Colicoscum ben de sayende gülüp duruyorum şuan fön çekilirkensaç rengim güzel oldu. Çok açılmıştı denizde. Kına kızılı gibi olmuştu ki ben hiç sevmem. Neyse şimdi biraz koyu bir bakır kahve oldu düğün fotolarında görürsün inşallah
colicos, toplamayi bırak dagitmasa sukredicegim. maşallah kuzuna
pembis Güle güle kullan saçını düğün fotolarini sabirsizlikla bekliyirum
Kızın okul kiyafetini aldık. kardeşim burdayken kerem'i parka götürdüm. anam ağladı valla parkta koştursa iyi sürekli başka yerlere kaçıyor
kardeşim burdayken kerem'i parka götürdüm. anam ağladı valla parkta koştursa iyi sürekli başka yerlere kaçıyor
Bence saç rengin çok güzel sakın değiştirmeeeeee!!! Kıl oluyorum erkeklerin "sarışın dikkat çeker" kuramına. Oysaki bizim ülkemizde kadın olman yeterli dikkat çekmek için malesef...
Bu arada kuzenlerine üzüldüm. Ama bence zaten akrabaşar genel olarak iyi gün dostular. Annemin deyimi ike Allah bu gözü diğerine muhtaç etmesin. Biz de iyi günlerde laylaylom yapıp geçiyoruz.
Kuaföre bi geldim kuaförğm yok!! Çocuğu hastalanmış ve acil çıkmış. Artık burdaki bi elemana karar verdiğimiz rengi boyattık inşallah düğün öncesi süpriz olmaz. Sizce de bu yaz benim için bol testli geçmiyor mu? Hayattt beni neden yorusyosunnnn günün şarkısı.
Nasıl oldu diyecektim, cevap gelmiş. Güle güle kullan canım.fotoları bekliyoruz.Colicoscum ben de sayende gülüp duruyorum şuan fön çekilirkensaç rengim güzel oldu. Çok açılmıştı denizde. Kına kızılı gibi olmuştu ki ben hiç sevmem. Neyse şimdi biraz koyu bir bakır kahve oldu düğün fotolarında görürsün inşallah
Benim var canım kenwood marka. 7 yıl önce almıştım. İlk iki yıl bir hevesle kullandım sonra rafa kalktı.Yaa bu ekmek yapma makinesi kimin vardı. markası arçelikti değilmi? geçmişe baktım bulamadım konuyla ilgili sayfayı.
Maşallah tatlım.Canselimmmm demek minik güzel okula tamamen hazır?!? Ben kesin ağlarım valla yollarken :)
Biz de ankaraya geldik kızlar. Ben kullandım. Yani ilk şehirlerarası yolculuğumu başarı ile tamamladım çok şükürşimdi de yarının kıyafetlerini vs hazırladım, ütüler yaptım. Yarın düğün salonundaki bikaç bişiye bakıcam ve kuaföre uğrıcam inşallah. Akşam da bi arkadaşımla buluşmayı planlıyorum inşallahhhhhhh
Bu arada güzel haber bakıcı teyzemiz baya iyileşmiş. Yani sanıyorum kreş vsye gerek kalmayacak.
Born, sen nasılsın kuzum? Doğuma az kaldı. Kız annesi olacaksın.cok sevindim pembisim hem kazasiz varmaniza hemde bakici isinin buyuk olcude hallolmus olmadina ins fugununuzde cok guzel gecer de yeni calisma donemine zipkin gb girersn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?