Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Evet haklısın. inşallah gönlüne göre bir eve geçersin canım. istanbulda kiraların bayaa yüksek olduğunu duymuştum. burdada yaz sezonu bittiğinde bizde ev bakıcaz bakalım.

Bide ben buaralar ekmek yapma makinasına fena halde kafayı takmış durumdayım. kendi ekmeğimi kendim yapmak istiyorum evimde. alan kullanan varmı acaba. tavsiye ye ihtiyacım var. benim ev aletleri genelde fakirin çok da memnunum ama. bu konuda kararsızım. acaba onuda mı fakir alsam. dün aklımdan fast foodlar geçti. oğlum onlara dadanacak diye ev yapımı cips kumpir hamburger ekmeği ve köftesi yapımı tariflerine baktım. çokta güzel şeyler buldum. istemiyorum yaa oğlumu fastfoodlara takılmış olarak görmeyi. buaralar elinden aburcubur düşmüyor. hiç istemiyorum ama yapacak bişey yok. yedirirsen yer oda.

...............................

Son düzenleme:
Hayirli cumalarimiz olsun arkadaslar..rabbim kimseyi yoklukla ve saglikla imtihan etmesin insallah..dun evim sabah 8 aksam 8 arasi paklandii valla..sagolsun gelen arkadas kendi evi gibi itina gosterdi..yemek aralarinda konustukta bi tanidiklari olan kizcagiz 15 sene kadar kv yuzunden resmen kafayi siyirmis durumda..doktora gitmis adam demis senin dilin yokmu hicmi kimseye bisey soylemedin hep icine attin diye..iki ay olmus buraya yerlesmisler en son kizin babasi demis birakmam geleceksiniz burda gozumuzun onunde olacak kizim diye..uzuldum cok..biraz kendimce bisey le r hazirladim gotursun diye kadina..esimede is icin bak fabrikada ihtiyac olabilir diye soyledim..olut insallah..iki de cocuk varmisAllah yardimcila olsun..
Nfk cim cok sevindim senin adina canim..hem tatil en cok ta ev icin..bencede kar ar inda isr aIır et..zaten etraftan cok hosnut degilsin..istedigin gibi bi yer ve ev bulursun insallah..kv de de birazcik size uysun yani..
Pembis hala iyilesmedi demek..dedigim merhemi cok ince surdun degilmi..oyle guzel etki ediyor..umarim bugun daha iyi olur..devamli suyla yikayip havalandirman icin evde olman gerek malesefki..
Sekerportakali bugun son is gunu..heyec an dorukta..iyi tatiller canim kizkardes candirrrr..cok guzel gecer tatilin insallah canim
Pamuk helvacimm kurslar baslamiss..degisiklik olmustur bayagi sana..hem evden mecburiyettende olsa cikip havan degisiyor..hemde istedigin bisey yolunda adim atiyosun..nfk dan sonra sende istanbul trafiginde salinacaksin:)
Colicos cum senin ev iside gundeme gelmis..hadi bakalim gonlune gore olur insallah..kres isiniz ne oldu?

Colicoscum bende var ekmek makinasi..arcelik cift hazneli..cok memnunum..ekinde tarif kitapcigida var zaten..sandovic ekmegine kadar herseyi yapabiliyosun..ben normal ekmegi zenginlestirip..aycicegi..cevizli..zeytinli yapabiliyosun..su aralar bayagi ara verdik aslinda..bu aksam dur yapalim..esim bu konuda benden once davraniyor..sende esine satabilirsin bak bu isi:)

bende anlamdan oturu net bi karar veremiyorum iste cok.zorlandim.bu konuda ama hayirlisi artik cok saolun fikirleriniz icin valla...
kv madem.gelicek dedigin gb o size uysun sonucta peki.kac yil surecek bu durum so ra yine ayni yere geri donuceksiniz dime

umutsuz olma, her bakimdan icine sinen bir isim bulacaksin ins

İnsaat asagi yukari bir sene surecek. Ama duruma gore belli olmaz belki 2 belki 3 sene kirada kalabiliriz.
Yakin zamana kadar esim yine bu binada annesiyle oturma dusuncesindeydi.
Ama ben hep soyluyorum. Birlikte olacaksak bile niye burada oturalim? Yapilacak daireler simdikinden buyuk olmayacak.
Bir de esime bir tam daire dusmuyor. Ustunu tamamlayip satin alma durumu olamaz.
Cunku on cephede satilik daire yok. Arkaya bakan onu kapali bi dairede de ben oturmak istemiyorum.
Ayni kira mevzuunda old gibi, istiyorsa annen gelsin; baska bi yerden buyuk, onu acik, ferah iki daire alalim dedim.
Ona da kv razi olmuyor. Burayi birakamazmis. O zaman kendi bilir valla

Son düzenleme:
Aaa çok iyiymiş. bende çift hazneli düşünüyordum. hamuru yoğurma işini falan makine yapıyor değilmi? ekmeği zenginleştirmen çok güzel fikir. bende aynen senin gibi düşünüyorum.

Bu konuda eşim %100 yardımcı olur. sever böyle işleri. ama ben ona verirmiyim bilmiyorum.mutfakta çok güzel lezzetler ortaya çıkarırda, mutfak mutfaklıktan çıkar. o yüzden bu işi en iyisi ben yapayım. yardımcı olduğun için teşekkürler. çok işime yaradı. ha unutmadan bu makinenin içi seramikmi teflon mu? bi yerine gidip inceleyim yada. teşekkürler canımcım.

Doğru düşünüyorsun. rahat rahat ve ferah biryerde oturmak varken niye oraya gideceksin tekrar. kv ikna olursa işin kolaylaşır. alışır aslında belki daha memnun olur yeni bir yerde yaşamaktan. ama gelde anlat anlatabilirsenn. zorr şekerimm.

Kızlar ,hazır bezler kısırlık yapıyor diye bi yazı okudum ;canım çok sıkıldı.. Doğru olabilir mi acaba?

nerede okudun? Boyle seylere itimat edilir mi bilmiyorum.
Dogru olup olmadigini nereden bilecegiz? Elimizin altinda makineler var ama buna ragmen yapilabilirgi cok dusuk.
Ama benimle yasit bi yakinm iki cocugunu boyle buyuttu.
Bir de ayni seyi kadin pedi icin soylerler. Hamdolsun bunu ispatlayacak bi sey duymadik..

Son düzenleme:
Busmai sanmam canım. Hazır bezler bizde bilmem kaç yılında kullanılmaya başladı ama düşündüğünde bizden önce kullanan biçok ülke var. Hepsinin yok olması gerekirdi

Nfkcım her zamanki gibi gayet mantıklı yorumluyorsun bacım ev olayını. İnşallah eşin de kv de görür bu durumu.

Colicoscum benim ekmek yapma makinam yok ama alan herkesin yorumu bolca ekmek yapıp kilo aldıkları. Haberin olsun :)

Borncum sakin ol cicim. İsim koymak çok zor tabi ama cidden Erva güzel bak. Zümra direkt zümre yani. İlerde öğretmen olursa da sinir bozucu. Uzaklaş o isimden

Bizim pişikte hiç ilerleme yok. İshal de kafasına göre takılıyo. Yarın sudo krem alıcam. Şaka maka pişik kremlerine 100 lira gömmüş oluyorum bu şekilde inanılır gibi değil.

Eceincim incecik sürdüm ama dediğim gibi malesef işe yaramadı. İşte herkesin teni farklı oluyo demekki. Hatta bazen acaba desitine geri mi dönsem diyorum...??

pembisim, hakikaten onca para verip alinan kremler ise yaramayinca baska bir tane alirken nasil insan kotu oluyor.
Cunku kullanilmayacaklar. Amaaan, efe iyi olsun da.. Desitin oradayken dememedin heralde?.. Fitoyu ben ameliyattan sonra kullanmistim. Bildigim kadariyla yaranin cabuk iyilesip derinin kendini yenilemesinine yardimci oluyor.

Yengem, yegenim son zamanlarda pisik oldugunda beyaz sabunla poposunu yikiyorum.
Aninda etki ediyor, pisigini kurutuyor demisti. . Bi de acaba zeytinyagi sursen kaka yaptiginda tenine temasi keser de daha mi az tahris olur acaba?:26:
İshali biraz iyilesse pisigi de ayni olcude azalacak ins

Son düzenleme:
Kocam süt ısıtırken elini yaktı (( Efe bugün okadar kuduruktu ki manyak etti bizi ve adam gidip sıcak cezveyi eliyle tuttu yani bu yaz kabus gibi geçiyor.

Bu sudo da işe yaramazsa desitine döncem bakalım. Çünkü fito ve hametan iki günde hiçbişi yapmadı. Bi de şimdi kaka yapmaktan makatı acıyo yazık (( kuruyunca deri daha çok gerilmez mi??? Ben poposunu sadece su ile yıkıyorum daha çok tahriş olmasın diye. Bu vesile ile tuvalet eğitimini on yaşında vermeyi planlıyorum ki popo yıkamıyım; kendi
öğrenip yıkasın!! Nasıl fikir????

Son düzenleme:
Bu arada ben ilk altı ay hep saf zeytinyağı kullandım. Ama ek gıda ile birlikte zeytinyağı koruyamamaya başladı. O yüzden krem şart :/

pembisim, coook gecmis olsun ya :26:
Simdi iki hasta var sana muhtac.. Senin yerinde olsam yeni bir kremi denemeden once desitini kullanirdim.
Neticede daha once kullandigin ise yarayan bi krem.

Kocam süt ısıtırken elini yaktı (( Efe bugün okadar kuduruktu ki manyak etti bizi ve adam gidip sıcak cezveyi eliyle tuttu yani bu yaz kabus gibi geçiyor.
Hay Allah..
Kerem de çok kuduruk ya off
Yabancı kaynaklarda da okudum ya, hala tartışılan bi konuymuş..
Sabunla yıkaman lazım mutlaka, iyileştiriyor..
Bilemiyorum bez işini yaa,bakınca kısırlık da baya arttı..

Kızlar dün yalancı profiterol denedim harika oldu. Hiç gerçeğiyle uğraşmaya değmez valla Bu çok kolay, aslı gibi olmaz diye düşündüm ama yanıldım.. eşim de beğendi Keremim de

1 lt süt ,1 su bar un ve 1 su bar şekeri pişir..
içine sıcakken 1 paket toz krem şantiyi döküp çırp, hemen 1 paket etimek kırarak ekle.
Kuplara dök.

Üstüne de çikolata sosu. Bu kadaaaar

ben bunu oncelerden yapıyordum. iyi hatirlattin bende seviyordum tadını

iki haberede çok sevindim. ev konusunda çok haklısın b. evlerde oturmustum aoartmanlarla iç içe balkona, pencereye ciksan muhakkak birileriyle göz göze geliyorsun. hakkınızda hayırlısi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…