Önce Hamileydim Şimdi Anneyim


Valla dedim ya bana bir yükü yoktu aslında bezi bırakmanın. Halıları kaldırmıştık zaten. ( bizim de yatağa işediği için çarşaf ve yastıklar gitti birkaç kez. Hatta üstüme gelen çişle uyandım(!)) lakin dr öyle diyince korktum ne yalan söyleyeyim. Dedim ya zaten iyice pimpiriklendim iyice bu konuda. Bağladım gitti. Şu sıcakta nasıl duruyorlarsa o koskoca bezle. Ben regl gönemimde dayanamıyorum valla:// ben onların yerinde olsam hemen söylerim ama nerdeeee??:))
 
Bu arada colilos cum çok geçmiş olsun canım, allahtan yardım da gelmiş kv den hemen atlatmışsınız. Bizim de öyle bir kazamız olmuştu bir haftasonu balkon kapısı açılmış rüzgardan nasıl bir rüzgarsa fırının düğmeleri falan yerinden fırlamış ev toz olmuş. Ama 1-2 gün olduğu için sizinki kadar bişi yoktu tabi. Komşular da mı görmemiş sizinkini yahu? Bi haber ederlerdi hiç değilse.
 
Colicoscum şok oldum valla. Eşine de bravo yani. Akşam eve gelecek olsak bile her yeri kapatırız biz şahsen. Bu arada kızımmmm düğüne kadar diyetteyim ne tatlısııııı?!?! :)

Aryammm ben senin fiziğine sahip olsam Allah'tan isterim ki bir düğün olsun

Nfkcım güle güle kullanın aldıklarınızı canım. Tuvalet eğitiminde de başarılar canım.

Busmai Allah kolaylık versin tekrarrrrrr. Yenidoğan kabus yaaaa.

Oğlumun son vukuatı mok yemek!! Gerçekten yani. Ayakkabısının altına parkta köpek dışkısı, kum ve bitki yapışmış. Araba ile otele dönerken bi baktım arkada bu bişiler geveliyo ve katır kutur ses çıkıyo!! Allah'ım sana geliyorum dedim. Hemen arabayı durdurduk ve ayakkabısını çıkarıp poşete koyduk. Ağzının içine kadar ıslak mendil tıktım. Otele dönünce dişini fırçala ve bol bol el vs yıka. Ayakkabıdan bahsetmek bile istemiyorum benim oğlum niye böyle yaaaa?? dinlenmek istiyorummmmmm.
 
Arkadaşım bu akşam gelmeyecekmiş yarın sabah kahvaltıya çağırdık biz de..

Aryammm ben de bilmiyordum tuvalet olayını bıraktığını

Pembiş gülelim mi ağlayalım mı bilemedim Kerem de yerden su içmişti ağzının kenarında döküntüler çıktı sonra geçti; korkma sen de

Colicos olaya şaşırdım valla film gibi olmuş.. Neyse ki kv de yardım etmiş sana :) Yuvayı bozmamanıza sevindim
yine de
 
Ay gece gece güldürdün beni yaaa:)) efecik çok yaşasın emi! Mok neymiş diyorum " yok yemek" diye algılayıp yemek yemiyo sandım. Devamını okuyunca hadi canım dedim gerçekten! Aç bırakma bir daha bu çocuğu:)))

Valla bıraktım tuvalet eğitimini canım ya. Yazacaktım buraya o ara yoğunluk vardı, sonrada unuttum size söylemeyi. Birde bana çok farketmiyor, bezli kalsın eninde sonunda öğrenecek diye düşünüyorum. Çok gözümde büyümüyor nedense. Bir arkadaşımın da kızı vardı 3 yaşında, onunla aynı gün geçtik eğitime o 3 günde öğrendi ve sıfır kazayla! Niye yorayım ki kendimi, zaten idrar yolları dendi mi bende de akan sular duruyor. Bi 6 ay bişi yapmam gb geliyor.
 
günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar

bez 4 derece daha sıcak hissettiriyor diye duymuştum..
efenin tatil maceraları volume 1.
ay okurken bana bi şeyler oldu pembişim.. seni düşünemiyorum
belki de başka bi şey yiyordu, siz ayakkabı sandınız diyicem..
aman, neyse geçti gitti. ama bu veletlere arkanı dönmeye gelmiyor bacımmm!

ooh, daha güzel.. afiyet olsun, muhabbet olsun
sanırım geç olunca öyle bi avantajı var. yani daha kısa sürede kazasız geçirmek en güzeli.
biz başladık güya dün. ama benim daha sık lazımlığa oturtmam gerek onu anladım. bugün saat başı tepesine binerim
dün birkez lazımlığa geri kalanı evin muhtelif yerlerine yaptı.
dün tüm çamaşırları yıkanmıştı, bugün bi posta daha açıcam makineyi sanıyorum.
 
herkese günaydın hayırlı cumalar

biz ana kızlı hastayız bu sıcak yaz gününde
sanırım bayramda ziyaret ettiğimiz evlerde üşüttük hava çok sıcak diye her yeri açmışlardı o an anlamadık ama sonradan çıktı acısı
benimde bugün boğazlarım daha kötü melisayı da doktora götürdük malum haftaya tatile çıkacağız daha kötü olmasın diye
ilaç kullanıyoruz şimdi inşallah iyi gelir :26:
 

İnşallah dediğin gibi hafif atlatırız canım :/


Açık açık yazmıyım da mok diye sansürleyeyim dedim valla acıkınca böyle şeyler yiyecekse işimiz var

Tuvalet eğitiminde aynen benim mantığım da öyle. Gelecek yaz inşallah diyorum


Ben dün uçmuştum kız zaten. Her yer bana kokuyordu. Ama çok ilginç ki yıkadığım ayakkabıdan hala koku çıkmamış eve gidince bi de çamaşır suyuna oturtayım bakalım...

Ne yoruyosun bacım kendini yaaaaa. Bırak oluruna. Su akar yolunu bulur

Birazdan hazırlanıp kahvaltı yapıp çıkıcaz. Çocuğu havuzlu ortamda zaptetmek çok zorrrrrrrr. Neyseki bu kaçamak da bitti :)

Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir gün diliyorum :)
 

Canım çok çok geçmiş olsun. İnşallah toparlarsınız evel Allah sonra ilaçlar sayesinde... Cereyanda kalmak olayı çok sakat çokkk.
 
pempiş allah iyiliğinizi versin emi hay allahım olan olmuş yapacak birşey yok :26:
tatil süper geçiyor değilmi kızz

busmai kahvaltıya mı gelecekler eee nasıl hazırlıycan birşeyler eşin evde ise problem yokda :44:

aryam ohh pikniklere gidilmiş ne güzel bayram size oldu valla

nfk hadi bakalım kolay gelsin darısı başımıza ama bana çok zor geliyor
biz hala emme işini halledemedik gündüzleri ok artık yok ama gece yatarken ve uyandığında veriyorum şu tatili yüzünden bekliyorum dönüşte girişeceğim inşallah

colıcos gerçekten kötü bir süpriz olmuş allahtan kv de yardım etmişde çabuk bitmiş canım
ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yerdir memleketin diye seninde o misal olmuş canım
 

aaa tatil bittimi dönüyormusunuz ???
 
Cok geçmiş olsun canım , kuşlar bi Aralık görmesin hemen yerleşiyorlar , bizim çatı katına da yumurtluyordu sürekli, açık küçük camlar vardı, onları kapattık rahatladık, insan bir de tedirgin oluyo , bi eşyayı falan alırken altından üzerinden yumurta düşecek mi acaba diye , bizde de bir defasında beni görüp korkup yumurtalarını terk etmişti kumru ); çok vicdan yapmıştım ...
Insan nerede düzen kuruyorsa oraya alışıyor , ben okul için yurtta kalmaya giderken ağlamıştım, ama oradan dönerken daha çok ağlamıştım , evim gibi olmuştu ...
Hangi şehir olursa olsun çok mutlu olun insallah hep Batuş unuzla ve ailenizle canım
çocukların favorisi o oyuncaklar , bizde de kızımın bi videosu var, arabada sallanırken paya paya diyo babasına , babası para bitti diyince kızıyo
evde her yer her yerde , çamaşırlar desen 10 posta
ama dönelim kııı
Yemeğin başını boş bırakmaya gelmiyo . Unutmak değil de dalgınlıktan olmuş seninki cnm sağlık olsun
Pembe tatilde

NFK mutfakta

Busmai misafir bekliyor

Eeeeeeeeee

Diğer hatunlar neredeee...

Acaba benmi tam okuyamadım

atladığm var mı acaba...
Banyoda çamaşırlarla boğuşmakta
Evet cnm bizim aile istanbulda ama çok kalabalık değiliz , eşimin ailesi Antep'te onlar da daha tutkun , ben de oradaki bayramları çok seviyorum ..
Ayy evet ya o koca naylon bezle durmaktansa söyleyiverseler
İnsallah hepsi kolayca öğrenecek vakti gelince..
Bizimki de yaptıktan sonra rahatsız olup tuvalete yapıcam ben diye ağlıyor deli
Çok geçim olsun cnm bugün benim de burnum akıyo hapşırıyorum, annemde klima karşısında oturdum o çarptı sanırım..
Tatile gitmeden iyileşirsiniz insallah
geçmiş olsun cnm , Efecik onu değişik birşey sandı sanırım sağlığına bir zarar vermez insallah, yerden bulduğu şeyleri ağzına atma isteği bizimkinde de var

Günaydın herkese. Hayırlı huzurlu bir gün olsun insallah
 
Herkeze günaydınlar. saat 8:30 a kadar uyumuşum. hemen kalktım bi duş aldım giyindim makyajımı yapıp çıktım. işteyim şimdi.

akşam 11 de batuyu uyuttuktan sonra eşimle dışarı çıktık. bodrum bayaa dolmuş durumda şaşırdıım. siz haklı çıktınız. eskisi gibi değilmiş ama yinede birazcık hareket var. bayram öncesi bayaa bayaa sakindi. gece gece herkez dışarıda. herkez şıkır şıkır. saat 1:00 gibi eve döndük. çünki çoook uykum gelmiştii.
 
Evet canım yaa. ama yinede bizim balkona cam yapılmadan önce bile hiç kuş uğramazdı. kuş hastalığı diye bişey çıktığından beri çok pimpirikliyim ve bütün kuşlara gıcığım. yanımdan kanat çırparak geçmelerine bile dayanamıyorum. sevmediğim şey başımda bitti valla.uzaktan severim ama. yumurta olayıda fena oldu ama yapılacak bişey yok yuvayı bozmadık. beddua ederlermiş. o nedenle ürkütmeden yuvasında kalmasını sağladık. vicdanen bende rahat edemezdim. valla balkonda yemek yedik misafir ağarladık hemencik alıştı bize korkmadı. yumurtasını bırakamadı nede olsa yavrusu var. annelik duygusu işte.

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım.bende herkezin yuvasında huzurlu ve mutlu yaşamasını diliyorum. dediğin gibi insan heryere ve her şarta alışıyor. kazancımızda burda olduğundan böyle devam eder artık.

Bu jetonlu oyuncaklar bizimde favorimiz malesef. avm de görünce ağlıyor bincem diye. biniyor inmek istemiyor. alem valla bunlar. bide sinirleniyorlar. ben indirip kaykaya bindirdim. iki ayağını da bastırdım oyuncak mağazasının içinde tur atıyoruz. bide şirin babayı gördü. dedeeeee diye tutturdu. aldık mecburen. şimdi evde dede aşağı dede yukarı o olmadan uyumuyor. şirinlerin takımını kurcam zaten.

Bişey sorcam ya sizin veletlerde çok şeker yiyormu. bizimkiler alıştırmışlar çocuk durmadan şeker diye ağlıyor. nasıl bıraktırcam bilmiyorum. en sevmediğim şeylere alıştırıyorlarya deli oluyorum. abur cubur ne varsa veriyorlar eline yaa.
 
aryamcım eltimde oğlunu çişe alıştırdığında yatağa streç sermiş üzerine kalın bir parça çarşaf yani dörde katlanmış olarak, üzerine çarşaf kapatmıştı. altını bezlemeden o şekil yatırdı. ama geceleri hep uykusundan uyandırıp çişe kaldırıyordu biraz sabırla alıştırdı. batuda bezden çok rahatsız oluyor istemiyor bağlanmasını wc ye oturma isteğide var. ama alıştıran yok malesef. biraz eğitimle alışırdı aslında. yazın ilgilenirim diyordu kv lafta kaldı.
 
çok saol canım. kv de hızır gibi yetişti. temizlik yapcam diye canı çıktı onunda. bizim oturduğumuz yer yüksekte kaldığı için yaz kış çok eser. eşimin hatası balkon camını kapatmaması oldu. tozdan geçtim artık ama kuş pisliği bambaşka. ıyyyh çok kötüydü. Malesef komşulardanda haber veren olmadı bende eşime onu söyledim. burdada hiç insanlık yokmuş. kimse haber vermedi diye. halbuki site yöneticisi hegün siteyi yangın merdivenlerini çatıya kadar çıkar kontrol eder. görmemesi imkansız.

saol canım. evet ya öyle oldu.
 
bide benim nasıl şok geçirdiğimi düşün. kabus gibi. bizde kapatırdık da kapatmayacağı tutmuş. unutlmuş bişeyde değil tamamen bilinçli.

kızımm yaa diyettesin diye bir tane lokumda mı yemicen. nekadar hırslısın valla azmine hayran kaldım. ayrıca sen çok kilolu değilsin. bende seni poff bişey sanıyordum çok abartmışsın. gayet hoş bir bayansın. eşinlede çok yakışmışsınız tatlım.
 
Oğlumun son vukuatı mok yemek!! Gerçekten yani. Ayakkabısının altına parkta köpek dışkısı, kum ve bitki yapışmış. Araba ile otele dönerken bi baktım arkada bu bişiler geveliyo ve katır kutur ses çıkıyo!! Allah'ım sana geliyorum dedim. Hemen arabayı durdurduk ve ayakkabısını çıkarıp poşete koyduk. Ağzının içine kadar ıslak mendil tıktım. Otele dönünce dişini fırçala ve bol bol el vs yıka. Ayakkabıdan bahsetmek bile istemiyorum benim oğlum niye böyle yaaaa?? dinlenmek istiyorummmmmm.[/QUOTE] canım Efenin son vukuatı çok fenaa olmuş yaa. gerçekten yedimi. inanamıyoruuuum. çıldırmadın mıı. yutmadı inşallah. ah efe ahhh. bi o kalmıştı.
 
Colicoscum teşekkür ederim canım :) düğüne kadar hırs yapayım bişi olmaz :) hem bu yaşıma kadar yediklerime sayayım ;P şaka bi yana benim bünye çok yavaş. Yırtınıyorum ayda iki kilo anca gidiyo

Şeker portakalım fethiyeye iki günlüğüne gelmiştik zaten. Antalyaya geri dönüyoruz. 13ünde de otel tatili var inşallah. Bu yıl tatile doyacazzzzzz ama işte uyuz uyuz olaylar oluyo gıcık oluyorum :/
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…