Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pempişim bir arkadaşımın doktoru yaz tatile çıkarken
İsilik için saf gül suyu kullanın demiş Body yerine atlet kullanın, body aşağısındaki çıtçıtlardan dolayı ısıyı içeri hapseder isilik oluşumunu arttırır demiş
UV korumalı kıyafetlere gerek yok, bebek ısıtıcı mayolardan kesinlikle kullanmayın daha çok isilikolurlar demiş bilgin olsun

teşekkürler canım bakıcam hemen bana yararmı bilmiyorum. dün kv konuştum. nolcak batunun çiş durumu diye heryer batar ben gelemem öyle şeye dedi. konu kapandı. bir dediği bir dediğini tutmuyor. böyle nasıl alışcaksa çişini söylemeye.

ay kuzum beniiiim!

bizimki zaten tuvalet eğitiminde bazen totoda külot oluyor, bazen o da olmuyor.
manisa tarzanı gibi geziyor evde, ahahahahhah
yavrumm benimm. geçen fotosunu açtım sevdim biraz ayşeciği. maaşallah kuzucuğa.

Batuda zaman zaman çok pişik oluyor. İsilik yok çok şükür. babanthol dışında bişey kullanmıyorum pişiğine. saf gülsuyu doğru olabilir. bende birkeresinde ıspartadan gelen saf gül suyundan yapılmış bi krem kullandım. iyi gelmişti. ben evde çocuğa bişey giydirmiyorum üstü çıplak geziyor çoğunlukla. altındada bezi.

Bu sıcaklarda bişey yapası gelmiyor insanın. Ama mecburiyet. ütüde bayıyor resmen. sana kolay gelsin.

parkta çocuğu kontrol etmek zor olur. başedersin ama sen.

ayakkabı gerçekten çok güzelmiş. bazen kıskançlık damarları tutuyor bu kocaların. çok beğendin alsaydın bence bi arkadaş toplantısında ( mesela gün gibi ) evde giyerdin. yada özel bir gecede kına gibii. dışarıda dikkat çekebilir eşine katılıyorum. alımlı bir görüntüsü var.

Hadi bakalım sanada güzel tatiller inşallah. dinlenirsin bir güzel. değişiklik olur. çocukta olsa değişiklik herzaman iyi geliyor. nazar değmesin batuş birkaç gündür çok uysal. eline veriyorum çubuk krakeri oyalanıyor. ağladığı zaman yada durmayacak gibiyse büyük kurtarıcı.

İsilik bizimkiler de oluyor, sadece çıtçıtlı badiyle bırakıyorum merti bile artık evdeyken.
bezin üzerine çıtçıtlı badi bize göre çok yakıcı geliyor. ya sadece ince bir atlet yada hiçbişey. bırak tarzangibi olsun. cereyana dikkat amaa.

alemsin kızzz sennn:)))

Ellerine sağlık canımcım. Ve afiyet olsun :)

Antalya sıcak ya hamur bile çooook kabarıyo burda.

Daha ayakkabı ve takılar var güzelimmmmm
Süslüüü:))) kına ankaradaydı dimii. bende merak ettim hangi tarihte olacak. birdee fotonu görmek istiyorum merak ettim kıyafetini.

Bu tarz yerlerse hamur gerçekten hemen mayalanıyor. buda buraların artısı sanırım. off hamur dedikde aklıma geldi. sabah kahvaltı yapmadan geldim. bir poğaça alayım dedim. çook uzun zamandır bu tarz şeyler yemiyordum. içimi baydı çok yağlıydı.

Teşekkürler canım. amin inşallah.yeni yaşını kutlayamadık ama böyle olsun bakalım. çokkk hırslandım. seneye doğumgünü yapıp onları çağırmamayı düşünüyorum.

benim koca ayaklarına karsular inse arar bulur valla. genel olarak erkeklerin %90 ı bu şekilde sanırım sabırsız. ablamın eşininde asla sabrı yoktur. ama kendisine olsa arar bulur.
Sen ayakkabını ankaradan alsanaaa. her yer ayakkabı mağazası.

Bu arada elbisen ne renk. kumaşı nasıl.

linkini verdiğim videoda daha çok çocuğun mahremiyet eğitimi var.
çocuk istismarına karşı kendine koruması açısından tavsiyeler var, ben çok yararlandım. mutlaka zaman ayırın dinleyin..

Bu sıcaklarda bişey yapası gelmiyor insanın. Ama mecburiyet. ütüde bayıyor resmen. sana kolay gelsin.

parkta çocuğu kontrol etmek zor olur. başedersin ama sen.
feci bir nem var burada. durduğu yerde yapış yapış terliyor insan
ayşecik öğle uykusuna yatınca klimayla büyük kısmını hallederim inş.

parka da gidip geldik. az durduk, yarım saat kadar ama kazasız geldik çok şükür

valla saç baş, takı, ayakkabı, elbise ben de son hali çok merak ediyoruuum
şıkır şıkır bi görümce olacak pembişim..

ay dışarının poğaçası hiiç yenecek bi şey değil be bacım :100:
simit al onun yerine, katıksız bile en güzel yiyecek yani..

Daha önce cevapladımmı bilmiyorum kızlarr. doğum günü tebriğiniz için çoook teşekkür ederim. amin ve inşallah canımm. arabasınıda seneye alıcam. kafaya koyduğumu yaparımmm. Hahaaaah.

Tamam canım yararlancam. bilgim olsun önemli bir konu. çok saol.

Aynen buadada çok nem var. bide denize çok yakınız onun etkisi. kv klima yok. ama kapı pencere açınca biraz serinlik oluyor.

Ohh miss annesi. parkta uğraştırmamış seni.

Yaaa eveeet. ben çok severim böyle biri kendine bişey aldığında bakmaya. eski çalıştığım yer aklıma geldi bir an. ankara armada kulede çalışıyordum. neredeyse 15 bayan varız ve herkez şıkır şıkır. avm de yanımızda olduğu için elimizde çantalarla gelirdik bazen alışverişten bütün kızlar toplanıp bakardık aldıklarımıza. Pembede şıkır şıkır olacak walla. bende kardeşimin düğününde kına kıyafetini hemencik bulmuştum ama düğün kıyafetini çok aramıştım.
Ben simit çook seviyorum ama buranın simiti ankaranın simiti gibi lezzetli değil. aslında dışarıdan bu tarz şeyler pek yemem. özelliklede sabahları. evde ekmek kalmamış kahvaltı yapmadan çıktım. o nedenle. bidahaa poğaça almam zaten mecburda kalsam.

Canım düğün ağustosun sonunda. Çok topuklu olmasın istiyorum çünkü oğlum malumunuz :) ama bir karış topuk var. Aradığım da gayet basit yani açık olsun ve altın rengi olsun. Bakalım bugün de bi yere bakıcam inşallah bulurum da takı faslına geçerim artık...

Boludan çok farklı tabi burası ondan oluyo... Duş zaten deniz sonrası ve yatmadan önce aldırıyorum. Onun dışında da hep klimalı ortamda oluyoruz yani gerek kalmıyo ama yine de oluyo işte.. Bünye sanırım.

Bence çok hoş bir ayakkabı. Keşke alsaydın. Hiçbir erkeğin (özel bir fetişi yoksa) bir kadının ayağına bakacağını düşünmüyorum. Yani bakılacak son yerdir valla ;D biz kadınlar dikkat ederiz böyle şeylere... Bu arada kocan ev paçozluğu konusunda çok haklı ama valla çok rahat oluyo beaaaaa :)

Evet teessüfler ve inşallah bulurum canım :)

İsilik bizimkiler de oluyor, sadece çıtçıtlı badiyle bırakıyorum merti bile artık evdeyken.

Ben bezle bırakıyodum sadece ama sanırım ter ve salyayı emecek bi tshirt daha iyi olur diye iki gündür tshirt giydiriyorum.

Ya colicosum deli misin yaaaa?!?!? Dokunulur mu hiç ten içine girmiş böceğe?!?! Neyseki bişi olmadı. Yalnız siz beachlerde falan girmiyo musunuz denize yahu?? Ne akrebi yani şok oldum. Orman mı orası ne :)???

Geçen burdaki bi teyze de dedi gül suyunu. Neyseki isiliği azaldı tshirt giydirince. Çıt çıtlı badi zateb kullanılmıyo sıcakta. Bi de ben mayo bez ile sokuyom denize yani mayo almadım valla. 11 olmadan dönüyoruz yani yanmaz diye de düşünüyorum... Krem de sürüyorum yani daha nolsun

Hava değişiminden olmuştur canım. çok geçmiş olsun.

Sağol canımcım.

Kına gelinin memeleketinde, düğün ankarada inşallah :) inşallah foto çekinebilirsem yollarım tabisiiii

Ankarada arkadaşlarımla gezmek ve tozmak istiyorum. Yani bi de ayakkabı işi çıkmasın yaaaa (((

Bu arada elbisen ne renk. kumaşı nasıl.

Düğün için olan nar çiçeği ve şifon. Kına için saks mavisi ve normal bi kumaş ama güzel bi ayrıntısı var. Yarın alına instagrama yüklicem. Nfkcıma söylerim sana da yollar :)

Kızımmmm beklentiyi yükseltmeyin beaaaaa. Sonra hayal kırıklığı yaşarsınız

Ankara simidi candırrrrrr :)

Şeker portakalııı sana özelden mesaj gönderdim bakarmısın tatlımm.

Buarada batuşun pazargünü yaptığı yaramazlıktan hiç bahsetmedim. denizde eşimle konuşuyorduk batuda kumda oynuyordu. ne ara aldıysa güneş kremini eline almış heryerini yüzü kafası kolları bacaklar krem içindeydi. yani tamamını boşaltmış elleriyle mıncıklıyordu. hemencik denize soktum. yinede kremden arındıramadım. eve getirdiğimde bayaa bir sabunlamak durumunda kaldım. amann dikkat... iyiki merak edip yemedi.

gittiler canım bu sabah. yorulmusum valla
sabahtan beri sadece makinaya nevresim attım

hazır esin teklif etmisken kabul edeymissin iyiymis. bazende insan yayilmak istiyor bugün bende o moddayim

mesajlara cevapp:))) sondan başlıyorumm hehehhh::

walla ankaranın simitinin yerini hiçbir yer tutmuyor. çok yemesemde ayda yılda bir canım çeker.

Kızımm bukadar hazırlığa beklentimiz olacak heralde. usulünce tabiiikide. hayal kırıklığı yaşamayız merak etmee.

Oooo elbise rengi seçimleri süpper. özellikle saks mavisine bayılırım. sanada yakışmıştır eminim. evet bi şekilde banada yolla. bi ara instagrama girdim açayım dedim. vaz geçtim. eşimle sorun yaşarım yaa boşver böyle gitsin.

Ankarada ayakkabı hiç zorlanmadan bulursun diye dedim. heryer avm olduğu için. sen bilirsin tabiikide. şimdi bol bol vaktin var. bulursun nasıl olsa.

Bende batuyu mayo bezle sokuyorum denize. hep gölgede oturtuyorum. öğleden sonrada denize sokuyorum. güneşin yakıcılığı gittiğinde.

Böcek konusunda haklısın. nasıl oldu anlamadım. panik oldum. bana yapışık bişeye tahammülüm yok işte minnacık bişeydi ama topluiğne arkası kadar abartı bişey değil yanii. sabırsızım ama canımdan olabilirdim. çok önemli bir konu olabiliyor. ayrıca bizim denize girdiğimiz yer siteye ayrılmış özel biryer. Ormanlık alan değil canım tabiiki. herkez giremiyor orada. sakin ve temiz rahat biryer. beachtan bir farkı yok. herzaman aynı yerdede olmuyoruz zaten sıkılırız biz. gidilebilecek ve paralı çok güzel yerler var oralarada gidiyoruz. çevremiz hep otel zaten düşündüğün gibi dağlık ormanlık biryer değil. bahsettiğim akrep sokması olayını ben hastanede gördüm sadece bir gencin ayağını sokmuş. bizim bulunduğumuz yerde olmadı böyle bişey. ancak bu tarz şeyler heryerde olabilir de yani bunun hiçbir garantisi yok. mesela geçenlerde bizim bulunduğumuz sahilin ilerisinde köpek balığı yavrusu yakalanmış. 1,5 mt boyunda.

Düğünde rahat ayakkabı şart. şık olduğu kadar rahatta olmalı. birde efe sözkonusuysa... bir karış topukluyla efenin arkasından koştuğunu düşünemiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…