Hanım hanım, ben her kurban o dumanın hasretini yaşıyorum.Çok enteresan ya, şikayet edenler Antep'e gelsin bir kurban bayramı sabahı, dumandan göz gözü görmezken
Açık alanda şikayet çok saçma üstelik koca bahçe olduğunu söylüyor nfk. aman neyse sonuna gelmişler zaten. bizim buradada hemen hergün bir bahçeden mangal kokusu yükselir. herkez memnun valla. genelde herkez yapar çünki.nfk apartman bahçesi olsa anlarım. birilerinim canını fena mangal cektirmissinizsonraki muhabbeti iyi olmus ama
colicos ben teldende giremedim bi müddet.
Yaa sıkılırmıyım bende bilmiyorum. ama ekmeğimi v.s kendim yapmak istiyorum işte. hevesimi alayım bakalım. eşimde diyo yapmazsın sürekli sıkılırsın diye.Memnundum aslında ama sürekli yapmak sıkıyor.
Hahaaa, bence de adama biraz verseydiniz idare ederdi. :)))))
ilk dersler çok stres oluyor, ben 3. dersten sonra o kısmı atlattım, keyifli gelmeye başladı.Günaydın kızlar. Nasılsınız ?
Cansel hayırlı olsun cnm , cimcimeler okula hazırlanıyor, biz de Pazartesi formasınıve istenilen kırtasiye malzemeleri listesini almak için okula gidicez bakalım, öncesinde anasınıfında gittikleri için ç daha rahat oluruz belki ilk günMini mini 1 Ler olacaklar, inananıyorum ne ara büyüdüler
Nfkcım sağol cnm.dersler iyi gidiyo gibi, ilk gün 2 saat beni çalıştırdı, bugün de 1 saatim var, çok heyecanlıyım acayip panik bi yaradılışım var , yandan veya önden bi araç geçsin hemen elim ayağıma dolaşıyo.
Gaz fren debriyaj hepsi birbirine giriyo o anBirkaç kere çalkalandık böyle, Allah'tan hoca şakacı ve kafa dengi...
Ben Panik olmazsam , olacak olacakInsallah
Bugün de geri vitesi ve park yapmayı öğretecek bakalım,
Bi de çok komik çalıştığımız alanda , koca tırlar , minibüsler ambulanslar da sürücü adayı, koca koca araçların içinde kalıyoruz ..
Pembişim, büyük gün yaklaşıyor ne güzel, insallah ömür boyu mutlu olsunlar gençler, çok eğlenceli guzel geçsin kınanız ve düğün insallah , sana da çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin ...
Hayırlı huzurlu günler hepinize. Görüşmek üzere
colicosun resmini sana ig den attım, bi ara bakarsın.. telefondan giremezsen pc den gir, instagram.comherkese günaydın hayırlı sabahlar gerçi sabahı biraz geçtik ama
pempiş canım çok sevindim hem bakıcı işinize hem düğün işlerinin düzenli gitmesine hem saç rengini
değiştirip beğenmene hadi bakalım bu düğün ve kınayıda atlat bir güzel inşallah sonrası artık daha rahat olursun
inşallah
nfk aman yaa kim çekememişde şikayet etmiş neyseki çoğunu yapmışsınız zaten
perşembe günü nerenin pazarı canım
ilbilgehatun canım çok geçmiş olsun yaa şimdi daha iyimisiniz
cansel ayy çok güzel duygulardır eminim inşallah bizde tadabiliriz ama dediğin gibi ilklerde
ağlanır herhalde bende ağlarım
pamuk helva inşallah panik durumlarını da atlatacaksın zamanla canım parkıda öğrendinmi tamamdır
bu iş yaa antep antep bizde antepe gitmek istiyoruz valla sırf yemek yemeye
colıcos saç rengini değiştirecekmişsin yaa ama ben seni hala göremedim resmin mailini açılmamıştı ben nasıl görcem
seni yaa
evet apartmanın bahçesiydi, yazlık değil. ama bahçedeki otopark ve çimen kısmı neredeyse 4 dönüm yani.nfk apartman bahçesi olsa anlarım. birilerinim canını fena mangal cektirmissinizsonraki muhabbeti iyi olmus ama
ben de şimdi girebildim pc den. dediğin gibi telefondan çok kısıtlı hissediyorum kendimi..çok garip. saatlerdir giremiyordum işyerinden. şimdi girebiliyorum. yaşasın koca klavyemm. telf. hiç sabrım yok yaaw.
Anladımm. ben bi nfk ya whatsapptan ulaşayım instagram açmıştın değilmi sen. ben birkez daha farklı foto deneyim olmazsa nfk dan rica ederim o ulaştırır sana canım.herkese günaydın hayırlı sabahlar gerçi sabahı biraz geçtik ama
pempiş canım çok sevindim hem bakıcı işinize hem düğün işlerinin düzenli gitmesine hem saç rengini
değiştirip beğenmene hadi bakalım bu düğün ve kınayıda atlat bir güzel inşallah sonrası artık daha rahat olursun
inşallah
nfk aman yaa kim çekememişde şikayet etmiş neyseki çoğunu yapmışsınız zaten
perşembe günü nerenin pazarı canım
ilbilgehatun canım çok geçmiş olsun yaa şimdi daha iyimisiniz
cansel ayy çok güzel duygulardır eminim inşallah bizde tadabiliriz ama dediğin gibi ilklerde
ağlanır herhalde bende ağlarım
pamuk helva inşallah panik durumlarını da atlatacaksın zamanla canım parkıda öğrendinmi tamamdır
bu iş yaa antep antep bizde antepe gitmek istiyoruz valla sırf yemek yemeye
colıcos saç rengini değiştirecekmişsin yaa ama ben seni hala göremedim resmin mailini açılmamıştı ben nasıl görcem
seni yaa
altını sen katlayabilirsin, onu ben bile yapabiliyorum.pamuk helva, surusler başlamış parka bile gecmissin Tebrikler. en önemlisi panik olmamak zaten.
okul kıyafeti biraz uzun geldi hafta sonu terziye verecegim. yedek takımda aldim. okul 14.00 kadar öğle yemegini orda yiyecek. onun için sanırım beslenme çantasına ihtiyaç olmayacak.
ilk dersler çok stres oluyor, ben 3. dersten sonra o kısmı atlattım, keyifli gelmeye başladı.
bilmediği için insan kasıyor. alıştıkça keyif alıyorsun.. hocan da kafa dengiymiş ne güzel.
park benden ziyade eşimi çok zorlamıştı, ahahahahahah
akan trafikte kullanmıyor musunuz? eşimle pratık yapacağımız zaman pendik sahildeki iett garajına gidiyorduk.
hemen yanı sabit pazar alanı ama boş tabi, epeyce büyük bi alandı. ama garajın kapısından otobüs geldiğini görünce
anında yönümü değiştirip ters yöne doğru sürüyordum arabayı.
colicosun resmini sana ig den attım, bi ara bakarsın.. telefondan giremezsen pc den gir, instagram.com
mahalledeki semt pazarına gittim. ve o kadar istememe rağmen bir iğne bile almadan pazardan çıktım.
bilseniz bu ne büyük acı
evet apartmanın bahçesiydi, yazlık değil. ama bahçedeki otopark ve çimen kısmı neredeyse 4 dönüm yani.
ben de şimdi girebildim pc den. dediğin gibi telefondan çok kısıtlı hissediyorum kendimi..
yazıyorum ama klavyedeki kadar hızlı değil, ondan sıkılıyorum.
altını sen katlayabilirsin, onu ben bile yapabiliyorum.ama terzi kolaylık tabi.
okulda yemek yiyeyecekse, onun ücretini ayrı veriyorsunuz galiba.
her yerde okul ve kırtasiye malzemeleri var, ben de girdim ayşeciğe kalem kutular ve boyalar aldım
Saol canım yaa. değiştirmeyi bende istemezdim ama dikkat çekmek çok sinir bozucu birşey.Ilbilge, eşinle ikinize de çok geçmiş olsun , şimdi daha iyisinizdir insallah ..
Pembiş saçlarını güle güle kullan,
Colicos , sarı boyanın yakıştığı nadir insanlardansın bence, sarışın kal (;
öyle valla ya,, zamanında öyle her istediğim defterden kalemden alamamış olmanın verdiği bi hisle sanırımBayılıyorum o rengarenk kırtasiye malzemelerine. güzel güzel karalasın ayşecik.
Sen naptın ilerlemişsindir bayaa direksiyonda.
akşama yemek var diye rahatım ama fazla rahatım galiba, ev dandini..
şuan salonda adım atacak yer yok gibi
benim aklımdan geçense, ayşecikle beraber öğle uykusuna yatmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?