Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çok kızdım valla işte bence nasıl hak ödeneceğini müslümanlar düşünür. işte bu yüzden benim memleketimde kimse hırsıza kızmaz herkes çapı kadar çalar:)
ama valla beni şu mübarek günde dinden çıkaracaktı bide dalga geçer gibi soruyor.

eline sağlık bacım. sucuklu kaşarlı gözleme yapıyorum bazen, ama sanki ağır oluyor:44:
dün makarnalı peynirli börek yaptım. gerçekten su böreği gibi oluyor mübarek. bi gün su böreği yapmak istiyorum inş

iftarda sahile hiç inmedik. insanlar iftar ve yatsı arası uyumuyorki bacım..
aslında gezilecek saatler o saatler.. ama bu tıfıllarla ne mümkün. gece uyumasak, sahurdan sonra yatsak
7de ayaktayız, kaçış yok

orada farketmedin sanırım, eve gelince gördün öyle mi?
yoksa söyler bırakır almazdın. senin yerinde olsam belki götürür geri bile verebilirdim..
benim dikkatimi çeken, bunlar seyyar arabalı satıcılar değil; kimisi dükkanında yapıyor bu katakülleyi
kimisi her hafta aynı gün tezgah açtığı pazarda.. yani hiç de insanlardan utanmıyorlar, aynı adam gelip bi şey der diye.
ama birine bir kere satsam yeter diye düşünüyorlar belliki.. artık kaba tabirle 'kaşarlaşmışlar'

bu arada burada 8-9 kilo bamyanın kilosu.. tadını çok seviyorum ama angaryası ömrümü çürütüyor :111:

sana daha kötüsünü anlatayım. üsküdarda balıkçılar çarşısı var.
oradan balık almaya gittik eşimle. ki eşim balıktan anlar. tezgahta seçti beğendi. satıcı o beğendiğimiz iki balığı
arkada balık temizleyen çocuğa verdi, o da temizledi, paketledi. eve geldik. mutfağa girdik, hazırlık yaptık.
poşeti açtıkki, kağıdın içindekiler seçtiğimiz balıklar değil ithal uskumrular bizden 20 lira alıp, 6 liralık balık sattı yani adam.
eşim çok sinirlendi, üşenmedi giydi üstünü tekrar çarşıya gitmek için. ben de gider kavga eder diye peşine tabi.
vardık çarşıya, söyledi eşim adama. adamdaki tavrı bi görsen var ya, bizi orada yalancı çıkaracak.
yok ben 40 yıllık esnafım, yalan mı söylicem. sen hangi balığı seçtiğini hatırlamıyorsun.. zaten 10 dk düşündün hangisini alayım diye..
falan filan, bi milyon yalan sıktı. eşim de bana laf yapma; 40 yıllık esnafsın ama
bu kadar aciz bi numarayla milleti dolandırıyorsun dedi.
paramızı aldık çıktık. arkamızdan bağırdı, bi şeyler söyledi salak herif.
ama çevredeki insanlar da duydu yani, inanan inandı belki vazgeçti oradan almadı, inanmayanın da içine şüphe düştü.
ooooh iyi oldu !!!

Son düzenleme:
tembel gacılar, bi de haftasonu rehaveti çöktü üzerinize tam oldu
bugünlük mesaj kotamı doldurmuş buluyorum. haydin görüşürük..

Yok canım valla diyetteyim,
Midemi tam doldurmadan kalkıyorum sofradan, sadece çok su içiyorum. Zaten önemli olan su.
Keremi emzirirken çok kilo almıştım aşırı yemediğim halde; bu sefer aynısını yaşamak istemiyorum. Herkes de yüzün şişmiş falan diyor canım sıkılıyor

Bence herkesi aynı kefeye koyma. Her dinde her millette dürüst ve sahtekar insanlar var. Her konuda en iyi olan kazanacak.
Müslümanların eksikliği islamı bağlamaz. İyi müslüman olmaya çalışanları da bağlamaz.. Çünkü Allah ayette açıkça alışverişlerde hile yapmayı yasaklamış. Müslümanlar da ne yaparlarsa karşılığını görecekler.

83. Sure (Mutaffifin)
"Ölçüde ve tartıda hile yapanların vay haline!
Onlar insanlardan (bir şey) ölçüp aldıkları zaman, tam ölçerler..Fakat, kendileri onlara bir şey ölçüp, yahut tartıp verdikleri zaman eksik ölçüp tartarlar.
Onlar, büyük bir gün; insanların, âlemlerin Rabbinin huzurunda duracakları gün için diriltileceklerini sanmıyorlar mı?"

Valla pembişim bu kadar becerikliliğe rağmen yemiyorsun ya helal kız sana!

Senin de bu ebatta döt göbeğin olsa sen de azmederdin :)

Eline sağlık kız tebrik ediyorum seni. Ben hayatımda bi kere sarma yaptım bi daha da oğluş büyüyünce yaparım belkim

Sınavını yarın sanıyordum ben. Başarılar canımmmmmmmmmm. Vur vur parçala bu maçı kazan :)

Herkese günaydın.
Biz de bugün paçanga böreğini ana yemek olarak yapacağız. Dün eşimle öyle konuşmuştuk, kararı hala geçerliyse...

Paçangaaaaaaa <3

Hahhahah tam vedat valla :)

İnşallah canımcım. :)

Elektrik süpürgen sen iş yapma diye bozuldu kızımmmmmmm. Otur dinlen :)

Sucuk şöyle acılısından falan olsaydı ne güzel olurduuuuuuu. <3 <3

Ben domates çorbasını kafadan ve salçalı yapıyorum :/

Kocam da kendisine komplo kurduğumu söylüyor. Ben kilo verip ona aldırmak için yapıyormuşum

Ya ne diyeti kızım deli misin??? Ayrıca sadece su süt yapmıyo. Miktarını arttırabilir ama kalorisi az olur. Sonuçta senin vücuduna giren gıdalar o sütün kalorisinin çoğu olacak. 2-3 ay geçsin başlarsın dikkat etmeye

Tefal iki ğtüm var kazanlı ve kazansız. Ütü masam da tefal. Bi de blender aldım. Memnunum hepsinden. Ama bu işler şans işi tamamen. Phlipsin herbişiyi iyi oluyo aslında

Ben yahudi veya hristiyanların böyle bişi yapacağını sanmam zaten. Baksan avrupada bizden çok dürüstlük var. Ama sorsan dediğin gibi dinlerinden dolayı küçük görülür o insanlar bu çakal esnaf tarafından... Yazık.

Bayıldım eşinin foto çekimine :)

Mesela bize olsa hiç anlamazdık. Ama burda önünde temizliyolar arkaya götürmüyolar.

merhabalar

iyi hafta sonları yaz tatili olunca hafta sonuda pek anlaşılmıyor.

oruç değilim bol,bol temizlik yaptım.atılcak ne çok şey varmış attım rahatladım.

4 gündür emzirmiyorum,oğluşum şaşkın ama umduğumuz gibi olmadı

kızıma göre daha kolay alıştı.yinede emdiği pozisyonda kucağımda oturuyor ara,ara.

birde tuvalete alışırsa tamam olacak.yaz sonunu düşünüyorum.nfk taze yaprakla

geçen yılın yaprağını karıştıyorlar maaleseftokat yaprağı satan yer yokmu?

o küçük yapraklara bende sinir oluyorum,bazen bizde de çıkıyor.yaprağı birde saklamak sorun oluyor.

serin yerde kalmazsa çok çabuk bozuluyor.ütü alırken tefallle philips arasında çok düşünmüştük.

philips azur aldık memnunum.süpürgem arçelik kaç sene oldu.bi süpürge bu kadarmı iyi çeker,halı yerinden kalkıyor.

birde kablosu dışarda kalmasa daha iyi olurdu.yeni modelleri gördükçe bozulsada değiştirsem diyorum.

pembe bederim bu kadar hamurişi, tatlıları yapıp nasıl yemiyorsun.seni alkışlıyorum

Yemek yiyorum canım, herşeyden azar azar ;sadece hamurişi abur cubur falan yemiyorum. Acıktığımda sütle mısır gevreği, domates salata yiyorum.

Annenler eminim çok sevinmiştir.

Yatmamak en iyisi de mecburen yatıyoruz.

Pamukhelva benim domates çorbam ;
3-4 domatesi rendele ,suyunu biraz çekene kadar pişir.
Tereyağda 2 kaşık dolusu unu kavur. Domatesle karıştır.
4 bardak kadar su koy ara sıra karıştır. Kaynayınca el bılendırıyla çırp.
Bu aşamada biraz süt ekliyorum 1-2 kepçe.
Tuz, istersen nane veya maydonoz koy.
İstersen yarım kaşık salça da koyabilirsin.
Sarımsak da atabilirsin çok az. Bazen atmıyorum.

Servis yaparken de çorba kasesine kaşar rendesi oh miss

Lulutata.com diye bi site var çocukla gidilebilecek yerleri otelleri iftar ve kahvaltı mekanlarını yazmış

slm canlar.. İyi dileklerde bulunan tum dostlar, once biiznillah sonra dualariniz sayesinde bu sefer direksiyon sinavindan gectim. darisi ins pamuk helvaya

busmaican cok tsk ederim o senin sicakligin ictenligin...
bizim atesimizin nedeni bugun kendini gosterdi disimiz cikmis o gun atesliyken baya incelemistim ama gorunurde bisey yoktu bugun uc vermis aman baska bisey olmasin da...doktora bosuna kizmisim demek ilac gerekmiyomus cidden...
dag gibi utum vardi onlari hallettim valizleri hazirladim yarin icin hazirirz yasir cok seviniyo kumda oynicam diyo bakalim ins iyi vakit gecirir didime gidemiyoruz bari burda eglensin pasa

Teşekkür ederim cnm işte aradığım tarif , deniycem insallah , süt yerine sıvı krema koysak olur mu acaba, ben çorbalarda krema tadını daha çok seviyorum da
Lulutata.com diye bi site var çocukla gidilebilecek yerleri otelleri iftar ve kahvaltı mekanlarını yazmış
Hemen bakıyorum , bizler için çok mühim hakikatten,çocuk dostu işletmeler çok az
slm canlar.. İyi dileklerde bulunan tum dostlar, once biiznillah sonra dualariniz sayesinde bu sefer direksiyon sinavindan gectim. darisi ins pamuk helvaya

:119::119: tebrik ederim cnm emeklerin netice verdi çok şükür.
Âmin, insallah... darısı başıma olsun Eylül sonunda

ufacık inci tanesiymiş ateşin sebebi demek, hayırlı olsun yeni incisi kuzucuğun .. Artık büyüdükleri icin, benim hiç aklıma gelmiyor diş sebepli ateş...ikinci azılarda oluyordu ama, benim kızım da bir tek onlarda ateşlenmişti hatta );
Armutlu ihlas ta olacaksınız di mi ben çok seviyorum orayı, Yasir de eğlenir insallah bol bol deniz havası alır kuzucuk

Son düzenleme:
Kk nın yemek yarışması; yemekteyiz soframız'a bakıyordum da, iftara bu kadar az kala iyi olmadı onca guzel yemeği görmek
Bir kişi, ekşili patlıcan doğrama yapmış, Antep yöresine ait, işte ben o yemeğe bayılıyorum , bol ekşili ve sebzeli.. Sulu yemekleri ve ekşiyi sevenlere öneririm

Son düzenleme:

Canım benim, çok sevindim.nfk, yollarda artık.

Başka hastalık olmasın da dişten olsun.
İyi tatiller canım. Senin için de iyi olur.

Nfk sultan tebriklerrrrrrrrrr. Çok sevindim canım.

Borncum hayırlı olsun dişiniz :) ve iyi eğlenceler

Canım benim, çok sevindim.nfk, yollarda artık.

Başka hastalık olmasın da dişten olsun.
İyi tatiller canım. Senin için de iyi olur.

cok saolun canlarim bende garip ama dis olmasina sevindim mikrop falab olmasinda...ewt armutluda olucaz ins cnm kayinpederlerin devremulku var onlar umrede oldugu icin 2. haftayi sattik biz ilk haftayi kullanicaz ins eglenir kuzucuk babasiyla bende bol bol dinlenmeyi planliyorum cunku donuste derin bir temizlikve dogum icin hazirliklara girisicem nasipse

Yarına kadar değişmezse avcı böreğimiz paçangaya döndü burda herkes yapıyor diye bahsedince canı çekmiş kocacığımın :))

Bugün orucumuzu dışarda açtık. Keşke çevremizde akrabalarımız olsaydı da beraber oruç açıp gitme gelme yapsaydık... Kısmet işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…