Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfkciğim, biz ilk gün akşam yola çıkıyoruz.
Tatilin bir kısmında Bursa'da olacağım. Kardeşimin yanında. Kardeşimin eşi müdür yardımcısı bizim orada olacağımız tarihlerin bir kısmında il dışında seminer çıkmış. Eşim de o olmayınca gelmek istemedi. Sonradan birleşeceğiz.

Tabi, bir de böyle olunca eşim izninin bir kısmını ramazanda kullandı.
Biz 10 gün kadar bayan bayana olacağız.

Merhaba kızlar , arefe günü de geldi çattı , insallah bayrama günahlarımızdan arınmış bir şekilde gireriz.. Insallah tüm dünyada bayramın Bayram olacağı günler yakın olur );
Bence de çok çabuk geçti , başlarken Sıcaktı uykusuzluktu derken bi bakıvermişiz son günü gelmiş );

Pembehipopotam , iyi tatiller iyi bayramlar size de canım , yolculuk güzel geçiyordur inşaAllah ..

Ilbilge, size de şimdiden iyi yolculuklar , kız kıza olmak da güzel olur bi süreliğine ..

Nfk, yol keşmekeşi başlamış demek ki, iyi ki devremülk tarihimiz erkenmiş vallahi o yolu çocuklarla çekemezdik, Allah kolaylık versin yoldakilere

Elifnaz misafir ağırlıyor , Busmai nerelerde

Aryam size de kolaylıklar cnm kalabalıkta Bayramlar güzel geçer yorucu olsa da , geçmiş olsun ben de çok ayakta durunca ayağım uyuşuyor , vücutlar sinyal veriyo demek ki yormayın kendinizi diyo );

Nfk, tiriliçe yapılmış öyle bi anlatıyorsunuz ki yapmak şart oldu (; inşaAllah eve gidince denerim , ben de en çok sütlü tatlıları severim 😋 nuriye de güzeldir ımmh (;

Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir Bayram dilerim , insallah yavrularımız ve sevdiklerimizle nice güzel bayramlara erişiriz, torunlarımızın elimizi öpeceği günleri de sağlıkla görelim insallah ...

Görüşmek üzere (;

Son düzenleme:

Canım elbiseyi beğenmene sevindim. Benim de çok içime sindi :)

Bileğim ve bacağım zaten oğluşu ayakta sallamaktan falan ağrıyodu sürekli. Ben de üstünde durmadım. Ama koşu bandında zorlayınca pert oldum :/ doktora gittim perşembe günü. Röntgen çekmedi adam ama muayene etti. Bileklik ve ilaçlar verdi. Bi de jel tabi. 6 hafta sürermiş :/ düğüne iyleşip oynamalıyımmmmm

İyi yolculuklar dileğiniz için teşekkürler kızlar. Ankaraya geldik. İki avm gezmesi sonrası evdeyiz şimdi. Oğluşun da uyumaya niyeti yok. Aman sabahlar olmasınnnnnn :)

Nfk sultan ellerine sağlık kız. Burda satılan trıliçede de bollll süt vardı. Ya süt sevilmez mi kızım yaaaaaaa. Ben bayılırım. Maşallah oğlum da seviyo :)

aryam, canim bi ara bi borek yapmistin, patatesliydi galiba. Foto da paylasmistin, hangi tarifti o?

Babacığım aldı oğluşu arabası ile akşam yürüyüşüne götürdü. Kocam zaten bi saattir uyuyo. Ben de dinlenme moduna geçeceğim inşallah. Ay ne büyük bir boşluk oluyor birisi haydutla ilgilenince

Bence süper bir tatil olmuş sizinki. Tam kafa dinlemelik:))
Ne güzel şeyler dilemişsin canım, inşallah duaların kabul olur. (Aminnn)

aryam, canim bi ara bi borek yapmistin, patatesliydi galiba. Foto da paylasmistin, hangi tarifti o?
Cahidenin patatesli kol böreği canımcım. Bayrama mı yapmayı düşünüyorsun?

Ohhh... Keyfine bak pembiş hatun:))) ne boşluğu yaaaa!!!

Son düzenleme:
Nfk cım fotoğrafı bugün çekilebildik ama kerem inadına objektife bakmadı beni deli etti :) Neyse 3.yaşgününde böyle olmaz heralde
Bayramlığını güle güle giy şekerim:)
Bak sen söyleyince hatırladım o ağlamaları...bizde de vardı. İki saat ağlardı, tam iftar vakti başlardı. Dayan busmai...
Ayy evet :) Dayanıyoruz mecbur
Çok güzel hareketler bunlar
Amin amin
Bugün fotoğraf çekimi ve toparlanmayla geçti. Dün akşam annemden evime döndüm 4 gün üstüne.. Bugün de eşimin ailesine geldik artık kaçamadım :)bayrama burda girecez
Tabi, bir de böyle olunca eşim izninin bir kısmını ramazanda kullandı.
Biz 10 gün kadar bayan bayana olacağız.

Süper olmuş ya inşallah güzel geçer tatlı yiyin tatlı konuşun :)

ah canim beniiiim

aryam, evet yarin kahvaltiya yapayim diye dusundum.
Bakalim sabah erkenden totoyu kaldirabilsem, niyetim var su kol boregine

busmai, bu veletlerin genel ozelligi saniyorum. Bizimki de hungur aglamisti.
Oysa ne kareler hayal ediyoruz oncesinde :111: saglik olsun, onumuzdeki dogumgunune ins..

elifnaz, kv ler geldi mi cicim?

born, kucuk anne. Tatil guzel geciyor belliki, hic sesin cikmiyor

Bu ramazan da boyle gecti, ins sevabina erebilmisizdir.
Yarin icin bir iki parca utum var yapilacak.. İftarda yine cok yedim.
1,5 saat oldu hala hazmedemedim. :111: ne olacak benim bu halim?
Kalkip mutfagi toplalayim da utumu halledeyim.

Nfk cım kız helal sana, sabah sabah bu ne hızz? Aklında olsun 2 tepsi çıkıyor ya o ölçüden, fazla gelirse buzlukta da güzel duruyor
Kuaföre gittim yine, maşamı yaptırdım. Yarına hazırımmmp önce kv min köyüne gidecegiz cümbür cemaat. Sonrasında anneme uğrarız muhtemelen. Geze geze geçecek öyle işte.

Keyfini çıkar bence.
Yemek olarak hep basit şeyler yapalım. Tam tatil olsun diyorum.
Bayrama hazırsın yani. Benim saçımda maşa ertesi güne hiç kalmıyor.

Yarın belki yazamam şimdiden herkese iyi bayramlar...telefonumda internet paketi yok wifi buldukça yazarım canlarım. Yazamazsam da eylülde görüşürüz.

Iyi gecelerrr topigimizin guzel anneleri ve minik melekleri..ramazan ayinida gecirdik Allahin izniyle..yarin bay ramm..herkesin bayramlarini simdiden kutluyorum..bizde yarin sabah kv kahvalti yapip sonra hepbirlikte ogleden once istanbula geciyoruz..kp kizkardesini gormek istemis onlari cengelkoye birakip..bi kac bayram ziyaretinden sonra annemlere gececegiz..yola cikan la r var rabbim kazasiz belasiz evimize donmeyi nasip etsin insallah..kaza haberleri basladi malumbi daha gorusunceye kadar kendinize cokkkkkk iyi bakinnn..optkkk siziii

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) bayramınız kutlar hepinizi kuzularınızla öperim can arkadaşlarım :) daha nice bayramları birlikte kutlarız inşallah.

Oğluma Ankara yarıyor. Şu saat oldu kalkmadı. Çok mesudum

Keyfini çıkar bence.

Yemek olarak hep basit şeyler yapalım. Tam tatil olsun diyorum.

Bayrama hazırsın yani. Benim saçımda maşa ertesi güne hiç kalmıyor.
Ne hazırlık ne hazırlık şekerim:)) sabaha hiç eser kalmadı maşadann://
Yarın belki yazamam şimdiden herkese iyi bayramlar...telefonumda internet paketi yok wifi buldukça yazarım canlarım. Yazamazsam da eylülde görüşürüz.
O kadar uzatma arayı yahuuu! Daha eylüle çok var, ara ara yaz özleriz seniii://
Vayyy, helal efeciğe:) bu da senin bayram hediyen olsunn
Tüm duaların için aminnn diyorum! Sanada iyi bayramlarr
Herkese mutlu huzurlu bayramlaaar :)

İnşallahhh! Sana da tabii... Fotoyu da atmadın hala??

Herkesin bayramı mübarek olsunnn....
Daha nice bayramlara inşallahh.

Bugün sabahtan kv nin köye gidip akşamladık cümbür cemaat. Kalabalıktık zaten, ordada ayrı bir kalabalık vardı, çocuk çoluk koşturmaca keyifliydi.. Akşama da anneme uğradık. Geri kalan ziyaretler yarına bakalımm.

Ne fotosu kız???

Biz iphone lular olmasak galiba topik iptal :)
Eşimin ailesiyle günü geçirip akşam bizimkileri ziyaret edip sonunda evimize geldik. Bu kadar yeter valla ,şu ufaklık uyusa da duş alıp yatsam

Kıyamam busmaican :) ay o ilk zamanlar ne fena yaaaaaaa. Neyseki geçici aryamm sahil fotosunu söylüyor zannımca

Biz de yola çıktık. Şimdi afyondayız. Resmen sabahın köründe antalyada olacağız inşallah ama yapcak bişi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…