Alacaklar bitmiyor dimii. en az üç tane valizz. ekstralar falan. arabanın bagajı nekadar genişse alacakta okadar çok oluyor. Kardeşinin gelmesi büyük nimet. sakın bırakma bence :)) çok rahat edersin.kızlar bu aralar epey uzak kaldım sizlerden
işlerimi bitirmeye çalışıyorum hem kafam rahat çıkayım hemde burda iş kalmasın diye arada bri girip bakınıyorum sadece
dün akşam itiberiyle bavul hazırlıklarına başladık daha bir çantamız sadece banyo ve plaj havluları, hasırlar ve mayolar ile doldu yandık
kardeşiminde bizimle gelme planı var ama kesin değil 3 gün bizimle kalıp dönmeyi planlıyor bakalım arada melisa ileilgilenirse iyi olur bizim içinde bakalım hayırlısı son 2 günümüz kaldı heyecan dorukta eksiklerimiz içinde akşam bir alışveriş turu yaparız bakalım
öpüyorum hepinizi
Elifnazım ya sen üç çocukla valiz hazırlamayı nasıl göze alıyorsun tekrar yaaaaaa??? Hayranım gözü karalığınabelki ağustos sonu kaçamak yaparsınız yakın bir yerlere
Colicoscum bizim pişik hala iyileşmedibugün de iyiye gidiş olmazsa yarın sudo krem alıcam inşallah. Bu kadar krem değiştirmek de iyi mi bilmiyorum gerçi... Ben güneşin altında yatınca yanmıyorum sence gölgede yanar mıyım??? Buğday tenliyim ama işte cildimle alakalı bir durum sanıyorum. Efeyi evde iki kere havuza oturtuyoruz. Deniz suyu da getirdik zaten. Ama işte bu bol kaka yapış olayı geciktiriyor :/
Pamuk helvacım biz daha otele gitmedik canikommmmm. Haftaya inşallah otel faslı. İnşallah oğluş o vakte iyileşir de sürünmeyiz otel ortamında.
Sabah denize gittik beyefendi poposunu soksun diye. Denizde çok durmak istemedi. Karaya çıkınca da çöp karıştırmaya, boş kola kutulari ile oynamaya, izmarit toplamaya çalıştı!! Milletimiz zaten bunları attığı için pislik sma benim oğlum niye kova kürek ve taşla oynamayo yaaaa?!?!? Ayağım ve bileğim de iyileşmedi burda beter oldu sürekli ayakta durmaktan ve sahil kenarında taşlarda yürümeye çalışmaktan. Çok dertliyim çooook. Çocukla tatil bi halta yaramıyo eğer çocuk kuduruksa...
bayramda Fethiye'ye otele gittiniz diye kalmış aklımda pardon
çocuklar da yerde gördüklerini güzel birşey zannediyo sanırım , bizim koskoca kızlar , geçen yaz okul bahçesinde birisinin banka bıraktığı yarım kola kutusunu alıp içmiş ve oynamışlardı
Sudokrem de çok tesirli deniliyor , bende numune boyu vardı ama pek kullanmadığım için bilemiyorum , Dr un verdiği kremler fayda etmedi mi, kuzum ya kıyamam çok zor pişik, evinizde olsaydınız serbest gezerdi hava alırdı popişi
Eşimde perde asmaktan nefret eder ama eli mahkum. çünkiii bende sevmiyorumm.Günaydıngeçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar. Allah sağlık versin miniklerimize
Pembehipopotam, çok sevindim testin temiz çıkmasına,otele gidip geleli çok oldu gerçi sizin ama , dışarıdan yenen yemekler çok çabuk bozuyor miniklerin bünyesini , belki öyle bir durumdu.. Neyse ki ilaçları ile çabucak toparlayacak kuzucuk , Allah şifalar versin ...
Ecrin, eşlerin ya da erkeklerin perde asma konusunda klasik tepkileri galibatavırlarını gören de bütün temizlik işini yaptılar sanır neyse ki işleri kolaylamışsın, temizlik halloldu mu rahat olursun insallah ... Doğuma 1 ay mı kaldı
Born, Zümra: iyi ahlaklı,Zeki, zarif, bilgili kadın demekmiş
Erva : çok güzel genç. Yiğit .. Aynı zamanda Hz Osman ın annesinin adı imiş,
mana olarak ikisi de güzel bence, için hangisine daha çok ısınıyorsa o olsun, ben de oylamada ; erva diyorumsağlıkla doğsun prenses insallah...
Elifnaz, evet ya tatili erken yapıp dönmek de iyi olmuyo , en güzeli tatilin tam ortasında Temmuz sonu Ağustos başı gidilecek... Seneye artık bi sonraki şansımız );
Şekerportakalım , işlerinde kolaylıklar canım kaldı 1,5 gün, sonrasında güzel ve keyifli bir tatil geçirirsiniz insallah , valizlere sığmayan eşyalar benim de tek sıkıntım , o havuz malzemeleri zaten koca bir bavul dediğin gibi, Allah erkeklere kolaylık versin indir çıkart yapan onlar neticede
Colicos, hangi kitap canım, iyi okumalar. Insan hikayeye kendini kaptırırsa bırakamıyor
Herkes için hayırlı huzurlu mutlu ve sağlıklı bir gün olsuninsallah...
Kızz ne çabuk unuttun fethiyeyi. daha yeni gittin.Sen iki çocukla doğru hatırlıyosun da ben unuttum gitti Fethiyeyi
Ay bu veletler çok fena yaaaaaaaaa.
Bezini değiştirince 5-10 dakka bekletiyorum ama yetmiyo tabi :/
Debbie macomber ın Küçük mucizeler dükkanı nın okumuştum o zmn çocuğum yoktu:)Eşimde perde asmaktan nefret eder ama eli mahkum. çünkiii bende sevmiyorumm.
Canım okuduğum kitabın adı '' Yeni Başlangıçlar Mevsimi'' işyerinde çok bahsedilince getirin bende okuyum dedim. gerçek hayat hikayelerinden alıntı yapılmış. henüz dün başladım. yazarı ''Debbıe Macomber''. ben en son ''Leyla'' diye bir kitap vardı onu okudum bayaa çok etkisinde kalmıştım. ardından ''Piruze'' yi okudum. çok ara verdim. bakalım bu nasıl.
Çöp toplama ve temizlik görevlilerinin süpürgelerine saldırma bizde de var:)Elifnazım ya sen üç çocukla valiz hazırlamayı nasıl göze alıyorsun tekrar yaaaaaa??? Hayranım gözü karalığınabelki ağustos sonu kaçamak yaparsınız yakın bir yerlere
Colicoscum bizim pişik hala iyileşmedibugün de iyiye gidiş olmazsa yarın sudo krem alıcam inşallah. Bu kadar krem değiştirmek de iyi mi bilmiyorum gerçi... Ben güneşin altında yatınca yanmıyorum sence gölgede yanar mıyım??? Buğday tenliyim ama işte cildimle alakalı bir durum sanıyorum. Efeyi evde iki kere havuza oturtuyoruz. Deniz suyu da getirdik zaten. Ama işte bu bol kaka yapış olayı geciktiriyor :/
Pamuk helvacım biz daha otele gitmedik canikommmmm. Haftaya inşallah otel faslı. İnşallah oğluş o vakte iyileşir de sürünmeyiz otel ortamında.
Sabah denize gittik beyefendi poposunu soksun diye. Denizde çok durmak istemedi. Karaya çıkınca da çöp karıştırmaya, boş kola kutulari ile oynamaya, izmarit toplamaya çalıştı!! Milletimiz zaten bunları attığı için pislik sma benim oğlum niye kova kürek ve taşla oynamayo yaaaa?!?!? Ayağım ve bileğim de iyileşmedi burda beter oldu sürekli ayakta durmaktan ve sahil kenarında taşlarda yürümeye çalışmaktan. Çok dertliyim çooook. Çocukla tatil bi halta yaramıyo eğer çocuk kuduruksa...
Erva diyorumselamınaleyküm canlar her dakka okusam da bir türlü yazamıyorum inanılmaz uyusukk bitkiin bir gaip oldum bu hamileliğimde kolum kalkmıyo o kdar da yapılacak iş güç var inanılmaz sıcaklarda hiçbirşey yapasım gelmiyo daha isme de karar veremedık son ıkı isme indirdik zümra ve erva oylamaya açıyorumm
eşime dedim bir daha tatile erkenden çıkmam. sa ki bir yıl önce gitmiş gibiyim. bavul hazırlaması bile ayrı zevk
Orası nasıl pis biryer pembecimm yaa cola kutusu sigara izmariti falan. ne çöpüüüü. milletimiz hakatten pis hee. bizim sahilin görevlisi göz açtırmaz valla. sıkıysa atsınlar yere çöp. canlarına okuyoo. denize girdiğiniz yer beach değilmiydi sizin.bayramda Fethiye'ye otele gittiniz diye kalmış aklımda pardon
çocuklar da yerde gördüklerini güzel birşey zannediyo sanırım , bizim koskoca kızlar , geçen yaz okul bahçesinde birisinin banka bıraktığı yarım kola kutusunu alıp içmiş ve oynamışlardı
Sudokrem de çok tesirli deniliyor , bende numune boyu vardı ama pek kullanmadığım için bilemiyorum , Dr un verdiği kremler fayda etmedi mi, kuzum ya kıyamam çok zor pişik, evinizde olsaydınız serbest gezerdi hava alırdı popişi
Ayağın için geçmiş olsun , sürekli ayakta durmak daha da kötü ediyor , Allah şifalar versin ,
Otele gidene kadar iyileşir insallah kuzucuk. Ve tatilin keyfini çıkartırsınız insallah
Ayyy canımm. çok sevindim. herşey dahada iyi olur umarım.Lohusalığımın bitmesine son 3 gün kaldı:)) şükürler olsun artık sütüm de yetiyor merte.
Stressiz olmamın da etkisi var galiba..
Zavallı keremde sütüm azdı çünkü psikolojim çok kötüydü..
Debbie macomber ın Küçük mucizeler dükkanı nın okumuştum o zmn çocuğum yoktu:)
Çöp toplama ve temizlik görevlilerinin süpürgelerine saldırma bizde de var:)
Sudocrem bizde fayda etmedi
Erva diyorum
Erken derken??
Ayy bu isimlerin ikiside kulağa hoş geliyor. anlamlarıda güzelmiş.Günaydıngeçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar. Allah sağlık versin miniklerimize
Born, Zümra: iyi ahlaklı,Zeki, zarif, bilgili kadın demekmiş
Erva : çok güzel genç. Yiğit .. Aynı zamanda Hz Osman ın annesinin adı imiş,
mana olarak ikisi de güzel bence, için hangisine daha çok ısınıyorsa o olsun, ben de oylamada ; erva diyorumsağlıkla doğsun prenses insallah...
Kızz ne çabuk unuttun fethiyeyi. daha yeni gittin.
çocuğun kıçını istediğin kadar açık bırak olacağı varsa pişik oluyor. kv görmeden bende biraz açık bırakmıştım. bi yarım saat rahat etti kuzum.
Lohusalığımın bitmesine son 3 gün kaldı:)) şükürler olsun artık sütüm de yetiyor merte.
Erva diyorum
Erken derken??
Orası nasıl pis biryer pembecimm yaa cola kutusu sigara izmariti falan. ne çöpüüüü. milletimiz hakatten pis hee. bizim sahilin görevlisi göz açtırmaz valla. sıkıysa atsınlar yere çöp. canlarına okuyoo. denize girdiğiniz yer beach değilmiydi sizin.
Ayyy canımm. çok sevindim. herşey dahada iyi olur umarım.
Pembecimm senin ayağına nooldu canım. burktun falan mı. ben kaçırmışım görmedim. çok geçmiş olsun.
bir taraftan çalışıyorum bir taraftan cevap veriyorum araya telf vs girincede tam cevaplayamıyorum.Colicoscum bizim pişik hala iyileşmedibugün de iyiye gidiş olmazsa yarın sudo krem alıcam inşallah. Bu kadar krem değiştirmek de iyi mi bilmiyorum gerçi... Ben güneşin altında yatınca yanmıyorum sence gölgede yanar mıyım??? Buğday tenliyim ama işte cildimle alakalı bir durum sanıyorum. Efeyi evde iki kere havuza oturtuyoruz. Deniz suyu da getirdik zaten. Ama işte bu bol kaka yapış olayı geciktiriyor :/
Debbie macomber ın hikayeleride hep dükkanda geçiyor sanırsam. okuduğum kitapta öyle.Debbie macomber ın Küçük mucizeler dükkanı nın okumuştum o zmn çocuğum yoktu:)
haziran başı gitmiştik ya onu diyorum.. sütünün olmasına çok sevindim yarasın kuzucuga. süt için dinlenmek çok önemli, streste çok etkiliLohusalığımın bitmesine son 3 gün kaldı:)) şükürler olsun artık sütüm de yetiyor merte.
Erva diyorum
Erken derken??
Ahhh canım yaa hatırlattığım için üzgünüm. ama gerçekler acı malesef. bugün sabah bir ara evde konusu geçmişti. gayri ihtiyari sormuştum bende okullar nezaman açılıyor diye.Vallahi unuttum gitti. Günler okadar yoğun ve kakalı geçiyorki okulun açılmasına ne kadar az kaldığını bile sen deyince farkettim((
Süper canım aynen devam etsin bu bol sütlü zamanlarkız o evin manzarası ile insan zaten pozitif olmaz da napar Allah aşkına?? Hep güzel günleriniz olsun orda :)
Demek sizde işe yaramadı... Biraz daha bekliyim madem...
Hiç sorma güya beach!! Geçen senelerde ufak bi çocuk hep bu saydıklarımı toplardı ama bu yıl hiçbişi yok. Turist de çok sanırım ondan. Görsen her 10 dakkada bir uçak geçip duruyor. Bence bu çöp vs atanlara avrupadaki gibi ağır ceza uygulandın bikaç ayda mis gibi olur her yer.
Canım boludayken doktora gitmiştim ya tendon incitmişim vs. Bileklik verdi bi de ilaçlar. İlaçlar bitti. Dr altı haftaya anca düzelir demişti. Ama bu bence normal bir çocuğu olanlar için geçerli. Benim kendimden yana hiç umudum yok((
inşallah olursun. allah sanada isteyen herkezede nasip etsin...Ne hamile olabildim,, nede anne inşaallah olurum bende sizler gibi ve aranıza kalırım dua edin lütfen
Canım boludayken doktora gitmiştim ya tendon incitmişim vs. Bileklik verdi bi de ilaçlar. İlaçlar bitti. Dr altı haftaya anca düzelir demişti. Ama bu bence normal bir çocuğu olanlar için geçerli. Benim kendimden yana hiç umudum yok((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?