Batuhanda babadan çok hep anne der. hatta geriden anneeee diyerek gelmesi beni öldürüyor. ağzında çok laf var ama net birşeyler söylemiyor cümle olarak. iki kelimeyi geçmiyor çoğunlukla. bekleyelim bakalım nasıl olsa konuşacak. amann dikkatli olalımm konuşuncada evde ne konuşuldu ne yapıldı hepsini aktaracak ev ahalisine hatta tanımadığı birilerine bilee. bunun örneklerine yolculuk esnasında işe gelirken giderken falan çok yaşadım. anne kıpkırmızı bir modda. ha haah.Tünaydın kızlar , pembiş geçmiş olsun, ilaçlar ve bileklikle şifa bulursun insallah...
Cansel maşallah kuzuyaSelim de ablasına göre konuşma bakımından epey geriden geliyor, adam 18 ay anne demedi ya hu Sağlıklı huzurlu olsunlar da , herşeyi başarır kuzucuklar insallah
Busmai. Bizim dobik zaten bezlenmek istemiyor , senin yöntemi mi denesem acaba düşünüyorum. Orada top var diyo eli popoda sürekli , birşey demiyorum da, ne bezini temizletmek istiyo ne de bez taktırmak, şaşırdım ben de ne yapacağımı
Nfk, maşallah pıtırcık hanımefendiye
Destiny , en güzeli boş fırça ve su şimdilik sanırım, macunların hepsi için kanserojen zararlı deniyor
Colicos, timsahı bile seven kuzuya maşallah , Selim de çok seviyo hayvanları, kucaklamaya çalışıyor her gördüğünü hatta
Kursa gidip ders için randevu alıcam, heyecanlıyım şimdiden
Hepinize hayırlı huzurlu günler
Cansel foto gondersin, sana yollarim simditamam canım bekliyorum ozaman nfk gelince.
İyi bakalimmm.. Dene sen de. İns kerem icin uygun bi yontemdir ve basarili olur..Yok canım bugün misafir var tamamen boş olmam lazım 3-4 gün
Bebek görmeye geliyolar posta posta
Nfk yöntem çocuklar üzerinde başarılı sonuç vermiş bencesi sencesi yook
Evet güzel
Tekrar gecmis olsun.. Sivi birikmis dedigin iktihap gibi bi sey mi?Sıvı birikmiş ve incitmişim. İlaçları ve bilekliği kullanıp 15-20 gün sonra kontrole gelicekmişim.
Colicos bu erkek çocuklarının küçüklükten sevmeleri bi tuhaf valla :)
Nfkcım Ayşeciğime bravo valla. Gezmeler güzel geçiyodur inşallah
Ne yapacaksın pembişim, düğünü düşün.İlbilgecim mümkün mübi de bu kuduruk veletle...
Her halukarda evin icine ediliyor bacimNfk eşim çok tepki gösterdi evin içine eder diyor:))
Külot giyse de aynısı olmiycak mı?
Kızlarda farketmez belki ama erkeklerde malum bikaç metre öteye attırıyorlar :)
Kiz bu yaza hemen evleneceklerine nasil emin oluyosun?Bizde de düğün olabilir kardeşim biriyle tanışmış bizimkiler görüşmeye gidecek amanin hemen kilo vermeliyim bu yaza kadar
hahaha senin yorumu yeni gordumHer halukarda evin icine ediliyor bacimbacim
Kulot giymezse dedigin dogru. Sadece oldugu yeri degil belli bi alani da pisletebilir ki; bu cok daha can sikici olur. Kulot tazyigi ve etki alanini kisitlar. İstersen bir kez dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?