Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bugün iftarda oğluşla yalnızdık. Çok moral bozucuydu neyseki kocacım hemen geldi :) Allah sürekli eşinden uzak kalanlara sabır versinnn.

Eline sağlık şekerimmm ve afiyet olsun ahaliye :)
Sağol canımm hepsi yendi bilee
Bugün iftarda oğluşla yalnızdık. Çok moral bozucuydu neyseki kocacım hemen geldi :) Allah sürekli eşinden uzak kalanlara sabır versinnn.
Amin Kerem babasından biraz ayrı kalsa hemen sorar baba diye..O sorunca babasız çocukları düşünüyorum ben de
Yalnız olmak hem sıkıcı hem de yorucu.
Bugün tatil öncesi kuaför işlerimi hallettim.

Sıhhatler olsun
Ben de geçen hafta kv bendeyken kuaföre gittim saçımın ucundan kırık aldırdım fön çektirdim iyiydi :)

nasıl bir ateşmiş bu yaa?? 6. Hastalık falan geçiriyor olmasınn???

Bende eşim 1 hafta gittiğinde öyle hissettimm. Çok zor gerçektenn.
Bende şuan kuafördeyimm:))
Sıhhatler olsunnn. Ben de boyamı yaptırdım. Yarın da kaş bıyık ve ütü. Sonrasında tatile hazırız 😃

Kesim ve kaşım var, arefe günü de maşaya geleceğimm

Misafirler geldiler, ev curcuna, arya çok mutlu, annesi yorgunn:)) yarın birde kv min dayısı ve yengesini de iftara davet ettik, zorlu bir gün olacak, bakalımm...

Sıhhatler olsunnn. Ben de boyamı yaptırdım. Yarın da kaş bıyık ve ütü. Sonrasında tatile hazırız 😃

Kuaförün niye dolu olduğunu şimdi anlıyorum.

ramazan 28den herkese günaydınlar.. cumamız mübarek olsun.
dün gece size de dua ettim, Rabbim evlerimize huzur, mutluluk, sağlık ve afiyet versin..

Busmaican niye öyle oldu ki?? Suyu mu az geldi??

Nfkcım patlıcanları çiğ koyuyosun ama ben bi daha yapsam kızartıp koyarım sanıyorum
sanıyorum öyle çook daha güzel olur.. patlıcan kızartılmadan yenmiiii, ya da közlenmeden
Kraliçelere layık trıliçe
bir de 'tatlıların tiriliçesi' diyorlar
Tatlım harika olduuuu <3 Lezzetine bayıldımmm
:) eminim kardeşcanlarım da çok sevecekkk

Benim tarifte hiç yağ yok, krema olarak da süt kaymağı kullandım.
ellerine sağlık.. ben de bugün denerim belki..
bi şey sorucam; şerbeti sütle yapılıyor ya, yerken süt tadı oluyor mu? ben sütü sevmem de

o ne kötü bi his di mi yaa?
insan bir gün bile ne kadar mahsun oluyor, Rabbim başımızdan eksik etmesin..

ooh, sıhhatler olsun.. herkes bayram hazırlıklarında
nasıl bir ateşmiş bu yaa?? 6. Hastalık falan geçiriyor olmasınn???
bilemiyorumki, dün iki kez ateşlendi, şuan mızmız mode on ama ateş yok.
inş da çıkmaz

Misafirler geldiler, ev curcuna, arya çok mutlu, annesi yorgunn:)) yarın birde kv min dayısı ve yengesini de iftara davet ettik, zorlu bir gün olacak, bakalımm...
neşeli günler filmi gibi
di mi?
bayram hazırlıkları başlamış ama daha çok kişisel bakım
bizede kayinvalideler gelecek.
hadi gözünüz aydın şaka bi yana, çocuklar ne sevinir şimdi, ne kadar kalacaklar?

günaydın herkese hayırlı cumalar

nfk ayşeciğin ateşinin bugün çıkmamasına sevindim inşallah geçip gitmiştir:26:
dün nasıl geçti iftarınız

pempiş bazen bizi kızdırıyorlar ama onlarsızda olmuyor başlarımızdan eksik olmasınlar

busmai kız iki çocukla sana tatlımı yaptırdılar herkesde çok beğenmiş ellerine sağlık

ilbilgehatun ohh seninde tatil hazırlıkları başlamış ne güzel

aryamm kızz çok kalabalık oldunuz aryam allah kolaylık versin kuzum

elifnaz çocuklar için iyi olur kv gelmesi tabi inşallah senin üzerindeki yüküde alırlar:26:

bu arada tatil havasına herkes girmiş bende girdim valla dün gece rüyamda tatile gittim şimdiden
ohh ya insanın tatil lafı bile rahatlatıyor ama işler bu sefer insanın üstüne üstüne geliyor sanki çok bunalımlı günler yaşıyoruz işyerinde
tüm işler benim izne çıkacağımı duyduda üst üste geliyor offf neyse bayram haftasınıda atlatalım da allahın izniyle artık çalışıp bir tatil yapalım :26:

Selam kızlar , dün akşam Kızılcahamam'a geldik, onun hazırlığı telaşesi derken yazamadım, geçmiş kandiliniz mübarek olsun, insallah dualarımız kabul olur ...
Nfk, Ayşecik hala hasta mı son sayfadan gördüğüm kadarı ile, geçmişe az sonra bakıcam, tesisin wifi si var güya, ama bağlanamıyor , benim 3G nereye kadar giderse artık
Elifnaz , misafirlerin geliyormuş gözün aydın, biz De şu an kv kp i bekliyoruz , bayramın 2. Gününe kadar birlikteyiz insallah ,
Şekerportakalım iş yerinde yoğunluk varmış sanırım , kolaylıklar cnm tatile az kaldı insallah (;
Pembiş, dün sizin yegane avm deydik bi süreliğine ..
Tiriliçe yapılmış galiba, ellerinize sağlık kızlar (;
Öptüm Bebişleri ve sizleri , hayırlı günler (;

Busmai, kerem iyileşmiş çok şükür , nfk çım başka bir Dr a daha mı görürseniz araya hafta sonu ve Bayram girecek uzman Dr bulmak zorlaşır, insallah bugün iyileşir tamamen gerek kalmaz...

Colicos iyi tatiller canım.

Şekerportakalım , aynen ben de hiçbir beklenti içinde olmadığımdan hayal kırıklığı yaşamıyorum, nişanlıyken yemekler , kucak kucak çiçekler (; evlilikle beraber balon gibi söndü , gerçi hakkını yemiyim Arada çiçek alıyo da çok ruhsuz geliyo özel gün diye çiçek almak nedense );
Nfk, orkidelerin kesinlikle klimadan etkileniyorlardır , orkide ılık bir hava istiyor , çok fazla güneş de sevmez mesela annemin evi Güney cephe onda da çürüdü sıcaktan orkide..
saksısı şeffaf olacak, kökleri güneş alsın diye.. çiçek döktüğünde budama işi var, onun haricinde 3-4 günde bir su dolu kaba oturtuyorum ben maşallah yerlerini sevdikleri için coşuyor benim orkideler , çok seviyorum ben onları , bir de çiçekleri çook uzun süre duruyor üzerinde , benim bir tanesi Şubat ayında açmıştı hala üç dört çiçeği sağlam (; bende durdurları oda sadece ikindi güneşi alıyor yani serin genelde ..

Born tatil nasıl geçiyor , ilbilge ve pembiş sıhhatler olsun ,
Burada hava çok güzel istanbulda nemden boğuluyordum, kuru hava ne ferahmış, terlemek yok, pembiş çok şanslısınız vallahi akşam üşüdüm Bolu'da , tam yaşanacak yer tertemiz hava );

ohhh habersiz tatillere çıkılmış ama iyi olmuş maşallah bol bol dinlenin bari

Kız haberim olaydı haydut oğlumla basardık ortamı ve görüşürdük. Neyse bi dahakine inşallah. Bakın burdan duyuruyorum; yegane avmmize gelecek olanlar önceden haber versin bişiler ayarlayalım

Buranın hakkaten akşamları süper. Cam açık yatsan kesin tutulursun. Hele dün bi yağmur fırtına vardı acaip yani. Ama ben artık deniz kum güneş nem sıcaklık olayına girmek istiyorummmmm.

Selam kızlar
Bugün foto çekinmeyi düşünüyoruz gene bi terslik çıkmazsa

Süt tadı yok gibi ama ben rahatsız olmadığım için anlamadım belki de..Sütü bol sonuçta.
Hanım, Kendin sütü sevmiyosun kızından şikayet ediyosun :))
Bence çocuklar bize göre şekilleniyor ben süte bayılırım
Mesela ;sütlü nuriye ve güllaç en sevdiğim tatlılardır <3
bayram hazırlıkları başlamış ama daha çok kişisel bakım
bizede kayinvalideler gelecek.
Owww :) siz gitmyorsunuz neyse ki
:)))

Oyy kolay gele

Herkesten önce tatile çıkılmış.Bizde de hazırlıklar son gaz devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…