Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ramazanda bende bayaa kilo vermiştim. ince yapılıyım ama bu aralar bende göbekten dertliyim canım. ramazandan sonra iştahım yerine geldi. aslında bizim işyerine alınan cemile hanımında bunda payı büyük. kadın çok güzel yemek yapıyor. bende çatlayana kadar yiyorum. aslında bende göbekten çok mide var. orantıladığımda mide daha ön planda. bende bi spora başlasam iyi olacak. şu senin bahsettiğin bisikletten eşim de düşünüyor almayı. ama eşimin bahsettiği alette, tek bir aletle çok farklı spor yapabiliyorsun. her yerin çalışıyor yani. kol kaslarımı biraz sıkılaştırmak istiyorum bide. bu sıralar sıcak ve nem çok yoruyor beni. havalar biraz serinlesin öyle başlarım artık bende.

mekik, nefes egzerzisi, plates. zaten plateste hepsini yapmış oluyorsun.

Evlenene kadar ince biriydim. Zerre gobek yoktu. Sonra kilo alinca az gobek oldu. Ama dedigin olabilir, sezaryenden kalan gobegi iki kez toparladim yine cikti. O bolgedeki kaslarla mi alakali bilmiyorum. 1 kg alsam once gobek portluyor
evlenene kadar ben çöp gibiydim. 36 beden bile olmazdı bazen. bende bayaa toparlamıştım yine bıraktım. kilo alırken sadece göbekten alırım zaten. benim şuanki kilom 63. ama boyla orantıladığında bir 5-6 kilo vermeye ihtiyacım var. boy 1.67 cm.

tekrar başlarsın canım. kilolarımız yakın sayılır. senin boy kaç?

Aynennn. bende öyle. karın gerdirmeye gerek yok yaa lahana çorbası. aha da çözümü buldum. lahana çorbası için. ben kapsülde kullanmayı bile düşünüyordum. ebru şallı bile o kapsülü kullanıyormuş. sadece sporla olacak şey değil bence.

ah canım benim, geçmiş olsun. hava öyle sıcakki, çorap giymek zor geliyor.
hele bizimki sürekli koşturma modunda. halıları da kaldırdım. kayıp düşer yani..
hele bodrum daha da sıcakken, batu nasıl çorap giysin. inş bugün daha iyi olur..

parka sürekli torunuyla gelen bi teyze var. 2 yaşında erkek bebek.
hep selamlaşıyoruz, dün sohbet etme fırsatımız oldu da.. kızının bebeğiymiş ve
annesi kendi işinde çalışıyormuş. bir senedir bakıyormuş ve akşamları dahi anneannesinde kalıyor bebek.
annesi neden almıyor, zaten gündüz ayrı, gece onsuz nasıl duruyor dedim.
kendi işi stresli, işçi çalıştırıyor. biz zaten dedesiyle güzel bakıyoruz. çocuk git gel yapmasın diye bizde kalıyor dedi.
akşamları anne baba gelip orada yemek yiyip çocuğu görüp gidiyorlarmış. haftasonu alıyorlarmış..
nasıl iş anlamadım, yani o kadın nasıl duruyor çocuğu olmadan
ama belki teyzenin söylemediği bi durum vardır.
annenin psikolojik sorunları falan varsa..

benim boy 164 civarı. boy kilo aynı dahi olsa, vücut yapısı dolayısıyla biri diğerinden daha kilolu görünebiliyor.
hem kemik yoğunluğu, hem bölgesel kilolor bunda etken..

eliptik bisiklet bacak, kol, karın, sırt birçok kası aynı anda çalıştırabilen bi alet.
haftada 3 gün 40 dk da çok güzel formda tutuyor beni..

Geçen gün at tesislerine gittik gezmeye. Mert kucağımdaydı Kerem annemle geziyordu. Koşarken düştü başını çarptı. Çok acıyo anneee diye bağırmaya başladı hemen yanına gittim. Anne kucağına al diyerek kollarını uzattı Merti anneme verip onu aldım. Öyle sakinleşti. Anne

Mertle kendini kıyaslama durumu yok belki seneye olur, bu yüzden mert ayaklanmadan halledelim istiyorum.. Aklı o kadar kesmiyor henüz. İçgüdüsel davranışlar. Kerem her istediğini anlatıyor o yüzden bence beklememin anlamı yok ama sonuçta tuvalet kaslarını tutmayı ilk kez öğrenecek çok korkuyorum atlatsak şu işi.. Söylediklerin çok yardımcı oldu canım çook teşekkür ederim.
Dün çıldırmak üzereydim mert çok ağladı bi an karamsarlığa düştüm ev işi yemek derken moralim sıfırlandı.. Gece ikisi de uyuyunca tekrar şarj oldum :) bugün de annemi çağırdım , o merte bakar biz keremle parka gideriz

Canım biz tuvalet eğitimini geride bırakalı iki ay oldu
Sabah uyanır uyanmaz tuvalete götürüp çişini yaptırıp ilk günler 45 dakikada bir tekrar götürdüm . Sonra ki günler saatte bir diye süreyi yavaş yavaş uzatarak devam ettim. Şimdi iki saatte bir çişe gidiyor. Kakasını sabahları ilk çişten on dakika sonra falan yapıyor. Güle güle kakalar bizim işimizi çok kolaylaştırdı. Şimdi tuvalette kirabın hikayesini o anlatıyor bana . İlk çiş kazamızda çok utandı. Dedim annecim bir dahakine tuvalete yaparsın. Hem ben de senin gibiyken üzerime yapmıştım dedi güldü baba dedi baba da yapmış dedim. Ve her çiş
Kazasında sanki üzerine yapmsmış gibi davranıp tuvaletine otutturdum.
Canım hiç gerilme sen bu konuda gerildikçe kerem onu hisseder.
Ben de emzirmeyi kesmeye çalışıyorum dört gündür sadece geceleri emziriyorum. Şimdilik iyi gidiyor bakalım.umarım sancısız atlatırız bu dönemi

Yatak odasından salona kadar giden kakalar mı Ben o durumda sabırlı olabilir miyim bilmiyorum ); çiş neyse de, yerlere serpişmiş kakaları görünce nasıl olurum düşünemiyorum ); gerçi benim aldığım alıştırma külodu çiş ya da kakayı sızdırmıyor onu giydirmeden bırakmıyorum , en azından kakasını iki kez yapana kadar , çünkü belli bi saati yok );
Maşallah Ayşeciğe :) Bayağı yol katetmişsiniz, çok az kalmış insallah (;

Canım bu kapsül ne için, zayıflamaya yardımcı bir ürün mü?
Ben zayıflama ilaçlarına karşıyım, sen de iyice emin olmadan kullanma derim, sağlık en önemlisi
Geçmiş olsun cnm, hava sıcak diye ; rüzgâra , çıplak taşlara maruz kalınca karınları ağrıyo ); bizim de Kızılcahamam da başımıza geldi . Gece kıvrandı resmen çocuk );
Senin uykun bölünmesin diye düşünmesi güzel bi davranış da, uyuyana kadar sen koynunda yatır en azından. Geceleri uyandığında babaannesi baksın ); böyle söylesen güzelce , dinleyip uygulamaz mı
Annesi Sabah çok erken gidip gece geç geliyor belki de, kendilerince çocuğun düzenini bozmak istemiyorlardır , çocuk için büyük eksiklik tabii ); en azından gece anne kokusu ile uyumalı ...

Eylül'ün onunda kuzuluğa gidicez annemlerle, 15 inde okul açılıyor , annem Selim'i bırak Pazartesi'nden cumaya diyor, ablamız 1 e başlayacağı için belki okulda beklemem gerekir vs.. Diye ama istemiyorum bırakmak, düşününce bile bi garip hissediyorum , Allah ayırmasın anneleri kuzularından );

Annenin sarılması başka ya Allaha şükür artık kucağıma alabiliyorum karnım iyileşti
Geçmiş olsun cnm çok şükür , artık rahatsınız, çok üzülmüştün kucaklayamıyorum diye );
Selim de aynı şeyi yapıyor, babasına normalde hayran, ama canı yanınca onu bile istemiyor anne anne diyip kollarını uzatıyor almam için , minik kuzular

Ne güzel olmuş anneanne iş başındayken, siz de kaçın Kerem beyle :)
Maşaallah kuzuya, ne güzel öğrenmiş,
Bir de kaçırınca mahcub olmuş ya kuzum , ne kadar hassas bi çocuk :)
Emzirmeyi de halledersiniz insallah yavaş yavaş , kolaylıklar

Son düzenleme:
Evett ya giyse bir dert giymese bir dert. sıcak ama yerlere ben terliksiz basamıyorum mesela. bodrum gibi yerde halı çok fazla ve gereksiz kv alışkanlık işte bide çocuğun ayakları üşümesin diye kaldırmıyor. ancak batu halı olmayan heryere basıyor. yerler karo olduğu için çekiyor. geceleri sabaha karşı bayaa serin oluyor. herkez biryerde yatıyor.Batuşda inşallah iyi olur bugün. gaz çıkaramayınca o sıkıntı oldu gece. yatana kadar nekadar güzel oyun oynamıştık.

kv m gibi düşünüyor o kadında. ama ben de o şekil bırakıp gidemem. dediğin gibi psikolojik bi sorunu olabilir. eğer öyleyse kadın doğru düşünmüş. eğer öyle değilse çoook yanlış. hiiç dayanamam benn.

Akşam eve gidince bir ara koltuğa uzanmıştım dinleneyim diye. sızmışım. batu eliyle kolumu dürtüyor anne kalk diye. ayyy ölüyorum yaa. ikinci kez yapıyor bunu. beni uyandırıyor çok hoşuma gitti.

Çok saol canımm. aynen öyle, karnısı ağrıdı biraz. insan o haline dayanamıyor işte. kv yaptığı çok düşünceli birşey ama bana ve çocuğa zarar veriyor. çünki oğlum resmen asıldı bana bırakmak istemiyor. zorla çekiştirip aldı kucağımdan odaya girdi kapattı kapıyı. bu durum insanın sinirlerini bozuyor. annesi olarak yanında olmam lazım. bir günde uykusuz kalırım yani..
walla harikasınız böylelikle alışacak çocuklar. wc eğitimine. bezsiz dolaşmak gibisi varmı. onun rahatlığına alışınca oh bee diyecekler. hem keseyede yarar. geçen eşim 50 tl bez parası vermiş içindeki miktara bak. paranın içine ediyorlar walla.

canım kapsüller yağ yakıyor. bildiğiniz üzere her marka ve bilinçsiz tüketilen ilaçlar ölüme kadar yol açıyor allah korusun. eşim daha önce spor salonuna çok gidiyordu yani yıllarca vücut çalıştı. orada kullandıkları bir kapsül vardı dozunu ayarını eşim çok iyi biliyor. ancak en az 1 saat spor yapmak şartıyla kullanabilirsin yoksa çok zararlı. bütün sanatçılar vs kullanıyormuş. ben adını bilmiyorum, kullanmak istiyorum ama. bakalım.

Seyahat var demek. Git gez canım. tatilde ne yaparsan karr. kuzundanda asla ayrılma tabii. her türlü zorluğa karşı yinede onlar bizim yavrumuz.

Oyyy süpermiş. tebrik ediyorum walla.

sanırım aynı aletten bahsediyoruz. kapsülüde o aleti alınca kullanırım belki. önce bi evimize geçelimde gerisi çorap söküğü zaten.
Bölgesel kilolar çok fenaa yaa. bazılarının basenleri çok çıkar bazılarının kalça. onları eritmek göbeğe göre daha zor bence. allahtan benim kol bacaklar ince, kemik yapımda ince. sadece göbek var işte. göbek bazen çok çıkmıyor aslında. midem çok çıkıyor. ondada bir şişkinlik gibi bişey var. anlamadım. amann ne olursa olsun en az 5-6 kilo fazlalığım var onuda vermek zorundayım. hiçbirşey bu gerçeği değiştirmiyor. off bugün kilodan çok konuştuk beyafff.

Ayy canıım. geçmiş olsun. bu çarpma olayları beni benden alıyor. çok korkuyorum. kıyamam kuzucuğa.

Annenin sarılması başka ya Allaha şükür artık kucağıma alabiliyorum karnım iyileşti
Anne sıcaklığını ve sevgisini hiçbirşey veremez. artık kucağına alabiliyor olman ne kadar güzel. çok sevindim. ama yinede dikkat et zorlama kendini.

Yazdıklarını not aldım canım sağol :) inşallah biz de başarırız

Kupaascım hayırlı olsun canım tuvalet eğitiminiz :) darısı emzirmeye. Sonra da ikinciyi yaparsın artıkkkk

Colcos nfk ve pamuk helva, size burdan bi uçarım görürsünüz gününüzü!!! Ne kilosu göbeği ya deli etmeyin adamı ve susun!! Deli kadir üleynnnnn

Ben de duyunca çok şaşırmıştım haftasonu anne babalarını ama çooook var öylesi. Bence herkes için zor. Büyüyünce de o çocukların aileleri ile iletişimleri hiç normal olmuyo...

evet canım katılıyorum ve normal olduğunu düşünmüyorum. çocuğun anne babaya ihtiyacı var.

kızımmm nerdesin sen yaaa. sabahtan beri yoksunn.

evet canım katılıyorum ve normal olduğunu düşünmüyorum. çocuğun anne babaya ihtiyacı var.

kızımmm nerdesin sen yaaa. sabahtan beri yoksunn.

Canikom bu yeni site modu bozdu beni tam yazıyorum bişi çıkıyo sonra da unutuyorum vs. Bi de yarın otele geçicez ya inşallah; çamaşır vs ile uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…