Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aslında annemler burada ana ben yine de çok sıkıldım. Artık gitmek istiyorum.tatilin bir kısmında eşim olmayacak bakalım. Umarım miniğim baba baba diye tuuturmaz.

Aaa tembel topik!!! Şu saat oldu herked koşturuyo :)

Ben de bir sürü ütü yaptım bayram, yolculuk ve bikaç günlük tatil konseptli :) sonra da düğün kıyafeti falan baktım. Akşam kocamın gönlü olursa bi çıkıp bakıcaz bakalım. Hep antalyadan bakarım diyodum ama sanırsam burdan alıcam 😃😃😃

Aa geleceğinizi bilsem söylerdim , ben de içimden geçirdim de Bayram öncesi belki işleriniz olur ya da Ankara'da olursunuz ye düşündüm (;
Içine sinecek güzel elbisen seni bekliyo bi yerde de du bakalım nerede diktirme olayına niçin girmedin sen kuzum ?

benimde gozumden kaçmış gidecegin. iyi tatiller.
kayinvalidelerin gelmesi iyi oldu. yoksa biz gitmek zorunda kalacaktik. kurbana nasipse gidecegiz.

bende bayram temizliğine başladım yavaştan. oğlan odasının duvarlarıni süt yapmış onları sildim. bir iki cam pertim çıktı.
inşallah istediğin elbiseyi bulursun.

evet onların gelmesi daha iyi oldu. biz kurbanda gideceğiz şimdiden yol stresi sardı.

İçine sinen bir şey bulursan al bence.

Düğün kıyafetimi buldum kızlarrrrrr :) busmainin en sevdiği görümce kıyafeti rengi olan nar çiçeği kına kıyafetini de artık Antalyadan alırım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…