Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canim benim asil merak ettigim.bu kdr uzun yolculukta ve baskasinin evine gittiniz yolda ve o evde.hic kaza oldumi su anda durum nasil ben artk.erteledim gb duruyo ama.yine de sormak.istedm meraklardayim

Canım biz kızımda kullanmıştık o markayı, yutulabiliyor olduğu için, e bebekte görüp almıştım ,
Lakin onunla fırçalamamız hiçbir şey ifade etmemiş olacak ki, bir sürü çürüğü oldu kızımın dişlerinde ); zaten o fırça ve macunla fırçaladığımız halde acayip bir sararma oluyordu o dönem dişlerde, sonra da birkaç diş çürüdü ,
Bizim diş hekimimiz baya deneyimli ( dede diyeyim) , normal diş macununu çok çok az koymak kaydı ile kullanmayı öneriyor, oral-b bebek fırçası ile.... Çocuk diş macunları şeker ihtiva ettiği için onları önermiyor , tükürmeyi öğrettikten sonra tabii
Hadi kolay gelsin canım,
okudum da esasında klasik annelerimiz metodu gibi, bebeği sık sık Lazımlığa oturtmayı önermiş, bana tek farklı gelen yanı; donsuz olacak olması,
o nasıl olacak ama ya , kaka çiş artıkları sürülebilir etrafa, sen yine de ince bi külot giydir istersen
Lazimlik yanimizda yollarda cisi geldiginde oturtuyorum. Zaten koca araba kucuk hanimin esyalariyla dolup tasmis durumda. Yatagi, bastonu, anakucagi, oto koltugu, tuvaleti, yastiklari, oyuncaklariiiii
Arabadaki Lazımlık cankurtaran gibidir, bizimki de hala durur. Eşim her bagaj düzenlemede; bu ne yaa atalım gitsin şunu diyor, ben de sıkı sıkı tutuyorum
Minnoşların eşyaları kendilerinden büyük, e napalım hepsi de ihtiyaç , 2 günlüğüne bile gidilse götürmek icab ediyor,
Maşaallah tatlı kuş Ayşe'ye

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Hayırlı haftalar.
Okulların açılmasına ne kadar az kaldı , bir yandan açılsa derken, diğer yanda sabahları; kahvaltı, wc, giyinme derken yaşayacağımız kaoslar aklıma geliyor, 3 ay daha tatil olsa diyorum
Sınav sonuçları açıklanmış, bu hafta direksiyon eğitimine başlıyoruz insallah , ya acayip bir his var üzerimde , beceremiycem ben bu işi gibime geliyo , özellikle yoğun akan trafiği görünce umutsuzluğa kapılıyorum

Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gün ve hafta diliyorum

Günaydınlar. Doğru düzgün giremedim topiğe. çok meraklardayım neler kaynattınız. projeydi teklifti canım çıktı işyerinde. nihayet işi teslim ettim rahatladım. Pazar günü Yunan adaları ilaç gibi geldi. dün tüm gün seyehatteydik. tekne tururuyla bi yunan adaları yaptık. kos adasına indik. bi oda ayarlamıştık günü birlik. plaj mükemmeldi. harika ve yorucu bir gün geçirdik. ama değdi. batuda çok eğlendi denizde. ancak gece huysuzlukları halaa devam ediyor. sabah uyuya kalmışım. uyandığımda 8:30 du. hemen hazırlandım eşim işe bıraktı. işyerinde bi kahvaltı sonrası hemen topiğe girdim. benden gelişmeler böyle. birazda ne kaynattınız ona bakayım.

Sevindim cnm evinize vardınız, efe ve babası daha da iyidir insallah artık,
Istanbul da 2 gündür yağmurlu . Çok şükür .... bir haftadır kavruluyorduk , bir serinlik geldi iyi oldu
Serinlik gelmesi ne güzel rahatlamışsınızdır bayaa. insan nefes aldığını hissediyor. biz halaa kavruluyoruz yaaa.

Ne çabuk geçti dimi koca tatil. iş hayatının güzelliğide bir başka ama. bilmiyorum belki ben iş ve tatil bir arada yaşadığım için farklı ve güzel geliyor. iş stresini saymazsak.
Bunca tatilden ve rahatlıktan sonra erken kalkması zor olabilir sizin için. insan rahatlığa çabuk alışıyor.
Direksiyon eğitiminde başarılı olursun bence. yeterki panik yapma. azim herşeyin üstesinden gelir. sana başarılar canım.
Bende epilasyona başlıyorum. 2 hafta sonrasına randevu aldım. önce koltuk altı sonrasında kaş için gideceğim.

Günaydın. Ben henüz başlamadım. Biraz beklemeyi düşünüyorum.
Bizde beklemelerdeyiz. ama ben mecbiriyetten canım. oğlumun yanında olabilseydim çoktan başlamıştım. Birazdaha beklemesi ve daha bilinçli başlamasıda iyi olur gibi geliyor bana. ancak başlayanların başarısını gördükçe bende bekleyemezdim işte.

Bunca işin içine adet girince bayaa zor oluyor. geldiniz demek. hoş geldiniz canım.. sana kolaylıklar .

Merhaba kızlar. Az önce vardık evimize. 18 derece ve yağmurlu!!
Döndünüz demek evinize. aman olsun yaa bayaa yorucu bir tatil geçirdiniz. inşallah evinizde kendi düzeninizde herşey daha rahat olur. insanın kendi evi gibisi varmı. negüzel serinlikte varmış boluda. hava sıcaklığı bayaa düşmüş. okullar açılana kadar biraz evinde dinlenmiş olursun.
Tabii efe izin verirse.
Burada kasıma kadar denize giriliyormuş. yani havalar sıcak olmaya devam edecek.

Niye kafan karıştı canım. macunda bir sorun mu varki acaba. bende çok pimpirik yaparımda.

Beni özlediğinden eminim. yapışık yaşıyoruz zaten. ama çok yoruyor bu yapışık hali. hem seviyorum hemde yoruluyorum.

Ay alemsin sen yaa ama doğru söyledin. çocukla uğraşmaktan menopoza gircez hepimiz. bizmi çok stres yapıyoruz acaba. Kos'a gittiğimizde kendi yaşında bir kız çocuğu gördü. hemen yanına gitti. önce yüzüne bakıp güldü. sonra koluna eline falan dokundu. kız tepkisiz bakıyor öyleee. sonra döşünden itti kızı. tepki vermemesine kızdı galiba. bide kızın yanından zor aldık batuyu. alem yaa.

Bezini çıkarma batuda da var. bazin üstüne bişey giydirmiyorum. zaten sıcak.

Bu kocalar niye herşeyi kendilerine göre ayarlarlarki. pazarın bölünmesine üzüldüm tatlım. haklısın yani.

Pamukhelvacım ben de aynı şekilde düşünüyorum iyi ki tanımışım seni ve kuzularını :) birgün görüşürüz inşallah :)
Pamuk helva adı gibi maaşallah. tadından yenmiyo. bende çok sevdim onu ve yavrucuklarını. senide görmek isterdim ama yavrularınla.
Oyyyy trabzona mı gittiniz. Uzun yolculuklar yorucu ama çokta zevkli oluyor. bende eşimi uyumasın dalmasın diye dır dır dır konuşurum. başka türlüde vakit geçmiyor dimi. Bende yolculuk esnasında hiç uyuyamam. Yolda verilen molalarda yolculuğun en keyifli tarafı. Ayşecikte hiç üzmemiş maaşallah son saatlerde sıkılması normal ama kaç saatlik yol sonuçta. Çok güzel bir tatil yaparsınız inşallah. misss gibi yayla havası.
Gözüm hep elifnazı arıyor öyle alıştıkya. topiğe tekrar dönebilmen harika olmuş. özlemişiz bayaaa.

Bazı çocuklar geç konuşuyor. eltimin oğluda çok geç konuştu şimdi susmak bilmiyor. üzülme konuşur nasılolsa. eltimlerde baya panik olmuşlardı.
bende invee triko aldım onuda okadar araştırdım gittim kalın olanı almışım. inşallah mağazada incesi vardır yoksa iade almazlar heralde. sinir oldum kendime
bende cmt günü kendime sosyete şalvarı bulamadım ama daha güzel bişey buldum. eşim içimde kalmasın diye cmt işyerine gelmiş alışverişe çıkalım diye. neyseki gittik. pantolon çok hoş oldu. birde üzerine uygun bir penye aldım dantel ayrıntılı. çok hoş oldu. eşimin zevki tabii. giyim konusunda çok zevklidir.
Canımm inşallah aradığın trikoyu bulursun. üzülme olmazsa başka bişey alırsın.
Çok geçmiş olsun. nezor bi tatil oldu sizin için. düğüne kadar herşey normale dönmüş olur inşallah. böyle durumlarda insan gerçekten kendini düşünemiyor.

Saol canım. 2 günde dinlenme tesisi tasarladım gönderdim resmen hemde afyonda. işi alırsak belki uğrak yeriniz olabilir.. rekordayım. bunaltıcı oldu bu sıcakta ama bitti çok şükür.

Nfk bana bebek görmeye geliyo :) çatlayınnn :) dermişim kocası olmayaydı gelirdi herhal :)
Pembecim kaçırdım ben eşine ne oldu senin çok merak ettim. önemli bişey yoktur umarım. nazar mı var kızım sizde. bune yaaa. çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…