seninde cuman mubarek olsun canımcımm. alışır inşallah ayşecikte. biraz sabırla olur inşallah. kiletecek kirlenecek mecburen.günümüz aydın, cumamız mübarek olsun canlar
bez 4 derece daha sıcak hissettiriyor diye duymuştum..
efenin tatil maceraları volume 1.
ay okurken bana bi şeyler oldu pembişim.. seni düşünemiyorum
belki de başka bi şey yiyordu, siz ayakkabı sandınız diyicem..
aman, neyse geçti gitti. ama bu veletlere arkanı dönmeye gelmiyor bacımmm!
ooh, daha güzel.. afiyet olsun, muhabbet olsun
sanırım geç olunca öyle bi avantajı var. yani daha kısa sürede kazasız geçirmek en güzeli.
biz başladık güya dün. ama benim daha sık lazımlığa oturtmam gerek onu anladım. bugün saat başı tepesine binerim
dün birkez lazımlığa geri kalanı evin muhtelif yerlerine yaptı.
dün tüm çamaşırları yıkanmıştı, bugün bi posta daha açıcam makineyi sanıyorum.
oyy canımm çok geçmiş olsun. yaz gribi fena olur. çabuk atlatırsınız inşallah.herkese günaydın hayırlı cumalar
biz ana kızlı hastayız bu sıcak yaz gününde
sanırım bayramda ziyaret ettiğimiz evlerde üşüttük hava çok sıcak diye her yeri açmışlardı o an anlamadık ama sonradan çıktı acısı
benimde bugün boğazlarım daha kötü melisayı da doktora götürdük malum haftaya tatile çıkacağız daha kötü olmasın diye
ilaç kullanıyoruz şimdi inşallah iyi gelir :26:
sanada güzel bir gün olsun inşallah tatlım. gezin bakeem. aman efeye dikkatttt!!!!İnşallah dediğin gibi hafif atlatırız canım :/
Açık açık yazmıyım da mok diye sansürleyeyim dedimvalla acıkınca böyle şeyler yiyecekse işimiz var
Tuvalet eğitiminde aynen benim mantığım da öyle. Gelecek yaz inşallah diyorum
Ben dün uçmuştum kız zaten. Her yer bana kokuyordu. Ama çok ilginç ki yıkadığım ayakkabıdan hala koku çıkmamışeve gidince bi de çamaşır suyuna oturtayım bakalım...
Ne yoruyosun bacım kendini yaaaaa. Bırak oluruna. Su akar yolunu bulur
Birazdan hazırlanıp kahvaltı yapıp çıkıcaz. Çocuğu havuzlu ortamda zaptetmek çok zorrrrrrrr. Neyseki bu kaçamak da bitti :)
Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir gün diliyorum :)
Saol bitanem öyle oldu. yardım olmasa tek başıma mümkün değil yapamazdım. elimi dokunamıyordum çünki. gözümü kapatıp başladım yaptım bende biryerden.pempiş allah iyiliğinizi versin emi hay allahım olan olmuş yapacak birşey yok :26:
tatil süper geçiyor değilmi kızz
busmai kahvaltıya mı gelecekler eee nasıl hazırlıycan birşeyler eşin evde ise problem yokda :44:
aryam ohh pikniklere gidilmiş ne güzel bayram size oldu valla
nfk hadi bakalım kolay gelsin darısı başımıza ama bana çok zor geliyor
biz hala emme işini halledemedik gündüzleri ok artık yok ama gece yatarken ve uyandığında veriyorum şu tatili yüzünden bekliyorum dönüşte girişeceğim inşallah
colıcos gerçekten kötü bir süpriz olmuş allahtan kv de yardım etmişde çabuk bitmiş canım
ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yerdir memleketin diye seninde o misal olmuş canım
Ahh yavrumm kıyamam yaa sanaa. tahmin ediyorum tabi. bende şaşkınlıktan öyle dedim bende. dediğin doğru olmuşa çare yokkk.Colicosum tabiki çıldırdımmmmmm. Hatta gece kabuslar bile gördüm. Ama işte oldu ve öldüye çare yok((
Waaaw süpper tatil. otelin spor salonları oluyor genelde takılırsın artık orayada. bide türk hamamı ardından buhar odasına git dayanabilirsen acayip yakıyor sun tavsiye ederim. ben voyage ye gittiğimde tam 15 dak buhar odasında kalmıştım. hatta ablam beni zorla çıkarmıştı odadan. çok dayanıklıyım galiba.Colicoscum teşekkür ederim canım :) düğüne kadar hırs yapayım bişi olmaz :) hem bu yaşıma kadar yediklerime sayayım ;P şaka bi yana benim bünye çok yavaş. Yırtınıyorum ayda iki kilo anca gidiyo
Şeker portakalım fethiyeye iki günlüğüne gelmiştik zaten. Antalyaya geri dönüyoruz. 13ünde de otel tatili var inşallah. Bu yıl tatile doyacazzzzzzama işte uyuz uyuz olaylar oluyo gıcık oluyorum :/
Eşimde yapamayacağı sözü vermezdi ama hayat şartları malesef onuda anlıyorum. sadece annelerinin dibinden ayrılamama nedenini anlayamıyorum. bizimki de öyle.cadı busmaiiiii
oh, sıhhatler olsun. güzel güzel kirletin şimdiaz daha büyüsün, mert de katılır o kadroya, ahahahahahhh
bebek görmesi zaten, bir tatlı ikram edersiniz tamam..
hayırlısı olsun be canım.. şartlar yönlendiriyor hayatımızı.
eşim de, biz buraya taşınırken söz veriyorum 2 sene oturucaz, sonra çıkıcaz diyordu. - ki onu tanıdığımdan beri başka hiçbir konuda
söz vermemiştir- ama gel gör, şimdi binanın yıkılıp tekrar yapılma meselesi olduğu halde, yeni bir ev alacak paramız da olduğu halde
annemi yalnız bırakmayalım modunda, ya aynı bina ya çok yakın evler almamız lazım diyor bana.. artık ben de kabullendim,
ne yapayım.. bakalım nasibimizde ne var.. Rabbim yaşadığımız evlere sağlık huzur ve mutluluk versin.. yoksa ankara olsa ne oluuuur,
bodrum olsa ne olur, di mi?
gel hanım geeeel! colicos ustanın meşhur kokulu pilav nohutu burda, geeeeel!
afiyet olsun bacım, ellerine sağlık
hem de ne mutfak?! boyuma bakmadan kol böreği yapmaya giriştim ben
aaa, bunu bilmiyordum bak. yani başladığını yol aldığını biliyordum da
artık tamamen öğrenmiştir, bitirmişsinizdir diye düşünüyordum. oysa durum bambaşka..
dr da sizi tanıdığı için durumunuza özel tavsiyede bulunmuş, sen de uymuşsun. sağlık olsun.
ama yirmi gün az değil yani.. neredeyse tam kopma noktası, birkaç kişiyle konuştum da 2-3 haftada epeyce düzene giriyor diyorlar.
ben de bugün başladım, lazımlığa da yaptı, altına dasalonda ufak bi halı vardı, ona da çiş bulaştı.
vesile oldu, onu da kaldırdım. yatakodası ve mutfak harici bi yerde halı yok, ama sanırım onları da kaldırıcam.
onlar neyse de, inş koltuklara yapmaz :18:
bugün çarşıdan külotlar ve iki tane de dışarıya çıktığımızda kullanmak için alıştırma külodu aldım.
bakalım süreç bizde nasıl seyredecek?.. tavsiyelerin için teşekkürler bacım, bol bol tuvalet eğitimi hikayesi okuyorum bu ara
bakalım bizimkisi nasıl olacak
piknikte iyi eğlenceler cicim
Waaaw süpper tatil. otelin spor salonları oluyor genelde takılırsın artık orayada. bide türk hamamı ardından buhar odasına git dayanabilirsen acayip yakıyor sun tavsiye ederim. ben voyage ye gittiğimde tam 15 dak buhar odasında kalmıştım. hatta ablam beni zorla çıkarmıştı odadan. çok dayanıklıyım galiba.
Şekerportakalı geçmiş olsun
Biz yine samsun pidesi yaptırdık:) içini ben hazırladım akşamdan.. Yine Şarlot tatlısı yaptım hani şu krem şantili şeftalili parfeden ,buzlu buzlu bayıldılar herkes gibi.. Kahvaltılıklar, salata, kızartma, kavun ,çay derken yedik doyduk. Güzel geçti. Sonra eşler cumaya gitti biz oturduk biraz daha. En sonunda da çıktılar. Şimdi koca mutfak toplanmayı bekliyooo
E bakaaaar. bakmazzmı? :))) otelin havuzunda oyalasın biraz canım nolcak sanki. çocuk suyu gördümmü dalar oyuna belki.Sence benim kocam oğlumla 1 saat baş başa kalmayı kabul eder mi?? :))
Kolay gelsin canım. Ayrıca ellerine de sağlık
Biz antalyaya vardık çok şükür. Şindi soyunma dökünme ve valiz açma zamanıııııı :)
afiyet bal olmuştur artık kolay gelsin tatlımm.Şekerportakalı geçmiş olsun
Biz yine samsun pidesi yaptırdık:) içini ben hazırladım akşamdan.. Yine Şarlot tatlısı yaptım hani şu krem şantili şeftalili parfeden ,buzlu buzlu bayıldılar herkes gibi.. Kahvaltılıklar, salata, kızartma, kavun ,çay derken yedik doyduk. Güzel geçti. Sonra eşler cumaya gitti biz oturduk biraz daha. En sonunda da çıktılar. Şimdi koca mutfak toplanmayı bekliyooo
Biz antalyaya vardık çok şükür. Şindi soyunma dökünme ve valiz açma zamanıııııı :)
Soyun dökün valiz aç, sonra bir yemek faslı ardından havuz deniz odaya gel duş al dinlen geceye uygun bir giyim akşam yemeği, ardından gezmeler ohhh dolu dolu tadını çıkarr şekerim.
Aaahaaa ben sizi otele gittiniz sandım kv de desinizzz. anladıım. efeyi neden bırakmıyorsun kv ye durmazmı ki afacan.Yok kız bizim öyle olmuyo. Yani akşam pek çıkmayız dışarı. Zaten oğluş uyusa bile kvye bırakıp çıkamam ben :/
kızlar ınstagram açtım özelden adlarınızı yazın bari de ekleyeyim
Iyi gecelerr canlarrr..iki gundurr ustumde bi agirlikk..sicak desen fena..heran doguracak gibi hissediyorum kendimi yaa daha var aslinda..bugun bayram oncesi ayirdigim 0_3 ay bebek kiyafetlerimi yikadim bu psikolojiyle..yarin aksamda utuluyecem insallah..cantamida hazirliyacam en kisa zamanda..
Nfj cim sonra gordum yazdigini canim..bayramin birinci gunu istanbula gelip 3.gunu geri donduk uzun kalmadim yani..yoksa cok isterdim bulusma ayarlaninca gorusmeyi..
Pembiss efecik nasil..mok vukuatini okudum..bisey olmaz insallah..abiminde oyle bi vukuati olmus annem anlatirdi..kv evinde biraz dinlenmeye calis otel yine yorucu olacak s an irsam sana canim..
Sekerportakalim gecmisler olsun..yaz hastaligida fena oluyor..tatilden once iyice toparlanirsiniz umarim.
Colicos..ankara maceraniz yorucu olmus biraz..neyseki kv kurtarici olmus..bodruma adapte olmussun iyice demekki iyi bisey aslinda..nasilsa duzeni orda kurmak niyetiniz..
Pamukhelvacim tatil sonrasi ev cidden pekicacici olmuyor bi sure adapte olamiypsun h at ta degilmi..sonrada s an ki o tatil hic olmamis gibi geliyor hatta:)insanoglu iste..
Busmaii..mertli gunler nasil geciyor..bu aksam oglus bi babaya sariliyor bi bana gelip sariliyor..tutamadim kendimi..dedim simdi gozbebegisin yarin kardesin gelince illaki onun gaziydi emmesiydi..istemedende olsa ilgi azalcak..aman ne bilimm oyle iste ;hormonlarmi dersinn..
uykumm geldi gibi..bi dus alayimda geceyim..gorusmek uzereee..iyi ge ce lerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?