Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gecengun anneme gıttım tam iftar vaktı hepberaber yemek yıcez karnım ac kalktım artık sofradan elimi tutuyor odaya göturmek istiyor beni bunaldım allah yarattı dıyesım gelmiyor yapıştırasım geliyor artık ya sabır dıyorum orucu falan bıraktım yoksa dövecem yani o derece illallah geldi

Canımm ben batu doğduğundan beri adamakıllı hiç yemek yiyemedimki. hep yarım yamalak yada 50 kere sofradan kalkmış bir vaziyette. durmadan kalkıncada yemek yiyesi gelmiyor insanın. sürekli benimle vakit geçirmek istiyor aynı şekilde elimden tutup oyun oynamak istiyor. akşama kadar ayrı olduğumuz için öyle olduğunu düşündüm ben. Bazen batuyuda yanıma oturtuyorum işte. ne yersem kar.

Allahallah kızım sen daha dün demedin mi "çok duygulandım" diye. İlerde yemeğini yalnız başına yiyeceksin.. Bunları düşün.
Ne güzel kızın seni yanında istiyor işte.Belki tatildesin diye her anı beraber geçirmek istiyor ; sen annenle olmak istesen ve o istemese ne hissederdin? Çok kötü birşey..
Galiba bütün çalışan anneler tatil gelince çocuğundan bunalmaya başlıyor. Çokkk ayıpp.. biz ne yapalım, tüm yıl boyu dip dibeyiz:)

Nfk ve busmai, diş olabilir. Bizim de üç azımız kaldı. Artık çıksalar da kurtulsak.
Bu arada biraz önce babamlar geldi.
Ooo gözün aydın
Prensesimiz iyi ki doğmuş
Güzel bir kutlama olacak belli ki

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım benim ya inşallah diştir. Yaz mevsiminde çok çoook zorluyor bence dişler, onun etkisi olabilir. Annem öyle diyor yani.

Kv ler de yani baya nazlı çıktılar. Bırak bence de çağırma artık.

Dr a gittik, kilo kaybını duyunca çok şaşırdı, çok hızlı vermiş dedi. İdrar kültürü ve idrar tahlili verdik tahlil bugün çıkacak kültürü çarşambaya ancak... Bakalım bir sıkıntı yoksa ortam değişikliği ve sıcak zaten büyük etken dedi. Önüne koy yemezse yemesin diyor. Onun kızı da aryayla 1 hafta var aralarında. O daha 11 kg falan biz hiç umursamıyoruz diyor. Ama kilo kaybı olayı onu da düşündürdü yani. Bakalım sonuçları bekleyeceğiz.
Tanıdık dr iyi oluyor, baya ilgilendi sağolsun, konuştu, anlattı. İçim bi nebze daha rahat.

Bende ki de aynı dönemdi:)) geçti mi bilmiyorum ama göriciiiizzz. Busmai de haklı olabilir, çalışınca sanırım sosyallik içgüdümüzü tatmin etmiş oluyoruz, şimdi evde bunlarla başbaşa bunalıyor insan. Gerçi hakkatten yeme sıkıntısı olmasa mutluyum ben. Bizimki de aynen bana yapışık bir çocuk merak etme. Tek başlarına oynamayı bilmediklerinden kaynaklanıyor bence. Sen çalışırken falanda sürekli birikeriyle oynuyorsa ona alışmış olabilir.

Destinycim şimdi şöyle bişi var. Bizim oğluş da hep o modda ama genelde ya babasına ya bana sarıyor. Sizde sadece sana sarıyorsa bu çok yorucu. Çünkü insan hiçbir şey yapamıyor. Ben yerinde olsam önce sofradan erken kalkmayarak başlardım. Ayrıca kızın gayet akıllı. Ona "yemeğimi bitirince oynayacağız" desen bunu anlar. Takmayıp bağırır çağırır o ayrı. Çocuğu da saatlerce bekletmicen zaten ama bi 5 dakka beklesin. Sonuçta artık öğrenmeye başlamaları lazım böyle şeyleri. Sen de sinirini bozma hepsi böyleler.

Benim oğluşun en nefret huyu eşya fırlatması. Sinir oluyorum ve yolasım geliyo. Yada gelir bi tane patlatır kafana yüzüne istediği olmuyorsa. Sinir çocuk. Neyse dün kaşla göz arasında yine tabak fırlatıp kırdı masadan. Sonra da suluğunu fırlattı yere. Ben de ona bulaşık yıkamam bitene kadar mama sandalyesi cezası verdim. Bi ton mızırdadı, bağırdı, ağladı vs ama oturttum orda onu. Çünkü resmen bizi denediğini hissediyorum ve sınırları hissetmeli. Ha bugün aynı hareketi yine yapacak eminim ama olduğu kadar artık yapıyoz bişiler :)

Colicoscum lahana çorbasıdır o dediğin. Bu kadar kısa sürede okadar çok kilo vermek insanın vücuduna mutlaka bişiler yapar yada hemen geri alınır. O yüzden sabit bir istikrar en iyisi

Şeker portakalım vurucam kızım seni!!! İçli köfte dedin içim gitti

Dr muz aradı tahlil sonucunda bişi çıkmamış, yinede kültürü bekleyip emin olalım dedi. Bence ortam değişikliği diyor yememesine. Bakalım bırakacaz kendi haline artık.

kızlar yaa kendim ettim kendim buldum yaa

eltimleri de bugün iftara çağırayım dedim eşimde iyi düşünmüşsün bende sana diyecektim dedi aradım ordada kardeşi gelmiş dün evli çocuklu olan
eee onu bırak gel diyemem o da gelsin canım ne olacak dedim ama şimdi paçalarım tutuştu çorbam ve pilavım az gelebilir nasıl olsa bizimkiler yabancı değil diyordum ama kötü oldu :18:
peynirli börek yapacağım gidince birde ek çorbamı yapayım olmadı offf ya yada ek birşey daha ne eklesem ki menüye :44:

destiny arada herkese oluyor bu sabır zorlanmaları ama kızz onlar çok küçük ve hep bizimle olmak istiyor kıyamam yaa bizde hep öyleyiz ne yapalım anne gel diyo gidiyorum biraz gönlünü yapıyorum sonra yemek yiyorum ne yapalım onlarsız olmaz

aryam tahlillerin temiz çıkmasına sevindim inşallah kültürde de birşey çıkmaz doktorun dediği gibi hava değişimi olabilir

pempiş kızzz ben yapmadım ama :18:
şansıma geldi canım yaa zaten yapsamda beceremem ki

aysecikle yatip uyuduk.
Uyku halinde bi ses duyuyorum, cok ince boguk. "Anne annee!" gozumu actimki aysecik yattigi yerden takatsiz bana sesleniyor. Kalktimki ayaklari buz kesmis, yattigi yerde zangir zangir titriyor. Atesi neredeyse 40 derece, havale geciriyordu sanirim.
Hemen soyup banyoya soktum. İlik dus, bir de ibufen verdim. Soguk komprese de izin vermiyor. Aglata aglata eklemlerine tuttum. Suan 39.2. Daha da dusuyor, takipteyim. Bu yuksek ates ne kadar fena bi sey yaa ..

Son düzenleme:

ayyy sen anlatırken sanki o anı yaşadım yaa :18:
yavrum diş olsa bu kadar ateşi çıkmaz yaa nfk geçenlerde bizede olmuştu hatırlarsan erkenden doktora götümediğim için pişman olmuştum
sende götür istersen canım yaa:26:

Keremi uyuttum Mert uyandı, Mert uyudu Kerem uyandı.
Aman neyse; aynı zamanda uyanmaları var bi de, evlere şenlik

üff kerem de aynı. hala düşmedi ateş.ölçtürmek de istemiyor.. bir de eşimin bu akşam arkadaşlarıyla iftarı var. "seni annene bırakayım" dedi ama kerem böyleyken dışarı çıkarmak istemiyorum hala çok yağmur yağıyor..
pilav yap ,çorbaya da su ekle:)
börek iyi fikir ,hazır mantı da olabilir ortaya koyarsın.
görümcem de dün içli köfte yapmıştı bize ben pek sevmem gerçi.
Dr muz aradı tahlil sonucunda bişi çıkmamış, yinede kültürü bekleyip emin olalım dedi. Bence ortam değişikliği diyor yememesine. Bakalım bırakacaz kendi haline artık.
oh iyi ,sevindim

Allah korusun. İlk kez boyle oldu. Kucuk kardesim cok ateslenirdi. Bir de yuvada calisirken boyle yuksek ateste solugu dusta aliyorduk. Neyseki suan iyi. Esimi de aradim. Niye dr'a gitmedin diyor? O anda nasil gidilir, gidilmez yani. İshal harici baska bi sikayet de yok, sabahtan beri 2 kez civik kaka yapti. Esim bi gelsin bakalim, beraber gideriz. Ben de ruyamda arabayla hastaneye gidiyorum da arabayi parkedecek yer de yok, oyle dortluleri yakip birakiyorum ortada. Aysecikle kostur kostur hastaneye giriyorum.

busmai, kerem de ateslenmis. Parca parca okuyorum, yeni gordum. Gecmis olsun. Ben de dun geceden beri 4 kez ilav verdim. Ama su ibufen gercekten cok tesirli, iyiki almisim. 15 dkda atesi dusurdu. Calpol yarim saatte etkisini gosteriyor. Az once havale geciren o degildi sanki suan pepeyle birlikte dans ediyor. ya esin davete gitmesin ya da kesinlikle yalniz olma bu aksam..

ayyy birini uyut diğeri uyansın allah kolaylık versin canım:26:
mantı yapayım diye bende eşimle konuşuyordum şimdi
ama mantı olursa börekde olursa çok hamur işi olur ki :44:
kızz içli köfte sevilmezmi

canım rüyan hayır olsun inşallah
eşin gelince hemen götürün rabbim acil şifalar versin inşallah :26:

canım ibufen çok etkili gerçekten ama portakallı olduğu için melisaya mecbur calpol veriyoruz

ilbilge, gozun aydin. Ne guzel bi gun bugun

sekerportakalim, ana yemekte ne var gozumden kacti sanirim. Pilav ve corban azsa ekleme yaparsin.. Yarim saatte hazir olur. Borek iyi fikir.

Merhaba anneler.bu topige ilk kez giriyorum cunku hala anne olamadim.kizim gununu gecti haala dogmadi.tecrubeli anneler olarak size bisey sormak istiyorum.benim su an acilmam yok rahmimde yumusak degilmis.40+2 yim bugun.doktor cumaya kadar istersem bekleyebilcemi ama cuma bebegi almak zorunda oldugunu soyledi.sorum su aslinda benim gibi olup suni sanci alip doguran var mi aranizda yada bu konuda cevrenizde bunu yasayan var mi?bu kadar bekledim sez. Olmak en son istedigim sey.doktorum karamsar konustu suni veririm ama dogurman zor acilman olmayinca yine sez. Olcak nasilsa tarzinda konustu.bana bi akil verin yada tecrubelerinizi paylasin lutfen..

erik, ins saglik ve kolaylikla bebegini kucagina alirsin. Suan bi belirti yok ama birden baslayabilir dogum. Sezaryenden de bu kadar cekinme, kaderde varsa oyle gelir bebisin. Benim 40+0 da ayni senin gibi hic belirti olmadigindan, zaten bebek de iri zaten zor bi dogum olur zorlamayalim. Bi tehlike de olabilir gibi salak bahanelerle hemen sezaryene aldi beni. Dr da miad dolunca boyle risk ifade edince annenin elini kolunu bagliyorlar. Ozellikle yapiyorlar sana muhlet vermis dr, kendini iyi takip edip bekle derim. İns suni sanciya da gerek olmadan bebegin gelir..

Insallah amin.tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…