Kocam süt ısıtırken elini yaktı(( Efe bugün okadar kuduruktu ki manyak etti bizi ve adam gidip sıcak cezveyi eliyle tuttu yani bu yaz kabus gibi geçiyor.
Canım nerelerdesin. hiç sesin çıkmıyor. bencede en iyisi dr götürüp kullandığı kremlerin hiçbirinin işe yaramadığını söylemek. offf yaa geçsin artık şu pişik. ben burda fena oluyorum çocuk naapsın. kıyamam yaa.Herkese günaydınnnnn
Pembişim çok geçmiş olsun, bir türlü atlatamadı yazık çocuk ya. Benim tavsiye edeceğim kremler söylendiği için bişi diyemedim. Birde çamözü kremi diye bir krem var bitkisel, hiç duydun mu bilmem. Ben hiç kullanmadım ama arkadaşım mucize birşey diye bahsediyordu. Bütün cilt sıkıntılarına çok iyi geliyormuş; yanık, yara, pişik vs.
Ama ben yerinde olsam yine de bi dr a görünürdüm, çok fazla krem denedin. Bi ara küçükken 2 ay süren bi pişiğimiz olmuştu denemediğim şey kalmadı. Dr 2 farklı krem vererek halletti sağolsun.
Ayyyh sorma. bizim batu da ağladımmı sanki çok büyük bir sıkıntı varmışcasına ortalığı yıkar. işte o zaman elim ayağıma dolaşıyor. amaa hepsi yapmacııık. canı sıkılıyor yapacak bişey bulamayınca ağlama moduna giriyor.çocuklar aglayinca benimde elim ayağıma dolaşıyor. geçmiş olsun moralini bozma
Rotavirüss. duymuştum bir ara gündeme gelmişti. ama ben yaptırmadım. yanılmıyorsam yan etkilerinden de bahsedilmişti. yanlışta hatırlıyor olabilirim.Arkadaslar rotarex aşısını yaptıran var mı. Doktor kızıma o aşıyı yaptirmami söyledi ama ben kararsız kaldım.
Canımcımm normalde çok ekmek yemiyorum ben. birçok yemekle asla yemiyorum. beni değil ama çevremdekileri etkileyebilir. ama hijyen açısından sağlık açısından ben kendim yapmak istiyorum ekmeğimi.Busmai sanmam canım. Hazır bezler bizde bilmem kaç yılında kullanılmaya başladı ama düşündüğünde bizden önce kullanan biçok ülke var. Hepsinin yok olması gerekirdi
Nfkcım her zamanki gibi gayet mantıklı yorumluyorsun bacım ev olayını. İnşallah eşin de kv de görür bu durumu.
Colicoscum benim ekmek yapma makinam yok ama alan herkesin yorumu bolca ekmek yapıp kilo aldıkları. Haberin olsun :)
Borncum sakin ol cicim. İsim koymak çok zor tabi ama cidden Erva güzel bak. Zümra direkt zümre yani. İlerde öğretmen olursa da sinir bozucu. Uzaklaş o isimden
Bizim pişikte hiç ilerleme yok. İshal de kafasına göre takılıyo. Yarın sudo krem alıcam. Şaka maka pişik kremlerine 100 lira gömmüş oluyorum bu şekilde inanılır gibi değil.
Eceincim incecik sürdüm ama dediğim gibi malesef işe yaramadı. İşte herkesin teni farklı oluyo demekki. Hatta bazen acaba desitine geri mi dönsem diyorum...??
NFK cım yorumlarına katılıyorum. beyaz sabun ve zeytin yağı iyi geliyordu. en azından doğal bir yöntem. ama üzerine bez bağlamadan biraz açık kalırsa sanki daha iyi olur. gerçi ishal de çocuk yaa. Pembe patates püresi yada pirinç lapası yedirsen denedinmi bilmiyorum ama. en azından ishali kesilir.pembisim, hakikaten onca para verip alinan kremler ise yaramayinca baska bir tane alirken nasil insan kotu oluyor.
Cunku kullanilmayacaklar. Amaaan, efe iyi olsun da.. Desitin oradayken dememedin heralde?.. Fitoyu ben ameliyattan sonra kullanmistim. Bildigim kadariyla yaranin cabuk iyilesip derinin kendini yenilemesinine yardimci oluyor.
Yengem, yegenim son zamanlarda pisik oldugunda beyaz sabunla poposunu yikiyorum.
Aninda etki ediyor, pisigini kurutuyor demisti. . Bi de acaba zeytinyagi sursen kaka yaptiginda tenine temasi keser de daha mi az tahris olur acaba?:26:
İshali biraz iyilesse pisigi de ayni olcude azalacak ins
Rotavirüss. duymuştum bir ara gündeme gelmişti. ama ben yaptırmadım. yanılmıyorsam yan etkilerinden de bahsedilmişti. yanlışta hatırlıyor olabilirim.
Elimi yandıı off çok geçmiş olsun. çok fenaa. o halde çocuk bir di şimdi iki oldu. sana sabırr diliyorumm. kuduruk olmayan çocuk varmi ki:))Kocam süt ısıtırken elini yaktı(( Efe bugün okadar kuduruktu ki manyak etti bizi ve adam gidip sıcak cezveyi eliyle tuttu yani bu yaz kabus gibi geçiyor.
Süperr denemek isterimmm. çok saol canımm.Kızlar dün yalancı profiterol denedim harika oldu. Hiç gerçeğiyle uğraşmaya değmez valla Bu çok kolay, aslı gibi olmaz diye düşündüm ama yanıldım.. eşim de beğendi Keremim de
1 lt süt ,1 su bar un ve 1 su bar şekeri pişir..
içine sıcakken 1 paket toz krem şantiyi döküp çırp, hemen 1 paket etimek kırarak ekle.
Kuplara dök.
Üstüne de çikolata sosu. Bu kadaaaar
ben bunu oncelerden yapıyordum. iyi hatirlattin bende seviyordum tadını
profiterolü çook seviyorum bende yaa. vazgeçemeyeceğim tek tatlııı.ben bunu oncelerden yapıyordum. iyi hatirlattin bende seviyordum tadını
Ev dedinmi içim bi hoş oluyor. gözüm hep boş evlerde. şöylee bahçeli falan bulabilirsek inşallah.iki haberede çok sevindim. ev konusunda çok haklısın b. evlerde oturmustum aoartmanlarla iç içe balkona, pencereye ciksan muhakkak birileriyle göz göze geliyorsun. hakkınızda hayırlısi olsun.
Pratik tarifler Elifnazdn sorulur:)
Nfk cım sizde ne güzel gelişmeler olmuş, yeni ev yeni bebek bekliyoruz senden de
Tatil de çok güzel geçecek eminimmm
NFK cım yorumlarına katılıyorum. beyaz sabun ve zeytin yağı iyi geliyordu. en azından doğal bir yöntem. ama üzerine bez bağlamadan biraz açık kalırsa sanki daha iyi olur. gerçi ishal de çocuk yaa. Pembe patates püresi yada pirinç lapası yedirsen denedinmi bilmiyorum ama. en azından ishali kesilir.
Kızlaar bu hafta sonu batuya doğumgünü yapıyoruz. geçte olsa. benim gönlümü alıyorlar. bitanede kocaman araba aldım. akülü gibi olmasada üstüne binebiliyor. yalnız oğlumun uzun boylu olduğunu unutmuşum bacakları uzun geldi. aman eğlensin vakit geçirsin. gece yarısına kadar oynadı. hatta arabasıyla uyumak istedi. bende şuraya parkedelim yarın oynarsın diye zoraki ikna etim.
pembisim, coook gecmis olsun ya :26:
Simdi iki hasta var sana muhtac.. Senin yerinde olsam yeni bir kremi denemeden once desitini kullanirdim.
Neticede daha once kullandigin ise yarayan bi krem.
Hay Allah..
Kerem de çok kuduruk ya off
Yabancı kaynaklarda da okudum ya, hala tartışılan bi konuymuş..
Sabunla yıkaman lazım mutlaka, iyileştiriyor..
Bilemiyorum bez işini yaa,bakınca kısırlık da baya arttı..
Kızlar dün yalancı profiterol denedim harika oldu. Hiç gerçeğiyle uğraşmaya değmez valla Bu çok kolay, aslı gibi olmaz diye düşündüm ama yanıldım.. eşim de beğendi Keremim de
1 lt süt ,1 su bar un ve 1 su bar şekeri pişir..
içine sıcakken 1 paket toz krem şantiyi döküp çırp, hemen 1 paket etimek kırarak ekle.
Kuplara dök.
Üstüne de çikolata sosu. Bu kadaaaar
Herkese günaydınnnnn
Pembişim çok geçmiş olsun, bir türlü atlatamadı yazık çocuk ya. Benim tavsiye edeceğim kremler söylendiği için bişi diyemedim. Birde çamözü kremi diye bir krem var bitkisel, hiç duydun mu bilmem. Ben hiç kullanmadım ama arkadaşım mucize birşey diye bahsediyordu. Bütün cilt sıkıntılarına çok iyi geliyormuş; yanık, yara, pişik vs.
Ama ben yerinde olsam yine de bi dr a görünürdüm, çok fazla krem denedin. Bi ara küçükken 2 ay süren bi pişiğimiz olmuştu denemediğim şey kalmadı. Dr 2 farklı krem vererek halletti sağolsun.
Arkadaslar rotarex aşısını yaptıran var mı. Doktor kızıma o aşıyı yaptirmami söyledi ama ben kararsız kaldım.
Canım nerelerdesin. hiç sesin çıkmıyor. bencede en iyisi dr götürüp kullandığı kremlerin hiçbirinin işe yaramadığını söylemek. offf yaa geçsin artık şu pişik. ben burda fena oluyorum çocuk naapsın. kıyamam yaa.
Pembecim canım yaa biraz bezsiz dolaştırma şansın yokmu sabunlayıp kuruladıktan sonra. yani 2-3 saat kadar olsa bayaa etki eder gibi. ben batuda yapmıştım birkeresinde.
Kızlaar bu hafta sonu batuya doğumgünü yapıyoruz. geçte olsa. benim gönlümü alıyorlar. bitanede kocaman araba aldım. akülü gibi olmasada üstüne binebiliyor. yalnız oğlumun uzun boylu olduğunu unutmuşum bacakları uzun geldi. aman eğlensin vakit geçirsin. gece yarısına kadar oynadı. hatta arabasıyla uyumak istedi. bende şuraya parkedelim yarın oynarsın diye zoraki ikna etim.
Canımcımm normalde çok ekmek yemiyorum ben. birçok yemekle asla yemiyorum. beni değil ama çevremdekileri etkileyebilir. ama hijyen açısından sağlık açısından ben kendim yapmak istiyorum ekmeğimi.
Off yaa kremlere bayaada para ödemişsin. insan zor durumda olunca hiç düşünmeden alıyor walla.
Bugün eşimle alışverişe çıkıyorum. yaz bitmeden birkaç tşört v.s almak istiyorum. bide geçen çarşıda peştemal gördüm. bütün ev ahalisine de peştemal alcam. çok güzeller yaa. burada bir peştemal modası var.
NFK cım yorumlarına katılıyorum. beyaz sabun ve zeytin yağı iyi geliyordu. en azından doğal bir yöntem. ama üzerine bez bağlamadan biraz açık kalırsa sanki daha iyi olur. gerçi ishal de çocuk yaa. Pembe patates püresi yada pirinç lapası yedirsen denedinmi bilmiyorum ama. en azından ishali kesilir.
Elimi yandıı off çok geçmiş olsun. çok fenaa. o halde çocuk bir di şimdi iki oldu. sana sabırr diliyorumm. kuduruk olmayan çocuk varmi ki:))
Pratik tarifler Elifnazdan sorulur:)
Nfk cım sizde ne güzel gelişmeler olmuş, yeni ev yeni bebek bekliyoruz senden de
Tatil de çok güzel geçecek eminimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?