Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

iftara menü arasında pizza vaaar. bizim gelin marifetlerini sergiliyorrr. güzel yemek yapıyor bakalım pizzada nasıll..

pizzayla marifet mi sergilenirmis? Onu ben de yapiiim. Soyle bi su boregi-baklava acsin, yada etli bi yemek yapsin da gorek
iftara menü arasında pizza vaaar. bizim gelin marifetlerini sergiliyorrr. güzel yemek yapıyor bakalım pizzada nasıll..

Son düzenleme:
2 yas ergenligi+ (sicak hava+ oruc) = depresif anneler

Bi hoca, evli misin calisyor musun diye sordu. Evet evliyim ve ev hanimiyim dedim. Hmm calismiyorsun yani dedi. Hayir calisiyorum, evi idare ediyorum daha onemlisi cocuk yetistiriyorum dedim. Adam apisip kaldi.:82:

Son düzenleme:

Ya benım eşim gece 11 lere 12 lere kadar calısıyor bi destek göremıyorum ki hep yalnız hep tek basıma herseye
Bugun ceylini kontrole göturdum öksuruyordu gecmemiş dedi ilaç verdi geldım eczaneye park yeri yok yolun ortasına parkettım koşarak eczaneye girdim ceylini arabada bıraktım terliydi
Sonra daaaaat dıye bı ses otobüs gecEmemiş bi daha arabaya gel bi daha park yeri ara dön tekrar in ilacı al eve gel arabadan in ceylin park dıye tutturur zaten terli. Çanta elimde ceylin kucakta eve gelmeye çalısıyorum benim hayatım hep böyle işte artık gark etti yani sinirlerim zayıfladı bunların hepsını bırakıp tek basıma tatile cıkasım var.

Dert etme canım zaten millet suyla şişiyor salata tarzı şeyleri artırabilirsin fırına kırmızı biber patlıcan at sonra yogurtla onu mantı demiş biri pratik yapabilirsin şu hazır barbunya bezelye konserveleri var ya tat falan onlarlada hemen yemek yapabilirsin şipşak

Ben gonlunu yapsam da ben yanından gıderken ağlamaya baslıyor

Canım gecmıs olsun diş değil o
Sen mutlaka doktora git eşin gelince
Bu arada ehlıyrtle ılgılı bı gelişmemi oldu mıllet senı kutlayıp duruyor gecmısı de okuyamadım:) ay noldu catlıcam:)

Ben de aynısı oldum 40+3 sonra doktor ben beklemem sen bekle dedi sunni sancıda verdıler acılma olmadı hıc su falan da gelmedi sezeryan kacınılmaz oldu. Diretme normal dogum dıye sonra uğrasırsın allah korusun

Canım ne açılma ne yumuşama yoksa cumadan sonra çok da eziyet etme bence kendine. Allah kurtarsın sağlıkla ikinizi de.

Oh olmuş.

Canım Allah kolaylık versin. Ama nacizane Ceylini arabada bırakmamanı tavsiye edicem. Nolur nolmaz :/

Nfk Ayşe nasıl??? Çok meraklandım

pizzayla marifet mi sergilenirmis? Onu ben de yapiiim. Soyle bi su boregi-baklava acsin, yada etli bi yemek yapsin da gorek
olsun kızz gaz verdikçe daha çok şey yapası geliyor onun. ama söyldiğine göre hamurda açıyormuş. yapsında görek dimiih.

Ahahh süper bi cevap vermişsin. ya ben bazen salak gibi oluyorum böyyle hazır cevap değilim galiba. bazen çok güzel şapa oturtuyorum ama genelde hep sonradan gelir aklıma.

Ahaah süpper bi cevap olmuş. ben bazen salak gibi oluyorum hemencik lafı yapıştıramıyorum. ama bazen bir ilham gelir şak diye oturturum lafı.

offf az önce alıntı yaptım iş girdi araya kapatmak zorunda kaldım. sonra bidaha yazdım başka bişey oldu yine kapatmak zorunda kaldım. şimdi cevap yazcam düşünüyorum acaba daha önce yazmışmıydım diye. neyse çıkıcam birazdan. allah kolaylık versin şekerim. nasılsın nasıl gidiyor bebişlerle hayat.

hayırdır inşallah.

500 kere alıntı yapıp kaptırsan ve kopyalamayıda unutmazsan sonuç bu olur.

MESAJ TEKRARIIIII:)))

NFK cım ayşecik nasıl oldu bitanem.
birde ilbilgenin çocuğumu hastaydı ayy yanılıyorsam kusura bakmayın geçmiş olsun canım şimdi nasıl durumu.

Ben uçmuş durumdayım yarına kadar toprlarım. öpüyorum hepinizi. yarın herkezler ve bebişleri iyi olur inşallah.

500 kere alıntı yapıp kaptırsan ve kopyalamayıda unutmazsan sonuç bu olur.

MESAJ TEKRARIIIII:)))
Senin tekrarlarin da hos bebegem

pembisim, aysecik suan iyi. Atesi tamamen dustu. Takip ediyorum, bakalim ne olacak..

Evet yeni sayilirim 6,5 aylik bi oglum var.hosbulduk...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin cumlemizinkini.

Cok zor oldu ama aysecigin agzini kontrol ettim. Sag ust azi disi damagi yarip cikmis. İki uc acikta gorunuyor. Dis atesi 38i gecmez derlerdi de acaba bu 2. azi diste baska mi oluyor? :44:

Amin cumlemizinkini.evet gectik

Hosbulduk vakit buldukca takilirim tabii

Cok zor oldu ama aysecigin agzini kontrol ettim. Sag ust azi disi damagi yarip cikmis. İki uc acikta gorunuyor. Dis atesi 38i gecmez derlerdi de acaba bu 2. azi diste baska mi oluyor? :44:

bilmiyorum sizdeki de aynı durummudur iki hafta once kerem'de de ateş ve ishal vardı. salgın varmış. ateş düşürücü ve mafrol ile atlattik.

bizim işimiz daha zor. Tüm gün çalışıp evde ev hanimligi yapanin isi de çok zor. kisacasi bayanların işi zor. Şu gunlerde bende bunaliyorum..

hahahah bizde de öyle oluyor yaa bi ara ikisinin uykusu cakisiyordu böyle daha yorucu oluyor. bide uyanık olan ses yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…