Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Köpek balığıyavrusu mu?!?!?! Çok korkunç kızım yaaaa. Ben olsam giremezdim denize :/

Ya artık ayakkabılar ya dümdüz yada bi karış topuk. Ortası yok resmen. İnşallah bulurum. Yoksa dediğin gibi ankarada mutlaka vardır. Yalnız avmden çok ayakkabıcıların bulunduğu çarşılarda bulucam sanıyorum. Çünkü avmlerdeki markalarda çok uçuk modeller var.

Batuya da bravo yani kremi halletmiş :) neyseki yememiş dediğin gibi...

yok yaa, saatlerdir debeleniyorum hala işlerimi bitiremedim.
evi silip süpürdüm, toparladım. yemekleri yaptım, bir de ayşeciğe kek.. şimdi ütüye başlıyorum..
Allah dışarıda çalışanlara kolaylık versin, emeklerinin karşılğını versin inş..

anaaa ne yaptın kız sen valla allah sanada kolaylık versin
offf bugünde bitti sayılır işlerimin cuma günü öğlene kadar bitmesi lazım ama planlanan işlere iş ekleniyor ne hikmetse
hadi hayırlısı diyelim
bu akşamda arkadaşlarla dışarı çıkma planımız var bakalım nereye gideceğiz :44:

Hay maşallah kız daha napıcannn?? Valla kocan öpsün seni başına koysun... :)

İnşallah yetiştirirsin canımcım.

Kızlar ayakkabı ve çantamı aldımmmmm. Düğün için de bikaç takı aldım. Düğün için çanta almıcam çünkü zaten kullanamıcam Efe dolayısı ile. Ama kınada kocama satacağım için hayırlısı ile orda lazım olabilir yarın elbisemi alınca üçünün (elbise ayakkabı çanta) fotosunu da igden atarım inşallah

Iyi gecelerrr..oglusu uyuttum sukur..bu hafta kendimi temizlige adadim..koltuk kirlentlerimi yikadim ikiser ikiser..perdelerimden basladim yikamaya..temizlik icinde birini bi abla vardi ona soyluyecem bakalim..yani hafta sonuna cillop bi ev hayalim var bakalim..arada bebek kiyafeti utuleme ve canta hazirlamam da var..cumarteside hayirlisiyla doktorumuz kararini verebilir dogum sekli konusunda..benden haberler bu kad ar..
Sekerportakalim ig de eklemissin sanirsam benide eklemissin dimi..seker gibisin aynen valla..tatile az kalmiss ohhhh tam zamani valla.iyice dinlenip eglenirs ins canim.
Pembisimm ayakkabi ve taki isinide halletmissinn..merakla bekliyoz bizde..pisik icin ihlamuru duymustum bende..ben son care travazolu ince tabaka suruyorum kesin cozumm gercekten.
Nfk cim bende cok be gendi m ayakkabiyi als ay din keske dedigin gibi kina vs lerde cok hos olurdu..icinde kalmazdii..zorlu bez birakma surecinde basarilar canimcim..ben iki kere denemis biri olarak ucuncuye senden feyz alarak baslasammi diyorum..bugun nedense bizimki bezini kendi cikarip cisim geldi deyip durdu..ama herdefasinda kalktiktan sonra oldugu yere birakti..ya sabirr diyorum..

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Tatilde de topiği sabahın köründe açma görevimi yerine getirdiğim için muhtardan madalya istiyorum

Ecrincim araştırayım ıhlamuru... Bi de burda yeme düzeni tamamen değiştiği için çocuğum ishal olup duruyor bu da pişiğe iyi gelmiyor tabi. Bugün itibari ile olaya el koyuyorum bakalım...

Herkese güzel bir gün diliyorummmmmm :)

günaydııııın! tembel topik, totoyu dönün yatın siz anca
pembişim, gerçekten bu konuda takdire şayan bi istikrar sergiliyorsun, sana onur madalyası veriyorum cicim :114:

bugün günlerden salı, yaniiiiiiii
bi çılgınlık edip ayşecikle pazara gidesim var, öğleden önce gidip dönebilirsem ne güzel olur, bakalımm

colicosum, geçmiş olsun ne korku atlatmışsınız öyle.. Allah korusun..

hazır esin teklif etmisken kabul edeymissin iyiymis. bazende insan yayilmak istiyor bugün bende o moddayim

hadi geçmiş olsun, bunu da atlattın
o misafirlerden sonra bir gün değil, birhafta yayılmak hakkındır

kim tatile çıkacaksa aynı şeyi yaşıyor, çok ilginç di mi?!
neyse az daha sabır bacım, akşam da moral motivasyonun yükselmiştir zati, şurda cumaya ne kaldı?

vuhuu! kız okuyunca bi sevindim bi sevindim.
dersin ben kardeşimin düğününe ayakkabı çanta arıyordum da, buldum yani, ahahahhahahah
hadi bakalım bekliyoruz fotoğrafı. ama ben sen full giyinmişkenki halini daha çok merak ediyoryum yani...

ayakkabı modelleri konusundaki tespitine yüzde yüz katılıyorum. ya dümdüz ayakkabılar, ya platform ve bir karış topuk.
hiç arası yok

hadi kolay gelsin bacım, inş planladığın gibi herşeyi halledersin.
kendini yormamaya çalış, çamaşır ve ütü için de yardımcı olacak birini bulamaz mısın?
ah ben yakın olaydım, zevkle asar, ütüler katlardım o minnak kıyafetleriii

tuvalet eğitiminde bugün 6 gün. dün öncekilere göre daha iyi geçti.
hatta birinde lazımlığa oturttum, mutfağa gittim koşar adım. pilavın altını kapattım, demine baktım.
bir saniye sonra baktım ses geliyor salondan, aha da ardımı buldu kalktı diye düşündüm.
bir de ne göreyim, çişini yapmış, lazımlğın o kısmını eline almış, anne yaptım diye bana getirmiş.
hem sevindim, hem de korktum döktü mü diye, kontrol ettim yine sildim yerleri.
tuvalete döküyoruz çişi, o da sifonu çekiyor. ellerimizi yıkayıp, bi sticker yapıştırıyoruz duvara..

bu işler geç olsun güç olmasın, ama dün eagleeyle konuştum, benim umudum var.. inş hallederiz.

Son düzenleme:

Alkışlar Ayşeciğimeeeeeee :) topiğin en hanım kızlarından Ayşecik yapmayacak da bu işi kim yapacak Efe mi ??????

Canım giyinip süslendikten sonra bu sefer mutlaka foto çektiricem inşallah. Nişandaki gibi güme gitmem inşallah :) tabi sonrasında siz sevgili dostlarla paylaşırım

Gunaydinlarrrrr..dun gece biraz serindi hava uyumusum rahatt uykumuda aldim hamdolsun..oturmus is ve yikanacak plani yapiyorum simdi..once pasanin camasirlari nasilsa tul perdeleri aksam yikiyorum hemen esim assin diye..bide onlari utulemek olsaydi ooooo..halilarida gonderdim aksam..
Nfk cim eksik olma canim yapacagini biliyorum..utu isimi bu aksam yapmayi planliyorum bakalim..dinlene dinlene bitecek bu isler iste..s ağ lik olsun en basta hersey halloluyor.aysecigede alkiss..
Pembisim bizde kalmiyoruz etmiyoruz ama kv bi le gitsek duzen illaki bozuluyor..hem yeme olarak hemde baska seylerde..eger cok fenaysa travazolu hemen dene bence sicakta daha vahim durum efecik icin..

Dün akşam kuzenimle eşi çaya geldi. Buzluk ganimetlerimi de ekleyerek bi sofra donattık sağolsun Mertcim de gün boyu usluydu ama gece tam yatacakken coştu :)

Hametan çok iyi geliyor
Geçmiş olsun kuzuya
Sık sık altını yıkaman da iyi gelir.

Günaydınlar herkezee. bomba haberr eylül-ekim gibi evden ayrılmayı düşünüyoruzzzz. başımı olur sonumu olur bilmiyorum. ama başıda olsa sonuda olsa hiç farketmez. bana kalsa bu dakka durmam. inşallah allahın izniyle yeni düzenimizi kuruyoruz.

Bizim pişiğe bebanthol iyi geliyor. bu ara batuda pişik. çok canım sıkılıyor.

telf geldi kısa kesmek durumunda kaldım. neyse. sık yıkamakta iyi gelir tabiiki.

buarada mertede bravooo. üzmemiş anneciğini. en azından yatana kadar.

evet köpek balığını yakalamışlar. ben görmedim. almanyadaki eltimin gideceği gün son bir kez denize girmişlerdi. bayaa da açılmışlar karı koca. engeller olmasına rağmen. bunda sakınca yok aslında sonuçta tekne turunada çıkıyoruz. oradada denize giriliyor yine rast gelebilir. Ben giriyorum walla.

Ayakkabı konusunda çok haklısın ortası yok malesef. rahat olsa şıkını bulmak zor topuklu olsa yürümek zor. artık sana kolaylıklar ne deyim. ama ben topukludan vazgeçemem. topuğu bahane edip çocuğu eşime postalardım heralde.

Dünde bayaa yorulmuşsun canımcım. iyi bakalım bugüne iş kalmadı artık rahatsındır.

Maaşallah sanada iyi geziyorsun heee. ardından bide tatil. tadını çıkar canımm.

wayyy. süpersin işte. ayakkabıyı almana sevindim. kıyafetlerini değil herşey dahil seni görelim şekerimm.:)))

Hadi bakalım hazırlıklar yavaş yavaş yapılıyor. kolaylıklar tatlım.

tebrikklerr.

Ayy sormaa yaaa başımada gelmeyen kalmadı dimiii.

[TD="class: blkustsl"][h=1]Türk Dışişleri Bakanlığı'ndan Ebola Uyarısı[/h][h=2]
Dünyayı tehdit eden Ebola salgını nedeniyle Türk Dışişleri Bakanlığı uyarı yayınladı. Türk vatandaşları dikkatli olmaya çağırıldı.[/h][h=2] Bide başımıza E bola virüsü çıktı. [/h]

[/TD]
[TD="class: blkustsg"][/TD]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…