Ayy canımmm yaa gerçekten nekadar yoğunsun. hazır bişeyler al ikram et yorma bence kendini. gelenlerde senden dört dörtlük ikramlar beklemez zaten. meselaa bimde üzümlü sultan var ben çok severim un kurabiyesi falan ev yapımı gibi. çayın yanında güzel ikramlık bunlar. yada oda olmaz dersen pastaneden ikramlıklar al. sen zaten yorgunsun herkezler bebek heyecanıyla geliyor tatlım yaa. yorulma daha fazla..Yarın öğlen arkadaşlarım gelcek akşama da eşimin kuzeniyle eşi. Şaka gibi bugün de bi arkadaşım vardı aşırı yoğun günler geçiriyorum misafir ağırlıyorum hergün. Basit şeyler hazırlıyorum gerçi ama yoruldum tuvalet eğitimine de başlayamadım bu yüzden
Çocukların hayvan sevgisi bambaşka. ilgilerini çekiyor farklı oldukları için.yav ne kdr cok.kaynatmissinz okumaktan gozum agridi bende su ana kdr yazamamis olabilirim ama gecerli sebeplerim var an itibbari ile tum dolap iclerim.mis gb ve dupduzenli.keske hep boyle kalsalar ya yarin da esimle guzel bi dip kose silsupur yaptik siraa bicirik kizimin kiyafetlerini yika utule yerlestir hastane cantasi hazirla olaylarina geliyo ve ben cok heyecanlaniyorum cok az kaldi doguma a dostlar :)
nfkcim cok seviniyorum cis konusunun iyi gitmesine baska bi ortamda da alistiysa artk tamamdie aysecik darisi bizlerjn basina ins...bu arada tatil ne alemde cok keyifli geciyor sanirim
pembisim cok gecmis olsun cnm sivi birikmesini duymustum agrin cok.oluyor mu ins dugune kdr hepiniz toparlarsiniz
busmaican sende basliyosun ben napicam bu egitimii.kitaplarimiz adaptorumuz kulotlarimiz herseyimiz hazir tek eksigimiz cesarett
canselcim aslinda gec bile kaldigini dusunuyorum su anda herkes alttan alttan ayarliyor ogretmenleri yegenim de bu yil 1.sinifa.basliyo ordan biliyorum herkes begendigi ogretmeni ayarlamis.oluyo sonrada sozde kura cekiyolar yok mu hic tanidik birisi okulda
colicos yasir de keci.koyun hastasi su ist.un gobeginde bile biyerlerde illa rastliyo sonra tum gun onu dinliyorum meeeler beni sevdiii diyo :)
ilbilgee bende bosch kullaniyorum ve cok.memnunum
destiny sende ne var ne yok bu ara daha aktifisn sende tam.ne yazcagimi.unuttum.iyi mi bu kadarini bile.aklimda tuttuguma.sasiriyorum.ins bisey.unutmamismdr
Batununda bir öğlen birde gece uykusu varr.Kurtlu kızım yenı uyudu sabah 10 bucukta uyandı öğlende uyumadı. Sanırım öğle uykusunu bırakıyor. Gözunden uyku akıyor ama dırenıyor uyumamak için. Ne turlu turlu hareketler yapıyor uykusunu acmak için deli oluyorum
İnceledim canım. negüzel bir çiflik. herşeyler var. bizede yakın sayılır. aydındaymış. kendi evime geçince oradan yararlanabilirim. en azından tarhana v.s düşünebilirim.Bi bak incele canım
Gecmiş olsun tekrardan canım o elini kullanmamaya calış en azından
Kız kafanı dınlıyon ne guzel
En guzeli dddiğin gibi sanırım ben de macun falan almıcam
Bizim ceylin de aynı. Bezını cıkarıyor bezletmek istemıyor hadi çiş yapalım dıyorum onada yanasmıyor üstüne de gıdemıyorum hassas bı konu
Gercı dusup 1-2 kafayı vursalar bı daha dusmezler aslında:)
Puhahaaa:) ay cok guldum. Attırıyolar:)9
Hemen düğünü kurdun kız. Hem kılo vermesen nolcak 2 tane cocuk var herkes görür sanırım
Bu ara aktıfım:) cunku topik pek ılerlemıyor yetişebılıyorum:)
O anda eline sevdiği bir oyuncak ver yada sevdıgı bır sey yapmaya cagır. Dikkatini dağıt. Yapma falan deme daha da ınatlaşır
Aaa hergün öğle yemeğinden sonra bi türk kahvem var zaten. bide eşimle bazen yatmadan önce bi türk kahvesi yudumlarız. seviyorum yaa naapiimm. Dinlendiriyor gerçekten.Kız kafanı dınlıyon ne guzel
En guzeli dddiğin gibi sanırım ben de macun falan almıcam
Bizim ceylin de aynı. Bezını cıkarıyor bezletmek istemıyor hadi çiş yapalım dıyorum onada yanasmıyor üstüne de gıdemıyorum hassas bı konu
O anda eline sevdiği bir oyuncak ver yada sevdıgı bır sey yapmaya cagır. Dikkatini dağıt. Yapma falan deme daha da ınatlaşır
Ooo düğün ve ardından tatill. İyi olmuş canım evden uzaklaşmak çok iyi geliyor insana.Slm kızlar...
Colios ve nfk cım sağolun merak etmişsiniz, giremedim eşimin kuzeninin düğünü vs vardı bu ara. Birde canselin dediği gb mersine kaçamak yaptık, tatil modundayız. Canımız sıkkındı bu ara, biraz uzaklaşmak iyi gelir diye
Biliyorsunuz şubat gb uzun süren kanamam olmuştu, yine öyle oldu, bu sefer aşırı yoğundu, sanırsınız doğumdan çıkmışım içimdekiler boşalıyor. Neyse dr la falan uğraştım baya. Kansız kaldım, zor toparladım kendimi. Kanamayı ilaçla durdurduk şükür, rahim ağzında yara çıktı, yaradan hücre alıp kanser hücresi olup olmadığına bakacaklar, sonucum ctesi çıkacak. Ona göre de bi yöntem belirleyecek sanırım dr. Başta hiç kötü bişi aklıma gelmemişti, ama eşimin kaygıları vs ile de baya korkmaya başladım açıkçası. Neyse hayırlısıyla bi çıksın da sonuç. Kötü bişi çıkmasa da süreç can sıkıcı, yarayı yakma yada dondurma olayı var, gebe kalmayı düşünürsem ne derece etkileneceğm konusund net bişi yok. Ne bileyim can sıkıcı işte. Bizde tatile kaçtık biraz uzaklaşalım diye. Size de yazamadım kusura bakmayın, pek bişi yapasım yok, öyle alık alık etrafa bakıp duruyorum, neye uğradığımı şaşırdım:))
Aaahaa bir düğün heyecanıda sizde olacak sanırım. hadi hayırlısı şekerim. sende pembe gibi diyete gireyim deme sakın daha yeni annesin.Nfk ve cansel yorumlarınıza çok güldüm :) Allahım sana geliyorum
Yani ilk gece korkusu gibi oldu bende bu tuvalet eğitimi korkusu :)
Destiny evlenmeyi düşünüyorlarmış bizimkiler de usülen tanışmaya gidecek çok hızlı gelişti işte bi terslik olmazsa evlenecekler yaza. Resimlerde zayıf olmak istiyorum işte naaparsın belki itici güç olur bana. 68im şu anda
Pembişim sen durumunu ve ilaçlarını instagramdan atsana bana hatta filmin varsa onu da at bi zahmet
Anne babanın desteği eğitim açısından çok önemli ama öğretmen en büyük etken. dediğin gibi görünüş aldatır. birazda şans galiba. piyango gibi ne çıkarsa bahtına. bizde işi şansa bırakmamak için bir araştırma yapabiliriz ama nekadar. baktın gördün tam istediğin gibi değil, sanırım özel ders te şart olacak.Canselim hemen girin olaya valla. Ama size içten tüyo lazım. Çünkü bazen öğretmenlerin dışardan duruşları ile başarıları çoook değişebiliyor. Bi de çok takılma sonuçta sizler de eğitimlisiniz ve çocuğunuza bolca destek olacaksınız
Borncum elinize kolunuza sağlık olsun. Hakkaten de az kaldı kız :) panikkkkhayırlısı ile sen de alırsın inşallah kucağına minik kızını... Ağrım oluyo tabi ama ilaçlara başladım inşallah düzelirim.
Bir makinanın programı ve özellikleri nekadar çok olursa okadar sorunlu oluyor. bunu arçelikte çalışan bir akrabamız söylemişti.İlbilge, abimin bulasik mak bosh. Modelini bilmiyorum ama biraz pahali sanirim. 5 sene once 2,5 bin liraya almislardi. Yanlis hatirlamiyorsam 9 programi var, dijital ekranli falan.. Ama simensin de iyi old biliyorum. Alinca kaliteli bi urun almak gerek ama cafcafli ozelliklere pek aldanmamak lazim. Benim makine 3 programli ama is goruyor yani
NFK cım whatsApp tan bişey göndermişsin ama açılmıyor.Cansel foto gondersin, sana yollarim simdi
İyi bakalimmm.. Dene sen de. İns kerem icin uygun bi yontemdir ve basarili olur..
Tekrar gecmis olsun.. Sivi birikmis dedigin iktihap gibi bi sey mi?İns ilaclarla toparlarsin bacim.
Geniş gibi duruyor sanki. o mağazaya girmiştim bebek odası alacakken ama ona yakından hiç bakmadım. Fakat siyah olan araba yatakta o problem yok gibi el kol vurma olayı. yakından bi gidip bakayımda olmazsa alçak yatak alırım. ancak kısa bir süre sonra artık kendileri uyuyacak öyle düşünmüştüm. ayakta sallama ve yanına yatma olayı bizdede halaa var. her halukarda yere minder atacağım. ben seviyorum böyle minderli şeyler. daha zamanı var nasıl olsa. şu sezon bi bitsinde. acelem yok.Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar.
Nfkcım hiç anlamadım nasıl oluyo da sıvı birikiyo. Ödem gibi bişi geliyo aklıma ama doktora da sormadım. Fakat inşallah sıvıyı çektirmeye falan gerek kalmaz
Elifnazcım düğün ayın 31inde. Öncesinde de kına var inşallah. O vakte kadar bi miktar toparlasam süper olacak.
Colicoscum araba yatakları kullananlar hiç tavsiye etmiyorlar. Çocuğu uyutmak için yanona uzandığında sığamıyormuşsun ve kalkamıyormuşsun. Bi de vuruyormuş mutlaka elini kolunu.
Pamuk helvacım top mu varmış ordaçılgın kız bunlar :)
Sizlerden gelen cevaplar doğrultusunda şöyle bişi yapmaya karar verdim. Odasında zaten kare bi minder vardı park yatağın açık kapısına koyduğum. Bi de park yatağının içinde de sert süngerden bi yatak var. Bu ikisine aynı yüzü diktireceğim ve yatağın etrafına koyacağım. Düşse de kurtulurayrıca normalde de minder odada oturmasına falan iyi oluyo kışın vs... ben de onları tıkacak yer aramaktan kurtulurum evde ;D
Hadi hayırlısı bakalım.Bizde de düğün olabilir kardeşim biriyle tanışmış bizimkiler görüşmeye gidecek amanin hemen kilo vermeliyim bu yaza kadar
misafir iyide arka arkaya zor. hazır mantı falan al uğraşma. kimse yokmu yanındaYarın öğlen arkadaşlarım gelcek akşama da eşimin kuzeniyle eşi. Şaka gibi bugün de bi arkadaşım vardı aşırı yoğun günler geçiriyorum misafir ağırlıyorum hergün. Basit şeyler hazırlıyorum gerçi ama yoruldum tuvalet eğitimine de başlayamadım bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?