Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Batuhanda babadan çok hep anne der. hatta geriden anneeee diyerek gelmesi beni öldürüyor. ağzında çok laf var ama net birşeyler söylemiyor cümle olarak. iki kelimeyi geçmiyor çoğunlukla. bekleyelim bakalım nasıl olsa konuşacak. amann dikkatli olalımm konuşuncada evde ne konuşuldu ne yapıldı hepsini aktaracak ev ahalisine hatta tanımadığı birilerine bilee. bunun örneklerine yolculuk esnasında işe gelirken giderken falan çok yaşadım. anne kıpkırmızı bir modda. ha haah.

Off yaaa zararlı ne yokki şu memlekette. herşeyden bişey çıkarıyorlar. attığımız her adımdan korkar olduk artık. sağlıklı bişey yokk. gelecek nesiller için çok korkuyorum.

Batuda kucaklar bütün hayvanları. gerçeğe yakın yılanlarda dahil. çok cazip geliyor.

ayrıca özel ders mi alıcaksın. belki o şekilde kendinden daha emin olabilirsin.

tamam canım bekliyorum ozaman nfk gelince.
Cansel foto gondersin, sana yollarim simdi
Yok canım bugün misafir var tamamen boş olmam lazım 3-4 gün
Bebek görmeye geliyolar posta posta

Nfk yöntem çocuklar üzerinde başarılı sonuç vermiş bencesi sencesi yook

Evet güzel
İyi bakalimmm.. Dene sen de. İns kerem icin uygun bi yontemdir ve basarili olur..
Tekrar gecmis olsun.. Sivi birikmis dedigin iktihap gibi bi sey mi? İns ilaclarla toparlarsin bacim.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar.

Nfkcım hiç anlamadım nasıl oluyo da sıvı birikiyo. Ödem gibi bişi geliyo aklıma ama doktora da sormadım. Fakat inşallah sıvıyı çektirmeye falan gerek kalmaz

Elifnazcım düğün ayın 31inde. Öncesinde de kına var inşallah. O vakte kadar bi miktar toparlasam süper olacak.

Colicoscum araba yatakları kullananlar hiç tavsiye etmiyorlar. Çocuğu uyutmak için yanona uzandığında sığamıyormuşsun ve kalkamıyormuşsun. Bi de vuruyormuş mutlaka elini kolunu.

Pamuk helvacım top mu varmış orda çılgın kız bunlar :)

Sizlerden gelen cevaplar doğrultusunda şöyle bişi yapmaya karar verdim. Odasında zaten kare bi minder vardı park yatağın açık kapısına koyduğum. Bi de park yatağının içinde de sert süngerden bi yatak var. Bu ikisine aynı yüzü diktireceğim ve yatağın etrafına koyacağım. Düşse de kurtulur ayrıca normalde de minder odada oturmasına falan iyi oluyo kışın vs... ben de onları tıkacak yer aramaktan kurtulurum evde ;D

Nfk eşim çok tepki gösterdi evin içine eder diyor:))
Külot giyse de aynısı olmiycak mı?
Kızlarda farketmez belki ama erkeklerde malum bikaç metre öteye attırıyorlar :)

Bizde de düğün olabilir kardeşim biriyle tanışmış bizimkiler görüşmeye gidecek amanin hemen kilo vermeliyim bu yaza kadar

Nfk eşim çok tepki gösterdi evin içine eder diyor:))
Külot giyse de aynısı olmiycak mı?
Kızlarda farketmez belki ama erkeklerde malum bikaç metre öteye attırıyorlar :)
Her halukarda evin icine ediliyor bacimbacim

Kulot giymezse dedigin dogru. Sadece oldugu yeri degil belli bi alani da pisletebilir ki; bu cok daha can sikici olur. Kulot tazyigi ve etki alanini kisitlar. İstersen bir kez dene

Bizde de düğün olabilir kardeşim biriyle tanışmış bizimkiler görüşmeye gidecek amanin hemen kilo vermeliyim bu yaza kadar
Kiz bu yaza hemen evleneceklerine nasil emin oluyosun? Sen azmedersen yaparsin elbet. Dogum kilosu cabuk gidiyor. Biraz gobek icin egzersiz calisirsin tamam

İlbilge, abimin bulasik mak bosh. Modelini bilmiyorum ama biraz pahali sanirim. 5 sene once 2,5 bin liraya almislardi. Yanlis hatirlamiyorsam 9 programi var, dijital ekranli falan.. Ama simensin de iyi old biliyorum. Alinca kaliteli bi urun almak gerek ama cafcafli ozelliklere pek aldanmamak lazim. Benim makine 3 programli ama is goruyor yani

Pamuk helva, direksiyon egitimleri basliyor demek. İlk basta cok heyecan yapiyor insan ama sonra stres keyfe birakiyor yerini. Sen de akan trafikte baslayacaksin muhtemelen. Hocayi iyi takip edersen Allahin izniyle yaparsin bacim.

ilbilge, bosch kullanıyorum bende memnunum. siemensle bosh aynı fabrikada üretiliyor. barkodlari bile birbirine çok yakın buzdolabı alırken farkettik urunlerin bazıları bire bir aynı iksinden başka tavsiye edeceğim mielle var biraz daha tuzlu diye biliyorum.

busmai anam babam yönteme dön canım sen kilot biraz bariyer gorevi gorur. hem altina kacirdigini anlarsin. diger turlu gitti bi kiyiya koseye yapti nerden bileceksin

Her halukarda evin icine ediliyor bacimbacim

Kulot giymezse dedigin dogru. Sadece oldugu yeri degil belli bi alani da pisletebilir ki; bu cok daha can sikici olur. Kulot tazyigi ve etki alanini kisitlar. İstersen bir kez dene
hahaha senin yorumu yeni gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…