öyle valla ya,, zamanında öyle her istediğim defterden kalemden alamamış olmanın verdiği bi hisle sanırım
hala merakım var kırtasiye malzemelerine.. ayşecikle boya yapmaya bi girişiyorumki, öğrenciliğimde o kadar
resim yapmamışımdır
yok bacım yaa, nerdeee?! sertifikam çıkmış, onu kurstan alacak eşim de sonra emniyetten ehliyeti çıkarttıracağız.
ama bugün yarın diye erteleyip duruyor. ehliyete 350-400 lirayı mı vermek istemiyooor, benim trafiğe çıkmamı mı
yoksa ikisini birden mi bilemiyorum, ahahahhahah
he ya, bu sıcakta benim yaptığım delilik.canım biraz dinlen işine öyle devam et ozaman. belliki yorulmuşsun.
telefonla arayıp sorabilirsin, bi daha gitmene gerek yok.nfk, evet yemek ucreti ayrı nekadar onu bile bilmiyorum. 40 kişilik sınıfı duyunca şoktan bir şey sormadan cikmisim
nfk, evet yemek ucreti ayrı nekadar onu bile bilmiyorum. 40 kişilik sınıfı duyunca şoktan bir şey sormadan cikmisim
he ya, bu sıcakta benim yaptığım delilik.
ama sabah tartıldım, 64ten 65.2 ye çıkmışımbiraz da o yüzden yürüdüm.
telefonla arayıp sorabilirsin, bi daha gitmene gerek yok.
yemekli okul avantaj mı dezavantaj mı?
benim bu zamana kadar pek merakım yoktu da, ayşecikten sonra biraz pişmanım.
çünkü ona elbiseler dikebilirdim, hayali bile çok güzel. hoş annem şimdi başla diyor
makineler otomatik, pedala basıyorsun vızır vızır dikiyor. kızkardeşim kursa falan gitmediği halde
öyle deneye deneye şimdi adamakıllı kendine etek, pantolon, pardösü, manto dikiyor..
bazen ben de bi makine alsam mı diyorum? destiny, ne dersin?
valla sporla desteklemediğin sürece diyet kısa süreli çare.allah iyiliğini versinnn. ama söyleyene bak. fırsat buldukça bende yürüyorum. ama yürümeyle eriyecek gibi değil. 62,5 dan 65 çıkınca benimde moralmanım bozuldu yaaa. yemeklere küsmek istiyorum ama ne mümkün...
terzilik konusunda acayip kötüyümsort etek, bide pile var hepten asar beni.
kirtasiye malzemelerine bende cok duskunum.
öyle de bu çocuk kıyafeti. bir yetişkin giysisindeki ayrıntılar zorluklar yok.waaaw. kızım o yetenek işi ama. herkez dikemez bence. kalıplar dikiş vs. zor iş. hoş terziler bile adamakıllı dikmesini beceremiyor.
valla sporla desteklemediğin sürece diyet kısa süreli çare.
veriyorsun, sonra yine alıyorsun.. hava sıcakken de spor çekilmiyor.
bi mekik çekiyorum düzenli..
öyle de bu çocuk kıyafeti. bir yetişkin giysisindeki ayrıntılar zorluklar yok.
düşünüyorum mağazalarda gördüğüm elbiseler hep aynı.
yani üstüne koyup göz kararı kesilip dikilse bile bi temel oluşturabilir.
ki, dikiş dergileri güzel patronlar yayınlıyor.
Canıımm çarşıya çıkıp bişey almadan eve gelince bende çok stress ve sinir oluyorumm. sanırım bu kadınların en büyük ortak özelliği.mahalledeki semt pazarına gittim. ve o kadar istememe rağmen bir iğne bile almadan pazardan çıktım.
bilseniz bu ne büyük acı
Colicos, saclarin sana cok yakisiyor. Rengini degistiricem deyince uzuldum. Ama belki bu degisiklik sana iyi gelir. Enisteye de iyi gelir.Nasilsa bu konularda bilgili ve tecrubelisin. İstediginde yine sariya donersin. Benim sacim suan karamel tonunda. Ama daha koyultasim var..
Ekmek yapma makinesine gelince, bence herkes bi hevesle aliyor ama birkac seferden sonra dolaba kaldiriyor. "Libyana" vardi eski uyelerden, ya da pembis gibi mutfakta surekli yeni seyler yapiyor olanlar icin uygun ama sen ben gibiler icin gereksiz geliyor.
Düğün varrrrrrr
Sabah uzun bir kahvaltı sonrası kuaföre gidip konuştum. İnşallah düğün günü oğluşumu uyutup 15:30 gibi gideceğim. Görğmce olcam beni çok güzel yapmalısın ablaaaaaa dedim :) sonra düğün mekanına gittik. Birkaç masa kaldırma işini konuştuk. Gelin damat masasının çok dibine konulmuştu da. Efe ortalığı birbirine kattı tabi bu arada. Vallahi bu yaz bu çocuk beni yaşlandırdı!! Düğün fotolarında beni kv sanabilirsiniz yani. Sonra ağlaya ağlaya ve pata küte (karşılıklı oldu) uykuya daldı. Birazdan da kalkınca hazırlanır arkadaşıma gideriz diye umuyorum. Kendisini ilk defa ankaraya bindireceğim inşallah :)
Çok kaynatıyosunuz yetişemiyom gıcık oluyommmmm
nfk, eğer yemekhane temiz yemekler guzelse bence avantaj sonuçta çocuğa koyacagin beslenmeyi sabah hazırlıyorsun koyacagin şeyler kısıtlı. birinci sınıflar 8 eylülde başlıyor.
Canım öncesinde yapılacak birşey yok galiba ,Kizlar ya, benim bacaklarim oncesinde dus aldigim halde epilasyondan sonra yolunmus tavuk gibi nokta nokta kipkirmizi kabariyor. Ne yapmam, nasil yapmam lazim?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?