Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ayy bizde bir de itirazlar başladı ki, sormayın, o uysal masum çocuğum gitti yerine bir canavar geldi

Iki haftadır tırnaklarını kestirmiyor , uykuda yakaladım 3-5 kestim diğerleri ojelikten de uzun hale geldiler,
tesmeeee diyo başka birşey demiyor, neyse ki bugün şekerle kandırıp kestim

Bir de sokakta asla el tutmayıp ana caddelere doğru koşmalar , kucağa alınca indir diye tekmelemeler var Allah yardımcımız olsun

seçip verdiğim kıyafeti ooo, ne kadar güzel, çok yakışacak diye verince o da ayılıp bayılıyor
ama bazen de tutturuyor, illa şunu giyicem diye. kendi seçip kendi giyiyor velet..

aynı model demek bunlar? biz de 3. katta oturuyoruz. basamaklar döner merdiven şeklinde.
elimden tutma, arkamdan destek verme, bazen daracık oluyor basamak, ayak basacak yer yok.
ödüm patlıyor. çok daraldığımda alıyorum kucağıma. o bana pat pat yapıştırıp kıyameti koparırken ben hızlı hızlı çıkmanın derdinde oluyorum ama dediğin gibi inme çook daha tehlikeli. inş bu taşınacağımız binada asansör olur
da kurtuluruz..

eski sistemdeki mavi kuşlar, aldığın beğeniyi temsil ediyordu.. bu sisteme alışmak zaman alacak sanırım

gerçekten öyle, şuan bile ayakkabılara özel bi hassasiyeti var bizimkinin
dediğin de doğru, eskiden bu kadar kıyafet, eşya, oyuncak mı vardı?
bana annem bebek dikerdi, ben de ona elbiseler dikerdim.
şuan ayşeciğin bir sepet oyuncağı var.. tatminsiz, kıymetbilmez olmasından korkuyorum.
arada bir bazı oyuncakları kaldırıp, bir süre sonra tekrar veriyorum.
hem seviniyor, hem de yeni olduğunu düşündüğü için bir süre güzel oynuyor onunla.

Ya bu arada sayfada eskiden daha çok yorum çıkıyordu şimdi az çıkıyor. Ve alıntı da her sayfa için yapılabiliyor; bir sonraki sayfa için basınca çıkmıyor. Düzelsin siteeeeeee :/
evet, uygulamada en çok bu kötü. kesinlikle pratik değil.
ara ara böyle takılmalar normal sanırım. bizimki de bir süre öncesine kadar banyo yaparken çok ağlıyordu.
sanki eziyet ediyormuşum gibi, şimdi keyifle yıkanıyor yine..

o sokakta el tutmama en dayanamadığım şey. çoğu zaman bir de yoldan gitmek istiyor.
normal yürüse canımı yesin, freni boşalmış kamyon gibi koşuyor

Ben batunun tırnaklarını hep uykudayken kesiyorum. diğer türlü mümkün değil kestirmez.

Batuda çok doyumsuz ve çabuk sıkılıyor.

batuya banyo yaptırmakta çok zor oluyor. ama benn konuşa konuşa ve gıdıklayarak işime devam ediyorum. hahaah benim için çok eğlenceli oluyor o ağlaması kaçması beni çok güldürüyor. işlem bitince o da gülüyor. ancak yolda giderken el tutmama olayı bizdede var. tutmazsan yola fırlıyor. böyle durumlarda bağır çağır eve gidiyoruz.

Çok bilmişş seniii... işiniz zor walla. sonrasında bizim iş de zor olacak tabii. şuan sesi çıkmıyor. daha ilerisini hiiç düşünemiyorum. aneee para ver kızları sinemaya götürcem diyecek. yemeğe götürecek, babasının arabasını alıp kızları gezdirecek. geç saatlerde eve gelecek. ayy düşündükçe fenaa oluyorum. gezmesi bir yana bişey olursa diye korkum.neyse ben şimdi çok ileriyi düşünmeyim en iyisi.

Tamam tatlıım.

benim göbek yine aldı başını gidiyor ebru şallının sıkı karın videosuyla artık her gün çalışıcam.
inş bi sonuç alabilirim. nefret ediyorum şu göbekten..

Annemlerin merdivende döner merdiven ve üstelik mermer. doğum gününde hazırlık yaparken üst odaya çıkan merdivenden kendiliğinden çıkmış . aklım gitti. basamak sayısı fazla zaten.

benim göbek yine aldı başını gidiyor ebru şallının sıkı karın videosuyla artık her gün çalışıcam.
inş bi sonuç alabilirim. nefret ediyorum şu göbekten..
Şekerim üzülme aynı dert bizdede var. aman bırak öyle kalsın. kadın dediğin etli butlu olur:)))

Hamile kalmadan önce ebruşallının cd almıştı eşim. hergün plates yapıyordum. doğrusu faydasını gördüm. bazı nefes hareketleride göbeği güzel eritiyor mesela. ama nasıl anlatcam. minderim topum lastiğim var ama malesef burada değil. olsada nerde yapcam. kv şu merdivenleri durmadan in çık kilo verirsin diyo bana. sen bir ara spora gidiyordun bıraktın mı.

:)

Ooo cok oldu sporu birakali. Yani uzun zaman once gitmistim spora. Ramazan oncesine kadar diyetle birlikte eliptik bisiklet calisiyordum. Ama iki aydir tamamen salmis durumdayim. Kilo da 64-65 civari. Gobegim olmasa kiloyu takmiyorum. Ama 3-4 aylik hamile gobegi oldu yine bunye meyilli, sporu brakinca hemen sisiyorum. Kendime bi plan yapip hergun duzenli karin ve kol calisicam. Olcumlerde fark olursa biliyorum, gaza gelir guzel devam ederim. Hava biraz serinleyince de eliptik bisikletle devam. O bana cok yariyor.. Evet kadin biraz etli guzel ama gobekte degil.. :-\

Şu göbek olayı sezeryana mı bağlı , hamileliği mi bilmiyorum ama ben de çok şikayetçiyim, bir tek Ramazan da biraz düzleşmişti gün içinde hiçbir şey yiyip içmediğim için , şimdi su iç şişiyor hemen
Ya düzenli spor ya karın gerdirme sanırım bunun çözüm yolu

Evlenene kadar ince biriydim. Zerre gobek yoktu. Sonra kilo alinca az gobek oldu. Ama dedigin olabilir, sezaryenden kalan gobegi iki kez toparladim yine cikti. O bolgedeki kaslarla mi alakali bilmiyorum. 1 kg alsam once gobek portluyor

Tabi ki sezeryanda kesilen karın kasları, toplamak çok zor..
Tuvalet eğitimi nasıl?
Bugün 1-2 kez lazımlığa oturttum hiçbişey yapmadı
Bezini çıkarıp alıştırma külodu giydirmeye biraz farkına varınca başlamam lazım sanırım
Şimdilik sadece wc ye bişey rastlasa da dışkısını tanısa diye uğraşıcam
Yalnız çok korkuyorum inatlaşırsa diye

günaydııın.. herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.

pööf daha bunun ikincisi, belki üçüncüsü var..
ama nefret ediyorum yani.. inş bugün başlıyorum egzersize.

neden keremin inat yapacağını düşünüyorsun?
yapı itibariyle öyle bi çocuk değilki.
ama merti kıskanır, o altına yapıyor ben de altıma yapıcam hissi olabilir tabi.

ben bezi direkt çıkardım ve dediğim gibi alıştırma külodu da giydirmedim.
bana kalırsa yavaş yavaş deneyebilirsin. hangi saatlerde çiş kaka yaptığını belirle, not al.
sonra o saatlerde tuvalete oturt. mutlaka rastgelir, yapar.
özellikle sabah uyanır uyanmaz oturtursan büyük ihtimal çişini yapacaktır.
yapınca zaten ödüllendirildiği için şevkleniyor çocuk.
günde 3-4 kez tuvalete oturtsan bi zemin hazırlamış olursun. bir iki hafta sonra da bezi tamamen çıkarabilirsin..

Evlenene kadar ince biriydim. Zerre gobek yoktu. Sonra kilo alinca az gobek oldu. Ama dedigin olabilir, sezaryenden kalan gobegi iki kez toparladim yine cikti. O bolgedeki kaslarla mi alakali bilmiyorum. 1 kg alsam once gobek portluyor
Aynen , sporla karın kaslarını sıkılaştırmamız lâzım,
Bunun için mekik mi etkili demiştin sen
Hamileliğin son aylarında da çok kocaman olmuştu benim göbeğim , genleşti iyice
Ben bezini geri taktım , çünkü büyük tuvaletini hiiiç bilmiyo, çişini götürürsem yapıyor ama kendi söylemiyo,
Ben ablasında da öyle yapmıştım , 2 yaş civarı denedim baktım bihaber, sonra 2,5 yaşında bir günde öğrendi 2 yaş 7 aylıktı tam

Inatlaşırsa hiç üzerine gitmemek lâzım, bi dene bakalım , belki hazırdır Kerem paşa
Egzersizlerle toparlarsın insallah cnm daha önce de başarmışsın, bu sıcaklarda da spor yapmak zor olur biraz

Evet başta üç dört kere Lazımlığa oturtarak çocuğu yoklamak iyi fikir, en azından onun tepkisine göre devam edersin ... Henüz anlamıyorsa zorlamanın iki taraf için de zorluğu var
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Günaydın
Insaallah sağlıklı ve güzel bir gün olsun :)

evet bi ara günde 100-150 mekik çekiyordum yaptığım diyetle birlikte 4-5 cm incelmişti göbeğim.
bi yerden başlamak lazım. 30 yaşında hamile olmadığı halde göbekli bi kadın olmak istemiyorum ben!

ilk günler zaten evlere şenlik oluyor. günde 7-8 kez çiş yaptığını biliyorum ve hepsi de altına.
hele bi gün altında külot yokken yatakodasından salona kadar kakasını yaparak gelmiş.
kakaları takip ederseniz, ayşeciğe ulaşabilirsiniz yani o günlerde yok ya, bu çocuk hazır değil diyorsun
ama birkaç gün sonra birden atağa geçiyor. onu görmesen zaten devam edemezsin. insanın sabrı gerçekten zorlanıyor.
3 gün deneyip bırakmamak lazım, bir hafta on gün sonra gelişme görülüyor. yani bizde öyle oldu.
sanıyorum 2,5 yaşında falan çok daha kolay olur. bugün bizim 12. gün. kendi de söylüyor, ben de oturtuyorum.
kazalar da oluyor. ama alışacak inş. eylül ayı sonuna kadar sıcak olur sanıyorum.
bence bu sene denemek isteyenler yaz sonu deneyebilir.

Son düzenleme:
Günaydın tatlişkolarr. Bende herkeze çok güzel bir gün geçirmesini diliyorum.
Yorucu bir gece geçirdim. batu hastalandı daha doğrusu çok gazı vardı. sanırım üşüttü.
ayakları yalın geziyor. pencere ve heryer açık yatıyoruz. sanırım onunda etkisi var.
durmadan ağladı. kucakta uyumak istiyor bıraktığın anda yine başlıyor ağlamaya.
Ağrı kesici verdik. zaten kv aldı herzaman olduğu gibi kapıyı kapatıp içeri girdi.
Biliyorum benim iyiliğim için uykumu alayım diye işe gideceğim diye ama ben bunu istemiyorum.
çocuğumun yanında olmak istiyorum. geriden seyretmekle kaldım herzaman olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…