Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çoklu alıntı seçeneği de gelmiş, ama angaryası var. bayılıyoruz bürokrasiye

Son düzenleme:
Günaydınlar herkeseeeeeee. Sabahtan bir koşturmadır gidiyor. Oğluşa kahvaltı yaptırıcam daha. Sonra da son toparlanma ve evden çıkış inşallah... Herkese güzel bir gün diliyorummmmm :)

Günaydınlar herkeseeeeeee. Sabahtan bir koşturmadır gidiyor. Oğluşa kahvaltı yaptırıcam daha. Sonra da son toparlanma ve evden çıkış inşallah... Herkese güzel bir gün diliyorummmmm :)
hadi kolay gelsin bacım. kazasız belasız gidin inş.. regl ne alemde, girebilecek misin denize?

ayşecik babaannesi ve amcalarıyla kahvaltı yapıyorken, ben de avm ye akıcam

Selam kızlar:)
Ceylini havuzdan ve denizden alamıyorum gecen yıl girmek ıstemıyordu bu yıl da denızde yatacak nerdeyse:)
Hasta falan olmadan dönseydık
Aklım cıkıyor

Tünaydın hanımlar , sabah parka gidip gelelim dedik parka güneş gelmeden, amaan demez olaydım, en son poğaça almak için girdiğimiz pastaneden çığlık bağırış kaçtık, pasta alacakmış dolabı açıp eliyle beyefendi Hayır yiyecek olsa neyse, maksat muhalefet olsun ....

Pembişim hadi insallah hayırla gidip yerleşin otelinize. Pişik ve ishali düzeldi mi tamamen Efe'nin ? Değilse de havuzda Deniz'de şifa bulur insallah , ben havuza sokmadım bu sene, ama kaplıca suyu ile karışmış ılık suda küvette oynadı popişi pamuk gibi oldu

Nfk, iyi gezmeler cnm, ben de yalnız başıma bi avm turu yapmalıyım , indirim ürünleri kalktı mı ya da yağma edildi mi hiç fikrim yok En azından bir iki parça önümüzdeki yaz için almam lâzım çocuklara...

Eniştenin tatil fikrine bayıldım , tam survivor ruhu cidden Ama çocuk ve hanımlara pek uygun olmaz gibi

Aryam hoşgeldin. Aynı fikirdeyim colicos tam fıstık , boylu poslu maşallah

Busmai. Park'ta ben de zorlanıyorum çok, yüksek kaydırağa tersten tırmanmaya çalışıyor. Yapma deyince pis anne diyip patlattı bi tane ( abladan öğreniyo ) , elimi tut diyorum koşup koşup uzaklaşıyor , tövbe ettim , babası götürsün hafta sonları

Destiny , iyi tatiller cnm, birşey olmaz insallah , eğlensin kuzucuk ..

Hepimize hayırlı huzurlu güzel bir gün diliyorum

Tersten tırmanma
Yerdeki çakılları avuçlayıp çocuklara atma
Bulduğu çöpleri toplama
Sopayla sağa sola kılıç sallama (elinden alınca da "o benim kılıcımmmm" diye basıyor yaygarayı
Yani hem Keremi hem de diğer çocukları kolluyorum:))

Nfk survivor olayı iyiymiş :) ama ben severim öyle turları çanta sırtımızda çıksak yola.. Tam tersi eşim de tatile giderse illa 5 yıldızlı olacak, kafası rahat olacak cebi dolu olacak,işleri bitmiş olacak cak cak cak ,dolayısıyla bööööyle oturuyoruz yerimizde

Klasik otel programı. aynen öyle oluyor. walla benim hepsinde gözüm kalıııır. kusura bakma senide teşvik etmiş olmak gibi olmasın. ama ben dayanamaaaam. Düğün yanlış zamanda şekeriim. yada senin tatil artık hangisi olursa, senin için düşünürsek. neyse ufak kaçamaklar olur. sorun etme bence. alacağın 3 kilo.

Birkaçkere yazınca oluyor öyle. banada olmuştu. sendemi alışamadın siteye. değişiklikler her zaman güzeldir ama. alışırsın artık. telden yazmayı hiç denemedim okuyorum da.

Anladııım. demek aryadan dolayı giremedin. çocuk iyi olsunda gerisi önemli değil. arada bir selam ver yeter. iyi olduğunu bilelim tatlım.

Ayy benim fotoyu gördünmü.. saol şekerim. o senin güzelliğin. sende fıstıksın maaşallah. fakat yakından görmedim seni. İncecik halini biliyorum sadece maaşallahın var walla. mailleşip bi şekilde gönderirsen bende seni görmüş olurum. bu konuda NFK yardımımıza koşuyor saolsun. yine yardım alabiliriz.

Pembenin tatil dudak uçuklatan türden. nazar değmesin.

İşte bu süppeeer. bunada bukadar
Aman hiç özenme. Bunca sürede toplasan dört kere denize gittik işte. Ben dört gözle otel tatilini bekliyorum. İnşallah dinlendirici olur. Ayrıca kocam bana masaj ısmarlayacakmışşşşşş
Bukadar uykusuzluğa ve yorulmaya karşılık bi masajı hakettin şekerimm.

Aynen de öyle valla. hoşş bende hep hazıra konuyorumda. otel bambaşka tabi. beynini yiyen birileri olmadan.

Ayy az kalsın unutuyordum söylemeyi. Bizde Koslada bir yer ayırttık otelde. Yunanistana çok yakın bir yer günü birlik bir tatil yapıp gelcez eşimle ve tabi batuyla. tekne turuda var içinde bakalım. bende merak ediyorum nasıl bir organizasyon olacak. pazar günü sabahtan gidiyoruz inşallah. yunanistan hemencik karşımızda bayaa yakınız.

günaydııın! herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
dünden beri kafamda bir soru, beynimi yiyip bitirdi.
'ay ben bugün ne yemek yapıcam yaa?!':)
Allah iyiliğini versinnn kız alemsin sen varyaa. mantı yapabilirsin şu yufkayla yapılan. ben bayılıyorum ona. hem pratikte. bir porsiyonda doyurur zaten. yanına bir bol salata yeter. bu sıcakta çok şey yenmiyor zaten.
Ayyy çok güldürdün beni yaaa. Ha haaa. adamın hayallerini yıktın be ya. alemsin sen. survivorrr ha haaaa.

Hadi bakalım sanada mutlu ve eğlenceli tatiller. bol yorulmasız inşallah.

hadi kolay gelsin bacım. kazasız belasız gidin inş.. regl ne alemde, girebilecek misin denize?

ayşecik babaannesi ve amcalarıyla kahvaltı yapıyorken, ben de avm ye akıcam
Ne alcan avmden şekerim. Dün akşam eşimle dışarı çıktığımızda sosyete şalvarı diye tutturdum. gittik çarşıya ama benim istediğim türden bitane bile kalmamış. lcw den alırız diyo. yaaaa saçmalama oralarda hiç o tarz şeyler satılmazki dedimm. ya ben bu şalvarı almak istiyorum yaa. bulamazsam artıkın seneye yine çıkar diye umut ediyorum. malum hiç modası geçmedi. severim ben öyle şeyler.

Ceylini havuzdan ve denizden alamıyorum gecen yıl girmek ıstemıyordu bu yıl da denızde yatacak nerdeyse:)
Aklım cıkıyor
ay negüzel ama iştee. seviyor demek.

Canım teşekkür ederim. pancar gibi kızarmış halimide beğendinizya. bide ben sizi görseydim çok iyi olurdu. lütfen yanii foto istiyorumm.

Kıymalı Biber dolma,
Dünden de Bamya yemeği vardı biraz
Bugünlük böyle
biber dolma severimde bamya hayatımda hiç yemedim. yemeyi düşünmüyorum. çok denedim olmadı.

Ay bu çocuklar hep böyle yaa seni gidi yaramaz bıdık seniiii.. ben oğluma batuuu!! dedimmi olduğu yerde kalıyor çocuk. söz dinler bazen benimki. ama genel olarak aynı. 2012 model bunlar.

Hadi bakalım sanada mutlu ve eğlenceli tatiller. bol yorulmasız inşallah.
ay nasıl söylemişim ha hahh... bol yorulmasız bakarmısın cümleye. bol dinlenmeli olarak düzeltiyorum şekeriiim.

Ayy yine döktürmüşüm ben. sabah yeni bir proje üzerinde çalışıyordum alele acele bir günaydın dedim. cümlem bile yarım kalmış. anlatacaklarım vardı. araya işle ilgili telefon girince kapatmak durumunda kaldım. sonra söyleyeceklerimide unutuyorum. neyse hatırlayınca anlatırım.

Elif nazcım ve Pamuk helvacım size hotmailden mesaj attım.

ayaklarıma kara sular inmiş ya, ne kadar çok gezmişim.
şimdi döndüm duş aldım, şöyle bi dinleneyim de mutfağa geçicem. ne var ne yok bakalım?

Aklım cıkıyor
bir su kuşu da ceylin demek
tadını çıkarsın yavrum. hava ve su zaten sıcaktır, rüzgara kalmazsa inş bi şeycik olmaz..

indirimler son gaz, ürünler henüz yağmalanmamış ama gecikme beden bulamazsın.
bugün adetimdir uğramadan çıkmam, yine lcw ye girdim. bi hırka beğendim.
geçen sene de üretmişlerdi ondan. her beden var, 3-4 yaş yok. hem de çok ucuzdu..
neyse alamadım yani..

pis anne miiii?! Allahımm! ne yapıcaz biz bu küçük ergenlerle?
dışarı çıkarsan bir dert, çıkarmasan bir dert..

Kıymalı Biber dolma,
Dünden de Bamya yemeği vardı biraz
Bugünlük böyle
tevafuğa bak, dün bamya ve etli biber dolması vardı yemekte.
bugün domates çorbasının yanına, az mantı haşlayacağım galiba.
eşim kilo alıyoruz. tatlıyı, pasta böreği, makarnayı, pilavı kes diyor da.. bugün böyle olacak, napayım

hangi çizgi filmde görüyor o kılıcı?
anlattığın park maceraları, efenin kumsal maceralarını hatırlattı bana

yok annem o bizden geçti. çocuk yokken gel şöyle bi alternatif bi tatil yapalım dedi de, hayır olmaz mı dedik.
şimdi ne yeri ne zamanı yani.. hamilelik lohusalık derken tıkılıp kaldın tabi evlere.
mert az daha büyüsün de, birkaç günlüğüne gidersiniz inş bi yerlere..

kız , yangına körükle gitmesenee!!
insan hali. hem diyeti kaç aydır devam ediyor, buna can mı dayanır?
az biraz atıştırmaktan bi şeycik olmaz, dediğin gibi tatilde o yemekler karşısında diyet olmaz, olamaz..

muhtardan sonra bir de posta güvercini olduk iyi mii?
ooo, çok güzel bi program ya.. ismini duymuştum, eminim çook güzel geçecek bacımm..
kendime bi çanta aldım. ayşeciğe de gömlek, boya kalemleri, boyama kitapları, oyuncak rakamlar falan aldım..

ay o şalvardan burada herkes giyiyor. çoğu mağazada da var. lcw de benzer bi model görmüştüm.
incecik kumaşı böyle, tiril tirildi.. ama şuan var mı, beden kaldı mı bilmem..

Nfk; Sağolasın canım , o zaman geç olmadan koşup gitmeliyim Hep öyle olur zaten, aradığın beden illa ki bulunmaz, diğerleri çifter çifter ...
Yeniler hayırlı olsun , çanta nasıl bi model, güle güle kullan, siyah mı , siyahsa elifnaza da haber vermeliyiz

Colicos , kolay gelsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…