Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel birgün olsun inşallahhhhhh.
Günaydın.
Bugün hazırlıkları iyice hızlandırıyorum. Artık bayram ve tatil zamanı geldi. Çok iş var, çok. Neyseki annem yanımda.
evet canım yardimci oldular sagolsunlar.
Şanslı çocuk seniiiiben de hala çamaşır yıkıyorum :/ sabahtan çıkıp bikaç eksiği aldık yolculuk biberonu ve little swimers gibi :) yarın yola çıkacağımıza inanamıyorummmmm yaşnız yollar çok kalabalık. Etraf bi de yabancı plaka kaynıyo.
Oh be sonunda bi hayrını gördün kv nin , bana da taşınırken çok yardım ettiler yıllaaar sonra :)
Busmai, Mert kuzusu nasıl?
Burda şuan resmen bir fırtına var. Gök gürültüsü yağmur. Çamaşırlarım kurumayacaknapıcam bennnn???
İçeri asmak için çamaşır askılığın yok mu? Olmadı kapıların üstüne peteklerin üstüne geniş geniş yay. Sabaha kadar kurur
İyi canım ya emiyo uyuyo:) gün içinde genelde fena değil ama akşamları çok huysuz iftardan 12 ye kadar..gaz sancısı oluyor sanırım. Kerem de böyleydi, 3 aya kadar çekecez mecbur. Gece uykusu da iyi sayılır.
Slmlarrr... Yazamıyorum dünki iftarr, zaten misafirler var yoğunumm. Ama kimseciklerde yazmamış. Bugün bende bayramlığımı aldım, bayıldımmm, mutluyum:)) uzun zamandır aradığım kalem eteği buldum. Neyse kızlar iftar başlayacak, ben gider...
Pembişim yarına yazamazsam iyi yolculuklar şimdiden, bol gezmeli sıfır stresli bi tatil olsunn...
Nfk nerdeee?? Ayşecik toparlayamadı mı acaba??
İlbilgecim, sanada hazırlıklarda kolay gelsin, allahtan annen yanındaymışş.
Yine yazarım bi ara, herkese hayırlı iftarlarrr
slm canlar. Benim tele yine bi seyler oluyor. Topige msj yazarken klavye kendiliginden gidiyor. Cinlerim tepeme cikiyor tabi.İns bu msji bitirebilirim.
Aysecik hamdolsun dunden beri ateslenmiyor. Sanirim atlattik. Koruyucu suruba devam ediyorum.
Sabah bi mubaregi ziyarete gittik. Donunce de evi silip supurdum, banyoyu temizledim Anneannem icin sarma sardim, gelip gideni cok oluyor. Aksama yemegim var. Bi tarhana yaptim simdi. Yavastan sofra hazirlamaya giriseyim. Herkesin orucu kabul ve makbul olsun ins. Simdiden afiyet olsun. Asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayse hatun hayirli aksamlar diler
Ay kızlar yorgunluktan 2 akşamdır sol ayağımın üstüne basamıyorum:// dinlenebilirsem yarına gecer inşallah.
Nfk çok sevindim ayşeciğin ateşinin çıkmamasına. Böylelikle atlattınız inşallah. Bu arada hamaratlığın hakkatten takdire şayanhiç çocuklu hatun demezsin valla.
Herkes bayram telaşında kimse yazamıyor.Slmlarrr... Yazamıyorum dünki iftarr, zaten misafirler var yoğunumm. Ama kimseciklerde yazmamış. Bugün bende bayramlığımı aldım, bayıldımmm, mutluyum:)) uzun zamandır aradığım kalem eteği buldum. Neyse kızlar iftar başlayacak, ben gider...
Pembişim yarına yazamazsam iyi yolculuklar şimdiden, bol gezmeli sıfır stresli bi tatil olsunn...
Nfk nerdeee?? Ayşecik toparlayamadı mı acaba??
İlbilgecim, sanada hazırlıklarda kolay gelsin, allahtan annen yanındaymışş.
Yine yazarım bi ara, herkese hayırlı iftarlarrr
Ayşeciğin iyi olmasına sevindim. Sana maşallah. Anneannen çok sevinecektir. Hayırlı torun.slm canlar. Benim tele yine bi seyler oluyor. Topige msj yazarken klavye kendiliginden gidiyor. Cinlerim tepeme cikiyor tabi.İns bu msji bitirebilirim.
Aysecik hamdolsun dunden beri ateslenmiyor. Sanirim atlattik. Koruyucu suruba devam ediyorum.
Sabah bi mubaregi ziyarete gittik. Donunce de evi silip supurdum, banyoyu temizledim Anneannem icin sarma sardim, gelip gideni cok oluyor. Aksama yemegim var. Bi tarhana yaptim simdi. Yavastan sofra hazirlamaya giriseyim. Herkesin orucu kabul ve makbul olsun ins. Simdiden afiyet olsun. Asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayse hatun hayirli aksamlar diler
Bende çok yorulunca yahut çok ayakta kalınca hep oluyor bu durum, 1-2 gün dinlensem gececek ama dinlenemeyip koşturmacaya devam olduğu için de geçmiyor. Sende dikkatli ol bacım, zorlama madem bileğini, koşu bandı vs ile. Ayak işi sakat olunca zor oluyooo://Geçmiş olsun canım :/ dinlenince geçer inşallah. Ben uzun süredir bileğimin ve bacağımın ağrısından şikayetçiydim. 10-15 dk oturup kalksam hamlamış gibi ağrıyodu ve topallıyodum. Derken koşu bandında biraz zorlayınca perte çıktım. Yaz boyu bilekliği çıkaramıcam galibabileklikle bile basarken ağrı veya acı oluyo. Bileklik olmadan vahşet oluyo o ayrı. Her yaz bişi oluyo ya sinir oluyorum Allah beterinden saklasın tabi.
Günaydın şekerimm. Hadi hayırlısıyla gidin gelin inşallah. Bol şenlikli güzel bir bayram geçireceksin anlaşılann.Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
Ne çabuk bitti güzel ay...? Bugünün arife olduğuna inanamıyorum :) Allah'ım tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul eylesin (amin).
Evdeki kalan toparlamalardan sonra oğluşa kahvaltısını yaptırıp çıkacağız inşallah. Yani saat 10-10:30u bulur sanıyorum :)
Herkese şeker tadında bir bayram diliyorum. Ankarada yoğunluktan yazamayabilirim yarınbu bayram yurt dışından gelen akrabaların vs baya kalabalığız inşallah. Görüşürüz kızlarrrrrrrrr.
amiin.. alla her ramazan aynı şeyi yaşıyorum. ne zaman geldi de gitti,Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
Ne çabuk bitti güzel ay...? Bugünün arife olduğuna inanamıyorum :) Allah'ım tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul eylesin (amin).
Evdeki kalan toparlamalardan sonra oğluşa kahvaltısını yaptırıp çıkacağız inşallah. Yani saat 10-10:30u bulur sanıyorum :)
Herkese şeker tadında bir bayram diliyorum. Ankarada yoğunluktan yazamayabilirim yarınbu bayram yurt dışından gelen akrabaların vs baya kalabalığız inşallah. Görüşürüz kızlarrrrrrrrr.
di mi yaa? adam başı 1,5 torun düşüyor bi de, ahhahahahahGelsinler de torunları ile boğuşsunlar azıcık
sağolasın bacım. ayşecik hamdolsun atlattı inş rahatız bayramda.günaydın herkese hayırlı cumalar
nfk ayşeciğin ateşinin bugün çıkmamasına sevindim inşallah geçip gitmiştir:26:
dün nasıl geçti iftarınız
oy oyy oyyy! tatil erken başladı size.. ne güzel bizim için de eğleninSelam kızlar , dün akşam Kızılcahamam'a geldik, onun hazırlığı telaşesi derken yazamadım, geçmiş kandiliniz mübarek olsun, insallah dualarımız kabul olur ...
Nfk, Ayşecik hala hasta mı son sayfadan gördüğüm kadarı ile, geçmişe az sonra bakıcam, tesisin wifi si var güya, ama bağlanamıyor , benim 3G nereye kadar giderse artık
ben de öyle düşünüyorum. ama eşim yok, hastalık vurdu falan diyor.Nfk, orkidelerin kesinlikle klimadan etkileniyorlardır , orkide ılık bir hava istiyor , çok fazla güneş de sevmez mesela annemin evi Güney cephe onda da çürüdü sıcaktan orkide..
saksısı şeffaf olacak, kökleri güneş alsın diye.. çiçek döktüğünde budama işi var, onun haricinde 3-4 günde bir su dolu kaba oturtuyorum ben maşallah yerlerini sevdikleri için coşuyor benim orkideler , çok seviyorum ben onları , bir de çiçekleri çook uzun süre duruyor üzerinde , benim bir tanesi Şubat ayında açmıştı hala üç dört çiçeği sağlam (; bende durdurları oda sadece ikindi güneşi alıyor yani serin genelde ..
yer mi değiştirsek acepKız haberim olaydı haydut oğlumla basardık ortamı ve görüşürdük. Neyse bi dahakine inşallah. Bakın burdan duyuruyorum; yegane avmmize gelecek olanlar önceden haber versin bişiler ayarlayalım
Buranın hakkaten akşamları süper. Cam açık yatsan kesin tutulursun. Hele dün bi yağmur fırtına vardı acaip yani. Ama ben artık deniz kum güneş nem sıcaklık olayına girmek istiyorummmmm.
çektiniz mi fotoğrafınızı?Selam kızlar
Bugün foto çekinmeyi düşünüyoruz gene bi terslik çıkmazsa
Süt tadı yok gibi ama ben rahatsız olmadığım için anlamadım belki de..Sütü bol sonuçta.
Hanım, Kendin sütü sevmiyosun kızından şikayet ediyosun :))
Bence çocuklar bize göre şekilleniyor ben süte bayılırım
Mesela ;sütlü nuriye ve güllaç en sevdiğim tatlılardır <3
geç olsun güç olmasın bacım. kolay gelsin size de, yolculuk ne zaman?Herkesten önce tatile çıkılmış.Bizde de hazırlıklar son gaz devam ediyor.
anneanne dede, diğer akrabalar, dikkati dağılır sanıyorum.Aslında annemler burada ana ben yine de çok sıkıldım. Artık gitmek istiyorum.tatilin bir kısmında eşim olmayacak bakalım. Umarım miniğim baba baba diye tuuturmaz.
yardımlaşma muhabbeti artırdı, görüyor musun?evet kız özellikle şu ev olayından sonra kayinvalide daha farklı gözümde sağolsun.
1 hafta kalacaklar
canım,ig de gördüm ama yazamadım.Düğün kıyafetimi buldum kızlarrrrrr :) busmainin en sevdiği görümce kıyafeti rengi olan nar çiçeğikına kıyafetini de artık Antalyadan alırım inşallah..
bak işte, akıllı hatun. ben olsam akşamdan giyinip yatmıştımDüğünde çekinirim yahuuuu. Şimdi saç baş makyaj olmadan olmazzzz. Ama elbisenin kendisini atayım igde
daha önce ne yardım edecektiler kız?Oh be sonunda bi hayrını gördün kv nin , bana da taşınırken çok yardım ettiler yıllaaar sonra :)
Allah kolaylık versin bacım. gaz sancaları olmazsa olmazİyi canım ya emiyo uyuyo:) gün içinde genelde fena değil ama akşamları çok huysuz iftardan 12 ye kadar..gaz sancısı oluyor sanırım. Kerem de böyleydi, 3 aya kadar çekecez mecbur. Gece uykusu da iyi sayılır.
Bu arada nerde el oyalayıcı bişi var üşenmeden yapıyosun valla maşallah sana :)
ne hamaratlığı beah?Ay kızlar yorgunluktan 2 akşamdır sol ayağımın üstüne basamıyorum:// dinlenebilirsem yarına gecer inşallah.
Nfk çok sevindim ayşeciğin ateşinin çıkmamasına. Böylelikle atlattınız inşallah. Bu arada hamaratlığın hakkatten takdire şayanhiç çocuklu hatun demezsin valla.
Allah Allah! daha önce neden ağrıyordu bileğin bacağın?:26:Geçmiş olsun canım :/ dinlenince geçer inşallah. Ben uzun süredir bileğimin ve bacağımın ağrısından şikayetçiydim. 10-15 dk oturup kalksam hamlamış gibi ağrıyodu ve topallıyodum. Derken koşu bandında biraz zorlayınca perte çıktım. Yaz boyu bilekliği çıkaramıcam galibabileklikle bile basarken ağrı veya acı oluyo. Bileklik olmadan vahşet oluyo o ayrı. Her yaz bişi oluyo ya sinir oluyorum Allah beterinden saklasın tabi.
Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?