Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

pamukhelva, sen kızını özele vereceksin sanırım. sende heyecan v armi ya sanki ben okula başlayacağım. haftaya kayida gidecegiz arkadaşlar Müdüre uygun dille nasıl soylenir bizi iyi ogretmene verin??

yav ne kdr cok.kaynatmissinz okumaktan gozum agridi bende su ana kdr yazamamis olabilirim ama gecerli sebeplerim var an itibbari ile tum dolap iclerim.mis gb ve dupduzenli.keske hep boyle kalsalar ya yarin da esimle guzel bi dip kose silsupur yaptik siraa bicirik kizimin kiyafetlerini yika utule yerlestir hastane cantasi hazirla olaylarina geliyo ve ben cok heyecanlaniyorum cok az kaldi doguma a dostlar :)
nfkcim cok seviniyorum cis konusunun iyi gitmesine baska bi ortamda da alistiysa artk tamamdie aysecik darisi bizlerjn basina ins...bu arada tatil ne alemde cok keyifli geciyor sanirim
pembisim cok gecmis olsun cnm sivi birikmesini duymustum agrin cok.oluyor mu ins dugune kdr hepiniz toparlarsiniz
busmaican sende basliyosun ben napicam bu egitimii.kitaplarimiz adaptorumuz kulotlarimiz herseyimiz hazir tek eksigimiz cesarett
canselcim aslinda gec bile kaldigini dusunuyorum su anda herkes alttan alttan ayarliyor ogretmenleri yegenim de bu yil 1.sinifa.basliyo ordan biliyorum herkes begendigi ogretmeni ayarlamis.oluyo sonrada sozde kura cekiyolar yok mu hic tanidik birisi okulda
colicos yasir de keci.koyun hastasi su ist.un gobeginde bile biyerlerde illa rastliyo sonra tum gun onu dinliyorum meeeler beni sevdiii diyo :)
ilbilgee bende bosch kullaniyorum ve cok.memnunum
destiny sende ne var ne yok bu ara daha aktifisn sende tam.ne yazcagimi.unuttum.iyi mi bu kadarini bile.aklimda tuttuguma.sasiriyorum.ins bisey.unutmamismdr

pamukhelva sana yazmayi unutmusum sende ins.kurtulursun bi an once.au ehliyet davasindan sende erteledin dime tuvaletnl egitimini bizkmkinin de eli.bu ara surekli.pipiye giduyor hatta digerninsanlari da.ellemek.istiyo ne yapcam sasiriyorum

Canselim hemen girin olaya valla. Ama size içten tüyo lazım. Çünkü bazen öğretmenlerin dışardan duruşları ile başarıları çoook değişebiliyor. Bi de çok takılma sonuçta sizler de eğitimlisiniz ve çocuğunuza bolca destek olacaksınız

Borncum elinize kolunuza sağlık olsun. Hakkaten de az kaldı kız :) panikkkk hayırlısı ile sen de alırsın inşallah kucağına minik kızını... Ağrım oluyo tabi ama ilaçlara başladım inşallah düzelirim.

pamukhelva sana yazmayi unutmusum sende ins.kurtulursun bi an once.au ehliyet davasindan sende erteledin dime tuvaletnl egitimini bizkmkinin de eli.bu ara surekli.pipiye giduyor hatta digerninsanlari da.ellemek.istiyo ne yapcam sasiriyorum

Amanınnnnn :) Efe de antalyadayken altsız dolaşan çocuklarla oynarken dokunmaya çalışıyordu ilginç bişi gibi altını değiştirirken de dokunup bişiler geveliyo ağzında. Ben de sürekli "evet ordan çişimizi yapıyoruz" diyip duruyorum

Slm kızlar...
Colios ve nfk cım sağolun merak etmişsiniz, giremedim eşimin kuzeninin düğünü vs vardı bu ara. Birde canselin dediği gb mersine kaçamak yaptık, tatil modundayız. Canımız sıkkındı bu ara, biraz uzaklaşmak iyi gelir diye
Biliyorsunuz şubat gb uzun süren kanamam olmuştu, yine öyle oldu, bu sefer aşırı yoğundu, sanırsınız doğumdan çıkmışım içimdekiler boşalıyor. Neyse dr la falan uğraştım baya. Kansız kaldım, zor toparladım kendimi. Kanamayı ilaçla durdurduk şükür, rahim ağzında yara çıktı, yaradan hücre alıp kanser hücresi olup olmadığına bakacaklar, sonucum ctesi çıkacak. Ona göre de bi yöntem belirleyecek sanırım dr. Başta hiç kötü bişi aklıma gelmemişti, ama eşimin kaygıları vs ile de baya korkmaya başladım açıkçası. Neyse hayırlısıyla bi çıksın da sonuç. Kötü bişi çıkmasa da süreç can sıkıcı, yarayı yakma yada dondurma olayı var, gebe kalmayı düşünürsem ne derece etkileneceğm konusund net bişi yok. Ne bileyim can sıkıcı işte. Bizde tatile kaçtık biraz uzaklaşalım diye. Size de yazamadım kusura bakmayın, pek bişi yapasım yok, öyle alık alık etrafa bakıp duruyorum, neye uğradığımı şaşırdım:))

Aaa harikaymış. tamam ozaman. bende bir bakayım o halde.
Bi bak incele canım
Gecmiş olsun tekrardan canım o elini kullanmamaya calış en azından
Yaw senin şu resmi nezaman görsem canım türk kahvesi istiyor. şuan elimde türk kahvesi yudumluyorum bile. cemile saolsun çok güzel kahve yapıyor.
Kız kafanı dınlıyon ne guzel
En guzeli dddiğin gibi sanırım ben de macun falan almıcam
Bizim ceylin de aynı. Bezını cıkarıyor bezletmek istemıyor hadi çiş yapalım dıyorum onada yanasmıyor üstüne de gıdemıyorum hassas bı konu
Gercı dusup 1-2 kafayı vursalar bı daha dusmezler aslında:)
Nfk eşim çok tepki gösterdi evin içine eder diyor:))
Külot giyse de aynısı olmiycak mı?
Kızlarda farketmez belki ama erkeklerde malum bikaç metre öteye attırıyorlar :)
Puhahaaa:) ay cok guldum. Attırıyolar:)9
Bizde de düğün olabilir kardeşim biriyle tanışmış bizimkiler görüşmeye gidecek amanin hemen kilo vermeliyim bu yaza kadar
Hemen düğünü kurdun kız. Hem kılo vermesen nolcak 2 tane cocuk var herkes görür sanırım
Bu ara aktıfım:) cunku topik pek ılerlemıyor yetişebılıyorum:)
O anda eline sevdiği bir oyuncak ver yada sevdıgı bır sey yapmaya cagır. Dikkatini dağıt. Yapma falan deme daha da ınatlaşır

Kurtlu kızım yenı uyudu sabah 10 bucukta uyandı öğlende uyumadı. Sanırım öğle uykusunu bırakıyor. Gözunden uyku akıyor ama dırenıyor uyumamak için. Ne turlu turlu hareketler yapıyor uykusunu acmak için deli oluyorum

Canım inşallah kötü birley çıkmaz. Hiç olumsuz düşüncelere kapılma. Yara olayı çok oluyo ve duyuyoruz malesef. Benim yıllar önce bi tabıdığım yaktırmıştı diye hatırlıyorum. Allah kolaylık versin ve daha kötüsünü göstermesin. Kaçamak yapmanıza da çok sevindim bu arada kocanı takma o bir negatif ismail ikinci çocuk olayında da Allah ım ne derse o sonuçta.

Destinycim elim değil ayak bileğim canım

Nfk ve cansel yorumlarınıza çok güldüm :) Allahım sana geliyorum
Yani ilk gece korkusu gibi oldu bende bu tuvalet eğitimi korkusu :)

Destiny evlenmeyi düşünüyorlarmış bizimkiler de usülen tanışmaya gidecek çok hızlı gelişti işte bi terslik olmazsa evlenecekler yaza. Resimlerde zayıf olmak istiyorum işte naaparsın belki itici güç olur bana. 68im şu anda

Pembişim sen durumunu ve ilaçlarını instagramdan atsana bana hatta filmin varsa onu da at bi zahmet

Yarın öğlen arkadaşlarım gelcek akşama da eşimin kuzeniyle eşi. Şaka gibi bugün de bi arkadaşım vardı aşırı yoğun günler geçiriyorum misafir ağırlıyorum hergün. Basit şeyler hazırlıyorum gerçi ama yoruldum tuvalet eğitimine de başlayamadım bu yüzden

Aryacım eminim ki basit bi yaradır inşallah çabucak iyileşir çok geçmiş olsun canım benim

Gunaydiiin. Herkes uyurken ben neden uyaniyorim yaa
busmai anam babam yönteme dön canım sen kilot biraz bariyer gorevi gorur. hem altina kacirdigini anlarsin. diger turlu gitti bi kiyiya koseye yapti nerden bileceksin
Di mii?!
hahaha senin yorumu yeni gordum

nfk gulumsemeleri bile aynı yapmisiz. kopya ceken öğrenci gibi hissttim kendimi
Ahahahaaah, ben de guldum yaa
Milletin gelmesi bitmez. Aslinda anlasip grup halinde gelmeleri daha iyi bir kere de agirlarlarsin biter ama nerdeeeee?

Born, ooo epey isler yapmissin. O dolaplar yok muuu?.. Saatlerce duzeltiyorum, 2 gun sonra yine ayni oluyor ins kizcenin giysilerini de yikar utulersin de rahatca dogumu beklersin artik

Bizde de düğün olabilir kardeşim biriyle tanışmış bizimkiler görüşmeye gidecek amanin hemen kilo vermeliyim bu yaza kadar
Hayırlı uğurlu olsun insallah, kardeşin kaç yaşında ?
Görümce olmak yakışır sana

pamukhelva, sen kızını özele vereceksin sanırım. sende heyecan v armi ya sanki ben okula başlayacağım. haftaya kayida gidecegiz arkadaşlar Müdüre uygun dille nasıl soylenir bizi iyi ogretmene verin??
Vereceğiniz okuldan çocuğu mezun olan veliler en iyi referans olur canım , varsa çevrende araştırıp sorabilirsin, o referanslar doğrultusunda müdüre ; falanca Hanım'a ya da beye vermek istiyorum dersiniz,

hakkımızda hayırlısı olur insallah, aynen ben de çok heyecanlıyım...
benim ilk okul öğretmenim diksiyonu bozuk ve aşırı agresif bir bayandı, çarpım tablosunu bile kimse öğrenemedi , onun sayesinde matematik temelimiz sıfır, dershanede öğrendik ne öğrendiysek

1. Sınıf öğretmeni çok önemli Allah iyilerle karşılaştırsın insallah .....

Müdüre gidip iyi öğretmene verin deyince ; hepsi iyi der eminim , ya da ters birisi ise, laf eder mi bilemedim , bizimkiler de öğretmen seçmeye sözde karşı , ama müşterileri kaçmasın diye ses etmiyorlar !

Geçen yıl yine tecrübeli öğretmeni tercih etmiş herkes , bir sınıf 27, diğer sınıf 14 kişi, böyle saçma bir yerleştirme düzenleri var, sonra 27 kişilik sınıftakiler veliler şikayet ediyor, diğer sınıf daha ileride diye, e tecrübelide diretip yığılma yapan sizsiniz !

Bu sene de ; geçen yıl anasınıfında aynı sınıfta olan çocukların hepsini , aynı öğretmenin sınıfına alacakmış okul,

lakin o öğretmen de tecrübeli birisi, orta yaşlı....bu yıl yazdıranlar da dahil velilerin tamamı, kıdemli olduğu için o hanımı istiyor , o yüzden o sınıfın mevcudu yine bayağı kabaracak gibi duruyor ,
ben de daha az mevcutlu olan diğer sınıfa yazdırmak istiyorum , önümüzdeki hafta öğretmenle tanışmaya gidicem,
O öğretmenin de ikinci yılıymış işinde, yeni mezun olmasından ötürü veliler onu istemiyor, ama bazı yönlerden yeni mezun olması daha bile iyi olabilir diye düşünüyorum ben,
Hem de çocuk değişik arkadaşlar tanısın, biraz açılsın,
insallah eski arkadaşlarından ayrılmayı sorun yapmaz da bizim kız...

Âmin , insallah canım ...
Evet ben birkaç gün denedim, çiş tamam götürdükçe yapıyor da , büyük tuvaleti hiç bilmiyor, birazcık ondan rahatsız olup söylemesini bekliycem...
Bizimki şimdilik başkasını ellemek istemiyo Allah'tan Ama bezini açınca kaçıp uzun müddet bağlatmıyor, oynayıp duruyor ..
Geçmiş olsun canım , olumsuzu düşünüp kendinizi üzmeyin, Allah'ın izni ile tertemiz çıkacak sonucun....
Dua edicim ben de insallah senin icin...
Bebek için Allah ne takdir ettiyse o olur canım , insallah Aryaya kendi gibi kıvırcık kuzu bi kardeş versin Allah ... Sağlıkla ..

Kolay gelsin canım, misafir trafiğin yoğunmuş

Son düzenleme:
Günaydın kızlar , hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün olsun insallah hepimiz için.

Colicos tecrübeli üyeliğin hayırlı olsun (;

Günaydınlarrr. Ayy sabah sabah başmıma gelenler. resmen adranalin yaşadım. korku flimi gibiydi. inanamıyorum yaa. kv, bizim kız, kaynım ve ben arabada gidiyorduk. arabayı kaynım kullanıyordu. beni işe bırakıp oradanda hastaneye geçecekler. işte giderken bir gölge gördüm anlık, ve alnıma şak diye birşey çarptı ama bayaa sert çarptı. anlam veremedim sağıma bir baktım 3 cm boyunda çapıda bi 1,5-2 cm kadar var. kocaman bir arı. ben panik tabi avazım çıktığı kadar bağırıyorum. arı arabanın içinde cirit atıyor. yeğeniminde arıya alerjisi var yani soksa hastaneye yetiştiremeyiz. ki o boyutta bir arı nekadar zehirli kimbilir. biz panik olunca kaynımda saolsun bayaa soğuk kanlı bir vaziyette arabayı kenara çekti içerden camı açtı o arada elimi kapıya uzattım açtığım gibi indik arabadan. arı dışarı çıktı bi şekilde ama ben işe gelene kadar mahvoldum. elim ayağım boşalmış resmen. kimseye bişey olmadı ama olabilirdi. çok korktum. zaten en ufak böcekten korkan biriyim.

Çocuğun eğitim hayatı ve öğretmenler. evett. çok önemli bir konu. bu konuda çok araştırıcı olmak lazım. seninde değin gibi en büyük referans mezun edilen çocuklar ve velileri. kimisi görevini layıkıyla yaparken kimiside umursamıyor bile . örneklerini malesef görüyoruz. sınıfın başarı durumu öğretmeninde başarısıyla alakalı. öncelikle başarı düzeyi yüksek olan sınıfı bulmak lazım. İnşallah iyi bir öğretmene düşer. sabırlı, psikolojik sorunları olmayan v.s vs.. allah iyilerle karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…