Bugün iftarda oğluşla yalnızdık. Çok moral bozucuyduneyseki kocacım hemen geldi :) Allah sürekli eşinden uzak kalanlara sabır versinnn.
Yalnız olmak hem sıkıcı hem de yorucu.
Bugün tatil öncesi kuaför işlerimi hallettim.
Sağol canımm hepsi yendi bileeEline sağlık şekerimmm ve afiyet olsun ahaliye :)
AminBugün iftarda oğluşla yalnızdık. Çok moral bozucuyduneyseki kocacım hemen geldi :) Allah sürekli eşinden uzak kalanlara sabır versinnn.
Yalnız olmak hem sıkıcı hem de yorucu.
nasıl bir ateşmiş bu yaa?? 6. Hastalık falan geçiriyor olmasınn???ramazan 27den herkese günaydınlar..
şeker portakalımm, ayşecik ara ara ateşleniyor. 4-5 saat arayla ilaç vermek zorunda kalıyorum.
gece de uyandı cayır cayır yanıyor, 39,5 derece ateş duş aldırdım, ateş düşürücü verdim. yarım saat sonra normale döndü.
doktor 1-2 güne ateş biter demişti, bugün 3. gün artık bitsin yaa, çocuğum hırpalandı, süzüldü resmen
şimdi de sen bak şekerimm
Bende eşim 1 hafta gittiğinde öyle hissettimm. Çok zor gerçektenn.Bugün iftarda oğluşla yalnızdık. Çok moral bozucuyduneyseki kocacım hemen geldi :) Allah sürekli eşinden uzak kalanlara sabır versinnn.
Bende şuan kuafördeyimm:))Yalnız olmak hem sıkıcı hem de yorucu.
Sıhhatler olsunnn. Ben de boyamı yaptırdım. Yarın da kaş bıyık ve ütü. Sonrasında tatile hazırız 😃
Sıhhatler olsunnn. Ben de boyamı yaptırdım. Yarın da kaş bıyık ve ütü. Sonrasında tatile hazırız 😃
Sağol canımm hepsi yendi bilee
AminKerem babasından biraz ayrı kalsa hemen sorar baba diye..O sorunca babasız çocukları düşünüyorum ben de
Sıhhatler olsun
Ben de geçen hafta kv bendeyken kuaföre gittim saçımın ucundan kırık aldırdım fön çektirdim iyiydi :)
Kuaförün niye dolu olduğunu şimdi anlıyorum.nasıl bir ateşmiş bu yaa?? 6. Hastalık falan geçiriyor olmasınn???
Bende eşim 1 hafta gittiğinde öyle hissettimm. Çok zor gerçektenn.
Bende şuan kuafördeyimm:))
Kesim ve kaşım var, arefe günü de maşaya geleceğimm
Misafirler geldiler, ev curcuna, arya çok mutlu, annesi yorgunn:)) yarın birde kv min dayısı ve yengesini de iftara davet ettik, zorlu bir gün olacak, bakalımm...
bayram hazırlıkları başlamış ama daha çok kişisel bakım
bizede kayinvalideler gelecek.
sanıyorum öyle çook daha güzel olur.. patlıcan kızartılmadan yenmiiii, ya da közlenmedenBusmaican niye öyle oldu ki?? Suyu mu az geldi??
Nfkcım patlıcanları çiğ koyuyosun ama ben bi daha yapsam kızartıp koyarım sanıyorum
bir de 'tatlıların tiriliçesi' diyorlarKraliçelere layık trıliçe
ellerine sağlık.. ben de bugün denerim belki..Tatlım harika olduuuu <3 Lezzetine bayıldımmm
:) eminim kardeşcanlarım da çok sevecekkk
Benim tarifte hiç yağ yok, krema olarak da süt kaymağı kullandım.
o ne kötü bi his di mi yaa?Bugün iftarda oğluşla yalnızdık. Çok moral bozucuyduneyseki kocacım hemen geldi :) Allah sürekli eşinden uzak kalanlara sabır versinnn.
ooh, sıhhatler olsun.. herkes bayram hazırlıklarındaYalnız olmak hem sıkıcı hem de yorucu.
bilemiyorumki, dün iki kez ateşlendi, şuan mızmız mode on ama ateş yok.nasıl bir ateşmiş bu yaa?? 6. Hastalık falan geçiriyor olmasınn???
neşeli günler filmi gibiMisafirler geldiler, ev curcuna, arya çok mutlu, annesi yorgunn:)) yarın birde kv min dayısı ve yengesini de iftara davet ettik, zorlu bir gün olacak, bakalımm...
di mi?Kuaförün niye dolu olduğunu şimdi anlıyorum.
hadi gözünüz aydınbayram hazırlıkları başlamış ama daha çok kişisel bakım
Selam kızlar , dün akşam Kızılcahamam'a geldik, onun hazırlığı telaşesi derken yazamadım, geçmiş kandiliniz mübarek olsun, insallah dualarımız kabul olur ...
Nfk, Ayşecik hala hasta mı son sayfadan gördüğüm kadarı ile, geçmişe az sonra bakıcam, tesisin wifi si var güya, ama bağlanamıyor , benim 3G nereye kadar giderse artık
Elifnaz , misafirlerin geliyormuş gözün aydın, biz De şu an kv kp i bekliyoruz , bayramın 2. Gününe kadar birlikteyiz insallah ,
Şekerportakalım iş yerinde yoğunluk varmış sanırım , kolaylıklar cnm tatile az kaldı insallah (;
Pembiş, dün sizin yegane avm deydik bi süreliğine ..
Tiriliçe yapılmış galiba, ellerinize sağlık kızlar (;
Öptüm Bebişleri ve sizleri , hayırlı günler (;
Selam kızlar , dün akşam Kızılcahamam'a geldik, onun hazırlığı telaşesi derken yazamadım, geçmiş kandiliniz mübarek olsun, insallah dualarımız kabul olur ...
Nfk, Ayşecik hala hasta mı son sayfadan gördüğüm kadarı ile, geçmişe az sonra bakıcam, tesisin wifi si var güya, ama bağlanamıyor , benim 3G nereye kadar giderse artık
Elifnaz , misafirlerin geliyormuş gözün aydın, biz De şu an kv kp i bekliyoruz , bayramın 2. Gününe kadar birlikteyiz insallah ,
Şekerportakalım iş yerinde yoğunluk varmış sanırım , kolaylıklar cnm tatile az kaldı insallah (;
Pembiş, dün sizin yegane avm deydik bi süreliğine ..
Tiriliçe yapılmış galiba, ellerinize sağlık kızlar (;
Öptüm Bebişleri ve sizleri , hayırlı günler (;
Süt tadı yok gibi ama ben rahatsız olmadığım için anlamadım belki de..Sütü bol sonuçta.ramazan 28den herkese günaydınlar.. cumamız mübarek olsun.
dün gece size de dua ettim, Rabbim evlerimize huzur, mutluluk, sağlık ve afiyet versin..
sanıyorum öyle çook daha güzel olur.. patlıcan kızartılmadan yenmiiii, ya da közlenmeden
bir de 'tatlıların tiriliçesi' diyorlar
ellerine sağlık.. ben de bugün denerim belki..
bi şey sorucam; şerbeti sütle yapılıyor ya, yerken süt tadı oluyor mu? ben sütü sevmem de
o ne kötü bi his di mi yaa?
insan bir gün bile ne kadar mahsun oluyor, Rabbim başımızdan eksik etmesin..
ooh, sıhhatler olsun.. herkes bayram hazırlıklarında
bilemiyorumki, dün iki kez ateşlendi, şuan mızmız mode on ama ateş yok.
inş da çıkmaz
neşeli günler filmi gibi
di mi?
hadi gözünüz aydınşaka bi yana, çocuklar ne sevinir şimdi, ne kadar kalacaklar?
Owww :) siz gitmyorsunuz neyse kibayram hazırlıkları başlamış ama daha çok kişisel bakım
:)))Kuaförün niye dolu olduğunu şimdi anlıyorum.
Misafirler geldiler, ev curcuna, arya çok mutlu, annesi yorgunn:)) yarın birde kv min dayısı ve yengesini de iftara davet ettik, zorlu bir gün olacak, bakalımm...
Herkesten önce tatile çıkılmış.Busmai, kerem iyileşmiş çok şükür , nfk çım başka bir Dr a daha mı görürseniz araya hafta sonu ve Bayram girecek uzman Dr bulmak zorlaşır, insallah bugün iyileşir tamamen gerek kalmaz...
Colicos iyi tatiller canım.
Şekerportakalım , aynen ben de hiçbir beklenti içinde olmadığımdan hayal kırıklığı yaşamıyorum, nişanlıyken yemekler , kucak kucak çiçekler (; evlilikle beraber balon gibi söndü , gerçi hakkını yemiyim Arada çiçek alıyo da çok ruhsuz geliyo özel gün diye çiçek almak nedense );
Nfk, orkidelerin kesinlikle klimadan etkileniyorlardır , orkide ılık bir hava istiyor , çok fazla güneş de sevmez mesela annemin evi Güney cephe onda da çürüdü sıcaktan orkide..
saksısı şeffaf olacak, kökleri güneş alsın diye.. çiçek döktüğünde budama işi var, onun haricinde 3-4 günde bir su dolu kaba oturtuyorum ben maşallah yerlerini sevdikleri için coşuyor benim orkideler , çok seviyorum ben onları , bir de çiçekleri çook uzun süre duruyor üzerinde , benim bir tanesi Şubat ayında açmıştı hala üç dört çiçeği sağlam (; bende durdurları oda sadece ikindi güneşi alıyor yani serin genelde ..
Born tatil nasıl geçiyor , ilbilge ve pembiş sıhhatler olsun ,
Burada hava çok güzel istanbulda nemden boğuluyordum, kuru hava ne ferahmış, terlemek yok, pembiş çok şanslısınız vallahi akşam üşüdüm Bolu'da , tam yaşanacak yer tertemiz hava );
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?