saç kesimi için çok ya 15 tl. bide çocuk olunca haklısın yanii. bizim burda bile 10 tl. 5 tl de fön. hemen yanıbaşımızda olmasıda çok avantaj. ancak ben kuaförlere çok takılmam. hijyen açısından çok dikkatli olduklarını düşünmüyorum. dip boyam geldi. bir ara mecburen uğramam gerekiyor ama malasef. acele etmiyorum. biraz bekleyip saçı dinlendirmek istiyorum. dayanabilirsemm.geçen kuaföre gittiğimizde niyetim onun da saçlarını kestirmekti..
ancak kuzenler aradı yazlığa gidelim diye zamanım yoktu. bir de kadına sordum.
kesim 15 lira, ayşeciğin bi tutam saçı var. onunkine de 15 lira istedi.
ben de tamamen vazgeçtim. internetten birkaç video izledim. zorluğu yokmuş.
hiç makas izi yok diyebilirim.
efenin saçlarının maşallahı var. hem gür hem kalın telli sanıyorum.
kestirdikçe de daha hızlı ve sağlıklı uzuyor.
ayşeciğin saçları seyrek ve ince telli. bir kez 3 aylıkken tıraş yapmıştık.
şimdi onu gözüm kesmedi, belki bu işe yarar.
Bu çok saçma ama. neden öyle olduki. sadece üyelere yönelik düzenlemiştim yeniden güncelledim bende artık. zaten önemli bişey yoktu ama ne gerek var. herkez görmesinn.sağol bacımm :)
bu arada yeni sisteminde ziyaretçiler dahi profildeki tüm kişisel bilgileri görebiliyor
ben az önce düzenledim. siz de profil kısmından girin, gizlilik bölümünden ayarları değiştirin..
NFK da olmasa hiçç dikkat etmezdim walla.:)
Söylediğin iyi oldu canımmmmmm
Dimi yaa şuan banada sayfa çok değişik geliyor. çoklu alıntı yapamadım.Anam tam alıştım derken site yıne değişmiş çoklu alıntı yapamadım telden
Hepinizi öpüyorum sabah 4 te yola cıkcaz
Pembiş efenin iyileşmesine sevindim
Bakalım tatılde sendrom açısından neler bekliyor bizi
İlk zamanlar batu denize bayılıyordu. ne olduysa şimdi girmek istemiyor. bende kuma bırakıyorum. denize ilk girince biraz soğuk oluyor sanırım ondan dolayı girmek istemiyor.Bugün denize gittik Kerem denizden çok korktu arabaya gitmek istedi. Eşim beline kadar soktu denize çok ağlayınca bıraktık hepten korkmasın diye..
Evden çıkmak zor olduğu halde Keremi eğlendirmek için kendimi zorluyorum; eşim ise sadece arabayı sürdüğü halde hep yorgun!!!
hadi geçmiş olsun. neredeyse 1 ay var direksiyon sınavına, rahat rahat çalış ve ilk seferde geç bacımmAyşeciğe sıhhatler olsun, maharetli annesi var ben de kızımınkini ilk iki üç sene kesmiştim yaz aylarında , ama itiraf etmeliyim yamuk yumukluklar vardı
Ev durumunuz hayırlı olsun, tatiliniz için de ne güzel bir plan olmuş, insallah sağlıkla gidip gezer görürsünüz , benim de en çok istediğim seylerden birisi, Karadeniz turu
Busmaicim, kıyamam kuzucuğa sudan mı korktu, birkaç kere daha gidince alışır belki . Küçük Çocukla bi yerlere gitmek anne baba için sefalet . Çocuklar için keyif oluyor zatendün karar verdim havalar güzelken artık piknik gibi planlar yapıcam , restoranlarda çocukların sesine hareketine tip tip bakan insanlardan yıldım artık
Cumartesi sınavı atlattım çok şükür , darısı 6-7 Eylül'de direksiyon sinavına...
Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gün diliyorum , insallah sağlıkla ve çok güzel geçecek bir hafta olsun
hatta daha fazla para almam lazım, çocuk saçı kesmek çok zor dedi.Salak kuaför ne kadar abartmış!! İyi yapmışsın bu durumda. Oğluşun saçı çok kalın telli değil ama ince telli de değil. Maşallahı var çabuk uzuyor evet :) kız şimdi aklıma geldi de rüyamda onun saçlarını üçe vurduruyordum gürleşsin diye. Açıkta mı yattım ne
totolarına mı baksınlar?! ay ne güldüm yaaaaaCanım Allah razı olsun.
Valla o bağıran çocuklara bakanlar dönüp totolarına baksınlar. Ben çok seviniyorum etrafta çıldıran çocuk görünce. Tek olmadığımız hissini veriyor
çocuklu hayat, çocuksuzlara nasıl görünüyor acep?Ya aslında bu durumdan dolayı bende rahatsızdım. bi biryere gidiyoruz bakıyorum çevereme herkez çocuğuyla sakin relaks bir şekilde oturuyor yemeğini yiyor kahvesini içiyor. kendimize bakıyorum ter içinde çocuk peşinde koşan anne ve baba. birde yetmezmiş gibi bizden başka bağıran çağıran yokk. en çok bizim sesimiz çıkıyor. ve herkez bizi izliyor. hoş batuyuda seviyorlar gülücük atıyorlar ama insanlar oraya dinlenmeye bişeyler yemeye içmeye geliyor. bende hadi canım kalkalım milletin kafasını şişirdik diyorum. yani canımcım bizde rahat değiliz bu konuda. eline bişeyler verince yada hoşuna giden bişey yapyığında duruyor ama 5 dak sürmüyor oda.
inş 2-3 sene sonra bunları rahatlıkla yapabilirsiniz.. eminim onların keyfi de başka olur :)Ayy evet yaa özgür takılmayı bende çook özledim. çocuğumla olsun ama mızırdanmayan uslu oturan bir çocukla. oğlumla sinemaya tiyatroya resim segilerine gitmek, biryerde oturup bişeyler yiyip içmek, alışveriş yapmak ne kadar hoş olurdu.
Öncelikle efeciğin iyi olmasına çoook sevindim. otelde daha güzel vakit geçirirsiniz artık inşallah. Gittiğiniz yer çok güzelmiş. insanı nekadar dinlendiriyor dimi öyle yerler. bende çok severim.Dün Ulupınar diye bi yere gittik. Yol bir saat kadar sürüyor. Mekan suların arasında yemek yiyebileceğin bir yer. Ördekler var, sağından solundan şarıl şarıl sular akıyor ve dar tahta köprüler var yürümek için. Efe gibi bir veletle böyle bir yere gidilirse ne olur????????? Güneş gözlüğümü korumama rağmen fırsatını bulup fırlattı. Su alıp bir mesafe götürdü ama neyseki kocacığımın üstün çabaları ile bulundu. Sandalye yok; yerde oturuyorsun. Tabi velet oturur mu?? Neyse bizi mahvetti. Ne yediğimizden ne içtiğimizden bişi anlamadık. Sonra tombul kuş ayaklara laciverti beyazlı kırmızılı spor ayakkabı baktım düğünde giymeye ama onu da bulamadık. Tabi ayakkabı denemek bizim deli kadiri iyice çıldırttı. Neyseki babası oyun alanına götürdü de sakinledi biraz. Öğle uykusunu pusetinde alıp hayata devam eden bir çocuğum olsaydı keşke. Onun yerine arabada uyuyunca iyice sapıtan bir
çocuğum var. Uyku saatini önemsemeden hayatımıza devam edelim diyoruz ama olmuyor. Artık elimizdeki malzeme ile yapılacaklara bakıcaz
Çoklu alıntı yapmışsın. aktifleri nasıl nerden görüyorsun.ayşecikle parka gidip geldik. evi bi silip süpürsem iyi olacak ama üzerimde fena bi tembellik var.
akşama taze fasulyem var yine. yanına bir de domates çorbası yapıcam inş..
nerede bu kaçaklar? dilanaz,
elifnaz (nickin bu yeni sistemde elxixfnaz yazılmış anlamadım)
ecrin,
born,
arya..
hadi geçmiş olsun. neredeyse 1 ay var direksiyon sınavına, rahat rahat çalış ve ilk seferde geç bacımm
netten bir iki video izledim, çok rahat oldu. püf noktası her seferinde çok az saç alıp kesmek ve altta kalan tutamla boyları eşitlemek. böyle olunca makas izi olmuyor.
tatil planını netleştirmeye çalışıyoruz, bu gibi ayrıntılar bile heyecanlandırıyor insanı.
inş kazasız belasız gider geliriz.. aylardır bunu bekliyoruz
hatta daha fazla para almam lazım, çocuk saçı kesmek çok zor dedi.
ben evde pepe açtım, o hipnotize olmuşken kırptım valla, ahahhahahah
kız daha ne kadar gürleşecek?maşallahı var yanii
totolarına mı baksınlar?! ay ne güldüm yaaaaa
çocuklu hayat, çocuksuzlara nasıl görünüyor acep?
inş 2-3 sene sonra bunları rahatlıkla yapabilirsiniz.. eminim onların keyfi de başka olur :)
alıntılamak istediğin mesajların altındaki cevapla butonuna tıkla,Dimi yaa şuan banada sayfa çok değişik geliyor. çoklu alıntı yapamadım.
Ahaa tatlımm sana iyi ve güzel yolculuklarr. umarım yorucu geçmez.
aktifleri malesef göremiyoruz. yeni sistemli ilgili yorum sayfasına yazdım, moderatör bakacak inş..Çoklu alıntı yapmışsın. aktifleri nasıl nerden görüyorsun.
e sen boyanı bile en güzel şekilde kendin yapabiliyorsun. tabi kuaförle işin olmazsaç kesimi için çok ya 15 tl. bide çocuk olunca haklısın yanii. bizim burda bile 10 tl. 5 tl de fön. hemen yanıbaşımızda olmasıda çok avantaj. ancak ben kuaförlere çok takılmam. hijyen açısından çok dikkatli olduklarını düşünmüyorum. dip boyam geldi. bir ara mecburen uğramam gerekiyor ama malasef. acele etmiyorum. biraz bekleyip saçı dinlendirmek istiyorum. dayanabilirsemm.
adamın boş günü o yatmak istiyor bütün gün.Biraz büyüsünler de kocama bağımlı kalmadan dışarı çıkarabileyim diyorum tabi adam gibi yürürlerse :) sinemaya gideriz pikniğe gideriz
Çünkü kocamla gitmeye fırsat bulmak çok zor sadece pazar günü, o da boşsa! Boş gününde de yatmak istiyorküfürrr
oh oh ne güzel.. doğumgünü fotoğraflarını da merakla bekliyouz cicimGünaydınlarr. sayfa yenilenmiş. düzenlemeler yaptım. böyle daha güzel olmuş sanki. tek tek mi alıntı yapıcaz acaba. ya buarada hiç beğeni işaretlemediğimi farkettim.
Güzel ve hareketli bir hafta sonu geçirdim. cmt eşimle ufak tefek bi alışveriş yaptık. ordan köylü pazarına çıktık. okadar büyükki pazar gezmekten bayaa yorgun düştüm. bide üstüne detaylı bi temizlik yaptık evde, akşam dışarı çıkacak gücüm kalmadı.
pazar günü sabah kahvaltıdan sonra kv iy tarafına denk geldik ve eşimle birlikte denize gittik. ben yine pancar oldum tabi. 3 saat kadar takıldıktan sonra eve geldik. sonra oy kullanmaya gittik. ardından batunun doğumgünü hazırlıklarına başladık. pasta v.s işi. beklediğimden daha güzel bir kutlama oldu. resimleri bugün yada en geç yarın paylaşırım.
Ay iyi olmuş. bide çok alıntı yaptığımızda zaman sınırı oluyormu acaba yine.aktifleri malesef göremiyoruz. yeni sistemli ilgili yorum sayfasına yazdım, moderatör bakacak inş..
boyamı hazırlıyorum ama kendim boyayamıyorum malesef. onun için kuaföre gidiyorum.e sen boyanı bile en güzel şekilde kendin yapabiliyorsun. tabi kuaförle işin olmaz
ben ayşeciğin saçlarını da kestiririm diye kendi tarağını götürmüştüm.
dediğin gibi çoğu kuaförde hijyene dikkat edilmiyor malesef..
göndericem canım birazdan.adamın boş günü o yatmak istiyor bütün gün.
kadın da bugün boş günü bana yardımcı olur diye bekliyor..
ama gün uzun. öğleye kadar yatsın, öğleden sonra da sizinle ilgilensin işte..
oh oh ne güzel.. doğumgünü fotoğraflarını da merakla bekliyouz cicim
evet yaa ankarada mutlaka bulursun. efenin tombik ayaklarını yerim benn.Yeni siteyi hiç beğenmedimmmm. Teşefondan çoklu alıntı yapamıyorummmm. Kime ne yazdığımı da unuttum
Colicoscum kırmızı renkli ve tombiş ayaklı arayınca bulamadık. Yoksa model çok. Ankaradan bakıcam ben.
tamam göndericem canımm.Doğum günü fotoları istiyoz colicosssss :) bize foto lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?