Geçen yaz ve her yazz:)) gelenekselleşti artık şekerimm.Geçen yaz da böyle olmuştu değil mi?
Çok sağ ol canım benim.
İyi yolculuklarr, bol gezmeli stres atmalı bir tatil olsun inşş.Selamm herkaeze. hayırlı kandiller bol dualı kandiller diliyorum. hepinizin duasına amin diyorum.
Ya beni bir telaş sardı. yarın öğleden sonra ankaraya yola çıkıyoruz inşallah bir aksilik olmazsa.
bizim misafirlerde yarın gidiyor. dediğin gibi curcuna çok oluyor. nasıl geçtiğini anlayamadım. çok güzeldi ama. sohbet muhabbet gezmeler harikaydı. koşuşturmaca mutlaka oluyor bizimki gelin olduğu için marifetlerini gösterme çabalarına girdi ve neredeyse hiç mutfak işine girmrdim. zaten önce batuhan ve ihtiyaçları bu konuda kimse kusura bakmasın. ondan sonra iş vs.. böylede oldu zaten evde olduğum süre içinde. dün 16 tepsi pizza yaptı. tadına doyamadım. böyle bir lezzet yok. evlilik yıldönümüm dolayısıyla tarif alamadım. akşam eve gidince inşallah. sonrasında sizinlede paylaşırım. kesinlikle yapmalısınız.
Kerem 95 cm 16 kiloymuş, doktor yine çok uzun boylu olacak diyor , bana boyu normal geliyor Erkek anneleri sizinkiler kaç cm?
Mert de 3700 olmuş, bugün slinge koydum biraz omzum ağırdı daha bu kadarken ağrıyorsa ilerde kullanamiycam galiba
Önemli olan güzel geçmesi zaten :)Geçen yaz ve her yazz:)) gelenekselleşti artık şekerimm.
İyi yolculuklarr, bol gezmeli stres atmalı bir tatil olsun inşş.
Hııı ama bizde ben gelin olduğum için bana biraz iş biniyor tabiii:// birde ne yemek yapayım derdi beni daha çok yoruyor. Ama severim teyzesini, o yüzden zoruma giderek yapmıyorum. Görümcemi de severim ama onun arada atarları tutunca geriliyorum. Yinede güzel geçiyor amaa:))
Bugün çok yorgunum ya. Baksanız yaptığım bişi de yok. Ama oğluşun uyutmayıp sabah hortlaması, boyun ve sırtımın tutulması derken bi de 1 saat uyuyacaktım sağolsun cıngan oğlum bağır çağır ağla yarım saate izin verdi. Çok mutsuzummmm.
Akşama menü çok alakasız oldu. Kilis tava, domates çorbası, semizotu salatası :)
İyi tatiller şimdiden.öncelikle herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun bu gece yapılacak tüm dualar kabul olsun inşallah
müslümanlarımıza yapılan zulum dursun dirlik düzenlik gelsin dünyamıza çocuklarımız güzel günler görsün inşallah :26:
tüm iyi ve kutlama dilekleriniz için teşekkür ederim sağolun
dün akşam yemek yemeye gittik baş başa sonunda tatil olayınıda bu sene tadilatlar çok olunca biraz daha uygun olarak yapmaya karar verdik
ama ikimizde biliyoruz ne kadar istesekde oyle olmayacak marmarise gidiyoruz hayırlısı ile inşallah güzel geçer
yemek sonrasında eve gidip melisayı aldık tekrar çıktık dışarı bu sefer melisayı gezdirdek akşam eve döndük hemen uyuduk baya yorulmuşuz ama güzeldi
birazdan çıkacağım hepinizi öpüyorum çok detaylı okuyamadım kusura kalmayın
canım yaa öyle kabul etcen artık. ama çok ta kötü değil işte yaa bak sizde yemeğe çıktınız gezmeye çıktınız. aslında sana bişey deyimmi ben o günü berbat ettim eşimi biraz üzdüm. yani bunun çok saçma bir fikir olduğunu söyledim. gönlünü almam saatleri buldu. yaa bende çok duygusuzum iştee. o an ne düşünüyorsam hemen pat diye söylüyorum. tut işte istemesende içinde. içim dışım bir benim hiç içimden düşünemiyorum işte herşeyim ortada.günaydın hayırlı sabahlar
pempiş menün bence çokda güzel ellerine sağlık
nfk ayşe nasıl canım :26:
aryam canım valla allah kolaylık versin kalabalık bazen iyidir ama insan bazen çok bunalır o zaman kötü oluyor yaa
busmai ooo maşallah kerem uzunmuş gerçekten biz bilemiyoruz aşı olduktan sonra çok ağladığı için kilosunu yarım yamalak ölçmüşler 12,5 kg falan mış ama boyu ölçememişler
colıcos canım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ne güzel süpriz yapmış bak eşin bizimkinin öyle huyları olmadığı için bende bir beklenti içine girmeyince hayal kırıklığı yaşamıyor insan
NFK hotmail mesaj kutuna bak şekerim.
günaydın hayırlı sabahlar
pempiş menün bence çokda güzel ellerine sağlık
nfk ayşe nasıl canım :26:
aryam canım valla allah kolaylık versin kalabalık bazen iyidir ama insan bazen çok bunalır o zaman kötü oluyor yaa
busmai ooo maşallah kerem uzunmuş gerçekten biz bilemiyoruz aşı olduktan sonra çok ağladığı için kilosunu yarım yamalak ölçmüşler 12,5 kg falan mış ama boyu ölçememişler
colıcos canım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ne güzel süpriz yapmış bak eşin bizimkinin öyle huyları olmadığı için bende bir beklenti içine girmeyince hayal kırıklığı yaşamıyor insan
Selam tatlişkolar. günaydınlar herkezee. yaa bugün sabaha kadar uyuyamadım. biraz tatlı bir heyecan birazda valiz hazırlıkları falan. öğleden sonra çıkıyoruz yola. arkadaşlar şimdiden hakkınızı helal edin. neolur ne olmaz. seviyorum hepinizi. aradabir telden girebilirsem yazarım. yazamasam bile mutlaka okurum. hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah.
ramazan 27den herkese günaydınlar..
şeker portakalımm, ayşecik ara ara ateşleniyor. 4-5 saat arayla ilaç vermek zorunda kalıyorum.
gece de uyandı cayır cayır yanıyor, 39,5 derece ateş duş aldırdım, ateş düşürücü verdim. yarım saat sonra normale döndü.
doktor 1-2 güne ateş biter demişti, bugün 3. gün artık bitsin yaa, çocuğum hırpalandı, süzüldü resmen
şimdi de sen bak şekerimm
Allahallah niye bu kadar sürdüramazan 27den herkese günaydınlar..
şeker portakalımm, ayşecik ara ara ateşleniyor. 4-5 saat arayla ilaç vermek zorunda kalıyorum.
gece de uyandı cayır cayır yanıyor, 39,5 derece ateş duş aldırdım, ateş düşürücü verdim. yarım saat sonra normale döndü.
doktor 1-2 güne ateş biter demişti, bugün 3. gün artık bitsin yaa, çocuğum hırpalandı, süzüldü resmen
Selam tatlişkolar. günaydınlar herkezee. yaa bugün sabaha kadar uyuyamadım. biraz tatlı bir heyecan birazda valiz hazırlıkları falan. öğleden sonra çıkıyoruz yola. arkadaşlar şimdiden hakkınızı helal edin. neolur ne olmaz. seviyorum hepinizi. aradabir telden girebilirsem yazarım. yazamasam bile mutlaka okurum. hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah.
İyi yolculuklar canım.Selam tatlişkolar. günaydınlar herkezee. yaa bugün sabaha kadar uyuyamadım. biraz tatlı bir heyecan birazda valiz hazırlıkları falan. öğleden sonra çıkıyoruz yola. arkadaşlar şimdiden hakkınızı helal edin. neolur ne olmaz. seviyorum hepinizi. aradabir telden girebilirsem yazarım. yazamasam bile mutlaka okurum. hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah.
Kıyamam ya, tabi yıpranmıştır. Bir iyileşsin toparlanır annesi. Sen de yıpranmışsındır. Çabucak iyileşsin Ayşecik.ramazan 27den herkese günaydınlar..
Bizim sağlık ocağında önce boy kilo ölçülüyo vs sonra en sona aşı
İyi yolculuklar canım. Sağlıkla git gel inşallah. İyi eğlenceler
Ya ben iyileşmiştir diye düşünmüştümkıyamam minik kuzuya. Tekrar geçmiş olsun ve hemen bitsin inşallah.
Allahallah niye bu kadar sürdü
Kerem dün iyileşti çok şükür
Hayırlı yolculuklar canım iyi eğlenceler
İyi yolculuklar canım.
Kıyamam ya, tabi yıpranmıştır. Bir iyileşsin toparlanır annesi. Sen de yıpranmışsındır. Çabucak iyileşsin Ayşecik.
çok saol canım.Geçen yaz ve her yazz:)) gelenekselleşti artık şekerimm.
İyi yolculuklarr, bol gezmeli stres atmalı bir tatil olsun inşş.
Hııı ama bizde ben gelin olduğum için bana biraz iş biniyor tabiii:// birde ne yemek yapayım derdi beni daha çok yoruyor. Ama severim teyzesini, o yüzden zoruma giderek yapmıyorum. Görümcemi de severim ama onun arada atarları tutunca geriliyorum. Yinede güzel geçiyor amaa:))
kızaaaam niye yazık olsun yaa kendi süründü şekeriim. marifetlerini gösterecekya. kv bir senelik malzeme işte övünür durur. dinlemekten olan bana olur. asıl bana yazıkk.Ay bu arada colicoscum yazık değil mi geline ya okadar pizza yaptırmışınız???? İnsan kız bu robot mu :)?
geçen yıl ve önceki yıl nasıldı bilmiyorum çünki tatile çıkamadım. ama burda gördüğüm tablo gerçekten kötü. ve ramazan sonrasıda haereket olcağını sanmıyorum rezerveler durmuş vaziyetteymiş. önceden randevu alınmazmı. biz otel sahipleriyle iç içe çalıştığımız için öyle bahsediyorlar.Geçen yaz ve her yazz:)) gelenekselleşti artık şekerimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?