- 8 Ağustos 2011
- 12.624
- 14.940
- 498
Ahh, çok teşekkür ederim cnmpamuk helvacım ve bu dertten muzdarip olan diğer kızlar.
avatar resminizin altındaki bölümde yazan kişisel rütbenizi değiştirmek için
profilinize ( http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/ ) girin.
avatar resminin altında 'özel başlık' bölümü var. oraya istediğinizi yazın.
Gerçekten ben de şaşırıyorumayaklarıma kara sular inmiş ya, ne kadar çok gezmişim.
şimdi döndüm duş aldım, şöyle bi dinleneyim de mutfağa geçicem. ne var ne yok bakalım?
bir su kuşu da ceylin demek
tadını çıkarsın yavrum. hava ve su zaten sıcaktır, rüzgara kalmazsa inş bi şeycik olmaz..
indirimler son gaz, ürünler henüz yağmalanmamışama gecikme beden bulamazsın.
bugün adetimdir uğramadan çıkmam, yine lcw ye girdim. bi hırka beğendim.
geçen sene de üretmişlerdi ondan. her beden var, 3-4 yaş yok. hem de çok ucuzdu..
neyse alamadım yani..
pis anne miiii?!Allahımm! ne yapıcaz biz bu küçük ergenlerle?
dışarı çıkarsan bir dert, çıkarmasan bir dert..
tevafuğa bak, dün bamya ve etli biber dolması vardı yemekte.
bugün domates çorbasının yanına, az mantı haşlayacağım galiba.
eşim kilo alıyoruz. tatlıyı, pasta böreği, makarnayı, pilavı kes diyor da.. bugün böyle olacak, napayım
hangi çizgi filmde görüyor o kılıcı?
anlattığın park maceraları, efenin kumsal maceralarını hatırlattı bana
yok annem o bizden geçti. çocuk yokken gel şöyle bi alternatif bi tatil yapalım dedi de, hayır olmaz mı dedik.
şimdi ne yeri ne zamanı yani.. hamilelik lohusalık derken tıkılıp kaldın tabi evlere.
mert az daha büyüsün de, birkaç günlüğüne gidersiniz inş bi yerlere..
kız , yangına körükle gitmesenee!!
insan hali. hem diyeti kaç aydır devam ediyor, buna can mı dayanır?
az biraz atıştırmaktan bi şeycik olmaz, dediğin gibi tatilde o yemekler karşısında diyet olmaz, olamaz..
muhtardan sonra bir de posta güvercini olduk iyi mii?
ooo, çok güzel bi program ya.. ismini duymuştum, eminim çook güzel geçecek bacımm..
kendime bi çanta aldım. ayşeciğe de gömlek, boya kalemleri, boyama kitapları, oyuncak rakamlar falan aldım..
ay o şalvardan burada herkes giyiyor. çoğu mağazada da var. lcw de benzer bi model görmüştüm.
incecik kumaşı böyle, tiril tirildi.. ama şuan var mı, beden kaldı mı bilmem..
evet geç kalma bacım. geçen mango ya girmiştim, çocuk bölümünde çok güzel mor yağmurluklar vardı kız çocuklar için. hem de 25 liraydı.. ama beden yoktu.. bugün yine baktım. hiç sweat, yağmurluk falan yok. yeni sezon trikolar gelmiş..Nfk; Sağolasın canım , o zaman geç olmadan koşup gitmeliyimHep öyle olur zaten, aradığın beden illa ki bulunmaz, diğerleri çifter çifter ...
Yeniler hayırlı olsun , çanta nasıl bi model, güle güle kullan, siyah mı , siyahsa elifnaza da haber vermeliyiz
Colicos , kolay gelsin cnm
erkek olunca algıda seçicilik tabi, hemen onu kapıyor.Gerçekten ben de şaşırıyorum
Sadece yumurcak tv ve trt çocuk izletiyorum
Bi yerlerde görüyor işte kılıç tabanca kavga dövüş en sevdiği şeyler, şaka gibi.
Eşimden kaynaklı bizim gezmememiz ya, ev kuşu.
Hiç bilmiyorum cnm,kızlar pepee çizgi filmlerini nereden indirebilirim acaba?
bir özel program mı gerekiyor yoksa siteden direkt indirebilir miyim?
Hayırlı olsun , çok güzelmiş sade rengine de bayıldım , güzel günlerde kullan insallahevet geç kalma bacım. geçen mango ya girmiştim, çocuk bölümünde çok güzel mor yağmurluklar vardı kız çocuklar için. hem de 25 liraydı.. ama beden yoktu.. bugün yine baktım. hiç sweat, yağmurluk falan yok. yeni sezon trikolar gelmiş..
çanta siyah değil.siyah baktım ama istediğim gibi bulamadım, büyükçe bi siyah çanta bakıyorum.
bir de hafif olmalı. malum içi zaten ayşeciğin eşyalarıyla doluyor, bir de çantanın malzemesi ağır olunca
kolumda çuval taşıyorum gibi oluyor. bunu kotondan aldım. rengini modelini çok beğendim, böyle bi çantam yoktu.
hem de 30 tl
sağol bacım, daha güzelleri senin olsun inş..Hiç bilmiyorum cnm,
Biz küre Tv' den izliyoruz hep.
Yumurcak tv nin bütün çizgi filmleri var bütün bölümler
Hayırlı olsun , çok güzelmiş sade rengine de bayıldım , güzel günlerde kullan insallah
Yol içinse doğru 3 g çekmiyor zaten her yerde,sağol bacım, daha güzelleri senin olsun inş..
yol uzun ya, ayşecik oyalansın diye laptopa birkaç bölüm çizgi film kaydetsem iyi olacak.
kotamız öbür türlüsüne dayanmaz.. elifnaz bilir heralde, bir de ona sorayım..
Közmatik duydum fakat hiç kullanmadım , ama ocaktakinin tadı da bi başka, aynı tad oluyor mıu acaba .közmatik tavası kullanan var mı? ben neden beceremiyorum acaba?
yine ocakta közledim patlıcanları? her yer dumanaltı ve patlıcan kabuğu oldu ocak
araştırayım biraz, bi ara programsız dailymotion dan indirmiştim, ama şimdi nasıl yaptığımı hatırlamiiiimYol içinse doğru 3 g çekmiyor zaten her yerde,
Hiç olmadı birkaç cd alırsın, döndürüp izlersiniz
Közmatik duydum fakat hiç kullanmadım , ama ocaktakinin tadı da bi başka, aynı tad oluyor mıu acaba .
Buzluğa atmak için mi yapıyorsun?
Ellerine sağlık, çok güzel olur salatası daaraştırayım biraz, bi ara programsız dailymotion dan indirmiştim, ama şimdi nasıl yaptığımı hatırlamiiiim
ben fi tarihinde almışım, ama bir kez denedim beceremedim. yani közlenmedi.
ateş tadı olunca başka bi güzel oluyor. şimdi yemek için yapıyorum, patlıcan salatası.
eşim bir sürü almış küçük küçükler bi de. kıyma olsaydı karnıyarık yapacaktım.
Ufak kacamaklar olmamasi dusunulemez. Hele de sen haftalardir diyettesin. Aman zaten bozdum diye abartmadiktan sonra bi sey olmaz saniyorum.Bu arada colicoscum senin bahsettiğin o 3 kilocuğu ben 1 aydan fazla zamanda verdimmümkünse 5 günde almıyımmmmm. Gerçi ufak kaçamaklar oluyor valla :/
artik gectin bitsin su ishal yaaa!.. Dr yemek yedigi surece sikinti yokndemis ama bir haftadan sonra ishal tehlikeli. Bana kalirsa bugunden itibaren ilaci duzenli ver, ins kisaczamanda tesir eder de duzelir. Hem efe hem sen yiprandiniz yani..Günaydınlar herkese.
Tatilin ilk gecesi biraz olaylı geçti. 23:30 gibi uyuyan oğluş gece önce öylesine kalktı ve geri uyutuldu. Bir sonraki kalkışta bez coşup taşmıştıtam bezi değiştirecektim bir baktım kaka da yapılmış. Bayadır gece kaka yapmayınca insan şaşırıyor. Neyse eşim yardım etti temizledik uyuttuk. Sonra ben çiş olan pikesini yıkadım. Gerçi Allah tan pikeye dolanmış da bi o çiş olmuş... İşte bu saat oldu...
Dr maflor vermişti ishal için. Ama 5 kere kaka yapmanın normal olduğunu (sıvı bile olsa), önemli olanın çocuğun yemek yemesi olduğunu söylemişti. Öyle olunca da 1 kere kullanıp kesmiştik. Akşam yemeğinde tekrar verdik. İnşallah kahvaltı da vericem. Bitsin artık bu sıvı kaka ya yenidoğana döndükkkkk.
Tatilden haberler dinlediniz... Güzel bir gün diliyorum herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?