Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sağolun canlar.. niye bitmedi bilmiyorum. inş bugün son olur..
akşama da eşimle iftara gitmeyi düşünüyoruz inş.. ayşecik iyi olursa gözüm arkada kalmaz..
park turumuzu yaptık döndük, banyo da yaptırdım. ev dandini ne olacak benim bu tembel halim ya.
akşamdan beri bulaşık makinesi açılacak bekliyor. temiz bardak kalmamış. makineyi açmaya üşeniyorum iyi mi?

amiiin!

oy oyy oyy.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. tatilde de sıkmayın kendinizi, tamirler tadilatlar olur,
sonuçta bir sene çalışıyorsun. 3 gün olsun iyi bi tatil olsun..

muhabbet kuşları siziiiii adam akıllı bi kutlama olmuş, helal enişteye..
bizim odun, tomruk ve kerestelere az ilham olsa ya :111:

dün akşam eşim bir daha orkide almıcam diyor. (son aldığı ne olduysa çürüdü gitti, sürekli klima çalışıyor ondan mı bilmiyorum,
ama ben bakamadım gibi oldu.. neyse..)
ben de 5 senede iki kez orkide aldın da bıdı bıdı ediyorsun, sus dedim

oy oy! bi gürbüz oğlan da burada.. maşallah subhanallah size..
şu kilis tavayı bir gün denemek isterim. altına patlıcanları çiğden mi koyuyorsun bacım?
güzelliği de var, yorgunluğu da. inş günleriniz güzel geçer.
dediğin gibi sen gelin olduğun için senden beklenir bir şeyler.. ama görümce de yardımcı olur, sayılı gün geçer gider..

Ay bu arada colicoscum yazık değil mi geline ya okadar pizza yaptırmışınız???? İnsan kız bu robot mu :)?
vurun geline!!! bedava aşcı ya
amiin bacım
nasıl geçiyor günleriniz? bu arada yeğenin nasıl oldu, hastaneden çıktı di mi?

bence ramazandan sonra açılır.. onlar sizin parayı vermemek için yol yapıyorlardır, ahahhahahahh

Son düzenleme:
Nfk naptın geldimi açabildinmi.
Allah iyiliğini versin e mi? bunlar ne kız?!
kaç tane mail atmışsın. ama sonuç yine olumsuz. kimisinde hiç dosya yok. ek görünen dosyalar da açılmıyor.
zaten dosya ağırlığı 0 kb olarak görünüyor :44:

şeker portakalımm, colicos sana da mail attı di mi?
sende resimler görünüyor mu? öyleyse bana da iletir misin şu maili?

kız sende bulmuşsun bunuyorsun haaaa

canım yaa inşallah bir daha ateşi çıkmaz :26:
ilaç iyi mi gelmiyor acaba dediğin gibi bu kadar sürmemesi lazımdı :44:
eski neşesine en kısa zamanda döner inşallah

bizimki kapıdan girip bizim hemşireyi görünce ağladığı için kadın önce aşıyı yapmayı tercih ediyor

nasıl oldu ayşecik. sen niye böyle oldun bugün. tembel değilsin ya haksızlık etme bence kendine. bazen böyle ağırlıklar olabiliyor canım.

canımm yaa adamakıllı kutlama olduda işte dediğim gibi yemekten sonraki merasimi berbat edince toparlaması zor oldu.

orkde çok zor yetişen bir çiçek yaa birkeresinde eşimde bana sevgililer gününde almıştı dayanmadı fazla. gözüm gibi baktığım halde.

aşkolun yaaa geline niye vuralım.. ya birkere amaa ben onu çok seviyorum. gelinliğini yani marifetlerini hamaratlığını göstermek için kendisi istedi mutfağa geçmeyi. nitekim gösterdide valla muhteşemdi yemekler pizzalar falan. keşke birazdaha kalsaydı. :))))

canım bende ona özelden mesaj attım evet banada mail atmış ama içi boş
bence resim boyutundan kaynaklı bir durum var :44:
yaa ben NFK ya göndermiştim açmıştı ama şekeriim. şimdi niye öyle olduki. neyse başka foto atarım artık.

kız sende bulmuşsun bunuyorsun haaaa
Yaa evet canımm yaa. çok üzüldü. amacım kırmak değildiki. sadece o an saçma geldi. eşimde farkındamısın artık hiçbişeyden mutluluk duymuyorsun önceden böyle değildin diyor. öylemiyim ki yaa farkında değilim.

deneme yapmıştım sadece.

Trileçe yapıyorum ama karamel sosu beceremedim taş gibi olduuuu

Hangi tarife gore yaptin? Nisastaliysa belki olcu fazla gelmistir :44:

Sukran kaymagin tarifini not etmistim ben de bayramdan once denerim diye

Busmaican niye öyle oldu ki?? Suyu mu az geldi??

Nfkcım patlıcanları çiğ koyuyosun ama ben bi daha yapsam kızartıp koyarım sanıyorum

Hangi tarife gore yaptin? Nisastaliysa belki olcu fazla gelmistir :44:

Sukran kaymagin tarifini not etmistim ben de bayramdan once denerim diye

Hayır sosta nişasta yok;
5 yemek kaşığı toz şeker
2 yemek kaşığı oda ısısında tereyağ
1 paket süt kreması

Adımadımyemektarifi.com dan aldım

Acaba sıcak suyla karıştırsam erir mi

Tatlım harika olduuuu <3 Lezzetine bayıldımmm
:) eminim kardeşcanlarım da çok sevecekkk

Benim tarifte hiç yağ yok, krema olarak da süt kaymağı kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…