Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Merhaba kızlar. Birkaç günlük evimdeyim. Bursa gezimiz son buldu. Şindi tatilin ikinci ayağı var. Girmeye girmeye full site gitmiş. Geçmişi de okuyamadım, umarım herkes iyidir.
Nereden full site yapıyorduk? Bulamadım.

Keşke eşin tatildeyken doğursaydın kız .. Ölüyorum yorgunluktan şu an. Çok zor oluyo bazı günler
ewt denk gelmesini cok isterdim bende gercekten
yaw millet hep gel ilgileniri diyoda hic de oyle olmuyo haklisin.iyi yine iki cocukla cay da olsa icmissin ama dedigin gb aksma da misafir poff ins gece uykunuz iyi olur da biraz dinlenebilirsn

nfk ve pamukhelva cok teşekkür ediyorum
cansel, esimle benim adimin birlesimi
Ne güzel bi ahenk varmış isimlerinizde
Allah bilmiş de yaratmış erkekler çok daha dayanıksız, doğum yapmış bir erkek düşünemiyorum mesela, bir grip olsalar; çok kritik bi hastalığa yakalanmış hasta gibi davranıyorlar..
Ellerine sağlık cnm , haklısın çocukların can sıkıntısı hallerinde; kuruyemiş, meyva ve çubuk & badem çok işe yarıyor ..
Gözünüz Aydın cnm minnoş sağlıkla doğuma hazırlanmış , iznin de hayırlı olsun :)
Ahh canım n'aptın sen , iyi cesaret vallahi
Şahsen Ben, babaları yokken annemlerle bile bir yerlere gitmeyi istemiyorum, çünkü hem çocuklar onlar dururken sürekli bana yapışıyo hem de bebe peşinde koşmaya alışkın olmadıklarından çabuk yoruluyorlar iş yine bana düşüyor , ben de otur evinde deli misin diyorum bir yerlere gidelim dedikleri zaman kendime
Arkadaşlarıyla çok tatlı oynuyorlardı ya maşallah , cok ciddi bi edayla ..

Ilbilge , hoşgeldin Bursa tatili nasıl geçti ?

Pembiş , iyi haberlerini bekliyoruz canım

Nfk , hayırlı yolculuklar canım. Sağlıkla gidip gelin insallah
Döndüğünüzde , detayları , memnun olup olmadığın konaklama yerlerini vs.. Paylaşırsan biz gideceklere de fikir olur ,
Allah'a emanet olun

Hayırlı geceler hepinize Allah rahatlık versin

nfk ve pamukhelva cok teşekkür ediyorum
cansel, esimle benim adimin birlesimi
Ne güzel bi ahenk varmış isimlerinizde
Allah bilmiş de yaratmış erkekler çok daha dayanıksız, doğum yapmış bir erkek düşünemiyorum mesela, çi grip olsalar çok kritik bi hastalığa yakalanmış gibi davranıyorlar
Ellerine sağlık cnm , haklısın çocukların can sıkıntısı hallerinde kuruyemiş meyva ve çubuk badem çok işe yarıyor ..
Gözünüz Aydın cnm minnoş sağlıkla doğuma hazırlanmış , iznin de hayırlı olsun :)
Ahh canım n'aptın sen , iyi cesaret vallahi
Şahsen Ben, babaları yokken annemlerle bile bir yerlere gitmeyi istemiyorum, çünkü hem çocuklar onlar dururken sürekli bana yapışıyo hem de bebe peşinde koşmaya alışkın olmadıklarından çabuk yoruluyorlar iş yine bana düşüyor , ben de otur evinde deli misin diyorum bir yerlere gidelim dedikleri zaman kendime
Arkadaşlarıyla çok tatlı oynuyorlardı ya maşallah , cok ciddi bi edayla

Ilbilge , hoşgeldin Bursa tatili nasıl geçti ?

Pembiş , iyi haberlerini bekliyoruz canım

Nfk , hayırlı yolculuklar canım. Sağlıkla gidip gelin insallah
Döndüğünüzde , detayları , memnun olup olmadığın konaklama yerlerini vs.. Paylaşırsan biz gideceklere de fikir olur ,
Allah'a emanet olun

Hayırlı geceler hepinize Allah rahatlık versin

Ayy kızlar Cevap iki kez olmuş ağ bağlantı sorunu falan yazdı beceremedim
Gülümsemeler de hep alakasız şeyler çıkmış kusura bakmayın
Öğrenip alışıcaz insallah bu yeni siteye de tlf ile yazmayı

Gunaydin canlar... Yola ciktik, suan boludayiz. Birazdan mola verip kahvalti yapicaz. İns sikintisiz variriz..

Pembisim, esin nasil oldu? N'aptiniz?

Günaydınlar tatlişkolar. naber nasılsınız bakalım. sayfa fazla ilerlememişş. nerelerdesininiz bakalım heee. sizi gidi kaçaklar.

Geçmişi hiç okuyamadım. neler kaynattınız bilmiyorum. umarım herkez iyidir. bugün fırsat buldukça girerim artık.
Bizim işlerde çok yoğundu. canım çıktı resmen. işten geç çıkıyordum ve pertim çıkmış bi şekilde eve gidiyordum. bide üstüne batu ilgi isteyince nasıl uyuduğumu bilemiyordum. bu aralar neden bilmiyorum ama çoook mızmızz ya sinir ediyor beni. geçerli bi isteği olsa tamam yapıcam. ama mızzz olunca çıldırıyorum. gece uyanmalar. sabahın 4ünde uyanmalar. gece tam 2 saat ayağımda salladım. tam dalıyor bırakıcam kafasını sallayor beni salla diye. kaldırdım bende senin uykun yok işte kalk gez dedim. kucağıma yapıştı. oturur vaziyette omzuma yattı bu sefer elini sırtına vuruyor. pış pış yapacakmışım. ayy delirtti beni güleyimmi ağlayımmı. bebekliğimize geri döndük. en sonunda kv aldı saatler sonra balkonda o uyuttu.

Canım benim, çok güzeldi. Çabucacık bitti.

Diş mi çıkarıyor acaba?

Merhabalar Kızlar, ilbilge bu yeni sitede nasıl oluyo ya da oluyor mu full site ben de bilmiyorum

Colicos işlerinde kolaylıklar canım , istanbul da çok sıcak ve bunaltıcı son iki gündür

Nfk hayırlı yolculuk cnm , erkenden varacaksınız insallah ilk durak neresi ?

Pembiş nasıl oldunuz merak ediyoruz cnm

Bu halini hiç sevmedim.

Nfk bana bebek görmeye geliyo :) çatlayınnn :) dermişim kocası olmayaydı gelirdi herhal :)
Aklimdan gecmedi deil ama yol uzun program yogun. Dura dura geldigimiz icin aksama anca varacagiz trabzona. Suan samsundan geciyoruz.

İlbilge canim hosgeldin. Ozledik vallatopikte tatil bile nobetlese, biri geliyor digeri gidiyor. Full site diye bi ozellik yok bildigim kadariyla. Gulumsemeler icin mesaj panelindeki gulumsemeye tikla. Zaten site hala duzenleme asamasinda.

Samsunda da gezilcek yerler vardı yahuu nereye hemennn

Meraba kızlar. Ailecek hala pertiz malesef. Oğluşa reflor başladım dün ama kakamız hala çok cıvık. Bi de kulağını gösterip acıyo diyo arada. İnşallah ciddi bişi değildir de sadece su tıkamıştır. Eşim hala çok halsiz. İlaa devam ediyo. Yavaş yavaş rengi yerine geldi yoksa resmen yeşermişti adam. Benim bi de boynum tutuldu ki iyice hayat kalitem düştü. Eşim bugün gece çıkalım diyo ama ben bir gün daha toparlanmalarını istiyorum. Bu arada bakıcıyı aradım pzt gelsin diye. Kadın bizden hasta çıktı. Bir haftadır fizik tedavideymiş kolundan dolayı ve bir haftası daha varmış. Kafayı yedim tabi çünkü düğünden önce kendime gelirim diyodum o Efe ile ilgilenirken. Belki annemler gelecek biz eve geçtikten 3 gün sonra. Gerçi düğün öncesi onları da yormak istemiyorum ama yani dipteyim sondayım depresyondayım siz kendinize iyi bakın.

Nfk bana bebek görmeye geliyo :) çatlayınnn :) dermişim kocası olmayaydı gelirdi herhal :)

Bir an gerçek sandım, ne güzel olurdu ya , oralara kadar gelmişken eğer bir gün memleketime gelmeyi nasib ederse Allahım, sana uğramadan geçmem, tanışmayı çok istediğim bir güzel annesin
Bu halini hiç sevmedim.
Ben de hiç sevmedim );
Tek iyi yanı. Yazdıklarını belirli bir süre içinde taslak olarak kaydediyor, diğer türlü elin bir tuşa değse hemen gidiveriyordu onca yazdığım
Oo ne güzel yolu bitirmişsiniz nerdeyse. Ayşecik ne yaptı uyudu mu çoğunlukla ,
Memleketime selam söyle olur mu uşağum
Eşinin nesi varmış ki cnm , Allah Allah Efe'nin durumu da çok ilginç hala geçmeyen sıvı kaka, kulağı ağrıyor olabilir, bizimkiler ne zaman kulağına oynasa kızarmış enfeksiyon başlamış diyo Dr , insallah ciddi birşey yoktur, dönünce kendi Dr una gösterirsiniz insallah. Teyzenin gelemeyecek olması da fena olmuş, neyse ki anneciğin babacığın imdadına yetişiyor, Allah sağlık sıhhatten ayırmasın herkesi . Ama anneleri iki katı fazla. Çünkü annesiz ev yürümüyor bizler kendimize iyi bakalım dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…