Aslında annemler burada ana ben yine de çok sıkıldım. Artık gitmek istiyorum.tatilin bir kısmında eşim olmayacak bakalım. Umarım miniğim baba baba diye tuuturmaz.günaydın herkese hayırlı cumalar
nfk ayşeciğin ateşinin bugün çıkmamasına sevindim inşallah geçip gitmiştir:26:
dün nasıl geçti iftarınız
pempiş bazen bizi kızdırıyorlar ama onlarsızda olmuyor başlarımızdan eksik olmasınlar
busmai kız iki çocukla sana tatlımı yaptırdılar herkesde çok beğenmiş ellerine sağlık
ilbilgehatun ohh seninde tatil hazırlıkları başlamış ne güzel
aryamm kızz çok kalabalık oldunuz aryam allah kolaylık versin kuzum
elifnaz çocuklar için iyi olur kv gelmesi tabi inşallah senin üzerindeki yüküde alırlar:26:
ohhh habersiz tatillere çıkılmış ama iyi olmuş maşallah bol bol dinlenin bari
Kız haberim olaydı haydut oğlumla basardık ortamı ve görüşürdük. Neyse bi dahakine inşallah. Bakın burdan duyuruyorum; yegane avmmize gelecek olanlar önceden haber versin bişiler ayarlayalım
Buranın hakkaten akşamları süper. Cam açık yatsan kesin tutulursun. Hele dün bi yağmur fırtına vardı acaip yani. Ama ben artık deniz kum güneş nem sıcaklık olayına girmek istiyorummmmm.
Selam kızlar , dün akşam Kızılcahamam'a geldik, onun hazırlığı telaşesi derken yazamadım, geçmiş kandiliniz mübarek olsun, insallah dualarımız kabul olur ...
Nfk, Ayşecik hala hasta mı son sayfadan gördüğüm kadarı ile, geçmişe az sonra bakıcam, tesisin wifi si var güya, ama bağlanamıyor , benim 3G nereye kadar giderse artık
Elifnaz , misafirlerin geliyormuş gözün aydın, biz De şu an kv kp i bekliyoruz , bayramın 2. Gününe kadar birlikteyiz insallah ,
Şekerportakalım iş yerinde yoğunluk varmış sanırım , kolaylıklar cnm tatile az kaldı insallah (;
Pembiş, dün sizin yegane avm deydik bi süreliğine ..
Tiriliçe yapılmış galiba, ellerinize sağlık kızlar (;
Öptüm Bebişleri ve sizleri , hayırlı günler (;
Aaa tembel topik!!! Şu saat oldu herked koşturuyo :)
Ben de bir sürü ütü yaptım bayram, yolculuk ve bikaç günlük tatil konseptli :) sonra da düğün kıyafeti falan baktım. Akşam kocamın gönlü olursa bi çıkıp bakıcaz bakalım. Hep antalyadan bakarım diyodum ama sanırsam burdan alıcam 😃😃😃
Selam kızlar
Bugün foto çekinmeyi düşünüyoruz gene bi terslik çıkmazsa
Süt tadı yok gibi ama ben rahatsız olmadığım için anlamadım belki de..Sütü bol sonuçta.
Hanım, Kendin sütü sevmiyosun kızından şikayet ediyosun :))
Bence çocuklar bize göre şekilleniyor ben süte bayılırım
Mesela ;sütlü nuriye ve güllaç en sevdiğim tatlılardır <3
Owww :) siz gitmyorsunuz neyse ki
:)))
Oyy kolay gele
Aaa tembel topik!!! Şu saat oldu herked koşturuyo :)
Ben de bir sürü ütü yaptım bayram, yolculuk ve bikaç günlük tatil konseptli :) sonra da düğün kıyafeti falan baktım. Akşam kocamın gönlü olursa bi çıkıp bakıcaz bakalım. Hep antalyadan bakarım diyodum ama sanırsam burdan alıcam 😃😃😃
evet kız özellikle şu ev olayından sonra kayinvalide daha farklı gözümde sağolsun.
1 hafta kalacaklar
Düğün kıyafetimi buldum kızlarrrrrr :) busmainin en sevdiği görümce kıyafeti rengi olan nar çiçeğikına kıyafetini de artık Antalyadan alırım inşallah..
Düğün kıyafetimi buldum kızlarrrrrr :) busmainin en sevdiği görümce kıyafeti rengi olan nar çiçeğikına kıyafetini de artık Antalyadan alırım inşallah..
Foto isteriz, foto isteriz.
Düğünde çekinirim yahuuuu. Şimdi saç baş makyaj olmadan olmazzzz. Ama elbisenin kendisini atayım igde
Kız zaten elbiseyi çek, gönder.
Ev olayı neydi ya ben kaçırdım mı
Yardımcı mı olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?