Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın kızlarrrrrrrr. Biz vardık çok şükür. Gece yolculuğu daha iyiydi. Herkese güzel bir gün diliyorummmmm :)

Ne fotosu kız???
2 yaş sahil fotosuuuu)
Biz iphone lular olmasak galiba topik iptal :)
Eşimin ailesiyle günü geçirip akşam bizimkileri ziyaret edip sonunda evimize geldik. Bu kadar yeter valla ,şu ufaklık uyusa da duş alıp yatsam
Sen buna şükret, yine iyi dayanıyorsun 2 çocukla. Eve gelip iyi bi dinlen bari.

[Pembehipopotam;36328991]Kıyamam busmaican :) ay o ilk zamanlar ne fena yaaaaaaa. Neyseki geçici aryamm sahil fotosunu söylüyor zannımca

Biz de yola çıktık. Şimdi afyondayız. Resmen sabahın köründe antalyada olacağız inşallah ama yapcak bişi yok :)[/QUOTE]
Ne çabukk? Üstüste bu kadar yol? Çok dirençlisiniz maşallah.
Günaydın kızlarrrrrrrr. Biz vardık çok şükür. Gece yolculuğu daha iyiydi. Herkese güzel bir gün diliyorummmmm :)

Ay iyi bari. 1-2 gün kendime gelemem ben olsam, efeyi babanneye satıp iyi bi uyku çek canım. Sonrada tatilin dibine vurrr

Günaydınlaarr...
Uykumu almış gibiyim bugün, benden mutlusu yok:))
Güzel bir kahvaltı yapıp görümceme bayramlaşmaya gideceğiz bugün. Sonrası evde misafir bekleme mode on:))

Aryam sahil fotolarımız berbat ama makineden bilgisayara geçirince atarım

Ay 2.30a kadar kesintisiz ağladı mahvetti beni.. En son ayağımda sallamayı denedim uyudu

herkese hayırlı bayramlar hepinizi kocaman öpüyoruz kuzumla miniklerinizi de mımcıklıyoruz

bugün nöbetim var çalışıyorum allahtan gene öğlene kadar

pempiş canım yolculuğunuz güzel geçmiş ne güzel iyi tatiller şimdiden bol bol eğlenin

nfk canım daha izne çıkmadım 8 ağustos gecesi yola çıkacağız kısmetse evet marmaris datça tarafına
sarmalar içinde ellerine sağlık hamarat hatun

aryam ohhh baya bayram oluyor size valla süper bugünde dinlenmişsin biraz

busmai allah kolaylık versin sana canım fotoyuda gördüm şekil yapmış çocuk kız kızma

ilbilgehatun canım sanada iyi tatiller ohhh negüzel bayan bayana tatil olacak bir süre

pamuk helva döndünüz mü canım ??

arefe günü her zamanki gibi telaşlı geçti mezarlıklara ziyaretlere gittik dönüşte hem anneme hem bize muhallebili kadayıf tatlısı yapmaya niyetlendim başladım ama elimi yaktım eşim devam etti tatlılar bu bayram ondan oldu sağolsun
son iftarımızı bahçede hep beraber açtık sonrasında bahçede iki tencere sarma sardık melisaya banyo yaptır banyoyu temizle falan gece 1 bucukda yattım sabahda sağolsun melisa 5 bucukda kalktı sonra zaten bayram namazı kv demlerde tüm kardeşler çocuklar kahvaltı faslı komşuları gezmece gelen gidenle ilgilendik falan öğleden sonrada annemlere gittik melisada erken kalkınca annemlerde uyuturum dedim yolda kucağımda uyuya kaldı
neyse bekle bekle uyanmadı uyandırmaya çalıştık kalkmadı zilli baktık olmayacak tekrar kucağımda eve döndük tam evin köşesine geldik uyandı
babamlar göremedi melisayı tekrar gitcez

bugün yarın neler yaparız belli değil gidilecek çokda bir yer yok çünkü herkes tatile gitmiş büyükler bile köye gitmişler belki biraz gezmece yaparız bizde hayırlısı

Aryam sahil fotolarımız berbat ama makineden bilgisayara geçirince atarım

Ay 2.30a kadar kesintisiz ağladı mahvetti beni.. En son ayağımda sallamayı denedim uyudu
At at att!
Kız yazık sana ya, rabbim enerji versin. Bu arada ne varsa eskilerin tekniklerde var)

Sizde de baya yoğun geçiyor bayramlar desene. Neyseki bugün tekrar annenlere gidecekmişsiniz.

Bizde eşimle arya ve yeğeni alıp pikniğe kaçtık:)) evde misafir bekleme fikri pek cazip gelmedi. Akşama da diğer görümceye gidicez hep beraberr.

sa canlar.. ramazan bayramınız mübarek olsun.
Rabbim sağlıkla, huzurla nice bayramlara eriştirsin inş..

iki gündür yoğun bayram ziyaretlerindeyiz, doğru düzgün topiği bile okuyamadım.
kusuruma bakmayın, bugün eyüp sultan hz nde hepinize dua ettim,
Rabbim evlerinizdeki huzuru mutluluğu daim etsin,
çocuklarımıza hayırlı uzun ömürler versin..

pembişim iyi tatiller.. bizim için de eğlen, denizde cup cupp yüz

Bak internet buldum, hemen topiğe koştum.

bir s.a d benden olsun bende bir turlu yazip bayramlasamadim sizlerle oncelikle bayramimiz mubarek olsun birlikte.nice bayramlara eriselim ins...
kayinvalideler umreden geldi gelen giden hiceksik.olmuyor.ama biz de tatilden geldigimiz icin evde tonla camasir ve is birikti bayramdan birsey anlamadm acikcasi yarin da bitti zaten.ins sizlerinki.iyi geciyodur gecmise de cok.bakamadm opuyorum cok hepinizi

Pöff saatlerdir kimse bişey yazmamış
Biz bugün çekirdek ailemizle kahvaltıya gittik.. Çocuk yokken gitmediğimiz yerlere, 2 çocuk varken gitmeye çalışıyoruz mazoşist miyiz neyiz :)

Merhabalar. Güzeller ? Nasılsınız ? Dün gece 1 de evimize vardık çok şükür , bugün de annemlere geldik, yollar dün akşamdan başlamıştı kalabalıklaşmaya, bugünü hiç düşünemiyorum,

Pembiş iyi tatiller size, istediğin deniz kum güneş ve sıcak havaya kavuştun inşallah çok güzel geçsin ...

Biz de o cânım serin havayı bırakıp, bu sıcağa girince sabah bir şokla uyandık. Çocuklar ağlar modda bugün, onlar da serin ve nemsiz havayı istiyor Garipler

Şekerportakalım sağolasın canm sizin de az kalmış tatilinize,ne güzel ..

Ecrin istanbula mı geldiniz , âmin, yola çıkan herkesi Allah korusun ve kolaylık versin, kaza sayıları bi hayli fazla yine bu Bayram da ); tesisler de tıkış tıkış insan dolu, bayramlarda da evde oturmak en iyisi galiba artık

Nfk, Eyüp sultana gelmişsiniz ne güzel, penceredeki minik kuşa da bayıldım maşallah

Busmai, fındıklara bayıldım bayıldım Allah size bağışlasın, büyümüş mertcik de

Ilbilge, Eylül'e kadar özletme kendini kız kıza tatiliniz güzel geçsin inşallah ..

Aryam , sizin kalabalık aile bayramlarına çok imreniyorum ne güzel siz de anne kız öylesiniz

Hepinize hayırlı huzurlu akşamlar görüşmek üzere canlar

Topiği kapatmaya geldimmmm

İki gün Fethiyedeyiz inşallah. Burası nisbeten daha serin Antalyaya göre bir an önce dönüp kına kıyafeti bakmak istiyorum o ayrı

Daha nice güzel bayramlara inşallah canlarım :)

günaydın canlar.. bayram hazırlık ve ziyaretleri dolayısıyla tatilde pek yazamadım.
bugün normal rutine döneriz inş herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum...

uzun zamandan sonra sabah kalkıp eşime kahvaltı hazırlamak farklı geldi, neyse şimdi onu yolculadım.
ayşecik de dün nenede kudur kudur modda çok yorulduğundan hala uyur vaziyette. ama uyanması an meselesi

dediğim gibi bayram yoğun geçti. özellikle ilk gün çok feci bir sıcak ve nem vardı istanbulda.
ramazanda Rabbim serinlik vermişti, bayramla sıcak geri döndü. ziyaretlerin kimisi bu bakımdan çok zorladı.
evler kalabalık, zaten hava kötü, klima yok. yapış yapış oluyor insan :100:
bir de her gittiğimiz yerde malum siyaset gündemi tartışılıyor, fenalık geldi.
konuşup bir yere varılabilse neyse, kuru kuru tartışmalar ve hatta sinirlenmeler oluyor.. huzursuzluktan başka bi şey değil valla..

bugün fırsatım olursa çarşıya gidip ayşeciğin birkaç ihtiyacını alıcam. özellikle külot ve alıştırma külodu.
inş başlıyorum tuvalet eğitimine.. inş çok zorlanmadan geçeriz bu dönemden..

pembişim, kop koop koooop! gün senin günün bacım. eğlenin, gezin, dinlenin. (tabi efenin müsade ettiği ölçüde, ahahahahahah)

born, hoşgeldin cicim. tatiller güzel de, dönüşteki çamaşır ve temizlik derdi olmasa kolay gelsin, yavaş yavaş yaparsın bacım..

şeker portakalımm, kolay gelsin canım, bir hafta sonra siz de tatildesiniz inş

busmai; tebrik ediyorum canım. ara sıra zor olsa da iki bebeyle dışarı çıkmak lazım. herkesten ziyade senin ihtiyacın var.

eaglee, sen nerelerdesin bacım?

pamuk helva; siz de hoşgeldiniz.. tatilden sonra eve adaptasyon beleler için güç olacak korkarım..

elifnaz; misafirlerle günler nasıl geçiyor kuzum?

dilanaz; kaçak nereledesin?

ecrin, istanbulda ne kadar kalacaksınız bacım? bi buluşma ayarlasak mııı?

aryamm; n'aber bacım?

Herkeze koccaman günaydııın. geçmiş bayramıız kutlu olsun. yoğunluktan birtürlü yazamadım ve geçmişi de okuyamadım. umarım herkezler iyidir ve güzel bir bayram geçirmişsinizdir. ankaraya gittim nihayetinde evime kavuştum. ama büyük bir şokla evime kavuştum. kapıyı açıp içeri girdiğimde gördüğüm manzarada gözlerime inanamadım. birazdan anlatıcam. şimdilik öpüyorum hemen geliyorum.

verdin heyecanı, verdin heyecanı sonra yok oldun
hırsız girdi diye düşündüm, Allah korusun. hoşgeldin canım ayrıntıları bekliyoruz..

Günaydın , akşam anneannemizde kaldık, kahvaltı faslı sonra eve dönüş inşallah
Nfk hoşbulduk sağolasın canım, sıcak ki ne sıcak yarabbim Ramazan da bir ferahlık vermişti Rabbim çok şükür .. Ayşeciğe ve sana kolaylıklar inşallah zorlanmadan bırakır bezini de minnoş , darısı da bize olsun inşallah ..
Pembehipopotam, Fethiye'de güzel geçsin vaktiniz inşallah
Ee hadi kızlar Bayram bitti gelin artık
Colicos , hayırdır inşallah Ankara'daki evinde ne olmuş );

verdin heyecanı, verdin heyecanı sonra yok oldun
hırsız girdi diye düşündüm, Allah korusun. hoşgeldin canım ayrıntıları bekliyoruz..
Merhaba canım hoşbuldum. haklısın ama bir tef geldi işle ilgili onu hallettim. o yüzden devam edemedim. canım eve hırsız girse ancak bukadar şaşkınlık duyar bukadar şok olurdum heralde. olduğum yerde bi 15 dak dondum kaldım resmen. bir heyecanla gelmiştik eve. Bizim mutfak balkonunun camını açık bırakmış eşim nasıl olsa geliriz arada bir diye, hava alacakmış içerisi. hiç olacak şeymi. mutfak kapısıda açılmış.sanırım rüzgarın etkisiyle öyle oldu. evim 9.katta biliyorsunuz.dolayısıyla rüzgarda çok oluyor kışın, yüksekte olduğumuz için ve çatıya yakın olduğu için kuşların uğrak yeri olmasına sebep olmuş. halbuki üstümüzdeki dairede boştu yani niye oraya doluşmazlar ki. nasıl anladılar evde olmadığımızı nasıl yaşadılar burda anlayamadım. manzarayı görseniz sanki yıllarca o evde yaşanmamış terkedilmiş gibi. insan bir garip oluyor. ev aylarca o vaziyet kalmış. evin içine güvercinler girmiş. evimi yuva yapmışlar resmen mutfağın heryeri yani mutfak dolaplarım ocağım mermerin üzeri masa yerler aklınıza gelebilecek bütün heryer kuş pisliği olmuş. temizlicem ama nereden başlıcam bilemedim. olduğum yerde dondum kaldım sadece. iki gün şoku atlatamadım zaten ve hiç abartısız 2 gün boyunca gecelere kadar temizlik yaptım. evdeki herşeyi yıkadım. salonun kapısı da açıktı ya salonumada girseydi bembeyaz koltuklarım mobilyalarım kuş pisliği olsaydı çok üzülürdüm. ankaraya gelince ilkgün temizlik yaparım sonrasında evimde olmanın tadını çıkartırım diye düşünüyordum. hiç öyle olmadı walla. mutfak balkonumda 3 lü salıncak vardı salıncağın üstündeki çadıra da yumurta bırakmış güvercin.yapılcak bişey yok malesef korkutmamamaya çalışsakta ilk zaman korktu bizi görünce bişey yapmayacağımızı anlayınca olduğu yerden kalkmadı. onu o vaziyet bıraktık artık. off okadar yoruldumki hiçbir heveste kalmadı walla.
Ya çok ilginçtir aylardır ankara diye çıldırdım ama bodrumu da aradım. nekadar çabuk alışmışım buraya acaba evimden mi soğudum yada bilmiyorum kalabalıktık evimden mi bişey anlamadım bide üstüne şok olunca. ankaraya ailecek geldik. kv yeğenler kaynım falan. saolsun kv benden fazla temizlik yaptı. çok yardımcı oldu. o olmasaydı bukadar çabuk üstesinden gelemezdim zaten. birazda ben sana gelinlik yapayım diyo. çünki nasıl temizlicem nerden başlıcam bilemiyordum. su dökünce ıslandı yumuşadı kolay temizleniyormuş ama yinede çok uğraştırdı. dolapta nekadar kap kacak var hepsini makinaya attım. buzdolabındakiler evi kokutursa diye düşünürken başıma beklenmedik bu süpriz geldi. buarada deepfreze dekilere bişey olmamış ama güvenip pişiremedim. hepsini çöpe atmak zorunda kaldım. onca emek masrafda boşa gitti.
Şok sonrası güzeldi ama işte kv ler yeğenlerle birlikte diğer kaynıma kalmaya gittiler. evi toparladıktan sonra eşimle batuda dahil çıktık gezdik. önce gordiona gittik. ümitköydeki eski evimizde çok yakın komşularımız vardı onları ziyaret ettik. armadaya gittik. ertesi gün arkadaşlarımız bize geldi birlikte optimuma gittik. yemek yedik falan derken evde birazcık durma fırsatım oldu. ancakk çook yoruldum. resmen bacaklarım ağrıyor. gece de bodruma döndük. batuşda yolculuk esnasında hiç üzmedi bizi.
Yaa en üzüldüğüm şeylerden biride Batuşun odasında yatmaması oldu. odasını çok sevdi oyuncaklarını falan görünce çook mutlu oldu ama yatağında yatmak istemedi çok ağladı. bende yanıma yatırdım ama odasında uyumadığı için çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…