Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

nfk apartman bahçesi olsa anlarım. birilerinim canını fena mangal cektirmissiniz sonraki muhabbeti iyi olmus ama

çok garip. saatlerdir giremiyordum işyerinden. şimdi girebiliyorum. yaşasın koca klavyemm. telf. hiç sabrım yok yaaw.

nfk apartman bahçesi olsa anlarım. birilerinim canını fena mangal cektirmissiniz sonraki muhabbeti iyi olmus ama
Açık alanda şikayet çok saçma üstelik koca bahçe olduğunu söylüyor nfk. aman neyse sonuna gelmişler zaten. bizim buradada hemen hergün bir bahçeden mangal kokusu yükselir. herkez memnun valla. genelde herkez yapar çünki.

colicos ben teldende giremedim bi müddet.

Aa öylemi. ben birkaçkez girdim sabah saatlerinde. uyarı gelmedi. sonrasında gördüm uyarıyı bişey olmasın diye giremedim. sabah sabah işyerinde süpriz oldu. nasıl yani yaa dedim. hiç giremeseydim üzülürdüm valla. şurda iki çift laf ediyoruz. telden doğru düzgün cevaplayamadım bile.

pamuk helva, surusler başlamış parka bile gecmissin Tebrikler. en önemlisi panik olmamak zaten.
okul kıyafeti biraz uzun geldi hafta sonu terziye verecegim. yedek takımda aldim. okul 14.00 kadar öğle yemegini orda yiyecek. onun için sanırım beslenme çantasına ihtiyaç olmayacak.

Memnundum aslında ama sürekli yapmak sıkıyor.

Hahaaa, bence de adama biraz verseydiniz idare ederdi. :)))))
Yaa sıkılırmıyım bende bilmiyorum. ama ekmeğimi v.s kendim yapmak istiyorum işte. hevesimi alayım bakalım. eşimde diyo yapmazsın sürekli sıkılırsın diye.

Kızz çok alemsin hee. hahahh çok güldürdün. ''adamada verseydinizz '' hahahh.

ilk dersler çok stres oluyor, ben 3. dersten sonra o kısmı atlattım, keyifli gelmeye başladı.
bilmediği için insan kasıyor. alıştıkça keyif alıyorsun.. hocan da kafa dengiymiş ne güzel.
park benden ziyade eşimi çok zorlamıştı, ahahahahahah
akan trafikte kullanmıyor musunuz? eşimle pratık yapacağımız zaman pendik sahildeki iett garajına gidiyorduk.
hemen yanı sabit pazar alanı ama boş tabi, epeyce büyük bi alandı. ama garajın kapısından otobüs geldiğini görünce
anında yönümü değiştirip ters yöne doğru sürüyordum arabayı.

colicosun resmini sana ig den attım, bi ara bakarsın.. telefondan giremezsen pc den gir, instagram.com

mahalledeki semt pazarına gittim. ve o kadar istememe rağmen bir iğne bile almadan pazardan çıktım.
bilseniz bu ne büyük acı

evet apartmanın bahçesiydi, yazlık değil. ama bahçedeki otopark ve çimen kısmı neredeyse 4 dönüm yani.

çok garip. saatlerdir giremiyordum işyerinden. şimdi girebiliyorum. yaşasın koca klavyemm. telf. hiç sabrım yok yaaw.
ben de şimdi girebildim pc den. dediğin gibi telefondan çok kısıtlı hissediyorum kendimi..
yazıyorum ama klavyedeki kadar hızlı değil, ondan sıkılıyorum.

Anladımm. ben bi nfk ya whatsapptan ulaşayım instagram açmıştın değilmi sen. ben birkez daha farklı foto deneyim olmazsa nfk dan rica ederim o ulaştırır sana canım.

altını sen katlayabilirsin, onu ben bile yapabiliyorum. ama terzi kolaylık tabi.
okulda yemek yiyeyecekse, onun ücretini ayrı veriyorsunuz galiba.

her yerde okul ve kırtasiye malzemeleri var, ben de girdim ayşeciğe kalem kutular ve boyalar aldım

kızz tamda mesaj yazcaktım ki sen ig den atmışsın fotomu. saol şekerim önce tekrar deneyip sonra aynısını diyecektim bende sana.

Bayılıyorum o rengarenk kırtasiye malzemelerine. güzel güzel karalasın ayşecik.

Sen naptın ilerlemişsindir bayaa direksiyonda.

akşama yemek var diye rahatım ama fazla rahatım galiba, ev dandini..
şuan salonda adım atacak yer yok gibi
benim aklımdan geçense, ayşecikle beraber öğle uykusuna yatmak..

Saol canım yaa. değiştirmeyi bende istemezdim ama dikkat çekmek çok sinir bozucu birşey.

terzilik konusunda acayip kötüyüm sort etek, bide pile var hepten asar beni.
kirtasiye malzemelerine bende cok duskunum.

Bayılıyorum o rengarenk kırtasiye malzemelerine. güzel güzel karalasın ayşecik.

Sen naptın ilerlemişsindir bayaa direksiyonda.
öyle valla ya,, zamanında öyle her istediğim defterden kalemden alamamış olmanın verdiği bi hisle sanırım
hala merakım var kırtasiye malzemelerine.. ayşecikle boya yapmaya bi girişiyorumki, öğrenciliğimde o kadar
resim yapmamışımdır

yok bacım yaa, nerdeee?! sertifikam çıkmış, onu kurstan alacak eşim de sonra emniyetten ehliyeti çıkarttıracağız.
ama bugün yarın diye erteleyip duruyor. ehliyete 350-400 lirayı mı vermek istemiyooor, benim trafiğe çıkmamı mı
yoksa ikisini birden mi bilemiyorum, ahahahhahah

akşama yemek var diye rahatım ama fazla rahatım galiba, ev dandini..
şuan salonda adım atacak yer yok gibi
benim aklımdan geçense, ayşecikle beraber öğle uykusuna yatmak..

canım biraz dinlen işine öyle devam et ozaman. belliki yorulmuşsun.

nfk, evet yemek ucreti ayrı nekadar onu bile bilmiyorum. 40 kişilik sınıfı duyunca şoktan bir şey sormadan cikmisim

benim bu zamana kadar pek merakım yoktu da, ayşecikten sonra biraz pişmanım.
çünkü ona elbiseler dikebilirdim, hayali bile çok güzel. hoş annem şimdi başla diyor
makineler otomatik, pedala basıyorsun vızır vızır dikiyor. kızkardeşim kursa falan gitmediği halde
öyle deneye deneye şimdi adamakıllı kendine etek, pantolon, pardösü, manto dikiyor..
bazen ben de bi makine alsam mı diyorum?
destiny, ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…