Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

sorma yaa anlattım canım. okadar yorgunumki ancak bukadar anlatabildim. uykusuzum yol yorgunuyum ve işe geldim. bi türk kahvesi içtim kendime geleyim diye. ancak bodrumda olduğum için mutluyum şuan. çok ilginç dimi. ankara diye çıldırdım resmen. evimi eşyalarımı düzenimi özlemişim ama soğumuşumda. böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi. biran önce bodruma dönmek istedim.

nfk beni niye atladın bacımm.

Pöff saatlerdir kimse bişey yazmamış
Biz bugün çekirdek ailemizle kahvaltıya gittik.. Çocuk yokken gitmediğimiz yerlere, 2 çocuk varken gitmeye çalışıyoruz mazoşist miyiz neyiz :)
Ayy negüzell işte ailecek kahvaltı. afiyet olsun.

Hadi yaa serinmiii. burası çook sıcaak. ve nem. gece gelirken yapıştık resmen nemden.

Günaydın kızlarrrrrrrr. Biz vardık çok şükür. Gece yolculuğu daha iyiydi. Herkese güzel bir gün diliyorummmmm :)
gece yolculuğunu bende çok severim.

Aryam sahil fotolarımız berbat ama makineden bilgisayara geçirince atarım

Ay 2.30a kadar kesintisiz ağladı mahvetti beni.. En son ayağımda sallamayı denedim uyudu
önce ayağında sallasaydınyaa.

geçmiş bayramınız kutlu olsun canım bizde sizi öpüyoruz. canım senin mesleğin neydi gece nöbeti falan.

ankaraya gelir gelmez bizde babamızı ziyaret ettik. duamızı ettik.
Geçmiş olsun buarada canım. inşallah çok yanmamıştır ama acısı çok olur. çeken bilir. eşinde marifetliymiş.

Yine benden başka kimse yok. bende sondan başlayıp geçmişe doğru gidiyorum . okuyamadım çünki. neler kaynattınız bakalım.

Yarın belki yazamam şimdiden herkese iyi bayramlar...telefonumda internet paketi yok wifi buldukça yazarım canlarım. Yazamazsam da eylülde görüşürüz.
Ne eylülü yaaa çoook var eylüle daha nereye gidiyorsun canımcım.

seninde geçmiş bayramın kutlu olsun tatlım. kalabalıktada bi ayrı tatlı geçiyor bayram dimi. ancak sevdiklerinle.

bizde afyondan geçtik. arabayı parkederken elinde tabakla bi adam koştu yanımıza. afyonun kaymaklı lokumuymuş. ilkkez tattım. çok lezzetliydi. giderken yemediysen dönüşte mutlaka almalısın. müthişti.

ankara batuya da çok yaradı canım hiç üzmedi beni çok eğlendi. gordiona gittiğimizde jetonla çalışan oyuncaklara bindirdik. hem müzik çalıyor hemde hareket ediyor bayılıyor ona. jeton att bidaha çalışsın diyo düymeye falan basıyo eliyle direksiyonu falan sallıyor. çok güldürdü yaa bizi.

Aaa elbiseni ben görmedim burayada koysana fotodan. ayrıca kendini niye bukadar çok yoruyorsun kızz.

oh ne rahatlık dimi.

Şimdilik benden bukadar. öpüldünüz. yine dönücem.

çarşıya indim, hava biraz esiyor ama yine de çoook sıcak.
durduk yere terliyor insan.. neyse ayşeciğe ve kendime ve dahi kv ye bi şeyler aldım
eve yeni geldim diyebilirim, ev de darmadağın. toplarlanıp yemek yapılacak daha

colicos; ben seni unutur muyum bacım?!
tatilin daha uzun sürecek, hani gitmişken bir süre ankarada kalırsınız diye, anmadım.
fırsatın olmaz, okuyamazsın diye düşündüğümden..

dediğim gibi okurken hırsız girdi heralde diye düşünmüştüm ama yaşadığın da az buz değil..
geçmiş olsun diyeyim. hepimize ders olsun bu.. ne umutla, ne hayallerle gittin ankaraya
ama düşündüğün gibi olmadı. sağlık olsun.. kv ile elbirliği yapıp temizlemişsiniz.
çıkarken kapıyı bacayı da kapattıysanız tamam balkondakiler de kalsın artık, yapacak bi şey yok..
oraya gidince bodrumu özledim diyorsun ya, sen ordaki güzel günlerini özlüyorsun.
oradaki düzenini, hatırlaralarını, çevreni.. (oradan ayrılınca ne evin ev, ne sen eski sensin.. insan herşeye ve her yere alışıyor işte.. )
ama bodruma gelince burada da iyi kötü bi düzenin, çevren oldu..
şimdi ankaraya dönünce onu göremeyip hayal kırıklığına uğraman, aksine bodruma dönmek istemen gayet normal..
inş yakın zamanda temelli evine dönünce dilediğin gibi olacak, o beklentin tatmin olacak..

kimse bayram rehavetini atamamış anlaşılan

colicosum sağolsun, bir hafta yetecek kadar mesaj yazmış..:13:
bi de topiğin demirbaşı ben yazıyom o kadan

ayşecik uyumuşken mutfağa bi girişeyim ben, ara ara dönerim.. siz de dönün kıı!

Bayramda hiç demirbaş gibi değildin valla :)

Bugün evde temizlikçi var,çok kirlenmişti..
Ankaradan çocukluk arkadaşım gelmiş ,bebeği Mertle aynı gün doğdu. Bu akşam bize gelebilirler iyi rastladı hazır ev de temizken
Hala gelip gelmeyecekleri kesin değil ama olsun Hazır bişeyler alırız sorun değil

Canım benim çok saol, beni unutmayacağını biliyorum takılmak istedim sadece. dediğin gibide oldu. okurum sanıyordum hiç fırsat olmadı. eşim balkondaki katlama camı kapatsaydı hiç bunlar olmayacaktı. güvercin yuva yaptığı için yine açık bırakmak zorunda kaldık ama en azından kapı kilitli ve kaynım 15 gün sonra yine gelicek ankaraya. kuşumuzda ozamana kadar uçup gider inşallah.

NFK cım ankara bodrum hakkındaki düşüncelerine katılıyorum. kendimi anormal hissediyordum böyle düşündüğüm için ama sende hak verdin bana. ankaradan çok buruk ayrılırım diye düşünüyordum ama öyle olmadı. sanırım artık kendimi şartlandırdım herşeyin en zoruna yada nebileyim en kötüsüne. okadar bocalama olduki kalacağımız yerle ilgili. hatta ankaraya temelli dönme sözü bile vermişti eşim ama onunda en iyisini yapma çabası içinde olduğunu bildiğim için bişey diyemiyorum. işini burada kurdu. burdan yazlık alma düşüncemiz var, sanırım sadece yılda birkez ankaraya gideriz artık. nasip yaa neyapalım. bu bocalama hep eşimin işiyle alakalı oldu. kaderde ne varsa onu yaşıyoruz. tek sıkıntım ayrı bir evde yaşamamız gerektiği oda kışın olacak inşallah. şuan fiyatlar uçmuş durumda.

bencede öyle yaparsın.çok güzel hazır ikramlıklar var. evde miss.

Evett yaa kimsecikler yok. He hehh yazarım bacım malzemede bol olunca. topiği boş bırakmayalım dimii.

Evimde bi nohut pişireyim dedim. okadar güzel olmuşki ama bi 5 dak daha pişse daha güzel olacak dedim. tabi o 5 dak olmuş yarım saat. dibine tutmuş. yanınada kokulu pilav yapmıştım. allahtan o güzel oldu. Eşimle oturup kokulu pilav yedik yoğrt karpuz. güzel menü değilmi. yok yaaw ben mutfağı unuttum artık. beceremiyorum. işe dalınca yemek yandı.

Pembe tatilde

NFK mutfakta

Busmai misafir bekliyor

Eeeeeeeeee

Diğer hatunlar neredeee...

Acaba benmi tam okuyamadım

atladığm var mı acaba...

Pöff saatlerdir kimse bişey yazmamış
Biz bugün çekirdek ailemizle kahvaltıya gittik.. Çocuk yokken gitmediğimiz yerlere, 2 çocuk varken gitmeye çalışıyoruz mazoşist miyiz neyiz :)
En iyisini yapıyorsunuz mertin ha varlığı ha yokluğu şimdi. ( hoş arya öyle değildi küçükken ama şimdi bakıyorum etrafımdaki bebeklerin çoğu baya uslu, biblo gbler)
Tatilinizi de bitirdiniz ne güzel stres attınız. Evi ve valizleri de düzene soktun mu tamamdır
Kv min tarafı baya tutkunlar, ayrıca da keyif alıyorum zaten herkes köyde toplanıyor orda bayramlaşılıyor. Hem ayrı ayrı ev gezme olayı olmuyor, hemde herkesle aynı anda görüşülünce daha keyifli oluyor. Yeni ergenler de çocukları alıp onları gezdiriyor, oynatıyor. ( ki işin en keyifli kısmı da bu bence:)) rahatça keyif yapıyoruz.
Canım senin ailen de istanbulda değil mi bildiğim kadarıyla? Akrabalarınız falan antepte mi hep?
Ohhh keyif yap canımmm.
Senin alışveriş yapma aşkın beni öldürüyor:) ben artık kıyafet falan yapmayı zaten sevmiyorum, hele de düğün dernek için bişiler almak en nefret ettiğim şeydir. Sen şimdi hevesle bekleyince çok şaşırıyorum.

:))) kişiye özel yorumlarına güldüm bayaa. İyi, bacım senden n'aber:)))

Nfk cım fikir olsun sana da, biz tuvalet eğitimine başlamıştık, 20 gün gündüz hiç bez takmadım, gece de takmamıştık başta ama baktımki daha saat 12 ye gelmeden yatağı ıslatmaya başlıyor, uyuyunca bezi tekrar takmaya başladım. Gündüzleri de ben çiş yapacağı vakitleri az çok kestiriyordum, ara ara götürüp yaptırıyordum tuvalete. Ben es geçmediğim zaman kaza olmadı. Dışarı çıktığımızda ise kendi söyledi hiç kaza olmadı. Evde ben götürmeyi es geçtiğimizde ise evdeyken yaptı altına çişini. Dr muz ise bezdiz olduğunu görünce şaşırıp kaygılanmıştı zaten, çünkü tuvalet eğitimine geçiş döneminde idrar yolu iltihabı çok artıyormuş, ikinki dr kontrolümüzde dedim 20 gün oldu başlayalı evde kendi söylemiyor, dışarda altına yapmıyor diye. Devam etsem öğrenir ama dedim siz öyle söyleyince tedirgin oldum dedim. O da bence bırakın şimdi dedi, zaten koruyucuyu yeni bıraktık biraz direnci yükselsin sonra geçersiniz dedi. Öyle deyince de hiç uğraşmadım beze döndüm yeniden. Uzun bir süre ertelerim galiba, bende bu idrar yolu enfeksiyonu fobisi olduğu sürece uğraşmam.

Görümcemi de gönderdik istanbula dün. Eşimin teyzesi de köyde kaldı, ara ara gelir yanımıza. Kaldık yine ev ahalisiyle:) bugün de piknikteyiz. Artık evde de durulmuyor.

cadı busmaiiiii

oh, sıhhatler olsun. güzel güzel kirletin şimdi az daha büyüsün, mert de katılır o kadroya, ahahahahahhh
bebek görmesi zaten, bir tatlı ikram edersiniz tamam..

hayırlısı olsun be canım.. şartlar yönlendiriyor hayatımızı.
eşim de, biz buraya taşınırken söz veriyorum 2 sene oturucaz, sonra çıkıcaz diyordu. - ki onu tanıdığımdan beri başka hiçbir konuda
söz vermemiştir- ama gel gör, şimdi binanın yıkılıp tekrar yapılma meselesi olduğu halde, yeni bir ev alacak paramız da olduğu halde
annemi yalnız bırakmayalım modunda, ya aynı bina ya çok yakın evler almamız lazım diyor bana.. artık ben de kabullendim,
ne yapayım.. bakalım nasibimizde ne var.. Rabbim yaşadığımız evlere sağlık huzur ve mutluluk versin.. yoksa ankara olsa ne oluuuur,
bodrum olsa ne olur, di mi?

gel hanım geeeel! colicos ustanın meşhur kokulu pilav nohutu burda, geeeeel!
afiyet olsun bacım, ellerine sağlık

Pembe tatilde

NFK mutfakta

Busmai misafir bekliyor

Eeeeeeeeee

Diğer hatunlar neredeee...

Acaba benmi tam okuyamadım

atladığm var mı acaba...
hem de ne mutfak?! boyuma bakmadan kol böreği yapmaya giriştim ben

aaa, bunu bilmiyordum bak. yani başladığını yol aldığını biliyordum da
artık tamamen öğrenmiştir, bitirmişsinizdir diye düşünüyordum. oysa durum bambaşka..
dr da sizi tanıdığı için durumunuza özel tavsiyede bulunmuş, sen de uymuşsun. sağlık olsun.
ama yirmi gün az değil yani.. neredeyse tam kopma noktası, birkaç kişiyle konuştum da 2-3 haftada epeyce düzene giriyor diyorlar.
ben de bugün başladım, lazımlığa da yaptı, altına da salonda ufak bi halı vardı, ona da çiş bulaştı.
vesile oldu, onu da kaldırdım. yatakodası ve mutfak harici bi yerde halı yok, ama sanırım onları da kaldırıcam.
onlar neyse de, inş koltuklara yapmaz :18:

bugün çarşıdan külotlar ve iki tane de dışarıya çıktığımızda kullanmak için alıştırma külodu aldım.
bakalım süreç bizde nasıl seyredecek?.. tavsiyelerin için teşekkürler bacım, bol bol tuvalet eğitimi hikayesi okuyorum bu ara
bakalım bizimkisi nasıl olacak

piknikte iyi eğlenceler cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…