Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Altın damlacıklı armutlu pastayı yaptım. Üstü dengesiz ve feci kabardı. Antalya sıcağııııııııı. Neyse ya tadı iyi olacak ya ona güveniyorum inşallahhh

niye kabardi acaba? Eminim tadi harikadir.
Ben de dun gece yaptim, bugun yidik.
Sanirim benim yaptiklarim icinde esimin en sevdigi tatli bu.

pembisim kina elbisen de hayirli olsun. Artik her bakimdan dugune hazirsin sanirim

Son düzenleme:
niye kabardi acaba? Eminim tadi harikadir.
Ben de dun gece yaptim, bugun yidik.
Sanirim benim yaptiklarim icinde esimin en sevdigi tatli bu.

Ellerine sağlık canımcım. Ve afiyet olsun :)

Antalya sıcak ya hamur bile çooook kabarıyo burda.

pembisim elbisen de hayirli olsun. Artik her bakimdan dugune hazirsin sanirim

Daha ayakkabı ve takılar var güzelimmmmm

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Gunaydiiiiin. Guzel pazarlar efemm!
Aysecik ve babasi uyuyor, ben de nette takiliyorum.
Bugunku program belli deil ama guzell bi kahvalti yapalim once..hayirli huzurlu bi gun diliyorum herkese..

Gunaydiiiiin. Guzel pazarlar efemm!
Aysecik ve babasi uyuyor, ben de nette takiliyorum.
Bugunku program belli deil ama guzell bi kahvalti yapalim once..hayirli huzurlu bi gun diliyorum herkese..

Bizim program da oğluşun çırçır olması üzerine değişti malesef. Ulu pınar diye bi yere gidecektik. Böyle sular akıyo, suların arasında otur yemek ye, ördeklere bak vs tarzı bi yerdi. Neyse artık haftaiçine inşallah. Sanırım avm turu yapıcaz mecburen...

Son düzenleme:
Günaydın canlar , guzel bir pazar olsun insallah , bizimkiler sabahın erken saatini değerlendirildiği parka koştular, ben de sessiz evin huzurunda oturuyorum yalnız yalnız

Deli, tebrik ederim cnm bebeğini sağlıkla kucağına Almana çok sevindim, insallah hayırlı, sağlıklı, anneli babalı, imanlı, ablalı güzel bir ömrü olsun ...

Colicos ben alıntı yapmadan yazdığım için atlamışım, kuzunun yeni yaşı hayırlı olsun, insallah nice nice güzel, sağlıklı yaşları olsun yakışıklının

Pembehipopotam , hayırlı olsun kına elbisesi, merak ettik fotoyu bekliyoruz esas , giyinmiş süslenmiş hâlini meraktayım ben şahsen kuzuyu da geçmiş olsun, çabucak normale dönsün insallah

Elifnaz nerelerde hala misafiri mi var

Herkese hayırlı huzurlu bir gün diliyorum

Ayaklarımıza kara sular indi ama bugün ayakkabı bulamadım bi de kocamla birbirimize girdik. Sanki ben buralarda kendim bilip gezebiliyo olsam ona muhtaç olurum...!! Ayrıca çocuğa bakabilse de ben saatlerce gezsem keşke. Kılım şu an kendisine...!!

Klasik pazar tembelliği :)

Oğluşum burda isilik ve pişik olup duruyor :/ bi de bugün ishal olunca dehşetü vahşet bir durum çıktı ortaya.

Oğluşum burda isilik ve pişik olup duruyor :/ bi de bugün ishal olunca dehşetü vahşet bir durum çıktı ortaya.

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün ve hafta olsun inşallah :)
günaydın günaydın günaydııın! tembel gacılar, güneş doğdu haydi kalkın!
hayırlı, huzurlu, bereketli bi gün ve hafta diliyorum. zira bayram tatili sonrası topiğimiz hala toparlanamadı.
yoklamalar başlayacak yakında

bugün yıkanıp kurutulup ütülenecek posta posta çamaşırlarım var.
3 gündür yatağın üstünde katlanıp ütülenmek için duran çamaşırlar eşimin de dikkatini çekmiş olacakki
dün bana 'nfk istersen şu çamaşırları birlikte halledelim' dedi.. bende de hadsiz bi rahatlık,
amaaan bırak dursun ben yarın yaparım dedim

kahvaltıdan sonra ayşeciği parka götürmeyi istiyorum, ancak bu kakalı ve çişli kızı nasıl kontrol edicem bilmiyorum.
iki tane alıştırma külodu aldım, ne sorunu var bilmiyorum, birine kaka ve çiş yaptı, aynı normal pamuklu külot gibi
her yer göl oldu neyse artık tedarikli gidip, parkın bi bölümünde temizlicem heralde

pembişim; bu cıııns adamlarla alışveriş olmuyor, hele de efe varsa
düğün ayın kaçındaydı? bir de nasıl bi ayakkabı bakıyorsun?

efeye de geçmiş olsun. çocuk bolunun havasına alışkın tabi, vücudu tepki veriyor.
sık sık ılık duş aldırsan ve pudra kullansan acaba iyi gelir mi?..

ben de geçen bi ayakkabı gördüm, görür görmez vuruldum. nar çiçeği, fındık topuk..
lakin eşim ayakkabı seçimlerimin çok dikkat çekici olduğunu düşünüyor. bir iki kez beni uyardı da. arayıp durumu anlattım,
fotoğrafını göndereyim sana bi bak, alayım mı dedim. o da yok, gönderme. eğer genç, güzel ve tesettürlü bi kadın olarak
o ayakkabıyı giymenin uygun olacağını düşünüyorsan al tabi, bu senin kararın dedi ve kapattı.
sonuç, mağazadan eli boş çıkan bi nfk

günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah

bu benim son haftam inşallah bu cuma günü yolculuk var allahın izniyle kazasız belasız problemsiz bir tatil geçiririz

pempiş ayy sıcağa dayanamadı demekki çocuk allah kolaylık versin sana :26:
inşallah istediğin bir ayakkabıyı da bulursun eşinede teessüfler yani

nfk canım ayakkabı güzelmiş keşke alsaydın sonuçta sen kınalara falan da gidiyorsun orda giyinirdin ne olacak ki
ama eşinde çok dikkatli bu konularda olması gerekeni söylemiş doğru ama bizim söz laf dinlemeyen bir nefsimiz var maalesef

pamuk helva dediğin gibi hemen tatil dönüşü özleniyor gidilen yerler ama sonra hiç gitmemiş gibi yeni tatilleri bekliyrouz

born
kızz tam adamın dibi olmuş yasir maşallah iyiki doğmuş

İsilik bizimkiler de oluyor, sadece çıtçıtlı badiyle bırakıyorum merti bile artık evdeyken.

hadi bakalım, motivasyonun çok yüksektir, her geçen gün tatil yaklaşıyor
cuma yola çıkıyorsanız; seçimde oy kullanamayacaksınız heralde?

kına konusunda da farklı düşünüyor. süslenip kadınlar birbirine güzel görünmeye çalışıyorsunuz.
dışarıda bulduğunuz her fırsatı değerlendirin ama evde pijamayla eşofmanla takılıyorsunuz diyor.
ne diyeyim, adam haklı..

ama ben de kınaya farklı ayakkabıyla gidip, çantamda götürdüğümle değiştiriyorum, ahahahhahahh

İsilik bizimkiler de oluyor, sadece çıtçıtlı badiyle bırakıyorum merti bile artık evdeyken.

ay kuzum beniiiim!

bizimki zaten tuvalet eğitiminde bazen totoda külot oluyor, bazen o da olmuyor.
manisa tarzanı gibi geziyor evde, ahahahahhah

kızlar, dünden beri adem güneşin radyo programının ses kayıtlarını dinliyorum netten.
tuvalet eğitimiyle ilgili bölümlere bakaken gördüm.
gerçekten çocuk ve mahremiyet üzerine ilginç tespitleri ve tavsiyeleri var. mutlaka dinleyin..

http://www.youtube.com/watch?v=RaFQTA6Qujg

Günaydınlaaar. mutlu haftalar canlar. Herkez iyidir umarım. ayyy nekadar tembelsiniz yahuuu. buralara hiç uğramıyorsunuzzz.

Cmt öğleden sonra eşim ve batuyla birlikte denize girdik. güneşlenirken bir süre sonra sağ böğrümde bişey farkettim. eşimde yanımda güneşleniyordu hemen ona söyledim bu ne diye. sanırım minik bir böcek yapışmış. ama deri altında. eşim dur dokunma derken deriyi patlattım. eşim keneydi o niye dokundun diye kafayı yedi. acilen hastaneye gittik. böcek sokma vakalarında hemen müdahele ediyorlar. durumu anlattık. tahlil yapıldı hemen bir panzehir yaptılar. allahtan kene değilmiş. nereden geldiyse başka bir böcek türü. bendeki manyaklığa bakın dokunmamak lazım ne olursa olsun bir refleksle hemen sıkıverdim. ben bile şaşırdım kendime. sahilde adamın birinin ayağından akrep sokmuş. hastane bu vakalarla doluydu.

batuşun doğumgününü kutlayamadık. böyle olacağıda belliydi zaten. eşimle anlaştık sabahtan kahvaltı bile yapmadan erkenden çıkıp denize gittik. orda bigüzel kahvaltımızı yaptık. bütün günümüzü dışarıda geçirdik. bütün bunlara rağmen halaa ana kucağındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…