Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kupaasa yaptığın yorumu efe tuvalete alışınca sana da hatırlaticiiiiiiim

deli kadirin anası! atarlanma! :)
bugün ebru şallının videosuyla biraz çalıştım, anam ağlamış durumda
göbeğe ölüüüüm! yılmak yok yola devam!

Son düzenleme:
born, dilanaz, elifnaz, ilbilge, eaglee, ecrin, bahar, naragacı, şeker portakalı, destiny yok..
ben de gidim de görün! hıh!

not: ayşecikle parka gidiyoruz.

Alemsiniz siz yaaa. deli kadir ve anası..

kızaaam o göbek yine çıkacak nasıl olsaa..

Yolculuk 11 gibi. Öğlen giriş yapıcaz otele inşallah

Nfk ve Ayşenün park turları
girişler öğlen 2 de yapılıyor genelde. nereye hangi otele gidiyorsunuz? yaşasın rahatlık. yemek yapma derdi yok temizlik yapma derdi yok. en az bir hafta rahatsın artık. açık büfeye nasıl dayanacaksın acaba merak ediyorum. ben olsam dayanamam walla. hem okadar para dök bide o güzelim yemekleri tatlıları yiyeme...

Evet canım ya kucaklayabiliyorum artık doya doya çok şükür:)
Annem geldi biz de keremle çıktık parka
Çok yorucu geçse de çok keyif aldık:)
Başbaşa

12 de orda oluyoruz. Öğle yemeğini orda yiyoruz. Odaya çıkmamız buluyo tabi 2yi . Tatlı mühim değil. Pek bişide gözüm kalmıyo. Ama börekler ve yemeklere napıcam bilmiyommmm. Zaten burda diyette ufak kaçamaklarım oldu çok mutsuzummmm

Okuyorum okuyorum yazmaya üşeniyorum iyi mi yaaa???

Bu arada nolcek bu sitenin hali böyle beaa? Heeç alışamadımmm

Nfk beni neden sormadın ya, aşkolsunn Çiş te de kazalar olsada baya yol katetmişsiniz, sonu gelir artık tebrikler canım Bu arada kızlar benim vücudu çıplak bi görseniz mahvolmuş durumdayım. Bacaklar, göbek, kollar jole kıvamında. Eşimden utanıyorum artık Spora başlayım diyorum sabahları o yapıyor 1 saat kadar, sonrasında sen bak aryaya bide ben yapayım diyorum tık yok Eve gidince kızı uyutup spor yapiciiz galiba artık.

Colios cum geçen yazmıştın kaç kere başladım yazmaya hep bişiler çıktı, sonrada ben üşendim baştan yazmaya. Aslında evdeyim pek bişi yaptığım da yok ama arya sağolsun rahat bırakmıyor. Bu arada fotonu da gönderdi nfk, maşallah bir fıstıkta burda varmış

Pembişim tatil tatil nereye kadar kız??? Özeneyim mi , böyle iyi miyim karar veremedim. Efe gb bir çocukla hemde. Eve dönün artıkkkkk

Aman hiç özenme. Bunca sürede toplasan dört kere denize gittik işte. Ben dört gözle otel tatilini bekliyorum. İnşallah dinlendirici olur. Ayrıca kocam bana masaj ısmarlayacakmışşşşşş

Aman hiç özenme. Bunca sürede toplasan dört kere denize gittik işte. Ben dört gözle otel tatilini bekliyorum. İnşallah dinlendirici olur. Ayrıca kocam bana masaj ısmarlayacakmışşşşşş
Efeyi kocacığına paslayabilirsen günde 1-2 saat bile yeter sana aslında. Masaj olayını kıskandım ama şimdiiii Belki efecik animatör yada palyaçolara dalar, sana sarmazsa yine rahat edersin. Amaan her türlü rahat ya, yemek derdi yok ev toplama derdi yok daha ne? Dışarda yemek yemek bile iyi geliyor insana, otel her türlü yarar

günaydııın! herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
dünden beri kafamda bir soru, beynimi yiyip bitirdi.
'ay ben bugün ne yemek yapıcam yaa?!':)

Evet canım ya kucaklayabiliyorum artık doya doya çok şükür:)
Annem geldi biz de keremle çıktık parka
Çok yorucu geçse de çok keyif aldık:)
Başbaşa
annesinin ilk gözağrısı, ilk aşkısı keremm
kız ben seni unutur muyum? ama biliyorum üzerindeki hali, özel bi meşguliyetin olmadığı halde okuyor da yazmıyorsun.. tatilde böyle oluyorsun sen, daha doğrusu kv lere gidince..
bu arada yeni avatarın gözümü gönlümü açtı..

demek enişte her sabah 1 saat spor yapıyor, maşallah.
eşim de ara ara spor yapar, ama düzenli yapsa ve fit bi vücudu olsa.. ben de şu halimde olsaaam;
beni defe koyup çalar şuan kendinde de fazlalık ve göbek olduğu halde, laf sokuyor herif

kız kv nin evinde kalmak tatilden mi sayılıyor, en iyi sen bilirsin

vuhuuu! masaj mııı? helal eniştemee
x kadının tatil beklentisi; deniz, kum, güneş..
çocuklu kadının tatil beklentisi; yemek ve temizlik yapmamak

bizi memnun etmek işte bu kadar kolay. ancak bu bile başarılamıyor..
dün akşam eşim hayallere dalmış, bi büyük aracımız olsa ya da karavan alsak kiralasak
tatile öyle gitsek, istediğimiz yerde durup arabada uyusak serin serin diyor.
de get işine dedim, yanımda çocuk dağın başında arabada uyuyacağım.
hiç bize göre bi tatil değil. bizi en güvenli, temiz ve lüks yere götürmen icap eder.
sen sap arkadaşlarını topla gidin bi survivor yapın hevesinizi alın dedim.:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…