Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Geçen yaz da böyle olmuştu değil mi?

Çok sağ ol canım benim.
Geçen yaz ve her yazz:)) gelenekselleşti artık şekerimm.
Selamm herkaeze. hayırlı kandiller bol dualı kandiller diliyorum. hepinizin duasına amin diyorum.

Ya beni bir telaş sardı. yarın öğleden sonra ankaraya yola çıkıyoruz inşallah bir aksilik olmazsa.
İyi yolculuklarr, bol gezmeli stres atmalı bir tatil olsun inşş.

Hııı ama bizde ben gelin olduğum için bana biraz iş biniyor tabiii:// birde ne yemek yapayım derdi beni daha çok yoruyor. Ama severim teyzesini, o yüzden zoruma giderek yapmıyorum. Görümcemi de severim ama onun arada atarları tutunca geriliyorum. Yinede güzel geçiyor amaa:))

Ay bu arada colicoscum yazık değil mi geline ya okadar pizza yaptırmışınız???? İnsan kız bu robot mu :)?

masaAllah busmaican gayet iyi tabiki yasir 12.5 kg 90 cm mert kus da kilo aliyo cok sukur bebek arabasina transfer olcak da o zaman kerem nolcak bende hep yasiri napcaz diye dusunuyorum...
bu gecemiz de mubarek olsn ins istifade edenlerden olabilirizz

Borntobemother ikiz arabalarına bakmıştım biraz, ama kerem o zamana kadar yani mert büyüyünce bebek arabasına hala biner mi diye emin olamadım.. Duruma göre alırım belki
Önemli olan güzel geçmesi zaten :)

Uykusuzluk çok fena çok

colicos hotmail gelen kutuna bak piliis .

Son düzenleme:
İyi tatiller şimdiden.

Günaydınlar herkeseeeeee. İnşallah Kadir gecenizi en gizel şekilde ihya etmişsinizdir. Tüm dualarımız kabul olur inşallah. Bugün güzel bir gün olsunnnnnnnnnn :)

günaydın hayırlı sabahlar

pempiş
menün bence çokda güzel ellerine sağlık

nfk
ayşe nasıl canım :26:

aryam canım valla allah kolaylık versin kalabalık bazen iyidir ama insan bazen çok bunalır o zaman kötü oluyor yaa

busmai ooo maşallah kerem uzunmuş gerçekten biz bilemiyoruz aşı olduktan sonra çok ağladığı için kilosunu yarım yamalak ölçmüşler 12,5 kg falan mış ama boyu ölçememişler

colıcos canım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ne güzel süpriz yapmış bak eşin bizimkinin öyle huyları olmadığı için bende bir beklenti içine girmeyince hayal kırıklığı yaşamıyor insan

Selam tatlişkolar. günaydınlar herkezee. yaa bugün sabaha kadar uyuyamadım. biraz tatlı bir heyecan birazda valiz hazırlıkları falan. öğleden sonra çıkıyoruz yola. arkadaşlar şimdiden hakkınızı helal edin. neolur ne olmaz. seviyorum hepinizi. aradabir telden girebilirsem yazarım. yazamasam bile mutlaka okurum. hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah.

canım yaa öyle kabul etcen artık. ama çok ta kötü değil işte yaa bak sizde yemeğe çıktınız gezmeye çıktınız. aslında sana bişey deyimmi ben o günü berbat ettim eşimi biraz üzdüm. yani bunun çok saçma bir fikir olduğunu söyledim. gönlünü almam saatleri buldu. yaa bende çok duygusuzum iştee. o an ne düşünüyorsam hemen pat diye söylüyorum. tut işte istemesende içinde. içim dışım bir benim hiç içimden düşünemiyorum işte herşeyim ortada.

ramazan 27den herkese günaydınlar..

şeker portakalımm, ayşecik ara ara ateşleniyor. 4-5 saat arayla ilaç vermek zorunda kalıyorum.
gece de uyandı cayır cayır yanıyor, 39,5 derece ateş duş aldırdım, ateş düşürücü verdim. yarım saat sonra normale döndü.
doktor 1-2 güne ateş biter demişti, bugün 3. gün artık bitsin yaa, çocuğum hırpalandı, süzüldü resmen

NFK hotmail mesaj kutuna bak şekerim.

şimdi de sen bak şekerimm

Bizim sağlık ocağında önce boy kilo ölçülüyo vs sonra en sona aşı

İyi yolculuklar canım. Sağlıkla git gel inşallah. İyi eğlenceler

Ya ben iyileşmiştir diye düşünmüştüm kıyamam minik kuzuya. Tekrar geçmiş olsun ve hemen bitsin inşallah.

Allahallah niye bu kadar sürdü
Kerem dün iyileşti çok şükür

Hayırlı yolculuklar canım iyi eğlenceler

İyi yolculuklar canım.

Kıyamam ya, tabi yıpranmıştır. Bir iyileşsin toparlanır annesi. Sen de yıpranmışsındır. Çabucak iyileşsin Ayşecik.

Allahallah niye bu kadar sürdü
Kerem dün iyileşti çok şükür

Hayırlı yolculuklar canım iyi eğlenceler

İyi yolculuklar canım.

Kıyamam ya, tabi yıpranmıştır. Bir iyileşsin toparlanır annesi. Sen de yıpranmışsındır. Çabucak iyileşsin Ayşecik.

Teşekkürler arkadaşlar.

çok saol canım.

Ay bu arada colicoscum yazık değil mi geline ya okadar pizza yaptırmışınız???? İnsan kız bu robot mu :)?
kızaaaam niye yazık olsun yaa kendi süründü şekeriim. marifetlerini gösterecekya. kv bir senelik malzeme işte övünür durur. dinlemekten olan bana olur. asıl bana yazıkk.

Geçen yaz ve her yazz:)) gelenekselleşti artık şekerimm.
geçen yıl ve önceki yıl nasıldı bilmiyorum çünki tatile çıkamadım. ama burda gördüğüm tablo gerçekten kötü. ve ramazan sonrasıda haereket olcağını sanmıyorum rezerveler durmuş vaziyetteymiş. önceden randevu alınmazmı. biz otel sahipleriyle iç içe çalıştığımız için öyle bahsediyorlar.

Şeker Portakalımm özel mesaj kutuna bakarmısın canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…