Evet haklısın. inşallah gönlüne göre bir eve geçersin canım. istanbulda kiraların bayaa yüksek olduğunu duymuştum. burdada yaz sezonu bittiğinde bizde ev bakıcaz bakalım.born, zumra kulaga hos geliyor ama daha once soylemistim ya anlamindan dolayi tercih etmem. Tavsiye de etmem.
Simdi kiralik ev bakiyoruz. Muhtemelen kv ile ayni bina yada cok yakin evler olacak.
Esim bi eli annesinin ustunde olsun istiyor hakli olarak
Bi de kendi ben ayse olmadan yapamam diyor. Ancak suan oturdugumuz evin yakinindan kiralamak istiyor.
Biz de baska bi yer olsun istiyoruz. Bu konuda ona uymak istemiyorum. Cunku burara evler kucuk, dipdibe, kiralar yuksek ve esimin isine uzak.
İsterse o bizle gelsin.
born, zumra kulaga hos geliyor ama daha once soylemistim ya anlamindan dolayi tercih etmem. Tavsiye de etmem.
Simdi kiralik ev bakiyoruz. Muhtemelen kv ile ayni bina yada cok yakin evler olacak.
Esim bi eli annesinin ustunde olsun istiyor hakli olarak
Bi de kendi ben ayse olmadan yapamam diyor. Ancak suan oturdugumuz evin yakinindan kiralamak istiyor.
Biz de baska bi yer olsun istiyoruz. Bu konuda ona uymak istemiyorum. Cunku burara evler kucuk, dipdibe, kiralar yuksek ve esimin isine uzak.
İsterse o bizle gelsin.
bende anlamdan oturu net bi karar veremiyorum iste cok.zorlandim.bu konuda ama hayirlisi artik cok saolun fikirleriniz icin valla...
kv madem.gelicek dedigin gb o size uysun sonucta peki.kac yil surecek bu durum so ra yine ayni yere geri donuceksiniz dime
Aaa çok iyiymiş. bende çift hazneli düşünüyordum. hamuru yoğurma işini falan makine yapıyor değilmi? ekmeği zenginleştirmen çok güzel fikir. bende aynen senin gibi düşünüyorum.Colicoscum bende var ekmek makinasi..arcelik cift hazneli..cok memnunum..ekinde tarif kitapcigida var zaten..sandovic ekmegine kadar herseyi yapabiliyosun..ben normal ekmegi zenginlestirip..aycicegi..cevizli..zeytinli yapabiliyosun..su aralar bayagi ara verdik aslinda..bu aksam dur yapalim..esim bu konuda benden once davraniyor..sende esine satabilirsin bak bu isi:)
Doğru düşünüyorsun. rahat rahat ve ferah biryerde oturmak varken niye oraya gideceksin tekrar. kv ikna olursa işin kolaylaşır. alışır aslında belki daha memnun olur yeni bir yerde yaşamaktan. ama gelde anlat anlatabilirsenn. zorr şekerimm.umutsuz olma, her bakimdan icine sinen bir isim bulacaksin ins
İnsaat asagi yukari bir sene surecek. Ama duruma gore belli olmaz belki 2 belki 3 sene kirada kalabiliriz.
Yakin zamana kadar esim yine bu binada annesiyle oturma dusuncesindeydi.
Ama ben hep soyluyorum. Birlikte olacaksak bile niye burada oturalim? Yapilacak daireler simdikinden buyuk olmayacak.
Bir de esime bir tam daire dusmuyor. Ustunutamamlayip satin alma durumu olamaz.
Cunku on cephede satilik daire yok. Arkaya bakan onu kapali bi dairede de ben oturmak istemiyorum.
Ayni kira mevzuunda old gibi, istiyorsa annen gelsin; baska bi yerden buyuk, onu acik, ferah iki daire alalim dedim.
Ona da kv razi olmuyor. Burayi birakamazmis. O zaman kendi bilir valla
pembisim, hakikaten onca para verip alinan kremler ise yaramayinca baska bir tane alirken nasil insan kotu oluyor.
Cunku kullanilmayacaklar. Amaaan, efe iyi olsun da.. Desitin oradayken dememedin heralde?.. Fitoyu ben ameliyattan sonra kullanmistim. Bildigim kadariyla yaranin cabuk iyilesip derinin kendini yenilemesinine yardimci oluyor.
Yengem, yegenim son zamanlarda pisik oldugunda beyaz sabunla poposunu yikiyorum.
Aninda etki ediyor, pisigini kurutuyor demisti. . Bi de acaba zeytinyagi sursen kaka yaptiginda tenine temasi keser de daha mi az tahris olur acaba?:26:
İshali biraz iyilesse pisigi de ayni olcude azalacak ins
Hay Allah..Kocam süt ısıtırken elini yaktı(( Efe bugün okadar kuduruktu ki manyak etti bizi ve adam gidip sıcak cezveyi eliyle tuttu yani bu yaz kabus gibi geçiyor.
Yabancı kaynaklarda da okudum ya, hala tartışılan bi konuymuş..nerede okudun? Boyle seylere itimat edilir mi bilmiyorum.
Dogru olup olmadigini nereden bilecegiz? Elimizin altinda makineler var ama buna ragmen yapilabilirgi cok dusuk.
Ama benimle yasit bi yakinm iki cocugunu boyle buyuttu.
Bir de ayni seyi kadin pedi icin soylerler. Hamdolsun bunu ispatlayacak bi sey duymadik..
Sabunla yıkaman lazım mutlaka, iyileştiriyor..Bu sudo da işe yaramazsa desitine döncem bakalım. Çünkü fito ve hametan iki günde hiçbişi yapmadı. Bi de şimdi kaka yapmaktan makatı acıyo yazık(( kuruyunca deri daha çok gerilmez mi??? Ben poposunu sadece su ile yıkıyorum daha çok tahriş olmasın diye. Bu vesile ile tuvalet eğitimini on yaşında vermeyi planlıyorum ki popo yıkamıyım; kendi
öğrenip yıkasın!! Nasıl fikir????
Kızlar dün yalancı profiterol denedim harika oldu. Hiç gerçeğiyle uğraşmaya değmez valla Bu çok kolay, aslı gibi olmaz diye düşündüm ama yanıldım.. eşim de beğendi Keremim de
1 lt süt ,1 su bar un ve 1 su bar şekeri pişir..
içine sıcakken 1 paket toz krem şantiyi döküp çırp, hemen 1 paket etimek kırarak ekle.
Kuplara dök.
Üstüne de çikolata sosu. Bu kadaaaar
bu arada hayatımızda güzel gelişmeler var.
eşimin cansiperane emekleriyle bina işi sonuca bağlandı. sözleşme yapıldı, imzalar atıldı.
hayırlısıyla inş 1-2 aya kadar taşınma işlerimiz başlıyor. şuan kiralık ev bakıyoruz
bir deeeee, önümüzdeki hafta sonu inş tatile çıkıyoruz.
istikamet karadeniz!arabayla geze geze bir karadeniz turu düşünüyoruz.
ayrıntıları belirlemeye çalışıyoruz. bekleyin yaylalar, biz geliyoruz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?