Keşke eşin tatildeyken doğursaydın kız .. Ölüyorum yorgunluktan şu an. Çok zor oluyo bazı günler
yaw millet hep gel ilgileniri diyoda hic de oyle olmuyo haklisin.iyi yine iki cocukla cay da olsa icmissin ama dedigin gb aksma da misafir poff ins gece uykunuz iyi olur da biraz dinlenebilirsnbugün keremin bi arkadaşının doğumgünü vardı ısrar ettiler gel diye, çocuklarımı da oyaliycaklarmış.. Tabi gittim kimsenin umru değil herkes kendi havasında. Kereme ve merte bakmaktan hiç oturamadım. Bi ara mert uyumuştu kerem de çocuklarla oynamaya daldı öyle çayımı içtim. Sürekli keremin oyuncak kavgaları vs kafam şişti..
Akşam da 3 arkadaşım geldi bebek görmeye. Mert sürekli ağladı , gezdirince susuyordu.. Yine oturamadım. Perişan durumdayım
Kıssadan hisse;
Kimsenin ipiyle kuyuya inme
Ve
Bir güne iki program sığdırma!
Ne güzel bi ahenk varmış isimlerinizdenfk ve pamukhelva cok teşekkür ediyorum
cansel, esimle benim adimin birlesimi
Allah bilmiş de yaratmış erkekler çok daha dayanıksız, doğum yapmış bir erkek düşünemiyorum mesela, bir grip olsalar; çok kritik bi hastalığa yakalanmış hasta gibi davranıyorlar..Pamuk helvacim; valla dedigin cok dogru. Oncesi sonrasi, cocuk sebebiyle tatil esnasinda bile en cok kadin yoruluyor. Ama sorsan cocuklu tatil cok zor. Sanki yemegi, uykusu, aglamasi, eylemesi onlarda.
Oyle bi haldeyizki; tatil tatil diye kendimizi paraliyoruz. Tatildeyken ev rahatligini ozleyip donunce ev gibisi yok diyoruz. Bu nasil bi is
Yolluk olarak bi kek, bir de peynirli patatesli pogaca yapicam. Haricen meyve, kraker, cerez gibi atistirmaliklar da alicam. Aysecigi oyalamak icin agzini bos birakmamak lazim
Gözünüz Aydın cnm minnoş sağlıkla doğuma hazırlanmış , iznin de hayırlı olsun :)bugum beni.anmissiniz cok oncelikle pirelerden kurtulduk cok sukur dolap iclerimle cebellesmekteyim gunlerdir ondan dolayi perte cikmis oluyorm asiri da uyuyorum sesimpek ondan cikamiyo bugun uzun bi aradan sonra kizimizi gormeye gittik epey buyumusuz basasagi pozisyonanda gecmis elini yumruk yapmis bakiniyodu :) ucretsizniznr ayrildim tekrar bende bagisiklik yapti artik :) bakalim zaman azaliyo yavas yavas canta hazirliklarimi da yapip son zamanlar rahat oturup yasirle daha cok.vakit gecrimek istiyorumbizde haberler boyle gecmisinde yemekten sonra okucam ins
Ahh canım n'aptın sen , iyi cesaret vallahibugün keremin bi arkadaşının doğumgünü vardı ısrar ettiler gel diye, çocuklarımı da oyaliycaklarmış.. Tabi gittim kimsenin umru değil herkes kendi havasında. Kereme ve merte bakmaktan hiç oturamadım. Bi ara mert uyumuştu kerem de çocuklarla oynamaya daldı öyle çayımı içtim. Sürekli keremin oyuncak kavgaları vs kafam şişti..
Akşam da 3 arkadaşım geldi bebek görmeye. Mert sürekli ağladı , gezdirince susuyordu.. Yine oturamadım. Perişan durumdayım
Kıssadan hisse;
Ve
Ne güzel bi ahenk varmış isimlerinizdenfk ve pamukhelva cok teşekkür ediyorum
cansel, esimle benim adimin birlesimi
Allah bilmiş de yaratmış erkekler çok daha dayanıksız, doğum yapmış bir erkek düşünemiyorum mesela, çi grip olsalar çok kritik bi hastalığa yakalanmış gibi davranıyorlarPamuk helvacim; valla dedigin cok dogru. Oncesi sonrasi, cocuk sebebiyle tatil esnasinda bile en cok kadin yoruluyor. Ama sorsan cocuklu tatil cok zor. Sanki yemegi, uykusu, aglamasi, eylemesi onlarda.
Oyle bi haldeyizki; tatil tatil diye kendimizi paraliyoruz. Tatildeyken ev rahatligini ozleyip donunce ev gibisi yok diyoruz. Bu nasil bi is
Yolluk olarak bi kek, bir de peynirli patatesli pogaca yapicam. Haricen meyve, kraker, cerez gibi atistirmaliklar da alicam. Aysecigi oyalamak icin agzini bos birakmamak lazim
Gözünüz Aydın cnm minnoş sağlıkla doğuma hazırlanmış , iznin de hayırlı olsun :)bugum beni.anmissiniz cok oncelikle pirelerden kurtulduk cok sukur dolap iclerimle cebellesmekteyim gunlerdir ondan dolayi perte cikmis oluyorm asiri da uyuyorum sesimpek ondan cikamiyo bugun uzun bi aradan sonra kizimizi gormeye gittik epey buyumusuz basasagi pozisyonanda gecmis elini yumruk yapmis bakiniyodu :) ucretsizniznr ayrildim tekrar bende bagisiklik yapti artik :) bakalim zaman azaliyo yavas yavas canta hazirliklarimi da yapip son zamanlar rahat oturup yasirle daha cok.vakit gecrimek istiyorumbizde haberler boyle gecmisinde yemekten sonra okucam ins
Ahh canım n'aptın sen , iyi cesaret vallahibugün keremin bi arkadaşının doğumgünü vardı ısrar ettiler gel diye, çocuklarımı da oyaliycaklarmış.. Tabi gittim kimsenin umru değil herkes kendi havasında. Kereme ve merte bakmaktan hiç oturamadım. Bi ara mert uyumuştu kerem de çocuklarla oynamaya daldı öyle çayımı içtim. Sürekli keremin oyuncak kavgaları vs kafam şişti..
Kıssadan hisse;
Ve
Canım benim, çok güzeldi. Çabucacık bitti.Ne güzel bi ahenk varmış isimlerinizde
Allah bilmiş de yaratmış erkekler çok daha dayanıksız, doğum yapmış bir erkek düşünemiyorum mesela, bir grip olsalar; çok kritik bi hastalığa yakalanmış hasta gibi davranıyorlar..
Ellerine sağlık cnm , haklısın çocukların can sıkıntısı hallerinde; kuruyemiş, meyva ve çubuk & badem çok işe yarıyor ..
Gözünüz Aydın cnm minnoş sağlıkla doğuma hazırlanmış , iznin de hayırlı olsun :)
Ahh canım n'aptın sen , iyi cesaret vallahi
Şahsen Ben, babaları yokken annemlerle bile bir yerlere gitmeyi istemiyorum, çünkü hem çocuklar onlar dururken sürekli bana yapışıyohem de bebe peşinde koşmaya alışkın olmadıklarından çabuk yoruluyorlar iş yine bana düşüyor , ben de otur evinde deli misin diyorum bir yerlere gidelim dedikleri zaman kendime
Arkadaşlarıyla çok tatlı oynuyorlardı ya maşallah , cok ciddi bi edayla ..
Ilbilge , hoşgeldinBursa tatili nasıl geçti ?
Pembiş , iyi haberlerini bekliyoruz canım
Nfk , hayırlı yolculuklar canım. Sağlıkla gidip gelin insallah
Döndüğünüzde , detayları , memnun olup olmadığın konaklama yerlerini vs.. Paylaşırsan biz gideceklere de fikir olur ,
Allah'a emanet olun
Hayırlı geceler hepinize Allah rahatlık versin
Tatile mi gidiyorsunuz? İyi yolculuklar.Gunaydin canlar... Yola ciktik, suan boludayiz. Birazdan mola verip kahvalti yapicaz. İns sikintisiz variriz..
Pembisim, esin nasil oldu? N'aptiniz?
Diş mi çıkarıyor acaba?Günaydınlar tatlişkolar. naber nasılsınız bakalım. sayfa fazla ilerlememişş. nerelerdesininiz bakalım heee. sizi gidi kaçaklar.
Geçmişi hiç okuyamadım. neler kaynattınız bilmiyorum. umarım herkez iyidir. bugün fırsat buldukça girerim artık.
Bizim işlerde çok yoğundu. canım çıktı resmen. işten geç çıkıyordum ve pertim çıkmış bi şekilde eve gidiyordum. bide üstüne batu ilgi isteyince nasıl uyuduğumu bilemiyordum. bu aralar neden bilmiyorum ama çoook mızmızz ya sinir ediyor beni. geçerli bi isteği olsa tamam yapıcam. ama mızzz olunca çıldırıyorum. gece uyanmalar. sabahın 4ünde uyanmalar. gece tam 2 saat ayağımda salladım. tam dalıyor bırakıcam kafasını sallayor beni salla diye. kaldırdım bende senin uykun yok işte kalk gez dedim. kucağıma yapıştı. oturur vaziyette omzuma yattı bu sefer elini sırtına vuruyor. pış pış yapacakmışım. ayy delirtti beni güleyimmi ağlayımmı. bebekliğimize geri döndük. en sonunda kv aldı saatler sonra balkonda o uyuttu.
Bu halini hiç sevmedim.Merhabalar Kızlar, ilbilge bu yeni sitede nasıl oluyo ya da oluyor mu full site ben de bilmiyorum
Colicos işlerinde kolaylıklar canım , istanbul da çok sıcak ve bunaltıcı son iki gündür
Nfk hayırlı yolculuk cnm , erkenden varacaksınız insallah ilk durak neresi ?
Pembiş nasıl oldunuz merak ediyoruz cnm
Eşimi olmadaydı kesin gelirdi.Nfk bana bebek görmeye geliyo :) çatlayınnn :) dermişim kocası olmayaydı gelirdi herhal :)
Aklimdan gecmedi deilNfk bana bebek görmeye geliyo :) çatlayınnn :) dermişim kocası olmayaydı gelirdi herhal :)
Samsunda da gezilcek yerler vardı yahuu nereye hemennnAklimdan gecmedi deilama yol uzun program yogun. Dura dura geldigimiz icin aksama anca varacagiz trabzona. Suan samsundan geciyoruz.
İlbilge canim hosgeldin. Ozledik vallatopikte tatil bile nobetlese, biri geliyor digeri gidiyor. Full site diye bi ozellik yok bildigim kadariyla. Gulumsemeler icin mesaj panelindeki gulumsemeye tikla. Zaten site hala duzenleme asamasinda.
Nfk bana bebek görmeye geliyo :) çatlayınnn :) dermişim kocası olmayaydı gelirdi herhal :)
Ben de hiç sevmedim );Bu halini hiç sevmedim.
Oo ne güzel yolu bitirmişsiniz nerdeyse. Ayşecik ne yaptı uyudu mu çoğunlukla ,Aklimdan gecmedi deilama yol uzun program yogun. Dura dura geldigimiz icin aksama anca varacagiz trabzona. Suan samsundan geciyoruz.
İlbilge canim hosgeldin. Ozledik vallatopikte tatil bile nobetlese, biri geliyor digeri gidiyor. Full site diye bi ozellik yok bildigim kadariyla. Gulumsemeler icin mesaj panelindeki gulumsemeye tikla. Zaten site hala duzenleme asamasinda.
Eşinin nesi varmış ki cnm , Allah Allah Efe'nin durumu da çok ilginç hala geçmeyen sıvı kaka, kulağı ağrıyor olabilir, bizimkiler ne zaman kulağına oynasa kızarmış enfeksiyon başlamış diyo Dr , insallah ciddi birşey yoktur, dönünce kendi Dr una gösterirsiniz insallah. Teyzenin gelemeyecek olması da fena olmuş, neyse ki anneciğin babacığın imdadına yetişiyor, Allah sağlık sıhhatten ayırmasın herkesi . Ama anneleri iki katı fazla. Çünkü annesiz ev yürümüyor bizler kendimize iyi bakalım dediğin gibiMeraba kızlar. Ailecek hala pertiz malesef. Oğluşa reflor başladım dün ama kakamız hala çok cıvık. Bi de kulağını gösterip acıyo diyo arada. İnşallah ciddi bişi değildir de sadece su tıkamıştır. Eşim hala çok halsiz. İlaa devam ediyo. Yavaş yavaş rengi yerine geldi yoksa resmen yeşermişti adam. Benim bi de boynum tutuldu ki iyice hayat kalitem düştü. Eşim bugün gece çıkalım diyo ama ben bir gün daha toparlanmalarını istiyorum. Bu arada bakıcıyı aradım pzt gelsin diye. Kadın bizden hasta çıktı. Bir haftadır fizik tedavideymiş kolundan dolayı ve bir haftası daha varmış. Kafayı yedim tabi çünkü düğünden önce kendime gelirim diyodum o Efe ile ilgilenirken. Belki annemler gelecek biz eve geçtikten 3 gün sonra. Gerçi düğün öncesi onları da yormak istemiyorum amayani dipteyim sondayım depresyondayım siz kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?