- 8 Ağustos 2011
- 12.628
- 14.942
- 498
Sabahtan kaka sayımız 2 henüz. İnşallah daha iyiye gideriz. Bu arada sabunla yıkadım. Bana biraz iyileşmiş gibi geliyo ama bilemiyorum işte heran kötüleyebiliyo...
Allah iyiliğini versin kızz. inşallah dilediğin zamanda olur canımm.yeni ev yeni bebek :111:
Gecen esime 2. bebek mevzuuni actim. Bir tane yeter. Bunu iyi yetistirelim, sen de kendine vakit ayir falan dedi.
Ben de kardesin sart old anlattim. Adem gunesten dinlediklerimi soyledim. Tek cocuklar asosyal, paylasmayi bilmeyen, cogu zaman icine kapanik ve pisirik oluyorlarmis. Oncelikle aysecik icin kardes sart dedim. İki kardes arasi da 3-4 yas uygunmus. Yani 1-1,5 sene sonra kapini calicam dedim.daha onceleri net bir iki laf soyleyip susuyordu, bu sefer argumanlarim kuvvetli olunca rijit davranmadi.. Dogru yoldasin, bastir nfk
Bu arada herkese gunaydin. Esim mesaide bugun. Biz de neneye geldik. Camozu denen kremi gecenlerde eaglee de soylemisti. Bitkisel ve bircok seye iyi geliyormus..
Rota virus asisi ben yaptirmadim. Ama arkadas yaptirdi halde bebegi hastalandi, kac gun hastanede kaldi. :100:
Evett yaa.Beyaz sabunla elimizi yuzumuzu yikayinca hemen kurutuyor cildi. Pisigin siddetini azaltabilir yani. Altini acik birakiyor zaten ama her kakada ishalin asitli yapisindan dolayi azdiriyor, iyilesemiyor. Sanirim daha olmadi ama bir haftadan fazla suren ishal tehlikeli olabilir. Belki tekrar dr a gitmek gerekiyordur. :26:
he yaa çok sendi kuzucum. basit uyduruk bişey yaa görmüşsünüzdür mutlaka A101 den aldım. Akülüyü mutlaka alacağım. artık seneye. dediğiniz gibi biraz daha büyümüş olur.ay canim benim pek sevinmus arabasina.. Bak akulu de alsan farketmeyecekti. Onu da buyuyunce alirsiniz.. İns dogumgunu de istedigin gibi olur
Ha hahh:))) tamam foto gönderirim.Valla bu sabah sürdüm sudoyu artık :/
Beyaz sabun alayım ozaman...
Vayyy güzel görünüyo kız. Hem de çok pratik dediğin gibi. İshal bitince denenebilir
Burda dra gitmek ölüm. Sudo düzeltir inşallah. Olmadı desitine dönüş. O da olmadı mecbur dr :/
Biz yaptırdık. Kötü yorumlar var dediğin gibi ama rota ishali daha kötü etkiliyomuş çocukları yakalanırlarsa.
İshal ya bu evde imkansız :/
Çok sevindim doğum günü kutlamasına. Düzgün 1-2 poz çek de yüzünügörelim kızımmmmmm
Peştamel modası burda yok valla. Hamam olayına da kılım :)
Yedirdik canım da sanırım sıcak ve ortam da etkiliyor.
Dedemiz de var yani üç çocuk.
Arkadaşımı gaza getirmeeee.
Aaaa noluyooo bu çocuklara yaa.. ya ishal yada kabızzz. Geçmiş olsun canım. hemen düzelir inşallah.selam kızlar
geçmiş olsun pembiş,yarım yamalak okumamdan anladığım o ki ishal olmuş kuzun,bir de pişiği var sanırım,ishale pirinç lapası patates püresi iyi gelir,pişik için hametan pomad kullanıyorum ben bir de trosyd dıye bır krem var o da iyi,görumcem kullanıyor
ceylin de 2 gundur kabız,o kadar kayısı kaynattım uzum karpuz verdım nereye gıttı hepsı anlamadım.çocuk koyun gıbı 1-2 tane fındık çıkarıyor sadece
pazartesı gunu tatıle çıkıyoruz,gelıp bırı valızı hazırlasa ne güzel olurdu
nfk ev mı aldın canım
Tamam şekerimm. hatta şimdi yolluyorum. whatsApp tan. bu arada batununda yeni saç modeline bak teyzesi.
colicos. Pembis guzel soyledi. Telefonla fotograf cekip bana yolla bacimm
Nfk sen de bana yolllaaaaaaaaaa
Destinycim canım Trosyd deriyi inceltiyo dedi eczacı aklında olsun. Hayatımız bunların dötü ve bağırsakları üzerine kurulu yaaaaa
Kesinlikleeee. Tatile giderken oyle keyifle heyecanla yapiliyorki valiz..Waaaaw tatiiil... kızım valiz hazırlamak niye zor geliyor sana. en zevkli şey. bi heyecan falan olur meselaa. İyi tatiller diliyorum. az kalmış yolculuğa..
Evet aynen döt bok bağırsakNfk sen de bana yolllaaaaaaaaaa
Destinycim canım Trosyd deriyi inceltiyo dedi eczacı aklında olsun. Hayatımız bunların dötü ve bağırsakları üzerine kurulu yaaaaa
Saol hayatımAaaa noluyooo bu çocuklara yaa.. ya ishal yada kabızzz. Geçmiş olsun canım. hemen düzelir inşallah.
Waaaaw tatiiil... kızım valiz hazırlamak niye zor geliyor sana. en zevkli şey. bi heyecan falan olur meselaa. İyi tatiller diliyorum. az kalmış yolculuğa..
Kesinlikleeee. Tatile giderken oyle keyifle heyecanla yapiliyorki valiz..
Ama donuste tam bir eziyet oluyor onlari bosaltmak :111:
Ağzıma tukurdu bu 2 yas sendromu
Kafayı yıcem yasama sevıncımı kaybettım resmen
Parka iniyoruz 15 dakıka oynuyo oynamıyor haydı sitenin dışına . Koca site dar geliyor. Neyse sokaklarda gezelim dıyorum bu sefer girmediği delik yok. Baska sitelerin içine dalıyor saçma sapan yerlere gıdıyor tukenıyorum. Hadi evimize gidelim basıyor aglamayı. Eve aglamadan girdiğimiz yok.dısarı cıkmak da zulüm. Cıkmasan ayrı. Evde sıkılıyor. Sıkıldıkça bana sarıyor. Nefes almadan ard arda anne diyor.duymak istemıyorum bazen. Ne mutfakta ne tuvalette ne yatak odasında rahat bırakmıyor beni. Elimden tutuyor ya tv basına ya odasına hıc yapamadı kucagıma. Bana yapısıyor resmen. Daral geldi artık
Ah bacımmmmmmmmmm. Burda biz de aynı durumdayız. Bugün ben mağzada bişi bakarken o arabasında manyak gibi bağırıyodu dükkan önünde. İçerdekiler diyoki "inşallah benim çocuğum böyle olmaz" "ne biçim bağırıyo bu yaaa??". Ben hiç çocuğummuş gibi davranmadım vallaAllah ım sen bize sabır ve güç ver dicez napıcaz....
:)
Bizimki arabaya da binmiyor artık
Ne zaman gececek bunlar ya
Site duzeni yine degismis. İns alisiriz. Dunden beri bu sebeple giremiyordum.
Oyumuzu kullandik, ins ulkemiz adina hayirli sonuclanir. Aysecik uyansin yemege cikicaz. Bugun bahar-i omrumun dogumgunu.. <3 Sizde ne var ne yok bakalimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?