nasıl yaw bildiğin aqua parktan mı kayıyo ya bu cocuk tam deli kadir senle tanısmayı gectim artık da su oğlusunla bi tanısalım yahuuuu güldürdü beni açar açmaz sayfayıNerdesiniz yahu uyuz topikcanlarrrrr???
Oğluşumla birlikte ben de öğle uykusuna yattım. Babamız da arkadaşlarla (tatile iki aile geldik) takıldı. Şimdi oğluşun uyanmasını bekliyorum. Yalnız tabi aquapark kapanınca 17:30da biz nederiz bilmiyommmmm. Çok sevdi oğlum kaydırakları. Bi de korkusuz valla maşallah
nasıl yaw bildiğin aqua parktan mı kayıyo ya bu cocuk tam deli kadir senle tanısmayı gectim artık da su oğlusunla bi tanısalım yahuuuu güldürdü beni açar açmaz sayfayıNerdesiniz yahu uyuz topikcanlarrrrr???
Oğluşumla birlikte ben de öğle uykusuna yattım. Babamız da arkadaşlarla (tatile iki aile geldik) takıldı. Şimdi oğluşun uyanmasını bekliyorum. Yalnız tabi aquapark kapanınca 17:30da biz nederiz bilmiyommmmm. Çok sevdi oğlum kaydırakları. Bi de korkusuz valla maşallah
Hala geçmedimi ya alla alla bizim kabızlıkta gecmedi gercı. Acaba diş mi çıkarıyorlarEcrincim mikrobik değil canım çünkü bişi çıkmadı tahlilde çok şükür. Ama ilacı bü kere verip kesmiştik. Şimdi kullanıcaz inş bi süre bakalım.
Nasıl ya havuza dustugu yer derin değilmiNerdesiniz yahu uyuz topikcanlarrrrr???
Reklemlardan göruyordur arada rastlıyorum benGerçekten ben de şaşırıyorum
Sadece yumurcak tv ve trt çocuk izletiyorum
Bi yerlerde görüyor işte kılıç tabanca kavga dövüş en sevdiği şeyler, şaka gibi.
Eşimden kaynaklı bizim gezmememiz ya, ev kuşu.
Nfk hayırlı yolculuk canım çantan da guzelmiş gulegule kullanerkek olunca algıda seçicilik tabi, hemen onu kapıyor.
ev kuşu olmayan adam az malesef. hepsi güvenli modda, uyku modunda, tasarruf modunda bırak evde otursun
biz kadınlara da yeni yerler olsun, gezme olsun.. eşim hakkını yemeyeyim, gezmekten yeni yerler görmekten hoşlanır.
ama bebek olduktan sonra, bebekle gezilir mi, güvenli mi, işte gezdiğimizden bi şey anlamıyoruz muhabbeti yapıyor.
ben ara gazını bıraksam, o da evde yatar
bosna planımız vardı, erteleyip duruyor. ama karadenize gidip gelelim, onun da zamanı geleceeeek!
Aynen ceylinde gunde 2 kez öğlen uykusu uyumaya basladı burya geleliMasaj işi yattıııııı. 300 liracıkmış. Tamam çok profosyoneller ama üzgünüm yani...
Pişiğimiz daha da arttı malesef. Kaka da hep cıvık modda ve taşıyoyani bilmiyorum napıcaz böyle. İlaca başlıcaktım bugün ama adam bi uyudu 5te hala kalkamadı. Ara ara uyandı ve süt içip geri uyudu. Sanırım havuz çok yordu
Herkesi öpüyor sevgilerimi yolluyorummmmm
Reklemlardan göruyordur arada rastlıyorum benGerçekten ben de şaşırıyorum
Sadece yumurcak tv ve trt çocuk izletiyorum
Bi yerlerde görüyor işte kılıç tabanca kavga dövüş en sevdiği şeyler, şaka gibi.
Eşimden kaynaklı bizim gezmememiz ya, ev kuşu.
Nfk hayırlı yolculuk canım çantan da guzelmiş gulegule kullanerkek olunca algıda seçicilik tabi, hemen onu kapıyor.
ev kuşu olmayan adam az malesef. hepsi güvenli modda, uyku modunda, tasarruf modunda bırak evde otursun
biz kadınlara da yeni yerler olsun, gezme olsun.. eşim hakkını yemeyeyim, gezmekten yeni yerler görmekten hoşlanır.
ama bebek olduktan sonra, bebekle gezilir mi, güvenli mi, işte gezdiğimizden bi şey anlamıyoruz muhabbeti yapıyor.
ben ara gazını bıraksam, o da evde yatar
bosna planımız vardı, erteleyip duruyor. ama karadenize gidip gelelim, onun da zamanı geleceeeek!
Aynen ceylinde gunde 2 kez öğlen uykusu uyumaya basladı burya geleliMasaj işi yattıııııı. 300 liracıkmış. Tamam çok profosyoneller ama üzgünüm yani...
Pişiğimiz daha da arttı malesef. Kaka da hep cıvık modda ve taşıyoyani bilmiyorum napıcaz böyle. İlaca başlıcaktım bugün ama adam bi uyudu 5te hala kalkamadı. Ara ara uyandı ve süt içip geri uyudu. Sanırım havuz çok yordu
Herkesi öpüyor sevgilerimi yolluyorummmmm
sağol bacım. evet inş, bu gece sabaha karşı çıkacağız.. bakalım.. bugün full hazırlık işlerim var.Nfkcan kız siz bu haftasonu mu çıkıyosunuz tura?? Neremle okuduysam kaçırmışım zamanıiyi yolculuklar şimdiden ve kolay gelsin valiz hazırlamada vs
Kesinlikle bana da normal gelmiyor artık dediğin gibi. Bugün inşallah güzelce kullanacağız. Bu arada hergün en az 1 muz ve genelde katı gıdalar yemesine rağmen hal böyle yani...
ütüler yapılır bacım, kahvaltı programı daha güzel olmuşşGunaydinlarr..aksam erken yatan oglus hic sasmaz erken kalkar tabiki..ama firsattan istifade bana guzel bi banyo,hastane cantasina koyulacaklari utuleme firsati verdi..6 da da uyandik tabisi..neyse en azindan onlari yapmis oldum..bende bi tembellik sormayin valla..utu le rini hala yapmadim bebek kiyafet le nin..dun sabah buyuk bi degisiklik yaparak kurs arkadaslrimla bulusup kahval ti yaptik dogum oncesi iyi geldi bu bana..daralmaya baslamistim..
Pamuk helvacim sana katiliyorum tatil konusunda ayni zamanda tatilini yapan biri olarak..unuttum bilr yahuu..bu sene yapmamisim sanki...
Nfk cim sanada iyi tatiller..ka ra deniz turu bizimde hayalimiz..zaman icin biraz beklememiz gerekecek s an irim..soyle bir 4 sene kad ar..aysecik zorluk cikarmaz bence sana ben ona guveniyorum nedense
Pembisim efenin ishalinin bitmemesine uzuldum..mafloru duzenli verirsen duzelir sanirsam..mikrobik demekki..atamadi vucudundan..duzelene kadarda havuz yerine denize girmesi daha iyi olur sanki canim..
aquapark mııı?Nerdesiniz yahu uyuz topikcanlarrrrr???
sen ne yapıyorsun canım? sesin soluğun çıkmıyor..nasıl yaw bildiğin aqua parktan mı kayıyo ya bu cocuk tam deli kadir senle tanısmayı gectim artık da su oğlusunla bi tanısalım yahuuuu güldürdü beni açar açmaz sayfayı
sağol bacım. enişte bulunmaz adamlardan, kıymet bilmek lazım.Reklemlardan göruyordur arada rastlıyorum ben
Nfk hayırlı yolculuk canım çantan da guzelmiş gulegule kullan
Bizdede tam tersi kocam gezelim der ben de çocukla şimdi gezilirmi derim. Bu tatil bile hiç hsapta yoktu aslında kocamın çabalarıyla. İnanırmısın 5 gundur burdayım ayagımı denıze sokmadım içimden gelmiyor
Aysecıkle seyahatte gece uyur dıye tahmin ediyorum gunduz ise 2-3 saatte bir mola vermek lazım çizgifilm izletsen bile sıkılır. Ben şu üfleyınce baloncuklar cıkan köpükten almıştım balonları yakalamaya çalıştı falan oyalandı.
Aynen ceylinde gunde 2 kez öğlen uykusu uyumaya basladı burya geleli
Duy da inanma
geçmiş olsun ya.. ayağın dinlenmesi lazım ama efeyle ne mümkün..Günaydınlar herkeseeeeeee.
Burda çocuklar için olan bir aquapark var orda kayıyo oğlum. Ama maşallah korkusuz. Olimpik havuza milleti atlarken görünce o da atlıyo falan yani
Borncum valla buluştuğumuzda oğlum olursa iki dk oturamayız öyle fena bi çocuk
Burda ayakta kalıp koşturmaktan bileğim iyice kötülediboluya dönünce başka bir doktora görüneceğim inşallah. Artık iyileşmek istiyorum yaaa
Herkese güzel bir gün diliyorum.
hoşgeldin cansellbende üyeliğimi aldım sonunda (elifnaz)
pembis gercekten efe deli kadir unvanini hakediyor maşallah
nfk tatil vakti geldi demek iyi tatiller sanada
bu haftam güzel geçti,. kardeşim bizdeydi çocukları sitenin havuzuna goturduk. yanlız buna fena halde alisti kerem şimdi biraz sıkılıyor sanırsam
Cook guzell dusunmussun.nfk ve pamukhelva cok teşekkür ediyorum
cansel, esimle benim adimin birlesimi
Keşke eşin tatildeyken doğursaydın kız .. Ölüyorum yorgunluktan şu an. Çok zor oluyo bazı günlerbugum beni.anmissiniz cok oncelikle pirelerden kurtulduk cok sukur dolap iclerimle cebellesmekteyim gunlerdir ondan dolayi perte cikmis oluyorm asiri da uyuyorum sesimpek ondan cikamiyo bugun uzun bi aradan sonra kizimizi gormeye gittik epey buyumusuz basasagi pozisyonanda gecmis elini yumruk yapmis bakiniyodu :) ucretsizniznr ayrildim tekrar bende bagisiklik yapti artik :) bakalim zaman azaliyo yavas yavas canta hazirliklarimi da yapip son zamanlar rahat oturup yasirle daha cok.vakit gecrimek istiyorumbizde haberler boyle gecmisinde yemekten sonra okucam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?