Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

colicos. Pembis guzel soyledi. Telefonla fotograf cekip bana yolla bacimm

selam kızlar
geçmiş olsun pembiş,yarım yamalak okumamdan anladığım o ki ishal olmuş kuzun,bir de pişiği var sanırım,ishale pirinç lapası patates püresi iyi gelir,pişik için hametan pomad kullanıyorum ben bir de trosyd dıye bır krem var o da iyi,görumcem kullanıyor
ceylin de 2 gundur kabız,o kadar kayısı kaynattım uzum karpuz verdım nereye gıttı hepsı anlamadım.çocuk koyun gıbı 1-2 tane fındık çıkarıyor sadece

pazartesı gunu tatıle çıkıyoruz,gelıp bırı valızı hazırlasa ne güzel olurdu
nfk ev mı aldın canım

Allah iyiliğini versin kızz. inşallah dilediğin zamanda olur canımm.

Evett yaa.

ay canim benim pek sevinmus arabasina.. Bak akulu de alsan farketmeyecekti. Onu da buyuyunce alirsiniz.. İns dogumgunu de istedigin gibi olur
he yaa çok sendi kuzucum. basit uyduruk bişey yaa görmüşsünüzdür mutlaka A101 den aldım. Akülüyü mutlaka alacağım. artık seneye. dediğiniz gibi biraz daha büyümüş olur.

Doğumgünü için sade bir pasta kesme merasimi olcak canım. abartı bişey yok yanii.

Ha hahh:))) tamam foto gönderirim.

Hamam olayına niye kılsın kızzz ben bayılıyorum walla. hatta hamam manyağıyım. imkanım zamanım olsa hiç çıkmam heralde. sıcak suyu çok sevdiğim için sanırım. peştemali sadece hamamda kullanmıcam. burda plajda kullanıyorlar. çocuklar için kapşonlu olanı bile var. fotosunu çekeyimde göstereyim. çok şirin.

Aaaa noluyooo bu çocuklara yaa.. ya ishal yada kabızzz. Geçmiş olsun canım. hemen düzelir inşallah.

Waaaaw tatiiil... kızım valiz hazırlamak niye zor geliyor sana. en zevkli şey. bi heyecan falan olur meselaa. İyi tatiller diliyorum. az kalmış yolculuğa..

Nfk sen de bana yolllaaaaaaaaaa

Destinycim canım Trosyd deriyi inceltiyo dedi eczacı aklında olsun. Hayatımız bunların dötü ve bağırsakları üzerine kurulu yaaaaa

Destinycim canım Trosyd deriyi inceltiyo dedi eczacı aklında olsun. Hayatımız bunların dötü ve bağırsakları üzerine kurulu yaaaaa

Pembecim beni arkadaş olarak eklermisin özelden. bişey dicem şekerimm.

colicos, gonderdin mi foto gelmedi bana.
İstedigin kisiye ozel msj atabilirsin. Profilde olusturulmus ozel fotograf albumlerini girmek icin arkadas olmak gerekiyor.

Waaaaw tatiiil... kızım valiz hazırlamak niye zor geliyor sana. en zevkli şey. bi heyecan falan olur meselaa. İyi tatiller diliyorum. az kalmış yolculuğa..
Kesinlikleeee. Tatile giderken oyle keyifle heyecanla yapiliyorki valiz..
Ama donuste tam bir eziyet oluyor onlari bosaltmak :111:

Evet aynen döt bok bağırsak
Trosyd i görumcem kullanıyodu gercı söylesem de en iyisini o bilir
Saol hayatım
Valla ceylin hazırlatmıyoki siz çocuklarla nasıl iş yapıyosunuZ
Tam valize koyuyorum koyduklarımı valizden çıkarıyo valizi kapatıyo fermuarla oynuyo vs.
Kesinlikleeee. Tatile giderken oyle keyifle heyecanla yapiliyorki valiz..
Ama donuste tam bir eziyet oluyor onlari bosaltmak :111:

Gidişte bu kadar isteksizsem dönüşü düşünemıyorum

Ağzıma tukurdu bu 2 yas sendromu
Kafayı yıcem yasama sevıncımı kaybettım resmen
Parka iniyoruz 15 dakıka oynuyo oynamıyor haydı sitenin dışına . Koca site dar geliyor. Neyse sokaklarda gezelim dıyorum bu sefer girmediği delik yok. Baska sitelerin içine dalıyor saçma sapan yerlere gıdıyor tukenıyorum. Hadi evimize gidelim basıyor aglamayı. Eve aglamadan girdiğimiz yok.dısarı cıkmak da zulüm. Cıkmasan ayrı. Evde sıkılıyor. Sıkıldıkça bana sarıyor. Nefes almadan ard arda anne diyor.duymak istemıyorum bazen. Ne mutfakta ne tuvalette ne yatak odasında rahat bırakmıyor beni. Elimden tutuyor ya tv basına ya odasına hıc yapamadı kucagıma. Bana yapısıyor resmen. Daral geldi artık

Ah bacımmmmmmmmmm. Burda biz de aynı durumdayız. Bugün ben mağzada bişi bakarken o arabasında manyak gibi bağırıyodu dükkan önünde. İçerdekiler diyoki "inşallah benim çocuğum böyle olmaz" "ne biçim bağırıyo bu yaaa??". Ben hiç çocuğummuş gibi davranmadım valla Allah ım sen bize sabır ve güç ver dicez napıcaz....

:)
Bizimki arabaya da binmiyor artık
Ne zaman gececek bunlar ya

Kızlar müjdeeeeeeee. Pişiğimiz de ishalimiz de daha iyi çok şükür. Kocamın elindeki yanık da silverdin sürülmesi sonucu iyi. Kötü olan tek şey adetimin erken gelerek süpriz yapması :/ çrş otele gideceğiz ve bu üçüncü yıl olacak benim bunu yaşadığım...

Site duzeni yine degismis. İns alisiriz. Dunden beri bu sebeple giremiyordum.

Oyumuzu kullandik, ins ulkemiz adina hayirli sonuclanir. Aysecik uyansin yemege cikicaz. Bugun bahar-i omrumun dogumgunu.. <3 Sizde ne var ne yok bakalimm?

Son düzenleme:
  1. Pembisim, su tampon denen seyden alip denesen? Yani bir sene bu tatilin hayalini kurup da tatilde suya girememek hakikaten kotu
Efenin iyilesmesine cok sevindim ins bir iki gune eski kuduruk gunlerine doner

Son düzenleme:
Nfkcım ben hayatta tampon kullanamammmmmm
Adetim de darıldı ve kesildi mi neeeee anlamadım. Neyse ben yarın geciktirici kullanayım bakalım. Efecim ve tüm hasta çocuklar daha iyi olsun inşallah. Bu yeni düzenleme ile site kullanımı daha kolay olur telden inşallahhhhh.

Site duzeni yine degismis. İns alisiriz. Dunden beri bu sebeple giremiyordum.

Oyumuzu kullandik, ins ulkemiz adina hayirli sonuclanir. Aysecik uyansin yemege cikicaz. Bugun bahar-i omrumun dogumgunu.. <3 Sizde ne var ne yok bakalimm?

Kocacığının doğum günü kutlu olsun bu aradaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…