- 8 Ağustos 2011
- 12.643
- 14.996
- 498
sağolun canlar.. niye bitmedi bilmiyorum. inş bugün son olur..
akşama da eşimle iftara gitmeyi düşünüyoruz inş.. ayşecik iyi olursa gözüm arkada kalmaz..
park turumuzu yaptık döndük, banyo da yaptırdım. ev dandini ne olacak benim bu tembel halim ya.
akşamdan beri bulaşık makinesi açılacak bekliyor. temiz bardak kalmamış. makineyi açmaya üşeniyorum iyi mi?
oy oyy oyy.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. tatilde de sıkmayın kendinizi, tamirler tadilatlar olur,
sonuçta bir sene çalışıyorsun. 3 gün olsun iyi bi tatil olsun..
adam akıllı bi kutlama olmuş, helal enişteye..
bizim odun, tomruk ve kerestelere az ilham olsa ya :111:
dün akşam eşim bir daha orkide almıcam diyor. (son aldığı ne olduysa çürüdü gitti, sürekli klima çalışıyor ondan mı bilmiyorum,
ama ben bakamadım gibi oldu.. neyse..)
ben de 5 senede iki kez orkide aldın da bıdı bıdı ediyorsun, sus dedim
dediğin gibi sen gelin olduğun için senden beklenir bir şeyler.. ama görümce de yardımcı olur, sayılı gün geçer gider..
nasıl geçiyor günleriniz? bu arada yeğenin nasıl oldu, hastaneden çıktı di mi?
akşama da eşimle iftara gitmeyi düşünüyoruz inş.. ayşecik iyi olursa gözüm arkada kalmaz..
park turumuzu yaptık döndük, banyo da yaptırdım. ev dandini ne olacak benim bu tembel halim ya.
akşamdan beri bulaşık makinesi açılacak bekliyor. temiz bardak kalmamış. makineyi açmaya üşeniyorum iyi mi?
amiiin!öncelikle herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun bu gece yapılacak tüm dualar kabul olsun inşallah
müslümanlarımıza yapılan zulum dursun dirlik düzenlik gelsin dünyamıza çocuklarımız güzel günler görsün inşallah :26:
tüm iyi ve kutlama dilekleriniz için teşekkür ederim sağolun
dün akşam yemek yemeye gittik baş başa sonunda tatil olayınıda bu sene tadilatlar çok olunca biraz daha uygun olarak yapmaya karar verdik
ama ikimizde biliyoruz ne kadar istesekde oyle olmayacak marmarise gidiyoruz hayırlısı ile inşallah güzel geçer
yemek sonrasında eve gidip melisayı aldık tekrar çıktık dışarı bu sefer melisayı gezdirdek akşam eve döndük hemen uyuduk baya yorulmuşuz ama güzeldi
birazdan çıkacağım hepinizi öpüyorum çok detaylı okuyamadım kusura kalmayın
oy oyy oyy.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. tatilde de sıkmayın kendinizi, tamirler tadilatlar olur,
sonuçta bir sene çalışıyorsun. 3 gün olsun iyi bi tatil olsun..
muhabbet kuşları siziiiiişekerim bodruma gelinnn. yaa burası içler acısı durumda. oteller bomboş. hareket var ama çok yoğun değil. tatil yöreleri kan ağlıyor walla. antalya ve diğer çevreler nasıl bilmiyorum. sahiller çok seyrek yaa burda adım atacak yer olmadığından bahsetmişlerdi. hiçde öyle değil valla.
tatiliniz umarım güzel geçer. bizimde bayaa yorucu geçti. evlilik yıldönümümüzü kutladık. eşim süpriz yaptı. yemekten döndükten sonra terasta şelale gibi fışkıran alevden adı her neyse ondan vardı biz pasta keserken alevlendirdiler ufak bir dans sonrası batuşu uyuttum rahat bişeyler giyip dışarı çıktık yine. saat gece 2:00 gibi evdeydik. ayaklarıma karasular indi.
bizim odun, tomruk ve kerestelere az ilham olsa ya :111:
dün akşam eşim bir daha orkide almıcam diyor. (son aldığı ne olduysa çürüdü gitti, sürekli klima çalışıyor ondan mı bilmiyorum,
ama ben bakamadım gibi oldu.. neyse..)
ben de 5 senede iki kez orkide aldın da bıdı bıdı ediyorsun, sus dedim
oy oy! bi gürbüz oğlan da burada.. maşallah subhanallah size..Emine beder tarifiydi canım. Googleda yaz çıkar
Colicoscum ramazan sonrası dolar Bodrum bence
Şeker portakalım ben bayılmıştım marmariseeeee. İyi eğlenceler şimdiden.
Busmaicim biz 93cm 15.5 kg idik en son.
şu kilis tavayı bir gün denemek isterim. altına patlıcanları çiğden mi koyuyorsun bacım?Bugün çok yorgunum ya. Baksanız yaptığım bişi de yok. Ama oğluşun uyutmayıp sabah hortlaması, boyun ve sırtımın tutulması derken bi de 1 saat uyuyacaktım sağolsun cıngan oğlum bağır çağır ağla yarım saate izin verdi. Çok mutsuzummmm.
Akşama menü çok alakasız oldu. Kilis tava, domates çorbası, semizotu salatası :)
güzelliği de var, yorgunluğu da. inş günleriniz güzel geçer.Geçen yaz ve her yazz:)) gelenekselleşti artık şekerimm.
İyi yolculuklarr, bol gezmeli stres atmalı bir tatil olsun inşş.
Hııı ama bizde ben gelin olduğum için bana biraz iş biniyor tabiii:// birde ne yemek yapayım derdi beni daha çok yoruyor. Ama severim teyzesini, o yüzden zoruma giderek yapmıyorum. Görümcemi de severim ama onun arada atarları tutunca geriliyorum. Yinede güzel geçiyor amaa:))
dediğin gibi sen gelin olduğun için senden beklenir bir şeyler.. ama görümce de yardımcı olur, sayılı gün geçer gider..
vurun geline!!! bedava aşcı yaAy bu arada colicoscum yazık değil mi geline ya okadar pizza yaptırmışınız???? İnsan kız bu robot mu :)?
amiin bacımmasaAllah busmaican gayet iyi tabiki yasir 12.5 kg 90 cm mert kus da kilo aliyo cok sukur bebek arabasina transfer olcak da o zaman kerem nolcak bende hep yasiri napcaz diye dusunuyorum...
bu gecemiz de mubarek olsn ins istifade edenlerden olabilirizz
nasıl geçiyor günleriniz? bu arada yeğenin nasıl oldu, hastaneden çıktı di mi?
bence ramazandan sonra açılır.. onlar sizin parayı vermemek için yol yapıyorlardır, ahahhahahahhgeçen yıl ve önceki yıl nasıldı bilmiyorum çünki tatile çıkamadım. ama burda gördüğüm tablo gerçekten kötü. ve ramazan sonrasıda haereket olcağını sanmıyorum rezerveler durmuş vaziyetteymiş. önceden randevu alınmazmı. biz otel sahipleriyle iç içe çalıştığımız için öyle bahsediyorlar.
Son düzenleme: