Destinycim şimdi şöyle bişi var. Bizim oğluş da hep o modda ama genelde ya babasına ya bana sarıyor. Sizde sadece sana sarıyorsa bu çok yorucu. Çünkü insan hiçbir şey yapamıyor. Ben yerinde olsam önce sofradan erken kalkmayarak başlardım. Ayrıca kızın gayet akıllı. Ona "yemeğimi bitirince oynayacağız" desen bunu anlar. Takmayıp bağırır çağırır o ayrı. Çocuğu da saatlerce bekletmicen zaten ama bi 5 dakka beklesin. Sonuçta artık öğrenmeye başlamaları lazım böyle şeyleri. Sen de sinirini bozma hepsi böyleler.
Benim oğluşun en nefret huyu eşya fırlatması. Sinir oluyorum ve yolasım geliyo. Yada gelir bi tane patlatır kafana yüzüne istediği olmuyorsa. Sinir çocuk. Neyse dün kaşla göz arasında yine tabak fırlatıp kırdı masadan. Sonra da suluğunu fırlattı yere. Ben de ona bulaşık yıkamam bitene kadar mama sandalyesi cezası verdim. Bi ton mızırdadı, bağırdı, ağladı vs ama oturttum orda onu. Çünkü resmen bizi denediğini hissediyorum ve sınırları hissetmeli. Ha bugün aynı hareketi yine yapacak eminim ama olduğu kadar artık yapıyoz bişiler :)
Colicoscum lahana çorbasıdır o dediğin. Bu kadar kısa sürede okadar çok kilo vermek insanın vücuduna mutlaka bişiler yapar yada hemen geri alınır. O yüzden sabit bir istikrar en iyisi
Şeker portakalım vurucam kızım seni!!! İçli köfte dedin içim gitti
aysecikle yatip uyuduk.
Uyku halinde bi ses duyuyorum, cok ince boguk. "Anne annee!" gozumu actimki aysecik yattigi yerden takatsiz bana sesleniyor. Kalktimki ayaklari buz kesmis, yattigi yerde zangir zangir titriyor. Atesi neredeyse 40 derece, havale geciriyordu sanirim.
Hemen soyup banyoya soktum. İlik dus, bir de ibufen verdim. Soguk komprese de izin vermiyor. Aglata aglata eklemlerine tuttum. Suan 39.2. Daha da dusuyor, takipteyim. Bu yuksek ates ne kadar fena bi sey yaa..
İnanmıyorum ya, allahtan sonrasında düşmüş canım benim. Ah bu dişlerrrraysecikle yatip uyuduk.
Uyku halinde bi ses duyuyorum, cok ince boguk. "Anne annee!" gozumu actimki aysecik yattigi yerden takatsiz bana sesleniyor. Kalktimki ayaklari buz kesmis, yattigi yerde zangir zangir titriyor. Atesi neredeyse 40 derece, havale geciriyordu sanirim.
Hemen soyup banyoya soktum. İlik dus, bir de ibufen verdim. Soguk komprese de izin vermiyor. Aglata aglata eklemlerine tuttum. Suan 39.2. Daha da dusuyor, takipteyim. Bu yuksek ates ne kadar fena bi sey yaa..
Çokk sevindimmmSenin tekrarlarin da hos bebegem
pembisim, aysecik suan iyi. Atesi tamamen dustu. Takip ediyorum, bakalim ne olacak..
takdir ediyorum ilk çocuk olmasına rağmen yaklaşımın çok doğru. bende ilk kızda blraz toleransliydim. ağlamasın diye ugrasiyordum. bence velet dediğin az ağlayacakkuralları, sınırları olmasi lazim. iftar sofrasından kalkmazdim bende eline bir şeyler verip oyalamaya calisirdim.
eşya fırlatma kerem'de de var nasıl vazgecirecegiz bilmiyorum. ablasının 5 yıldır sağlam oyuncakları hasat oldu.
hahahah bizde de öyle oluyor yaa bi ara ikisinin uykusu cakisiyordu böyle daha yorucu oluyor. bide uyanık olan ses yapıyor
cok haklısın canım ben de zaten korkarak bırakıyorum hemencecik halledip gelırım dıye ama onu ındırsem daha kötü hava rüzgârlı sırtı terli ıyıce kapacak şifayı dıye offCanım ne açılma ne yumuşama yoksa cumadan sonra çok da eziyet etme bence kendine. Allah kurtarsın sağlıkla ikinizi de.
Oh olmuş.
Canım Allah kolaylık versin. Ama nacizane Ceylini arabada bırakmamanı tavsiye edicem. Nolur nolmaz :/
Nfk Ayşe nasıl??? Çok meraklandım
alalla ben de 38 ı geçmez dıye bılıyodum acaba hepsı bır araya mı geldıCok zor oldu ama aysecigin agzini kontrol ettim. Sag ust azi disi damagi yarip cikmis. İki uc acikta gorunuyor. Dis atesi 38i gecmez derlerdi de acaba bu 2. azi diste baska mi oluyor? :44:
off offfffffffbizim işimiz daha zor. Tüm gün çalışıp evde ev hanimligi yapanin isi de çok zor. kisacasi bayanların işi zor. Şu gunlerde bende bunaliyorum..
Ben de 40+0 da açılma ve yumusama yoktu 6 saate yakın suni sancı aldım sadece 1 cm açılmıştı ve açılma ilerlemedigi için sezaryen oldum. Hiç açılma olmadan suni sancı alanların normal doğum yapma olasılıkları biraz düşük bu da bi gerçek inşallah kendiliğinden gelir bebeğin :)Merhaba anneler.bu topige ilk kez giriyorum cunku hala anne olamadim.kizim gununu gecti haala dogmadi.tecrubeli anneler olarak size bisey sormak istiyorum.benim su an acilmam yok rahmimde yumusak degilmis.40+2 yim bugun.doktor cumaya kadar istersem bekleyebilcemi ama cuma bebegi almak zorunda oldugunu soyledi.sorum su aslinda benim gibi olup suni sanci alip doguran var mi aranizda yada bu konuda cevrenizde bunu yasayan var mi?bu kadar bekledim sez. Olmak en son istedigim sey.doktorum karamsar konustu suni veririm ama dogurman zor acilman olmayinca yine sez. Olcak nasilsa tarzinda konustu.bana bi akil verin yada tecrubelerinizi paylasin lutfen..
Hiç bu açıdan dusunmemistim çok haklisinAllahallah kızım sen daha dün demedin mi "çok duygulandım" diye. İlerde yemeğini yalnız başına yiyeceksin.. Bunları düşün.
Ne güzel kızın seni yanında istiyor işte.Belki tatildesin diye her anı beraber geçirmek istiyor ; sen annenle olmak istesen ve o istemese ne hissederdin?
Çok geçmiş olsun ne kadar soğuk kanlisin ya ben olsam komsuya felan haber verirdim tek başıma bişey yapmak aklıma gelmezdi heralde :/aysecikle yatip uyuduk.
Bütün gün bakımıyla sen ilgilendigin icin artık sabrin kalmıyor açlık da çok agresif yapıyor insanı zaten.. inşallah bu zamanlar da geçecek lafta anlayacağı zamanlar da gelecekGecengun anneme gıttım tam iftar vaktı hepberaber yemek yıcez karnım ac kalktım artık sofradan elimi tutuyor odaya göturmek istiyor beni bunaldım allah yarattı dıyesım gelmiyor yapıştırasım geliyor artık ya sabır dıyorum orucu falan bıraktım yoksa dövecem yani o derece illallah geldi
Senin tekrarlarin da hos bebegem
pembisim, aysecik suan iyi. Atesi tamamen dustu. Takip ediyorum, bakalim ne olacak..
Soylemismiydim biz odamizi ayirdik iki hafta once..yatakodamdaki besik bi sure kal dirildi pasanin akli kalmasin diye..bi sorun yasamadik korkmama ragmen sukur..ama su dis atesi vs biraz huysuz yapti ya..bosuna dememisler cocugumun hasta olmasina degil huyunu degistirmesine yanarim diye..
Simdi oncelikle hasta olana bebislere tez zamanda acil sifalar diliyorum..ve guzel annisle rede sabirlar..
Busmai mert bebekli yeni hayatta rabbim yardim etsin;kolayliklar nasip etsin insal la h..isimiz zor ama altinda kalkariz alimAllahh.:)
Nfk cimm cok sevindim senin adina..yaparsin demistimm elinden bi ucan bi kacan kurtulur;azimlisin masallah..aysecik daha iyidir umarim canim..
Ilbilgecimm b ay ram sana guzel olacakk..memleketede gidiyosunn ohh..yalniz tek dezavantaj sicakk.cok sicakmiss yaa..idare e de ceksiniz artik bi sure..
Sekerportakalim bu ramazan senin icin bayagi hareketli gecti sanirim en cok atraksiyon sende vardi hatir la digim kadariyla..bayramda nasil olacak bakalim..
Pembiss tatildede diyete sadik kalacakmisin ne dersin..gerci 10 kg iyi bi motivasyon riske atmamak lazim..dugun icin buldunmu bisiler?
Benim uyku bocukleei geldi..gerisi yarin..iyi uykularrr herkesee..optkk sizi tepikleyen kerem pasayla:)
Geç saatlere kadar gezince uyuyakalmışım. bir uyandım saat 8:00 hemen apar topar kalktım hazırlanıp çıktım. iftardan sonra batuşu biraz gezdirelim dedik. ilk saatler herşey güzeldi bisikletinde oturarak geziyordu. gezerken park gördük. dedim ki çocuğu biraz salıncakta sallayalım. eşim olmaz şimdi kalkarsa tekrar oturtamazsın. ben diyorumki zaten gezmeye getirdik hep oturacak hali yok biraz enerji atsın koşsun. ben karışmıyorum hadi kaldır dedi. salıncağa oturttum. biraz salladım. sonra indi koşmaya başladı. saçma sapan yerlere koşuyor. alıyorum getiriyorum yine aynı elinden tutayım dedim imkanı yok. hayatta elinden tutup gezdiremiyorum. batunun en sevmediğim yanı. aldım kucağıma. inatlaştı incem diye. sonra bir bağırma bir ağlama güzelim gezmeyi mahvetti. artık sonrasını düşünün...
günaydın herkese
dün akşam çocuklarla beraber 11 kişi ağırladım pertim çıktı yine
ek olarak çorba ve mantı yaptım sonuç pilav kaldı bu sefer mantıyı gören mantı yedi
iftardan sonrada arkamızdaki parka tiyatro şenlik gösterisi gelmişti çocukları oraya götürdük masayı toplayıp biraz oyalandılar
ama yorucu oldu iftara çok az kalada regl oldumkadir gecesi gene regliyim :26:
bugün eşime sevdiceğime evet dediğim gün ahh ahh 9 yıl ne kadar da çabuk geldi geçti yaşlandık beee
rabbim daha nice huzurlu mutlu beraber yıllar nasip etsin cümlemize inşallah
nfk ayşe nasıl oldu canım bu arada birşey farkettim 2 yaş aşısını olan herkes de bir ateşlenme söz konusu acaba aşısının mikrobunu yenemediler o yüzden mi??
bizde bugün yapılacak aşı ama korkuyroum valla :18:
Herkeste aynı tablo demekki:)) bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsuuuunnn...Geç saatlere kadar gezince uyuyakalmışım. bir uyandım saat 8:00 hemen apar topar kalktım hazırlanıp çıktım. iftardan sonra batuşu biraz gezdirelim dedik. ilk saatler herşey güzeldi bisikletinde oturarak geziyordu. gezerken park gördük. dedim ki çocuğu biraz salıncakta sallayalım. eşim olmaz şimdi kalkarsa tekrar oturtamazsın. ben diyorumki zaten gezmeye getirdik hep oturacak hali yok biraz enerji atsın koşsun. ben karışmıyorum hadi kaldır dedi. salıncağa oturttum. biraz salladım. sonra indi koşmaya başladı. saçma sapan yerlere koşuyor. alıyorum getiriyorum yine aynı elinden tutayım dedim imkanı yok. hayatta elinden tutup gezdiremiyorum. batunun en sevmediğim yanı. aldım kucağıma. inatlaştı incem diye. sonra bir bağırma bir ağlama güzelim gezmeyi mahvetti. artık sonrasını düşünün...
günaydın herkese
dün akşam çocuklarla beraber 11 kişi ağırladım pertim çıktı yine
ek olarak çorba ve mantı yaptım sonuç pilav kaldı bu sefer mantıyı gören mantı yedi
iftardan sonrada arkamızdaki parka tiyatro şenlik gösterisi gelmişti çocukları oraya götürdük masayı toplayıp biraz oyalandılar
ama yorucu oldu iftara çok az kalada regl oldumkadir gecesi gene regliyim :26:
bugün eşime sevdiceğime evet dediğim gün ahh ahh 9 yıl ne kadar da çabuk geldi geçti yaşlandık beee
rabbim daha nice huzurlu mutlu beraber yıllar nasip etsin cümlemize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?