Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ooo süperr. kızıl zor renk.aynı tonu tutturmak çok zor. beğenmene sevindim. güle güle kullan. benim saçlarda çok açıldı. çevrede çok dikkat çekmeye başladım. eşim bu durumdan rahatsız tabii bende. çikolata kahveye dönüştürmeyi düşünüyorum bakalım.

Bence saç rengin çok güzel sakın değiştirmeeeeee!!! Kıl oluyorum erkeklerin "sarışın dikkat çeker" kuramına. Oysaki bizim ülkemizde kadın olman yeterli dikkat çekmek için malesef...

Bu arada kuzenlerine üzüldüm. Ama bence zaten akrabaşar genel olarak iyi gün dostular. Annemin deyimi ike Allah bu gözü diğerine muhtaç etmesin. Biz de iyi günlerde laylaylom yapıp geçiyoruz.

Kızın okul kiyafetini aldık. kardeşim burdayken kerem'i parka götürdüm. anam ağladı valla parkta koştursa iyi sürekli başka yerlere kaçıyor

Yaa bu ekmek yapma makinesi kimin vardı. markası arçelikti değilmi? geçmişe baktım bulamadım konuyla ilgili sayfayı.

Kızın okul kiyafetini aldık. kardeşim burdayken kerem'i parka götürdüm. anam ağladı valla parkta koştursa iyi sürekli başka yerlere kaçıyor

Ahh canımm. miniğimiz okula gitmeye hazır bakalım. allah zihin açıklığı versin. kuzumuza okul hayatında başarılar. sevinçlidir sanırım okula başlayacağı için.

kardeşim burdayken kerem'i parka götürdüm. anam ağladı valla parkta koştursa iyi sürekli başka yerlere kaçıyor

Bizim başka işimiz varmıydı ki. çocuklar kaçarr anneler yakalarr. Akşam bende öyle zor zapdettim. dışarı çıksa bir türlü çıkmasa bir türlü. evde kapalı kalmasınada dayanamıyorum. yorgun olsamda çıkıyoruz walla. kendi yaş grubunu görünce özellikle çıldırıyor çocuk. eşimle dondurma aldık. batuyada boş külah. oyalansın diye. önünde çerezide var. az bişey dondurmadan verdik tadına baksın diye pişman olduk. tadına varınca hepsini istedi hain köfte.

Aslında bende istemiyordum saç rengini değiştirmeyi, hatta eşimde istemiyor du ama insanlar eşimin yanında dahi gözümün içine içine bakıyorlar resmen. eşim başladı bu sefer saçın çok yakışıyor ama dikkat çekiyorsun demeye. ilk saçım daha açık sarıydı. daha çok ilgi çekiyordu hatta dolmuştaki yolcular bana turist muamelesi yapıyorlardı. sonra açık küllü sarıya çevirdim yani canlı sarı tonu kapattım. zemini açık sarı olduğu için yine açıldı. eşimde biraz kıskançlık yaptı. bende kahveye çevirmeyi düşünüyorum artık. seviyorum ama kahveyi. evlendiğimde de kahveydi. Seninde dediğin gibi aslında saç bahane. kadınsan her türlü bakılıyor. kapalıya da bakıyorlar. tamamen bazı erkeklerin zihniyetiyle alakalı ve bundan nefret ediyorum.

Benim kuzenler iyi gün dostu bile olamadılar. en mutlu günümde yabancı gibi. böyle zamanda da herşey bekleniyor. allah kimseye muhtaç etmesin tabi. ama muhtaçlıktan ziyade manevi destek. ben onlara çok destek olmuştum. amann niye hatırladım ki yine. karşı karşıya gelsem tanırmıyım ki bakalım acaba.

Nasıl oldu diyecektim, cevap gelmiş. Güle güle kullan canım.fotoları bekliyoruz.
Yaa bu ekmek yapma makinesi kimin vardı. markası arçelikti değilmi? geçmişe baktım bulamadım konuyla ilgili sayfayı.
Benim var canım kenwood marka. 7 yıl önce almıştım. İlk iki yıl bir hevesle kullandım sonra rafa kalktı.

Canselimmmm demek minik güzel okula tamamen hazır?!? Ben kesin ağlarım valla yollarken :)

Biz de ankaraya geldik kızlar. Ben kullandım. Yani ilk şehirlerarası yolculuğumu başarı ile tamamladım çok şükür şimdi de yarının kıyafetlerini vs hazırladım, ütüler yaptım. Yarın düğün salonundaki bikaç bişiye bakıcam ve kuaföre uğrıcam inşallah. Akşam da bi arkadaşımla buluşmayı planlıyorum inşallahhhhhhh

Bu arada güzel haber bakıcı teyzemiz baya iyileşmiş. Yani sanıyorum kreş vsye gerek kalmayacak.

cok sevindim pembisim hem kazasiz varmaniza hemde bakici isinin buyuk olcude hallolmus olmadina ins fugununuzde cok guzel gecer de yeni calisma donemine zipkin gb girersn

Maşallah tatlım.
Bakıcı olayını ben kaçırmışım. Ama sevindim.
Aman Ankara'da kendinize dikkat edin. Salgın varmış ya, biz mahvılduk.

Pazar gününden beridir bir mide ağrısı musallat oldu anlatamam yemek yiyorum direkt başlıyor, yemiyorum daha farklı ağrıyor ilaç da aldım ama bana mısın demiyor. 1 saattir uyanığım ağrıdan

Günaydınlar herkeseeeeeeee.
Çok şükür ki sabah kalktığımda midem daha iyiydi. Allah'ım kimseyi sağlığından etmesin. Çok sinir bozucu.

Güzel bir gün olsun inşallahhhhh :)

pembis okula kadar anaokulunda baya ağlıyorsun. anneler gunu, gosteri falan. ilk günde bende duygusallasirim sanırım.
aman dikkat et düğün arefesi. Hastalık uzak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…