Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ne hamile olabildim,, nede anne inşaallah olurum bende sizler gibi ve aranıza kalırım dua edin lütfen

İnşallah en kısa zamanda

Çok iyi yapmışsın. Sigara yasağı şu hükümetin en iyiyaptığı şey diye düşünüyorum

Haaa tamammm hatırladıım. geçmemişmiydi halaaa. eveet haklısın canım yaa. dikkatlide olman lazımm da nasıl olcak o var..

Geçecek gibi oluyo derken bi ters hareket ile yine dönüyo eski haline. Adam iki dk durmuyo ki; hep tepiş tepişiz

Hiç kafanı karıştırma valla en güzeli Erva. Koca topik bu konuda birleşti kız daha ne 😃😃.

Efecik hala pişik ve cıvık kaka modunda malesef. Yıkıyoz kremliyoz pudralıyoz işte :/

Topik bende de ismi Mert olmasın diye birleşmişti ama son sözü babası söyledi ve yine Mert oldu :))
haziran başı gitmiştik ya onu diyorum.. sütünün olmasına çok sevindim yarasın kuzucuga. süt için dinlenmek çok önemli, streste çok etkili
Canım pek dinlenemiyorum ama ilk lohusalığımdaki gibi herşeyi kafama takmadan ve çocuk bakımında strese girmeden emzirdiğim için heralde..

İkinci çocuk kesinlikle keyifli ,herkese tavsiye ederim :)

Ayy sağol canım ön taraf manzara, yan tarafımız kapalı Her taraf manzara olsun deseydim kv lerle aynı binada oturacaktım, onu istemedim..

Bu arada kv ler de birkaç aya kadar yan binaya taşınacaklar; hayırlısııııı

sa canlar. Kusura bakmayin yazamadim.
Sabah neneye geldik. Kuafore gittim saclarimi kestirdim. Kuzenler aradi yazliga gidelim diye
Cabucak toparlandik, geldik. Simdi aysecik yegenle toprakla oynuyor. Bizde kuzenlerle takiliyoruz.

Sabah neneye geldik. Kuafore gittim saclarimi kestirdim. Kuzenler aradi yazliga gidelim diye
Cabucak toparlandik, geldik. Simdi aysecik yegenle toprakla oynuyor. Bizde kuzenlerle takiliyoruz.
Hımmm gezmelerdesin demek. yeni saçlarını güle güle kullan. rahatlamışsındır. kırıklarını bile aldırsan insanda bi hafiflik oluyor sanki. bende düşünyorum bişeyler ama henüz o moda girmedim.

Sana keyifli sohbetler diliyorum tatlımm.

isim konusunda son dakikada bile herşey değişebiliyor. bakalım adı ne olacak. ben sonucu merak ediyorum. ancaak sanırım isim konusunda ortak karara bende katılıyorum.

Hiçbişeyi kafana takmaman harika bişey. umarım hep öyle devam edersin canım.

Evinin manzarasını görmedim ama kesinlikle çok keyiflidir.

Kv yakın olman umarım senin için çok avantajlı olur.

2. çocuk düşünmüyoruuuum.

Elimde olsaa çok yasaklar koyardım heralde. çok kuralcıyımdır. Ayrıca onlar keyif alacaklar diye kendi sağlığımı hiçe sayamam. walla işten bile ayrılırdım dinleyen olmasaydı.

Senin ayağın bayaa ciddiii. incinmekten daha ileri bişey olmuş. dikkat et barii. en azından yürüyüşüne.

efeye de sakın pudra kullanma yaa daha kötü ediyor diye biliyorum. bebantholü de bi denesene. geçti bizimki. bizim dr başkasını önermemişti.

O Mert büyüyüp okula gittiğinde de görüşüyor olursak sorarım ben sana memnun musun diye

Senin kvlerden bişi olmaz kız. Zaten senden kaçarlar iki çocukla bence kuduruklar çetesi olacaklar nihayetinde :)))

Tahmin ettim nenede olduğunu. Güya mesaj atacaktım ama fırsat bulamadım valla :/
Sıhhatler olsun bacımmmmmm :)

O da işe yaramadı bizde malesef. Pudra kötü gelmiyo bence ya. Ben de
pişik olunca kullanırdım.

Antalyaya sağnak yağmur geldi ağustosta!! Hem de lunaparka gitmiştik. 4 jetonumuz vardı 2sini kullanabildik. Artık diğerleri daha sonraya :)

NFK canıım nerelerdesiin. hiç uğramıyorsun. kızıyorum amaaa..

yettim bacıııım!
herkese günaydın. cumamız mübarek olsun. Rabbim bu günün hürmetine hakkımızda hayırlı olacak dualarımızı kabul etsin.
görünür görünmez kazalarlardan belalardan bizleri korusun..

dün yazlığın bahçesinde otururken beklenen yağmur başladı. ama ne yağmur.
bizimkiler de çardağın altındayız nasılsa diyerek içeri girmek istemedi. yağmurda dışarda olmak güzeldi de..
ama sonra ömrümde en korktuğum anlardan birini yaşadım. yıldırım yanıbaşımıza düştü
elektrik kabloları yandı, sokak lambasının apmulu patladı. çok ürkütücü sesler çıktı.
ayaklarım zangır zangır titredi yani.. ayşecik yanımda olduğu için daha fazla korktum.
oysaki babam orada yüksek bi yer yok, ağaçlara bile yıldırım düşebilir yağmurda evde durun demişti..
verilmiş sadakamız varmış, bebeklerimiz hürmetine biz de zarar görmedik sanıyorum. Allah korusun..

efe bugün nasıl bacım?
sudo kremi çok övüyorlar. yengem yeğenime kullanıyordu, mucize gibi bi şey diyordu.
bana da tavsiye etti, ama bize pek yaramadı. bi de bu sudo krem hakikaten her derde deva gibiymiş.
nette okumuştum, sivilcelere aknelere, işte yüzdeki lekelere falan iyi geliyormuş..

oy oyy oyyy! beklenen gün geldi çattı
hadi bakalım tatil başlasın!! kazasız belasız gidin gelin bacım. inş kardeşin de gelir de keyif yaparsın..

oyum ervaya
hadi epey kolaylamışsın. ütüleri de oturarak yavaş yavaş yaparsın.
ilhan uyurken, vantilatör falan varsa onun karşısında yap. bunalmazsın inş..

eşime dedim bir daha tatile erkenden çıkmam. sa ki bir yıl önce gitmiş gibiyim. bavul hazırlaması bile ayrı zevk
ah canım benimm! sen de haklısın..
şimdi çok sıcak ya, insanın bi yerlere kaçası daha fazla, hele de denize girmek falan..

Günaydınlar herkeze.

dün bi kitaba dadandım bırakamıyorum resmen. uzun süredir elime kitap almıyordum. özlemişim.
ben o konuda tamamen salmış durumdayım yaa
haluk yavuzerin çocuk psikolojisi kitabını okuyorum, ama peyderpey..

efenin kumsal maceraları
Ne hamile olabildim,, nede anne inşaallah olurum bende sizler gibi ve aranıza kalırım dua edin lütfen

Rabbim dilerse, olur. inş yakın zamanda hayırlı sağlıklı bi bebeğin olur
valla dediğin gibi oldu. bir süredir boya açma işlerimleri falan güçsüzleşmişti saçlarım.
epeyce kestirdim diyebilirim. omuzlarıma dökülüyor, biraz da kat attı volume oldu
saç bakım yağları aldım, artık haftada bir onları da kullanıcam. sağol cicim

di mi?

sağol bacııım, düşünmen yeter

aman pudrayı kullanmayın diyorlar da işte, işe yarıyor. kullanmasan daha fena olacak..

oralara da geldi demek bu yağmur.. gidişat nereye bilemiyorum.
uzmanlar istanbulda artık böyle sel, hortum gibi şeylere hazırlıklı olun diyor.
dünyanın anasını ağlattık

bu arada hayatımızda güzel gelişmeler var.
eşimin cansiperane emekleriyle bina işi sonuca bağlandı. sözleşme yapıldı, imzalar atıldı.
hayırlısıyla inş 1-2 aya kadar taşınma işlerimiz başlıyor. şuan kiralık ev bakıyoruz

bir deeeee, önümüzdeki hafta sonu inş tatile çıkıyoruz.
istikamet karadeniz! arabayla geze geze bir karadeniz turu düşünüyoruz.
ayrıntıları belirlemeye çalışıyoruz. bekleyin yaylalar, biz geliyoruz!

Günaydınlar tatlişkolar hayırlı cumalar.

NFK çooook güzel bir cuma duası etmiş. çoook içten bir amiiiin dedim. allhım herkezin gönlüne göre versin herşeyi. hakkımızda hayırlısıysa tabii.

Dün akşam işten çıktım eve gittiğimde batu hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. sanırım beni özledi. zor yatıştırdım. akşam yemeğinden sonra dışarı çıktık. keyfi yerine geldi artık. dönüşte bisikletinde uyukluyordu. hemen bir çorba yedirip uyuttum.

Geçen pişiklerimiz yine kızarmaya başlamış.

NFK cım Süppeeer. bina yıkılıp yeniden yapılacak sanırım. umarım güzel bir mimariyle harika bir inşaa olur. hadi gözünaydın. ev arayışında kolaylıklar canımm.
Tatile çıkıyor olmanızda doping gibi olmuştur. çok sevindim. değişiklik herzaman insanı motive eder. ohh misss gibi bir karadeniz havası çek ciğerlerine. doğası zaten muhteşem. güzel bir tatil olur inşallah canımm. tadını çıkar.tatil dönüşünde de ev arayışına başlarsınız artık. ayrıntıları mutlakaa bekliyorum şekerimm.

Sabahtan beri yazamadımmm. Öncelikle herkese günaydın.
Gecemiz kabus gibiydi malesef. Öncelikle çişimiz dışarı çıktığı için alt değiştirme ve temizleme operasyonu yaşadık bol ağlamalı. Sonra yeni uyudukki bu sefer bol ağlamalı bir kaka yapma seansı. Tabi o saatte alt yıkayamadık sildik bağladık. Bir saat olmadı yine bir ağlamalı kaka ve dolayısı ile tamamen uyanma. Popişi yanıyo malesef kuzumun. Aslında renk olarak düzelme var gibi ama yanma var işte. Sürekli pırt yaparken kaçırıyo az az. Tabi yıkıyorum pudra veya krem sürüyorum. Ama bu yaz böyle geçecek sanıyorum; sıfır dinlenme ve okulun açılışı...

Bugün akvaryuma gitme planımız var bakalım gerçekleştirebilirsek...

Herkese güzel bir gün diliyorummmm.

Ben şimdiye kadar hiç pudra kullanmadım. pudra iyi gelmiyo diye duymuştum belkide yanlış bilgidir. aman tek iyi olsunda. nasıl oldu pişiğiniz. çok mu kızarık canım yaa.

Türkiye geneli bu hafta yağışlı diye söylüyordu haberlerde. havaların zaten hiç dengesi yok. burasıda sıcak olmakla birlikte serinlikte oluyor. özellikle sabah saatlerinde. uyandığımda biraz üşüme hissettim. geceleride bayaa serin oluyor. ama çok güzel bir serinlik.

cook sevindimmm hayirli olsn ikisi icin de yalniz kayinvalide ne olucak bu durumda o da mi.kiralik ev ariyor ahh Allah im birgun biz de cikabilsek su evdeeen

okurken icim cok fena olduu kiyamam kuzucugaa poff cok kotu bi durum.kimbilir nasil yaniyo cani kurban olurum ins bi an once iyi olur

herkes erva dedi bu arada yaa zumraci yok muu hanimmmm

Senin yaşadıklarını zaman zaman bizde yaşıyoruz malesef. pişiğin üzerine kaka ve çiş olayı çocukları mahvediyor ne yazık. benimde içim gidiyor böyle durumlarda ama yapılacak bişey yok.
Seninde hep dinlenme zamanı böle şeyler yaşaman kabus gibi oluyor. batuda bu aralar sık sık kaka yapıyor. kıvamı cıvık bi kaka. oda tekrar pişik yapıyor. arka arkaya 4 defa bez değiştirdiğimi bilirim. senin durumun biraz daha vahim malesef. bi gecede doğru düzgün rahat rahat dinlenemedin.

Bugün akvaryuma gitme planımız var bakalım gerçekleştirebilirsek...

Herkese güzel bir gün diliyorummmm.
Unutmuşum. İyi eğlencelerr.. sizinde gününüz güzel geçsin tatlım.

Offf allah korumuşşş. çok fenaa. canım ya aman bidaha oturmayın orda hava bozduğunda. okurken tüylerim ürperdi canım vallaa. bende çok korkarım. gök gürlemesi bile beni çok korkutur. çok geçmiş olsun.

Okuduğum kitap çok bağlayıcı değilmiş. fenada değil. dolmuşta gelip giderken okuyorum. başka türlü mümkün değil. pisikoji kitaplarına bir ara bende sarmıştım. uzun süredir kitap almak için dışarı çıkmadım. çıksaydım sanırım bende çocukla alakalı bişey alırdım. Saç rengini küllü sarıya dönüştürmek niyetindeyim. bakalım ne zaman. diyorumya istiyorumda daha o modda giremedim.

born, zumra kulaga hos geliyor ama daha once soylemistim ya anlamindan dolayi tercih etmem. Tavsiye de etmem.

Simdi kiralik ev bakiyoruz. Muhtemelen kv ile ayni bina yada cok yakin evler olacak.
Esim bi eli annesinin ustunde olsun istiyor hakli olarak
Bi de kendi ben ayse olmadan yapamam diyor. Ancak suan oturdugumuz evin yakinindan kiralamak istiyor.
Biz de baska bi yer olsun istiyoruz. Bu konuda ona uymak istemiyorum. Cunku burara evler kucuk, dipdibe, kiralar yuksek ve esimin isine uzak.
İsterse o bizle gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…