Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben de sizi özledim.
Topik hiç boş kalmıyor yani.

Tatil size yaramamış. Geçmiş olsun canım.

Eski hali geri gelse.

Pamukhelvacım ben de aynı şekilde düşünüyorum iyi ki tanımışım seni ve kuzularını :) birgün görüşürüz inşallah :)

Gunaydin canlar.. Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum.

Uzuuun bi yolculuktan sonra aksam Trabzona vardik. Onceki gece az uyudugum icin yolda hep uyku modundaydim. Lakin 2 dk uyumadim, zaten arabada uyuyamiyan bi cinsim. Bir de esim ayik kalsin cani sikilmasin diye surekli konusturmak lazim. Neyse namaz, yemek, wc haricinde pek duraklamadik. Buna ragmen ancak aksam varabildik. Aysecik hamdolsun yine iyi idare etti. Son 2-3 saat bol mizildamali ve aglamali gecti, pepee bile teskin edemedi.. Esimin arkadasina geldik. Yemek, sohbet muhabbet. Gece gec yattik, bugun aysecik de saat 6 olmadan uyandi. Salonda takiliyoruz. Ev sahibesi ve cocuklari da yatiyor henuz.. Esimle arkadasi uyumak icin koy evine gittiler. Kahvaltiya gelecekler.

İlbilge, kardesin ve yegeninle guzel gunler gecirdiniz belliki. Yegenin nasil oldu bu arada?

Busmai, transit gectik valla. Boydan boya sahil Samsun. Oyle old icin sanirim cok kiymetli deil ki; sahil seridine sanayi sitesi yapmislar. Bazi kisimlar da atil kalmis resmen, yikik dokuk gibi. Oysa ne buyuk bi nimet, ist'da bir metre sahil icin adam olduruyorlar. Mobilyacilar carsisindan gecip sahil yolundan oyle devam ettik.

Pembisim, bugun nasilsiniz? Boynun hala tutuk mu?acaba stresten mi etkilendin sen?

bu alıntı işini beceremedim yahu yaziyorum başa dönüyor.
nfk maşallah ne güzel gitmissiniz öyle. Uzungöl e falanmi gideceksiniz bugün. biz trabzonda bide yaylaya çıkmıştık. hirkasiz gitme soğuk oluyor. ohh serin serin

nfkcim saglikla.varmaniza cok sevindim cok guzel gecer ins tatiliniz bende pembisi sorucaktm durumlar daha iyiye gitmistr ins
bende mutfak dolaplarinj yapiyim dedim ama egil kalk yapmaktan ayaklarimda belimde derman kalmamis hala yataktan cikamiyorum

Çocukla yolculuk zor oluyor. Çocuk var diye evde kalmak da olmuyor.
Kardeşimin kızı hala pek konuşamıyor. 20 kelime kadar söylüyor. 37 aylık. Ama her şeyi anlıyor. Puzzle yapabiliyor, şekilleri, renkleri vs tanıyor. Dets de aldırıyorlar. Onun faydası çok fazla tabi. Bir de konuşsaydı. Dua ederseniz sevinirim.
Herkese günaydın.

bende invee triko aldım onuda okadar araştırdım gittim kalın olanı almışım. inşallah mağazada incesi vardır yoksa iade almazlar heralde. sinir oldum kendime

Günaydın kızlar.
Nfkcım varmanıza sevindim canım sağ salim. Okadar uzun yolda ben bile dayanamaz mızırdanırdım; Ayşecik napsın :) ??
Borncum lütfen kendini yorma. Zaten yüne kirlenecek her yer. Çok sinir oluyosan kadın çağır ona yaptır.
Canselim hoşgeldin diyemedim dün sana. Yeni nick hayırlı olsun
İlbilgecim yeğeninin durumuna takılmamaya çalış canım. Sonuçta çocuk bir ton şeyi yapıyor daha ne?? İnşallah konuşur da ilerleyen zamanlarda.

Sabah oğlumun kulağını ve arkasını tutarak ağlaması ile ıuyandık. Tabi hemen hastaneye gittik. Çok şükür kulakta bişi yok. Boğazdaki enfeksiyon vurmuş olabilir dedi dr. Bi de klimaya alışık olmadığı için o etkilemiştir dedi. Boynu da tutuk ayrıca çünkü sağa tam dönemiyo. İshal olayını da sorduk. Aşırı kötü kokmuyosa ve keyfi yerindyse cıvık kaka mühim değil dedi. Sıcaktan da olurmuş. İlaçlarımızı aldık geldik. Ev ahalisi de bizim bu rezil olan tatilimize üzülüyor ama yapacak bişi yok.

Bugün valiz toplamalıyız bolca. Bi de kocamın bir şekilde yatıp dinlenmesi lazım ki gece yola çıkabilelim. Neyseki ilaçlar onu baya toparladı. Benim boyun da daha iyi. Zaten kendimi düşünecek halde değilim.

Bizden haberler dinlediniz :) herkese güzel bir pazar diliyorum.

Gunaydın herkese
İstanbula dönduk dun gece. Şimdi bi suru iş var bi de adet olmuşum ki elimi kaldıracak halim yok
Nfk sağlıkla varmanıza sevındım canım. Aysecıkin mızmızlanması normal yolun sonuna dogru sıkılıyorlar haklılar da

Pembiş geçmiş ola. Biri bitiyo biri baslıyor allah beterınden sakınsın
İbilge benım eltımın oğlu da gec konustu 4 yasına dogru. Bence bi problem yok. Aklı basında olmayan bı cocuk puzzle yapamaz. Kafanıza takmayın

Sağ salim varmışsınız ne güzel canım, yolun sonunda artık tahammülleri kalmıyor haklı olarak ,
Serin havanın yeşilin mavinin tadını çıkarın , hayırlı tatiller insallah canım
Alıntı sekmesi ile ben de yapamıyorum ,
Ama yanıt vermek istediklerimin hepsine tek tek cevapla diyorum , cevap satırında birikiyor , daha kolay oluyo , diğer buton hatalı sanırım
Insaallah en yakın zamanda daha uzun uzun konuşur Yumurcak teyzesi .
Ama baksana ne çok marifeti varmış maşallah, konuşması da yavaş yavaş ilerleyecek demek ki..
Allah sağlık sıhhat versin
bende invee triko aldım onuda okadar araştırdım gittim kalın olanı almışım. inşallah mağazada incesi vardır yoksa iade almazlar heralde. sinir oldum kendime
Net üzerinden mi aldın cnm,
Bildiğim kadarıyla net alışverişlerinde 7 günlük iade hakkı mevcut, denenmeden alınıyor neticede...
Ben twist %70 indiriminden kolye kemer falan almıştım , istiklal deki şubeye götürdüm , aksesuarda değişim & iade olmuyor dediler, kargo ile geri yolladım siteye . Hepsini sorunsuz iade aldılar ..
Triko hırka mı aldın hayırlı olsun insallah beğendiğin modelle değişirler
Çok sevindim daha iyi olmanıza , artık ilaçlarını alıp toparlanma vakti insallah , evinize de dönünce eski performansına döner Efecik insallah

Hayırlı pazarlar kızlar,
Bizim babamız toplantı ayarlamış kendisine sağolsun Bi pazarımız var o da bölünmüş oldu. Neyse gelsin hava almaya çıkalım. Hava düne göre daha guzel. Esiyor bol bol, yarını da yağışlı gösteriyor telefon, hadi insallah
Hayırlı huzurlu bir gün diliyorum hepinize

denemek lazım
ben çiş yapalım mı kızım dıye sorunca direnç gösteriyor tuvalete gıtmek ıstemıyor bunu nasıl çözeriz acaba
ben de üstelemiyorum,çunku üstelersem öfkeleniyor
fakat bezını çıkarıyor aynen bu yöntemde anlatıldığı gıbı çıplak gezmek istiyor

hıı çocuk havuzu :)) o olur :))
biz bu çocukların peşine koşuşturmaktan menapoza gireriz yakında zaten

o seni özlüyordur canım,seni görünce de nazlanıyordur.aynısını ceylın de yapıyor.annem dıyor ki sen yokken hıc böyle değil.ben gelince mız mızlık başlıyor.
geçecek inşallah bu da gececek

Tatil öncesi ceylini diş hekımıne göturdum genel kontrol için. Ceylin diş fırçasıyla oynamayı cok sevıyor kendı kendıne de fırçalar gıbı yapıyor. Ben de bunun yeterli oldugunu dusunurdum
Diş hekımı ise 5 yasına kadar sen fırçalıcaksın dedi bana. Birde diş macunu önerdi rocs baby dıye bır macun yutulabilirmiş. İnternetten arastırıyım dedım kafam karıstı iyice

Kiz iyice delirdin sen yaa 3 gunde Kur'an okumayi ogretenler gibi.. Bence bu yogunlastirilmis egitimler basarili olmuyor. Yani belki temel namina bir asinalik olusturabilir o kadar. Eger niyetin varsa bismillah de basla. Bizim ilk 5 gun kotuydu ama 6inci gunden sonra buyuk gelisme oldu. Otuttugumda tam dikismamis bile olsa kendini zorlayip az da olsa cisini yapti. Zaten bi yazi okumustum. İlk bir hafta bebek islakligi farkeder, bagirsaklarinin ve idrar torbasinin dolu old nasil hissettigini ogrenir. İkinci hafta da kaslarini kontrol etmeyi ogrenir diyordu. Ben ilk cis lafini 10. Gun duydum. Ondan itibaren de zaten cogunlukla haber veriyor.

Lazimlik yanimizda yollarda cisi geldiginde oturtuyorum. Zaten koca araba kucuk hanimin esyalariyla dolup tasmis durumda. Yatagi, bastonu, anakucagi, oto koltugu, tuvaleti, yastiklari, oyuncaklariiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…