Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tatile doymuyoruz maaşallah. nereye gidiyorsun canım.
Diş mi çıkarıyor acaba?
Ayy bilmiyorum yaaa. nazmı dişmi anlamadım. sadece geceleri ama mız mız mızzzz.

busmai; sen niyeti almissin. başla 3 gun dene ben elanura 1, 5 yaşındayken bi denemistim baktım hazır değil bıraktım. altının tamamen çıplak olmasi banada yanlış geliyor. kilot giydirmek lazimki nfk nin dediği gibi islakligi anlasın. haydi kolay gele

Merhaba kızlar. Az önce vardık evimize. 18 derece ve yağmurlu!!
Hoşgeldın canım
Biraz serınledi ortalık 2 gun sonra yıne yanar

Ben de kullanmıcam sanırım tukurmeyı pek beceremıyor
Erkan şamcıdan dınlemiştim adam diş macunlarını kullanmayın dişlerinizi saf balla fırçalayın dıyordu acaba öyle mi yapsam
Bir de tum bunları hem işe gıdıp hem çocuk hazırlama olarak dusun:)
Korkutma kendını. Kendıne cesaret ver ne kırolar araba kullanıyor sen mı yapamıcan
Ohh ıyı olmuş. Herkes tatilde pek kaynamadı yanı:)
Bunca işin içine adet girince bayaa zor oluyor. geldiniz demek. hoş geldiniz canım.. sana kolaylıklar .
E sorma camasır yıka evı topla valızı dök
Niye kafan karıştı canım. macunda bir sorun mu varki acaba. bende çok pimpirik yaparımda.
Bi diş hekımı demıskı ıcınde flor yok. Flor olmayan bır diş macunu hiç bir işe yaramaz demiş. Ben de acıkcası zaten sadece su ile fırçalıyorum

Capkına bak:)

Bezini çıkarma batuda da var. bazin üstüne bişey giydirmiyorum. zaten sıcak.
Ben de gıydırmıyorum giydirsemde onu da cıkarıyor

bu arda gunaydın herkese
Kalktık kahvaltı yaptık gercıceylin kahvaltı yapar gıbı yaptı:) eline bitmiş nutella kavanozunu verdim parmaklarıyla belenerek yedi:) allahım artık yıyen ve uyuyanbır çocuk olsun ya
Görumcemin daha 1 yasına gelmemiş bebesi yemek yıcem dıye ölüyor eline tastan yumusak ne versen yıyor. Bi yerde yıyecek görmesin terör estırıyor yemek ıcın maşallah. Bana ters geliyor ben öyle görmediğimden:)

Sağolun kızlar insallah başarırım, destiny çok güldüm ne kırolar kulanıyo haklısın , o kırolar zaten trafikten korkma sebebi,
dün bitanesi şerit değiştiriyor aklınca, ne sinyal ne korna pat diye önüne resmen sürterek geçiyor , ya bunlar nerden almış ehliyeti hiç anlamıyorum , şimdi sınavda da direksiyonda da daha çok zorluyorlar diyor hocalar, insallah öyledir de trafik canavarları azalır belki biraz ...

Haklısın okul sabahları bir de işe gitmek için annenin hazırlanması olunca işler iyice zorlaşıyordur , biz geçen yıl rahattık sabah kahvaltıyı okulda veriyorlardı, bu sene kahvaltısını evde yemesi lazım, e bu kız hiçbirşey yemiyor kaldı ki sabahın o erken saatinde, öğlen yemeğine kadar bekliycek artık, belki bi kaç gun aç kalırsa alışır kahvaltıya..
Görümcenin kızına maşallah . Bizde de kızım iştahsız oğlan maşallah bu konuda üzmüyor, yeğeninin yemek görünce krize girme olayına güldüm, ama napsın çocuk canı çekiyo demek ki Maşallah ben de çok seviyorum iştahla ne versen yiyen bebekleri

Colicos teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz Epilasyona karar vermekle çok iyi yapmışsın ben de bir Ara düşünüp , yaptıran arkadaşlardan acıdığını duyup vazgeçmiştim, her ay her ay uğraşmaktansa en temizi aslında.. Insaallah memnun kalırsın ..
Yaptığınız tesisi nasıl bir yer, insallah siz yaparsanız yolumuz düşerse uğrarız biz de

Malesef dengesiz araba kullanan çok trafikte ama bi yerden sonra onları da trafiğin bir parçası oldugunu kanıksayıp öyle araba kullanıyorsun. Herkesi kontrol edeceksın malesef hatta gerekirse havaya bile bakmayı ihmal etmeyeceksin.
Ben doğduğundan beri ceylinin yemesiyle ugrasıyorum valla daral geldi artık

NFK cım fırsatın olmuyor sanırım. nasıl geçiyor tatilin.

Off benim epilasyon eylülün 18 ine kaydı.

Ortalık saçma sapan araba kullananlarla dolu malesef. Bende çıldırıyorum çoğu zaman.
Doğru valla öyle saçma şeyler oluyorki havaya bile bakmayı ihmal etmicen.
Yemek konusu benide çileden çıkarıyor. çocuk nefret ediyor yemek yemekten bazen. yinede çok şükür 2 saattede yese karnı bi şekilde doyuyor. allahtan kv var. onda çok güzel yer.

Canım valla içimden geleni söyledim. Canselide gördüm rahatladım. çok tatlısınız yaa gerçekten. cansel bebişlerini görmek isterdim şekerimm.
Tasarladığım tesis klasik bir dinlenme tesisi. cumhuriyet tesisleri gibi. yada ikbal gibi. Biraz lüks oldu ama fiyatı bakımından çok bulmazlarsa alırız gibi işi. bakalım nasip. olursa beni anarsınız artık.

Oyyy oyy maaşallah ona. ben böyle yiyen çocukları ısırırım işte kollarından. bizimkiler nazlı malesef canım. uyku konusunda bende artık sıkıntılılar arasına girdim. şimdi sizi daha iyi anlıyorum. ama gece sersemi ne yaptığımı bilmiyorum. nasıl uyuduğumuzu bilmiyorum walla. ikimizde dalmış oluyoruz. gözlerimi bir açıyorum aaa sabah olmuş...

saf balı yeni duyuyorum. aman nerden bulcaz saf balı. hem o tatlı ama daha fazla çürütmesin.
Ha evet macunlarda flor olması gerekir.
Eveet yaa oğlum çapkın şimdiden.

Evett. mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…