Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gunaydinlarr..aksam erken yatan oglus hic sasmaz erken kalkar tabiki..ama firsattan istifade bana guzel bi banyo,hastane cantasina koyulacaklari utuleme firsati verdi..6 da da uyandik tabisi..neyse en azindan onlari yapmis oldum..bende bi tembellik sormayin valla..utu le rini hala yapmadim bebek kiyafet le nin..dun sabah buyuk bi degisiklik yaparak kurs arkadaslrimla bulusup kahval ti yaptik dogum oncesi iyi geldi bu bana..daralmaya baslamistim..
Pamuk helvacim sana katiliyorum tatil konusunda ayni zamanda tatilini yapan biri olarak..unuttum bilr yahuu..bu sene yapmamisim sanki...
Nfk cim sanada iyi tatiller..ka ra deniz turu bizimde hayalimiz..zaman icin biraz beklememiz gerekecek s an irim..soyle bir 4 sene kad ar..aysecik zorluk cikarmaz bence sana ben ona guveniyorum nedense:)
Pembisim efenin ishalinin bitmemesine uzuldum..mafloru duzenli verirsen duzelir sanirsam..mikrobik demekki..atamadi vucudundan..duzelene kadarda havuz yerine denize girmesi daha iyi olur sanki canim..

Ecrincim mikrobik değil canım çünkü bişi çıkmadı tahlilde çok şükür. Ama ilacı bü kere verip kesmiştik. Şimdi kullanıcaz inş bi süre bakalım.

Nerdesiniz yahu uyuz topikcanlarrrrr???
Oğluşumla birlikte ben de öğle uykusuna yattım. Babamız da arkadaşlarla (tatile iki aile geldik) takıldı. Şimdi oğluşun uyanmasını bekliyorum. Yalnız tabi aquapark kapanınca 17:30da biz nederiz bilmiyommmmm. Çok sevdi oğlum kaydırakları. Bi de korkusuz valla maşallah :)

nasıl yaw bildiğin aqua parktan mı kayıyo ya bu cocuk tam deli kadir senle tanısmayı gectim artık da su oğlusunla bi tanısalım yahuuuu güldürdü beni açar açmaz sayfayı

nasıl yaw bildiğin aqua parktan mı kayıyo ya bu cocuk tam deli kadir senle tanısmayı gectim artık da su oğlusunla bi tanısalım yahuuuu güldürdü beni açar açmaz sayfayı

Ecrincim mikrobik değil canım çünkü bişi çıkmadı tahlilde çok şükür. Ama ilacı bü kere verip kesmiştik. Şimdi kullanıcaz inş bi süre bakalım.
Hala geçmedimi ya alla alla bizim kabızlıkta gecmedi gercı. Acaba diş mi çıkarıyorlar
Nasıl ya havuza dustugu yer derin değilmi

Reklemlardan göruyordur arada rastlıyorum ben
Nfk hayırlı yolculuk canım çantan da guzelmiş gulegule kullan
Bizdede tam tersi kocam gezelim der ben de çocukla şimdi gezilirmi derim. Bu tatil bile hiç hsapta yoktu aslında kocamın çabalarıyla. İnanırmısın 5 gundur burdayım ayagımı denıze sokmadım içimden gelmiyor
Aysecıkle seyahatte gece uyur dıye tahmin ediyorum gunduz ise 2-3 saatte bir mola vermek lazım çizgifilm izletsen bile sıkılır. Ben şu üfleyınce baloncuklar cıkan köpükten almıştım balonları yakalamaya çalıştı falan oyalandı.
Aynen ceylinde gunde 2 kez öğlen uykusu uyumaya basladı burya geleli
Duy da inanma

Reklemlardan göruyordur arada rastlıyorum ben
Nfk hayırlı yolculuk canım çantan da guzelmiş gulegule kullan
Bizdede tam tersi kocam gezelim der ben de çocukla şimdi gezilirmi derim. Bu tatil bile hiç hsapta yoktu aslında kocamın çabalarıyla. İnanırmısın 5 gundur burdayım ayagımı denıze sokmadım içimden gelmiyor
Aysecıkle seyahatte gece uyur dıye tahmin ediyorum gunduz ise 2-3 saatte bir mola vermek lazım çizgifilm izletsen bile sıkılır. Ben şu üfleyınce baloncuklar cıkan köpükten almıştım balonları yakalamaya çalıştı falan oyalandı.
Aynen ceylinde gunde 2 kez öğlen uykusu uyumaya basladı burya geleli
Duy da inanma

Günaydınlar herkeseeeeeee.

Burda çocuklar için olan bir aquapark var orda kayıyo oğlum. Ama maşallah korkusuz. Olimpik havuza milleti atlarken görünce o da atlıyo falan yani

Borncum valla buluştuğumuzda oğlum olursa iki dk oturamayız öyle fena bi çocuk :)

Burda ayakta kalıp koşturmaktan bileğim iyice kötüledi boluya dönünce başka bir doktora görüneceğim inşallah. Artık iyileşmek istiyorum yaaa

Herkese güzel bir gün diliyorum.

bende üyeliğimi aldım sonunda (elifnaz)
pembis gercekten efe deli kadir unvanini hakediyor maşallah
nfk tatil vakti geldi demek iyi tatiller sanada
bu haftam güzel geçti,. kardeşim bizdeydi çocukları sitenin havuzuna goturduk. yanlız buna fena halde alisti kerem şimdi biraz sıkılıyor sanırsam

sağol bacım. evet inş, bu gece sabaha karşı çıkacağız.. bakalım.. bugün full hazırlık işlerim var.
çamaşırlar yıkanıp, ütülenecek. çantalar hazırlanacak. yolluk da hazırlamalıyım..

herkese günaydın, cumanız mübarek olsun..

ütüler yapılır bacım, kahvaltı programı daha güzel olmuşş
inş bebiş biraz büyüyünce istediğiniz tüm programları yaparsınız bacım..

aquapark mııı? efeyle full action tatil
sen ne yapıyorsun canım? sesin soluğun çıkmıyor..
sağol bacım. enişte bulunmaz adamlardan, kıymet bilmek lazım.
sonra bu teklifleri değerlendirmediğin için pişman olma bak.

o köpüklü balon şeysinden bizde de var. yanıma alayım bacım sağolasın..

geçmiş olsun ya.. ayağın dinlenmesi lazım ama efeyle ne mümkün..

hoşgeldin cansell
valla yokluğun çok fena hissediliyor. Allah bizi ayırmasın.

havuz çocuklar için çok iyi olmuş.. ara sıra fırsat olunca çıkarırsınız inş.
bu temmuz bebelerinin hepsi su kuşu..

Selamlar , Hayırlı cumalar ,

Nasılsınız , tatilde olanlar tatile hazırlananlar, Aqua parklarda eğlenenler Evde olan bizler yerine de eğlenin lütfen ..

Ecrin, işlerin çoğunu halletmişsin ne güzel, ütüleri de yaparsın yavaş yavaş insallah , sonra minik kuşu bekleyin sağlıkla

Pembiş , ben popişi iyileşmiştir diye ümit ediyordum, yavrum bence alışkın ya Bolu'nun serin havasına, oraların sıcağında dengesi şaştı, eve dönünce iyileşir tamamen insallah , bileğin için de Allah kolaylık versin, dinlenmek dinlenmek dinlenmek tek yol, ama nerdeee

Nfk, bugün hazırlıklara başlamışsın Allah kolaylık versin ,
tatile çıkmadan bir iki gün evvel, bi de döndükten sonraki iki-üç gün hep yorgunluk ,
ben de diyorum , ya hu tatile çıkmak da yorucu bayanlar için, erkekler de valizleri taşıyor tabii Allah var, haklarını yemiyelim de, ben de erkek gibi rahat olmak istiyorum

Yolluk olarak neler hazırlıyorsun ? En çok düşündüğüm şeylerden birisi , bebelere göre her zaman her yerde yiyecek bulmak zor oluyo .. Bi de çocuklar arabaya biner binmez acıkıyo ne hikmetse
Valizlerin yanında koca da bi çanta erzak oluyo bizde de

Cansel , hoşgeldin aramıza yokluğun çok belli oluyo , Cansel kim bu arada

Sitenizin havuzu da çok güzelmiş , cocuklar açısından çok güzel olmuş ....

Born, nasıl gidiyo hamilelik cnm pireler tamamen gitti mi evden, sen pire diye anlatınca evde bi arayış içindeyim sürekli, huylandım , geçen gün mutfakta yerde bi hamam böceği gördüm, artık pazardan alınanlarla mı geldi , yoksa sıcakta yolunu mu şaşırdı bilmiyorum , her deliği temizledim başka bi tane daha göremedim, en tiksindiğim şey böyle haşereler, Allah günah yazmasın..

Colicos nerelerde iki gündür yazmamış

Hepinize hayırlı huzurlu günler

Son düzenleme:
Donunce zorluk olmasin diye evi dip kose temizledim. Dus aldim. Aysecigi yogun uyku programina (ayakta sallama) soktum. Simdi o uyumusken son kalan utuleri yapip valizleri kapaticam ins..

Pamuk helvacim; valla dedigin cok dogru. Oncesi sonrasi, cocuk sebebiyle tatil esnasinda bile en cok kadin yoruluyor. Ama sorsan cocuklu tatil cok zor. Sanki yemegi, uykusu, aglamasi, eylemesi onlarda.

Oyle bi haldeyizki; tatil tatil diye kendimizi paraliyoruz. Tatildeyken ev rahatligini ozleyip donunce ev gibisi yok diyoruz. Bu nasil bi is

Yolluk olarak bi kek, bir de peynirli patatesli pogaca yapicam. Haricen meyve, kraker, cerez gibi atistirmaliklar da alicam. Aysecigi oyalamak icin agzini bos birakmamak lazim

bugum beni.anmissiniz cok oncelikle pirelerden kurtulduk cok sukur dolap iclerimle cebellesmekteyim gunlerdir ondan dolayi perte cikmis oluyorm asiri da uyuyorum sesimpek ondan cikamiyo bugun uzun bi aradan sonra kizimizi gormeye gittik epey buyumusuz basasagi pozisyonanda gecmis elini yumruk yapmis bakiniyodu :) ucretsizniznr ayrildim tekrar bende bagisiklik yapti artik :) bakalim zaman azaliyo yavas yavas canta hazirliklarimi da yapip son zamanlar rahat oturup yasirle daha cok.vakit gecrimek istiyorumbizde haberler boyle gecmisinde yemekten sonra okucam ins

Keşke eşin tatildeyken doğursaydın kız .. Ölüyorum yorgunluktan şu an. Çok zor oluyo bazı günler

bugün keremin bi arkadaşının doğumgünü vardı ısrar ettiler gel diye, çocuklarımı da oyaliycaklarmış.. Tabi gittim kimsenin umru değil herkes kendi havasında. Kereme ve merte bakmaktan hiç oturamadım. Bi ara mert uyumuştu kerem de çocuklarla oynamaya daldı öyle çayımı içtim. Sürekli keremin oyuncak kavgaları vs kafam şişti..
Akşam da 3 arkadaşım geldi bebek görmeye. Mert sürekli ağladı , gezdirince susuyordu.. Yine oturamadım. Perişan durumdayım
Kıssadan hisse;
Kimsenin ipiyle kuyuya inme
Ve
Bir güne iki program sığdırma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…