Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese günaydınnnnn

Pembişim çok geçmiş olsun, bir türlü atlatamadı yazık çocuk ya. Benim tavsiye edeceğim kremler söylendiği için bişi diyemedim. Birde çamözü kremi diye bir krem var bitkisel, hiç duydun mu bilmem. Ben hiç kullanmadım ama arkadaşım mucize birşey diye bahsediyordu. Bütün cilt sıkıntılarına çok iyi geliyormuş; yanık, yara, pişik vs.

Ama ben yerinde olsam yine de bi dr a görünürdüm, çok fazla krem denedin. Bi ara küçükken 2 ay süren bi pişiğimiz olmuştu denemediğim şey kalmadı. Dr 2 farklı krem vererek halletti sağolsun.

Arkadaslar rotarex aşısını yaptıran var mı. Doktor kızıma o aşıyı yaptirmami söyledi ama ben kararsız kaldım.

Günaydınlaar. hayırlı huzurlu bir hafta sonu diliyorum.

Canım nerelerdesin. hiç sesin çıkmıyor. bencede en iyisi dr götürüp kullandığı kremlerin hiçbirinin işe yaramadığını söylemek. offf yaa geçsin artık şu pişik. ben burda fena oluyorum çocuk naapsın. kıyamam yaa.

Pembecim canım yaa biraz bezsiz dolaştırma şansın yokmu sabunlayıp kuruladıktan sonra. yani 2-3 saat kadar olsa bayaa etki eder gibi. ben batuda yapmıştım birkeresinde.

çocuklar aglayinca benimde elim ayağıma dolaşıyor. geçmiş olsun moralini bozma
Ayyyh sorma. bizim batu da ağladımmı sanki çok büyük bir sıkıntı varmışcasına ortalığı yıkar. işte o zaman elim ayağıma dolaşıyor. amaa hepsi yapmacııık. canı sıkılıyor yapacak bişey bulamayınca ağlama moduna giriyor.

Kızlaar bu hafta sonu batuya doğumgünü yapıyoruz. geçte olsa. benim gönlümü alıyorlar. bitanede kocaman araba aldım. akülü gibi olmasada üstüne binebiliyor. yalnız oğlumun uzun boylu olduğunu unutmuşum bacakları uzun geldi. aman eğlensin vakit geçirsin. gece yarısına kadar oynadı. hatta arabasıyla uyumak istedi. bende şuraya parkedelim yarın oynarsın diye zoraki ikna etim.

Arkadaslar rotarex aşısını yaptıran var mı. Doktor kızıma o aşıyı yaptirmami söyledi ama ben kararsız kaldım.
Rotavirüss. duymuştum bir ara gündeme gelmişti. ama ben yaptırmadım. yanılmıyorsam yan etkilerinden de bahsedilmişti. yanlışta hatırlıyor olabilirim.

Canımcımm normalde çok ekmek yemiyorum ben. birçok yemekle asla yemiyorum. beni değil ama çevremdekileri etkileyebilir. ama hijyen açısından sağlık açısından ben kendim yapmak istiyorum ekmeğimi.

Off yaa kremlere bayaada para ödemişsin. insan zor durumda olunca hiç düşünmeden alıyor walla.

Bugün eşimle alışverişe çıkıyorum. yaz bitmeden birkaç tşört v.s almak istiyorum. bide geçen çarşıda peştemal gördüm. bütün ev ahalisine de peştemal alcam. çok güzeller yaa. burada bir peştemal modası var.

NFK cım yorumlarına katılıyorum. beyaz sabun ve zeytin yağı iyi geliyordu. en azından doğal bir yöntem. ama üzerine bez bağlamadan biraz açık kalırsa sanki daha iyi olur. gerçi ishal de çocuk yaa. Pembe patates püresi yada pirinç lapası yedirsen denedinmi bilmiyorum ama. en azından ishali kesilir.

Kocam süt ısıtırken elini yaktı (( Efe bugün okadar kuduruktu ki manyak etti bizi ve adam gidip sıcak cezveyi eliyle tuttu yani bu yaz kabus gibi geçiyor.
Elimi yandıı off çok geçmiş olsun. çok fenaa. o halde çocuk bir di şimdi iki oldu. sana sabırr diliyorumm. kuduruk olmayan çocuk varmi ki:))

Süperr denemek isterimmm. çok saol canımm.

ben bunu oncelerden yapıyordum. iyi hatirlattin bende seviyordum tadını

Pratik tarifler Elifnazdan sorulur:)

Nfk cım sizde ne güzel gelişmeler olmuş, yeni ev yeni bebek bekliyoruz senden de
Tatil de çok güzel geçecek eminimmm

ben bunu oncelerden yapıyordum. iyi hatirlattin bende seviyordum tadını
profiterolü çook seviyorum bende yaa. vazgeçemeyeceğim tek tatlııı.

iki haberede çok sevindim. ev konusunda çok haklısın b. evlerde oturmustum aoartmanlarla iç içe balkona, pencereye ciksan muhakkak birileriyle göz göze geliyorsun. hakkınızda hayırlısi olsun.
Ev dedinmi içim bi hoş oluyor. gözüm hep boş evlerde. şöylee bahçeli falan bulabilirsek inşallah.

Pratik tarifler Elifnazdn sorulur:)

Nfk cım sizde ne güzel gelişmeler olmuş, yeni ev yeni bebek bekliyoruz senden de

yeni ev yeni bebek :111:
Gecen esime 2. bebek mevzuuni actim. Bir tane yeter. Bunu iyi yetistirelim, sen de kendine vakit ayir falan dedi.
Ben de kardesin sart old anlattim. Adem gunesten dinlediklerimi soyledim. Tek cocuklar asosyal, paylasmayi bilmeyen, cogu zaman icine kapanik ve pisirik oluyorlarmis. Oncelikle aysecik icin kardes sart dedim. İki kardes arasi da 3-4 yas uygunmus. Yani 1-1,5 sene sonra kapini calicam dedim. daha onceleri net bir iki laf soyleyip susuyordu, bu sefer argumanlarim kuvvetli olunca rijit davranmadi.. Dogru yoldasin, bastir nfk

Bu arada herkese gunaydin. Esim mesaide bugun. Biz de neneye geldik. Camozu denen kremi gecenlerde eaglee de soylemisti. Bitkisel ve bircok seye iyi geliyormus..

Rota virus asisi ben yaptirmadim. Ama arkadas yaptirdi halde bebegi hastalandi, kac gun hastanede kaldi. :100:

Beyaz sabunla elimizi yuzumuzu yikayinca hemen kurutuyor cildi. Pisigin siddetini azaltabilir yani. Altini acik birakiyor zaten ama her kakada ishalin asitli yapisindan dolayi azdiriyor, iyilesemiyor. Sanirim daha olmadi ama bir haftadan fazla suren ishal tehlikeli olabilir. Belki tekrar dr a gitmek gerekiyordur. :26:

ay canim benim pek sevinmus arabasina.. Bak akulu de alsan farketmeyecekti. Onu da buyuyunce alirsiniz.. İns dogumgunu de istedigin gibi olur

pembisim, coook gecmis olsun ya :26:
Simdi iki hasta var sana muhtac.. Senin yerinde olsam yeni bir kremi denemeden once desitini kullanirdim.
Neticede daha once kullandigin ise yarayan bi krem.

Valla bu sabah sürdüm sudoyu artık :/

Beyaz sabun alayım ozaman...

Vayyy güzel görünüyo kız. Hem de çok pratik dediğin gibi. İshal bitince denenebilir

Burda dra gitmek ölüm. Sudo düzeltir inşallah. Olmadı desitine dönüş. O da olmadı mecbur dr :/

Biz yaptırdık. Kötü yorumlar var dediğin gibi ama rota ishali daha kötü etkiliyomuş çocukları yakalanırlarsa.

İshal ya bu evde imkansız :/

Çok sevindim doğum günü kutlamasına. Düzgün 1-2 poz çek de yüzünügörelim kızımmmmmm

Peştamel modası burda yok valla. Hamam olayına da kılım :)

Yedirdik canım da sanırım sıcak ve ortam da etkiliyor.

Elimi yandıı off çok geçmiş olsun. çok fenaa. o halde çocuk bir di şimdi iki oldu. sana sabırr diliyorumm. kuduruk olmayan çocuk varmi ki:))

Dedemiz de var yani üç çocuk.
Pratik tarifler Elifnazdan sorulur:)

Arkadaşımı gaza getirmeeee.

Sabahtan kaka sayımız 2 henüz. İnşallah daha iyiye gideriz. Bu arada sabunla yıkadım. Bana biraz iyileşmiş gibi geliyo ama bilemiyorum işte heran kötüleyebiliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…