Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

:)
Bizimki arabaya da binmiyor artık
Ne zaman gececek bunlar ya
Batu babasının arabasını tanıyor. dışarı çıkar çıkmaz ilk işi arabanın yanına koşup kapısını açmaya çalışmak oluyor. geçende benim çamasırlarım kurumuş içeri almış kv. batuda benimkileri seçmiş annemin demiş. ay çok hoşuma gitti. alem bunlarr yaa. elinden zor almışlar vermiyormuş annemin diye.

evet ya, en kötüsü o gülümsemelerin gitmesi sanırım. ben çok kullanıyordum.
şimdikilerin sayısı hem çok az hem de diğerleri gibi hareketli ve güzel değil.
gülümseme listesini görüntülemek için bu mesajı yazdığımız bölümün üstündeki paneldeki
gülen yüz ifadesine tıklayacaksın, alt bölümde açılıyor. ama on iki tane falan, fazla yok.

nickin altında görülen kişisel rütbe. benimki de gördüğün gibi sıkıntılı.
ama o kadar kurcaladım profil ayarlarını alakalı hiçbir bölüm yok.

Ben o yazıyı nerden nasıl yazdınız onu bile bulamadım. bende güzel bir şey yazmak isterdim. seninkinin yazı karakteri değişmiş. ondan kaynaklı galiba. meslek yaşadığı yer bölümü benimkinde görünmüyor. buarada benim penguenlerde pek şık olmuş.

ay canım benim yaaa

geçen de babam kapıdan bizi yolculuyor. ben ayakkabılarımı giyerken çantamı tuttu.
ayşecik bi yapıştı adama, ver ver diye. babam da vermeyince ağlamaya başladı,
çantayı alınca rahatladı sustu.. aitlik bilinci oluşmaya başladı. artık kendi eşyalarını falan da vermez..

bizimkinde bu ara ben yapıcam, ben giyicem mode on.
elbisesini, ayakkabısını kendi giyecek. dokundurtmuyor.
kendisi yiyecek içecek, merdivenden çıkacak. parmağının ucuyla destek versen kıyamet kopuyor.
ben yapıcam da diyemiyor, 'kendin kendin' diyor
işimiz var bununla

teşekkürler canım. çok özenli bişey olmadı işte. olabildiğince. yinede umduğumdan iyiydi.

eski düzende kişisel rütbe bölümü vardı. o kısma istediğin kelimeyi sözü yazıyordun..
benimkinde noktalama işaretleri falan vardı, onun karşılığı rakamlar falan çıkmış. bozulmuş yani..
ama düzeltemiyorum, çünkü yeni sistemde öyle bi bölüm yok.
bari tüm eski rütbeleri silip yeni sisteme göre kıdem versinler yani, böyle de bi garip oldu

Oyyy çok sevimli ama yaaa. çok hoşuma gidiyor bunlar işte. kendisi seçip giysin. çok tatlııı. nazar değmesin kuzuma arada bir açıp seviyorum valla ayşeciği. şeker portakalının kızını.

evet.

Canım atlamışım. biliyorsun benim ig yok. telefonunda whatsApp varsa yollayabilirim. ama onun için mail ve telf bilgileri lazım. bu konuda NFK dan yardım alabiliriz. ama ben seninle birebir göerüşebileceğim bir adres olursa daha memnun olurum. yaa deli gönül ig yi aç diyor valla. olmuyor böyle. ama eşimm.

Oyyy çok sevimli ama yaaa. çok hoşuma gidiyor bunlar işte. kendisi seçip giysin. çok tatlııı. nazar değmesin kuzuma arada bir açıp seviyorum valla ayşeciği. şeker portakalının kızını.
kız değil mi, gidip çekmecesindeki en renkli elbiseyi alıp giyiyor. evin içinde onunla dolaşıyor.
terliyor eteklerine basıp düşüyor kalkıyor. ama elbiseyi çıkarmıyor.
her gün bi kıyafete takıyor. bu yol, yol değil yeğeeeeen!

bence yine de açabilirsin. sadece bizi eklersin. zaten 4-5 kişiyiz
sen fotoları bana gönder, ben ona yollarım cicim.

Bu resmin altındaki 2xüye nedemekki. pebedede 4xpopüler üye yazıyor. rakam ve çarpıları anlamadım.

tamam canım çok saol. açmak istiyorumda biliyorsun eşim bu konuda sıkıntılı. yani kk biliyor ama yorumlardan habersiz. ama yinede denicemm bakalım.

Kız çocukları bu tarz şeylere çok bayılıyorr. büyüdükçe düşkünlüğü artacak. annemin eski otrduğu yerde bir komşumuz vardı. torunu durmadan kıyafet değiştirip mankenlik yapıyordu bize. hareketler falan aynısı.

Ya önceden güvenli çıkış yapmak için bir buton vardı. siz nasıl çıkıyorsunuz şimdi.
direk kapatıyormusunuz.

Kıyafet kısmı hariç Selim'i anlattın sanki erkek ya o işlerden anlamıyo pek, ne giydirsen ses etmiyo
Ama bizde de Herşeyde kendin kendin, bizim ev 6. Kat ve dik sayılabilecek merdivenleri var.
Aşağıya inmeye kalktığımızda hep bağırış çağırıp ağlama oluyo
Hayır elinden tutmama izin verse , yarım saat de sürse kendisi insin diyeceğim de , elimi de tutma hatta kıyafetten de tutma diye ağlıyor .. );

Resimler için yardımından dolayı teşekkürler nfk,

colicos mail adresi yazayım ben sana, ama sen bir ig aç ya, eşin birşey demez bence. Gizli yaparsın ayarlarını, biz bizeyiz zaten

Pamuk helvacım ben tombik kuş bile görmemiştim neyse

Nfkcım kız milleti işte küçüklükten böyle başlıyorlar yeğennnnn. Ama biz mi saftık eskiden yada bu kadar imkan mı yoktu bilmiyorum; hiç böyle anılarımız yok :)

Bu resmin altındaki 2xüye nedemekki. pebedede 4xpopüler üye yazıyor. rakam ve çarpıları anlamadım.
mesaj sayısına göre verilen kıdemi ifade ediyor.
Ya önceden güvenli çıkış yapmak için bir buton vardı. siz nasıl çıkıyorsunuz şimdi.
direk kapatıyormusunuz.
profiline giriyorsun, çıkış butonu orada.

Ya bu arada sayfada eskiden daha çok yorum çıkıyordu şimdi az çıkıyor. Ve alıntı da her sayfa için yapılabiliyor; bir sonraki sayfa için basınca çıkmıyor. Düzelsin siteeeeeee :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…