Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

saç kesimi için çok ya 15 tl. bide çocuk olunca haklısın yanii. bizim burda bile 10 tl. 5 tl de fön. hemen yanıbaşımızda olmasıda çok avantaj. ancak ben kuaförlere çok takılmam. hijyen açısından çok dikkatli olduklarını düşünmüyorum. dip boyam geldi. bir ara mecburen uğramam gerekiyor ama malasef. acele etmiyorum. biraz bekleyip saçı dinlendirmek istiyorum. dayanabilirsemm.

Bu çok saçma ama. neden öyle olduki. sadece üyelere yönelik düzenlemiştim yeniden güncelledim bende artık. zaten önemli bişey yoktu ama ne gerek var. herkez görmesinn.

Dimi yaa şuan banada sayfa çok değişik geliyor. çoklu alıntı yapamadım.
Ahaa tatlımm sana iyi ve güzel yolculuklarr. umarım yorucu geçmez.

İlk zamanlar batu denize bayılıyordu. ne olduysa şimdi girmek istemiyor. bende kuma bırakıyorum. denize ilk girince biraz soğuk oluyor sanırım ondan dolayı girmek istemiyor.
Pazar günü deniz muhteşemdi yaa. zaten temizdi ama pazar günü cam gibiydi okadar berrak. bide çok dalga olması bizi daha çok eğlendirdi.

Topikte kim var kim yok göremiyorumm... Pembee telden denemedim hiç kolaylık varmıı.

ayşecikle parka gidip geldik. evi bi silip süpürsem iyi olacak ama üzerimde fena bi tembellik var.
akşama taze fasulyem var yine. yanına bir de domates çorbası yapıcam inş..

nerede bu kaçaklar? dilanaz,
elifnaz (nickin bu yeni sistemde elxixfnaz yazılmış anlamadım)
ecrin,
born,
arya..

hadi geçmiş olsun. neredeyse 1 ay var direksiyon sınavına, rahat rahat çalış ve ilk seferde geç bacımm

netten bir iki video izledim, çok rahat oldu. püf noktası her seferinde çok az saç alıp kesmek ve altta kalan tutamla boyları eşitlemek. böyle olunca makas izi olmuyor.

tatil planını netleştirmeye çalışıyoruz, bu gibi ayrıntılar bile heyecanlandırıyor insanı.
inş kazasız belasız gider geliriz.. aylardır bunu bekliyoruz

hatta daha fazla para almam lazım, çocuk saçı kesmek çok zor dedi.
ben evde pepe açtım, o hipnotize olmuşken kırptım valla, ahahhahahah

kız daha ne kadar gürleşecek? maşallahı var yanii

Canım Allah razı olsun.

Valla o bağıran çocuklara bakanlar dönüp totolarına baksınlar. Ben çok seviniyorum etrafta çıldıran çocuk görünce. Tek olmadığımız hissini veriyor
totolarına mı baksınlar?! ay ne güldüm yaaaaa
çocuklu hayat, çocuksuzlara nasıl görünüyor acep?
inş 2-3 sene sonra bunları rahatlıkla yapabilirsiniz.. eminim onların keyfi de başka olur :)

Öncelikle efeciğin iyi olmasına çoook sevindim. otelde daha güzel vakit geçirirsiniz artık inşallah. Gittiğiniz yer çok güzelmiş. insanı nekadar dinlendiriyor dimi öyle yerler. bende çok severim.

Gözlük olayına çok güldüm. ah efe ahh. allahtan alabilmişsiniz. benimki çöplük olmuştu batu kırdığı için.

Avm de çocuklar için bi ayakkabı mağazası var.binbir çeşit. orda bulursun. adına hiç bakmadım neydi hatırlamıyorum ama sadece ayakkabı mağazasıydı bodrumda varsa antalyada kesinn vardır. modeller şık ve kaliteli.

Senin uyku problemin beni öldürüyor. üzülüyorum yaa. bi rahat uyku uyuyamadın.

Çoklu alıntı yapmışsın. aktifleri nasıl nerden görüyorsun.

Dimi yaa şuan banada sayfa çok değişik geliyor. çoklu alıntı yapamadım.
Ahaa tatlımm sana iyi ve güzel yolculuklarr. umarım yorucu geçmez.
alıntılamak istediğin mesajların altındaki cevapla butonuna tıkla,
aşağı kısıma kaydediyor hepsini...

e sen boyanı bile en güzel şekilde kendin yapabiliyorsun. tabi kuaförle işin olmaz
ben ayşeciğin saçlarını da kestiririm diye kendi tarağını götürmüştüm.
dediğin gibi çoğu kuaförde hijyene dikkat edilmiyor malesef..

adamın boş günü o yatmak istiyor bütün gün.
kadın da bugün boş günü bana yardımcı olur diye bekliyor..

ama gün uzun. öğleye kadar yatsın, öğleden sonra da sizinle ilgilensin işte..

oh oh ne güzel.. doğumgünü fotoğraflarını da merakla bekliyouz cicim

Yeni siteyi hiç beğenmedimmmm. Teşefondan çoklu alıntı yapamıyorummmm. Kime ne yazdığımı da unuttum

Colicoscum kırmızı renkli ve tombiş ayaklı arayınca bulamadık. Yoksa model çok. Ankaradan bakıcam ben.

aktifleri malesef göremiyoruz. yeni sistemli ilgili yorum sayfasına yazdım, moderatör bakacak inş..
Ay iyi olmuş. bide çok alıntı yaptığımızda zaman sınırı oluyormu acaba yine.
boyamı hazırlıyorum ama kendim boyayamıyorum malesef. onun için kuaföre gidiyorum.
göndericem canım birazdan.
evet yaa ankarada mutlaka bulursun. efenin tombik ayaklarını yerim benn.

Kızlar gülümsemeleri bulamadım ben yeni sistemde , onlar olmadan duyguyu mimiği hissi nasıl verebiliriz

Bir de şu pamuk helva yazısının altında anlamsız yazı karakterleri var, onları düzeltmek için uğraştım yapamadım

Pembiş çok güldüm ya. bence de dönüp oralarına baksınlar
ama işte nfk nın da dediği gibi, özellikle Çocuksuz çiftler veya yaşı biraz ilerlemiş olanlar , oflayıp puflayarak aleni belli ediyorlar çocuklardan rahatsız olduklarını ,
geçen gün bir yerde okudum ; uçakta arka koltuğunda çocuklu aileye rast gelen bekar bir hanım yazmış , korku filmi gibi anlatmış iki çocuklu ailenin yolculuğunu ve çevreye verdiği rahatsızlığı üzerime alındım tam bizi anlatmış

Sağol nfk cnm insallah sınav açıklansın başlayacağım çalışmalara ..

Colicos doğum günü kutlamanız olmuş, insallah nice sağlıklı yaşlarını kutlayın , resimleri nereden göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…