- 8 Ağustos 2011
- 12.627
- 14.942
- 498
sağol bacımm :)Kocacığının doğum günü kutlu olsun bu aradaaaaaaaa
sağol bacımm :)
bu arada yeni sisteminde ziyaretçiler dahi profildeki tüm kişisel bilgileri görebiliyor
ben az önce düzenledim. siz de profil kısmından girin, gizlilik bölümünden ayarları değiştirin..
Ay AllahımmmKızlar müjdeeeeeeee. Pişiğimiz de ishalimiz de daha iyi çok şükür. Kocamın elindeki yanık da silverdin sürülmesi sonucu iyi. Kötü olan tek şey adetimin erken gelerek süpriz yapması :/ çrş otele gideceğiz ve bu üçüncü yıl olacak benim bunu yaşadığım...
evet, benim için de zor oldu bu yeni sistem. ama zamanla alışırız sanıyorum.Anam tam alıştım derken site yıne değişmiş çoklu alıntı yapamadım telden
Hepinizi öpüyorum sabah 4 te yola cıkcaz
Pembiş efenin iyileşmesine sevindim
Bakalım tatılde sendrom açısından neler bekliyor bizi
sanırım büyüyüp akılları erdiği için korkuyorlar denizden. geçen sene ayşeciği çıkaramamıştık sudan..Bugün denize gittik Kerem denizden çok korktu arabaya gitmek istedi. Eşim beline kadar soktu denize çok ağlayınca bıraktık hepten korkmasın diye..
Evden çıkmak zor olduğu halde Keremi eğlendirmek için kendimi zorluyorum; eşim ise sadece arabayı sürdüğü halde hep yorgun!!!
şimdi netten baktım da, cennet gibi bi yermiş.. akan suyun üzerindeki platformda oturmak ne kadar güzeldir.. :)Dün Ulupınar diye bi yere gittik. Yol bir saat kadar sürüyor. Mekan suların arasında yemek yiyebileceğin bir yer. Ördekler var, sağından solundan şarıl şarıl sular akıyor ve dar tahta köprüler var yürümek için. Efe gibi bir veletle böyle bir yere gidilirse ne olur????????? Güneş gözlüğümü korumama rağmen fırsatını bulup fırlattı. Su alıp bir mesafe götürdü ama neyseki kocacığımın üstün çabaları ile bulundu. Sandalye yok; yerde oturuyorsun. Tabi velet oturur mu?? Neyse bizi mahvetti. Ne yediğimizden ne içtiğimizden bişi anlamadık. Sonra tombul kuş ayaklara laciverti beyazlı kırmızılı spor ayakkabı baktım düğünde giymeye ama onu da bulamadık. Tabi ayakkabı denemek bizim deli kadiri iyice çıldırttı. Neyseki babası oyun alanına götürdü de sakinledi biraz. Öğle uykusunu pusetinde alıp hayata devam eden bir çocuğum olsaydı keşke. Onun yerine arabada uyuyunca iyice sapıtan bir
çocuğum var. Uyku saatini önemsemeden hayatımıza devam edelim diyoruz ama olmuyor. Artık elimizdeki malzeme ile yapılacaklara bakıcaz
bu arada geçen gün ayşeciğin saçlarını kırptım
tepe kısmını yine uzun bıraktım. uçları kesilince belki daha çabuk uzar. böyle de tatlı oldu yauv
geçen kuaföre gittiğimizde niyetim onun da saçlarını kestirmekti..Kız çılgınsın sennnnn. İlerde Ayşeciğe söylicem. Annen kendi kuaföre gidip seni evde kırpıyordu diyekız saç bu elbet uzayacak. Bak bizim traş yine bozuldu. Artık düğüne yakın kırptırırız inşallah
Biraz büyüsünler de kocama bağımlı kalmadan dışarı çıkarabileyim diyorum tabi adam gibi yürürlerse :) sinemaya gideriz pikniğe giderizGünaydın, hayırlı sabahlar anneler,
Öncelikle, pembecim çok sevindim kuzunun daha iyi olmasına ..
Destiny, hayırlı tatiller olsun , orada baba kız vakit geçirirken sen de yalnız kalıp kafanı dinleyebilirsin insallah ...
Ayşeciğe sıhhatler olsun, maharetli annesi var ben de kızımınkini ilk iki üç sene kesmiştim yaz aylarında , ama itiraf etmeliyim yamuk yumukluklar vardı
Ev durumunuz hayırlı olsun, tatiliniz için de ne güzel bir plan olmuş, insallah sağlıkla gidip gezer görürsünüz , benim de en çok istediğim seylerden birisi, Karadeniz turu
Busmaicim, kıyamam kuzucuğa sudan mı korktu, birkaç kere daha gidince alışır belki . Küçük Çocukla bi yerlere gitmek anne baba için sefalet . Çocuklar için keyif oluyor zatendün karar verdim havalar güzelken artık piknik gibi planlar yapıcam , restoranlarda çocukların sesine hareketine tip tip bakan insanlardan yıldım artık
Cumartesi sınavı atlattım çok şükür , darısı 6-7 Eylül'de direksiyon sinavına...
Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gün diliyorum , insallah sağlıkla ve çok güzel geçecek bir hafta olsun
Kocalar ve iş yoğunlukları ve tutkuları bakımından aynı durumdayız );Biraz büyüsünler de kocama bağımlı kalmadan dışarı çıkarabileyim diyorum tabi adam gibi yürürlerse :) sinemaya gideriz pikniğe gideriz
Çünkü kocamla gitmeye fırsat bulmak çok zor sadece pazar günü, o da boşsa! Boş gününde de yatmak istiyorküfürrr
geçen kuaföre gittiğimizde niyetim onun da saçlarını kestirmekti..
ancak kuzenler aradı yazlığa gidelim diye zamanım yoktu. bir de kadına sordum.
kesim 15 lira, ayşeciğin bi tutam saçı var. onunkine de 15 lira istedi.
ben de tamamen vazgeçtim. internetten birkaç video izledim. zorluğu yokmuş.
hiç makas izi yok diyebilirim.
efenin saçlarının maşallahı var. hem gür hem kalın telli sanıyorum.
kestirdikçe de daha hızlı ve sağlıklı uzuyor.
ayşeciğin saçları seyrek ve ince telli. bir kez 3 aylıkken tıraş yapmıştık.
şimdi onu gözüm kesmedi, belki bu işe yarar.
Günaydın, hayırlı sabahlar anneler,
Öncelikle, pembecim çok sevindim kuzunun daha iyi olmasına ..
Destiny, hayırlı tatiller olsun , orada baba kız vakit geçirirken sen de yalnız kalıp kafanı dinleyebilirsin insallah ...
Ayşeciğe sıhhatler olsun, maharetli annesi var ben de kızımınkini ilk iki üç sene kesmiştim yaz aylarında , ama itiraf etmeliyim yamuk yumukluklar vardı
Ev durumunuz hayırlı olsun, tatiliniz için de ne güzel bir plan olmuş, insallah sağlıkla gidip gezer görürsünüz , benim de en çok istediğim seylerden birisi, Karadeniz turu
Busmaicim, kıyamam kuzucuğa sudan mı korktu, birkaç kere daha gidince alışır belki . Küçük Çocukla bi yerlere gitmek anne baba için sefalet . Çocuklar için keyif oluyor zatendün karar verdim havalar güzelken artık piknik gibi planlar yapıcam , restoranlarda çocukların sesine hareketine tip tip bakan insanlardan yıldım artık
Cumartesi sınavı atlattım çok şükür , darısı 6-7 Eylül'de direksiyon sinavına...
Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gün diliyorum , insallah sağlıkla ve çok güzel geçecek bir hafta olsun
Ya aslında bu durumdan dolayı bende rahatsızdım. bi biryere gidiyoruz bakıyorum çevereme herkez çocuğuyla sakin relaks bir şekilde oturuyor yemeğini yiyor kahvesini içiyor. kendimize bakıyorum ter içinde çocuk peşinde koşan anne ve baba. birde yetmezmiş gibi bizden başka bağıran çağıran yokk. en çok bizim sesimiz çıkıyor. ve herkez bizi izliyor. hoş batuyuda seviyorlar gülücük atıyorlar ama insanlar oraya dinlenmeye bişeyler yemeye içmeye geliyor. bende hadi canım kalkalım milletin kafasını şişirdik diyorum. yani canımcım bizde rahat değiliz bu konuda. eline bişeyler verince yada hoşuna giden bişey yapyığında duruyor ama 5 dak sürmüyor oda.Canım Allah razı olsun.
Valla o bağıran çocuklara bakanlar dönüp totolarına baksınlar. Ben çok seviniyorum etrafta çıldıran çocuk görünce. Tek olmadığımız hissini veriyor
Hayırdır inşallah.Salak kuaför ne kadar abartmış!! İyi yapmışsın bu durumda. Oğluşun saçı çok kalın telli değil ama ince telli de değil. Maşallahı var çabuk uzuyor evet :) kız şimdi aklıma geldi de rüyamda onun saçlarını üçe vurduruyordum gürleşsin diye. Açıkta mı yattım ne
Ayy evet yaa özgür takılmayı bende çook özledim. çocuğumla olsun ama mızırdanmayan uslu oturan bir çocukla. oğlumla sinemaya tiyatroya resim segilerine gitmek, biryerde oturup bişeyler yiyip içmek, alışveriş yapmak ne kadar hoş olurdu.Kocalar ve iş yoğunlukları ve tutkuları bakımından aynı durumdayız );
Insaallah o günleri de görürüz , şimdilik bizde ufaklık sağa sola koşturuyor. Ablası ondan aksi bi yöne gitmek isteyip sıkıntı çıkartıyor ,
dolayısıyla bunları tek başıma bir yere götürmek bana eziyet oluyo , bakalım biraz daha büyürlerse insallah akıllanırlar , biz de kocalardan medet ummadan kendi işimize bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?