- 8 Ağustos 2011
- 12.604
- 14.869
- 498
Evet ya, cekmekoy o bakimdan harika. Hatta esimle dusunduk yakacik tarafi da hem yuksek hem ormanlar icindeŞeker portakalım, kesinlikle çocukla gezilecek bir yer değil. bide aldığın şeyi olcup biçip alıyorsun. fırsatı degerlendirip kaçtık.
nfk, sen buraya taşın burası pufur pufur. gecen kardedim geldiğinde akşam çocukları uyuttuk kadıköye indik inan sanki antaltaya'ya inmiş gibi hissettim okadar nem vardı. bizim buralar denize uzak ve yüksekte kaldığından okadar sıcak hissedilmiyor.
canim senin kiz da daha iyi olmus ins bi an once tamamen kurur da rahatlar bu hamileligimde ciddi bi dis skntisi cektm.dis.agrisi deyince.hemen cok.kotu.oluyorum ins acil sifalar olsun fistiga...biz de evt cok sukur bitirdik.simdi saglikla.gelsn ins dedigin gb ama.kendimi fil.gb hissediyorum esim de yuruyus yapalim.diyo ama en sevdigim yerlere bile.gitmek bana eziyet geliyo bilmiyorum.ne olucak halim ins eylulde havalar serinler ama pek de havalarla alakali degil.galiba bi garip oldu.vucudum.kulce gibiyimÇok sağolun kızlar , güzel sözleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için, bugün daha iyi çok şükür , antibiyotiği dün bitti iltihap kurur insallah...
Pembiş, hayırlısı olsun cnm, içine hangisi sinerse orası olsun, insallah teyzeniz iyileşir de gönlünden geçirdiğin gibi 3 yaşına kadar evde kalır kuzucuk ...
Colicos hoşgeldin cnm ... Ankara'ya gidip gelmişsin ne güzel ...
Cansel. Sizin oralar nereler, fotograflarda da orman manzarası görünüyor galiba , sayfiye yeri gibi ne güzel (; güle güle oturun insallah ..
Okul konusunda hayırlısı olsun cnm, arTık istanbulda az mevcutlu sınıf bulmak da zor galiba , hatta bizim burada sokaklarda parklarda da yürümüyor . Hatta hatta Türkçe konuşana rastlarsam sevinip öpecek noktaya geldim , kaçsam buralardan diye planlarım var kafamda , ama işler güçler işte );
Born ellerinize sağlık cnm, sağlıkla doğup giyinsin cicilerini prenses insallah .....
ben de Eylül ortasında doğum yapmış ve son ay sıcakların da tesiri ile kendini 1000 kilo hisseden birisi olarak, seni çok çok iyi anlıyorum , o Ağustos yaşadığım en sıcak Ağustostu kesin ); Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz , en ideal doğum zamanlaması gerçekten...
Nfk, yerim o cimcimeyi, darısı başımıza tembel oğlanlar n'olacak
Ev konusunda hayırlısı olsun. Kartal da çok güzel. Benim de gönlüm kavacık, beykoz, Çubuklu. Çengelköy'de.. Çok seviyorum oraları...
Şekerportakalım , bayılıyorum sizin hafta sonu aktivitelerinize. Dolu dolu verimli... Allah sağlık mutluluk versin
Hayırlı huzurlu geceler,Allah rahatlık versin hepinize
atalar diye bi mahallesi var, orayı beğeniyoruz. eşim bu akşam gidip birkaç yere bakacak inş hayırlısı olsun bakalımmYakacık tarafıda güzel. Kartal'da eskiden bi akrabam oturuyordu. oralarda güzel. çok yakın değildi binalar yerine göre değişir tabi. gönlüne göre bir yer olur inşallah
1 en geç 2 ay içinde canım..canselcim sat a gore eylulun son haftasi ama doktor kurban bayramini bulabilecegini soyluyor ama temmuzda dogum yapmakla bir degilmis temmuz yaridinda kurtulmus yaw bunda tum yazi en agir zamanlarda geciriyorum ve surekli bi eller ayaklar sis gozukmemeskne ragmen hissiyat oyle pek yuruyus fln yapmiyorum ondan olabilir
nfkcim siz de yakin zamanda mi tasiniyosunuz bu arada aysecigin alismasina da cok sevindim.darisi basimiza ins
inş zamanı gelince kolaylıkla alışır bebeler..Nfk, yerim o cimcimeyi, darısı başımıza tembel oğlanlar n'olacak
Ev konusunda hayırlısı olsun. Kartal da çok güzel. Benim de gönlüm kavacık, beykoz, Çubuklu. Çengelköy'de.. Çok seviyorum oraları...
hayırla huzurla oturun inş, gönlüne sinen bi yerde oturmak ne büyük mutluluk.Günaydın kızlar. istanbul'u nerdeyse semt semt dolaşıp. 7. evden sonra ilk defa gonlumuzegire bir evde oturuyorum.cekmekoy'de oturuyorum. Şile yolu uzerinde Özyeğin Ünv. biraz ilerisi. Şile'ye yakınız yani. İstanbul dışı sayılırkarsimiz orman. Allah herkesin gonlune gore bir ev nasip etsin.
tatlı dilli, güler yüzlü, oy ceylan yüzlüüüpembis bende sana katılıyorum. pamuk helva gerçekten çok tatlı dilli
Ben sabahın 8 inde ayaktaydımda herkezler nerde acabaa.günaydııııııııın!!! tembel gacılar, hadi kalkın!
atalar diye bi mahallesi var, orayı beğeniyoruz. eşim bu akşam gidip birkaç yere bakacak inş hayırlısı olsun bakalımm
1 en geç 2 ay içinde canım..
inş zamanı gelince kolaylıkla alışır bebeler..
kavacık, beykoz, çengelköy istanbulun en güzel yerleri.. iki ay önce eşim beykozdan arsa bakıyordu.
ortak falan alırız da içine müstakil ev yaparız diye. adamın tüm hayali bu. ama gel gör oralar zaten
zengin kurtlar tarafından paylaşılmış, bir karış toprak yok.. inş gönlüne göre olur, nasibinde varsa gelirsin bu taraflara
hayırla huzurla oturun inş, gönlüne sinen bi yerde oturmak ne büyük mutluluk.
sabah bile güzel uyanır insan
tatlı dilli, güler yüzlü, oy ceylan yüzlüüü
kv de taşınacakmı sizinle birlikte. aynı mahalledemi bakıyorsunuz.Evet ya, cekmekoy o bakimdan harika. Hatta esimle dusunduk yakacik tarafi da hem yuksek hem ormanlar icinde
Zaten sayili zaman, ben her yere giderim.
Ama daha once de demistim ya kv yine yakin olalim istiyor, oralar uzakmiss gelemezmisssskartal tarafina yogunlastik bu ara, bakalim nasibimiz nerede?..
Canım yaa allah sabır ve kolaylık versin.zor bayaa sıcaklarda çok bastırdı. off eller ayaklar şişmesin aman hamileliğimin son zamanlarında benim şişmişti bayaa çok sıkıntı oluyor. allahtan sende yokmuş. keşke yürüyüş yapabilsen iyi olurdu. doğumu kolay atlatman açısından.canselcim sat a gore eylulun son haftasi ama doktor kurban bayramini bulabilecegini soyluyor ama temmuzda dogum yapmakla bir degilmis temmuz yaridinda kurtulmus yaw bunda tum yazi en agir zamanlarda geciriyorum ve surekli bi eller ayaklar sis gozukmemeskne ragmen hissiyat oyle pek yuruyus fln yapmiyorum ondan olabilir
nfkcim siz de yakin zamanda mi tasiniyosunuz bu arada aysecigin alismasina da cok sevindim.darisi basimiza ins
Evet canım. bende ankaraya apar topar gitmek zorunda kaldım. perşembe sabahı bir telefon geldi. kardeşim rahatsızlanmış hastaneye yatırmışlar. beni görmek istemiş. durumu biraz ağırdı. o yüzden gittim.Çok sağolun kızlar , güzel sözleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için, bugün daha iyi çok şükür , antibiyotiği dün bitti iltihap kurur insallah...
Pembiş, hayırlısı olsun cnm, içine hangisi sinerse orası olsun, insallah teyzeniz iyileşir de gönlünden geçirdiğin gibi 3 yaşına kadar evde kalır kuzucuk ...
Colicos hoşgeldin cnm ... Ankara'ya gidip gelmişsin ne güzel ...
Cansel. Sizin oralar nereler, fotograflarda da orman manzarası görünüyor galiba , sayfiye yeri gibi ne güzel (; güle güle oturun insallah ..
Okul konusunda hayırlısı olsun cnm, arTık istanbulda az mevcutlu sınıf bulmak da zor galiba , hatta bizim burada sokaklarda parklarda da yürümüyor . Hatta hatta Türkçe konuşana rastlarsam sevinip öpecek noktaya geldim , kaçsam buralardan diye planlarım var kafamda , ama işler güçler işte );
Born ellerinize sağlık cnm, sağlıkla doğup giyinsin cicilerini prenses insallah .....
ben de Eylül ortasında doğum yapmış ve son ay sıcakların da tesiri ile kendini 1000 kilo hisseden birisi olarak, seni çok çok iyi anlıyorum , o Ağustos yaşadığım en sıcak Ağustostu kesin ); Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz , en ideal doğum zamanlaması gerçekten...
Nfk, yerim o cimcimeyi, darısı başımıza tembel oğlanlar n'olacak
Şekerportakalım , bayılıyorum sizin hafta sonu aktivitelerinize. Dolu dolu verimli... Allah sağlık mutluluk versin
Hayırlı huzurlu geceler,Allah rahatlık versin hepinize
Annem buraya gelin geldiği için çok bağlı , ayrılmak istemiyor , yalnız olduğu için ben de ondan ayrılamıyorum ); yoksa 1 dk durmam doğup büyüdüğüm bu semtte, çok değişti çok aşırı kalabalıklaştı ve bozuldu buralar maalesef...senin beğendiğin yerlerde güzel. Keşke bu taraflara gelseniz
günaydııııııııın!!! tembel gacılar, hadi kalkın!
atalar diye bi mahallesi var, orayı beğeniyoruz. eşim bu akşam gidip birkaç yere bakacak inş hayırlısı olsun bakalımm
1 en geç 2 ay içinde canım..
inş zamanı gelince kolaylıkla alışır bebeler..
kavacık, beykoz, çengelköy istanbulun en güzel yerleri.. iki ay önce eşim beykozdan arsa bakıyordu.
ortak falan alırız da içine müstakil ev yaparız diye. adamın tüm hayali bu. ama gel gör oralar zaten
zengin kurtlar tarafından paylaşılmış, bir karış toprak yok.. inş gönlüne göre olur, nasibinde varsa gelirsin bu taraflara
hayırla huzurla oturun inş, gönlüne sinen bi yerde oturmak ne büyük mutluluk.
sabah bile güzel uyanır insan
tatlı dilli, güler yüzlü, oy ceylan yüzlüüü
Günaydın cnm Allah kolaylık versin size de, istanbul iki gündür daha iyi, kuvvetli rüzgar esiyo, bu da nemi ve sıcaklığı azaltıyor biraz da olsa çok şükürGünaydınlar tatlişkolar. huzurlu mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum. birazda serin bir gün istiyorum yaaa. çok sıcakkk. dün burası gölgede 39 derece ölçülmüş düşünün artık gerisini.
Allah şifalar versin kardeşine canım , şimdi nasıl ?Evet canım. bende ankaraya apar topar gitmek zorunda kaldım. perşembe sabahı bir telefon geldi. kardeşim rahatsızlanmış hastaneye yatırmışlar. beni görmek istemiş. durumu biraz ağırdı. o yüzden gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?