Dağ havası gibi varmıı. gerçekten insan nefes aldığını hissediyor. o yönden şanslıyım ben. buranın miss gibi havası var.Günaydın güzel hatunlar, nasılsınız ?
Hava balkonda güzel esiyor, çocuklar orada uyuyo, ben de mutfakta yemek ve çay kaynatıyorum oynatmama az kaldıdağ havasını geri istiyorum, bi dahaki sene yaz boyu dağda oturmak istiyorum hatta
Şekerportakalım , ig hayırlısı olsun canım
Pembiş, iyi eğlenceler, deniz maceralarını bekliyoruz Efe beyin
Busmai , ellerine sağlık cnm, senin bu hamarat hallerini çok seviyorum , hamilelik lohusalık nazı yapmıyosun ne güzel arkadaşlarına ilgin
Ecrin, Allah kolaylık versin canım , son aylarda sıcak havalara rast gelmek zor oluyo biraz , Allah sağlık sıhhatle kavuştursun , benim kızım da Eylül doğumlu, o senenin Ağustos ayı, hayatımın en en sıcak ve bunaltıcı geçen ayıydı hala hatırlarım sıkıntısını... Neyse ki Selim Haziran da doğdu sıcaklar bastırmadan
Nfk, nasıl gidiyo çiş vukuatları ayşeciğinselim bezi istemiyor , sık sık götürürsem Lazımlığa çişini yapıyor da, ama büyük tuvaletini söylemiyo, alıştırma küloduna yapıyo o zaman da ben bezini takıyorum , kısır bir döngüdeyiz şu an böyle böyle alışır insallah..
Bugün kursum başlıyo. Haftaya Cumartesi de yazılı sınav varmış, bakalım inşallah geçeriz
Herkese hayırlı huzurlu bir gün ve güzel bir hafta sonu diliyorum ....
Bugün öğleden sonra ve yarın bende denizdeyim şekerimm.Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallahh. Biz denize gidiyozzxzz
Canım benimm kıyamam. sıcakların etkisi çok büyük. arada bir duş rahatlatır. ılıkla soğuk arası bir duş. allah sabır versin kendini yormamaya çalış.Iyi gecelerr canlarrr..iki gundurr ustumde bi agirlikk..sicak desen fena..heran doguracak gibi hissediyorum kendimi yaa daha var aslinda..bugun bayram oncesi ayirdigim 0_3 ay bebek kiyafetlerimi yikadim bu psikolojiyle..yarin aksamda utuluyecem insallah..cantamida hazirliyacam en kisa zamanda..
Nfj cim sonra gordum yazdigini canim..bayramin birinci gunu istanbula gelip 3.gunu geri donduk uzun kalmadim yani..yoksa cok isterdim bulusma ayarlaninca gorusmeyi..
Pembiss efecik nasil..mok vukuatini okudum..bisey olmaz insallah..abiminde oyle bi vukuati olmus annem anlatirdi..kv evinde biraz dinlenmeye calis otel yine yorucu olacak s an irsam sana canim..
Sekerportakalim gecmisler olsun..yaz hastaligida fena oluyor..tatilden once iyice toparlanirsiniz umarim.
Colicos..ankara maceraniz yorucu olmus biraz..neyseki kv kurtarici olmus..bodruma adapte olmussun iyice demekki iyi bisey aslinda..nasilsa duzeni orda kurmak niyetiniz..
Pamukhelvacim tatil sonrasi ev cidden pekicacici olmuyor bi sure adapte olamiypsun h at ta degilmi..sonrada s an ki o tatil hic olmamis gibi geliyor hatta:)insanoglu iste..
Busmaii..mertli gunler nasil geciyor..bu aksam oglus bi babaya sariliyor bi bana gelip sariliyor..tutamadim kendimi..dedim simdi gozbebegisin yarin kardesin gelince illaki onun gaziydi emmesiydi..istemedende olsa ilgi azalcak..aman ne bilimm oyle iste ;hormonlarmi dersinn..
uykumm geldi gibi..bi dus alayimda geceyim..gorusmek uzereee..iyi ge ce lerrr
Antalya merkezdemi kv.Yok kız bizim öyle olmuyo. Yani akşam pek çıkmayız dışarı. Zaten oğluş uyusa bile kvye bırakıp çıkamam ben :/
Günaydın tatlişkolarr. nasılsınız bakalım. sayfa bıraktığım gibi kalmış walla. nerelerdesiniz merak ediyorum.
Bugün oğlumun doğum günü. Ama ben bişey yapamadım. evde bişey yapılacak hava yok zaten. tadıda çıkmayacak. sanırım en güzeli evime geçtiğimde çok güzel bir program hazırlamak. bütün bunların acısını çok fena çıkarıcam inşallah. sağlık olsun ne deyim. iyi kötü bir pasta kesilir oda belki. yarın oğlumun doğumgünü hediyesini almaya gidecektik eşimle. akülü araba alacaktık. evde yer yok diye gerginlik oldu. aslında var geniş ev ama gönlü geniş değil. amaç gerginlik yaratmak. almaktan vaz geçtik artık. böyle olduğu zaman çok sinirleniyorum. ama kendimi tutuyorum.
Bugün öğleden sonra ve yarın bende denizdeyim şekerimm.
Antalya merkezdemi kv.
nasıl açılıyor bu hesap.kızlar ınstagram açtım özelden adlarınızı yazın bari de ekleyeyim
Canım aklı daha fazla kesince alırsınız daha mutlu olur. Eşim kereme geçen sene almıştı öylece duruyor bindiği yok.Günaydın tatlişkolarr. nasılsınız bakalım. sayfa bıraktığım gibi kalmış walla. nerelerdesiniz merak ediyorum.
Bugün oğlumun doğum günü. Ama ben bişey yapamadım. evde bişey yapılacak hava yok zaten. tadıda çıkmayacak. sanırım en güzeli evime geçtiğimde çok güzel bir program hazırlamak. bütün bunların acısını çok fena çıkarıcam inşallah. sağlık olsun ne deyim. iyi kötü bir pasta kesilir oda belki. yarın oğlumun doğumgünü hediyesini almaya gidecektik eşimle. akülü araba alacaktık. evde yer yok diye gerginlik oldu. aslında var geniş ev ama gönlü geniş değil. amaç gerginlik yaratmak. almaktan vaz geçtik artık. böyle olduğu zaman çok sinirleniyorum. ama kendimi tutuyorum.
Ayy sağol canım :) Allahtan ev temizdi de stres olmadım. Pazartesi de kuzenim gelcekmiş Trabzondan.. Senin yanında ben misafir ağırlamakta solda sıfırımGünaydın güzel hatunlar, nasılsınız ?
Hava balkonda güzel esiyor, çocuklar orada uyuyo, ben de mutfakta yemek ve çay kaynatıyorum oynatmama az kaldıdağ havasını geri istiyorum, bi dahaki sene yaz boyu dağda oturmak istiyorum hatta
Şekerportakalım , ig hayırlısı olsun canım
Pembiş, iyi eğlenceler, deniz maceralarını bekliyoruz Efe beyin
Busmai , ellerine sağlık cnm, senin bu hamarat hallerini çok seviyorum , hamilelik lohusalık nazı yapmıyosun ne güzel arkadaşlarına ilgin
Ecrin, Allah kolaylık versin canım , son aylarda sıcak havalara rast gelmek zor oluyo biraz , Allah sağlık sıhhatle kavuştursun , benim kızım da Eylül doğumlu, o senenin Ağustos ayı, hayatımın en en sıcak ve bunaltıcı geçen ayıydı hala hatırlarım sıkıntısını... Neyse ki Selim Haziran da doğdu sıcaklar bastırmadan
Nfk, nasıl gidiyo çiş vukuatları ayşeciğinselim bezi istemiyor , sık sık götürürsem Lazımlığa çişini yapıyor da, ama büyük tuvaletini söylemiyo, alıştırma küloduna yapıyo o zaman da ben bezini takıyorum , kısır bir döngüdeyiz şu an böyle böyle alışır insallah..
Bugün kursum başlıyo. Haftaya Cumartesi de yazılı sınav varmış, bakalım inşallah geçeriz
Herkese hayırlı huzurlu bir gün ve güzel bir hafta sonu diliyorum ....
Ohooo ben çok yaşadım o vicdan azabını :) Sonra baktım ki çocuklar kaç yaşında olursa olsun yeni bebek gelince çok kıskanıyormuş.. En azından bizimkiler küçük ve o kadar anlamıyorlar etraftakilerin dediklerini. Çünkü herkes Keremi kıskandırmaya çalışıyor. "Merti sevelim mi, Merti götürelim mi" Sinir oluyorum ,Allahtan pek anlamıyor.Iyi gecelerr canlarrr..iki gundurr ustumde bi agirlikk..sicak desen fena..heran doguracak gibi hissediyorum kendimi yaa daha var aslinda..bugun bayram oncesi ayirdigim 0_3 ay bebek kiyafetlerimi yikadim bu psikolojiyle..yarin aksamda utuluyecem insallah..cantamida hazirliyacam en kisa zamanda..
Nfj cim sonra gordum yazdigini canim..bayramin birinci gunu istanbula gelip 3.gunu geri donduk uzun kalmadim yani..yoksa cok isterdim bulusma ayarlaninca gorusmeyi..
Pembiss efecik nasil..mok vukuatini okudum..bisey olmaz insallah..abiminde oyle bi vukuati olmus annem anlatirdi..kv evinde biraz dinlenmeye calis otel yine yorucu olacak s an irsam sana canim..
Sekerportakalim gecmisler olsun..yaz hastaligida fena oluyor..tatilden once iyice toparlanirsiniz umarim.
Colicos..ankara maceraniz yorucu olmus biraz..neyseki kv kurtarici olmus..bodruma adapte olmussun iyice demekki iyi bisey aslinda..nasilsa duzeni orda kurmak niyetiniz..
Pamukhelvacim tatil sonrasi ev cidden pekicacici olmuyor bi sure adapte olamiypsun h at ta degilmi..sonrada s an ki o tatil hic olmamis gibi geliyor hatta:)insanoglu iste..
Busmaii..mertli gunler nasil geciyor..bu aksam oglus bi babaya sariliyor bi bana gelip sariliyor..tutamadim kendimi..dedim simdi gozbebegisin yarin kardesin gelince illaki onun gaziydi emmesiydi..istemedende olsa ilgi azalcak..aman ne bilimm oyle iste ;hormonlarmi dersinn..
uykumm geldi gibi..bi dus alayimda geceyim..gorusmek uzereee..iyi ge ce lerrr
Süpeeerbugün görümcemin doğum günü ona bir süpriz pasta alayım giderken de yemekten sonra süpriz
yapalım üstünede geçen seneki gibi birşeyler yazdırayım
birazdan çıkarım bende öptüm bu arada bu akşam belki bir instagram hesabı açmaya çalışacağım hayırlısı bakalım unutmazsam
Kızım artık emmiyo Efe, bırak gitsin 2 saat oyalarlar hem daha da yakınlaşırlar babaannesiyleYok kız bizim öyle olmuyo. Yani akşam pek çıkmayız dışarı. Zaten oğluş uyusa bile kvye bırakıp çıkamam ben :/
Sence benim kocam oğlumla 1 saat baş başa kalmayı kabul eder mi?? :))
Kolay gelsin canım. Ayrıca ellerine de sağlık
Biz antalyaya vardık çok şükür. Şindi soyunma dökünme ve valiz açma zamanıııııı :)
kızz nekadar düşüncelisin senn. seviyorum seni.bugün görümcemin doğum günü ona bir süpriz pasta alayım giderken de yemekten sonra süpriz
yapalım üstünede geçen seneki gibi birşeyler yazdırayım
birazdan çıkarım bende öptüm bu arada bu akşam belki bir instagram hesabı açmaya çalışacağım hayırlısı bakalım unutmazsam
slm arkadşlar.uzun zamndır takp edemedm. 31 temmuzda normal doğumla oğlum dünyaya geldi.3 günlük olduk evde yatıyoruz. kızım emmesn faln kıskanmadı çok şükür. kardeş diye dsolanıyo ortalıkta:) ama biizi hiç yalnız bırakmıyo.
Batuhan çok ilgi duyuyor. ev geniş teras geniş. tamam terasa bırakamam çok güneş ama kabul etmemenin daha kibar yolları var yani kırmadan üzmeden gerginlik yaratmadan. neye alalım dediysem bişey çıkartıyor bana enteresan bir gıcıklığı var sanki. o yüzden yaptığı her iyiliğe gülüp geçiyorum.Canım aklı daha fazla kesince alırsınız daha mutlu olur. Eşim kereme geçen sene almıştı öylece duruyor bindiği yok.
Ayy sağol canım :) Allahtan ev temizdi de stres olmadım. Pazartesi de kuzenim gelcekmiş Trabzondan.. Senin yanında ben misafir ağırlamakta solda sıfırım
Ohooo ben çok yaşadım o vicdan azabını :) Sonra baktım ki çocuklar kaç yaşında olursa olsun yeni bebek gelince çok kıskanıyormuş.. En azından bizimkiler küçük ve o kadar anlamıyorlar etraftakilerin dediklerini. Çünkü herkes Keremi kıskandırmaya çalışıyor. "Merti sevelim mi, Merti götürelim mi" Sinir oluyorum ,Allahtan pek anlamıyor.
Sonuçta o bebeği biz yaratmadık Allah istemese olmazdı, ve kardeş gibi de servet olmaz :)
Süpeeer
Kızım artık emmiyo Efe, bırak gitsin 2 saat oyalarlar hem daha da yakınlaşırlar babaannesiyle
Kalır kalır gözlerinde yaşlarla "Aşkım bu 1 saate çok ihtiyacım var "diyeceksin o kadar :)
Canım geçmişler olsun gözün aydın. allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin.slm arkadşlar.uzun zamndır takp edemedm. 31 temmuzda normal doğumla oğlum dünyaya geldi.3 günlük olduk evde yatıyoruz. kızım emmesn faln kıskanmadı çok şükür. kardeş diye dsolanıyo ortalıkta:) ama biizi hiç yalnız bırakmıyo.
Malesef pembecim öyle oldu. bende çok üzüldüm. artık bu tarz planlar yapmıcam. bundan sonrasını babası düşünsün artık. yapacaksa o bişeyler yapsın. benden bukadar. amaaa acısını çooook fena çıkarıcam.Gönlüne göre bir hediye alamamana üzüldüm canım. Ama inşallah kendi evinize geçince istediğini alır yaparsın. Üzücü tabi de sinir olmamaya çalış canım. İyiki doğdun Batuşşşşşş :)
Çocuk da iyi eğleniyo valla iyi oluyo. Geldik duşumuzu aldık bile gerçi. Yani biz pek saatler geçirmiyoruz denizde...
Evet canım merkezdeler.
slm arkadşlar.uzun zamndır takp edemedm. 31 temmuzda normal doğumla oğlum dünyaya geldi.3 günlük olduk evde yatıyoruz. kızım emmesn faln kıskanmadı çok şükür. kardeş diye dsolanıyo ortalıkta:) ama biizi hiç yalnız bırakmıyo.
Canım aklı daha fazla kesince alırsınız daha mutlu olur. Eşim kereme geçen sene almıştı öylece duruyor bindiği yok.
Ayy sağol canım :) Allahtan ev temizdi de stres olmadım. Pazartesi de kuzenim gelcekmiş Trabzondan.. Senin yanında ben misafir ağırlamakta solda sıfırım
Ohooo ben çok yaşadım o vicdan azabını :) Sonra baktım ki çocuklar kaç yaşında olursa olsun yeni bebek gelince çok kıskanıyormuş.. En azından bizimkiler küçük ve o kadar anlamıyorlar etraftakilerin dediklerini. Çünkü herkes Keremi kıskandırmaya çalışıyor. "Merti sevelim mi, Merti götürelim mi" Sinir oluyorum ,Allahtan pek anlamıyor.
Sonuçta o bebeği biz yaratmadık Allah istemese olmazdı, ve kardeş gibi de servet olmaz :)
Süpeeer
Kızım artık emmiyo Efe, bırak gitsin 2 saat oyalarlar hem daha da yakınlaşırlar babaannesiyle
Kalır kalır gözlerinde yaşlarla "Aşkım bu 1 saate çok ihtiyacım var "diyeceksin o kadar :)
colicos, batuhanın yeni yaşı kutlu olsun.
sağlıkla mutlulukla nice doğumgünleri kutlayın inş.
arabayı 3-4 yaşında alırsınız, aklı ermeye başladığı için daha çok sevinir ve kullanmaktan hoşlanır..
pembişim; kızlara katılıyorum. bence de bir saat pek ala bakabilirler.
fırsatı kaçırma derim. niyetlenip bi dene, bak sen de göreceksin. tatilde kendine vakit ayırmak gibisi yook!
Slm kızlar gezmekten yazamıyorum kii:))
Delii hayırlı olsun canım kuzucuk, allah bağışlasın.
Colilos doğum gününüz kutlu olsun, nice yaşı hayırlı olsun, nice mutlu yıllara inşallah.
Pembişim tadını çıkar tatilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?