Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ay cinlerim tepeme geldi! :95:

iki tane mail adresim var, microsoft bir iki ay önce bu hesapları korumak için
kod göndermek üzere başka bi mail adresi istedi, aldım. şimdi üçüncü adrese de erişemiyorum.
ki oraya gelen kodu kullanıp önceki iki hesabıma ulaşayım.
ondan da kod istiyor. böyle karışık oldu anlatamadım belki ama şimdi hiçbir adresime erişemiyorum.
bir de otuz günde bir bunu isteyeceğiz diyor. oynatmak üzereyim!

Çok sağol canım, âmin insallah ...

Son düzenleme:
Doktora gittik. Testte bişi çıkmadı çok şükür. Zaten ishal eğer bişi yiyip içme yoksa tehlikelidir dedi. Pişik için de hametan ve fitoyu karıştırın dedi. Eczacı da sudo crem önerdi. 1-2 gün bekleyip olmazsa onu alıcam. Bu arada dr deniz çok pis sokmayın çocuğu dedi. Ölek oldu olacak yani. Bizden haberler bunlarrrr.

Bilgisayardan maile bakmak resmen ölüm. Ben tele alıştım ya şoklandım bilgisayar açınca çünkü aynen dediğin gibi on tane şey istedi sordu. Sonra da bulamadık vs naptık onu da unuttum çünkü tahammül edemiyorum mal teknolojiye!!

Colicosum ben hiç yanmıcam sanıyorum. Normalde zaten kösele gibi derim var yani kakao yağı sürsem yanamam. Şimdi bi de denize bile gitmiyoruz gitsek de 11 de dönüyoruz. Balkonda falan yanayım bari denizsiz memelekettekiler gibi

Pamuk helvam geçmiş olsun size de. Neyseki şimdi iyi minik kuş

kızlar bu aralar epey uzak kaldım sizlerden

işlerimi bitirmeye çalışıyorum hem kafam rahat çıkayım hemde burda iş kalmasın diye arada bri girip bakınıyorum sadece
dün akşam itiberiyle bavul hazırlıklarına başladık daha bir çantamız sadece banyo ve plaj havluları, hasırlar ve mayolar ile doldu yandık
kardeşiminde bizimle gelme planı var ama kesin değil 3 gün bizimle kalıp dönmeyi planlıyor bakalım arada melisa ileilgilenirse iyi olur bizim içinde bakalım hayırlısı son 2 günümüz kaldı heyecan dorukta eksiklerimiz içinde akşam bir alışveriş turu yaparız bakalım

öpüyorum hepinizi

sinir bozucu. bende gelemem hiç öyle şeye.

selamınaleyküm canlar her dakka okusam da bir türlü yazamıyorum inanılmaz uyusukk bitkiin bir gaip oldum bu hamileliğimde kolum kalkmıyo o kdar da yapılacak iş güç var inanılmaz sıcaklarda hiçbirşey yapasım gelmiyo daha isme de karar veremedık son ıkı isme indirdik zümra ve erva oylamaya açıyorumm

cok.gecmis olsun canim.doktora gorunmeniz cok iyi oldu icin rahatlamistr sudocrem de hametanda bu tarz seylerde bize hep iyo gelmistr fitoyu duymadim hic ama istahta keyifte sikinti yoksa cok.sukur ins yarin daha iyi olur

ayy bende asiri sinir oluyorumm oyle angaryalaraaa bende hep telden giriyorum pcde sinir hastasi oluyo insan gercekten

ohhh cok yogun olsada hazirlik tatil candirrr ins cok cok guzel gecer canim

Ervaya oyum ama anlamını bilmiyorum. :)

Iyi geceler herkese..son tul perdemide yikayip uyukluyan esimi uyandirarak taktirdim..:)biraz calimli oldu ama napim kendi dedi uyandir takarim diye..Allahim s an ki su tasi dedik dereden:)nedir bu erkeklerin perde takma stresi yahuu..neyse aman zaten belim agriyorr yorulmusum kac gundur makina deli gibi calisiyor tabiki benle birlikte..utuleri cumaya biraktim..ayni gunde canta hazirliyacam ins.yarin buyuk temizlik gunu..stres yaptim valla bitseydi yarin..neyse vesselam herkes iyidir umarim..born cum benim fikrimse daha kolay akilda kalici isimler olmasi yonunde ikiside zor sanki..siz bilirsiniz yinede..kendi ismim konusunda sikinti yasadigim icin okul ve calisma hayatimda soyluyeyim dedim canim..
behlul kacar:)iyi geceler herkeseeeee

aynen bende de oldu giremiyorum hesabıma
alum telefondan sifre nedeniyke foruma giremiyorum. sifrede maie gittigi için oda kaldı sinir bir durum

zumra ismi bizim akrabada da var oldum olası ismi sevemedim. erva daha yumuşak geldi soylemesi

eşime dedim bir daha tatile erkenden çıkmam. sa ki bir yıl önce gitmiş gibiyim. bavul hazırlaması bile ayrı zevk

geçmiş olsun canım gerçi duzelmis şükür

Günaydınlar herkeze.

dün bi kitaba dadandım bırakamıyorum resmen. uzun süredir elime kitap almıyordum. özlemişim.

eşime dedim bir daha tatile erkenden çıkmam. sa ki bir yıl önce gitmiş gibiyim. bavul hazırlaması bile ayrı zevk
Evet yaa sezonu erken açtınız erken kapandı. ama o zamanda ihtiyacın vardı. gidersiniz belki kısa mesafeli biryerlere. asıl sezonun kapanmasınada bişey kalmadı. sanırım 45 gün sonra okullar açılıyor du yanlış hatırlamıyorsam.

Ayy çok sevindiricii testte bişey çıkmaması. yediği bişey dokunuyor demekki sıcakta. batunun pişiği geçti çok şükür. suyu çok seviyorsa şişme havuz da iyi.

Telefondan maile bakmak rahatta yazmak zor geliyor bana. benim hayatım kazancım bilgisayar. seviyorum ben yaa rahat bence bilgisayar.

Canım sen bayaa açık tenlisin. açık tenler biraz zor yanar ondan. bende açık tenliyim ama senin kadar değil. önce pancar gibi olurum ben güneşte sonra bronzlaşırım. aslında güneşi bırak gölgede bile koyulaşıyor insan. otele gidince denize girersin artık. havuzu tavsiye etmem. nekadar temizleselerde hijyenine güvenmiyorum. Balkonda mı yanacaksınn...müsaitse ordada yanarsın. tuzlu su daha güzel yakıyor yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…