Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ayy canımmm yaa gerçekten nekadar yoğunsun. hazır bişeyler al ikram et yorma bence kendini. gelenlerde senden dört dörtlük ikramlar beklemez zaten. meselaa bimde üzümlü sultan var ben çok severim un kurabiyesi falan ev yapımı gibi. çayın yanında güzel ikramlık bunlar. yada oda olmaz dersen pastaneden ikramlıklar al. sen zaten yorgunsun herkezler bebek heyecanıyla geliyor tatlım yaa. yorulma daha fazla..

Çocukların hayvan sevgisi bambaşka. ilgilerini çekiyor farklı oldukları için.

Batununda bir öğlen birde gece uykusu varr.

İnceledim canım. negüzel bir çiflik. herşeyler var. bizede yakın sayılır. aydındaymış. kendi evime geçince oradan yararlanabilirim. en azından tarhana v.s düşünebilirim.

Aaa hergün öğle yemeğinden sonra bi türk kahvem var zaten. bide eşimle bazen yatmadan önce bi türk kahvesi yudumlarız. seviyorum yaa naapiimm. Dinlendiriyor gerçekten.

Bu macun olayı banada ters. ancak çook minik mercimek kadar kullanıyorum ben. suyla temizliyorum ama çoook minnacık alıp parmağımızla yedirip fırçayla fırçalayabiriz. en güzeli en aza indirmek. olmazsada olmuyor çünki.

Dün babası batuya ufo gibi bi oyuncak almış. rengarenk ışıkları yanıyor. yarım dairesi çok hızlı dönüyor ve gangam çalıyor. batuya çok eğlenceli geldi. yere bıraktığında yerde dönüyor falan. saçma sapan ama çocuk eğleniyor. karanlıkta daha güzel oluyor. (bu arada gangamada sinir oluyorum ama o müzik var sadece malesef.)

Ooo düğün ve ardından tatill. İyi olmuş canım evden uzaklaşmak çok iyi geliyor insana.
Bu uzun süren kanamanın sebebide ne yaa. allah allah yaaa. yeğenimde o yüzden gitti hastaneye. ama o evli değil. daha 15 yaşında ve haftada regl oluyor enteresan bir şekilde. önceside pek düzenli değildi zaten. regl olduğunda da ped yetiştiremiyor. o derece yoğun. bundan dolayıda okula gidemiyor regli başlayınca hep raporlu yazık. Aynı kansızlık ondada var. bugün gittiler işte bakalım ne diyecekler. Bazı insanlarda böyle yaralar oluşabiliyor duyuyorum çok bilgi sahibi değilim ama soğuk kanlı ol ve kötüşeyler düşünme. sanmıyorum yaa kötü bişey değildir. sonuç iyi çıktığında üzüldüğünle kalacaksın. pozitif düşün lütfen. çok geçmiş olsun. bizi de mutlaka bilgilendirirsen sevinirim.

Aaahaa bir düğün heyecanıda sizde olacak sanırım. hadi hayırlısı şekerim. sende pembe gibi diyete gireyim deme sakın daha yeni annesin.

Anne babanın desteği eğitim açısından çok önemli ama öğretmen en büyük etken. dediğin gibi görünüş aldatır. birazda şans galiba. piyango gibi ne çıkarsa bahtına. bizde işi şansa bırakmamak için bir araştırma yapabiliriz ama nekadar. baktın gördün tam istediğin gibi değil, sanırım özel ders te şart olacak.

Bir makinanın programı ve özellikleri nekadar çok olursa okadar sorunlu oluyor. bunu arçelikte çalışan bir akrabamız söylemişti.

Cansel foto gondersin, sana yollarim simdi

İyi bakalimmm.. Dene sen de. İns kerem icin uygun bi yontemdir ve basarili olur..

Tekrar gecmis olsun.. Sivi birikmis dedigin iktihap gibi bi sey mi? İns ilaclarla toparlarsin bacim.
NFK cım whatsApp tan bişey göndermişsin ama açılmıyor.

Geniş gibi duruyor sanki. o mağazaya girmiştim bebek odası alacakken ama ona yakından hiç bakmadım. Fakat siyah olan araba yatakta o problem yok gibi el kol vurma olayı. yakından bi gidip bakayımda olmazsa alçak yatak alırım. ancak kısa bir süre sonra artık kendileri uyuyacak öyle düşünmüştüm. ayakta sallama ve yanına yatma olayı bizdede halaa var. her halukarda yere minder atacağım. ben seviyorum böyle minderli şeyler. daha zamanı var nasıl olsa. şu sezon bi bitsinde. acelem yok.

Kızlarrrr yazamadım sabahtan bi türlü. Dün akşam annemler geldi. Bi koşturmadır gidiyo evde :) Allah kimsenin anne babasını başından eksik etmesin.

Busmaicim ilk fırsatta çekip yollıcam ilaçları canım. Sağol canım ilgin için.

tunaydinlar an itibari ile genel temizligimdr bitmis durumda artik.doguma yakin bir de yardimci biriyle yaptim mi bu is tamam yarin liseden bi.arkim.gelicek oturmaya yadirle yasit kizi var ins iyi anlasirlar oburgun de baslicam artik.yika utule islerine ins eylul gb biraz annemlere.gitme planim var esim sehir disinda olucak o yuzden...simdik yasir uyumesken ben de dinleniyim biraz.opuyormm.hepinizii

misafir iyide arka arkaya zor. hazır mantı falan al uğraşma. kimse yokmu yanında

pamuk helva, okul sitenin okulu geçen yıl açıldı. malum bende yeni taşındım kimseyi tanımıyorum. bakalım kayda gidince müdürün tutumuna göre hareket edeceğiz artık. ozel okullarda sınıf mevcudu yirmi kişiyi aşmiyor diyr biliyorum. sizde neden oyle adaletsiz dağılım var. tecrübe önemli ama yeni ogretmende daha hevesli olur. yinede tanışmaya gittiğinde çocukların üzerinde hakimiyet kurabilecek biri mi bi bakarsın.

pembis aslında takilmayacagim ogretmen olayina da bazı çocukları bi sınıfa toplama gibibir seşey olur mu ki. öğrenci daha önemli aslında. geri kalan sınıfı öğretmen ne yapsın?? bi arkadaşımin kızının okulunda öğretmen çocuklarına bi sınıf yapmışlar hani öyle bi durum varsa bizide araya aliversinler

Busmai ne misafiri bacım yaaaaaa?!?! Kendini lütfen yorma.

Colicos valla çok sinir bozucu bir olay yaşamışsın. Ben arıdan çok korkarım çünkü hiç arı sokmadı beni. Allah'tan kaynın sakinmiş.

Canselcim öğretmen olayı hakkaten şans. Seçme sınıf özellerde yaparlar tabi ama pamuk helvanın dediği gibi yığılma olursa o sınıfta çocukların da verimi düşer. Öğretmenden çok sizler çalışacaksınız zaten bu yıl. İnşallah hep güzel başarılara imza atar kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…