Ben de sizi özledim.Aklimdan gecmedi deilama yol uzun program yogun. Dura dura geldigimiz icin aksama anca varacagiz trabzona. Suan samsundan geciyoruz.
İlbilge canim hosgeldin. Ozledik vallatopikte tatil bile nobetlese, biri geliyor digeri gidiyor. Full site diye bi ozellik yok bildigim kadariyla. Gulumsemeler icin mesaj panelindeki gulumsemeye tikla. Zaten site hala duzenleme asamasinda.
Tatil size yaramamış. Geçmiş olsun canım.Meraba kızlar. Ailecek hala pertiz malesef. Oğluşa reflor başladım dün ama kakamız hala çok cıvık. Bi de kulağını gösterip acıyo diyo arada. İnşallah ciddi bişi değildir de sadece su tıkamıştır. Eşim hala çok halsiz. İlaa devam ediyo. Yavaş yavaş rengi yerine geldi yoksa resmen yeşermişti adam. Benim bi de boynum tutuldu ki iyice hayat kalitem düştü. Eşim bugün gece çıkalım diyo ama ben bir gün daha toparlanmalarını istiyorum. Bu arada bakıcıyı aradım pzt gelsin diye. Kadın bizden hasta çıktı. Bir haftadır fizik tedavideymiş kolundan dolayı ve bir haftası daha varmış. Kafayı yedim tabi çünkü düğünden önce kendime gelirim diyodum o Efe ile ilgilenirken. Belki annemler gelecek biz eve geçtikten 3 gün sonra. Gerçi düğün öncesi onları da yormak istemiyorum amayani dipteyim sondayım depresyondayım siz kendinize iyi bakın.
Eski hali geri gelse.Bir an gerçek sandım, ne güzel olurdu ya , oralara kadar gelmişken eğer bir gün memleketime gelmeyi nasib ederse Allahım, sana uğramadan geçmem, tanışmayı çok istediğim bir güzel annesin
Ben de hiç sevmedim );
Tek iyi yanı. Yazdıklarını belirli bir süre içinde taslak olarak kaydediyor, diğer türlü elin bir tuşa değse hemen gidiveriyordu onca yazdığım
Oo ne güzel yolu bitirmişsiniz nerdeyse. Ayşecik ne yaptı uyudu mu çoğunlukla ,
Memleketime selam söyle olur mu uşağum
Eşinin nesi varmış ki cnm , Allah Allah Efe'nin durumu da çok ilginç hala geçmeyen sıvı kaka, kulağı ağrıyor olabilir, bizimkiler ne zaman kulağına oynasa kızarmış enfeksiyon başlamış diyo Dr , insallah ciddi birşey yoktur, dönünce kendi Dr una gösterirsiniz insallah. Teyzenin gelemeyecek olması da fena olmuş, neyse ki anneciğin babacığın imdadına yetişiyor, Allah sağlık sıhhatten ayırmasın herkesi . Ama anneleri iki katı fazla. Çünkü annesiz ev yürümüyor bizler kendimize iyi bakalım dediğin gibi
Çocukla yolculuk zor oluyor. Çocuk var diye evde kalmak da olmuyor.İlbilge, kardesin ve yegeninle guzel gunler gecirdiniz belliki.Yegenin nasil oldu bu arada?
Busmai, transit gectik valla. Boydan boya sahil Samsun. Oyle old icin sanirim cok kiymetli deil ki; sahil seridine sanayi sitesi yapmislar.Bazi kisimlar da atil kalmis resmen, yikik dokuk gibi. Oysa ne buyuk bi nimet, ist'da bir metre sahil icin adam olduruyorlar. Mobilyacilar carsisindan gecip sahil yolundan oyle devam ettik.
Sağ salim varmışsınız ne güzel canım, yolun sonunda artık tahammülleri kalmıyor haklı olarak ,Gunaydin canlar.. Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum.
Uzuuun bi yolculuktan sonra aksam Trabzona vardik. Onceki gece az uyudugum icin yolda hep uyku modundaydim. Lakin 2 dk uyumadim, zaten arabada uyuyamiyan bi cinsim.Bir de esim ayik kalsin cani sikilmasin diye surekli konusturmak lazim. Neyse namaz, yemek, wc haricinde pek duraklamadik. Buna ragmen ancak aksam varabildik. Aysecik hamdolsun yine iyi idare etti. Son 2-3 saat bol mizildamali ve aglamali gecti, pepee bile teskin edemedi.. Esimin arkadasina geldik. Yemek, sohbet muhabbet. Gece gec yattik, bugun aysecik de saat 6 olmadan uyandi. Salonda takiliyoruz. Ev sahibesi ve cocuklari da yatiyor henuz.. Esimle arkadasi uyumak icin koy evine gittiler. Kahvaltiya gelecekler.
Alıntı sekmesi ile ben de yapamıyorum ,bu alıntı işini beceremedim yahu yaziyorum başa dönüyor.
nfk maşallah ne güzel gitmissiniz öyle. Uzungöl e falanmi gideceksiniz bugün. biz trabzonda bide yaylaya çıkmıştık. hirkasiz gitme soğuk oluyor. ohh serin serin
Insaallah en yakın zamanda daha uzun uzun konuşur Yumurcak teyzesi .Çocukla yolculuk zor oluyor. Çocuk var diye evde kalmak da olmuyor.
Kardeşimin kızı hala pek konuşamıyor. 20 kelime kadar söylüyor. 37 aylık. Ama her şeyi anlıyor. Puzzle yapabiliyor, şekilleri, renkleri vs tanıyor. Dets de aldırıyorlar. Onun faydası çok fazla tabi. Bir de konuşsaydı. Dua ederseniz sevinirim.
Herkese günaydın.
Net üzerinden mi aldın cnm,bende invee triko aldım onuda okadar araştırdım gittim kalın olanı almışım. inşallah mağazada incesi vardır yoksa iade almazlar heralde. sinir oldum kendime
Çok sevindim daha iyi olmanıza , artık ilaçlarını alıp toparlanma vakti insallah , evinize de dönünce eski performansına döner Efecik insallahGünaydın kızlar.
Nfkcım varmanıza sevindim canım sağ salim. Okadar uzun yolda ben bile dayanamaz mızırdanırdım; Ayşecik napsın :) ??
Borncum lütfen kendini yorma. Zaten yüne kirlenecek her yer. Çok sinir oluyosan kadın çağır ona yaptır.
Canselim hoşgeldin diyemedim dün sana. Yeni nick hayırlı olsun
İlbilgecim yeğeninin durumuna takılmamaya çalış canım. Sonuçta çocuk bir ton şeyi yapıyor daha ne?? İnşallah konuşur da ilerleyen zamanlarda.
Sabah oğlumun kulağını ve arkasını tutarak ağlaması ile ıuyandık. Tabi hemen hastaneye gittik. Çok şükür kulakta bişi yok. Boğazdaki enfeksiyon vurmuş olabilir dedi dr. Bi de klimaya alışık olmadığı için o etkilemiştir dedi. Boynu da tutuk ayrıca çünkü sağa tam dönemiyo. İshal olayını da sorduk. Aşırı kötü kokmuyosa ve keyfi yerindyse cıvık kaka mühim değil dedi. Sıcaktan da olurmuş. İlaçlarımızı aldık geldik. Ev ahalisi de bizim bu rezil olan tatilimize üzülüyor ama yapacak bişi yok.
Bugün valiz toplamalıyız bolca. Bi de kocamın bir şekilde yatıp dinlenmesi lazım ki gece yola çıkabilelim. Neyseki ilaçlar onu baya toparladı. Benim boyun da daha iyi. Zaten kendimi düşünecek halde değilim.
Bizden haberler dinlediniz :) herkese güzel bir pazar diliyorum.
denemek lazım3 günde tuvalet eğitimi, Fellom metodu diye bişey gördüm. Denemeyi düşünüyorum.
Altını tamamen çıplak bırakıyormuşuz.
Allah yardımcımız olsun :) http://annebakucak.blogspot.com.tr/2013/12/tuvalet-alskanlg-5-uc-gun-program.html?m=1
Günaydınlar herkeseeeeeee.
Burda çocuklar için olan bir aquapark var orda kayıyo oğlum. Ama maşallah korkusuz. Olimpik havuza milleti atlarken görünce o da atlıyo falan yani
Borncum valla buluştuğumuzda oğlum olursa iki dk oturamayız öyle fena bi çocuk :)
Burda ayakta kalıp koşturmaktan bileğim iyice kötülediboluya dönünce başka bir doktora görüneceğim inşallah. Artık iyileşmek istiyorum yaaa
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Günaydınlar tatlişkolar. naber nasılsınız bakalım. sayfa fazla ilerlememişş. nerelerdesininiz bakalım heee. sizi gidi kaçaklar.
Geçmişi hiç okuyamadım. neler kaynattınız bilmiyorum. umarım herkez iyidir. bugün fırsat buldukça girerim artık.
Bizim işlerde çok yoğundu. canım çıktı resmen. işten geç çıkıyordum ve pertim çıkmış bi şekilde eve gidiyordum. bide üstüne batu ilgi isteyince nasıl uyuduğumu bilemiyordum. bu aralar neden bilmiyorum ama çoook mızmızz ya sinir ediyor beni. geçerli bi isteği olsa tamam yapıcam. ama mızzz olunca çıldırıyorum. gece uyanmalar. sabahın 4ünde uyanmalar. gece tam 2 saat ayağımda salladım. tam dalıyor bırakıcam kafasını sallayor beni salla diye. kaldırdım bende senin uykun yok işte kalk gez dedim. kucağıma yapıştı. oturur vaziyette omzuma yattı bu sefer elini sırtına vuruyor. pış pış yapacakmışım. ayy delirtti beni güleyimmi ağlayımmı. bebekliğimize geri döndük. en sonunda kv aldı saatler sonra balkonda o uyuttu.
Kiz iyice delirdin sen yaa3 günde tuvalet eğitimi, Fellom metodu diye bişey gördüm. Denemeyi düşünüyorum.
Altını tamamen çıplak bırakıyormuşuz.
Allah yardımcımız olsun :) http://annebakucak.blogspot.com.tr/2013/12/tuvalet-alskanlg-5-uc-gun-program.html?m=1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?