mesajlara cevapp:))) sondan başlıyorumm hehehhh::
walla ankaranın simitinin yerini hiçbir yer tutmuyor. çok yemesemde ayda yılda bir canım çeker.
Kızımm bukadar hazırlığa beklentimiz olacak heralde. usulünce tabiiikide. hayal kırıklığı yaşamayız merak etmee.
Oooo elbise rengi seçimleri süpper. özellikle saks mavisine bayılırım. sanada yakışmıştır eminim. evet bi şekilde banada yolla. bi ara instagrama girdim açayım dedim. vaz geçtim. eşimle sorun yaşarım yaa boşver böyle gitsin.
Ankarada ayakkabı hiç zorlanmadan bulursun diye dedim. heryer avm olduğu için. sen bilirsin tabiikide. şimdi bol bol vaktin var. bulursun nasıl olsa.
Bende batuyu mayo bezle sokuyorum denize. hep gölgede oturtuyorum. öğleden sonrada denize sokuyorum. güneşin yakıcılığı gittiğinde.
Böcek konusunda haklısın. nasıl oldu anlamadım. panik oldum. bana yapışık bişeye tahammülüm yok işte minnacık bişeydi ama topluiğne arkası kadar abartı bişey değil yanii. sabırsızım ama canımdan olabilirdim. çok önemli bir konu olabiliyor. ayrıca bizim denize girdiğimiz yer siteye ayrılmış özel biryer. Ormanlık alan değil canım tabiiki. herkez giremiyor orada. sakin ve temiz rahat biryer. beachtan bir farkı yok. herzaman aynı yerdede olmuyoruz zaten sıkılırız biz. gidilebilecek ve paralı çok güzel yerler var oralarada gidiyoruz. çevremiz hep otel zaten düşündüğün gibi dağlık ormanlık biryer değil. bahsettiğim akrep sokması olayını ben hastanede gördüm sadece bir gencin ayağını sokmuş. bizim bulunduğumuz yerde olmadı böyle bişey. ancak bu tarz şeyler heryerde olabilir de yani bunun hiçbir garantisi yok. mesela geçenlerde bizim bulunduğumuz sahilin ilerisinde köpek balığı yavrusu yakalanmış. 1,5 mt boyunda.
Düğünde rahat ayakkabı şart. şık olduğu kadar rahatta olmalı. birde efe sözkonusuysa... bir karış topukluyla efenin arkasından koştuğunu düşünemiyorum :)))
yok yaa, saatlerdir debeleniyorum hala işlerimi bitiremedim.
evi silip süpürdüm, toparladım. yemekleri yaptım, bir de ayşeciğe kek.. şimdi ütüye başlıyorum..
Allah dışarıda çalışanlara kolaylık versin, emeklerinin karşılğını versin inş..
yok yaa, saatlerdir debeleniyorum hala işlerimi bitiremedim.
evi silip süpürdüm, toparladım. yemekleri yaptım, bir de ayşeciğe kek.. şimdi ütüye başlıyorum..
anaaa ne yaptın kız sen valla allah sanada kolaylık versin
offf bugünde bitti sayılır işlerimin cuma günü öğlene kadar bitmesi lazım ama planlanan işlere iş ekleniyor ne hikmetse
hadi hayırlısı diyelim
bu akşamda arkadaşlarla dışarı çıkma planımız var bakalım nereye gideceğiz :44:
günaydııııın! tembel topik, totoyu dönün yatın siz ancaGünaydınlar herkeseeeeeeee :)
Tatilde de topiği sabahın köründe açma görevimi yerine getirdiğim için muhtardan madalya istiyorum
Ecrincim araştırayım ıhlamuru... Bi de burda yeme düzeni tamamen değiştiği için çocuğum ishal olup duruyorbu da pişiğe iyi gelmiyor tabi. Bugün itibari ile olaya el koyuyorum bakalım...
Herkese güzel bir gün diliyorummmmmm :)
hazır esin teklif etmisken kabul edeymissin iyiymis. bazende insan yayilmak istiyor bugün bende o moddayim
kim tatile çıkacaksa aynı şeyi yaşıyor, çok ilginç di mi?!anaaa ne yaptın kız sen valla allah sanada kolaylık versin
offf bugünde bitti sayılır işlerimin cuma günü öğlene kadar bitmesi lazım ama planlanan işlere iş ekleniyor ne hikmetse
hadi hayırlısı diyelim
vuhuu! kız okuyunca bi sevindim bi sevindim.Kızlar ayakkabı ve çantamı aldımmmmm. Düğün için de bikaç takı aldım. Düğün için çanta almıcam çünkü zaten kullanamıcam Efe dolayısı ile. Ama kınada kocama satacağım için hayırlısı ile orda lazım olabiliryarın elbisemi alınca üçünün (elbise ayakkabı çanta) fotosunu da igden atarım inşallah
hadi kolay gelsin bacım, inş planladığın gibi herşeyi halledersin.Iyi gecelerrr..oglusu uyuttum sukur..bu hafta kendimi temizlige adadim..koltuk kirlentlerimi yikadim ikiser ikiser..perdelerimden basladim yikamaya..temizlik icinde birini bi abla vardi ona soyluyecem bakalim..yani hafta sonuna cillop bi ev hayalim var bakalim..arada bebek kiyafeti utuleme ve canta hazirlamam da var..cumarteside hayirlisiyla doktorumuz kararini verebilir dogum sekli konusunda..benden haberler bu kad ar..
Sekerportakalim ig de eklemissin sanirsam benide eklemissin dimi..seker gibisin aynen valla..tatile az kalmiss ohhhh tam zamani valla.iyice dinlenip eglenirs ins canim.
Pembisimm ayakkabi ve taki isinide halletmissinn..merakla bekliyoz bizde..pisik icin ihlamuru duymustum bende..ben son care travazolu ince tabaka suruyorum kesin cozumm gercekten.
Nfk cim bende cok be gendi m ayakkabiyi als ay din keske dedigin gibi kina vs lerde cok hos olurdu..icinde kalmazdii..zorlu bez birakma surecinde basarilar canimcim..ben iki kere denemis biri olarak ucuncuye senden feyz alarak baslasammi diyorum..bugun nedense bizimki bezini kendi cikarip cisim geldi deyip durdu..ama herdefasinda kalktiktan sonra oldugu yere birakti..ya sabirr diyorum..
günaydııııın! tembel topik, totoyu dönün yatın siz anca
pembişim, gerçekten bu konuda takdire şayan bi istikrar sergiliyorsun, sana onur madalyası veriyorum cicim :114:
bugün günlerden salı, yaniiiiiiii
bi çılgınlık edip ayşecikle pazara gidesim var, öğleden önce gidip dönebilirsem ne güzel olur, bakalımm
colicosum, geçmiş olsun ne korku atlatmışsınız öyle.. Allah korusun..
hadi geçmiş olsun, bunu da atlattın
o misafirlerden sonra bir gün değil, birhafta yayılmak hakkındır
kim tatile çıkacaksa aynı şeyi yaşıyor, çok ilginç di mi?!
neyse az daha sabır bacım, akşam da moral motivasyonun yükselmiştir zati, şurda cumaya ne kaldı?
vuhuu! kız okuyunca bi sevindim bi sevindim.
dersin ben kardeşimin düğününe ayakkabı çanta arıyordum da, buldum yani, ahahahhahahah
hadi bakalım bekliyoruz fotoğrafı. ama ben sen full giyinmişkenki halini daha çok merak ediyoryum yani...
ayakkabı modelleri konusundaki tespitine yüzde yüz katılıyorum. ya dümdüz ayakkabılar, ya platform ve bir karış topuk.
hiç arası yok
hadi kolay gelsin bacım, inş planladığın gibi herşeyi halledersin.
kendini yormamaya çalış, çamaşır ve ütü için de yardımcı olacak birini bulamaz mısın?
ah ben yakın olaydım, zevkle asar, ütüler katlardım o minnak kıyafetleriii
tuvalet eğitiminde bugün 6 gün. dün öncekilere göre daha iyi geçti.
hatta birinde lazımlığa oturttum, mutfağa gittim koşar adım. pilavın altını kapattım, demine baktım.
bir saniye sonra baktım ses geliyor salondan, aha da ardımı buldu kalktı diye düşündüm.
bir de ne göreyim, çişini yapmış, lazımlğın o kısmını eline almış, anne yaptım diye bana getirmiş.
hem sevindim, hem de korktum döktü mü diye, kontrol ettim yine sildim yerleri.
tuvalete döküyoruz çişi, o da sifonu çekiyor. ellerimizi yıkayıp, bi sticker yapıştırıyoruz duvara..
bu işler geç olsun güç olmasın, ama dün eagleeyle konuştum, benim umudum var.. inş hallederiz.
Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Tatilde de topiği sabahın köründe açma görevimi yerine getirdiğim için muhtardan madalya istiyorum
Ecrincim araştırayım ıhlamuru... Bi de burda yeme düzeni tamamen değiştiği için çocuğum ishal olup duruyorbu da pişiğe iyi gelmiyor tabi. Bugün itibari ile olaya el koyuyorum bakalım...
Bizim pişiğe bebanthol iyi geliyor. bu ara batuda pişik. çok canım sıkılıyor.Dün akşam kuzenimle eşi çaya geldi. Buzluk ganimetlerimi de ekleyerek bi sofra donattık sağolsun Mertcim de gün boyu usluydu ama gece tam yatacakken coştu :)
Hametan çok iyi geliyor
Geçmiş olsun kuzuya
Sık sık altını yıkaman da iyi gelir.
telf geldi kısa kesmek durumunda kaldım. neyse. sık yıkamakta iyi gelir tabiiki.Dün akşam kuzenimle eşi çaya geldi. Buzluk ganimetlerimi de ekleyerek bi sofra donattık sağolsun Mertcim de gün boyu usluydu ama gece tam yatacakken coştu :)
Hametan çok iyi geliyor
Geçmiş olsun kuzuya
Sık sık altını yıkaman da iyi gelir.
Köpek balığıyavrusu mu?!?!?! Çok korkunç kızım yaaaa. Ben olsam giremezdim denize :/
Ya artık ayakkabılar ya dümdüz yada bi karış topuk. Ortası yok resmen. İnşallah bulurum. Yoksa dediğin gibi ankarada mutlaka vardır. Yalnız avmden çok ayakkabıcıların bulunduğu çarşılarda bulucam sanıyorum. Çünkü avmlerdeki markalarda çok uçuk modeller var.
Batuya da bravo yani kremi halletmiş :) neyseki yememiş dediğin gibi...
evet köpek balığını yakalamışlar. ben görmedim. almanyadaki eltimin gideceği gün son bir kez denize girmişlerdi. bayaa da açılmışlar karı koca. engeller olmasına rağmen. bunda sakınca yok aslında sonuçta tekne turunada çıkıyoruz. oradada denize giriliyor yine rast gelebilir. Ben giriyorum walla.yok yaa, saatlerdir debeleniyorum hala işlerimi bitiremedim.
Dünde bayaa yorulmuşsun canımcım. iyi bakalım bugüne iş kalmadı artık rahatsındır.yok yaa, saatlerdir debeleniyorum hala işlerimi bitiremedim.
Maaşallah sanada iyi geziyorsun heee. ardından bide tatil. tadını çıkar canımm.anaaa ne yaptın kız sen valla allah sanada kolaylık versin
hadi hayırlısı diyelim
wayyy. süpersin işte. ayakkabıyı almana sevindim. kıyafetlerini değil herşey dahil seni görelim şekerimm.:)))Kızlar ayakkabı ve çantamı aldımmmmm. Düğün için de bikaç takı aldım. Düğün için çanta almıcam çünkü zaten kullanamıcam Efe dolayısı ile. Ama kınada kocama satacağım için hayırlısı ile orda lazım olabiliryarın elbisemi alınca üçünün (elbise ayakkabı çanta) fotosunu da igden atarım inşallah
Hadi bakalım hazırlıklar yavaş yavaş yapılıyor. kolaylıklar tatlım.Iyi gecelerrr..oglusu uyuttum sukur..bu hafta kendimi temizlige adadim..koltuk kirlentlerimi yikadim ikiser ikiser..perdelerimden basladim yikamaya..temizlik icinde birini bi abla vardi ona soyluyecem bakalim..yani hafta sonuna cillop bi ev hayalim var bakalim..arada bebek kiyafeti utuleme ve canta hazirlamam da var..cumarteside hayirlisiyla doktorumuz kararini verebilir dogum sekli konusunda..benden haberler bu kad ar..
Sekerportakalim ig de eklemissin sanirsam benide eklemissin dimi..seker gibisin aynen valla..tatile az kalmiss ohhhh tam zamani valla.iyice dinlenip eglenirs ins canim.
Pembisimm ayakkabi ve taki isinide halletmissinn..merakla bekliyoz bizde..pisik icin ihlamuru duymustum bende..ben son care travazolu ince tabaka suruyorum kesin cozumm gercekten.
Nfk cim bende cok be gendi m ayakkabiyi als ay din keske dedigin gibi kina vs lerde cok hos olurdu..icinde kalmazdii..zorlu bez birakma surecinde basarilar canimcim..ben iki kere denemis biri olarak ucuncuye senden feyz alarak baslasammi diyorum..bugun nedense bizimki bezini kendi cikarip cisim geldi deyip durdu..ama herdefasinda kalktiktan sonra oldugu yere birakti..ya sabirr diyorum..
tebrikklerr.Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Ayy sormaa yaaa başımada gelmeyen kalmadı dimiii.günaydııııın! tembel topik, totoyu dönün yatın siz anca
Pembişim, gerçekten bu konuda takdire şayan bi istikrar sergiliyorsun, sana onur madalyası veriyorum cicim :114:
bugün günlerden salı, yaniiiiiiii
bi çılgınlık edip ayşecikle pazara gidesim var, öğleden önce gidip dönebilirsem ne güzel olur, bakalımm
colicosum, geçmiş olsun ne korku atlatmışsınız öyle.. Allah korusun..
hadi geçmiş olsun, bunu da atlattın
o misafirlerden sonra bir gün değil, birhafta yayılmak hakkındır
kim tatile çıkacaksa aynı şeyi yaşıyor, çok ilginç di mi?!
neyse az daha sabır bacım, akşam da moral motivasyonun yükselmiştir zati, şurda cumaya ne kaldı?
vuhuu! kız okuyunca bi sevindim bi sevindim.
dersin ben kardeşimin düğününe ayakkabı çanta arıyordum da, buldum yani, ahahahhahahah
hadi bakalım bekliyoruz fotoğrafı. ama ben sen full giyinmişkenki halini daha çok merak ediyoryum yani...
ayakkabı modelleri konusundaki tespitine yüzde yüz katılıyorum. ya dümdüz ayakkabılar, ya platform ve bir karış topuk.
hiç arası yok
hadi kolay gelsin bacım, inş planladığın gibi herşeyi halledersin.
kendini yormamaya çalış, çamaşır ve ütü için de yardımcı olacak birini bulamaz mısın?
ah ben yakın olaydım, zevkle asar, ütüler katlardım o minnak kıyafetleriii
tuvalet eğitiminde bugün 6 gün. dün öncekilere göre daha iyi geçti.
hatta birinde lazımlığa oturttum, mutfağa gittim koşar adım. pilavın altını kapattım, demine baktım.
bir saniye sonra baktım ses geliyor salondan, aha da ardımı buldu kalktı diye düşündüm.
bir de ne göreyim, çişini yapmış, lazımlğın o kısmını eline almış, anne yaptım diye bana getirmiş.
hem sevindim, hem de korktum döktü mü diye, kontrol ettim yine sildim yerleri.
tuvalete döküyoruz çişi, o da sifonu çekiyor. ellerimizi yıkayıp, bi sticker yapıştırıyoruz duvara..
bu işler geç olsun güç olmasın, ama dün eagleeyle konuştum, benim umudum var.. inş hallederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?