- 8 Ağustos 2011
- 12.627
- 14.940
- 498
kupaasa yaptığın yorumu efe tuvalete alışınca sana da hatırlaticiiiiiiimKupaascım hayırlı olsun canım tuvalet eğitiminiz :) darısı emzirmeye. Sonra da ikinciyi yaparsın artıkkkk
Colcos nfk ve pamuk helva, size burdan bi uçarım görürsünüz gününüzü!!! Ne kilosu göbeği ya deli etmeyin adamı ve susun!! Deli kadir üleynnnnn
iyi eğlenceler.born, dilanaz, elifnaz, ilbilge, eaglee, ecrin, bahar, naragacı, şeker portakalı, destiny yok..
ben de gidim de görün! hıh!
not: ayşecikle parka gidiyoruz.
gülümsemeler yüklenmişde benim kullandığım yüz ifadeleri niye değişmiş. ben bunları kullanmadımki. ha haah.gülümsemelerin bir kısmı geri yüklenmiş, çok sevindim.
Alemsiniz siz yaaa. deli kadir ve anası..kupaasa yaptığın yorumu efe tuvalete alışınca sana da hatırlaticiiiiiiim
deli kadirin anası! atarlanma! :)
bugün ebru şallının videosuyla biraz çalıştım, anam ağlamış durumda
göbeğe ölüüüüm! yılmak yok yola devam!
kızaaam o göbek yine çıkacak nasıl olsaa..kupaasa yaptığın yorumu efe tuvalete alışınca sana da hatırlaticiiiiiiim
deli kadirin anası! atarlanma! :)
bugün ebru şallının videosuyla biraz çalıştım, anam ağlamış durumda
göbeğe ölüüüüm! yılmak yok yola devam!
Hımmm kolay gelsin bakalım. bi selam vereydin aradabir diye dedimm.Canikom bu yeni site modu bozdu benitam yazıyorum bişi çıkıyo sonra da unutuyorum vs. Bi de yarın otele geçicez ya inşallah; çamaşır vs ile uğraşıyorum.
yolculuk kaçta.Canikom bu yeni site modu bozdu benitam yazıyorum bişi çıkıyo sonra da unutuyorum vs. Bi de yarın otele geçicez ya inşallah; çamaşır vs ile uğraşıyorum.
yolculuk kaçta.
girişler öğlen 2 de yapılıyor genelde. nereye hangi otele gidiyorsunuz? yaşasın rahatlık. yemek yapma derdi yok temizlik yapma derdi yok. en az bir hafta rahatsın artık. açık büfeye nasıl dayanacaksın acaba merak ediyorum. ben olsam dayanamam walla. hem okadar para dök bide o güzelim yemekleri tatlıları yiyeme...Yolculuk 11 gibi. Öğlen giriş yapıcaz otele inşallah
Nfk ve Ayşenün park turları
Evet canım ya kucaklayabiliyorum artık doya doya çok şükür:)Yatak odasından salona kadar giden kakalar mıBen o durumda sabırlı olabilir miyim bilmiyorum ); çiş neyse de, yerlere serpişmiş kakaları görünce nasıl olurum düşünemiyorum ); gerçi benim aldığım alıştırma külodu çiş ya da kakayı sızdırmıyor onu giydirmeden bırakmıyorum , en azından kakasını iki kez yapana kadar , çünkü belli bi saati yok );
Maşallah Ayşeciğe :) Bayağı yol katetmişsiniz, çok az kalmış insallah (;
Canım bu kapsül ne için, zayıflamaya yardımcı bir ürün mü?
Ben zayıflama ilaçlarına karşıyım, sen de iyice emin olmadan kullanma derim, sağlık en önemlisi
Geçmiş olsun cnm, hava sıcak diye ; rüzgâra , çıplak taşlara maruz kalınca karınları ağrıyo ); bizim de Kızılcahamam da başımıza geldi . Gece kıvrandı resmen çocuk );
Senin uykun bölünmesin diye düşünmesi güzel bi davranış da, uyuyana kadar sen koynunda yatır en azından. Geceleri uyandığında babaannesi baksın ); böyle söylesen güzelce , dinleyip uygulamaz mı
Annesi Sabah çok erken gidip gece geç geliyor belki de, kendilerince çocuğun düzenini bozmak istemiyorlardır , çocuk için büyük eksiklik tabii ); en azından gece anne kokusu ile uyumalı ...
Eylül'ün onunda kuzuluğa gidicez annemlerle, 15 inde okul açılıyor , annem Selim'i bırak Pazartesi'nden cumaya diyor, ablamız 1 e başlayacağı için belki okulda beklemem gerekir vs.. Diye ama istemiyorum bırakmak, düşününce bile bi garip hissediyorum , Allah ayırmasın anneleri kuzularından );
Geçmiş olsun cnm çok şükür , artık rahatsınız, çok üzülmüştün kucaklayamıyorum diye );
Selim de aynı şeyi yapıyor, babasına normalde hayran, ama canı yanınca onu bile istemiyor anne anne diyip kollarını uzatıyor almam için , minik kuzular
Ne güzel olmuş anneanne iş başındayken, siz de kaçın Kerem beyle :)
Maşaallah kuzuya, ne güzel öğrenmiş,
Bir de kaçırınca mahcub olmuş ya kuzum , ne kadar hassas bi çocuk :)
Emzirmeyi de halledersiniz insallah yavaş yavaş , kolaylıklar
girişler öğlen 2 de yapılıyor genelde. nereye hangi otele gidiyorsunuz? yaşasın rahatlık. yemek yapma derdi yok temizlik yapma derdi yok. en az bir hafta rahatsın artık. açık büfeye nasıl dayanacaksın acaba merak ediyorum. ben olsam dayanamam walla. hem okadar para dök bide o güzelim yemekleri tatlıları yiyeme...
Evet canım ya kucaklayabiliyorum artık doya doya çok şükür:)
Annem geldi biz de keremle çıktık parka
Çok yorucu geçse de çok keyif aldık:)
Başbaşa
Okuyorum okuyorum yazmaya üşeniyorum iyi mi yaaa???
Bu arada nolcek bu sitenin hali böyle beaa? Heeç alışamadımmm
Nfk beni neden sormadın ya, aşkolsunnÇiş te de kazalar olsada baya yol katetmişsiniz, sonu gelir artık tebrikler canım Bu arada kızlar benim vücudu çıplak bi görseniz mahvolmuş durumdayım. Bacaklar, göbek, kollar jole kıvamında. Eşimden utanıyorum artık Spora başlayım diyorum sabahları o yapıyor 1 saat kadar, sonrasında sen bak aryaya bide ben yapayım diyorum tık yok Eve gidince kızı uyutup spor yapiciiz galiba artık.
Colios cum geçen yazmıştın kaç kere başladım yazmaya hep bişiler çıktı, sonrada ben üşendim baştan yazmaya. Aslında evdeyim pek bişi yaptığım da yok ama arya sağolsun rahat bırakmıyor. Bu arada fotonu da gönderdi nfk, maşallah bir fıstıkta burda varmış
Pembişim tatil tatil nereye kadar kız??? Özeneyim mi , böyle iyi miyim karar veremedim. Efe gb bir çocukla hemde. Eve dönün artıkkkkk
Efeyi kocacığına paslayabilirsen günde 1-2 saat bile yeter sana aslında. Masaj olayını kıskandım ama şimdiiiiAman hiç özenme. Bunca sürede toplasan dört kere denize gittik işte. Ben dört gözle otel tatilini bekliyorum. İnşallah dinlendirici olur. Ayrıca kocam bana masaj ısmarlayacakmışşşşşş
annesinin ilk gözağrısı, ilk aşkısı keremmEvet canım ya kucaklayabiliyorum artık doya doya çok şükür:)
Annem geldi biz de keremle çıktık parka
Çok yorucu geçse de çok keyif aldık:)
Başbaşa
kız ben seni unutur muyum? ama biliyorum üzerindeki hali, özel bi meşguliyetin olmadığı halde okuyor da yazmıyorsun.. tatilde böyle oluyorsun sen, daha doğrusu kv lere gidince..Okuyorum okuyorum yazmaya üşeniyorum iyi mi yaaa???
Bu arada nolcek bu sitenin hali böyle beaa? Heeç alışamadımmm
Nfk beni neden sormadın ya, aşkolsunnÇiş te de kazalar olsada baya yol katetmişsiniz, sonu gelir artık tebrikler canım Bu arada kızlar benim vücudu çıplak bi görseniz mahvolmuş durumdayım. Bacaklar, göbek, kollar jole kıvamında. Eşimden utanıyorum artık Spora başlayım diyorum sabahları o yapıyor 1 saat kadar, sonrasında sen bak aryaya bide ben yapayım diyorum tık yok Eve gidince kızı uyutup spor yapiciiz galiba artık.
Colios cum geçen yazmıştın kaç kere başladım yazmaya hep bişiler çıktı, sonrada ben üşendim baştan yazmaya. Aslında evdeyim pek bişi yaptığım da yok ama arya sağolsun rahat bırakmıyor. Bu arada fotonu da gönderdi nfk, maşallah bir fıstıkta burda varmış
Pembişim tatil tatil nereye kadar kız??? Özeneyim mi , böyle iyi miyim karar veremedim. Efe gb bir çocukla hemde. Eve dönün artıkkkkk
vuhuuu! masaj mııı? helal eniştemeeAman hiç özenme. Bunca sürede toplasan dört kere denize gittik işte. Ben dört gözle otel tatilini bekliyorum. İnşallah dinlendirici olur. Ayrıca kocam bana masaj ısmarlayacakmışşşşşş
x kadının tatil beklentisi; deniz, kum, güneş..Efeyi kocacığına paslayabilirsen günde 1-2 saat bile yeter sana aslında. Masaj olayını kıskandım ama şimdiiiiBelki efecik animatör yada palyaçolara dalar, sana sarmazsa yine rahat edersin. Amaan her türlü rahat ya, yemek derdi yok ev toplama derdi yok daha ne? Dışarda yemek yemek bile iyi geliyor insana, otel her türlü yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?