- 8 Ağustos 2011
- 12.631
- 14.943
- 498
Altın damlacıklı armutlu pastayı yaptım. Üstü dengesiz ve feci kabardı. Antalya sıcağııııııııı. Neyse ya tadı iyi olacak ya ona güveniyorum inşallahhh
niye kabardi acaba? Eminim tadi harikadir.
Ben de dun gece yaptim, bugun yidik.
Sanirim benim yaptiklarim icinde esimin en sevdigi tatli bu.
pembisim elbisen de hayirli olsun. Artik her bakimdan dugune hazirsin sanirim
Daha ayakkabı ve takılar var güzelimmmmm
zor olan elbiseyi bulmakti. Nasilsa ayakkabi ve taki elbiseye gore seciliyor.
Yani esimin tabiriyle "isin magazin boyutu, cips cerez"
Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Gunaydiiiiin. Guzel pazarlar efemm!
Aysecik ve babasi uyuyor, ben de nette takiliyorum.
Bugunku program belli deil ama guzell bi kahvalti yapalim once..hayirli huzurlu bi gun diliyorum herkese..
Ayaklarımıza kara sular indi ama bugün ayakkabı bulamadımbi de kocamla birbirimize girdik. Sanki ben buralarda kendim bilip gezebiliyo olsam ona muhtaç olurum...!! Ayrıca çocuğa bakabilse de ben saatlerce gezsem keşke. Kılım şu an kendisine...!!
Klasik pazar tembelliği :)
Oğluşum burda isilik ve pişik olup duruyor :/ bi de bugün ishal olunca dehşetü vahşet bir durum çıktı ortaya.
günaydın günaydın günaydııın! tembel gacılar, güneş doğdu haydi kalkın!Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün ve hafta olsun inşallah :)
Klasik pazar tembelliği :)
Oğluşum burda isilik ve pişik olup duruyor :/ bi de bugün ishal olunca dehşetü vahşet bir durum çıktı ortaya.
günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
bu benim son haftam inşallah bu cuma günü yolculuk var allahın izniyle kazasız belasız problemsiz bir tatil geçiririz
nfk canım ayakkabı güzelmiş keşke alsaydın sonuçta sen kınalara falan da gidiyorsun orda giyinirdin ne olacak ki
ama eşinde çok dikkatli bu konularda olması gerekeni söylemiş doğru ama bizim söz laf dinlemeyen bir nefsimiz var maalesef
İsilik bizimkiler de oluyor, sadece çıtçıtlı badiyle bırakıyorum merti bile artık evdeyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?