Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın tatlişkolarr. nasılsınız bakalım. sayfa bıraktığım gibi kalmış walla. nerelerdesiniz merak ediyorum.

Bugün oğlumun doğum günü. Ama ben bişey yapamadım. evde bişey yapılacak hava yok zaten. tadıda çıkmayacak. sanırım en güzeli evime geçtiğimde çok güzel bir program hazırlamak. bütün bunların acısını çok fena çıkarıcam inşallah. sağlık olsun ne deyim. iyi kötü bir pasta kesilir oda belki. yarın oğlumun doğumgünü hediyesini almaya gidecektik eşimle. akülü araba alacaktık. evde yer yok diye gerginlik oldu. aslında var geniş ev ama gönlü geniş değil. amaç gerginlik yaratmak. almaktan vaz geçtik artık. böyle olduğu zaman çok sinirleniyorum. ama kendimi tutuyorum.

Dağ havası gibi varmıı. gerçekten insan nefes aldığını hissediyor. o yönden şanslıyım ben. buranın miss gibi havası var.

Canım benimm kıyamam. sıcakların etkisi çok büyük. arada bir duş rahatlatır. ılıkla soğuk arası bir duş. allah sabır versin kendini yormamaya çalış.
Ankara maceramız yorucu başladı güzel bitti. atlattık geçti gitti çok şükür. burayada alışamadığımı düşünüyordum alışmışım meğer gidince aradım burayı. dediğin gibi düzenimiz burada artık.

Gönlüne göre bir hediye alamamana üzüldüm canım. Ama inşallah kendi evinize geçince istediğini alır yaparsın. Üzücü tabi de sinir olmamaya çalış canım. İyiki doğdun Batuşşşşşş :)

Bugün öğleden sonra ve yarın bende denizdeyim şekerimm.

Çocuk da iyi eğleniyo valla iyi oluyo. Geldik duşumuzu aldık bile gerçi. Yani biz pek saatler geçirmiyoruz denizde...

Antalya merkezdemi kv.

Evet canım merkezdeler.

slm arkadşlar.uzun zamndır takp edemedm. 31 temmuzda normal doğumla oğlum dünyaya geldi.3 günlük olduk evde yatıyoruz. kızım emmesn faln kıskanmadı çok şükür. kardeş diye dsolanıyo ortalıkta:) ama biizi hiç yalnız bırakmıyo.

Canım aklı daha fazla kesince alırsınız daha mutlu olur. Eşim kereme geçen sene almıştı öylece duruyor bindiği yok.
Ayy sağol canım :) Allahtan ev temizdi de stres olmadım. Pazartesi de kuzenim gelcekmiş Trabzondan.. Senin yanında ben misafir ağırlamakta solda sıfırım
Ohooo ben çok yaşadım o vicdan azabını :) Sonra baktım ki çocuklar kaç yaşında olursa olsun yeni bebek gelince çok kıskanıyormuş.. En azından bizimkiler küçük ve o kadar anlamıyorlar etraftakilerin dediklerini. Çünkü herkes Keremi kıskandırmaya çalışıyor. "Merti sevelim mi, Merti götürelim mi" Sinir oluyorum ,Allahtan pek anlamıyor.
Sonuçta o bebeği biz yaratmadık Allah istemese olmazdı, ve kardeş gibi de servet olmaz :)
Süpeeer
Yok kız bizim öyle olmuyo. Yani akşam pek çıkmayız dışarı. Zaten oğluş uyusa bile kvye bırakıp çıkamam ben :/
Kızım artık emmiyo Efe, bırak gitsin 2 saat oyalarlar hem daha da yakınlaşırlar babaannesiyle

Kalır kalır gözlerinde yaşlarla "Aşkım bu 1 saate çok ihtiyacım var "diyeceksin o kadar :)

kızz nekadar düşüncelisin senn. seviyorum seni.

Canıım ,çok şükür çok sevindim :)
Evet Kerem de emmesini kıskanmadı sürekli emziriyorum ve kucağımda, iyi sabrediyor valla. Bebeği emzirirken kızınla konuşmaya devam edersen sıkıntı olmaz

Batuhan çok ilgi duyuyor. ev geniş teras geniş. tamam terasa bırakamam çok güneş ama kabul etmemenin daha kibar yolları var yani kırmadan üzmeden gerginlik yaratmadan. neye alalım dediysem bişey çıkartıyor bana enteresan bir gıcıklığı var sanki. o yüzden yaptığı her iyiliğe gülüp geçiyorum.

Canım geçmişler olsun gözün aydın. allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin.

Malesef pembecim öyle oldu. bende çok üzüldüm. artık bu tarz planlar yapmıcam. bundan sonrasını babası düşünsün artık. yapacaksa o bişeyler yapsın. benden bukadar. amaaa acısını çooook fena çıkarıcam.

Su ve kum çocukların en sevdiği şey. efeninde eğlendiğine eminim.

sa canlar.. herkese hayırlı huzurlu güzel bi haftasonu diliyorum.
sabah dışarıda kahvaltı yaptık. istanbulun karşı yakasında hortum ve şiddetli yağış varmış ama bu tarafta bi şey yok.
azcık yağsa da nem azalsa..
neyse ayşecik gelince yattı, eşim de arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. ben de yemek yapmaya girişicem şimdi.
sizde ne var ne yok?

bu arada tuvalet eğitiminde 3. günümüz. bol çişli kakalı günler yaşıyoruz
bir kere tuvalete yapıyorsa, 3 kere altına yapıyor velet.
3-4 dk süreyle saat başı lazımlığa oturtuyorum. artık çiş saatlerini kestirmeye başladım.
bundan sonra o saatlere yoğunlaşıcam. şöyle bir hafta on gün deneyelim. gelişme olursa devam eder bitiririz inş.
olmazsa, bi es verip sonra yine denerim.

delii, tebrik ederim canım gözün aydın
ne mutlu sana ikinci bebeğini de sağlıkla kucağın aldın..

ecrinim; topigin abi abla olan bebeleri maşallah çok olgun. busmai ve delii de hiç korkulan gibi olmadı..
eve yeni bebek gelince tüm hayat ona göre ayarlanıyor, ama eminim ilk bebeklerimizin yeri her zaman ayrı olacak.
bazen düşünüyorum. ikinci ya da üçüncü bebeklerim ne kadar güzel, sevimli, uslu, akıllı, tatlı ... ... olsa da ayşecik hep birinci olacak.
çünkü ilk gözağrım...

colicos, batuhanın yeni yaşı kutlu olsun.
sağlıkla mutlulukla nice doğumgünleri kutlayın inş.
arabayı 3-4 yaşında alırsınız, aklı ermeye başladığı için daha çok sevinir ve kullanmaktan hoşlanır..

pembişim; kızlara katılıyorum. bence de bir saat pek ala bakabilirler.
fırsatı kaçırma derim. niyetlenip bi dene, bak sen de göreceksin. tatilde kendine vakit ayırmak gibisi yook!

Slm kızlar gezmekten yazamıyorum kii:))
Delii hayırlı olsun canım kuzucuk, allah bağışlasın.
Colilos doğum gününüz kutlu olsun, nice yaşı hayırlı olsun, nice mutlu yıllara inşallah.
Pembişim tadını çıkar tatilin.

çok teşekkürler saoln kızlar. evt korktuumuz gibi degil şimdilik.abla oldu sanırım kızım olgun karşıladı.

Canımmmm hayırlı olsunnnnn. Allah analı babalı büyütsün :)

He heeee diyommmm :)

Evet de olmuyo işte. Bizimki sürekli "anneeee anneeee" modunda gezdiği in :/ ama otelde bi masaj yaptırmak istiyorum.

Gezenti aryammmm :)

Kızlarrrr büyük haber!! Kına kıyafetimi aldım. Boyu kısaltılacak o yüzden salı günü inşallah foto çeker yollarım

Altın damlacıklı armutlu pastayı yaptım. Üstü dengesiz ve feci kabardı. Antalya sıcağııııııııı. Neyse ya tadı iyi olacak ya ona güveniyorum inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…