Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ay, çok sevindim canım ya. inş hayırlısıyla taşınır kendi düzeninizi kurarsınız..
geç olsun güç olmasın, hem sayılı zaman çabucak geçer..

Dünde bayaa yorulmuşsun canımcım. iyi bakalım bugüne iş kalmadı artık rahatsındır.

yemeğim vardı, işleri di halletmiş olmanın verdiği rahatlıkla kendimi pazara attım
ayşecik biraz bunaldı, ama öğleye kalmadık döndük. banyo yaptırıp yatırdım. ben ılık su yaptım, ayaklarımı dinlendiriyorum

bu arada pembişin elbise ayakkabı ve çantasını whatsapp tan atacağım şimdi sana

Neler aldığını bilerek mi es geçtin

Posta güvercini arkadaşım benimmmm :)

Nihayet 1 sayfa ilerlemişş durumda. nfk ve sevgili arkadaşlarımm ama çok boş bırakıyorsunuz topiği.

Batuyu bugün sağlık ocağına götürmüşler. aşısını oldu sonunda. biraz iştah problemi var. sanırım bizde diş çıkarıyoruz. salyalı geziyor bu ara. birazdan denize götüreceklermiş. offf bugünde götürmeseler olmazdı yanii. bişey olmaz inşallah. aşı kartı memlekette kalmış yeniden kart çıkarıyorlarmış. e aşılar bitmemişmiydi yahuu. son aşı diye biliyorum. daha devamı varmış.

evett yaaa. bende bu sabır varken. beklerim artık. neler aldın pazardan. gezmekten ayaklarına karasular inmiş belli. ılık su dinlendirir iyi yapmışsın.

Pembişin kombinini merak ediyordum gönderde bakayım hadi.

ancaaak pembiş bu yeterli olmazzz bacım. giyilmiş halinide istiyorum ben.

Ağustos sonunu beklicen canımcım

Arkadaşımla 4te buluşacaktık. Şu saat oldu hala yok. Yanındakilerden kaynaklı geç kalmış ama sinir oldum. Avmde buluşmamız iyi oldu bolca gezdim; şimdi oturdum. Ben de 10 dk geç kaldım trafik dolayısı ile ama bu kadar da olmaz yani. Zaten 6 da kalkıcam ((

pembişim;

colicos; pek bi şey almadım bacım. ayşeciğe elbise, sweat aldım. birkaç külodu vardı, biraz daha aldım.
malum bol kakalı çişli günler yaşıyoruz

bana iki yaş aşısı son denmişti sağlık ocağından. bir daha okul döneminde aşı varmış
banyo yapabilir demişti hemşire, gelir gelmez yıkadım zaten.. batuhana da bişeycik olmaz, azcık cubu cubu yapsın, ferahlasın yavrum

Son düzenleme:

inş birazdan gelir. ama bu geç kalma konusunda herkes aynı hassasiyette olmuyor:100:
sen zaten efeden dolayı tedirginsin daha da sıkıldı canın. fırsat olduğu kadar görüşürsünüz artık..

Ağustos sonunu beklicen canımcım
Beklerim canım. saçlar nasıl olacak.

çok sinir bozucu. sonuçta yanındakilerdende kaynaklı olsa verilmiş bir söz var ama.

güle güle giysin ve kirletsin.

Canım okul çağındada evet takip ediliyormuş.

batunun yanında olmayınca aklım kalıyo işte. herkez benim kadar dikkat etmez herşeye.

inş birazdan gelir. ama bu geç kalma konusunda herkes aynı hassasiyette olmuyor:100:
sen zaten efeden dolayı tedirginsin daha da sıkıldı canın. fırsat olduğu kadar görüşürsünüz artık..
beklemeyide bekletmeyide hiç sevmem.

Pembede bunalmadı inşallah. şimdi aklıma geldi. kıyafetini hallettiya saçlarını soruyorum.
akşam eşimle dışarı çıktığımda sahile doğru yürüyorduk. uzaktan davullu zurnalı sesler geliyordu. biraz yakınlaşınca düğün olduğunu anladık. sahil kenarına beyaz örtülü masaları atmışlar. gelin ortada şıkır şıkır oynuyordu. dünya umurlarında değil. herkez göbek atıyordu. süslemeleri ilginç ama fenada değildi. ortalıkta olması enteresandı.

Arkadaşım geldi. 1 saat oturduk işte olduğu kadar sohbet ettik. Keşke daha uzun vaktimiz olsaydı.

Colicoscum dağınık topuz düşünüyorum. Başkası gitmiyo bana zaten. Bol maşalı vs yani bu arada ne bunalması kız; biz kadın milleti severiz böyle şeyleri

Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah. Tüm çocukların her uzvunun iyi olup bol kudurdukları günler olsun inşallahhhhh :) yani pişiğimiz ve ishalimiz iyileşsin bugünnnnnnnn.

Günaydınlarr. mutlu sabahlarr.

Ayy bugün çok güzel bir rüyaa gördümmm. kız pembe senden mi etkilendim acabaa. hayırdır inşallah.

Altın renginde arkası kuyruklu dar bir elbise giymişim. okadar muhteşemki herkez hayranlıkla bana bakıyordu. bende kuğu gibi yürüyorum falan. hep başım dik yürüdüğümü görüyorum. eşimle evlenecekmişim. bazen böyle alakasız rüyalar görüyorum işte. Ayy çok güldümm:))

günaydııın!
ayşecik gece yarısı yatmasına rağmen, sabah 5 gibi uyandı. ne yaptıysam bi daha uyutamadım.
tam umudu kesmiştim, 7 gibi uyuyakaldı, benim de gözler kapanıyor. bi yandan da telefonun alarmı çalıyor.
kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım. eşim sağolsun sen uyu ben bi şeyler atıştırıp çıkarım dedi.
biz de ayşecikle 9a kadar uyumuşuz. şimdi güzel bi kahvaltı edelim, sonra parka gideriz kızımla

Annenin halinden ancak bir anne anlarr. Bende çok tedirgin olurum.
2012 temmuz eşekten düşenler topiği
Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah. Tüm çocukların her uzvunun iyi olup bol kudurdukları günler olsun inşallahhhhh :) yani pişiğimiz ve ishalimiz iyileşsin bugünnnnnnnn.
amiiin!
çocukların ufak tefek yaramazlıklarından şikayet ediyoruz da sonra Rabbim böyle ufacık bi uyarı verdiğinde
o yaramazlıklar ne kadar kıymetliymiş, güzelmiş anlıyoruz.. inş efe bugün daha iyi olur.
kakası nasıl, farklı bi kokusu ya da mukus var mı?

Son düzenleme:
Ayy inşallah canımcım.

Yalnız batunun vicudunda kollarında kırmızı benekler var. o aşıdan değildir dimi alerji falan olmasın. sıcaktan olabilirmiki anlam veremedim.

Buarada batunun boy:92 kilo: 13 müşş. kilosunu az buldum. maaşallah kuzuma yinede.

Güne bayaa erken başlamışsınız. belki susamıştır belkide rüya gördü uyandı. neyseki tekrar uyuyup uykunuzu almışsınız. güne dinç başlamak gibisi varmıı. benim bile parka gidesim geldi. ohhh misss. şöööyle bir koşu yapasım varr sabah sabah. İyi eğlenceler size canımm.

Günaydın kızlar , kursa gidip gelmeye başladım hafta başından beri, yoğunluktan yazamıyorum , sabah çocukları yedir için giydir annem gelince kursa koş, gelince de yemek bulaşık vs vs.. Allah sağlık sıhhat versin hepimize...

Ecrin, kolay gelsin cnm o minnak çamaşırları yıkayıp ütülemek çok zevkli , normalde ütüden nefret ederim ama çocuklarınkini ütülemeye bayılıyorum insallah sayılı günün kalmış allahım sağlıkla kavuştursun , ayy inanamıyorum ya bizim minnoşlar birer ikişer abla abi oluyo, o kadar büyüdüler maşallah hepsine ..

Elifnaz, misafirleriniz gitmiş, Allah sağlıkla kavuştursun

Nfk, yeni kıyafetleri hayırlı olsun Ayşeciğin, maşallah eğitimde de az kalmış yolunuz , ne güzel

Pembiş, aldıklarının hepsi çok güzel , üzerinde çok hoş olacaklar eminim, maşalı dağınık topuz da tam elbiseni görüp içinde senle hayal ettiğim gibi

Efeciğe çok geçmiş olsun , bugün daha da iyi olur insallah ..

Colicos. Rüyan hayrolsun canım

Şekerportakalım , son günler işler yoğunlaşmış sanırım , Allah kolaylık versin , az kaldı tatilinize çok şükür ki...

Bizde de pazar akşamı Selim'in aniden ateşi yükseldi. Gece de iyice kötü olup ağlamasını durdurmayınca Dr a götürdük. Eliyle ağzını gösterip acıyo deyince korktum , ağızda yaralar çıkartan virüs mü bulaştı diye? Neyse ki öyle birşey çıkmadı , ertesi günü daha iyi oldu çok şükür ...

Hepimize hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu günler

Herkezin yüz tipine giden bir model varr. güzel olacak. denizde de bronzlaşırsın zaten biraz.

İki gündür kırmızı bir suratla geziyordum. biraz fazla yanmışım. allahtan bugün sakin. iyice kahverengi oldum bende.

Ayy nekadar koşuşturmacalı geçiyor günün. allah kolaylık versin tatlım. Selime de geçmiş olsun. iyi olmasına sevindim canım. bu virüs olayları benide çok tedirgin ediyor. allah hepimizin evladını ve bizide korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…