Merhaba kızlar
Ceylinde son 1 haftadır bı huy gelişti sureklı benı yanında ıstıyor. Hiç bir iş yapamıyorum evde. Az önce snir krizi geçirdim artık oturup ağladım hala sakınleşemedim.televızyon izlerken yanında oturayım istiyor odasında oyuncaklarıyla oynarken yanında olayım istıyor yani çanta gibi yanında tasıyo beni çıldırcam artık bunaldım
Kendı cocugumun yuzunu göresım yok öyle bunaldım
Gecengun anneme gıttım tam iftar vaktı hepberaber yemek yıcez karnım ac kalktım artık sofradan elimi tutuyor odaya göturmek istiyor beni bunaldım allah yarattı dıyesım gelmiyor yapıştırasım geliyor artık ya sabır dıyorum orucu falan bıraktım yoksa dövecem yani o derece illallah geldi
Ooo gözün aydınNfk ve busmai, diş olabilir. Bizim de üç azımız kaldı. Artık çıksalar da kurtulsak.
Bu arada biraz önce babamlar geldi.
Geçmiş olsun canım benim ya inşallah diştir. Yaz mevsiminde çok çoook zorluyor bence dişler, onun etkisi olabilir. Annem öyle diyor yani.ramazan 24ten herkese günaydınlar..
hayırlı huzurlu bi gün ve hafta diliyorum. ramazanın son haftası.. yine geldi gidiyor mübarek ay..
dün öğleden sonra ayşecik ateşlendi. akşam iyiydi, iftarda bi sorun yoktu da eve gelince tekrar çıktı.
ateşdüşürücü verdim 1 de yattı. 5te yine kalktı, yine şurup verdim. 7.30 anca daldı.
1 saat daha uyudu. şuan yine ateşli. mızmız, iştahsız.. ben 3,5 saat uykuyla duruyorum. başım çatlıyor.
bi şeyler atıştırıp ilaç alıcam... inş başka bi şey değildir, şu belalı azılar çıksa da kurtulsak..
bi manyaklık yapıp kv leri son bi kez yemeğe çağırmayı düşünüyorum, eşime bi sorayım bakalım..
akşama da; tarhana çorbası, et sote, fırında baharatlı patates, mantı, çoban salata düşünüyorum.
biraz etli taze fasulyem var. iki çeşit de baklava, onları da dondurmayla ikram ederim. oldu da bitti maşallah..
ilbilge; kızçenin yeni yaşı kutlu olsun.. Rabbim sağlıkla, huzurla nice seneler nasip etsin.
inş 3. 4. yaş günlerini de beraber kutlarız..
pembişim; kolay gelsin bacım.. yavaştan hazırlanırsın.. bana tatil var desinler, 2 saat sonra bavullarla kapıdayım
sibel; hoşgeldin. takıl bize hayatını yaşa
busmai; gece rüyamda merti gördüm. hayır olsun. sen çok yorgun olduğun için biraz ben bakayım sen uyu dedim.
o da acıkmış ağlıyor, sol göğsümü verdim. süt yok, sağ göğsümü verdim lıkır lıkır süt aktı, içti rahatladı uyudu.
aryam; kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. görüyor musun tevafuğu? bakalım dr ne diyecek bugün.. iyi haberlerle gel inş..
Tanıdık dr iyi oluyor, baya ilgilendi sağolsun, konuştu, anlattı. İçim bi nebze daha rahat.ramazandan hemen sonramı yolculuk vardı. biz süpper bir kararla perşembe yola çıkıyoruz inşallah. ankaraya gidiyoruz.
geçmiş olsun canım. niye ateşlendi acaba. kıyamam yaa iyimi şimdi..
menü de güzelmiş.
allah bağışlasın.
aa negüzel olmuş. insanın güvendiği bir doktoru olması şart. ankaraya gidince bende batuşu bi muayene ettircem. tatile girmeden yakalayabilirsem.
Merhaba kızlar
Ceylinde son 1 haftadır bı huy gelişti sureklı benı yanında ıstıyor. Hiç bir iş yapamıyorum evde. Az önce snir krizi geçirdim artık oturup ağladım hala sakınleşemedim.televızyon izlerken yanında oturayım istiyor odasında oyuncaklarıyla oynarken yanında olayım istıyor yani çanta gibi yanında tasıyo beni çıldırcam artık bunaldım
Kendı cocugumun yuzunu göresım yok öyle bunaldım
aysecikle yatip uyuduk.
Uyku halinde bi ses duyuyorum, cok ince boguk. "Anne annee!" gozumu actimki aysecik yattigi yerden takatsiz bana sesleniyor. Kalktimki ayaklari buz kesmis, yattigi yerde zangir zangir titriyor. Atesi neredeyse 40 derece, havale geciriyordu sanirim.
Hemen soyup banyoya soktum. İlik dus, bir de ibufen verdim. Soguk komprese de izin vermiyor. Aglata aglata eklemlerine tuttum. Suan 39.2. Daha da dusuyor, takipteyim. Bu yuksek ates ne kadar fena bi sey yaa..
üff kerem de aynı. hala düşmedi ateş.ölçtürmek de istemiyor.. bir de eşimin bu akşam arkadaşlarıyla iftarı var. "seni annene bırakayım" dedi ama kerem böyleyken dışarı çıkarmak istemiyorum hala çok yağmur yağıyor..aysecikle yatip uyuduk.
Uyku halinde bi ses duyuyorum, cok ince boguk. "Anne annee!" gozumu actimki aysecik yattigi yerden takatsiz bana sesleniyor. Kalktimki ayaklari buz kesmis, yattigi yerde zangir zangir titriyor. Atesi neredeyse 40 derece, havale geciriyordu sanirim.
Hemen soyup banyoya soktum. İlik dus, bir de ibufen verdim. Soguk komprese de izin vermiyor. Aglata aglata eklemlerine tuttum. Suan 39.2. Daha da dusuyor, takipteyim. Bu yuksek ates ne kadar fena bi sey yaa..
pilav yap ,çorbaya da su ekle:)kızlar yaa kendim ettim kendim buldum yaa
eltimleri de bugün iftara çağırayım dedim eşimde iyi düşünmüşsün bende sana diyecektim dedi aradım ordada kardeşi gelmiş dün evli çocuklu olan
eee onu bırak gel diyemem o da gelsin canım ne olacak dedim ama şimdi paçalarım tutuştu çorbam ve pilavım az gelebilir nasıl olsa bizimkiler yabancı değil diyordum ama kötü oldu :18:
peynirli börek yapacağım gidince birde ek çorbamı yapayım olmadı offf ya yada ek birşey daha ne eklesem ki menüye :44:
oh iyi ,sevindimDr muz aradı tahlil sonucunda bişi çıkmamış, yinede kültürü bekleyip emin olalım dedi. Bence ortam değişikliği diyor yememesine. Bakalım bırakacaz kendi haline artık.
Allah korusun. İlk kez boyle oldu. Kucuk kardesim cok ateslenirdi. Bir de yuvada calisirken boyle yuksek ateste solugu dusta aliyorduk. Neyseki suan iyi. Esimi de aradim. Niye dr'a gitmedin diyor? O anda nasil gidilir, gidilmez yani. İshal harici baska bi sikayet de yok, sabahtan beri 2 kez civik kaka yapti. Esim bi gelsin bakalim, beraber gideriz. Ben de ruyamda arabayla hastaneye gidiyorum da arabayi parkedecek yer de yok, oyle dortluleri yakip birakiyorum ortada. Aysecikle kostur kostur hastaneye giriyorum.ayyy sen anlatırken sanki o anı yaşadım yaa :18:
yavrum diş olsa bu kadar ateşi çıkmaz yaa nfk geçenlerde bizede olmuştu hatırlarsan erkenden doktora götümediğim için pişman olmuştum
sende götür istersen canım yaa:26:
Keremi uyuttum Mert uyandı, Mert uyudu Kerem uyandı.
Aman neyse; aynı zamanda uyanmaları var bi de, evlere şenlik
üff kerem de aynı. hala düşmedi ateş.ölçtürmek de istemiyor.. bir de eşimin bu akşam arkadaşlarıyla iftarı var. "seni annene bırakayım" dedi ama kerem böyleyken dışarı çıkarmak istemiyorum hala çok yağmur yağıyor..
pilav yap ,çorbaya da su ekle:)
börek iyi fikir ,hazır mantı da olabilir ortaya koyarsın.
görümcem de dün içli köfte yapmıştı bize ben pek sevmem gerçi.
oh iyi ,sevindim
Allah korusun. İlk kez boyle oldu. Kucuk kardesim cok ateslenirdi. Bir de yuvada calisirken boyle yuksek ateste solugu dusta aliyorduk. Neyseki suan iyi. Esimi de aradim. Niye dr'a gitmedin diyor? O anda nasil gidilir, gidilmez yani. İshal harici baska bi sikayet de yok, sabahtan beri 2 kez civik kaka yapti. Esim bi gelsin bakalim, beraber gideriz. Ben de ruyamda arabayla hastaneye gidiyorum da arabayi parkedecek yer de yok, oyle dortluleri yakip birakiyorum ortada. Aysecikle kostur kostur hastaneye giriyorum.
busmai, kerem de ateslenmis. Parca parca okuyorum, yeni gordum. Gecmis olsun. Ben de dun geceden beri 4 kez ilav verdim. Ama su ibufen gercekten cok tesirli, iyiki almisim. 15 dkda atesi dusurdu. Calpol yarim saatte etkisini gosteriyor. Az once havale geciren o degildi sanki suan pepeyle birlikte dans ediyor.ya esin davete gitmesin ya da kesinlikle yalniz olma bu aksam..
hmm alerjisi vardi di mi?canım ibufen çok etkili gerçekten ama portakallı olduğu için melisaya mecbur calpol veriyoruz
Insallah amin.tesekkur ederim.erik, ins saglik ve kolaylikla bebegini kucagina alirsin. Suan bi belirti yok ama birden baslayabilir dogum. Sezaryenden de bu kadar cekinme, kaderde varsa oyle gelir bebisin. Benim 40+0 da ayni senin gibi hic belirti olmadigindan, zaten bebek de iri zaten zor bi dogum olur zorlamayalim. Bi tehlike de olabilir gibi salak bahanelerle hemen sezaryene aldi beni. Dr da miad dolunca boyle risk ifade edince annenin elini kolunu bagliyorlar. Ozellikle yapiyorlarsana muhlet vermis dr, kendini iyi takip edip bekle derim. İns suni sanciya da gerek olmadan bebegin gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?