Canım cevaplamayı unuttum, sen trabzonda mı yaşıyorsunn. istanbuldasın sanıyordum.Nfk bana bebek görmeye geliyo :) çatlayınnn :) dermişim kocası olmayaydı gelirdi herhal :)
Tatile doymuyoruz maaşallah. nereye gidiyorsun canım.Merhaba kızlar. Birkaç günlük evimdeyim. Bursa gezimiz son buldu. Şindi tatilin ikinci ayağı var. Girmeye girmeye full site gitmiş. Geçmişi de okuyamadım, umarım herkes iyidir.
Nereden full site yapıyorduk? Bulamadım.
Ayy bilmiyorum yaaa. nazmı dişmi anlamadım. sadece geceleri ama mız mız mızzzz.Diş mi çıkarıyor acaba?
ayy çok hoşşş.nfk ve pamukhelva cok teşekkür ediyorum
cansel, esimle benim adimin birlesimi
Hoşgeldın canımMerhaba kızlar. Az önce vardık evimize. 18 derece ve yağmurlu!!
Ben de kullanmıcam sanırım tukurmeyı pek beceremıyorCanım biz kızımda kullanmıştık o markayı, yutulabiliyor olduğu için, e bebekte görüp almıştım ,
Lakin onunla fırçalamamız hiçbir şey ifade etmemiş olacak ki, bir sürü çürüğü oldu kızımın dişlerinde ); zaten o fırça ve macunla fırçaladığımız halde acayip bir sararma oluyordu o dönem dişlerde, sonra da birkaç diş çürüdü ,
Bizim diş hekimimiz baya deneyimli ( dede diyeyim) , normal diş macununu çok çok az koymak kaydı ile kullanmayı öneriyor, oral-b bebek fırçası ile.... Çocuk diş macunları şeker ihtiva ettiği için onları önermiyor , tükürmeyi öğrettikten sonra tabii
Hadi kolay gelsin canım,
okudum da esasında klasik annelerimiz metodu gibi, bebeği sık sık Lazımlığa oturtmayı önermiş, bana tek farklı gelen yanı; donsuz olacak olması,
o nasıl olacak ama ya , kaka çiş artıkları sürülebilir etrafa, sen yine de ince bi külot giydir istersen
Arabadaki Lazımlık cankurtaran gibidir, bizimki de hala durur. Eşim her bagaj düzenlemede; bu ne yaa atalım gitsin şunu diyor, ben de sıkı sıkı tutuyorum
Minnoşların eşyaları kendilerinden büyük, e napalım hepsi de ihtiyaç , 2 günlüğüne bile gidilse götürmek icab ediyor,
Maşaallah tatlı kuş Ayşe'ye
Bir de tum bunları hem işe gıdıp hem çocuk hazırlama olarak dusun:)Günaydın kızlar. Hayırlı haftalar.
Okulların açılmasına ne kadar az kaldı , bir yandan açılsa derken, diğer yanda sabahları; kahvaltı, wc, giyinme derken yaşayacağımız kaoslar aklıma geliyor, 3 ay daha tatil olsa diyorum
Sınav sonuçları açıklanmış, bu hafta direksiyon eğitimine başlıyoruz insallah , ya acayip bir his var üzerimde , beceremiycem ben bu işi gibime geliyo , özellikle yoğun akan trafiği görünce umutsuzluğa kapılıyorum
Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gün ve hafta diliyorum
Ohh ıyı olmuş. Herkes tatilde pek kaynamadı yanı:)Günaydınlar. Doğru düzgün giremedim topiğe. çok meraklardayım neler kaynattınız. projeydi teklifti canım çıktı işyerinde. nihayet işi teslim ettim rahatladım. Pazar günü Yunan adaları ilaç gibi geldi. dün tüm gün seyehatteydik. tekne tururuyla bi yunan adaları yaptık. kos adasına indik. bi oda ayarlamıştık günü birlik. plaj mükemmeldi. harika ve yorucu bir gün geçirdik. ama değdi. batuda çok eğlendi denizde. ancak gece huysuzlukları halaa devam ediyor. sabah uyuya kalmışım. uyandığımda 8:30 du. hemen hazırlandım eşim işe bıraktı. işyerinde bi kahvaltı sonrası hemen topiğe girdim. benden gelişmeler böyle. birazda ne kaynattınız ona bakayım.
E sorma camasır yıka evı topla valızı dökBunca işin içine adet girince bayaa zor oluyor. geldiniz demek. hoş geldiniz canım.. sana kolaylıklar .
Bi diş hekımı demıskı ıcınde flor yok. Flor olmayan bır diş macunu hiç bir işe yaramaz demiş. Ben de acıkcası zaten sadece su ile fırçalıyorumNiye kafan karıştı canım. macunda bir sorun mu varki acaba. bende çok pimpirik yaparımda.
Capkına bak:)Beni özlediğinden eminim. yapışık yaşıyoruz zaten. ama çok yoruyor bu yapışık hali. hem seviyorum hemde yoruluyorum.
Ay alemsin sen yaa ama doğru söyledin. çocukla uğraşmaktan menopoza gircez hepimiz. bizmi çok stres yapıyoruz acaba. Kos'a gittiğimizde kendi yaşında bir kız çocuğu gördü. hemen yanına gitti. önce yüzüne bakıp güldü. sonra koluna eline falan dokundu. kız tepkisiz bakıyor öyleee. sonra döşünden itti kızı. tepki vermemesine kızdı galiba. bide kızın yanından zor aldık batuyu. alem yaa.
Ben de gıydırmıyorum giydirsemde onu da cıkarıyorBezini çıkarma batuda da var. bazin üstüne bişey giydirmiyorum. zaten sıcak.
Malesef dengesiz araba kullanan çok trafikte ama bi yerden sonra onları da trafiğin bir parçası oldugunu kanıksayıp öyle araba kullanıyorsun. Herkesi kontrol edeceksın malesef hatta gerekirse havaya bile bakmayı ihmal etmeyeceksin.Sağolun kızlar insallah başarırım, destiny çok güldüm ne kırolar kulanıyo haklısın , o kırolar zaten trafikten korkma sebebi,
dün bitanesi şerit değiştiriyor aklınca, ne sinyal ne korna pat diye önüne resmen sürterek geçiyor , ya bunlar nerden almış ehliyeti hiç anlamıyorum , şimdi sınavda da direksiyonda da daha çok zorluyorlar diyor hocalar, insallah öyledir de trafik canavarları azalır belki biraz ...
Haklısın okul sabahları bir de işe gitmek için annenin hazırlanması olunca işler iyice zorlaşıyordur , biz geçen yıl rahattık sabah kahvaltıyı okulda veriyorlardı, bu sene kahvaltısını evde yemesi lazım, e bu kız hiçbirşey yemiyor kaldı ki sabahın o erken saatinde, öğlen yemeğine kadar bekliycek artık, belki bi kaç gun aç kalırsa alışır kahvaltıya..
Görümcenin kızına maşallah . Bizde de kızım iştahsız oğlan maşallah bu konuda üzmüyor, yeğeninin yemek görünce krize girme olayına güldüm, ama napsın çocuk canı çekiyo demek kiMaşallah ben de çok seviyorum iştahla ne versen yiyen bebekleri
Colicos teşekkür ederim o sizin güzelliğinizEpilasyona karar vermekle çok iyi yapmışsın ben de bir Ara düşünüp , yaptıran arkadaşlardan acıdığını duyup vazgeçmiştim, her ay her ay uğraşmaktansa en temizi aslında.. Insaallah memnun kalırsın ..
Yaptığınız tesisi nasıl bir yer, insallah siz yaparsanız yolumuz düşerse uğrarız biz de
Ortalık saçma sapan araba kullananlarla dolu malesef. Bende çıldırıyorum çoğu zaman.Malesef dengesiz araba kullanan çok trafikte ama bi yerden sonra onları da trafiğin bir parçası oldugunu kanıksayıp öyle araba kullanıyorsun. Herkesi kontrol edeceksın malesef hatta gerekirse havaya bile bakmayı ihmal etmeyeceksin.
Ben doğduğundan beri ceylinin yemesiyle ugrasıyorum valla daral geldi artık
Canım valla içimden geleni söyledim. Canselide gördüm rahatladım. çok tatlısınız yaa gerçekten. cansel bebişlerini görmek isterdim şekerimm.Sağolun kızlar insallah başarırım, destiny çok güldüm ne kırolar kulanıyo haklısın , o kırolar zaten trafikten korkma sebebi,
dün bitanesi şerit değiştiriyor aklınca, ne sinyal ne korna pat diye önüne resmen sürterek geçiyor , ya bunlar nerden almış ehliyeti hiç anlamıyorum , şimdi sınavda da direksiyonda da daha çok zorluyorlar diyor hocalar, insallah öyledir de trafik canavarları azalır belki biraz ...
Haklısın okul sabahları bir de işe gitmek için annenin hazırlanması olunca işler iyice zorlaşıyordur , biz geçen yıl rahattık sabah kahvaltıyı okulda veriyorlardı, bu sene kahvaltısını evde yemesi lazım, e bu kız hiçbirşey yemiyor kaldı ki sabahın o erken saatinde, öğlen yemeğine kadar bekliycek artık, belki bi kaç gun aç kalırsa alışır kahvaltıya..
Görümcenin kızına maşallah . Bizde de kızım iştahsız oğlan maşallah bu konuda üzmüyor, yeğeninin yemek görünce krize girme olayına güldüm, ama napsın çocuk canı çekiyo demek kiMaşallah ben de çok seviyorum iştahla ne versen yiyen bebekleri
Colicos teşekkür ederim o sizin güzelliğinizEpilasyona karar vermekle çok iyi yapmışsın ben de bir Ara düşünüp , yaptıran arkadaşlardan acıdığını duyup vazgeçmiştim, her ay her ay uğraşmaktansa en temizi aslında.. Insaallah memnun kalırsın ..
Yaptığınız tesisi nasıl bir yer, insallah siz yaparsanız yolumuz düşerse uğrarız biz de
Oyyy oyy maaşallah ona.bu arda gunaydın herkese
Kalktık kahvaltı yaptık gercıceylin kahvaltı yapar gıbı yaptı:) eline bitmiş nutella kavanozunu verdim parmaklarıyla belenerek yedi:) allahım artık yıyen ve uyuyanbır çocuk olsun ya
Görumcemin daha 1 yasına gelmemiş bebesi yemek yıcem dıye ölüyor eline tastan yumusak ne versen yıyor. Bi yerde yıyecek görmesin terör estırıyor yemek ıcın maşallah. Bana ters geliyor ben öyle görmediğimden:)
saf balı yeni duyuyorum. aman nerden bulcaz saf balı. hem o tatlı ama daha fazla çürütmesin.Hoşgeldın canım
Biraz serınledi ortalık 2 gun sonra yıne yanar
Ben de kullanmıcam sanırım tukurmeyı pek beceremıyor
Erkan şamcıdan dınlemiştim adam diş macunlarını kullanmayın dişlerinizi saf balla fırçalayın dıyordu acaba öyle mi yapsam
Bir de tum bunları hem işe gıdıp hem çocuk hazırlama olarak dusun:)
Korkutma kendını. Kendıne cesaret ver ne kırolar araba kullanıyor sen mı yapamıcan
Ohh ıyı olmuş. Herkes tatilde pek kaynamadı yanı:)
E sorma camasır yıka evı topla valızı dök
Bi diş hekımı demıskı ıcınde flor yok. Flor olmayan bır diş macunu hiç bir işe yaramaz demiş. Ben de acıkcası zaten sadece su ile fırçalıyorum
Capkına bak:)
Ben de gıydırmıyorum giydirsemde onu da cıkarıyor
Yaaa evet bende sordum ve merak ettim. fırsatı olmuyordur yol yorgunu ve rahatsızdı. umarım herşey yolundadır.pembis nasıl oldunuz? istanbul'da yağmurlu
Alışmışız bayaa birbirimize. topikte olmayınca merak ediyor insan.colicos Sağol canım bende arıyorum sizleri
Evett. mantıklı.busmai; sen niyeti almissin. başla 3 gun dene ben elanura 1, 5 yaşındayken bi denemistim baktım hazır değil bıraktım. altının tamamen çıplak olmasi banada yanlış geliyor. kilot giydirmek lazimki nfk nin dediği gibi islakligi anlasın. haydi kolay gele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?