaman kucağım olarak kalmayacak..
Saçlarımı ellerine dolayıp çilek yermiş gibi ağzına sokmayacak..
Tanımadığı yerlerde yanıma sokulduğu gibi, eve geldiğimde bana koşup sarıldığı gibi olmayacak her zaman..
Ama şimdi öyle.
Ona arıların Ay'a kadar uçabildiğini söylesem bana inanır.
Bahçemize kuşlar konduğunda kahkahalar atar.
Babasının bıyıklarında ellerini dolaştırır.
Evimizdeki su sesi kulaklarına orkestra gibi gelir.
Söyleyin ,şimdi'den daha güzel bi an var mı?"
bizde önceden bağırış çağırış yemek yerdik. kv gerçekten hizaya soktu. nasıl başardı bilmiyorum ama çocuk onun elinden zoraki de olsa yiyor.Yemeyen çocuk çok zor. Benimki de gün boyu o kadar az şey yiyor ki. Ama ben artık üstelemiyorum. Enfeksiyon falan da yok ama yemek istemiyor. Siz de ağlamaı ilgi çekmek içşn olabilir mi? Kendisiyle ilgilenmen içşn. Ortam değişince muhtemelen huzursuz olmuştur. Kendini de çocuğu da boş yere yıpratma.
yaa bazen banada denk geliyor ve hayranlıkla izliyorum. o mola paspasından bende alacam.Az önce süper dadının eski bölümlerinden birini izliyordum da, dışardan bazı hataları görmek, yada nasıl bir yol izleyeceğini bilmek ne kadar kolay. Bakınca " aaa bunda ne var şöyle yap gitsin" diyoruz. İçinde olunca ya aklımıza gelmiyor, yada öyle yorulmuş oluyoruz ki zindan ediyoruz etrafımızdakilere de kendimize de hayatı.
Aaa NFK canım çok sevindiim. azim herşeyin üstesinden gelir. tatlım tebriklerr.Nfkkk!!!! Çok sevindim sınavda başarılı olmanaaa!!! Onca dalavereye rağmenn... Hadi gözün aydın canikom:)
Borncum allahtan enfeksiyon falan yokmuş, havalar ısınınca dişler daha zor çıkıyor sanırım. Biz de son köpek dişimizi çıkarıyoruz bu ara, allah sabır versin ne diyim. İyi tatiller bu aradaa:)
Busmai bencede hiçbirşeyden kısma ya, kilo alsan ne olacak emziriyorsun zaten verirsin 2 çocukla.
Anaaa niye mahvetti ki. geçmişolsun. üşütmüş olabilirsin belki. bende yedim bayaa bişey olmadı. ama ben iftardan sonra çayla yedim. iftara yetişmedi çünki. bide misafir gelince ev curcuna ancak iftar sonrasına yetişti.Paçanga bugün mahvetti beni. Acayip midem bulandı. Kızartma olduğu için iftar için çok ağır oldu.
bayaa zor durumdasın canım ya allah yardımcın olsun. senin bu durumunu ben batu ilk yaşına girdiğinde yaşamıştım. batu çoook kusan bi çocuktu. o mahvalduğum günleri hatırlamak bile istemiyorum. başımdan tutun iç çamaşırıma ayaklarıma kadar kusardı. yemek istemezdi. çok kızdığım hatta bağırdığım zamanlarda oldu üzülerek. hatta ağladığım. zamanla düzeldi ama çok iştahlı bir çocukta sayılmaz. yediği kadar veririm ben kv çok zorlayarak koca bir tabak dolusu yediriyio. minnacık mide nasıl alıyor bilmiyorum. o şekilde yemeside doğru değil. mide sarkar diye korkuyorum. içim de gidiyor ama koca tabak yemeği o mideye dolduruyor. az yedirmekmi yoksa tıkabasa zorla yedirmekmi doğru bilemedim. öyle gidiyor..Ya kızlar ben size birsey danışacağım arık kafayı yiyeceğim ya. Gecen yazdım aryayla kavgalıyız diye, sizde sordunuz sağolun ama yazamadım birtürlü.
şurdan başlayayım; arya lokmasını ağzında tutan bir çocuktu hep, ya bu ara abarttı, yada bu ara zaten yemediği için benim gözüme çok batıyor. Önceleri anlattım, dişlerin çürür, dişlerinde böcek olur, çiğne yut diye olmadı. Kızdım bağırdım, küstüm olmadı. En son çok sinirlendim ellerine vurdum. Nette okuduğum yazılarda hep doyduktan sonra böyle yapmalarından bahsediyor, ama arya ilk lokmadan itibaren başlıyor ağzında tutmaya. 5 dakkada kırk taklaylla yutuyor. Ve artık bana tepki olsun diye mi tutuyor anlayamıyorum. Dr a götüreyim dedim, vazgeçtim, birşeyi yoktur diye. Pedagoga mı gitsem diye bile düşündüm çünkü artık cidden çok yoruyor beni. Bende de takıntı oldu. Yemek vakti geldi mi geriliyorum artık. Yemezsen yeme deyip kaldırıyorum yemeği bu seferde başlıyor ağlamaya. 1-2 kez kaldırdım yemeği vermedim, kızdım, gece uykusunda bile sayıklayıp uyanıp mama istiyor, veriyorum yemiyor! Gece sütünü de bıraktı, uyurken bile içmiyo bişey. Ne yapacağımı şaşırdım, önüne yemeği koyup kendi yediği kadar mı yese ? 1-2 gün onun yemek istemesini bekledim aç bıraktım yine yok, daha fazla gün de dayanamadım yine başladım iyilikle- kötülükle yedirmeye çalışmaya.
arya kayseriye geldiğimden beri doğru düzgün bir öğünü yok. Önce ortam değilikliğindendir dedim, sıcaktandır dedim, diştir belki dedim ( bu hafta dişi patlıyor gerçi) ama nerdeyse 3 hafta oldu çocuk beni çıldırtacak. Kilo kaybı olunca stres yapıyorum, bişey mi var aceba diye. 2 kiloya yakın kilo verdi, 12 kg ye düştü. Benim derdim kilo alsın, kilolu bi çocuk olsun değil ama kilo verdikçe kaygılanıyorum bir sorun var diye. Normal yemek düzeninde ilerlemiyor çünkü. Akşama kadar kahvaltı dahil atıştırarak geçiştiriyor. İftarda bizimle normal bi öğününün yarısı kadar kendi yiyor benim yedirmeme de izin vermiyor artık. O da kırk pazarlıkla.
şimdi yazınca daha da farkettim, dr un tavsiyesiyle böbrek taşı düşünce koruyucu şurubumuzu bıraktık, tam da bu sürece denk geliyor, aceba yine idrar yolları enfeksiyonu mu oldu diye hem korkuyorum çok, hemde birşeyi yok diye kendimi avutup dr a gitmeyi erteliyorum sürekli. O süreçler beni çok yoruyor çünkü artık. Daha geçen hafta cildiye dr una gittik yine, bi egzama türü çıktı çocukta. Allahım bu çocuk bir türlü hastalıktan kurtulmuyor, kafayı yiyeceğim artık.
Bi akıl verin bana çünkü işin içinden çıkamıyorum, nasıl davranacağımı kestiremiyorum artık. Çocukla oyun oynamak bile gelmiyor artık içimden.
senin özel hazırlığın var bacım, kaş bıyık boya..Hahhaha çılgınsın kız sen. 2 saate hazırlanılır mı yaaaağdası var, kaş bıyığı var, boyası var vsvsvsvs bak daha valiz işine girmedim bile
Çağır bakalım gelebilecekler mi bu sefer?? Ben olsam hiç bulaşmazdım
Ayşeciğe kıyamam. Bence de diş. Efenin salyalarını görsen şaşarsın. Geçen bağırıyodu da ağzına bi baktım yarısı yarmış. Ama nasıl bir kabarıklık anlatamam. Allah'ım hemen kurtarsın bizi ve bebişleri
Sanki bi ara yazmamış mıydı??? Yada ben temiz sıkıyorum
ne güzel.. şimdiden nice seneler diyeyim.Günaydınlar hanımlar. naberr. güzel bir gün diliyorum.
Haftasonu bayaa güzel geçti. bol gezmeli bol kahkahalı... yurtdışındaki misafirlerimiz geldi nihayetinde.. cmt işten erken çıktım. eşim beni aldı biraz dolaştık sıcağın gözünde. sonrada eve gittik.
yarın evlilik yıldönümümüz. merkeze inip düşündüğümüz restoranın sahilinde yemek yemeyi planlıyoruz bakalım.
oy ooyyy oyyy!! ne kadan ballısın kız sen..günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
anam ne yapmışsınız öyle oku oku şaşı oldum başım ağrıyor şuan
dünkü menümüz mercimek çorbası, taze fasülye, bulgur pilavı, cacık ve çikolatalı muzlu pasta
bugünde kalanları yeriz artık dün iftar sofrasındaykene iki tabak ayrı yerlerden içli köfte geldi
ben acılı sevdiğim için ilk gelen tabaktan tadımlık 1 tane yedim gerisini devam etmedim hatta yaa işte şu kişininki çok güzel oluyor dedim ki
kapı çaldı oda yapmış getirdi ondan 3 tane hüplettim hepsi yemek sonrası gelmiş oldu yoksa affetmezdim bayılıyorum bu içli köfteye çekirdek gibi benim için
bitirmeden rahat edemiyorum
melisanında dişleri çıkıyor sanıyorum diş fırçasını sürekl ağzına sokuyor yemek dersen aç dolaşıyor sadece süt içiyor allahtan gündüz meme işini az da olsa çözebildik hayırlısı geceye artık
sağol bacım.. ateşi sanki sürekli var, ama öyle 39lara kadar çıkmıyor..geçmiş olsun canım. niye ateşlendi acaba. kıyamam yaa iyimi şimdi..
menü de güzelmiş.
lahana çorbası mı?daha önce duydunmu bilmiyorum ama ben bi çorba tarifi buldum bir haftada 7 kilo verdiriyor. ayrıca herşeyden de yiyebiliyorsun. benim bi 4 kilo kadar vermeye ihtiyacım var. bu çorbadan yapıp birazdaha kilo vermeyi düşünüyorum.
Aaa bidakka aynı alıntıyı ikinci kez kullanıyorum ama gözüme çarptı alıntı. senindemi evlilik yıldönümün yarın. 22 temmuz 2009 da evlendik biz.aaaa yarın evlilik yıldönümünüz mü bizimde
Aaa bidakka aynı alıntıyı ikinci kez kullanıyorum ama gözüme çarptı alıntı. senindemi evlilik yıldönümün yarın. 22 temmuz 2009 da evlendik biz.
senin özel hazırlığın var bacım, kaş bıyık boya..
eşime sordum, bu sefer o bırak çağırmayalım dedi.. kararı onun vermesi iyi oldu
akşam bir tepsi börek yapar gönderirsin dedi. zaten neredeyse istisnasız her akşam bir iki tabakla yemek tatlı gönderdim.
belki bir hafta ağırlamış kadar olmuşumdur yani, ahahahahahh
ay bu dişler ömrümüzü çürütübizimkinde ishal de var, dün 3 kez yaptı cıvık şekilde.
bu sabah da bir kez. iştahı hiç yok, yarım muz yedi, zorla..
parkta bi kadın dün haberlerde izledim beta virüsü salgını varmış.
ishal ve ateşi varsa şüphelen dedi, Allah korusun inş diştir, çabucak çıkar biter yav
yok ben hep taş atıyorum da, daha hiç karşılık vermedi diye anımsıyorum ben de.
ama daha da taş atmam
ne güzel.. şimdiden nice seneler diyeyim.
inş sağlıkla mutlulukla güzel seneleriniz olur..
oy ooyyy oyyy!! ne kadan ballısın kız sen..
aynı gün iki tabak içli köfteeeeafiyet bal şeker olsun, kilo olmasın ne diyim
sağol bacım.. ateşi sanki sürekli var, ama öyle 39lara kadar çıkmıyor..
sürekli ağlar modda.. inş çabuk biter herneyse..
lahana çorbası mı?
ben de 63,5-64 civarıyım. bayramdan sonra biraz dişimi sıkıp 2 kg vericem inş..
ramazan 24ten herkese günaydınlar..
hayırlı huzurlu bi gün ve hafta diliyorum. ramazanın son haftası.. yine geldi gidiyor mübarek ay..
dün öğleden sonra ayşecik ateşlendi. akşam iyiydi, iftarda bi sorun yoktu da eve gelince tekrar çıktı.
ateşdüşürücü verdim 1 de yattı. 5te yine kalktı, yine şurup verdim. 7.30 anca daldı.
1 saat daha uyudu. şuan yine ateşli. mızmız, iştahsız.. ben 3,5 saat uykuyla duruyorum. başım çatlıyor.
bi şeyler atıştırıp ilaç alıcam... inş başka bi şey değildir, şu belalı azılar çıksa da kurtulsak..
bi manyaklık yapıp kv leri son bi kez yemeğe çağırmayı düşünüyorum, eşime bi sorayım bakalım..
akşama da; tarhana çorbası, et sote, fırında baharatlı patates, mantı, çoban salata düşünüyorum.
biraz etli taze fasulyem var. iki çeşit de baklava, onları da dondurmayla ikram ederim. oldu da bitti maşallah..
ilbilge; kızçenin yeni yaşı kutlu olsun.. Rabbim sağlıkla, huzurla nice seneler nasip etsin.
pembişim; kolay gelsin bacım.. yavaştan hazırlanırsın.. bana tatil var desinler, 2 saat sonra bavullarla kapıdayım
busmai; gece rüyamda merti gördüm. hayır olsun. sen çok yorgun olduğun için biraz ben bakayım sen uyu dedim.
o da acıkmış ağlıyor, sol göğsümü verdim. süt yok, sağ göğsümü verdim lıkır lıkır süt aktı, içti rahatladı uyudu.
aryam; kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. görüyor musun tevafuğu? bakalım dr ne diyecek bugün.. iyi haberlerle gel inş..
oh ne güzel inşallah güzel haberler alırız yineHeyyy nerdesiniz millet? Bunca saat olmuş, bi destiny yazmış. Bizde dışarı çıktık aryayı uyutup arkadaşlarla oturduk, iyi geldi.
Bizim sivastaki devlet hastanesinde olan dr umuz kayseride özel bi hastaneye geçmiş, çok sevindim yarın bi götüreceğim aryayı inşallah.
sağol canımMerhaba herkese
Ya çok kötu oldum
Keremın dogum gunu kutlu olsun canım
Aynı seyı bende yasamıstım canım aryanın dediği gibi göğüs ucu al ben öyle yapmıştım ama pes etme
http://www.nefisyemektarifleri.com/patatesli-citir-borek-tarifi/
Bu tarifi paçanga içiyle yapabılırsın harcında sirke oldugundan aynı yagda kızarmış gibi çıtır çıtır oluyor canım
:)) sağol cicimBüyüsünler psikiyatriste gideriz
Ya evet güzel yazmış abla da bi de balkondan aşağı uçanları, evde çizilen yırtılan mobilya ve eşyaları, kırılan bardak tabakları, yenmeyen ve etrafa saçılan yemekleri, ve kafamıza gözümüze gömülen eşyaları da yazsaymış... Görüldüğü üzere oğluma dalasım var
Daha tam 42 değilim malesefağzından bal damlıyor valla keşke gerçek olsaaaaaaaa.
Yorgunuz bacımmmmmmmm. Ayrıca söylemek yapmaktan çok daha kolay
Ben de beklemen taraftarıyım canım. Kendine yüklenme.
Dondurmaaaaaa baklavaaaaaaa.
İyi eğlencelerrrr :)
Ben normal sarıp yumurta sürüp atıyom fırına.
Kerem iyiki doğmuşşşşş. Nice mutlu yılları olsun :)
Kızımmm senin duygusal olmamış lohusalığın buysa duygusal versiyonunu düşünemiyorum
Kimisinin uzun sürüyo işte. Sen inat et canım. Alışır tabi. Veletlerin 3 hafta sürüyo dünyaya alışması
Vuhuuuuu görüntüye bak. Gelecek sefsr ben de öyle yapayım
Tabi :) tanıt kendini şekerim.
Ay busmai ne güzel kız evinin işi görülüyoooo. Tabiki yemek yedirmek zor ve sinir bozucu ama sen halledersinnnnhem daha kısa sürüyo diğer saydıklarına göre öyle düşün
Süpürgem marathon çok memnunum ve herkese aldırıyorum
Allah bağışlasın canım. Ek gıdaya geçtiniz mi?? Çok nefret günlerdi benim için valla
Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) nöbet sendromu olmayan bir pzt candırramazanın son haftası hayırlı olsun. Hangi ara başladı da bitiyo dimi??? Bu haftaya yayaraktatil hazırlıklarını bitirmem gerek. Kadın olmak zooooor güzel bir gün diliyorum.
İlbilgecim minik kuşundoğum günü kutlu olsunnnn. Öpücükler yolluyorum :)
ramazan 24ten herkese günaydınlar..
Teşekkür ederiz teyzeleri.hoşgeldinn. yeni anneyiz galiba.
Ahh canıııım. doğum gününüz kutlu olsun. allah sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin.
kesinlikle şans işi.
benim ütüm tefal marka ve hiiç memnun kalmadım. kampanyalı almıştım ama yinede dünyanın parasını dökmüştüm. philipsin buharlı ütüleri çok güzele benziyor.
afiyet bal şeker olsun güzel menü.
off pembeee ne çok alıntı yapmışsın maaşallah yanii.
daha önce duydunmu bilmiyorum ama ben bi çorba tarifi buldum bir haftada 7 kilo verdiriyor. ayrıca herşeyden de yiyebiliyorsun. benim bi 4 kilo kadar vermeye ihtiyacım var. bu çorbadan yapıp birazdaha kilo vermeyi düşünüyorum.
Günaydınlar hanımlar. naberr. güzel bir gün diliyorum.
aaaa yarın evlilik yıldönümünüz mü bizimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?