Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gerçekten ben de şaşırıyorum
Sadece yumurcak tv ve trt çocuk izletiyorum
Bi yerlerde görüyor işte kılıç tabanca kavga dövüş en sevdiği şeyler, şaka gibi.

Eşimden kaynaklı bizim gezmememiz ya, ev kuşu.

evet geç kalma bacım. geçen mango ya girmiştim, çocuk bölümünde çok güzel mor yağmurluklar vardı kız çocuklar için. hem de 25 liraydı.. ama beden yoktu.. bugün yine baktım. hiç sweat, yağmurluk falan yok. yeni sezon trikolar gelmiş..

çanta siyah değil. siyah baktım ama istediğim gibi bulamadım, büyükçe bi siyah çanta bakıyorum.
bir de hafif olmalı. malum içi zaten ayşeciğin eşyalarıyla doluyor, bir de çantanın malzemesi ağır olunca
kolumda çuval taşıyorum gibi oluyor. bunu kotondan aldım. rengini modelini çok beğendim, böyle bi çantam yoktu.
hem de 30 tl

Eklentiler

• rsz_img_1161.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 41
erkek olunca algıda seçicilik tabi, hemen onu kapıyor.

ev kuşu olmayan adam az malesef. hepsi güvenli modda, uyku modunda, tasarruf modunda bırak evde otursun
biz kadınlara da yeni yerler olsun, gezme olsun.. eşim hakkını yemeyeyim, gezmekten yeni yerler görmekten hoşlanır.
ama bebek olduktan sonra, bebekle gezilir mi, güvenli mi, işte gezdiğimizden bi şey anlamıyoruz muhabbeti yapıyor.
ben ara gazını bıraksam, o da evde yatar
bosna planımız vardı, erteleyip duruyor. ama karadenize gidip gelelim, onun da zamanı geleceeeek!

kızlar pepee çizgi filmlerini nereden indirebilirim acaba?
bir özel program mı gerekiyor yoksa siteden direkt indirebilir miyim?

kızlar pepee çizgi filmlerini nereden indirebilirim acaba?
bir özel program mı gerekiyor yoksa siteden direkt indirebilir miyim?
Hiç bilmiyorum cnm,
Biz küre Tv' den izliyoruz hep.
Yumurcak tv nin bütün çizgi filmleri var bütün bölümler
Hayırlı olsun , çok güzelmiş sade rengine de bayıldım , güzel günlerde kullan insallah

Hiç bilmiyorum cnm,
Biz küre Tv' den izliyoruz hep.
Yumurcak tv nin bütün çizgi filmleri var bütün bölümler

Hayırlı olsun , çok güzelmiş sade rengine de bayıldım , güzel günlerde kullan insallah
sağol bacım, daha güzelleri senin olsun inş..

yol uzun ya, ayşecik oyalansın diye laptopa birkaç bölüm çizgi film kaydetsem iyi olacak.
kotamız öbür türlüsüne dayanmaz.. elifnaz bilir heralde, bir de ona sorayım..

közmatik tavası kullanan var mı? ben neden beceremiyorum acaba?
yine ocakta közledim patlıcanları? her yer dumanaltı ve patlıcan kabuğu oldu ocak

Yol içinse doğru 3 g çekmiyor zaten her yerde,
Hiç olmadı birkaç cd alırsın, döndürüp izlersiniz
közmatik tavası kullanan var mı? ben neden beceremiyorum acaba?
yine ocakta közledim patlıcanları? her yer dumanaltı ve patlıcan kabuğu oldu ocak
Közmatik duydum fakat hiç kullanmadım , ama ocaktakinin tadı da bi başka, aynı tad oluyor mıu acaba .
Buzluğa atmak için mi yapıyorsun?

araştırayım biraz, bi ara programsız dailymotion dan indirmiştim, ama şimdi nasıl yaptığımı hatırlamiiiim

ben fi tarihinde almışım, ama bir kez denedim beceremedim. yani közlenmedi.
ateş tadı olunca başka bi güzel oluyor. şimdi yemek için yapıyorum, patlıcan salatası.
eşim bir sürü almış küçük küçükler bi de. kıyma olsaydı karnıyarık yapacaktım.

Ellerine sağlık, çok güzel olur salatası da
Bir de patlıcanı folyoya kabuğu ile beraber sarıp , o şekilde fırında közleyenleri duymuştum , yemesi güzel de zahmetli iş
Oyun da yükleyebilirsin, bizimkilerin yaş aralığına hitab eden güzel aktiviteler oluyo

Masaj işi yattıııııı. 300 liracıkmış. Tamam çok profosyoneller ama üzgünüm yani...

Pişiğimiz daha da arttı malesef. Kaka da hep cıvık modda ve taşıyo yani bilmiyorum napıcaz böyle. İlaca başlıcaktım bugün ama adam bi uyudu 5te hala kalkamadı. Ara ara uyandı ve süt içip geri uyudu. Sanırım havuz çok yordu

Herkesi öpüyor sevgilerimi yolluyorummmmm :)

Nfkcan çantanı güle güle kullan çok güzel.
Közmatikte patlıcanları ara ara mutlaka çeviricen ve yerinden oynatıcan bol bol. Başka türlü olmuyo. Bi de uzun sürüyor normalden. Yani bence ocağa alümünyum folyo serip normal normal közle daha iyi közmatikten

Bu arada colicoscum senin bahsettiğin o 3 kilocuğu ben 1 aydan fazla zamanda verdim mümkünse 5 günde almıyımmmmm. Gerçi ufak kaçamaklar oluyor valla :/

Günaydınlar herkese.
Tatilin ilk gecesi biraz olaylı geçti. 23:30 gibi uyuyan oğluş gece önce öylesine kalktı ve geri uyutuldu. Bir sonraki kalkışta bez coşup taşmıştı tam bezi değiştirecektim bir baktım kaka da yapılmış. Bayadır gece kaka yapmayınca insan şaşırıyor. Neyse eşim yardım etti temizledik uyuttuk. Sonra ben çiş olan pikesini yıkadım. Gerçi Allah tan pikeye dolanmış da bi o çiş olmuş... İşte bu saat oldu...

Dr maflor vermişti ishal için. Ama 5 kere kaka yapmanın normal olduğunu (sıvı bile olsa), önemli olanın çocuğun yemek yemesi olduğunu söylemişti. Öyle olunca da 1 kere kullanıp kesmiştik. Akşam yemeğinde tekrar verdik. İnşallah kahvaltı da vericem. Bitsin artık bu sıvı kaka ya yenidoğana döndükkkkk.

Tatilden haberler dinlediniz... Güzel bir gün diliyorum herkese.

Gunaydin herkese.. Hayirli huzurlu bi gun olsun inis..

Uykum old halde sabah namazindan sonra uyuyamayinca kendime sinir oluyorum.

Yarin hazirliklar dolayisiyla gidemem. Bugun neneye gidelim en iyisi..

Dun aksam yanimiza alacaklarimizi valize konacaklari listeledim de bin madde oldu araba buyuk ama ins sigariz.

Bu arada colicoscum senin bahsettiğin o 3 kilocuğu ben 1 aydan fazla zamanda verdim mümkünse 5 günde almıyımmmmm. Gerçi ufak kaçamaklar oluyor valla :/
Ufak kacamaklar olmamasi dusunulemez. Hele de sen haftalardir diyettesin. Aman zaten bozdum diye abartmadiktan sonra bi sey olmaz saniyorum.
artik gectin bitsin su ishal yaaa!.. Dr yemek yedigi surece sikinti yokndemis ama bir haftadan sonra ishal tehlikeli. Bana kalirsa bugunden itibaren ilaci duzenli ver, ins kisaczamanda tesir eder de duzelir. Hem efe hem sen yiprandiniz yani..

Nfkcan kız siz bu haftasonu mu çıkıyosunuz tura?? Neremle okuduysam kaçırmışım zamanı :) iyi yolculuklar şimdiden ve kolay gelsin valiz hazırlamada vs

Kesinlikle bana da normal gelmiyor artık dediğin gibi. Bugün inşallah güzelce kullanacağız. Bu arada hergün en az 1 muz ve genelde katı gıdalar yemesine rağmen hal böyle yani...

Gunaydinlarr..aksam erken yatan oglus hic sasmaz erken kalkar tabiki..ama firsattan istifade bana guzel bi banyo,hastane cantasina koyulacaklari utuleme firsati verdi..6 da da uyandik tabisi..neyse en azindan onlari yapmis oldum..bende bi tembellik sormayin valla..utu le rini hala yapmadim bebek kiyafet le nin..dun sabah buyuk bi degisiklik yaparak kurs arkadaslrimla bulusup kahval ti yaptik dogum oncesi iyi geldi bu bana..daralmaya baslamistim..
Pamuk helvacim sana katiliyorum tatil konusunda ayni zamanda tatilini yapan biri olarak..unuttum bilr yahuu..bu sene yapmamisim sanki...
Nfk cim sanada iyi tatiller..ka ra deniz turu bizimde hayalimiz..zaman icin biraz beklememiz gerekecek s an irim..soyle bir 4 sene kad ar..aysecik zorluk cikarmaz bence sana ben ona guveniyorum nedense:)
Pembisim efenin ishalinin bitmemesine uzuldum..mafloru duzenli verirsen duzelir sanirsam..mikrobik demekki..atamadi vucudundan..duzelene kadarda havuz yerine denize girmesi daha iyi olur sanki canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…