- 8 Ağustos 2011
- 12.606
- 14.882
- 498
çocuklar için belki daha kolay olur ama anne için yeni birini aramak, onda karar kılmak, güvenmek, alışmak..Aslında çok sevecen canayakın birisi olursa alışabilir diye düşünüyorum. yani kendimi onun yerine koyduğumda batu hemen alışabilecek yapıda. efe farklı olabilir tabi. her çocuk alışamaz yada eski bakıcısını arayabilir. böyle çok sevecen birini bulmak zor tabi.
Benim için kv çok büyük bir avantaj. bırakma niyetide yok aslında ama eğitim almasını da istiyor. ancak batunun gidceği kreşte çiş eğitimi vermiyorlar. altı bezli olmaması lazım. ben birazdaha bilinçli olması taraftarıyım. yani bu sene vermek istemiyorum. patronumun eşide biraz daha beklemem taraftarı. bana öyle söyledi.
İnsanlar bir tuhaf. Batudan hiç beklemezdim ama bu konuda batuda çok aktif çıktı. baskın ve korkusuz. ve ona hayır annecim o kardeş. kardeşlere vurulmaz hadi cici yapalım dediğimde onu da yapıyor. nasıl yetişirse öyle devam eder.Herkese günaydınnnn...
İlbilgecim geçmiş olsun düzeldi mi kuzucuk?
Pembişim ne güzel olmuşş, kahvaltıya gitmeyi bende çok severimm, ama çocukla hiç keyif yapılmıyor malesef:/
Nfk cım yeni uyandım, hatta tam uyanamadım, çocuğa bi kahvaltı hazırlasamm... Bi de biz kahvaltı yapsakk... Sonrası bizde de belli değil.
Bu arada dün bi doğumgününe gittik, oldukça fazla çocuk vardı, hepside 4 yaştan küçükçocuğun biri sürekli vurmaya çalışıyordu aryaya. Annesi de bi tuhaf.. Arya ortama alışınca, bu sefer o da ona vurmaya başladı, annesi çılgına döndü bu sefer. Çocuğumun bu halinden memnun olacağım hiç aklıma gelmezdi ama kadın öyle sinirdi ki, kendi çocuğu herkese vururken sorun yok, başkaları vurunca, surat beş karış. Uyuz oldum anlayacağınız. Neler diyorum ben yaa???
Doğru düşünüyorsun haklısın ama kadının durumuda belli yani. efenin çok hareketli bir çocuk olmasından dolayı öyle düşünüyorum ben. biz bile zor yetişiyoruz çocuğun bütün ihtiyaçlarına. Hiç kolay değil ama alışmak zorunda yanii. stres mecburen olur alışana kadar.çocuklar için belki daha kolay olur ama anne için yeni birini aramak, onda karar kılmak, güvenmek, alışmak..
bunların hepsi zaman gerektiriyor.. ve stresli de bi süreç..
kv ile yakın olmak çalışan kadın için büyük nimet, hele de bakmaya gönüllüyse..
benim kv canı isteyince ver sevelim der, bütün gün onlarda kalsın ister.
ama genel olarak programlı yoğundur, iki gün bırakmak istesem bakmaz, bakamaz yani..
okulun öyle olduğunu bilmiyordum, buradaki çoğu okul tuvalet eğitimini de veriyor.
özel okul olunca her türlü kabul, sonuçta para kazanıcaz diye bakılıyor.
hava kapalı yağmur yağacak diye düşünürken yine güneş çıktı. ne kadar sıcak hava?!
hiç çıkasım yok ama, ayşecik için parka gidiyoruz..
Nee çocukmu istiyorsun? gerçektenmi. Allah gönlüne göre versin.Yok ya ben gönül eğlendirseydi kızardım ama ciddi sonuçta :)
Bebiş istiyorum ben başka şeyler umrumda değil :)
Canımm sendemi ankaradaydın.Ankara'ya gidiyoruzzzzzzz.
Ne nemi çekiliyor nede kurusu. off çok sıcak.nfk Ankaranın kuru sıcağıda fena olmaz mi. geceler iyide gunduzleri yakıyordu güneşi. belki biz neme alışkın olduğumuz içindir
Ev bulma çalışmalarına girmedik henüz. sezon bitimi bakıcaz inşallah. şuan hiç boşyer yok olsada 2-3 kat pahalı. hem isteğin gibi güzel bir ev bulma şansın daha yüksek sezon sonunda.aman birde değişmiş kk biraz iyi birazda kötü olmuş
pamuk helva cansel demekki okul arayışlarınız başladı ayy hadi bakalım bizde o günleri görebilecekmiyiz acep
colıcos ev işiniz ne oldu canım bulabildiniz mi?
busmai kızz maşallah misafirlerin bitmiyor bir düğünde sizde demek hayırlısı olsun şimdiden ilk kez mi görümce olcan?
born kolay gelsin canım işlerini kolaylamışsın planlarda yapılmış annenlerdede kalacaksın ohh negüzel
Tatilinin güzel geçmesine sevindim. eve dönmenin keyfide bi ayrı. özleniyor dimi.bizimde tatilimiz güzel geçti allaha şükür ama bitti tabi her güzel şey gibi
eee bizde sonunda memeyi bıraktık
evdeyken halledelim şu işi dedim ama korktuğum gibi olmadı 5 gün oldu bırakalı allaha şükür hallettik
arada bir istiyor ama vermiyorum bakalım böyle böyle unutur inşallah bizden haberler şimdilik bu kadar işlerimi
yoluna koyayım inşallah aktif şekilde aranıza dönerim hepinizi öperim
Geçmiş olsun. şimdi nasıl.Selim de bazı geceler çok sık anne diye ağlıyor , dün gece de öyleydi , bir sağa bir sola huzursuz dönüp duruyor, karnı mı ağrıyor dişi mi bilmiyorum ama var bi sıkıntısı ....
Allah şifalar versin , insallah iyi olur yola çıkana kadar,
Hangi modeli aldın cnm, bende bosh markalı var arızalandı, tamire gitti geldi, düzelmedi...ben de bu defa siemens almayı düşünüyorum....
Iyi tatiller canım. Pembişin dediği gibi sabah erken saatte kimseler olmaz o zaman tertemiz girsin kuzucuk
Ben de Selim'i Kızılcahamam da sokmadım da Ramazan olduğu için herkes iftar sonrası. Havuza hücum ediyordu, kalabalığa sokmak istemedim..
Insaallah iyileşirsiniz o güne kadar cnm Allah şifalar versin
Ipek çok minnoş daha annesi, oyy yerim onu çok tatlı
Oğlanlar daha cesur bu konuda , bizimkine kalsa gördüğü bütün sulara atlayacak, ama yıkarken ağlıyo eşek
Canımmm. çok sevindimm. eşinin pimpiriklenmeside normal yani. kimbilir nekadar üzüldü korktu, içinde ne fırtınalar koptu. birtanecik eşisin.umarım tedaviyle ve kolaylıkla atlatırsın inşallah.Kızlar sağolun geçmiş olsun dileriniz için. Bugün sonucumu öğrendim dr temiz dedieşim öyle pimpiriklenmişti ki sanıyorsunuz son günlerimi yaşıyorum. Biraz da annesinin de kanser hastası olması nedeniyle aynı korkuları yaşadı sanıyorum. O öyle davranınca bende kötü düşünmeye başladım ama bişi çıkmadı şükür. Yarın dr a gideceğim bakalım nasıl bir tedavi süreci olacak. Tatilden dün gece döndük, kısa ama güzel geçti. Zaten bir haftamız kaldı, sonra başlar bir koşturmaca.
Canselim demek sende de vardı yara? Nasıl tedavi ettiler yakarak mı, dondurarak mı? Kısa sürüyor sanırım ama internette iyileşmesi 1-2 ayı buluyor yazıyor. Gebeliği etkileyen bir durum olur mu diye de korkuyorum. Birde birkaç yerde bulaşıcı olabilir gb bişiler de okudum, ilişki olayına da girmemek lazım sanırım? Gerçi yarın dr a da soracağım bunları ama senin bi sıkıntın kalmadı değil mi şuan?
Ev buldunuzmu ne yaptınız. insanın taşınma durumunda hiç bişey yapası gelmiyor seni anlıyorum. ben herşeyimi yıkadım ütüledim hurçladım. kırılacak eşyaları sarıp sarmaladım bolca. toplama yerleştirme işini nakliye şirketide yapıyor sigortalı ama güvenmiyorum, çok değer verdiğin eşyaların kırılınca sigortanın bi anlamı kalmıyor. taşındığımız evimizde yüksekte olunca asansörlü tutmuştuk. birtane bardağımız dahi kırılmadan geldi herşey allahtan. ıyy toplaması bir dert yerleştirmesi bir dert. allah kolaylık versin yorucu walla. bence dip köşe temizlik yapmana gerek yok. boşa yorma kendini. genel temizliğini yaparsın biter. hemen taşınacaksın nasıl olsa.günaydın canım.. düzene girdik de, zaten taşınıcaz psikolojisiyle hiç temizlik yapasım yok.
ev almış başını gidiyor, çok dağınık. ne olacak benim bu halim?!
oo, haftasonu sahil hiç çekilmiyordün akşam eşim inelim, dondurma yiyelim dedi.
aman dedim, beni kalabalığa sokma. evde yeriz dondurmayı
okul kural demek. öyle güzel öğreniyorlarki sıraya girmesini, beklemesini.Aklımda olan iki kreşe de bakıp geldik. Bir tanesi daha ev ortamı gibi ve üç katlı. Merdiven olayı insanı korkutuyor ne kadar kapı kapatsalar da. Diğeri ise tek katlı bir bina ve herşey daha profosyonel görünüyor. Biz ordayken 2012lilerin grubu geçti. Minicikler yaaaaaa. Bi de güzelce sıraya giriyorlar vs. Bizimkini hayal edemedim o halde :) Bizimkilere kalsa hemen yolla çocuk düzene girsin diyorlar. Ama ben zorunlu olmadıkça üç yaştan önce istemiyorum dediğim gibi. Yatakhaneleri falan yedi cücelerinki gibi çok şeker :) bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek??
Evet, bize de oyle olmamis miydi?.. Herseyden sikayet ediyoruz ama, yazin hamile olmak gercekren guc. Born sanirim ekim basinda dogum yapacak.born canım hamileliğin sonlarında iyice yazı yaşadın. onunda etkisi olur. nekadar kaldı doğuma??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?