Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

takdir ediyorum ilk çocuk olmasına rağmen yaklaşımın çok doğru. bende ilk kızda blraz toleransliydim. ağlamasın diye ugrasiyordum. bence velet dediğin az ağlayacak kuralları, sınırları olmasi lazim. iftar sofrasından kalkmazdim bende eline bir şeyler verip oyalamaya calisirdim.
eşya fırlatma kerem'de de var nasıl vazgecirecegiz bilmiyorum. ablasının 5 yıldır sağlam oyuncakları hasat oldu.

Son düzenleme:

ateşi çok çıkmış diş olmasi imkansız canım. çok geçmiş olsun

İnanmıyorum ya, allahtan sonrasında düşmüş canım benim. Ah bu dişlerrrr
Senin tekrarlarin da hos bebegem

pembisim, aysecik suan iyi. Atesi tamamen dustu. Takip ediyorum, bakalim ne olacak..

Çokk sevindimmm

Bugün bizim menüde
tavuk kızartma,
erişte,
yoğurtlu buğdaylı nohutlu çorba çok uzattım dimiii:))
bu kaaaa:))

Son düzenleme:

Ben ant smasher diye bi böcek ezme oyunu indirdim ,çok çaresiz kalınca onunla oyalıyorum. böcekleri ezmesi çok komik tombik parmaklarıyla :)
hahahah bizde de öyle oluyor yaa bi ara ikisinin uykusu cakisiyordu böyle daha yorucu oluyor. bide uyanık olan ses yapıyor

Üff evet en zor durumlardan biri

ceylın uyudu,uyuması bıle facia bugun öğlen uykusu uyumamasına rağmen direniyor.ay cok bunaldım valla ya,adet de olmuşum erken geldı 5 gun,acaba allah bana sen zaten oruç tutamadığın ıcın kendını kötü hıssedıyodun kulum al sana adet bı mazeretın mı olsun dedı,rabbimin lütfu valla
cok haklısın canım ben de zaten korkarak bırakıyorum hemencecik halledip gelırım dıye ama onu ındırsem daha kötü hava rüzgârlı sırtı terli ıyıce kapacak şifayı dıye off
Cok zor oldu ama aysecigin agzini kontrol ettim. Sag ust azi disi damagi yarip cikmis. İki uc acikta gorunuyor. Dis atesi 38i gecmez derlerdi de acaba bu 2. azi diste baska mi oluyor? :44:
alalla ben de 38 ı geçmez dıye bılıyodum acaba hepsı bır araya mı geldı
bizim işimiz daha zor. Tüm gün çalışıp evde ev hanimligi yapanin isi de çok zor. kisacasi bayanların işi zor. Şu gunlerde bende bunaliyorum..
off offfffffff

Iyi gecelerr arkadaslar..ev ahalisi uyudu bende biraz takildim nette aklimda olan sorularla alakali..once biraz kendimizden bahsedeyim..18.de pasamin dogumgunuydu..esimin isarkadaslri ve eslerle yapilan iftar yemegi merasiminden sonra pastamizi kestik..ertesi gunde babaannede pas ta miz kesildi..bizimki pek sevdi bu isi iyiki dogdunn deyip duruyor..bayramdada anneane ve teyzelerle istanbulda keseriz artik..gecen sene ameliyatim nedeniyle gecistirilen dogumgunumuzu bu sene 3 luyecegiz insallah..hafta sonu kontrolumuz vardi bizim bebis iki haftada biraz fazla kg alinca doktorumuz diyetisyene yonlendirdi yarinda onunla alakali tahlillerimi verecegim bakalim..foruma baktim bugun biraz herkes atesten muzdarip sanirim bu tesaduf degil herkesin azi disi atesi bu zamanlarda yasanacak..bizimde iki gundur devamli atesimiz cikiyor..ibufen kullaniyorum ve ilik dus aldiriypruz zaman zaman..istahsizlikta had safhada malesef..neyse Allah baska dert vermesinde hamdolsun yinede bunlar olacak seyler..

Ben de 40+0 da açılma ve yumusama yoktu 6 saate yakın suni sancı aldım sadece 1 cm açılmıştı ve açılma ilerlemedigi için sezaryen oldum. Hiç açılma olmadan suni sancı alanların normal doğum yapma olasılıkları biraz düşük bu da bi gerçek inşallah kendiliğinden gelir bebeğin :)

Hiç bu açıdan dusunmemistim çok haklisin

Çok geçmiş olsun ne kadar soğuk kanlisin ya ben olsam komsuya felan haber verirdim tek başıma bişey yapmak aklıma gelmezdi heralde :/

Bütün gün bakımıyla sen ilgilendigin icin artık sabrin kalmıyor açlık da çok agresif yapıyor insanı zaten.. inşallah bu zamanlar da geçecek lafta anlayacağı zamanlar da gelecek

Son düzenleme:
Soylemismiydim biz odamizi ayirdik iki hafta once..yatakodamdaki besik bi sure kal dirildi pasanin akli kalmasin diye..bi sorun yasamadik korkmama ragmen sukur..ama su dis atesi vs biraz huysuz yapti ya..bosuna dememisler cocugumun hasta olmasina degil huyunu degistirmesine yanarim diye..
Simdi oncelikle hasta olana bebislere tez zamanda acil sifalar diliyorum..ve guzel annisle rede sabirlar..
Busmai mert bebekli yeni hayatta rabbim yardim etsin;kolayliklar nasip etsin insal la h..isimiz zor ama altinda kalkariz alimAllahh.:)
Nfk cimm cok sevindim senin adina..yaparsin demistimm elinden bi ucan bi kacan kurtulur;azimlisin masallah..aysecik daha iyidir umarim canim..
Ilbilgecimm b ay ram sana guzel olacakk..memleketede gidiyosunn ohh..yalniz tek dezavantaj sicakk.cok sicakmiss yaa..idare e de ceksiniz artik bi sure..
Sekerportakalim bu ramazan senin icin bayagi hareketli gecti sanirim en cok atraksiyon sende vardi hatir la digim kadariyla..bayramda nasil olacak bakalim..
Pembiss tatildede diyete sadik kalacakmisin ne dersin..gerci 10 kg iyi bi motivasyon riske atmamak lazim..dugun icin buldunmu bisiler?
Benim uyku bocukleei geldi..gerisi yarin..iyi uykularrr herkesee..optkk sizi tepikleyen kerem pasayla:)

Geç saatlere kadar gezince uyuyakalmışım. bir uyandım saat 8:00 hemen apar topar kalktım hazırlanıp çıktım. iftardan sonra batuşu biraz gezdirelim dedik. ilk saatler herşey güzeldi bisikletinde oturarak geziyordu. gezerken park gördük. dedim ki çocuğu biraz salıncakta sallayalım. eşim olmaz şimdi kalkarsa tekrar oturtamazsın. ben diyorumki zaten gezmeye getirdik hep oturacak hali yok biraz enerji atsın koşsun. ben karışmıyorum hadi kaldır dedi. salıncağa oturttum. biraz salladım. sonra indi koşmaya başladı. saçma sapan yerlere koşuyor. alıyorum getiriyorum yine aynı elinden tutayım dedim imkanı yok. hayatta elinden tutup gezdiremiyorum. batunun en sevmediğim yanı. aldım kucağıma. inatlaştı incem diye. sonra bir bağırma bir ağlama güzelim gezmeyi mahvetti. artık sonrasını düşünün...

günaydın herkese

dün akşam çocuklarla beraber 11 kişi ağırladım pertim çıktı yine
ek olarak çorba ve mantı yaptım sonuç pilav kaldı bu sefer mantıyı gören mantı yedi
iftardan sonrada arkamızdaki parka tiyatro şenlik gösterisi gelmişti çocukları oraya götürdük masayı toplayıp biraz oyalandılar
ama yorucu oldu iftara çok az kalada regl oldum kadir gecesi gene regliyim :26:

bugün eşime sevdiceğime evet dediğim gün ahh ahh 9 yıl ne kadar da çabuk geldi geçti yaşlandık beee
rabbim daha nice huzurlu mutlu beraber yıllar nasip etsin cümlemize inşallah

nfk ayşe nasıl oldu canım bu arada birşey farkettim 2 yaş aşısını olan herkes de bir ateşlenme söz konusu acaba aşısının mikrobunu yenemediler o yüzden mi??
bizde bugün yapılacak aşı ama korkuyroum valla :18:

Canım oda ayırmanız hayırlı olsun. Gerçi çok uzun süre yalnız kalamayacaksınız ya neyse :)

Diyete sadık kalmak zorundayımmmm. Ama işte kvlerde pişenler daha farklı olabiliyor (kızartma ve bol karbonhidrat). Artık kendime yapıcam bişiler. Otele gittiğimde de tatlı yemicem ki o da ayrı bişi :/ ama sonu iyi olsun da kıyafet antalyadan bakıcam inşallah. Ayın 10u diye tarih belirledim bakalım...

Bu film bizde de oynuyooooooo :/

Canikom hadi geçmiş olsun diyelim. Valla çalışırken bi de böyle misafir ağırlıyosun ya sana bravo.. Regl olayı da yine iftara denk gelmiş ben gibi çok sinir..!!

Sizin de colicosların da evlilik yıldönümü kutlu olsunnnnnn. Daha nice uzun yıllarınız olsun birlikte inşallah :)

Bişi olmaz kız korkma. Bence aşıdan değil dişten falan bu durumlar.

Gunaydin canlar.. Tek tek alintilayamadim. Gecmis olsun diyen dostlarim, sagolun..

İftarda aysecik kusmaya basladi, atesi de vardi. Yakindaki iki hastaneyi aradik uzman cocuk dr u yok. Devlet hastanesine gittik, cocuk acilde uzman dr varmis. Neyse mubarek insan evladi dogru durust sikayetleri bile dinlemeden ustunkoru muyayene etti. Neyi var diyorum, kendi kendine mirildanir gibi bi seyler soyluyor. 2. Kez sordum, bogazinda kizariklik var dedi. Klamoks antibiyotik ve aferin yazdi. Antibiyotik ve atesdusurucu verip yatirdim. Gece yine ateslendi. Yine ibufen verdim. Sabah yine atesi yukselmeye basladi, su istedi icti. 2 dk sonra hepsini kustu. Alelacele ciktik hastaneye birakti esim. Daha once o hastanede bir kadin dr a gitmistik. Bu sefer taslica bi erkek dr bakti.. Atesi ne zamandir var, en fazla kac derece olctun, kakasi nasil kac kez yapti, kokuyor mu, mukuslu kanli mi? (Hakikaten kakasi mukuslu, dun aksam internetten bakmistim mikrobik bagirsak enf belirtisidir yaziyordu ) Sonra muayene etti ve bagirsak enf, ust solunum yoluna da tesir ediyor dedi. Bagirsak koruyucu bi surup verdi. Bu mikroplarin daha da artmasini engeller, antibiyotik vermicem. Ates dusurucuyu de atesi ciddi yukselmeye baslayinca ver. 1-2 gune ates de tamamen bitecek, bol sivi ozellikle yogurt ve ayran ver. Kusmasi seni caydirmasin. İstedikce icsin dedi. Yogurt yemiyor, zoraki bir bardak sut icer dedim. Onemli olan yogurttur. Hem kalsiyum miktari cok yuksek, hem de icindeki yararli bakteriler bu durumda iyilestiricidir dedi. İki disi patlamis. Dis atesi de hastaligi siddetli seyrettiriyor dedi. Neyse aman cok konustum. Aklinizda olsun diye ayrintili anlatiyorum.

Hastaneden ciktim. Anahtar yok. Esim arabadan inerken uzatmisti ama almamisim. Neyse ben de bastim anneme geldim. Aksam esim alir artik..

Herkeste aynı tablo demekki:)) bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsuuuunnn...

Valla bravo canım, çok çalışkan buldum seniii:))

Sorma bende de regl durumu var, gitti kadir gecesii.

Bu arads sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsunn, nice mutlu senelere inşallah. 9. Yıl da baya çokmuş beaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…