Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

seninde cuman mubarek olsun canımcımm. alışır inşallah ayşecikte. biraz sabırla olur inşallah. kiletecek kirlenecek mecburen.

oyy canımm çok geçmiş olsun. yaz gribi fena olur. çabuk atlatırsınız inşallah.

sanada güzel bir gün olsun inşallah tatlım. gezin bakeem. aman efeye dikkatttt!!!!

Saol bitanem öyle oldu. yardım olmasa tek başıma mümkün değil yapamazdım. elimi dokunamıyordum çünki. gözümü kapatıp başladım yaptım bende biryerden.

Colicosum tabiki çıldırdımmmmmm. Hatta gece kabuslar bile gördüm. Ama işte oldu ve öldüye çare yok ((
Ahh yavrumm kıyamam yaa sanaa. tahmin ediyorum tabi. bende şaşkınlıktan öyle dedim bende. dediğin doğru olmuşa çare yokkk.

Waaaw süpper tatil. otelin spor salonları oluyor genelde takılırsın artık orayada. bide türk hamamı ardından buhar odasına git dayanabilirsen acayip yakıyor sun tavsiye ederim. ben voyage ye gittiğimde tam 15 dak buhar odasında kalmıştım. hatta ablam beni zorla çıkarmıştı odadan. çok dayanıklıyım galiba.

Eşimde yapamayacağı sözü vermezdi ama hayat şartları malesef onuda anlıyorum. sadece annelerinin dibinden ayrılamama nedenini anlayamıyorum. bizimki de öyle.

:)))) saol canım. ne ustalık ama nohutlu pilavımın nohutu dibine tutsada fena değildi amaaa. yinede yiyemeden çöpü boyladı sadece.

Waaav kol böreği. afiyet olsunn canımmcımm.

Ayşeciğede bravo valla birkere lazımlığa yaptıysa devamı gelirr artık.

Şekerportakalı geçmiş olsun
Biz yine samsun pidesi yaptırdık:) içini ben hazırladım akşamdan.. Yine Şarlot tatlısı yaptım hani şu krem şantili şeftalili parfeden ,buzlu buzlu bayıldılar herkes gibi.. Kahvaltılıklar, salata, kızartma, kavun ,çay derken yedik doyduk. Güzel geçti. Sonra eşler cumaya gitti biz oturduk biraz daha. En sonunda da çıktılar. Şimdi koca mutfak toplanmayı bekliyooo

Sence benim kocam oğlumla 1 saat baş başa kalmayı kabul eder mi?? :))

Kolay gelsin canım. Ayrıca ellerine de sağlık

Biz antalyaya vardık çok şükür. Şindi soyunma dökünme ve valiz açma zamanıııııı :)

Yarın batu'nun doğumgünü ama biz pazar günü küçük bir pasta kesimi yapıcaz. özel bişeyler yapmayı çoook isterdim. inşallah seneye. babannemiz biraz rahatsız ondan dolayı. duruma göre bakıcaz bakalım.

E bakaaaar. bakmazzmı? :))) otelin havuzunda oyalasın biraz canım nolcak sanki. çocuk suyu gördümmü dalar oyuna belki.

afiyet bal olmuştur artık kolay gelsin tatlımm.

Biz antalyaya vardık çok şükür. Şindi soyunma dökünme ve valiz açma zamanıııııı :)

Soyun dökün valiz aç, sonra bir yemek faslı ardından havuz deniz odaya gel duş al dinlen geceye uygun bir giyim akşam yemeği, ardından gezmeler ohhh dolu dolu tadını çıkarr şekerim.

Kimsecikler yok. sayfa atlasın diye yazdım valla. aradabir bakıyorum halaa aynı sayfaa.

Soyun dökün valiz aç, sonra bir yemek faslı ardından havuz deniz odaya gel duş al dinlen geceye uygun bir giyim akşam yemeği, ardından gezmeler ohhh dolu dolu tadını çıkarr şekerim.

Yok kız bizim öyle olmuyo. Yani akşam pek çıkmayız dışarı. Zaten oğluş uyusa bile kvye bırakıp çıkamam ben :/

Yok kız bizim öyle olmuyo. Yani akşam pek çıkmayız dışarı. Zaten oğluş uyusa bile kvye bırakıp çıkamam ben :/
Aaahaaa ben sizi otele gittiniz sandım kv de desinizzz. anladıım. efeyi neden bırakmıyorsun kv ye durmazmı ki afacan.

bugün görümcemin doğum günü ona bir süpriz pasta alayım giderken de yemekten sonra süpriz
yapalım üstünede geçen seneki gibi birşeyler yazdırayım

birazdan çıkarım bende öptüm bu arada bu akşam belki bir instagram hesabı açmaya çalışacağım hayırlısı bakalım unutmazsam

Iyi gecelerr canlarrr..iki gundurr ustumde bi agirlikk..sicak desen fena..heran doguracak gibi hissediyorum kendimi yaa daha var aslinda..bugun bayram oncesi ayirdigim 0_3 ay bebek kiyafetlerimi yikadim bu psikolojiyle..yarin aksamda utuluyecem insallah..cantamida hazirliyacam en kisa zamanda..
Nfj cim sonra gordum yazdigini canim..bayramin birinci gunu istanbula gelip 3.gunu geri donduk uzun kalmadim yani..yoksa cok isterdim bulusma ayarlaninca gorusmeyi..
Pembiss efecik nasil..mok vukuatini okudum..bisey olmaz insallah..abiminde oyle bi vukuati olmus annem anlatirdi..kv evinde biraz dinlenmeye calis otel yine yorucu olacak s an irsam sana canim..
Sekerportakalim gecmisler olsun..yaz hastaligida fena oluyor..tatilden once iyice toparlanirsiniz umarim.
Colicos..ankara maceraniz yorucu olmus biraz..neyseki kv kurtarici olmus..bodruma adapte olmussun iyice demekki iyi bisey aslinda..nasilsa duzeni orda kurmak niyetiniz..
Pamukhelvacim tatil sonrasi ev cidden pekicacici olmuyor bi sure adapte olamiypsun h at ta degilmi..sonrada s an ki o tatil hic olmamis gibi geliyor hatta:)insanoglu iste..
Busmaii..mertli gunler nasil geciyor..bu aksam oglus bi babaya sariliyor bi bana gelip sariliyor..tutamadim kendimi..dedim simdi gozbebegisin yarin kardesin gelince illaki onun gaziydi emmesiydi..istemedende olsa ilgi azalcak..aman ne bilimm oyle iste ;hormonlarmi dersinn..
uykumm geldi gibi..bi dus alayimda geceyim..gorusmek uzereee..iyi ge ce lerrr

kızlar ınstagram açtım özelden adlarınızı yazın bari de ekleyeyim

Facedeki ile aynı canikommmm.

Sıcaklardan öyle hissediyorsundur ama yine de bişileri hazırlaman iyi olmuş aynen dediğin gibi burda dinlenmeliyim. Sonuçta ne temizlik ne yemeğe karıştığım yok oğluşla ilgilenmekten

Günaydın güzel hatunlar, nasılsınız ?

Hava balkonda güzel esiyor, çocuklar orada uyuyo, ben de mutfakta yemek ve çay kaynatıyorum oynatmama az kaldı dağ havasını geri istiyorum, bi dahaki sene yaz boyu dağda oturmak istiyorum hatta

Şekerportakalım , ig hayırlısı olsun canım

Pembiş, iyi eğlenceler, deniz maceralarını bekliyoruz Efe beyin

Busmai , ellerine sağlık cnm, senin bu hamarat hallerini çok seviyorum , hamilelik lohusalık nazı yapmıyosun ne güzel arkadaşlarına ilgin

Ecrin, Allah kolaylık versin canım , son aylarda sıcak havalara rast gelmek zor oluyo biraz , Allah sağlık sıhhatle kavuştursun , benim kızım da Eylül doğumlu, o senenin Ağustos ayı, hayatımın en en sıcak ve bunaltıcı geçen ayıydı hala hatırlarım sıkıntısını... Neyse ki Selim Haziran da doğdu sıcaklar bastırmadan

Nfk, nasıl gidiyo çiş vukuatları ayşeciğin selim bezi istemiyor , sık sık götürürsem Lazımlığa çişini yapıyor da, ama büyük tuvaletini söylemiyo, alıştırma küloduna yapıyo o zaman da ben bezini takıyorum , kısır bir döngüdeyiz şu an böyle böyle alışır insallah..

Bugün kursum başlıyo. Haftaya Cumartesi de yazılı sınav varmış, bakalım inşallah geçeriz

Herkese hayırlı huzurlu bir gün ve güzel bir hafta sonu diliyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…