Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aaaa yarın evlilik yıldönümünüz mü bizimde
kaç yıl oldu sizin çizelgen yok senin

ramazandan hemen sonramı yolculuk vardı. biz süpper bir kararla perşembe yola çıkıyoruz inşallah. ankaraya gidiyoruz.

geçmiş olsun canım. niye ateşlendi acaba. kıyamam yaa iyimi şimdi..
menü de güzelmiş.

benim adimda sibel..aslinda istanbulluyum ama konyada oturuyorum.evliyim ve bi oglum var 6,5 aylik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah bağışlasın.

aa negüzel olmuş. insanın güvendiği bir doktoru olması şart. ankaraya gidince bende batuşu bi muayene ettircem. tatile girmeden yakalayabilirsem.

maratonu ilk defa duydum. elektrik supurgemin de degismesi lazım ama onu rolantiye aldım. alacağım zaman arastirayim bu markayı da

bu tarifi yıllardır bu şekilde yapıyorum ben. çok lezzetli olur. yapmayanlara %100 yapmalarını tavsiye ederim.

Bende araniza katilabilir miyim hanimlar ? hayirli ramazanlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldinn. yeni anneyiz galiba.

Ben de çok hüzünlendim. Yarın da bizim doğum günümüz. Bu yazıyı onun için kopyaladım. Görğrsen şaşırma.
Ahh canıııım. doğum gününüz kutlu olsun. allah sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin.

kesinlikle şans işi.

benim ütüm tefal marka ve hiiç memnun kalmadım. kampanyalı almıştım ama yinede dünyanın parasını dökmüştüm. philipsin buharlı ütüleri çok güzele benziyor.

Bugün bizim menüde,

arabaşı çorbası
çökertme kebabı ( kp in deyimiyle çökerteceğim onları)

Börek

salata var.
afiyet bal şeker olsun güzel menü.

off pembeee ne çok alıntı yapmışsın maaşallah yanii.

daha önce duydunmu bilmiyorum ama ben bi çorba tarifi buldum bir haftada 7 kilo verdiriyor. ayrıca herşeyden de yiyebiliyorsun. benim bi 4 kilo kadar vermeye ihtiyacım var. bu çorbadan yapıp birazdaha kilo vermeyi düşünüyorum.

pacanga kizartilinca guzeeell
Ama firinda yapacaksan iki kat yufkayla sararsin, ustune yumurta sarisi surersin..
yaptım yaptım sonunda. valla süpperdi.

Kızzzz negüzel yazmışsın duygulandırdın benii. içim cızz etti. annelik böyle bişey yaaa işte.

yemek konusunda inatlaşma illaki oluyor. kv öyle bir disipline etmişki batuyu yemem deme şansı yok. ölcüterek bile yediriyor. hatta kusma pahasına. bazan kızıyorum o şekilde yedirdiği için bazende karnı doyuyor diye seviniyorum. yurtdışından gelen eltim yanında birsürü malzemeyle gelmiş. bir sebze yemeği yaptı çin lahanası,pırasa,havuç soğan, hindistan cevizi sütü karıştırdı pişirdi bir güzel oldu. batuda bayılarak yedi

yağda kızarınca çook güzel oluyorr amaa.

aslında çok üzerine düşünce çok inat yapıyorlar.

yaaa çok güzeel. çokk duygusal.

bizde önceden bağırış çağırış yemek yerdik. kv gerçekten hizaya soktu. nasıl başardı bilmiyorum ama çocuk onun elinden zoraki de olsa yiyor.

yaa bazen banada denk geliyor ve hayranlıkla izliyorum. o mola paspasından bende alacam.

Aaa NFK canım çok sevindiim. azim herşeyin üstesinden gelir. tatlım tebriklerr.

Paçanga bugün mahvetti beni. Acayip midem bulandı. Kızartma olduğu için iftar için çok ağır oldu.
Anaaa niye mahvetti ki. geçmişolsun. üşütmüş olabilirsin belki. bende yedim bayaa bişey olmadı. ama ben iftardan sonra çayla yedim. iftara yetişmedi çünki. bide misafir gelince ev curcuna ancak iftar sonrasına yetişti.

bayaa zor durumdasın canım ya allah yardımcın olsun. senin bu durumunu ben batu ilk yaşına girdiğinde yaşamıştım. batu çoook kusan bi çocuktu. o mahvalduğum günleri hatırlamak bile istemiyorum. başımdan tutun iç çamaşırıma ayaklarıma kadar kusardı. yemek istemezdi. çok kızdığım hatta bağırdığım zamanlarda oldu üzülerek. hatta ağladığım. zamanla düzeldi ama çok iştahlı bir çocukta sayılmaz. yediği kadar veririm ben kv çok zorlayarak koca bir tabak dolusu yediriyio. minnacık mide nasıl alıyor bilmiyorum. o şekilde yemeside doğru değil. mide sarkar diye korkuyorum. içim de gidiyor ama koca tabak yemeği o mideye dolduruyor. az yedirmekmi yoksa tıkabasa zorla yedirmekmi doğru bilemedim. öyle gidiyor..

senin özel hazırlığın var bacım, kaş bıyık boya..

eşime sordum, bu sefer o bırak çağırmayalım dedi.. kararı onun vermesi iyi oldu
akşam bir tepsi börek yapar gönderirsin dedi. zaten neredeyse istisnasız her akşam bir iki tabakla yemek tatlı gönderdim.
belki bir hafta ağırlamış kadar olmuşumdur yani, ahahahahahh

ay bu dişler ömrümüzü çürütü bizimkinde ishal de var, dün 3 kez yaptı cıvık şekilde.
bu sabah da bir kez. iştahı hiç yok, yarım muz yedi, zorla..
parkta bi kadın dün haberlerde izledim beta virüsü salgını varmış.
ishal ve ateşi varsa şüphelen dedi, Allah korusun inş diştir, çabucak çıkar biter yav

yok ben hep taş atıyorum da, daha hiç karşılık vermedi diye anımsıyorum ben de.
ama daha da taş atmam

ne güzel.. şimdiden nice seneler diyeyim.
inş sağlıkla mutlulukla güzel seneleriniz olur..

oy ooyyy oyyy!! ne kadan ballısın kız sen..
aynı gün iki tabak içli köfteeee afiyet bal şeker olsun, kilo olmasın ne diyim

geçmiş olsun canım. niye ateşlendi acaba. kıyamam yaa iyimi şimdi..
menü de güzelmiş.
sağol bacım.. ateşi sanki sürekli var, ama öyle 39lara kadar çıkmıyor..
sürekli ağlar modda.. inş çabuk biter herneyse..

lahana çorbası mı?
ben de 63,5-64 civarıyım. bayramdan sonra biraz dişimi sıkıp 2 kg vericem inş..

Aaa bidakka aynı alıntıyı ikinci kez kullanıyorum ama gözüme çarptı alıntı. senindemi evlilik yıldönümün yarın. 22 temmuz 2009 da evlendik biz.

Aaa bidakka aynı alıntıyı ikinci kez kullanıyorum ama gözüme çarptı alıntı. senindemi evlilik yıldönümün yarın. 22 temmuz 2009 da evlendik biz.

evet canım bizimde yarın
biz 2005 de evlendik
yarın bizimde bir yemek planımız var aslında ama eşim cuma yapalım diyor yemek işini bell değil yani

Son düzenleme:

bencede çağırmış kadar olmuşsun ama dediğin gibi bunu eşinin onaylaması daha iyi olmuş

Selam kızlar
görümcemde iftar güzel geçti kereme pasta kestik ..

eve döndük, gece kerem de ateşlendi. 3 saatte bir calpol verdim inip yine çıkıyor hala mızmız
o da mı diş çıkarıyor acaba? doktora gitsem mi beklesem mi?ağzını da açtırmıyor ki..herkesin dişi aynı zamana denk geldi!

rüyan hayrolsun:) manevi süt annesi:))
oh ne güzel inşallah güzel haberler alırız yine
sağol canım
:)) sağol cicim

evde çocuk olmasaydı eşyaların sağlam olurdu ama kuru kuru eşyayı ne yapacaksın hayat veletlerimizle güzel
philips i çok övdünüz denemek istiyorum
bir de benim için süpürgenin sessiz olması da önemli. rowenta silence force almıştım ben. memnundum aslında ama en düşük çekme ayarında sessiz çalışıyor,hile yapmışlar:)

Son düzenleme:

Teşekkür ederiz teyzeleri.
Nfk, geçmiş olsun canım.

Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun kızlar. Nice mutlu, huzurlu yıllara...

Merhaba kızlar
Ceylinde son 1 haftadır bı huy gelişti sureklı benı yanında ıstıyor. Hiç bir iş yapamıyorum evde. Az önce snir krizi geçirdim artık oturup ağladım hala sakınleşemedim.televızyon izlerken yanında oturayım istiyor odasında oyuncaklarıyla oynarken yanında olayım istıyor yani çanta gibi yanında tasıyo beni çıldırcam artık bunaldım
Kendı cocugumun yuzunu göresım yok öyle bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…