- 8 Ağustos 2011
- 12.624
- 14.940
- 498
hadi kolay gelsin bacım. kazasız belasız gidin inş.. regl ne alemde, girebilecek misin denize?Günaydınlar herkeseeeeeee. Sabahtan bir koşturmadır gidiyor. Oğluşa kahvaltı yaptırıcam daha. Sonra da son toparlanma ve evden çıkış inşallah... Herkese güzel bir gün diliyorummmmm :)
Kıymalı Biber dolma,günaydııın! herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
dünden beri kafamda bir soru, beynimi yiyip bitirdi.
'ay ben bugün ne yemek yapıcam yaa?!':)
Tersten tırmanmaTünaydın hanımlar , sabah parka gidip gelelim dedik parka güneş gelmeden, amaan demez olaydım, en son poğaça almak için girdiğimiz pastaneden çığlık bağırış kaçtık, pasta alacakmış dolabı açıp eliyle beyefendiHayır yiyecek olsa neyse, maksat muhalefet olsun ....
Pembişim hadi insallah hayırla gidip yerleşin otelinize. Pişik ve ishali düzeldi mi tamamen Efe'nin ? Değilse de havuzda Deniz'de şifa bulur insallah , ben havuza sokmadım bu sene, ama kaplıca suyu ile karışmış ılık suda küvette oynadı popişi pamuk gibi oldu
Nfk, iyi gezmeler cnm, ben de yalnız başıma bi avm turu yapmalıyım , indirim ürünleri kalktı mı ya da yağma edildi mi hiç fikrim yokEn azından bir iki parça önümüzdeki yaz için almam lâzım çocuklara...
Eniştenin tatil fikrine bayıldım , tam survivor ruhu ciddenAma çocuk ve hanımlara pek uygun olmaz gibi
Aryam hoşgeldin. Aynı fikirdeyim colicos tam fıstık , boylu poslu maşallah
Busmai. Park'ta ben de zorlanıyorum çok, yüksek kaydırağa tersten tırmanmaya çalışıyor. Yapma deyince pis anne diyip patlattı bi tane ( abladan öğreniyo) , elimi tut diyorum koşup koşup uzaklaşıyor , tövbe ettim , babası götürsün hafta sonları
Destiny , iyi tatiller cnm, birşey olmaz insallah , eğlensin kuzucuk ..
Hepimize hayırlı huzurlu güzel bir gün diliyorum
Klasik otel programı. aynen öyle oluyor. walla benim hepsinde gözüm kalıııır. kusura bakma senide teşvik etmiş olmak gibi olmasın. ama ben dayanamaaaam. Düğün yanlış zamanda şekeriim. yada senin tatil artık hangisi olursa, senin için düşünürsek. neyse ufak kaçamaklar olur. sorun etme bence. alacağın 3 kilo.12 de orda oluyoruz. Öğle yemeğini orda yiyoruz. Odaya çıkmamız buluyo tabi 2yi. Tatlı mühim değil. Pek bişide gözüm kalmıyo. Ama börekler ve yemeklere napıcam bilmiyommmm. Zaten burda diyette ufak kaçamaklarım oldu çok mutsuzummmm
Güzel. biliyorum o oteli. iyi eğlenceler cicim.Colicoscum yazmayı unutmuşum. Titanik otele gidiyoruz inşallah.
Birkaçkere yazınca oluyor öyle. banada olmuştu. sendemi alışamadın siteye. değişiklikler her zaman güzeldir ama. alışırsın artık. telden yazmayı hiç denemedim okuyorum da.Okuyorum okuyorum yazmaya üşeniyorum iyi mi yaaa???
Bu arada nolcek bu sitenin hali böyle beaa? Heeç alışamadımmm
Nfk beni neden sormadın ya, aşkolsunnÇiş te de kazalar olsada baya yol katetmişsiniz, sonu gelir artık tebrikler canım Bu arada kızlar benim vücudu çıplak bi görseniz mahvolmuş durumdayım. Bacaklar, göbek, kollar jole kıvamında. Eşimden utanıyorum artık Spora başlayım diyorum sabahları o yapıyor 1 saat kadar, sonrasında sen bak aryaya bide ben yapayım diyorum tık yok Eve gidince kızı uyutup spor yapiciiz galiba artık.
Colios cum geçen yazmıştın kaç kere başladım yazmaya hep bişiler çıktı, sonrada ben üşendim baştan yazmaya. Aslında evdeyim pek bişi yaptığım da yok ama arya sağolsun rahat bırakmıyor. Bu arada fotonu da gönderdi nfk, maşallah bir fıstıkta burda varmış
Pembişim tatil tatil nereye kadar kız??? Özeneyim mi , böyle iyi miyim karar veremedim. Efe gb bir çocukla hemde. Eve dönün artıkkkkk
Bukadar uykusuzluğa ve yorulmaya karşılık bi masajı hakettin şekerimm.Aman hiç özenme. Bunca sürede toplasan dört kere denize gittik işte. Ben dört gözle otel tatilini bekliyorum. İnşallah dinlendirici olur. Ayrıca kocam bana masaj ısmarlayacakmışşşşşş
Aynen de öyle valla. hoşş bende hep hazıra konuyorumda. otel bambaşka tabi. beynini yiyen birileri olmadan.Efeyi kocacığına paslayabilirsen günde 1-2 saat bile yeter sana aslında. Masaj olayını kıskandım ama şimdiiiiBelki efecik animatör yada palyaçolara dalar, sana sarmazsa yine rahat edersin. Amaan her türlü rahat ya, yemek derdi yok ev toplama derdi yok daha ne? Dışarda yemek yemek bile iyi geliyor insana, otel her türlü yarar
Allah iyiliğini versinnn kız alemsin sen varyaa. mantı yapabilirsin şu yufkayla yapılan. ben bayılıyorum ona. hem pratikte. bir porsiyonda doyurur zaten. yanına bir bol salata yeter. bu sıcakta çok şey yenmiyor zaten.günaydııın! herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
dünden beri kafamda bir soru, beynimi yiyip bitirdi.
'ay ben bugün ne yemek yapıcam yaa?!':)
Ayyy çok güldürdün beni yaaa. Ha haaa. adamın hayallerini yıktın be ya. alemsin sen. survivorrr ha haaaa.annesinin ilk gözağrısı, ilk aşkısı keremm
kız ben seni unutur muyum? ama biliyorum üzerindeki hali, özel bi meşguliyetin olmadığı halde okuyor da yazmıyorsun.. tatilde böyle oluyorsun sen, daha doğrusu kv lere gidince..
bu arada yeni avatarın gözümü gönlümü açtı..
demek enişte her sabah 1 saat spor yapıyor, maşallah.
eşim de ara ara spor yapar, ama düzenli yapsa ve fit bi vücudu olsa.. ben de şu halimde olsaaam;
beni defe koyup çalarşuan kendinde de fazlalık ve göbek olduğu halde, laf sokuyor herif
kız kv nin evinde kalmak tatilden mi sayılıyor, en iyi sen bilirsin
vuhuuu! masaj mııı? helal eniştemee
x kadının tatil beklentisi; deniz, kum, güneş..
çocuklu kadının tatil beklentisi; yemek ve temizlik yapmamak
bizi memnun etmek işte bu kadar kolay. ancak bu bile başarılamıyor..
dün akşam eşim hayallere dalmış, bi büyük aracımız olsa ya da karavan alsak kiralasak
tatile öyle gitsek, istediğimiz yerde durup arabada uyusak serin serin diyor.
de get işine dedim, yanımda çocuk dağın başında arabada uyuyacağım.
hiç bize göre bi tatil değil. bizi en güvenli, temiz ve lüks yere götürmen icap eder.
sen sap arkadaşlarını topla gidin bi survivor yapın hevesinizi alın dedim.:)
Hadi bakalım sanada mutlu ve eğlenceli tatiller. bol yorulmasız inşallah.Günaydınlar herkeseeeeeee. Sabahtan bir koşturmadır gidiyor. Oğluşa kahvaltı yaptırıcam daha. Sonra da son toparlanma ve evden çıkış inşallah... Herkese güzel bir gün diliyorummmmm :)
Ne alcan avmden şekerim. Dün akşam eşimle dışarı çıktığımızda sosyete şalvarı diye tutturdum. gittik çarşıya ama benim istediğim türden bitane bile kalmamış. lcw den alırız diyo. yaaaa saçmalama oralarda hiç o tarz şeyler satılmazki dedimm. ya ben bu şalvarı almak istiyorum yaa. bulamazsam artıkın seneye yine çıkar diye umut ediyorum. malum hiç modası geçmedi. severim ben öyle şeyler.hadi kolay gelsin bacım. kazasız belasız gidin inş.. regl ne alemde, girebilecek misin denize?
ayşecik babaannesi ve amcalarıyla kahvaltı yapıyorken, ben de avm ye akıcam
ay negüzel ama iştee. seviyor demek.Selam kızlar:)
Ceylini havuzdan ve denizden alamıyorum gecen yıl girmek ıstemıyordu bu yıl da denızde yatacak nerdeyse:)
Hasta falan olmadan dönseydık
Aklım cıkıyor
Canım teşekkür ederim. pancar gibi kızarmış halimide beğendinizya. bide ben sizi görseydim çok iyi olurdu. lütfen yanii foto istiyorumm.Tünaydın hanımlar , sabah parka gidip gelelim dedik parka güneş gelmeden, amaan demez olaydım, en son poğaça almak için girdiğimiz pastaneden çığlık bağırış kaçtık, pasta alacakmış dolabı açıp eliyle beyefendiHayır yiyecek olsa neyse, maksat muhalefet olsun ....
Pembişim hadi insallah hayırla gidip yerleşin otelinize. Pişik ve ishali düzeldi mi tamamen Efe'nin ? Değilse de havuzda Deniz'de şifa bulur insallah , ben havuza sokmadım bu sene, ama kaplıca suyu ile karışmış ılık suda küvette oynadı popişi pamuk gibi oldu
Nfk, iyi gezmeler cnm, ben de yalnız başıma bi avm turu yapmalıyım , indirim ürünleri kalktı mı ya da yağma edildi mi hiç fikrim yokEn azından bir iki parça önümüzdeki yaz için almam lâzım çocuklara...
Eniştenin tatil fikrine bayıldım , tam survivor ruhu ciddenAma çocuk ve hanımlara pek uygun olmaz gibi
Busmai. Park'ta ben de zorlanıyorum çok, yüksek kaydırağa tersten tırmanmaya çalışıyor. Yapma deyince pis anne diyip patlattı bi tane ( abladan öğreniyo) , elimi tut diyorum koşup koşup uzaklaşıyor , tövbe ettim , babası götürsün hafta sonları
Destiny , iyi tatiller cnm, birşey olmaz insallah , eğlensin kuzucuk ..
Hepimize hayırlı huzurlu güzel bir gün diliyorum
biber dolma severimde bamya hayatımda hiç yemedim. yemeyi düşünmüyorum. çok denedim olmadı.Kıymalı Biber dolma,
Dünden de Bamya yemeği vardı biraz
Bugünlük böyle
Ay bu çocuklar hep böyle yaa seni gidi yaramaz bıdık seniiii.. ben oğluma batuuu!! dedimmi olduğu yerde kalıyor çocuk. söz dinler bazen benimki. ama genel olarak aynı. 2012 model bunlar.Tersten tırmanma
Yerdeki çakılları avuçlayıp çocuklara atma
Bulduğu çöpleri toplama
Sopayla sağa sola kılıç sallama (elinden alınca da "o benim kılıcımmmm" diye basıyor yaygarayı
Yani hem Keremi hem de diğer çocukları kolluyorum:))
Nfk survivor olayı iyiymiş :) ama ben severim öyle turları çanta sırtımızda çıksak yola.. Tam tersi eşim de tatile giderse illa 5 yıldızlı olacak, kafası rahat olacak cebi dolu olacak,işleri bitmiş olacak cak cak cak ,dolayısıyla bööööyle oturuyoruz yerimizde
ay nasıl söylemişim ha hahh... bol yorulmasız bakarmısın cümleye. bol dinlenmeli olarak düzeltiyorum şekeriiim.Hadi bakalım sanada mutlu ve eğlenceli tatiller. bol yorulmasız inşallah.
bir su kuşu da ceylin demekSelam kızlar:)
Ceylini havuzdan ve denizden alamıyorum gecen yıl girmek ıstemıyordu bu yıl da denızde yatacak nerdeyse:)
Hasta falan olmadan dönseydık
Aklım cıkıyor
Tünaydın hanımlar , sabah parka gidip gelelim dedik parka güneş gelmeden, amaan demez olaydım, en son poğaça almak için girdiğimiz pastaneden çığlık bağırış kaçtık, pasta alacakmış dolabı açıp eliyle beyefendiHayır yiyecek olsa neyse, maksat muhalefet olsun ....
tevafuğa bak, dün bamya ve etli biber dolması vardı yemekte.Kıymalı Biber dolma,
Dünden de Bamya yemeği vardı biraz
Bugünlük böyle
hangi çizgi filmde görüyor o kılıcı?Tersten tırmanma
Yerdeki çakılları avuçlayıp çocuklara atma
Bulduğu çöpleri toplama
Sopayla sağa sola kılıç sallama (elinden alınca da "o benim kılıcımmmm" diye basıyor yaygarayı
Yani hem Keremi hem de diğer çocukları kolluyorum:))
Nfk survivor olayı iyiymiş :) ama ben severim öyle turları çanta sırtımızda çıksak yola.. Tam tersi eşim de tatile giderse illa 5 yıldızlı olacak, kafası rahat olacak cebi dolu olacak,işleri bitmiş olacak cak cak cak ,dolayısıyla bööööyle oturuyoruz yerimizde
kız , yangına körükle gitmesenee!!Klasik otel programı. aynen öyle oluyor. walla benim hepsinde gözüm kalıııır. kusura bakma senide teşvik etmiş olmak gibi olmasın. ama ben dayanamaaaam. Düğün yanlış zamanda şekeriim. yada senin tatil artık hangisi olursa, senin için düşünürsek. neyse ufak kaçamaklar olur. sorun etme bence. alacağın 3 kilo.
muhtardan sonra bir de posta güvercini olduk iyi mii?Ayy benim fotoyu gördünmü.. saol şekerim. o senin güzelliğin. sende fıstıksın maaşallah. fakat yakından görmedim seni. İncecik halini biliyorum sadece maaşallahın var walla. mailleşip bi şekilde gönderirsen bende seni görmüş olurum. bu konuda NFK yardımımıza koşuyor saolsun. yine yardım alabiliriz.
Pembenin tatil dudak uçuklatan türden.nazar değmesin.
ooo, çok güzel bi program ya.. ismini duymuştum, eminim çook güzel geçecek bacımm..Aynen de öyle valla. hoşş bende hep hazıra konuyorumda. otel bambaşka tabi. beynini yiyen birileri olmadan.
Ayy az kalsın unutuyordum söylemeyi. Bizde Koslada bir yer ayırttık otelde. Yunanistana çok yakın bir yer günü birlik bir tatil yapıp gelcez eşimle ve tabi batuyla. tekne turuda var içinde bakalım. bende merak ediyorum nasıl bir organizasyon olacak. pazar günü sabahtan gidiyoruz inşallah. yunanistan hemencik karşımızda bayaa yakınız.
Allah iyiliğini versinnn kız alemsin sen varyaa. mantı yapabilirsin şu yufkayla yapılan. ben bayılıyorum ona. hem pratikte. bir porsiyonda doyurur zaten. yanına bir bol salata yeter. bu sıcakta çok şey yenmiyor zaten.
Ayyy çok güldürdün beni yaaa. Ha haaa. adamın hayallerini yıktın be ya. alemsin sen. survivorrr ha haaaa.
kendime bi çanta aldım. ayşeciğe de gömlek, boya kalemleri, boyama kitapları, oyuncak rakamlar falan aldım..Ne alcan avmden şekerim. Dün akşam eşimle dışarı çıktığımızda sosyete şalvarı diye tutturdum. gittik çarşıya ama benim istediğim türden bitane bile kalmamış. lcw den alırız diyo. yaaaa saçmalama oralarda hiç o tarz şeyler satılmazki dedimm. ya ben bu şalvarı almak istiyorum yaa. bulamazsam artıkın seneye yine çıkar diye umut ediyorum. malum hiç modası geçmedi. severim ben öyle şeyler.
biber dolma severimde bamya hayatımda hiç yemedim. yemeyi düşünmüyorum. çok denedim olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?