- 8 Ağustos 2011
- 12.629
- 14.943
- 498
Ayy nekadar koşuşturmacalı geçiyor günün. allah kolaylık versin tatlım. Selime de geçmiş olsun. iyi olmasına sevindim canım. bu virüs olayları benide çok tedirgin ediyor. allah hepimizin evladını ve bizide korusun.
ay cinlerim tepeme geldi! :95:
iki tane mail adresim var, microsoft bir iki ay önce bu hesapları korumak için
kod göndermek üzere başka bi mail adresi istedi, aldım. şimdi üçüncü adrese de erişemiyorum.
ki oraya gelen kodu kullanıp önceki iki hesabıma ulaşayım.
ondan da kod istiyor. böyle karışık oldu anlatamadım belki ama şimdi hiçbir adresime erişemiyorum.
bir de otuz günde bir bunu isteyeceğiz diyor. oynatmak üzereyim!
sinir bozucu. bende gelemem hiç öyle şeye.ay cinlerim tepeme geldi! :95:
kod göndermek üzere başka bi mail adresi istedi, aldım. şimdi üçüncü adrese de erişemiyorum.
ondan da kod istiyor. böyle karışık oldu anlatamadım belki ama şimdi hiçbir adresime erişemiyorum.
Doktora gittik. Testte bişi çıkmadı çok şükür. Zaten ishal eğer bişi yiyip içme yoksa tehlikelidir dedi. Pişik için de hametan ve fitoyu karıştırın dedi. Eczacı da sudo crem önerdi. 1-2 gün bekleyip olmazsa onu alıcam. Bu arada dr deniz çok pis sokmayın çocuğu dedi. Ölek oldu olacak yani. Bizden haberler bunlarrrr.
ayy bende asiri sinir oluyorumm oyle angaryalaraaa bende hep telden giriyorum pcde sinir hastasi oluyo insan gercektenay cinlerim tepeme geldi! :95:
kızlar bu aralar epey uzak kaldım sizlerden
işlerimi bitirmeye çalışıyorum hem kafam rahat çıkayım hemde burda iş kalmasın diye arada bri girip bakınıyorum sadece
dün akşam itiberiyle bavul hazırlıklarına başladık daha bir çantamız sadece banyo ve plaj havluları, hasırlar ve mayolar ile doldu yandık
kardeşiminde bizimle gelme planı var ama kesin değil 3 gün bizimle kalıp dönmeyi planlıyor bakalım arada melisa ileilgilenirse iyi olur bizim içinde bakalım hayırlısı son 2 günümüz kaldı heyecan dorukta eksiklerimiz içinde akşam bir alışveriş turu yaparız bakalım
öpüyorum hepinizi
selamınaleyküm canlar her dakka okusam da bir türlü yazamıyorum inanılmaz uyusukk bitkiin bir gaip oldum bu hamileliğimde kolum kalkmıyo o kdar da yapılacak iş güç var inanılmaz sıcaklarda hiçbirşey yapasım gelmiyo daha isme de karar veremedık son ıkı isme indirdik zümra ve erva oylamaya açıyorumm
ay cinlerim tepeme geldi! :95:
selamınaleyküm canlar her dakka okusam da bir türlü yazamıyorum inanılmaz uyusukk bitkiin bir gaip oldum bu hamileliğimde kolum kalkmıyo o kdar da yapılacak iş güç var inanılmaz sıcaklarda hiçbirşey yapasım gelmiyo daha isme de karar veremedık son ıkı isme indirdik zümra ve erva oylamaya açıyorumm
kızlar bu aralar epey uzak kaldım sizlerden
işlerimi bitirmeye çalışıyorum hem kafam rahat çıkayım hemde burda iş kalmasın diye arada bri girip bakınıyorum sadece
dün akşam itiberiyle bavul hazırlıklarına başladık daha bir çantamız sadece banyo ve plaj havluları, hasırlar ve mayolar ile doldu yandık
kardeşiminde bizimle gelme planı var ama kesin değil 3 gün bizimle kalıp dönmeyi planlıyor bakalım arada melisa ileilgilenirse iyi olur bizim içinde bakalım hayırlısı son 2 günümüz kaldı heyecan dorukta eksiklerimiz içinde akşam bir alışveriş turu yaparız bakalım
öpüyorum hepinizi
Günaydın kızlar , kursa gidip gelmeye başladım hafta başından beri, yoğunluktan yazamıyorum , sabah çocukları yedir için giydir annem gelince kursa koş, gelince de yemek bulaşık vs vs.. Allah sağlık sıhhat versin hepimize...
Ecrin, kolay gelsin cnm o minnak çamaşırları yıkayıp ütülemek çok zevkli , normalde ütüden nefret ederim ama çocuklarınkini ütülemeye bayılıyoruminsallah sayılı günün kalmış allahım sağlıkla kavuştursun , ayy inanamıyorum ya bizim minnoşlar birer ikişer abla abi oluyo, o kadar büyüdüler maşallah hepsine ..
Elifnaz, misafirleriniz gitmiş, Allah sağlıkla kavuştursun
Nfk, yeni kıyafetleri hayırlı olsun Ayşeciğin, maşallah eğitimde de az kalmış yolunuz , ne güzel
Pembiş, aldıklarının hepsi çok güzel , üzerinde çok hoş olacaklar eminim, maşalı dağınık topuz da tam elbiseni görüp içinde senle hayal ettiğim gibi
Efeciğe çok geçmiş olsun , bugün daha da iyi olur insallah ..
Colicos. Rüyan hayrolsun canım
Şekerportakalım , son günler işler yoğunlaşmış sanırım , Allah kolaylık versin , az kaldı tatilinize çok şükür ki...
Bizde de pazar akşamı Selim'in aniden ateşi yükseldi. Gece de iyice kötü olup ağlamasını durdurmayınca Dr a götürdük. Eliyle ağzını gösterip acıyo deyince korktum , ağızda yaralar çıkartan virüs mü bulaştı diye? Neyse ki öyle birşey çıkmadı , ertesi günü daha iyi oldu çok şükür ...
Hepimize hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu günler
Evet yaa sezonu erken açtınız erken kapandı. ama o zamanda ihtiyacın vardı. gidersiniz belki kısa mesafeli biryerlere. asıl sezonun kapanmasınada bişey kalmadı. sanırım 45 gün sonra okullar açılıyor du yanlış hatırlamıyorsam.eşime dedim bir daha tatile erkenden çıkmam. sa ki bir yıl önce gitmiş gibiyim. bavul hazırlaması bile ayrı zevk
Ayy çok sevindiricii testte bişey çıkmaması. yediği bişey dokunuyor demekki sıcakta. batunun pişiği geçti çok şükür. suyu çok seviyorsa şişme havuz da iyi.Doktora gittik. Testte bişi çıkmadı çok şükür. Zaten ishal eğer bişi yiyip içme yoksa tehlikelidir dedi. Pişik için de hametan ve fitoyu karıştırın dedi. Eczacı da sudo crem önerdi. 1-2 gün bekleyip olmazsa onu alıcam. Bu arada dr deniz çok pis sokmayın çocuğu dedi. Ölek oldu olacak yani. Bizden haberler bunlarrrr.
Telefondan maile bakmak rahatta yazmak zor geliyor bana. benim hayatım kazancım bilgisayar. seviyorum ben yaa rahat bence bilgisayar.Bilgisayardan maile bakmak resmen ölüm. Ben tele alıştım ya şoklandım bilgisayar açınca çünkü aynen dediğin gibi on tane şey istedi sordu. Sonra da bulamadık vs naptık onu da unuttum çünkü tahammül edemiyorum mal teknolojiye!!
Colicosum ben hiç yanmıcam sanıyorum. Normalde zaten kösele gibi derim var yani kakao yağı sürsem yanamam. Şimdi bi de denize bile gitmiyoruz gitsek de 11 de dönüyoruz. Balkonda falan yanayım bari denizsiz memelekettekiler gibi
Pamuk helvam geçmiş olsun size de. Neyseki şimdi iyi minik kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?