Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın.
Bugün hazırlıkları iyice hızlandırıyorum. Artık bayram ve tatil zamanı geldi. Çok iş var, çok. Neyseki annem yanımda.

Şanslı çocuk seniiii ben de hala çamaşır yıkıyorum :/ sabahtan çıkıp bikaç eksiği aldık yolculuk biberonu ve little swimers gibi :) yarın yola çıkacağımıza inanamıyorummmmm yaşnız yollar çok kalabalık. Etraf bi de yabancı plaka kaynıyo.

Aynen ben de durmadan çamaşır yıkıyorum. Biz bayramın ilk günü buradayız. Daha vaktim var yani.
Dün çok kalabalıktı özellikle.

Busmai, Mert kuzusu nasıl?

İyi canım ya emiyo uyuyo:) gün içinde genelde fena değil ama akşamları çok huysuz iftardan 12 ye kadar..gaz sancısı oluyor sanırım. Kerem de böyleydi, 3 aya kadar çekecez mecbur. Gece uykusu da iyi sayılır.

Burda şuan resmen bir fırtına var. Gök gürültüsü yağmur. Çamaşırlarım kurumayacak napıcam bennnn???

Burda şuan resmen bir fırtına var. Gök gürültüsü yağmur. Çamaşırlarım kurumayacak napıcam bennnn???

İçeri asmak için çamaşır askılığın yok mu? Olmadı kapıların üstüne peteklerin üstüne geniş geniş yay. Sabaha kadar kurur

İçeri asmak için çamaşır askılığın yok mu? Olmadı kapıların üstüne peteklerin üstüne geniş geniş yay. Sabaha kadar kurur

Çamaşır askılığında balkonda duruyo. Aynen dediğin gibi içeri alıcam. Ama ev içi de sıcak değil ki :/ neyse olmadı valize tıkar ankarada yine asarım falan filan...

Bak sen söyleyince hatırladım o ağlamaları...bizde de vardı. İki saat ağlardı, tam iftar vakti başlardı. Dayan busmai...

Slmlarrr... Yazamıyorum dünki iftarr, zaten misafirler var yoğunumm. Ama kimseciklerde yazmamış. Bugün bende bayramlığımı aldım, bayıldımmm, mutluyum:)) uzun zamandır aradığım kalem eteği buldum. Neyse kızlar iftar başlayacak, ben gider...
Pembişim yarına yazamazsam iyi yolculuklar şimdiden, bol gezmeli sıfır stresli bi tatil olsunn...
Nfk nerdeee?? Ayşecik toparlayamadı mı acaba??
İlbilgecim, sanada hazırlıklarda kolay gelsin, allahtan annen yanındaymışş.
Yine yazarım bi ara, herkese hayırlı iftarlarrr

slm canlar. Benim tele yine bi seyler oluyor. Topige msj yazarken klavye kendiliginden gidiyor. Cinlerim tepeme cikiyor tabi. İns bu msji bitirebilirim.

Aysecik hamdolsun dunden beri ateslenmiyor. Sanirim atlattik. Koruyucu suruba devam ediyorum.

Sabah bi mubaregi ziyarete gittik. Donunce de evi silip supurdum, banyoyu temizledim Anneannem icin sarma sardim, gelip gideni cok oluyor. Aksama yemegim var. Bi tarhana yaptim simdi. Yavastan sofra hazirlamaya giriseyim. Herkesin orucu kabul ve makbul olsun ins. Simdiden afiyet olsun. Asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayse hatun hayirli aksamlar diler

Teşekkürler canımmmmm. Amin inşallah cümlemize

Ayşeciğin iyi olmasına sevindim canım. Bu arada nerde el oyalayıcı bişi var üşenmeden yapıyosun valla maşallah sana :)

Ay kızlar yorgunluktan 2 akşamdır sol ayağımın üstüne basamıyorum:// dinlenebilirsem yarına gecer inşallah.
Nfk çok sevindim ayşeciğin ateşinin çıkmamasına. Böylelikle atlattınız inşallah. Bu arada hamaratlığın hakkatten takdire şayan hiç çocuklu hatun demezsin valla.

Geçmiş olsun canım :/ dinlenince geçer inşallah. Ben uzun süredir bileğimin ve bacağımın ağrısından şikayetçiydim. 10-15 dk oturup kalksam hamlamış gibi ağrıyodu ve topallıyodum. Derken koşu bandında biraz zorlayınca perte çıktım. Yaz boyu bilekliği çıkaramıcam galiba bileklikle bile basarken ağrı veya acı oluyo. Bileklik olmadan vahşet oluyo o ayrı. Her yaz bişi oluyo ya sinir oluyorum Allah beterinden saklasın tabi.

Herkes bayram telaşında kimse yazamıyor.

Ayşeciğin iyi olmasına sevindim. Sana maşallah. Anneannen çok sevinecektir. Hayırlı torun.

Son düzenleme:
Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.

Ne çabuk bitti güzel ay...? Bugünün arife olduğuna inanamıyorum :) Allah'ım tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul eylesin (amin).

Evdeki kalan toparlamalardan sonra oğluşa kahvaltısını yaptırıp çıkacağız inşallah. Yani saat 10-10:30u bulur sanıyorum :)

Herkese şeker tadında bir bayram diliyorum. Ankarada yoğunluktan yazamayabilirim yarın bu bayram yurt dışından gelen akrabaların vs baya kalabalığız inşallah. Görüşürüz kızlarrrrrrrrr.

Günaydınnnn..... Bende çok yorulunca yahut çok ayakta kalınca hep oluyor bu durum, 1-2 gün dinlensem gececek ama dinlenemeyip koşturmacaya devam olduğu için de geçmiyor. Sende dikkatli ol bacım, zorlama madem bileğini, koşu bandı vs ile. Ayak işi sakat olunca zor oluyooo://
Günaydın şekerimm. Hadi hayırlısıyla gidin gelin inşallah. Bol şenlikli güzel bir bayram geçireceksin anlaşılann.

amiin.. alla her ramazan aynı şeyi yaşıyorum. ne zaman geldi de gitti,
baksan koskoca 30 gün ama bak bitti Rabbim yine ramazanlara kavuşmayı nasip etsin, bayramlarımız güzel geçsin inş..

sanırım şuan evden çıkmaya iyice yaklaştınız. ne heyecan vardır şimdi. inş efe ile yol güzel geçer.
sıkıntısız, kazasız belasız varırsınız.. şimdiden iyi yolculuklar, yolunuz açık olsun bacım

Gelsinler de torunları ile boğuşsunlar azıcık
di mi yaa? adam başı 1,5 torun düşüyor bi de, ahhahahahah
günaydın herkese hayırlı cumalar

nfk ayşeciğin ateşinin bugün çıkmamasına sevindim inşallah geçip gitmiştir:26:
dün nasıl geçti iftarınız
sağolasın bacım. ayşecik hamdolsun atlattı inş rahatız bayramda.
iftarımız da güzel geçti, uzun zamandır eşimle yalnız bi program yaptık. 2 büyük camide namaz kıldık, yürüdük, muhabbet ettik

senin de izin başladı tabi. marmarise gidiyordunuz di mi? yolculuk ne zaman?

oy oyy oyyy! tatil erken başladı size.. ne güzel bizim için de eğlenin
wifi si adam gibi çalışan tesis görmedim ben, yine 3g ler sağolsun fırsat buldukça yaz bacım, iyi tatiller..

ben de öyle düşünüyorum. ama eşim yok, hastalık vurdu falan diyor.
topağının üst kısmında böyle pamuk tarzında bi tüylenme ve bozulma oldu, zaten şimdi kendisi çöpte ama üzüldüm.
ilki 2 sene yaşamıştı, tekrar çiçek vermişti.. dediğin gibi 5 ay üstünde çiçek durdu, o kadar güzel bi çiçekki.. ama artık eşim almam diyor

yer mi değiştirsek acep burada da iğrenç bir nem ve güneş var
çektiniz mi fotoğrafınızı?

trileçeyi yaptım, pandispanya ve şerbeti oktay ustanın tarife göre. ölçü tam güzel oldu.
karamel sosu da şükran kaymağın tarifiyle yaptım. ama karamel tadı hafif oldu, yani daha yoğun olsa çok daha güzel olurdu..
ilk dilimleyip kesince gördümki, tepsinin içinde süt var. eyvah kek şerbeti çekmemiş dedim. ama kekin pandispanya gibi oluşundan.
yerken öyle vıcık vıcık şerbetli gelmiyor insana.. lakin o süt görüntüsü beni yine iğreti ediyor

evet ben süt içmem. tereyağı, süt ve yoğurt kaymağı falan da yemem.
annemi 15 gün emmişim, sonra 1 yaşına kadar sadece mama ile beslenmişim.
sonra da süte alıştırmamış annem. malesef midem bulanıyor tadından. inş ayşecik babasına benzer.
eşim sütü çok sever, her gün bir bardak olsun için. ve en sevdiği tatlı sütlü nuriyedir.
(başta nuriye diye birinin varlığından şüpheleniyordum ama sonra emin oldumki, baklava ve sütü seviyor, hahahhahahahh)

Herkesten önce tatile çıkılmış.Bizde de hazırlıklar son gaz devam ediyor.
geç olsun güç olmasın bacım. kolay gelsin size de, yolculuk ne zaman?
malesef buralarda erken çıkanlar daha büyük şanssızlık yaşadı. bolu yolunda 20 km lik araç kuyruğu vardı,
ayılanlar bayılanlar, jandarma olaya el koymuş ama ne fayda? insanların tatili ne kadar kötü başladı :100:

Aslında annemler burada ana ben yine de çok sıkıldım. Artık gitmek istiyorum.tatilin bir kısmında eşim olmayacak bakalım. Umarım miniğim baba baba diye tuuturmaz.
anneanne dede, diğer akrabalar, dikkati dağılır sanıyorum.
eşin neden yokki?

evet kız özellikle şu ev olayından sonra kayinvalide daha farklı gözümde sağolsun.
1 hafta kalacaklar
yardımlaşma muhabbeti artırdı, görüyor musun?
Düğün kıyafetimi buldum kızlarrrrrr :) busmainin en sevdiği görümce kıyafeti rengi olan nar çiçeği kına kıyafetini de artık Antalyadan alırım inşallah..
canım,ig de gördüm ama yazamadım.
elbisen uçuyoor! rengine bayıldım, zaten sen de o renk istiyordun. etekleri de uçuş uçuş. eminim çok güzel olacak yaaa

Düğünde çekinirim yahuuuu. Şimdi saç baş makyaj olmadan olmazzzz. Ama elbisenin kendisini atayım igde
bak işte, akıllı hatun. ben olsam akşamdan giyinip yatmıştım
Oh be sonunda bi hayrını gördün kv nin , bana da taşınırken çok yardım ettiler yıllaaar sonra :)
daha önce ne yardım edecektiler kız?
Allah kolaylık versin bacım. gaz sancaları olmazsa olmaz
Bu arada nerde el oyalayıcı bişi var üşenmeden yapıyosun valla maşallah sana :)

ne hamaratlığı beah? bi tencere sarmayla hamarat mı olunuyor..
sizin sofraları görmesek, inanıcaz

aryam geçmiş olsun ya.. neden o kadar yoruldun, gece de geç mi yatıyorsunuz?

Allah Allah! daha önce neden ağrıyordu bileğin bacağın?:26:
acaba daha önce bağlar, lifler zedelendi iyileşemeden de zorlanınca böyle mi oldu?
şu jel kremlerden var mı? hiridoit forte jel, rhemoun jel gibi bi şey sür sık sık. ağrısını alır.
aslında bi dr a görünsen iyi olurdu ama inş, gerek kalmaz iyileşirsin bacım. dikkat et kendine..

Son düzenleme:

İyi yolculuklar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…