sorma yaa anlattım canım. okadar yorgunumki ancak bukadar anlatabildim. uykusuzum yol yorgunuyum ve işe geldim. bi türk kahvesi içtim kendime geleyim diye. ancak bodrumda olduğum için mutluyum şuan. çok ilginç dimi. ankara diye çıldırdım resmen. evimi eşyalarımı düzenimi özlemişim ama soğumuşumda. böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi. biran önce bodruma dönmek istedim.Günaydın , akşam anneannemizde kaldık, kahvaltı faslı sonra eve dönüş inşallah
Nfk hoşbulduk sağolasın canım, sıcak ki ne sıcak yarabbim Ramazan da bir ferahlık vermişti Rabbim çok şükür .. Ayşeciğe ve sana kolaylıklar inşallah zorlanmadan bırakır bezini de minnoş , darısı da bize olsun inşallah ..
Pembehipopotam, Fethiye'de güzel geçsin vaktiniz inşallah
Ee hadi kızlar Bayram bitti gelin artık
Colicos , hayırdır inşallah Ankara'daki evinde ne olmuş );
nfk beni niye atladın bacımm.günaydın canlar.. bayram hazırlık ve ziyaretleri dolayısıyla tatilde pek yazamadım.
bugün normal rutine döneriz inşherkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum...
uzun zamandan sonra sabah kalkıp eşime kahvaltı hazırlamak farklı geldi, neyse şimdi onu yolculadım.
ayşecik de dün nenede kudur kudur modda çok yorulduğundan hala uyur vaziyette. ama uyanması an meselesi
dediğim gibi bayram yoğun geçti. özellikle ilk gün çok feci bir sıcak ve nem vardı istanbulda.
ramazanda Rabbim serinlik vermişti, bayramla sıcak geri döndü. ziyaretlerin kimisi bu bakımdan çok zorladı.
evler kalabalık, zaten hava kötü, klima yok. yapış yapış oluyor insan :100:
bir de her gittiğimiz yerde malum siyaset gündemi tartışılıyor, fenalık geldi.
konuşup bir yere varılabilse neyse, kuru kuru tartışmalar ve hatta sinirlenmeler oluyor.. huzursuzluktan başka bi şey değil valla..
bugün fırsatım olursa çarşıya gidip ayşeciğin birkaç ihtiyacını alıcam. özellikle külot ve alıştırma külodu.
inş başlıyorum tuvalet eğitimine.. inş çok zorlanmadan geçeriz bu dönemden..
pembişim, kop koop koooop! gün senin günün bacım. eğlenin, gezin, dinlenin. (tabi efenin müsade ettiği ölçüde, ahahahahahah)
born, hoşgeldin cicim. tatiller güzel de, dönüşteki çamaşır ve temizlik derdi olmasakolay gelsin, yavaş yavaş yaparsın bacım..
şeker portakalımm, kolay gelsin canım, bir hafta sonra siz de tatildesiniz inş
busmai; tebrik ediyorum canım. ara sıra zor olsa da iki bebeyle dışarı çıkmak lazım. herkesten ziyade senin ihtiyacın var.
eaglee, sen nerelerdesin bacım?
pamuk helva; siz de hoşgeldiniz.. tatilden sonra eve adaptasyon beleler için güç olacak korkarım..
elifnaz; misafirlerle günler nasıl geçiyor kuzum?
dilanaz; kaçak nereledesin?
ecrin, istanbulda ne kadar kalacaksınız bacım? bi buluşma ayarlasak mııı?
aryamm; n'aber bacım?
Ooosaol canım. bende bugün işe başladım. sende fethiyelere gitmişsin. iyi tatiller diliyorum.Günaydınlar herkeseeeeeeee :) çalışanlara kolaylıklar diliyorum. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Ayy negüzell işte ailecek kahvaltı. afiyet olsun.Pöff saatlerdir kimse bişey yazmamış
Biz bugün çekirdek ailemizle kahvaltıya gittik.. Çocuk yokken gitmediğimiz yerlere, 2 çocuk varken gitmeye çalışıyoruz mazoşist miyiz neyiz :)
Hadi yaa serinmiii. burası çook sıcaak. ve nem. gece gelirken yapıştık resmen nemden.Topiği kapatmaya geldimmmm
İki gün Fethiyedeyiz inşallah. Burası nisbeten daha serin Antalyaya görebir an önce dönüp kına kıyafeti bakmak istiyorum o ayrı
Daha nice güzel bayramlara inşallah canlarım :)
gece yolculuğunu bende çok severim.Günaydın kızlarrrrrrrr. Biz vardık çok şükür. Gece yolculuğu daha iyiydi. Herkese güzel bir gün diliyorummmmm :)
önce ayağında sallasaydınyaa.Aryam sahil fotolarımız berbat ama makineden bilgisayara geçirince atarım
Ay 2.30a kadar kesintisiz ağladı mahvetti beni.. En son ayağımda sallamayı denedim uyudu
geçmiş bayramınız kutlu olsun canım bizde sizi öpüyoruz. canım senin mesleğin neydi gece nöbeti falan.herkese hayırlı bayramlar hepinizi kocaman öpüyoruz kuzumla miniklerinizi de mımcıklıyoruz
bugün nöbetim var çalışıyorum allahtan gene öğlene kadar
pempiş canım yolculuğunuz güzel geçmiş ne güzel iyi tatiller şimdiden bol bol eğlenin
nfk canım daha izne çıkmadım 8 ağustos gecesi yola çıkacağız kısmetse evet marmaris datça tarafına
sarmalar içinde ellerine sağlık hamarat hatun
aryam ohhh baya bayram oluyor size valla süper bugünde dinlenmişsin biraz
busmai allah kolaylık versin sana canım fotoyuda gördüm şekil yapmış çocuk kız kızma
ilbilgehatun canım sanada iyi tatiller ohhh negüzel bayan bayana tatil olacak bir süre
pamuk helva döndünüz mü canım ??
ankaraya gelir gelmez bizde babamızı ziyaret ettik. duamızı ettik.arefe günü her zamanki gibi telaşlı geçti mezarlıklara ziyaretlere gittik dönüşte hem anneme hem bize muhallebili kadayıf tatlısı yapmaya niyetlendim başladım ama elimi yaktım eşim devam etti tatlılar bu bayram ondan oldu sağolsun
son iftarımızı bahçede hep beraber açtık sonrasında bahçede iki tencere sarma sardıkmelisaya banyo yaptır banyoyu temizle falan gece 1 bucukda yattım sabahda sağolsun melisa 5 bucukda kalktı sonra zaten bayram namazı kv demlerde tüm kardeşler çocuklar kahvaltı faslı komşuları gezmece gelen gidenle ilgilendik falan öğleden sonrada annemlere gittik melisada erken kalkınca annemlerde uyuturum dedim yolda kucağımda uyuya kaldı
neyse bekle bekle uyanmadı uyandırmaya çalıştık kalkmadı zilli baktık olmayacak tekrar kucağımda eve döndük tam evin köşesine geldik uyandı
babamlar göremedi melisayı tekrar gitcez
bugün yarın neler yaparız belli değil gidilecek çokda bir yer yok çünkü herkes tatile gitmiş büyükler bile köye gitmişler belki biraz gezmece yaparız bizde hayırlısı
Ne eylülü yaaa çoook var eylüle daha nereye gidiyorsun canımcım.Yarın belki yazamam şimdiden herkese iyi bayramlar...telefonumda internet paketi yok wifi buldukça yazarım canlarım. Yazamazsam da eylülde görüşürüz.
seninde geçmiş bayramın kutlu olsun tatlım. kalabalıktada bi ayrı tatlı geçiyor bayram dimi. ancak sevdiklerinle.Herkesin bayramı mübarek olsunnn....
Daha nice bayramlara inşallahh.
Bugün sabahtan kv nin köye gidip akşamladık cümbür cemaat. Kalabalıktık zaten, ordada ayrı bir kalabalık vardı, çocuk çoluk koşturmaca keyifliydi.. Akşama da anneme uğradık. Geri kalan ziyaretler yarına bakalımm.
bizde afyondan geçtik. arabayı parkederken elinde tabakla bi adam koştu yanımıza. afyonun kaymaklı lokumuymuş. ilkkez tattım. çok lezzetliydi. giderken yemediysen dönüşte mutlaka almalısın. müthişti.Kıyamam busmaican :) ay o ilk zamanlar ne fena yaaaaaaa. Neyseki geçiciaryamm sahil fotosunu söylüyor zannımca
Biz de yola çıktık. Şimdi afyondayız. Resmen sabahın köründe antalyada olacağız inşallah ama yapcak bişi yok :)
ankara batuya da çok yaradı canım hiç üzmedi beni çok eğlendi. gordiona gittiğimizde jetonla çalışan oyuncaklara bindirdik. hem müzik çalıyor hemde hareket ediyor bayılıyor ona. jeton att bidaha çalışsın diyo düymeye falan basıyo eliyle direksiyonu falan sallıyor. çok güldürdü yaa bizi.Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) bayramınız kutlar hepinizi kuzularınızla öperim can arkadaşlarım :) daha nice bayramları birlikte kutlarız inşallah.
Oğluma Ankara yarıyor. Şu saat oldu kalkmadı. Çok mesudum
Aaa elbiseni ben görmedim burayada koysana fotodan. ayrıca kendini niye bukadar çok yoruyorsun kızz.Canım elbiseyi beğenmene sevindim. Benim de çok içime sindi :)
Bileğim ve bacağım zaten oğluşu ayakta sallamaktan falan ağrıyodu sürekli. Ben de üstünde durmadım. Ama koşu bandında zorlayınca pert oldum :/ doktora gittim perşembe günü. Röntgen çekmedi adam ama muayene etti. Bileklik ve ilaçlar verdi. Bi de jel tabi. 6 hafta sürermiş :/ düğüne iyleşip oynamalıyımmmmm
İyi yolculuklar dileğiniz için teşekkürler kızlar. Ankaraya geldik. İki avm gezmesi sonrası evdeyiz şimdi. Oğluşun da uyumaya niyeti yok. Aman sabahlar olmasınnnnnn :)
Nfk sultan ellerine sağlık kız. Burda satılan trıliçede de bollll süt vardı. Ya süt sevilmez mi kızım yaaaaaaa. Ben bayılırım. Maşallah oğlum da seviyo :)
oh ne rahatlık dimi.Babacığım aldı oğluşu arabası ile akşam yürüyüşüne götürdü. Kocam zaten bi saattir uyuyo. Ben de dinlenme moduna geçeceğim inşallah. Ay ne büyük bir boşluk oluyor birisi haydutla ilgilenince
kimse bayram rehavetini atamamış anlaşılan
colicosum sağolsun, bir hafta yetecek kadar mesaj yazmış..:13:
bi de topiğin demirbaşı ben yazıyom o kadan
ayşecik uyumuşken mutfağa bi girişeyim ben, ara ara dönerim.. siz de dönün kıı!
Canım benim çok saol, beni unutmayacağını biliyorum takılmak istedim sadece. dediğin gibide oldu. okurum sanıyordum hiç fırsat olmadı. eşim balkondaki katlama camı kapatsaydı hiç bunlar olmayacaktı. güvercin yuva yaptığı için yine açık bırakmak zorunda kaldık ama en azından kapı kilitli ve kaynım 15 gün sonra yine gelicek ankaraya. kuşumuzda ozamana kadar uçup gider inşallah.çarşıya indim, hava biraz esiyor ama yine de çoook sıcak.
durduk yere terliyor insan.. neyse ayşeciğe ve kendime ve dahi kv ye bi şeyler aldım
eve yeni geldim diyebilirim, ev de darmadağın. toplarlanıp yemek yapılacak daha
colicos; ben seni unutur muyum bacım?!
tatilin daha uzun sürecek, hani gitmişken bir süre ankarada kalırsınız diye, anmadım.
fırsatın olmaz, okuyamazsın diye düşündüğümden..
dediğim gibi okurken hırsız girdi heralde diye düşünmüştüm ama yaşadığın da az buz değil..
geçmiş olsun diyeyim. hepimize ders olsun bu.. ne umutla, ne hayallerle gittin ankaraya
ama düşündüğün gibi olmadı. sağlık olsun.. kv ile elbirliği yapıp temizlemişsiniz.
çıkarken kapıyı bacayı da kapattıysanız tamambalkondakiler de kalsın artık, yapacak bi şey yok..
oraya gidince bodrumu özledim diyorsun ya, sen ordaki güzel günlerini özlüyorsun.
oradaki düzenini, hatırlaralarını, çevreni.. (oradan ayrılınca ne evin ev, ne sen eski sensin.. insan herşeye ve her yere alışıyor işte.. )
ama bodruma gelince burada da iyi kötü bi düzenin, çevren oldu..
şimdi ankaraya dönünce onu göremeyip hayal kırıklığına uğraman, aksine bodruma dönmek istemen gayet normal..
inş yakın zamanda temelli evine dönünce dilediğin gibi olacak, o beklentin tatmin olacak..
bencede öyle yaparsın.çok güzel hazır ikramlıklar var. evde miss.Bayramda hiç demirbaş gibi değildin valla :)
Bugün evde temizlikçi var,çok kirlenmişti..
Ankaradan çocukluk arkadaşım gelmiş ,bebeği Mertle aynı gün doğdu. Bu akşam bize gelebilirler iyi rastladı hazır ev de temizken
Hala gelip gelmeyecekleri kesin değil ama olsun Hazır bişeyler alırız sorun değil
Evett yaa kimsecikler yok. He hehh yazarım bacım malzemede bol olunca. topiği boş bırakmayalım dimii.kimse bayram rehavetini atamamış anlaşılan
colicosum sağolsun, bir hafta yetecek kadar mesaj yazmış..:13:
bi de topiğin demirbaşı ben yazıyom o kadan
ayşecik uyumuşken mutfağa bi girişeyim ben, ara ara dönerim.. siz de dönün kıı!
En iyisini yapıyorsunuz mertin ha varlığı ha yokluğu şimdi. ( hoş arya öyle değildi küçükken ama şimdi bakıyorum etrafımdaki bebeklerin çoğu baya uslu, biblo gbler)Pöff saatlerdir kimse bişey yazmamış
Biz bugün çekirdek ailemizle kahvaltıya gittik.. Çocuk yokken gitmediğimiz yerlere, 2 çocuk varken gitmeye çalışıyoruz mazoşist miyiz neyiz :)
Tatilinizi de bitirdiniz ne güzel stres attınız. Evi ve valizleri de düzene soktun mu tamamdırMerhabalar. Güzeller ? Nasılsınız ? Dün gece 1 de evimize vardık çok şükür , bugün de annemlere geldik, yollar dün akşamdan başlamıştı kalabalıklaşmaya, bugünü hiç düşünemiyorum,
Pembiş iyi tatiller size, istediğin deniz kum güneş ve sıcak havaya kavuştuninşallah çok güzel geçsin ...
Biz de o cânım serin havayı bırakıp, bu sıcağa girince sabah bir şokla uyandık. Çocuklar ağlar modda bugün, onlar da serin ve nemsiz havayı istiyor Garipler
Şekerportakalım sağolasın canm sizin de az kalmış tatilinize,ne güzel ..
Ecrin istanbula mı geldiniz , âmin, yola çıkan herkesi Allah korusun ve kolaylık versin, kaza sayıları bi hayli fazla yine bu Bayram da ); tesisler de tıkış tıkış insan dolu, bayramlarda da evde oturmak en iyisi galiba artık
Nfk, Eyüp sultana gelmişsiniz ne güzel, penceredeki minik kuşa da bayıldım maşallah
Busmai, fındıklara bayıldım bayıldım Allah size bağışlasın, büyümüş mertcik de
Ilbilge, Eylül'e kadar özletme kendinikız kıza tatiliniz güzel geçsin inşallah ..
Aryam , sizin kalabalık aile bayramlarına çok imreniyorum ne güzelsiz de anne kız öylesiniz
Hepinize hayırlı huzurlu akşamlar görüşmek üzere canlar
Ohhh keyif yap canımmm.Topiği kapatmaya geldimmmm
İki gün Fethiyedeyiz inşallah. Burası nisbeten daha serin Antalyaya görebir an önce dönüp kına kıyafeti bakmak istiyorum o ayrı
Daha nice güzel bayramlara inşallah canlarım :)
günaydın canlar.. bayram hazırlık ve ziyaretleri dolayısıyla tatilde pek yazamadım.
bugün normal rutine döneriz inşherkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum...
uzun zamandan sonra sabah kalkıp eşime kahvaltı hazırlamak farklı geldi, neyse şimdi onu yolculadım.
ayşecik de dün nenede kudur kudur modda çok yorulduğundan hala uyur vaziyette. ama uyanması an meselesi
dediğim gibi bayram yoğun geçti. özellikle ilk gün çok feci bir sıcak ve nem vardı istanbulda.
ramazanda Rabbim serinlik vermişti, bayramla sıcak geri döndü. ziyaretlerin kimisi bu bakımdan çok zorladı.
evler kalabalık, zaten hava kötü, klima yok. yapış yapış oluyor insan :100:
bir de her gittiğimiz yerde malum siyaset gündemi tartışılıyor, fenalık geldi.
konuşup bir yere varılabilse neyse, kuru kuru tartışmalar ve hatta sinirlenmeler oluyor.. huzursuzluktan başka bi şey değil valla..
bugün fırsatım olursa çarşıya gidip ayşeciğin birkaç ihtiyacını alıcam. özellikle külot ve alıştırma külodu.
inş başlıyorum tuvalet eğitimine.. inş çok zorlanmadan geçeriz bu dönemden..
pembişim, kop koop koooop! gün senin günün bacım. eğlenin, gezin, dinlenin. (tabi efenin müsade ettiği ölçüde, ahahahahahah)
born, hoşgeldin cicim. tatiller güzel de, dönüşteki çamaşır ve temizlik derdi olmasakolay gelsin, yavaş yavaş yaparsın bacım..
şeker portakalımm, kolay gelsin canım, bir hafta sonra siz de tatildesiniz inş
busmai; tebrik ediyorum canım. ara sıra zor olsa da iki bebeyle dışarı çıkmak lazım. herkesten ziyade senin ihtiyacın var.
eaglee, sen nerelerdesin bacım?
pamuk helva; siz de hoşgeldiniz.. tatilden sonra eve adaptasyon beleler için güç olacak korkarım..
elifnaz; misafirlerle günler nasıl geçiyor kuzum?
dilanaz; kaçak nereledesin?
ecrin, istanbulda ne kadar kalacaksınız bacım? bi buluşma ayarlasak mııı?
aryamm; n'aber bacım?
cadı busmaiiiiiBayramda hiç demirbaş gibi değildin valla :)
Bugün evde temizlikçi var,çok kirlenmişti..
Ankaradan çocukluk arkadaşım gelmiş ,bebeği Mertle aynı gün doğdu. Bu akşam bize gelebilirler iyi rastladı hazır ev de temizken
Hala gelip gelmeyecekleri kesin değil ama olsun Hazır bişeyler alırız sorun değil
hayırlısı olsun be canım.. şartlar yönlendiriyor hayatımızı.Canım benim çok saol, beni unutmayacağını biliyorum takılmak istedim sadece. dediğin gibide oldu. okurum sanıyordum hiç fırsat olmadı. eşim balkondaki katlama camı kapatsaydı hiç bunlar olmayacaktı. güvercin yuva yaptığı için yine açık bırakmak zorunda kaldık ama en azından kapı kilitli ve kaynım 15 gün sonra yine gelicek ankaraya. kuşumuzda ozamana kadar uçup gider inşallah.
NFK cım ankara bodrum hakkındaki düşüncelerine katılıyorum. kendimi anormal hissediyordum böyle düşündüğüm için ama sende hak verdin bana. ankaradan çok buruk ayrılırım diye düşünüyordum ama öyle olmadı. sanırım artık kendimi şartlandırdım herşeyin en zoruna yada nebileyim en kötüsüne. okadar bocalama olduki kalacağımız yerle ilgili. hatta ankaraya temelli dönme sözü bile vermişti eşim ama onunda en iyisini yapma çabası içinde olduğunu bildiğim için bişey diyemiyorum. işini burada kurdu. burdan yazlık alma düşüncemiz var, sanırım sadece yılda birkez ankaraya gideriz artık. nasip yaa neyapalım. bu bocalama hep eşimin işiyle alakalı oldu. kaderde ne varsa onu yaşıyoruz. tek sıkıntım ayrı bir evde yaşamamız gerektiği oda kışın olacak inşallah. şuan fiyatlar uçmuş durumda.
gel hanım geeeel! colicos ustanın meşhur kokulu pilav nohutu burda, geeeeel!Evimde bi nohut pişireyim dedim. okadar güzel olmuşki ama bi 5 dak daha pişse daha güzel olacak dedim. tabi o 5 dak olmuş yarım saat. dibine tutmuş. yanınada kokulu pilav yapmıştım. allahtan o güzel oldu. Eşimle oturup kokulu pilav yedik yoğrt karpuz. güzel menü değilmi. yok yaaw ben mutfağı unuttum artık. beceremiyorum. işe dalınca yemek yandı.
hem de ne mutfak?! boyuma bakmadan kol böreği yapmaya giriştim benPembe tatilde
NFK mutfakta
Busmai misafir bekliyor
Eeeeeeeeee
Diğer hatunlar neredeee...
Acaba benmi tam okuyamadım
atladığm var mı acaba...
En iyisini yapıyorsunuz mertin ha varlığı ha yokluğu şimdi. ( hoş arya öyle değildi küçükken ama şimdi bakıyorum etrafımdaki bebeklerin çoğu baya uslu, biblo gbler)
Tatilinizi de bitirdiniz ne güzel stres attınız. Evi ve valizleri de düzene soktun mu tamamdır
Kv min tarafı baya tutkunlar, ayrıca da keyif alıyorum zaten herkes köyde toplanıyor orda bayramlaşılıyor. Hem ayrı ayrı ev gezme olayı olmuyor, hemde herkesle aynı anda görüşülünce daha keyifli oluyor. Yeni ergenler de çocukları alıp onları gezdiriyor, oynatıyor. ( ki işin en keyifli kısmı da bu bence:)) rahatça keyif yapıyoruz.
Canım senin ailen de istanbulda değil mi bildiğim kadarıyla? Akrabalarınız falan antepte mi hep?
Ohhh keyif yap canımmm.
Senin alışveriş yapma aşkın beni öldürüyor:) ben artık kıyafet falan yapmayı zaten sevmiyorum, hele de düğün dernek için bişiler almak en nefret ettiğim şeydir. Sen şimdi hevesle bekleyince çok şaşırıyorum.
:))) kişiye özel yorumlarına güldüm bayaa. İyi, bacım senden n'aber:)))
Nfk cım fikir olsun sana da, biz tuvalet eğitimine başlamıştık, 20 gün gündüz hiç bez takmadım, gece de takmamıştık başta ama baktımki daha saat 12 ye gelmeden yatağı ıslatmaya başlıyor, uyuyunca bezi tekrar takmaya başladım. Gündüzleri de ben çiş yapacağı vakitleri az çok kestiriyordum, ara ara götürüp yaptırıyordum tuvalete. Ben es geçmediğim zaman kaza olmadı. Dışarı çıktığımızda ise kendi söyledi hiç kaza olmadı. Evde ben götürmeyi es geçtiğimizde ise evdeyken yaptı altına çişini. Dr muz ise bezdiz olduğunu görünce şaşırıp kaygılanmıştı zaten, çünkü tuvalet eğitimine geçiş döneminde idrar yolu iltihabı çok artıyormuş, ikinki dr kontrolümüzde dedim 20 gün oldu başlayalı evde kendi söylemiyor, dışarda altına yapmıyor diye. Devam etsem öğrenir ama dedim siz öyle söyleyince tedirgin oldum dedim. O da bence bırakın şimdi dedi, zaten koruyucuyu yeni bıraktık biraz direnci yükselsin sonra geçersiniz dedi. Öyle deyince de hiç uğraşmadım beze döndüm yeniden. Uzun bir süre ertelerim galiba, bende bu idrar yolu enfeksiyonu fobisi olduğu sürece uğraşmam.
Görümcemi de gönderdik istanbula dün. Eşimin teyzesi de köyde kaldı, ara ara gelir yanımıza. Kaldık yine ev ahalisiyle:) bugün de piknikteyiz. Artık evde de durulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?