Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın tatliskolar. İşyerinden kk giremiyorum. Sayfa güvenlik uyarısı veriyor neden acaba telden girdim şimdi. Zor geliyor burdan yazmak. Çok enteresan dimi ya. acaba işyerinde bu sayfayla ilgili bişey yapılmış olabilirmi.

Nasıl oldu diyecektim, cevap gelmiş. Güle güle kullan canım.fotoları bekliyoruz.

Benim var canım kenwood marka. 7 yıl önce almıştım. İlk iki yıl bir hevesle kullandım sonra rafa kalktı.
Neden kullanıyorsun. bence kullanmalısı n.

Gunaydin canlar..

Dun sabah 6da kalkip aksam da gece yarisindan sonra yatinca sabah kalkamadim. Bi uyandim saat 8.15 esimi uyandirdim, apar topar cikti. Neyse aysecikle kahvalti ettik. Simdi o, elinde kalem salonda karalanmadik duvar birakmamak icin buyuk bir azimle calisiyor Ben de pc den siteye girmeye calistim, 'kotu amacli yazilim uyarisi" diyor acilmadi Var mi boyle bi seyle karsilasan?..

Semt pazarina gitmeyi dusunuyorum. Ufak tefek alisveris yapam da kendime gelem

Oyy ankaradasin demek. iyi eğlenceler. Bakıcı olayina sevindim. Biraz stress oldun ama herşey olacağına varıyor.

o zaman genel bir uyarı neden acabaa bende bundan bahsettim. Telden nasıl giriyoruz peki anlamadım.

Pazar gününden beridir bir mide ağrısı musallat oldu anlatamam yemek yiyorum direkt başlıyor, yemiyorum daha farklı ağrıyor ilaç da aldım ama bana mısın demiyor. 1 saattir uyanığım ağrıdan
Canım çok geçmiş olsun. Stresten sanırım.

Dun program da macerali gecti. Mangali goren geldi, goren geldi. Yaklasik 20 kisiydik. Sona dogru zabita geldi sikayet olmus. Son izgara atesteydi. 5 dk musade edin dedim, gonderdim. Adam 2 dk sonra yine geldi. Yoldan cevirmisler. Sondurun oyle gidicem dedi. Hakikaten suyla atesi sondurduk de gitti. Ardindan aksama kadar bunun muhabbeti yapildi. Kimi ekmek arasi yapip zabitaya da versek idare ederdi dedi. Kimi su tineri uzerime dokup "kendimi yakarim!" diye adami oyalarken siz son parti pisirseydiniz dedi. İlginc olan bizim bahce cok buyuk, ve haftada bir mangal yaparlar. Hic boyle bi sey olmamisti. Neyse biz kapanisi yaptik. Sonrakiler ugrassin artik

pembis okula kadar anaokulunda baya ağlıyorsun. anneler gunu, gosteri falan. ilk günde bende duygusallasirim sanırım.
aman dikkat et düğün arefesi. Hastalık uzak olsun
Ayy çok d uygulanır ım bende. Ya bu tel benim turkcemi bozuyor. Cümleye bak.

Çok alemsiniz yaa. Güzel gecmesine sevindim.

Pembisim, gecmis olsun. Ben de okuyunca stresten diye dusundum. Devam ederse dr a git derim.

Saclarin da hayirli olsun, artik tamamen hazirsin dugune kinaya. Bakici durumuna da cok sevindim. Allah sevdigi kula once esegini kaybettirir sonra buldururmus

Colicos, saclarin sana cok yakisiyor. Rengini degistiricem deyince uzuldum. Ama belki bu degisiklik sana iyi gelir. Enisteye de iyi gelir. Nasilsa bu konularda bilgili ve tecrubelisin. İstediginde yine sariya donersin. Benim sacim suan karamel tonunda. Ama daha koyultasim var..

Ekmek yapma makinesine gelince, bence herkes bi hevesle aliyor ama birkac seferden sonra dolaba kaldiriyor. "Libyana" vardi eski uyelerden, ya da pembis gibi mutfakta surekli yeni seyler yapiyor olanlar icin uygun ama sen ben gibiler icin gereksiz geliyor.

Cansel, hayirli olsun. Herseyler hazir demek. Allah zihin acikligi versin. Biz de o gunleri goruruz ins 1inde mi aciliyor okul?..

Günaydın kızlar. Nasılsınız ?
Cansel hayırlı olsun cnm , cimcimeler okula hazırlanıyor, biz de Pazartesi formasınıve istenilen kırtasiye malzemeleri listesini almak için okula gidicez bakalım, öncesinde anasınıfında gittikleri için ç daha rahat oluruz belki ilk gün Mini mini 1 Ler olacaklar, inananıyorum ne ara büyüdüler
Nfkcım sağol cnm.dersler iyi gidiyo gibi, ilk gün 2 saat beni çalıştırdı, bugün de 1 saatim var, çok heyecanlıyım acayip panik bi yaradılışım var , yandan veya önden bi araç geçsin hemen elim ayağıma dolaşıyo.
Gaz fren debriyaj hepsi birbirine giriyo o an Birkaç kere çalkalandık böyle, Allah'tan hoca şakacı ve kafa dengi...
Ben Panik olmazsam , olacak olacak Insallah
Bugün de geri vitesi ve park yapmayı öğretecek bakalım,
Bi de çok komik çalıştığımız alanda , koca tırlar , minibüsler ambulanslar da sürücü adayı, koca koca araçların içinde kalıyoruz ..

Pembişim, büyük gün yaklaşıyor ne güzel, insallah ömür boyu mutlu olsunlar gençler, çok eğlenceli guzel geçsin kınanız ve düğün insallah , sana da çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin ...

Hayırlı huzurlu günler hepinize. Görüşmek üzere

Ilbilge, eşinle ikinize de çok geçmiş olsun , şimdi daha iyisinizdir insallah ..

Pembiş saçlarını güle güle kullan,

Colicos , sarı boyanın yakıştığı nadir insanlardansın bence, sarışın kal (;

Çok enteresan ya, şikayet edenler Antep'e gelsin bir kurban bayramı sabahı, dumandan göz gözü görmezken

herkese günaydın hayırlı sabahlar gerçi sabahı biraz geçtik ama

pempiş canım çok sevindim hem bakıcı işinize hem düğün işlerinin düzenli gitmesine hem saç rengini
değiştirip beğenmene hadi bakalım bu düğün ve kınayıda atlat bir güzel inşallah sonrası artık daha rahat olursun
inşallah

nfk aman yaa kim çekememişde şikayet etmiş neyseki çoğunu yapmışsınız zaten
perşembe günü nerenin pazarı canım

ilbilgehatun canım çok geçmiş olsun yaa şimdi daha iyimisiniz

cansel ayy çok güzel duygulardır eminim inşallah bizde tadabiliriz ama dediğin gibi ilklerde
ağlanır herhalde bende ağlarım

pamuk helva inşallah panik durumlarını da atlatacaksın zamanla canım parkıda öğrendinmi tamamdır
bu iş yaa antep antep bizde antepe gitmek istiyoruz valla sırf yemek yemeye

colıcos
saç rengini değiştirecekmişsin yaa ama ben seni hala göremedim resmin mailini açılmamıştı ben nasıl görcem
seni yaa

Memnun muydun markadan.
Memnundum aslında ama sürekli yapmak sıkıyor.

Hahaaa, bence de adama biraz verseydiniz idare ederdi. :)))))

Sağ ol canım.şükür iyiyiz.

Sağ ol canım. Şimdi iyiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…