canim benim asil merak ettigim.bu kdr uzun yolculukta ve baskasinin evine gittiniz yolda ve o evde.hic kaza oldumi su anda durum nasil ben artk.erteledim gb duruyo ama.yine de sormak.istedm meraklardayimKiz iyice delirdin sen yaa3 gunde Kur'an okumayi ogretenler gibi.. Bence bu yogunlastirilmis egitimler basarili olmuyor. Yani belki temel namina bir asinalik olusturabilir o kadar. Eger niyetin varsa bismillah de basla. Bizim ilk 5 gun kotuydu ama 6inci gunden sonra buyuk gelisme oldu. Otuttugumda tam dikismamis bile olsa kendini zorlayip az da olsa cisini yapti. Zaten bi yazi okumustum. İlk bir hafta bebek islakligi farkeder, bagirsaklarinin ve idrar torbasinin dolu old nasil hissettigini ogrenir. İkinci hafta da kaslarini kontrol etmeyi ogrenir diyordu. Ben ilk cis lafini 10. Gun duydum. Ondan itibaren de zaten cogunlukla haber veriyor.
Canım biz kızımda kullanmıştık o markayı, yutulabiliyor olduğu için, e bebekte görüp almıştım ,Tatil öncesi ceylini diş hekımıne göturdum genel kontrol için. Ceylin diş fırçasıyla oynamayı cok sevıyor kendı kendıne de fırçalar gıbı yapıyor. Ben de bunun yeterli oldugunu dusunurdum
Diş hekımı ise 5 yasına kadar sen fırçalıcaksın dedi bana. Birde diş macunu önerdi rocs baby dıye bır macun yutulabilirmiş. İnternetten arastırıyım dedım kafam karıstı iyice
Hadi kolay gelsin canım,3 günde tuvalet eğitimi, Fellom metodu diye bişey gördüm. Denemeyi düşünüyorum.
Altını tamamen çıplak bırakıyormuşuz.
Allah yardımcımız olsun :) http://annebakucak.blogspot.com.tr/2013/12/tuvalet-alskanlg-5-uc-gun-program.html?m=1
Arabadaki Lazımlık cankurtaran gibidir, bizimki de hala durur. Eşim her bagaj düzenlemede; bu ne yaa atalım gitsin şunu diyor, ben de sıkı sıkı tutuyorumLazimlik yanimizda yollarda cisi geldiginde oturtuyorum. Zaten koca araba kucuk hanimin esyalariyla dolup tasmis durumda. Yatagi, bastonu, anakucagi, oto koltugu, tuvaleti, yastiklari, oyuncaklariiiii
Sevindim cnm evinize vardınız, efe ve babası daha da iyidir insallah artık,Merhaba kızlar. Az önce vardık evimize. 18 derece ve yağmurlu!!
Serinlik gelmesi ne güzel rahatlamışsınızdır bayaa. insan nefes aldığını hissediyor. biz halaa kavruluyoruz yaaa.Sevindim cnm evinize vardınız, efe ve babası daha da iyidir insallah artık,
Istanbul da 2 gündür yağmurlu . Çok şükür .... bir haftadır kavruluyorduk , bir serinlik geldi iyi oldu
Günaydın. Ben henüz başlamadım. Biraz beklemeyi düşünüyorum.3 günde tuvalet eğitimi, Fellom metodu diye bişey gördüm. Denemeyi düşünüyorum.
Altını tamamen çıplak bırakıyormuşuz.
Allah yardımcımız olsun :) http://annebakucak.blogspot.com.tr/2013/12/tuvalet-alskanlg-5-uc-gun-program.html?m=1
Ne çabuk geçti dimi koca tatil. iş hayatının güzelliğide bir başka ama. bilmiyorum belki ben iş ve tatil bir arada yaşadığım için farklı ve güzel geliyor. iş stresini saymazsak.Günaydın kızlar. Hayırlı haftalar.
Okulların açılmasına ne kadar az kaldı , bir yandan açılsa derken, diğer yanda sabahları; kahvaltı, wc, giyinme derken yaşayacağımız kaoslar aklıma geliyor, 3 ay daha tatil olsa diyorum
Sınav sonuçları açıklanmış, bu hafta direksiyon eğitimine başlıyoruz insallah , ya acayip bir his var üzerimde , beceremiycem ben bu işi gibime geliyo , özellikle yoğun akan trafiği görünce umutsuzluğa kapılıyorum
Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gün ve hafta diliyorum
Bizde beklemelerdeyiz. ama ben mecbiriyetten canım. oğlumun yanında olabilseydim çoktan başlamıştım. Birazdaha beklemesi ve daha bilinçli başlamasıda iyi olur gibi geliyor bana. ancak başlayanların başarısını gördükçe bende bekleyemezdim işte.Günaydın. Ben henüz başlamadım. Biraz beklemeyi düşünüyorum.
Bunca işin içine adet girince bayaa zor oluyor. geldiniz demek. hoş geldiniz canım.. sana kolaylıklar .Gunaydın herkese
İstanbula dönduk dun gece. Şimdi bi suru iş var bi de adet olmuşum ki elimi kaldıracak halim yok
Nfk sağlıkla varmanıza sevındım canım. Aysecıkin mızmızlanması normal yolun sonuna dogru sıkılıyorlar haklılar da
Pembiş geçmiş ola. Biri bitiyo biri baslıyor allah beterınden sakınsın
İbilge benım eltımın oğlu da gec konustu 4 yasına dogru. Bence bi problem yok. Aklı basında olmayan bı cocuk puzzle yapamaz. Kafanıza takmayın
Döndünüz demek evinize. aman olsun yaa bayaa yorucu bir tatil geçirdiniz. inşallah evinizde kendi düzeninizde herşey daha rahat olur. insanın kendi evi gibisi varmı. negüzel serinlikte varmış boluda. hava sıcaklığı bayaa düşmüş. okullar açılana kadar biraz evinde dinlenmiş olursun.Merhaba kızlar. Az önce vardık evimize. 18 derece ve yağmurlu!!
Niye kafan karıştı canım. macunda bir sorun mu varki acaba. bende çok pimpirik yaparımda.Tatil öncesi ceylini diş hekımıne göturdum genel kontrol için. Ceylin diş fırçasıyla oynamayı cok sevıyor kendı kendıne de fırçalar gıbı yapıyor. Ben de bunun yeterli oldugunu dusunurdum
Diş hekımı ise 5 yasına kadar sen fırçalıcaksın dedi bana. Birde diş macunu önerdi rocs baby dıye bır macun yutulabilirmiş. İnternetten arastırıyım dedım kafam karıstı iyice
Beni özlediğinden eminim. yapışık yaşıyoruz zaten. ama çok yoruyor bu yapışık hali. hem seviyorum hemde yoruluyorum.
hıı çocuk havuzu :)) o olur :))
biz bu çocukların peşine koşuşturmaktan menapoza gireriz yakında zaten
o seni özlüyordur canım,seni görünce de nazlanıyordur.aynısını ceylın de yapıyor.annem dıyor ki sen yokken hıc böyle değil.ben gelince mız mızlık başlıyor.
geçecek inşallah bu da gececek
Bezini çıkarma batuda da var. bazin üstüne bişey giydirmiyorum. zaten sıcak.denemek lazım
ben çiş yapalım mı kızım dıye sorunca direnç gösteriyor tuvalete gıtmek ıstemıyor bunu nasıl çözeriz acaba
ben de üstelemiyorum,çunku üstelersem öfkeleniyor
fakat bezını çıkarıyor aynen bu yöntemde anlatıldığı gıbı çıplak gezmek istiyor
Bu kocalar niye herşeyi kendilerine göre ayarlarlarki. pazarın bölünmesine üzüldüm tatlım. haklısın yani.Hayırlı pazarlar kızlar,
Bizim babamız toplantı ayarlamış kendisine sağolsunBi pazarımız var o da bölünmüş oldu. Neyse gelsin hava almaya çıkalım. Hava düne göre daha guzel. Esiyor bol bol, yarını da yağışlı gösteriyor telefon, hadi insallah
Hayırlı huzurlu bir gün diliyorum hepinize
Pamuk helva adı gibi maaşallah. tadından yenmiyo. bende çok sevdim onu ve yavrucuklarını. senide görmek isterdim ama yavrularınla.Pamukhelvacım ben de aynı şekilde düşünüyorum iyi ki tanımışım seni ve kuzularını :) birgün görüşürüz inşallah :)
Oyyyy trabzona mı gittiniz. Uzun yolculuklar yorucu ama çokta zevkli oluyor. bende eşimi uyumasın dalmasın diye dır dır dır konuşurum. başka türlüde vakit geçmiyor dimi. Bende yolculuk esnasında hiç uyuyamam. Yolda verilen molalarda yolculuğun en keyifli tarafı. Ayşecikte hiç üzmemiş maaşallah son saatlerde sıkılması normal ama kaç saatlik yol sonuçta. Çok güzel bir tatil yaparsınız inşallah. misss gibi yayla havası.Gunaydin canlar.. Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum.
Uzuuun bi yolculuktan sonra aksam Trabzona vardik. Onceki gece az uyudugum icin yolda hep uyku modundaydim. Lakin 2 dk uyumadim, zaten arabada uyuyamiyan bi cinsim.Bir de esim ayik kalsin cani sikilmasin diye surekli konusturmak lazim. Neyse namaz, yemek, wc haricinde pek duraklamadik. Buna ragmen ancak aksam varabildik. Aysecik hamdolsun yine iyi idare etti. Son 2-3 saat bol mizildamali ve aglamali gecti, pepee bile teskin edemedi.. Esimin arkadasina geldik. Yemek, sohbet muhabbet. Gece gec yattik, bugun aysecik de saat 6 olmadan uyandi. Salonda takiliyoruz. Ev sahibesi ve cocuklari da yatiyor henuz.. Esimle arkadasi uyumak icin koy evine gittiler. Kahvaltiya gelecekler.
Gözüm hep elifnazı arıyor öyle alıştıkya. topiğe tekrar dönebilmen harika olmuş. özlemişiz bayaaa.bu alıntı işini beceremedim yahu yaziyorum başa dönüyor.
nfk maşallah ne güzel gitmissiniz öyle. Uzungöl e falanmi gideceksiniz bugün. biz trabzonda bide yaylaya çıkmıştık. hirkasiz gitme soğuk oluyor. ohh serin serin
18 derece mi?Tatilden sonra bu hava iyi olmuştur.Merhaba kızlar. Az önce vardık evimize. 18 derece ve yağmurlu!!
Bazı çocuklar geç konuşuyor. eltimin oğluda çok geç konuştu şimdi susmak bilmiyor. üzülme konuşur nasılolsa. eltimlerde baya panik olmuşlardı.Çocukla yolculuk zor oluyor. Çocuk var diye evde kalmak da olmuyor.
Kardeşimin kızı hala pek konuşamıyor. 20 kelime kadar söylüyor. 37 aylık. Ama her şeyi anlıyor. Puzzle yapabiliyor, şekilleri, renkleri vs tanıyor. Dets de aldırıyorlar. Onun faydası çok fazla tabi. Bir de konuşsaydı. Dua ederseniz sevinirim.
Herkese günaydın.
bende cmt günü kendime sosyete şalvarı bulamadım ama daha güzel bişey buldum. eşim içimde kalmasın diye cmt işyerine gelmiş alışverişe çıkalım diye. neyseki gittik. pantolon çok hoş oldu. birde üzerine uygun bir penye aldım dantel ayrıntılı. çok hoş oldu. eşimin zevki tabii. giyim konusunda çok zevklidir.bende invee triko aldım onuda okadar araştırdım gittim kalın olanı almışım. inşallah mağazada incesi vardır yoksa iade almazlar heralde. sinir oldum kendime
Çok geçmiş olsun. nezor bi tatil oldu sizin için. düğüne kadar herşey normale dönmüş olur inşallah. böyle durumlarda insan gerçekten kendini düşünemiyor.Günaydın kızlar.
Nfkcım varmanıza sevindim canım sağ salim. Okadar uzun yolda ben bile dayanamaz mızırdanırdım; Ayşecik napsın :) ??
Borncum lütfen kendini yorma. Zaten yüne kirlenecek her yer. Çok sinir oluyosan kadın çağır ona yaptır.
Canselim hoşgeldin diyemedim dün sana. Yeni nick hayırlı olsun
İlbilgecim yeğeninin durumuna takılmamaya çalış canım. Sonuçta çocuk bir ton şeyi yapıyor daha ne?? İnşallah konuşur da ilerleyen zamanlarda.
Sabah oğlumun kulağını ve arkasını tutarak ağlaması ile ıuyandık. Tabi hemen hastaneye gittik. Çok şükür kulakta bişi yok. Boğazdaki enfeksiyon vurmuş olabilir dedi dr. Bi de klimaya alışık olmadığı için o etkilemiştir dedi. Boynu da tutuk ayrıca çünkü sağa tam dönemiyo. İshal olayını da sorduk. Aşırı kötü kokmuyosa ve keyfi yerindyse cıvık kaka mühim değil dedi. Sıcaktan da olurmuş. İlaçlarımızı aldık geldik. Ev ahalisi de bizim bu rezil olan tatilimize üzülüyor ama yapacak bişi yok.
Bugün valiz toplamalıyız bolca. Bi de kocamın bir şekilde yatıp dinlenmesi lazım ki gece yola çıkabilelim. Neyseki ilaçlar onu baya toparladı. Benim boyun da daha iyi. Zaten kendimi düşünecek halde değilim.
Bizden haberler dinlediniz :) herkese güzel bir pazar diliyorum.
Saol canım. 2 günde dinlenme tesisi tasarladım gönderdim resmen hemde afyonda. işi alırsak belki uğrak yeriniz olabilir.. rekordayım. bunaltıcı oldu bu sıcakta ama bitti çok şükür.Merhabalar Kızlar, ilbilge bu yeni sitede nasıl oluyo ya da oluyor mu full site ben de bilmiyorum
Colicos işlerinde kolaylıklar canım , istanbul da çok sıcak ve bunaltıcı son iki gündür
Nfk hayırlı yolculuk cnm , erkenden varacaksınız insallah ilk durak neresi ?
Pembiş nasıl oldunuz merak ediyoruz cnm
Nfk bana bebek görmeye geliyo :) çatlayınnn :) dermişim kocası olmayaydı gelirdi herhal :)
Pembecim kaçırdım ben eşine ne oldu senin çok merak ettim. önemli bişey yoktur umarım. nazar mı var kızım sizde. bune yaaa. çok geçmiş olsun.Meraba kızlar. Ailecek hala pertiz malesef. Oğluşa reflor başladım dün ama kakamız hala çok cıvık. Bi de kulağını gösterip acıyo diyo arada. İnşallah ciddi bişi değildir de sadece su tıkamıştır. Eşim hala çok halsiz. İlaa devam ediyo. Yavaş yavaş rengi yerine geldi yoksa resmen yeşermişti adam. Benim bi de boynum tutuldu ki iyice hayat kalitem düştü. Eşim bugün gece çıkalım diyo ama ben bir gün daha toparlanmalarını istiyorum. Bu arada bakıcıyı aradım pzt gelsin diye. Kadın bizden hasta çıktı. Bir haftadır fizik tedavideymiş kolundan dolayı ve bir haftası daha varmış. Kafayı yedim tabi çünkü düğünden önce kendime gelirim diyodum o Efe ile ilgilenirken. Belki annemler gelecek biz eve geçtikten 3 gün sonra. Gerçi düğün öncesi onları da yormak istemiyorum amayani dipteyim sondayım depresyondayım siz kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?